redead כתב: ↑07 יולי 2025, 17:46
אשכרה בריאן אנגולה חתם בגראן קנריה
זה נראה שהוא מתעקש שנה שנייה ברציפות לחתום בקבוצת יורוקאפ האחרונה ששיחקה נגד הפועל בעונה שלפני כן.
שנה שעברה הוא שיחק בטלקום, כשלפני שנתיים בשיקטאש העיפו אותנו.
לגבי הורד, נראה לי שאנשים מגזימים. הוא ויתר על כסף כדי לשחק במסגרת תחרותית יותר, ואלי על עוד כסף למען האהבה. זה מוציא אותו רע? לעומת זאת מה שעשה בדרבי הראשון היה בלתי נסלח מבחינתי, וגם בושה שאף אחד ממכבי או השופטים לא עשו משהו בנדון.
זה נראה שהוא מתעקש שנה שנייה ברציפות לחתום בקבוצת יורוקאפ האחרונה ששיחקה נגד הפועל בעונה שלפני כן.
לגבי הורד, נראה לי שאנשים מגזימים. הוא ויתר על כסף כדי לשחק במסגרת תחרותית יותר, ואלי על עוד כסף למען האהבה. זה מוציא אותו רע? לעומת זאת מה שעשה בדרבי הראשון היה בלתי נסלח מבחינתי, וגם בושה שאף אחד ממכבי או השופטים לא עשו משהו בנדון.
הרגת אותי עם המישהו מאנשי מכבי
כתבתי שזאת בושה, לא שזה הפתיע אותי. לא ציפיתי לכלום בנושא, לא מהם, ולא מהשופטים.
הוא חתם בקבוצה שהגיעה פעמיים לגמר היורוקאפ ב-3 השנים האחרונות, זכתה פעם אחת והיתה פעם נוספת בגמר לפני עשור.
סה"כ קבוצה לא רעה, לדעתי עדיפה על טורק טלקום ובכלל אפשר להשוות בין האיים הקנריים לאיסטנבול?!
lior777 כתב: ↑15 יולי 2025, 17:18
נראה כמו גרסה איכותית יותר של וינרייט..
ב3/4 מחיר....
איך הוא ביחס למלקולם וכמה הוא "איכותי/החתמה מרשימה"?
אם הם מצליחים להביא שחקנים טובים בחצי מחיר מאיתנו וואלה שיחקו אותה הנבלות, השאלה גם כמה כאלה הם יחתימו ואיך תראה הקבוצה שלהם
אם בשליש תקציב מאיתנו הם יסיימו מעלינו באיזושהי תחרות זה יהיה מבאס ממש עד כדי הזוי ושליחת מנהלים מקצועיים לגרדום..
ב3/4 מחיר....
אם הם מצליחים להביא שחקנים טובים בחצי מחיר מאיתנו וואלה שיחקו אותה הנבלות, השאלה גם כמה כאלה הם יחתימו ואיך תראה הקבוצה שלהם
אם בשליש תקציב מאיתנו הם יסיימו מעלינו באיזושהי תחרות זה יהיה מבאס ממש עד כדי הזוי ושליחת מנהלים מקצועיים לגרדום..
היתרון של מלקולם שהוא שיחק ביורוליג ומכיר את אירופה. שחקנים כאלה שבאים מהנביאי זה סיכון גדול.. אני לא כזה התלהבתי ממנו נראה די נגר עם קליעה חלשה.
ב3/4 מחיר....
הביאו ב3/4 מחיר לזר ה10 שלך...
שוב, ברור שהם יביאו זרים וכמו שניחשתי הם לא במשחק של טופ יורוליג אלא הימורים.
עכשיו מדווחים על עוד שחקן מהליגה היפנית
ויש גם את הסנטר של אולם.
אולי אולי יביאו שחקן אחד כמו גורדן לויד והיתר זה הימורים בתקווה לפגוע
מה יש למכבי להשקיע?
הם נעולים ביורוליג עד 2035 גם אם מעכשיו עד אז הם מסיימים כל עונה עם ניצחון אחד והפסדים ב-60 הפרש בשאר.
זה לא שאם יסיימו מקום תשיעי בישראל ההכנסה המובטחת שלהם מהיורוליג בסכנה.
7even כתב: ↑15 יולי 2025, 20:53
מה יש למכבי להשקיע?
הם נעולים ביורוליג עד 2035 גם אם מעכשיו עד אז הם מסיימים כל עונה עם ניצחון אחד והפסדים ב-60 הפרש בשאר.
ההכנסה מהיורוליג היא לא ההכנסה החשובה שלהם
ההכנסה העיקרית באה מהמנויים וההכנסה הגדולה הנוספת מספונסרים
כבר עכשיו הרבה אוהדים לא מחדשים מנויים.
עוד עונה או שתיים רעות וכל בסיס ההכנסות שלהם ישחק, בעיקר אם הפועל וירושלים יהיו טובים
7even כתב: ↑15 יולי 2025, 20:53
מה יש למכבי להשקיע?
ההכנסה מהיורוליג היא לא ההכנסה החשובה שלהם
ההכנסה העיקרית באה מהמנויים וההכנסה הגדולה הנוספת מספונסרים
כבר עכשיו הרבה אוהדים לא מחדשים מנויים.
עוד עונה או שתיים רעות וכל בסיס ההכנסות שלהם ישחק, בעיקר אם הפועל וירושלים יהיו טובים
ברגע שהמשחקים יחזרו לישראל כל המחרימים שלהם ימותו מפחד שהמקום של היורוליג שלהם יילקח, אם לא כבר עונה הזאת עוד לפני שהמשחקים חזרו, אנשים יבינו שהם יכולים לאבד את המקום הפוטנציאלי שלהם ליורוליג בעתיד ויחדשו