דניאל דפאאה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Mendelson
קיבל.ה  227 לייקים

Sin Queso כתב: 13 יולי 2025, 10:27
יהלום14אדום כתב: 13 יולי 2025, 10:24
oleg neduda כתב: 13 יולי 2025, 10:22 אני לא מאמין שלא יגיע עוד חלוץ זר, אף אחד לא ישים את כל הז'יטונים על ילד שאוטוטו חוגג 18. אבל דניאל דאפה זה שחקן שכבר עכשיו יש לו מקום ברוטציה של כל קבוצה בליגה. לצורך העניין, לטעמי הוא לא נופל בכלום מדור תורג'מן, ועם פוטנציאל הרבה יותר גבוה.
כישרון מטורף והחתמה שאף אחד פה לא חלם עליה
בדיוק המחשבה שעלתה לי, אם הוא היה בצהוב אחר, מעבר לזה שהוא לא היה מגיע אלינו, היו מדברים עליו כבר עכשיו כשחקן של 4-5 מיליון, כמו שהצהבת אוהבים להפציץ.
שים אותו אצל לוזון והוא מדבר דו ספרתי
אם יש משהו שאי אפשר לקחת ללוזונים זה את היכולת למכור שחקנים בהרבה יותר מהשווי שלהם... אנחנו היינו רק ההתחלה כששילמנו 1.5 מיליון יורו על 50% של דמארי ואחר כך 1.5 מיליון יורו על 50% טב"ח. הם מכרו את מנור סלמון ב- 6.5 מיליון יורו, ליאל עבדה ב- 4 מיליון יורו וטוקלומטי ב- 3.5 מיליון יורו. וזה חלק קטן מהמכירות שחקנים שלהם בסכומים של מיליונים.
אדום
קיבל.ה  988 לייקים

oleg neduda כתב: 13 יולי 2025, 10:22 אני לא מאמין שלא יגיע עוד חלוץ זר, אף אחד לא ישים את כל הז'יטונים על ילד שאוטוטו חוגג 18. אבל דניאל דאפה זה שחקן שכבר עכשיו יש לו מקום ברוטציה של כל קבוצה בליגה. לצורך העניין, לטעמי הוא לא נופל בכלום מדור תורג'מן, ועם פוטנציאל הרבה יותר גבוה.
הלוואי, אבל לפי מה הקביעה הנחרצת הזאת? הוא רשם 4 שערים ב-21 הופעות בנתניה, מה לזה ולדור תורג'מן?
oleg neduda
קיבל.ה  2062 לייקים

אדום כתב: 13 יולי 2025, 10:58
הלוואי, אבל לפי מה הקביעה הנחרצת הזאת? הוא רשם 4 שערים ב-21 הופעות בנתניה, מה לזה ולדור תורג'מן?
כמה גולים דור תורגמן הבקיע בגיל של דאפה בליגה העל? התשובה היא אפס.
מי שראה את דאפה השנה גם ראה שמדןבר בכישרון חריג מאוד במונחים שלנו
Nati
קיבל.ה  1953 לייקים

קפבלנקה כתב:זווית יפה לגול שלו נגד באר שבע השנה בפלייאוף.

נגיחה חדה אחרי תנועה לעומק.

זה ילד זה?
מה,וזה עוד יגדל?
מה אומרים הרופאים?
אדום
קיבל.ה  988 לייקים

oleg neduda כתב: 13 יולי 2025, 11:00
אבל לא דיברת על תורג'מן בגיל של דאפה, דיברת על היום ועל הצבה שלו בהרכב כבר עכשיו
אדום ותיק
קיבל.ה  790 לייקים

קפבלנקה כתב: 13 יולי 2025, 01:30
shaharot כתב: 13 יולי 2025, 01:25 הלוואי הלוואי שהוא כישרון מפחיד סטייל אוסקר גלוך שהמרגע הראשון רואים בו משהו אחר.
כרגע אני מטיל ספק וחושב שאת הכסף אנחנו צריכים לשים על זרים שוברי שיוויון וקצת נמאס הקטע עם כל הצעירים הכשרוניים על שם אל ים קנצפולסקי
מקווה לאכול את הכובע

בכל מקרה שיהיה לו ולנו בהצלחה
לא אותו תפקיד ולא אותו סיפור בכלל.
זה איכויות ברמה אחרת
משמח לפתוח שבוע עם ידיעה כזאת. החתמה שמנערת את האבק מהבינוניות של הניסנובים ודומיהם.
מקווה מאד שהוא באמת יוכיח ויביא לידי ביטוי את יכולותיו. מקווה מאד שלא יהפוך לעוד אחד בשרשרת של "כשרונות על" שנרכשו במיליונים עי חיפה ומכבי (מדמון, וליאור קאסה) ואיכזבו בגדול.
תלוי מאד בברדה ובצוות האימון, איך ישתלב ויתפתח.
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 13 יולי 2025, 11:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
לירון האדום
קיבל.ה  2427 לייקים

בן לוז כתב: 13 יולי 2025, 10:42 מספיק שהוא נוצן פה עונה אחת טובה ואפשר לדבר במונחים של 4-5 מיליון יורו בכיף
בעיקר בגלל הגיל והפוטנציאל
מה אכפת לי כמה הוא יהיה שווה?
מה אני מכבי נתניה?
תן לי שיהיה כוכב בהפועל ויביא את הפועל לצמרת ולתארים
Segev
קיבל.ה  430 לייקים

רדפוקס כתב: 12 יולי 2025, 23:50 מעבר ליכולות הפיזיות, נראה שיש לו בעיטה אדירה בטכניקה נהדרת.

סרטון ביצועים קצרצר שלו מהעונה האחרונה:
הראשון ממש גול של אסף צור, חזרה לקו השער במקום לצאת לכדור
oleg neduda
קיבל.ה  2062 לייקים

אדום כתב: 13 יולי 2025, 11:04

אבל לא דיברת על תורג'מן בגיל של דאפה, דיברת על היום ועל הצבה שלו בהרכב כבר עכשיו
לא כתבתי שהוא יהיה בהרכב ואפילו כתבתי שאני די בטוח שיגיע חלוץ זר. אבל אני אישית לוקח את דאפה לפני תורגמן גם עכשיו. ארבעה גולים הוא עשה בחצי עונה ראשונה בבוגרים בגיל 17. זה נתון מרשים מאוד ועם נתונים מפלצתיים כמו שלו, אין שום סיבה לחשוב שהוא לא ייתן יותר השנה
אדום ותיק
קיבל.ה  790 לייקים

לירון האדום כתב: 13 יולי 2025, 11:09
בן לוז כתב: 13 יולי 2025, 10:42 מספיק שהוא נוצן פה עונה אחת טובה ואפשר לדבר במונחים של 4-5 מיליון יורו בכיף
בעיקר בגלל הגיל והפוטנציאל
מה אכפת לי כמה הוא יהיה שווה?
מה אני מכבי נתניה?
תן לי שיהיה כוכב בהפועל ויביא את הפועל לצמרת ולתארים
:rose: :rose: :rose:
מתחבר לחלק המודגש!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1200 לייקים

שיהיה בהצלחה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  975 לייקים

הוא מיועד להרכב, וזה בסדר גמור
אי אפשר לשלם מחיר כזה ולא לתת לו לשחק…
זו לדעתי גם הסיבה שהוא בחר בנו ולא בחיפה או במכבי

הוא מתאים למטרות שלנו השנה, אנחנו לא רצים לאליפות.

הדבר היחיד שחובה לעשות זה להביא חלוץ זר או ישראלי נוסף בפרופיל יותר קצת גבוה ואמין ממחמיד, וכזה שלא יעשה בלאגן אם יישב על הספסל…

למשל: איסט מהפועל חיפה

בנוסף אם תהיה לנו איכות גם מצד שמאל, למשל דיארה
הבחירה בו תהיה בטוחה יותר

הקבוצה הזו צריכה לכוון לעונה יציבה ולמקומות 5-6 רצוי עם כדורגל חיובי שיחזיר את ההייפ סביב המועדון
joshsoos
קיבל.ה  379 לייקים

לא יהיה רציני שהחלוצים שלנו זה ילד שעוד לא בן 18 ומחאמיד, לא מאמין שברדה יסכים לזה. הלוואי ודפאה יתפוצץ ביג טיים, אבל לבנות על זה את העונה?
בכל מקרה כמו שכתבתי כבר באשכול המלפפונים, הוא נראה כמו אחד שאו שיתפוצץ לגמרי בשנה שנתיים הקרובות- ויימכר בהרבה הרבה כסף, מקווה שהסעיף שלו לחול מותאם ולא מוגבל לאיזה שני מיליון- או שלא יעמוד בציפיות. בוודאי שכפוטנציאל הוא גדול מתורג'מן.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  975 לייקים

הסיפור הוא לא הגיל
הוא האיכות
מחמיד פרופיל לא מספיק טוב פשוט

טוטו התפוצץ צעיר
רמזי היה בולט בגיל צעיר
הכל טוב
joshsoos
קיבל.ה  379 לייקים

רמזי לא היה קרוב להיות בולט בגיל הזה, היה בעיקר ילד מנייאק.
זו איכות שהיא עדיין בגדר פוטנציאל לא מוכח. אני רוצה לקוות שהוא יתפוצץ, הפוטנציאל שם לגמרי, אבל על זה לא בונים עונה. אין לי שום בעיה שחלוץ זר שיגיע יתחרה איתו על הרכב אם וכאשר, אבל הוא חייב להגיע. כמובן גם מלמד.
KingZivos
קיבל.ה  86 לייקים

יהיה במשחק אימון?
נתניה הרי גם בפולין הוא נמצא שם אני מניח
אדום
קיבל.ה  988 לייקים

oleg neduda כתב: 13 יולי 2025, 11:10
אדום כתב: 13 יולי 2025, 11:04

לא כתבתי שהוא יהיה בהרכב ואפילו כתבתי שאני די בטוח שיגיע חלוץ זר. אבל אני אישית לוקח את דאפה לפני תורגמן גם עכשיו. ארבעה גולים הוא עשה בחצי עונה ראשונה בבוגרים בגיל 17. זה נתון מרשים מאוד ועם נתונים מפלצתיים כמו שלו, אין שום סיבה לחשוב שהוא לא ייתן יותר השנה
מהפה שלך לאלוהי הכדורגל
האדום מרמת גן
קיבל.ה  13 לייקים

מקצועית, דומה לטוטו הצעיר ועדין בן 17 ובסך הכל לא ברור.
יכולות נקודתיות מעודדות ופיזיות הרבה מעבר לגיל.

בכל מקרה:
1 יתכן שבמסגרת בנייה. וזה לא לגנאי, רק שלא מכוונים לשפיץ בעונה הבאה (ולמה שנכוון לשפיץ כבר בעונה הבאה ?).
2 מראה שיש כסף ויש שכל.
בניגוד לרכש עד כה, חשיבה ברמה הגבוהה במקום ה"בון טון" כולל בפורום של "הנהלת חשבונות חנות מכולת".

סך הכל ? הכי מעודד מתחילת חלון הרכש.
oleg neduda
קיבל.ה  2062 לייקים

joshsoos כתב: 13 יולי 2025, 11:41 רמזי לא היה קרוב להיות בולט בגיל הזה, היה בעיקר ילד מנייאק.
זו איכות שהיא עדיין בגדר פוטנציאל לא מוכח. אני רוצה לקוות שהוא יתפוצץ, הפוטנציאל שם לגמרי, אבל על זה לא בונים עונה. אין לי שום בעיה שחלוץ זר שיגיע יתחרה איתו על הרכב אם וכאשר, אבל הוא חייב להגיע. כמובן גם מלמד.
ברדה משחק עם חלוץ אחד ואין שום צורך וגם לא היגיון להביא גם חלוץ זר וגם מלמד. חלוץ זר, דאפה ומחמיד כגיבוי זה מספיק לגמרי. אם אלטמן נשאר אז בכלל
NARKOTIKA
קיבל.ה  122 לייקים

oleg neduda כתב: 13 יולי 2025, 12:05
joshsoos כתב: 13 יולי 2025, 11:41 רמזי לא היה קרוב להיות בולט בגיל הזה, היה בעיקר ילד מנייאק.
ברדה משחק עם חלוץ אחד ואין שום צורך וגם לא היגיון להביא גם חלוץ זר וגם מלמד. חלוץ זר, דאפה ומחמיד כגיבוי זה מספיק לגמרי. אם אלטמן נשאר אז בכלל
אם אלטמן נשאר אנחנו באובר-ראשים על העמדה הזאת.
מניח שאלטמן יכול להישאר כחלוץ 3 או 4+ גיבוי לקשר 10
אבל עדיין נשמע עסק לא אידיאלי
מחאמיד לא יהיה שמח זה בטוח
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5090 לייקים

צנציפח בווינט:
לצד החתמתו של דאפאה, בהפועל יחתימו גם חלוץ זר, והשניים ייאבקו על מקום בהרכב.
מניח שיביאו חלוץ זר בפרופיל שיותר מזכיר את פלקאו מאשר דיארה/דנילסון.
את הכסף הגדול ישאירו לזרים בעמדות האחרות.
joshsoos
קיבל.ה  379 לייקים

oleg neduda כתב: 13 יולי 2025, 12:05
לא המשכתי את המשפט בטעות- התכוונתי שגם מלמד זו אופציה, לא רק חלוץ זר
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  549 לייקים

עלה סרטון ביצועים

רשמים:
1. כמה עוצמות משהו לא רגיל לילד בגילו.
2. מטוס
2. אסור להסתמך עליו כחלוץ מוביל.
3. לא טכני
דולימנגה99
קיבל.ה  41 לייקים

Sin Queso כתב: 13 יולי 2025, 12:17 עלה סרטון ביצועים

רשמים:
2. מטוס
3. לא טכני
מאוד מאוד מרשים וזה עוד בלי שהוא בן 17 וישראלי.
גם ככה לא ניקח אליפות - שימו אותו בחוד והוא שווה 15+ שערים העונה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5090 לייקים

רשמים:
2. מטוס
3. לא טכני
למה לא טכני?
יש לו כמה וכמה מהלכים שהוא עובר שחקנים בדריבל וכוח מתפרץ, מסירה בפאלש יפה שעם קצת יותר מזל הייתה מסתיימת בבישול ומסרטונים אחרים שראיתי שלו יש לו טכניקת בעיטה טובה.
כן הוא לא ברמה של קורין, בוסקילה או טוריאל אבל הוא לא נגר.
רק הפועל
קיבל.ה  2649 לייקים

joshsoos כתב: 13 יולי 2025, 11:24 לא יהיה רציני שהחלוצים שלנו זה ילד שעוד לא בן 18 ומחאמיד, לא מאמין שברדה יסכים לזה. הלוואי ודפאה יתפוצץ ביג טיים, אבל לבנות על זה את העונה?
בכל מקרה כמו שכתבתי כבר באשכול המלפפונים, הוא נראה כמו אחד שאו שיתפוצץ לגמרי בשנה שנתיים הקרובות- ויימכר בהרבה הרבה כסף, מקווה שהסעיף שלו לחול מותאם ולא מוגבל לאיזה שני מיליון- או שלא יעמוד בציפיות. בוודאי שכפוטנציאל הוא גדול מתורג'מן.
מי שמשלם ככה בשביל להביא שחקן לעתיד מראה על כוונה להשקיע לא מעט כסף , אין לי ספק שנראה פה שחקנים בפרופיל שונה ממה שהתרגלנו בעונות האחרונות
Mendelson
קיבל.ה  227 לייקים

רק לא ברור לי למה כזה מובן מאליו שאנחנו צריכים לשחק עם חלוץ אחד על המגרש כל העונה. בסדר, מערך אסימטרי ושיט מודרני וזה, אבל זו ליגת העל ויש הרבה קבוצות שאנחנו אמורים להיות עדיפים עליהן בכמה רמות ושינסו להסתגר מולנו ולצופף. אז מול בית"ר/חיפה/המחלה/ב"ש אני מניח שנשחק עם חמישה קשרים, אבל מול הפועל ירושלים וטבריה וסכנין אנחנו חייבים להעמיד מערכים התקפיים יותר כדי לקחת 3 נקודות.

ובגלל זה צריך חלוץ שישלים את מה שדפאאה מביא לשולחן. כמו בימים היפים שהיה לנו חוד של סהר ותמוז, שידעו להשלים אחד את השני. שלא לדבר על פציעות/הרחקות/עייפות.
Niro
קיבל.ה  1154 לייקים

נצטרך סבלנות, אבל הפוטנציאל שלו בשמיים.
צריך לזכור שהוא ילדון. רק בנימין "הילד" גדול ממנו ב3 וחצי שנים.
dino
קיבל.ה  2655 לייקים

כלפי מone לגבי שכרו

דאפאאה צפוי להצטרף היום למחנה האימונים של הקבוצה בפולין, שם הוא יעבור את הבדיקות הרפואיות וישלים את הצטרפותו. מבחינתו, מדובר גם בשדרוג משמעותי בקריירה וגם כלכלית, כאשר ישתכר 160 אלף אירו לעונה, עם מנגנון שדרוג אוטומטי שמבטיח לו עלייה בשכר מדי עונה.
oleg neduda
קיבל.ה  2062 לייקים

רשמים:
2. מטוס
3. לא טכני
סרטון מרשים מאוד לשחקן בן 17 שעלה מהנוער.
ומי שראה אותו השנה, יודע שהסרטון הזה לגמרי מייצג.
אחד החלוצים הכי מוכשרים שגדלו פה, ואני לא מגזים. אם אין לו יצר הרס עצמי, אנחנו נקבל פה חלוץ אדיר במונחי ליגה ישראלית וגם נמכור אותו ביותר ממה שקנינו אותו כשימשיך לחו"ל (ולדעתי זה יהיה בלתי נמנע)
הנה הם באים
קיבל.ה  20 לייקים

לכל אלה שדואגים שהביאו אותו כחלוץ ראשון, לפי וואן: הפועל: "הרבה קבוצות רצו לשים את היד על דניאל, עכשיו נעטוף אותו ונכניס אותו לעניינים. צריך לזכור שהוא עדיין שחקן צעיר ואנחנו רוצים לבנות אותו בסבלנות הנדרשת"
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  105 לייקים

הצעה לשיר שחקן:

דניאל, דניאל,
כמה שערים ביום ההוא או...

לא מציע את זה במאה אחוז רצינות
רינגו סטאר המלך
שליחת תגובה