עונת המלפפונים 25/26
- covid bryant
- קיבל.ה 80 לייקים
החיים בזבל.קפבלנקה כתב: ↑14 יולי 2025, 07:03 https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... rkc2z9wixe
לפי צנציפר ירדנו מדנילסון בגלל סיבה מקצועית.
מה זה הקשקוש הזה , אחרי חודש וחצי של משא ומתן קדחתני פתאום הוא לא מתאים שזה הפרמטר הראשון לפני כניסה למשא ומתן. או שזה משחקי כח או שצנצי מבלבל.קפבלנקה כתב: ↑14 יולי 2025, 07:03 https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... rkc2z9wixe
-
- קיבל.ה 282 לייקים
אני לא אתפלא על כלום כבר.Piz כתב: ↑14 יולי 2025, 07:21מה זה הקשקוש הזה , אחרי חודש וחצי של משא ומתן קדחתני פתאום הוא לא מתאים שזה הפרמטר הראשון לפני כניסה למשא ומתן. או שזה משחקי כח או שצנצי מבלבל.קפבלנקה כתב: ↑14 יולי 2025, 07:03 https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... rkc2z9wixe
-
- קיבל.ה 282 לייקים
כן אבל מה המשחק פה? להגיד לצנציפר שיכתוב שירדנו מזה כדי שהברזילאים יקראו ויתחננו שניקח אותו?
מה שעוד יותר מוזר שהוא גם כותב שם שהשחקן פחות רוצה להגיע לישראל, רק אחרי שאתמול ציטטו אותו אומר כמה הוא כבר מחכה להגיע לתל אביב ואיך הוא עוקב אחרי הפוצ'יוולי פה.
מוזר לאללה.
מה שעוד יותר מוזר שהוא גם כותב שם שהשחקן פחות רוצה להגיע לישראל, רק אחרי שאתמול ציטטו אותו אומר כמה הוא כבר מחכה להגיע לתל אביב ואיך הוא עוקב אחרי הפוצ'יוולי פה.
מוזר לאללה.
-
- קיבל.ה 2663 לייקים
מישהו מעלה אופציה, או כמו שהחבר׳ה פה אוהבים לכתוב- ״שמועה״, שעיסקת דאאפה היתה בכל זאת לא מתוכננת ולקחה הרבה כסף מהעוגה וכעת יחפשו זרים יותר זולים?
או שאנחנו ״בעידן חדש״?
הרי היו(אני) ששאלו האם העיסקה הזו תקח מאיתנו תקציב לשחקנים אחרים, או שתפגע בהבאת דנילסון את דיארה.
אז אם שואלים אותכם מה הייתם מעדיפים בין להביא את דאאפה ו3 זרים זולים, או 3 זרים איכותיים בלי להביא את דאאפה, מה העדפתכם?
או שאנחנו ״בעידן חדש״?
הרי היו(אני) ששאלו האם העיסקה הזו תקח מאיתנו תקציב לשחקנים אחרים, או שתפגע בהבאת דנילסון את דיארה.
אז אם שואלים אותכם מה הייתם מעדיפים בין להביא את דאאפה ו3 זרים זולים, או 3 זרים איכותיים בלי להביא את דאאפה, מה העדפתכם?
נערך לאחרונה על ידי dino ב 14 יולי 2025, 07:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2663 לייקים
צנציפר
גורמים במועדון הסבירו את ההחלטה ברגשות מעורבים בכל הנוגע לנתונים שמציג השחקן. מצד אחד, מדובר בשחקן טכני, אולם מצד שני מגלה פחות אינטנסיביות ורץ פחות על המגרש – מכפי שמצפים בקבוצה.
(והופ יביאו במקומו קשר בחצי מחיר)
על מי אתם עובדים
גורמים במועדון הסבירו את ההחלטה ברגשות מעורבים בכל הנוגע לנתונים שמציג השחקן. מצד אחד, מדובר בשחקן טכני, אולם מצד שני מגלה פחות אינטנסיביות ורץ פחות על המגרש – מכפי שמצפים בקבוצה.
(והופ יביאו במקומו קשר בחצי מחיר)
על מי אתם עובדים
-
- קיבל.ה 282 לייקים
נחכה ש- @talb55 או @אדוםאדום ישפכו אור על הפרשה.
אבל רק על דנילסון, בלי שמות אחרים
אבל רק על דנילסון, בלי שמות אחרים
זה אותו אחד שרשם שאלטמן נופה לפני שבוע לא? הייתי ממתין עם הפסימיות והקונספירציות. אומנם פיתחנו יפה את האינסטינקט שמשהו רע מחכה מעבר לפינה, אבל כרגע קורים דברים טובים
-
- קיבל.ה 344 לייקים
איזה שטויות, כן אחרי חודש של משא ומתן הוא לא מתאים... בסדר ועוד מנסים לדברר את זה לקהל דרך צנציפר שהכל אבל הכל מדליפים לו...קפבלנקה כתב: ↑14 יולי 2025, 07:03 https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... rkc2z9wixe
הוא גם טוען בכתבה שעוקבים אחרי בטובנסיקה, אתמול טען שיש בלם סגור.
-
- קיבל.ה 2663 לייקים
-
- קיבל.ה 282 לייקים
לצערי ההנחה של דינו פה שההחתמה של דאפה לקחה ביס גדול מהעוגה נשמעת לי הכי סבירה. עכשיו מנסים להעביר את זה חלק בגרון של האוהדים אז אומרים שהוא לא מתאים מקצועית אחרי חודש וחצי של מו"מ קדחתני.
-
- קיבל.ה 236 לייקים
האופציה האחרת היא שהבינו שבכסף שרוצים לשים על דנילסון אפשר להביא משהו יותר טוב. אני משוכנע שאפשר, מקווה שזו הסיבה.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
לא יודע מה איתכם, אבל כל אחת מבין-
המו"מ נכשל
ראו במשחקי אימון שמחפשים ל8 שחקן מסוג קצת אחר
מצאו שחקן אחד שמאמינים בו יותר
צנציפר מחרטט והוא עדיין על הפרק
נשמע לי אופציה הרבה הרבה הרבה יותר סבירה מ"הוצאנו את כל התקציב על ילד בן 17 ועכשיו נחסוך בכל העמדות הכי קריטיות שנשארו לחזק עם 5 זרים שונים"
המו"מ נכשל
ראו במשחקי אימון שמחפשים ל8 שחקן מסוג קצת אחר
מצאו שחקן אחד שמאמינים בו יותר
צנציפר מחרטט והוא עדיין על הפרק
נשמע לי אופציה הרבה הרבה הרבה יותר סבירה מ"הוצאנו את כל התקציב על ילד בן 17 ועכשיו נחסוך בכל העמדות הכי קריטיות שנשארו לחזק עם 5 זרים שונים"
נערך לאחרונה על ידי D&3 ב 14 יולי 2025, 08:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2663 לייקים
ממה שאני יודע הפערים היו מאוד גדולים, ראו שדברים לא מתקדמים מהצד של קויאבה ולא יכלו להישאר תקועים.
אם זאת להבנתי עד אתמול עוד ניסו לסגור פערים.
בכל אופן זו ממש לא סיבה מקצועית
אם זאת להבנתי עד אתמול עוד ניסו לסגור פערים.
בכל אופן זו ממש לא סיבה מקצועית
נערך לאחרונה על ידי talb55 ב 14 יולי 2025, 08:38, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 236 לייקים
לא אומר שזה לא אפשרי, אבל לא נשמע לי סביר. לקנות את דפאאה זו לא החלטה אימפולסיבית, זה מו״מ של כמה שבועות, והם לא הופתעו מהמחיר שסגרו עליו. אם כבר ההחתמה שלו מבשרת שמוכנים לפתוח את הכיס. יש מצב שזה בכלל עשה להם תיאבון לכווון גבוה יותר.
בכל מקרה דנילסון הוא אחלה, אבל חשבתי גם לפני שבוע שאפשר להביא הרבה יותר טוב במחיר הזה. יש עדיין שחקנים חופשיים באירופה שסיימו חוזה ומבטיחים יותר ממנו, בעמדה שלו, שאתה יכול להביא וגם לשדרג מקצועית, ואת ההפרש על הסכום העברה לנווט לדרישות השכר שלהם או מענק חתימה.
-
- קיבל.ה 2072 לייקים
דינו גם הניח (בצורה נחרצת) שהידיעה על כך שהציעו מיליון יורו על דיארה היא לא נכונה כי לא מתכוונים להוציא סכומים כאלה
והופ, שילמו 2 מיליון יורו על דאפה
אני חושב שיותר סביר להניח שיש כסף והרבה, אבל מתכוונים להוציא אותו באסטרטגיה מסויימת
מציע לכולם לזכור איפה היינו עד לפני שנה. אז דמי העברה של 2 מיליון יורו על שחקן אחד היה משהו דימיוני
דנילסון לא השחקן היחיד
ואגב, אתמול אופיר סער אמר ב103 שהשנה אין לכתבים שוב מושג, וכל ההדלפות מגיעות מתקשורת זרה או מסוכנים, והוא אמר שהפועל מדבר עם עוד הרבה שמות שלכתבים אין מושג
-
- קיבל.ה 1224 לייקים
מקווה שזה אומר שהצליחו לסגור עם מישהו יותר טוב
-
- קיבל.ה 489 לייקים
קצת באסה על דנילסון, אבל כמו שהבטחתי אתמול - סומך על ספרא. אשפוט את הסגל רק בתחילת העונה.
-
- קיבל.ה 2663 לייקים
אם תסתכל אחורה במה שטענתי בהקשר הזה, זה שרק במקרה חריג מאוד של פרוספקט הם יוציאו יותר(אם כי לא לסכום כזה חריג ציפיתי, זה בהחלט חריג ממש) אבל כן, מלבד הילד הזה על אף אחד הם לא מוכנים להתקרב למיליון ואתה רואה את זה.oleg neduda כתב: ↑14 יולי 2025, 08:18דינו גם הניח (בצורה נחרצת) שהידיעה על כך שהציעו מיליון יורו על דיארה היא לא נכונה כי לא מתכוונים להוציא סכומים כאלה
אני חושב שיותר סביר להניח שיש כסף והרבה, אבל מתכוונים להוציא אותו באסטרטגיה מסויימת
מציע לכולם לזכור איפה היינו עד לפני שנה. אז דמי העברה של 2 מיליון יורו על שחקן אחד היה משהו דימיוני
דנילסון לא השחקן היחיד
ואגב, אתמול אופיר סער אמר ב103 שהשנה אין לכתבים שוב מושג, וכל ההדלפות מגיעות מתקשורת זרה או מסוכנים, והוא אמר שהפועל מדבר עם עוד הרבה שמות שלכתבים אין מושג
נערך לאחרונה על ידי dino ב 14 יולי 2025, 08:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 282 לייקים
התקווה היחידה היא שכמו שהפציצו עם דאפה בלי שאף אחד ידע משהו, ככה גם יהיה (במהרה בימינו, בדגש על במהרה) עם קשר אמצע איכותי.
עכשיו העסקה היחידה שנשארה באור הזרקורים זה דיארה, כנראה שגם במועדון לא אוהבים את הדיבורים בתקשורת על שמות לא סגורים.
עכשיו העסקה היחידה שנשארה באור הזרקורים זה דיארה, כנראה שגם במועדון לא אוהבים את הדיבורים בתקשורת על שמות לא סגורים.
-
- קיבל.ה 2072 לייקים
זה לא נאמר בביקורת כלפיך, גם אני כבר התחלתי לחשוב ככה. מה שאני מנסה להגיד זה שאין לאף אחד באמתdino כתב: ↑14 יולי 2025, 08:23אם תסתכל אחורה במה שטענתי בהקשר הזה, זה שרק במקרה חריג מאוד של פרוספקט הם יוציאו יותר(אם כי לא לסכום כזה חריג ציפיתי, זה בהחלט חריג ממש) אבל כן, מלבד הילד הזה על אף אחד הם לא מוכנים להתקרב למיליון ואתה רואה את זה.oleg neduda כתב: ↑14 יולי 2025, 08:18דינו גם הניח (בצורה נחרצת) שהידיעה על כך שהציעו מיליון יורו על דיארה היא לא נכונה כי לא מתכוונים להוציא סכומים כאלה
דנילסון לא השחקן היחיד
מושג. אני מעדיף להיות אופטימי אחרי הלילה של שלשום.
-
- קיבל.ה 1224 לייקים
הסיפור עם דאאפה לא פתאום הגיע כן?
זה לא איזה הוצאה מאתמול להיום
ברור שיש פה יד מכוונות ולא סתם עושים דברים
-
- קיבל.ה 2072 לייקים
בדיוקאוגוסטוס היל כתב: ↑14 יולי 2025, 08:37 הסיפור עם דאאפה לא פתאום הגיע כן?
-
- קיבל.ה 2663 לייקים
כשאתה מנהל מומ זה לא מחייב הצלחה בו(בטח אם יש עוד קבוצה או קבוצות ברקע) יכול להיות שהניחו כמה תרחישים לתקציב וברגע שזה נסגר, אז העבירו בין התוכניות.אוגוסטוס היל כתב: ↑14 יולי 2025, 08:37 הסיפור עם דאאפה לא פתאום הגיע כן?
הלוואי וזה לא כך ולא שינו את התיקצוב לזרים. מקווה מאוד.
- Sin Queso
- קיבל.ה 552 לייקים
-
- קיבל.ה 162 לייקים
תמשיך, תמשיךdino כתב: ↑14 יולי 2025, 08:23אם תסתכל אחורה במה שטענתי בהקשר הזה, זה שרק במקרה חריג מאוד של פרוספקט הם יוציאו יותר(אם כי לא לסכום כזה חריג ציפיתי, זה בהחלט חריג ממש) אבל כן, מלבד הילד הזה על אף אחד הם לא מוכנים להתקרב למיליון ואתה רואה את זה.oleg neduda כתב: ↑14 יולי 2025, 08:18דינו גם הניח (בצורה נחרצת) שהידיעה על כך שהציעו מיליון יורו על דיארה היא לא נכונה כי לא מתכוונים להוציא סכומים כאלה
דנילסון לא השחקן היחיד

-
- קיבל.ה 112 לייקים
חחחח איך עובדים עליכם ומשגעים אתכם . תהיה פה קבוצה טובה .
-
- קיבל.ה 126 לייקים
נותן להם חסד בעקבות הרכישה של דאאפה.
נשפוט כשנראה את הפרופיל שיחתום.
לי עדיין יש פחד שיוותרו על משבצת ויחליטו שאפשר לרוץ עם רן בנימין כ8 בהרכב.
נשפוט כשנראה את הפרופיל שיחתום.
לי עדיין יש פחד שיוותרו על משבצת ויחליטו שאפשר לרוץ עם רן בנימין כ8 בהרכב.
-
- קיבל.ה 1236 לייקים
-
- קיבל.ה 282 לייקים
מה אני אעשה, אני טיפוס רגשי

האמת היא שאין לי מושג, זה ברור הרי.
אני כן יודע דברים שפורסמו, שספרא מתכוון להשקיע השנה 4-5 מליון דולר מהכיס שלו, ושאתמול השכיבו 2 מליון יורו על שחקן אחד.
לא יודע, איכשהו זה נראה לי שיש שמיכה מסוימת ואין רצון לחרוג ממנה. אבל מה אני יודע? באמת שאין לי מושג מכלום. מה כבר נשאר לי חוץ מלנסות להעריך, להעלות ספקולציות בדמיון ולהתפלל לטוב?
- Sin Queso
- קיבל.ה 552 לייקים
מציע לנשום, יש שם מערכת שלמה שיודעת שלעלות עם אלקוקין בהרכב זה פליאוף תחתון בלחץ. פרוספקט ככל שיהיה לא שווה להם עוד עונה של מאבקי תחתית כי הם יאבדו את הקהל ברגע וזה יעלה להם יותר מכל רווח עתידי שאפשר לעשות על דאפה. יש אנשי מקצוע עד עכשיו כל רכש שהגיע (מלבד פלאקו) הוא 10/10. אמרו שיביאו שחקנים בפרופיל גבוהה וכולם אומרים שתיהיה קבוצה טובה. הם לא היו מפמפמים בכל מקום שתיהיה קבוצה טובה בשביל לפתוח עם בנימין ואלקוקין כי אין בזה שום היגיון בסוף העונה מתחילה.קפבלנקה כתב: ↑14 יולי 2025, 09:00מה אני אעשה, אני טיפוס רגשי![]()
האמת היא שאין לי מושג, זה ברור הרי.
אני כן יודע דברים שפורסמו, שספרא מתכוון להשקיע השנה 4-5 מליון דולר מהכיס שלו, ושאתמול השכיבו 2 מליון יורו על שחקן אחד.
לא יודע, איכשהו זה נראה לי שיש שמיכה מסוימת ואין רצון לחרוג ממנה. אבל מה אני יודע? באמת שאין לי מושג מכלום. מה כבר נשאר לי חוץ מלנסות להעריך, להעלות ספקולציות בדמיון ולהתפלל לטוב?
-
- קיבל.ה 282 לייקים
סבבה, אני אנשום, מבטיח.
רק נראה לי מוזר שאחרי יותר מחודש של משא ומתן מורכב כפי שהיה עם דנילסון, הוא פתאום לא מתאים מקצועית.
רק נראה לי מוזר שאחרי יותר מחודש של משא ומתן מורכב כפי שהיה עם דנילסון, הוא פתאום לא מתאים מקצועית.
-
- קיבל.ה 173 לייקים
אני רק שאלה- גבי קניקובסקי שחקן חופשי, שחקן טוב, שחקן בעמדה שאנחנו צריכים. למה לא להציע לו 350-400 אלף יורו לשנתיים (יותר זול מלשלם מיליון יורו על שחקן ומשכורת).
אני מניחה שבשביל להעביר אותו אלינו נצטרך להציע הצעה גבוהה מאוד. הוא הצהיר כבר שלא ישחק בשום קבוצה חןץ מאצלם.
-
- קיבל.ה 490 לייקים