עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 1453 לייקים
האם הקיץ הוצאנו הכי הרבה כסף על רכישות שחקנים מאשר הבעלות של ניסנוב ומיינצברג ביחד?
-
- קיבל.ה 1499 לייקים
דנילסון, דיארה, יוספי ומגן ימני.
מעבר לכך, יש עוד מספיק מקום לזרים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מעבר לכך, יש עוד מספיק מקום לזרים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הפועל לא משחקת עם מגן ימני
תראו משחקים של שנה שעברה קו של 3 בלמים ומגן שמאל.
תראו משחקים של שנה שעברה קו של 3 בלמים ומגן שמאל.
-
- קיבל.ה 1034 לייקים
חלום שלי שנביא תואם ליידנר בימין ונשחק באותו מערך א-סימטרי אבל כזה שיכול להתחלף תוך כדי משחק
כמובן בנוסף לדיארה דנילסון ואיזה ממתק נוסף להתקפה
כמובן בנוסף לדיארה דנילסון ואיזה ממתק נוסף להתקפה
-
- קיבל.ה 434 לייקים
-
- קיבל.ה 2428 לייקים
מקווה שעדיין מתכוונים להביא חלוץ זר ולא לבנות
את ההתקפה על דאפה ומחמיד
את ההתקפה על דאפה ומחמיד
-
- קיבל.ה 379 לייקים
אתה לא יכול לבנות על הילד הזה, מוכשר ככל שיהיה והוא בהחלט נראה כזה, כשחקן הרכב.אוגוסטוס היל כתב: ↑13 יולי 2025, 07:59מסכים עם הכל אבל נראה לי 4 חסרים
צור
ליידנר
מאיימבו
פיבן
פלקאו
טוריאל
דפאאה
ולא מופרך שבוסקילה גם יהיה שחקן הרכב במהלך העונה ואפילו רן בנימין
אם כי כרגע שניהם לא אמורים
ושוב, אם פיבן זה שחקן הרכב כמגו ולא כבלם, אוי ואבוי לנו.
- בז'רנו
- קיבל.ה 749 לייקים
לא צריך לחשוש להריץ אותו בהרכב.
ראיתי אותו בשנה שעברה משחק.
מבחינה פיזיות ומהירות ,כבר היום הוא מעל לליגה.
הוא עדיין מקבל החלטות בפזיזות,הטכניקה שלו בינונית והוא לא יודע עדיין לחלק את הכוחות שלו נכון.
על הדברים האלה אפשר וצריך לעבוד איתו.שישחק כמה שיותר ולקחת בחשבון שיהיה שכר לימוד.
זה שחקן שישחק כאן כנראה 4 שנים לפחות( אם הוא מתכנן להתגייס) ועם הכוונה ואימונים נכונים אפשר יהיה למכור אותו בהרבה מאוד כסף בעתיד
ראיתי אותו בשנה שעברה משחק.
מבחינה פיזיות ומהירות ,כבר היום הוא מעל לליגה.
הוא עדיין מקבל החלטות בפזיזות,הטכניקה שלו בינונית והוא לא יודע עדיין לחלק את הכוחות שלו נכון.
על הדברים האלה אפשר וצריך לעבוד איתו.שישחק כמה שיותר ולקחת בחשבון שיהיה שכר לימוד.
זה שחקן שישחק כאן כנראה 4 שנים לפחות( אם הוא מתכנן להתגייס) ועם הכוונה ואימונים נכונים אפשר יהיה למכור אותו בהרבה מאוד כסף בעתיד
-
- קיבל.ה 339 לייקים
אם הוא שחקן טוב
הייתי רץ איתו בהרכב
כמו שמכבי הריצו את תורג׳מן על אף גילו הצעיר
מקווה מאוד שעוד השבוע יחתימו 2 זרים טובים
וחייבים בכל הכוח ללכת על יוספי
הייתי רץ איתו בהרכב
כמו שמכבי הריצו את תורג׳מן על אף גילו הצעיר
מקווה מאוד שעוד השבוע יחתימו 2 זרים טובים
וחייבים בכל הכוח ללכת על יוספי
-
- קיבל.ה 2428 לייקים
מאמין שעדיין יביאו חלוץ זר, מה שמדאיג זה שלא מדברים על מגן ימני בכלל... מוזר
-
- קיבל.ה 489 לייקים
פורסם לכמה שנים חתם בהפועל?
-
- קיבל.ה 122 לייקים
כל דבר פחות מ5 שנים זה מופרך לחלוטין.
אני מקווה שהצליחו לחתום אפילו ל6+, על אף שזה נדיר.
-
- קיבל.ה 240 לייקים
קשר 50:50 (דנילסון) וקשר 10 (יוספי? זר?) וההרכב מתחיל להראות מעולה
-
- קיבל.ה 379 לייקים
לא חושב שזה עקרוני חמש או ארבע או שלוש שנים, הוא נראה כזה שאו שיתפוצץ ואז יישאר אצלנו שנתיים במקרה הטוב ( ולפי הביקוש כבר עכשיו מחו"ל אם יהיה טוב העונה ירצה לצאת כבר בשנה הבאה, ביקוש יהיה ) או שידשדש ואז זה לא ישנה
-
- קיבל.ה 231 לייקים
מישהו יודע מה קרה עם גיא מיכאלי? בטרנספרמרקט כתוב שהוא עובר למישיגן בתחילת אוגוסט, אבל לא ראיתי על זה שום פרסום. שנה שעברה חתם אצלנו חוזה לשלוש שנים.
https://www.transfermarkt.com/guy-micha ... er/1008143
https://www.transfermarkt.com/guy-micha ... er/1008143
-
- קיבל.ה 240 לייקים
-
- קיבל.ה 345 לייקים
האמת, שאם יש התלבטות בין מלמד לחלוץ זר - אני הולך פול פאוור על מלמד. גם דאפה וגם מחמיד לא מוכחים, וגם הזר שיגיע הוא לא מאה אחוז פגיעה.
חייב חלוץ מוכח בליגה ומלמד זה מצוין.
ואז גם זה משאיר לנו מקום לזרים -
בלם, מגן ימני, קשר 8, קשר 10, ודיארה.
על זה להוסיף את יוספי, גיבוי ישראלי ל6 (גוני?) ועם פגיעות טובות בלפחות חצי מהזרים - והקבוצה הזאת היא באמת קבוצה טובה.
חייב חלוץ מוכח בליגה ומלמד זה מצוין.
ואז גם זה משאיר לנו מקום לזרים -
בלם, מגן ימני, קשר 8, קשר 10, ודיארה.
על זה להוסיף את יוספי, גיבוי ישראלי ל6 (גוני?) ועם פגיעות טובות בלפחות חצי מהזרים - והקבוצה הזאת היא באמת קבוצה טובה.
נערך לאחרונה על ידי ונרקומן ב 13 יולי 2025, 09:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 988 לייקים
שלא ידברו ויודיעו לנו מחר על החתמה של מגן זר.לירון האדום כתב: ↑13 יולי 2025, 08:49 מאמין שעדיין יביאו חלוץ זר, מה שמדאיג זה שלא מדברים על מגן ימני בכלל... מוזר
עסקת דנילסון צפויה להיסגר השבוע
בהפועל מעריכים כי במהלך השבוע תיסגר רשמית עסקת העברתו של דנילסון מקויאבה הברזילאית לוולפסון. כפי שפורסם לראשונה ב-ynet, תנאיו האישיים נסגרו והפועל הגישה הצעה של כ-700 אלף דולר תמורתו, אך נראה כי הסכום עוד יגדל על מנת לסגור סופית את העסקה, זאת אחרי שהקבוצה של אליניב ברדה כבר צירפה את פלקאו תמורת 200 אלף דולר.
דיארה העביר מסרים להפועל ת"א לפיו הוא החליט לשחק בה, אך המהלך תלוי בריימס הצרפתית, שדורשת סכומים גבוהים עבורו. בשיחה שנערכה בין דיארה למאמנו בריימס, הוא הבהיר לו כי הוא רוצה לעבור להפועל ת"א. האדומים ממשיכים לחכות לדיארה, בו הם רואים שחקן שובר שוויון. הפועל תנחית גם בלם זר שני, חלוץ זר ועוד שחקנים לחלק ההתקפי.
(צנציפר - YNET)
בהפועל מעריכים כי במהלך השבוע תיסגר רשמית עסקת העברתו של דנילסון מקויאבה הברזילאית לוולפסון. כפי שפורסם לראשונה ב-ynet, תנאיו האישיים נסגרו והפועל הגישה הצעה של כ-700 אלף דולר תמורתו, אך נראה כי הסכום עוד יגדל על מנת לסגור סופית את העסקה, זאת אחרי שהקבוצה של אליניב ברדה כבר צירפה את פלקאו תמורת 200 אלף דולר.
דיארה העביר מסרים להפועל ת"א לפיו הוא החליט לשחק בה, אך המהלך תלוי בריימס הצרפתית, שדורשת סכומים גבוהים עבורו. בשיחה שנערכה בין דיארה למאמנו בריימס, הוא הבהיר לו כי הוא רוצה לעבור להפועל ת"א. האדומים ממשיכים לחכות לדיארה, בו הם רואים שחקן שובר שוויון. הפועל תנחית גם בלם זר שני, חלוץ זר ועוד שחקנים לחלק ההתקפי.
(צנציפר - YNET)
-
- קיבל.ה 1034 לייקים
הביאו אתמול את חלוץ העתיד של הכדורגל הישראלי בשווי עסקה של 10 מיליון שקל ואנשים פה עדיין מודאגים, הזיה
מבין למה כל ה"יהיה בסדר" לא הספיק לאנשים עד אתמול, אבל עכשיו? תשבו בנחת בכסא ותהנו, מנסים לבנות פה קבוצה סוף סוף
מבין למה כל ה"יהיה בסדר" לא הספיק לאנשים עד אתמול, אבל עכשיו? תשבו בנחת בכסא ותהנו, מנסים לבנות פה קבוצה סוף סוף
-
- קיבל.ה 1222 לייקים
שום דיבור על מגן ימני זה מוזר מאוד
אם בן אדם היה מחפש רק אקזיטים ורואה רק כסף שיכנס למועדון הוא לא היה מחפש השקעה כלכך יקרה ויש לומר די מסוכנת. הוא היה משקיע את הכסף בשחקני נוער בפרופיל נמוך יותר. עם כל הכבוד אין סיכוי שברדה פרימור וספרא מספיק מטומטמים בשביל זה.arik89 כתב: ↑13 יולי 2025, 01:45איך הגעת למחשבה שאמרתי שספרא ספציפית רצה את דאפה ספציפית?Red_man כתב: ↑13 יולי 2025, 01:33כאילו ספרא קובע אם להביא את בוסקילה ודפאא או את דנילסון ודיארה. הוא מינה מנכ״ל שמנהל את זה. אני בספק שספרא יודע בכלל מי זה דנילסון או דיארה או שהיום דפאא חתם בכלל אם מואיז לא מספר לו כי הוא קיבל פוש באפליקציהarik89 כתב: ↑13 יולי 2025, 01:18
אני אף פעם לא הייתי נגד ספרא ומעולם לא השוואתי אותו לניסנוב. אבל אני כן שואל אותך ברצינות וחושב שזאת שאלה במקום. לא הוא, לא בוסקילה ולא טוריאל השלימו עונת בוגרים טובה בליגה ראשונה. אם יביאו עוד שחקנים בסכומים כאלה, מעטים יהיו שמחים ממני. אבל אחרי העשור האחרון, ואחרי השבועות האחרונים תחת ההנהלה הזאת (שנראה היה שלא מכונה להוציא סכומים כאלה) אני מתקשה להאמין שיוציאו עוד המון. אני מפחד שפירקו את הרוב כי רואים אקזיט בעיניים
השאלה היא מה המטרה שהוצבה לקברניטי המועדון. הצלחה מקצועית קודמת לכל, או אקזיטים קודם. אם יביאו עוד בקאליבר הזה, מדהים. אם פיצצו עליו 70 אחוז תקציב רכש כי חושבים שימכרו אותו עוד שנתיים, בלאגן
-
- קיבל.ה 1529 לייקים
הפורום הזה הוא ממש סאטירה על מאניה דיפרסיה של אוהדי כדורגל על סטרואידים.
באמצע מאי חדרה מחתימים איזה קשה סנגלי ששיחק בנבחרות שקר כלשהו עד גיל 15. הפורום- עבדו עלינו! כל הליגה מתחזקת ורק לנו יש סגל של ליגה א', עוד חודשיים מחנה אימון ואין לנו שחקנים שיתחברו, ספרא עקץ אותנו, קיבלנו ניסנוב לעניים.
רוכשים שחקן נוער עם ופטנציאל ממכבי נתנייה. הפורום- ספרא לא רואה את שחר וגולדהאר, פחות מאליפות ב20 הפרש במחזור 7, זה כשלון. בונים פה אימפריה ברמת ליגת האלופות!
באמצע מאי חדרה מחתימים איזה קשה סנגלי ששיחק בנבחרות שקר כלשהו עד גיל 15. הפורום- עבדו עלינו! כל הליגה מתחזקת ורק לנו יש סגל של ליגה א', עוד חודשיים מחנה אימון ואין לנו שחקנים שיתחברו, ספרא עקץ אותנו, קיבלנו ניסנוב לעניים.
רוכשים שחקן נוער עם ופטנציאל ממכבי נתנייה. הפורום- ספרא לא רואה את שחר וגולדהאר, פחות מאליפות ב20 הפרש במחזור 7, זה כשלון. בונים פה אימפריה ברמת ליגת האלופות!
-
- קיבל.ה 931 לייקים
2 דברים
1. עצם זה שהעסקה הגדולה בהיסטוריה של הפועל עוברת בלי שאף עיתונאי מפרסם עליה רק מבהירה שאין באמת לאף אחד מהם מושג.
2. מידיעה, הפועל הציעו סכומים קרובים על כמה שחקנים כבר בקיץ הזה. יש רצון להוציא ולהשקיע. אני הייתי פה בין המבקרים(ואני עדיין) כי הקבוצה הייתה יכולה להתחזק בעוד מקומות לפני המחנה אימונים. עוד כמה ימים כבר חוזרים לארץ ובום גביע הטוטו ולך תכניס את כולם לכושר.
אם בשבועיים הקרובים יגיעו מעל ל5 שחקנים(יש מקום לעוד 5 זרים) הייתי יוצא למחנה אימון בארץ בזמן שאנחנו חופשיים בגביע הטוטו
1. עצם זה שהעסקה הגדולה בהיסטוריה של הפועל עוברת בלי שאף עיתונאי מפרסם עליה רק מבהירה שאין באמת לאף אחד מהם מושג.
2. מידיעה, הפועל הציעו סכומים קרובים על כמה שחקנים כבר בקיץ הזה. יש רצון להוציא ולהשקיע. אני הייתי פה בין המבקרים(ואני עדיין) כי הקבוצה הייתה יכולה להתחזק בעוד מקומות לפני המחנה אימונים. עוד כמה ימים כבר חוזרים לארץ ובום גביע הטוטו ולך תכניס את כולם לכושר.
אם בשבועיים הקרובים יגיעו מעל ל5 שחקנים(יש מקום לעוד 5 זרים) הייתי יוצא למחנה אימון בארץ בזמן שאנחנו חופשיים בגביע הטוטו
-
- קיבל.ה 177 לייקים
ישנן עוד הרבה עמדות בעייתיות. אני לא שקט עם פלקאו.
שלא לדבר על ההגנה באופן כללי..
צריך עוד 3 החתמות בסדר גודל כדי להיות אופטימי.
שלא לדבר על ההגנה באופן כללי..
צריך עוד 3 החתמות בסדר גודל כדי להיות אופטימי.
- Sin Queso
- קיבל.ה 550 לייקים
לא משנה מי יגיע מקומות 1-3 תפוסים כבר עם שלדים טובים משלנו. עדיין אפשר לשמוחשחר כתב: ↑13 יולי 2025, 10:03 הפורום הזה הוא ממש סאטירה על מאניה דיפרסיה של אוהדי כדורגל על סטרואידים.
-
- קיבל.ה 988 לייקים
הפורום זה עוד כסף קטן לעומת טוויטר והרשתות. אוהדי הפועל איבדו את זה לגמרישחר כתב: ↑13 יולי 2025, 10:03 הפורום הזה הוא ממש סאטירה על מאניה דיפרסיה של אוהדי כדורגל על סטרואידים.
-
- קיבל.ה 268 לייקים
איך לא נאבד את זה אחרי מסכת ההתעללויות שאנחנו סופגים יותר מעשור?אדום כתב: ↑13 יולי 2025, 10:08הפורום זה עוד כסף קטן לעומת טוויטר והרשתות. אוהדי הפועל איבדו את זה לגמרישחר כתב: ↑13 יולי 2025, 10:03 הפורום הזה הוא ממש סאטירה על מאניה דיפרסיה של אוהדי כדורגל על סטרואידים.
-
- קיבל.ה 2065 לייקים
אתה רשמית יצאת ממעגל המקורביםאנחנו בתהליך כתב: ↑11 יולי 2025, 19:20רשמתי פה לפניי שבועייםאיל כתב: ↑11 יולי 2025, 18:53 תעשו חשבון מה התקציב היה שנה קודמת מול הכנסות בליגה לאומית כדי להבין כמה ספרא מביא מהבית. החשבון הפשוט שלי הראה סדר גודל של 3-4 מיליון דולר .
ככה שאם זה יהיה בליגת על תקציב שלנו יכול להגיע לאזור ה 45 -50 .
תקציב כזה צריך לתת פייט ולהגיע לאירופה , למכור שחקנים ולהגדיל תקציבים אני מעריך שגם הבעלים יקבל תאבון ויכניס יותר כסף ככה שלפי תכנית מסודרת נוכל להגיע לצקציבים של 60 ו 70 בעבודה נכונה וחכמה
התקציב לא יהיה מעל 50 מיליון בחיים.
הדיבורים על 60 ו70 זה בלוף אחד גדול
מזמן.. נהיה מבקר ולא מקורבoleg neduda כתב: ↑13 יולי 2025, 10:17אתה רשמית יצאת ממעגל המקורביםאנחנו בתהליך כתב: ↑11 יולי 2025, 19:20רשמתי פה לפניי שבועייםאיל כתב: ↑11 יולי 2025, 18:53 תעשו חשבון מה התקציב היה שנה קודמת מול הכנסות בליגה לאומית כדי להבין כמה ספרא מביא מהבית. החשבון הפשוט שלי הראה סדר גודל של 3-4 מיליון דולר .
תקציב כזה צריך לתת פייט ולהגיע לאירופה , למכור שחקנים ולהגדיל תקציבים אני מעריך שגם הבעלים יקבל תאבון ויכניס יותר כסף ככה שלפי תכנית מסודרת נוכל להגיע לצקציבים של 60 ו 70 בעבודה נכונה וחכמה

-
- קיבל.ה 2065 לייקים
-
- קיבל.ה 1230 לייקים
על דפאה דיברו?לירון האדום כתב: ↑13 יולי 2025, 08:49 מאמין שעדיין יביאו חלוץ זר, מה שמדאיג זה שלא מדברים על מגן ימני בכלל... מוזר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 490 לייקים
oleg neduda כתב: ↑13 יולי 2025, 10:17אתה רשמית יצאת ממעגל המקורביםאנחנו בתהליך כתב: ↑11 יולי 2025, 19:20רשמתי פה לפניי שבועייםאיל כתב: ↑11 יולי 2025, 18:53 תעשו חשבון מה התקציב היה שנה קודמת מול הכנסות בליגה לאומית כדי להבין כמה ספרא מביא מהבית. החשבון הפשוט שלי הראה סדר גודל של 3-4 מיליון דולר .

omersa כתב: ↑13 יולי 2025, 09:46 עסקת דנילסון צפויה להיסגר השבוע
(צנציפר - YNET)

-
- קיבל.ה 1034 לייקים
-
- קיבל.ה 2065 לייקים
-
- קיבל.ה 41 לייקים
החתמה אדירה של המועדון, שאפו לכל הנוגעים בדבר. שחקן שאמור להיות אצלך שנתיים-שלוש לכל היותר ולהימכר ב5 מליון יורו. זה חלוץ - העמדה שמשלמים עליה הכי הרבה. ויש לו נתונים מפלצתיים...האם הוא נולד בארץ או שיכול להיות שהוא הגיע בן 9 ואמרו שהוא בן 4?
דלפ - לשאול את מקאריץ מה שלומו ואולי להנחית אותי בזריזות בפולין. מחובר למועדון, סקורר לא רע, לא יהסס לעלות מהספסל ואמור רק להשתפר בשנה השנייה שלו בארץ... דאפה לדעתי אמור להיות בהרכב כי השקיעו עליו המון כסף בשביל להושיב אותו על הספסל ומקאריץ כמחליף/סותם חורים בהרכב זה משהו שאני יכול לחיות איתו. + יפנה מקום בתקציב לזרים משמעותיים יותר בעמדות אחרות בקישור ובהגנה
דלפ - לשאול את מקאריץ מה שלומו ואולי להנחית אותי בזריזות בפולין. מחובר למועדון, סקורר לא רע, לא יהסס לעלות מהספסל ואמור רק להשתפר בשנה השנייה שלו בארץ... דאפה לדעתי אמור להיות בהרכב כי השקיעו עליו המון כסף בשביל להושיב אותו על הספסל ומקאריץ כמחליף/סותם חורים בהרכב זה משהו שאני יכול לחיות איתו. + יפנה מקום בתקציב לזרים משמעותיים יותר בעמדות אחרות בקישור ובהגנה
- Sin Queso
- קיבל.ה 550 לייקים
וואלה עד עכשיו הייתי נגד כל מה שאמר מאקריץ' אבל במצב הנוכחי בעד.דולימנגה99 כתב: ↑13 יולי 2025, 11:09 החתמה אדירה של המועדון, שאפו לכל הנוגעים בדבר. שחקן שאמור להיות אצלך שנתיים-שלוש לכל היותר ולהימכר ב5 מליון יורו. זה חלוץ - העמדה שמשלמים עליה הכי הרבה. ויש לו נתונים מפלצתיים...האם הוא נולד בארץ או שיכול להיות שהוא הגיע בן 9 ואמרו שהוא בן 4?