גביזון כתב: ↑15 יולי 2025, 18:52
אם הוא בהפועל זה בלתי נתפס
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אני עדיין לא התרגלתי לזה שאיטודיס פה
לדעתי מי שולחץ על זה שמיציץ' יהיה בהפועל זה איטודיס לא פחות מעופר, הוא אמר שהוא רוצה מאד לאמן אותו כמו כל מאמן באירופה.
כן, עם כמה שעופר חם עליו הוא כבר אמר (ואני מאמין לו) שברגע שהוא הביא את איטודיס הוא לא מתערב בבחירת השחקנים
מאמין פשוט שאם עופר נלחם על מיציץ זה כי איטודיס אמר לו תלחם עליו
Red_man כתב: ↑15 יולי 2025, 19:05
ברור לכולם שאם זה נכון והוא חותם פותחים יחד עם זה את מכירת המנויים כן?
יכולים לפתוח, כל עוד המשחקים לא בארץ אין לזה משמעות. הצעתי לעופר להתקשר לביבי היום ולהבטיח לו תא צפייה חינם (לשרה לא). במי אנחנו תלויים אלוהים ישמור... מצד שני אם דרעי יממש את ההבטחה אין שום בעיה לסיים את המלחמהץ אז אולי לדרעי צריך להבטיח את זה
iamgabormarton כתב:
אני עדיין לא התרגלתי לזה שאיטודיס פה
לדעתי מי שולחץ על זה שמיציץ' יהיה בהפועל זה איטודיס לא פחות מעופר, הוא אמר שהוא רוצה מאד לאמן אותו כמו כל מאמן באירופה.
כן, עם כמה שעופר חם עליו הוא כבר אמר (ואני מאמין לו) שברגע שהוא הביא את איטודיס הוא לא מתערב בבחירת השחקנים
מאמין פשוט שאם עופר נלחם על מיציץ זה כי איטודיס אמר לו תלחם עליו
Sent from my 22101320G using Tapatalk
לחלוטין, אין אחד שייקבע לאיטודיס את מי להביא, הוא יגמור את העסק בשניה שזה יקרה, בשביל זה הביאו אותו.
lior777 כתב: ↑15 יולי 2025, 21:24
אם לפני כמה שנים שמיציץ פירק את כל אירופה בדרך לזכייה ביורוליג, מישהו היה אומר לי הוא יחתום פה הייתי אומר לו שהוא על סמים קשים כנראה.. פשוט טירוף.
זה יותר מזה, זו גם הדרך. פנרבחצ'ה, אולימפיאקוס, ריאל מדריד והפועל תל אביב מתמודדות על שחקן.
לפני כמה שנים קיבלנו בראש מבאקן ברס.
דל״פ או ד״פ:
מיציץ׳ שחקן ענק בזה אין ספק, האם זה נכון חברתית להביא שחקן בסכום כזה? שהוא בפער משוגע מעל המשתכר השני בגובהו בקבוצה?
האם לא עדיף להביא שחקן רעב, מוכשר ויותר זול (מישהו אמר מונטרו???) שיעריך את העובדה שהוא יקבל הזדמנות בהפועל ולא כזה שהפועל צריכה להודות לו שהגיע אליה?