עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
NARKOTIKA
קיבל.ה  122 לייקים

הוקיץ' כתב: 13 יולי 2025, 00:27
NARKOTIKA כתב: 13 יולי 2025, 00:19
אוגוסטוס היל כתב: 13 יולי 2025, 00:10

נו באמת...יש דבר כזה שנקרא החיים עצמם וכנראה שהם טיפםה יותר מורכבים מהסעיף בחוזה.
איזה עוד סיבה יש לנו לשלם 30 אחוז יותר? תרומה לקהילה?
מה זה אומר החיים עצמם?
אין עוד סיבה. או שאין סעיף כזה או שהוא רלוונטי רק לחו"ל.

אין דבר כזה בחוזה לשלם יותר מסעיף שחרור, זה לא נותן שום דבר. לקבוצה המוכרת אין שום סיי בעניין.
קודם כל, אני לא יודע איך הסעיף הזה מנוסח. יכול להיות שאם כמה קבוצות מודיעות על מוכנות להפעיל את הסעיף נתניה שמרה לעצמה את הזכות למכור למרבה במחיר.
דבר שני, הם גם יכולים להגיע להסכמה מול השחקן שבמידה ואין לו העדפה מסוימת לאחת הקבוצות המעוניינות בו נתניה יכולה לנהל מו"מ מול הקבוצות ולמצוא את ההצעה הגבוהה ביותר.
בכל אופן, העובדה היא שנתניה אכן ניהלה מו"מ מול מספר קבוצות לבסוף מכרה מעל לסעיף השחרור. כנראה שזה מה שעזר להפועל להבטיח את הרכישה.
מה זה אומר אין לו העדפה?
אם כבר, הוא יודיע על העדפה לפי מענק חתימה. למה שהוא יוותר על סכומים כאלה? זה נשמע לך הגיוני?
בחיים לא שמעתי על ניסוח כזה, ואני עוקב הרבה.

בנוגע לאפשרות שכמה קבוצות מוכנות להפעיל ולאחריו מתנהל מו"מ - לא פוסל, למרות שזה מוזר.
פרקטית זה אומר שסעיף השחרור כבר לא היה רלוונטי מהצד של הפועל.
הייתי מצפה גם שאם זה הגיע מכמה קבוצות במקביל הסיפור הזה היה יוצא לתקשורת עוד לפני כן.
כולם שמרו על שקט מכל הצדדים? לא יודע
dino
קיבל.ה  2653 לייקים

מעתה הפנים לד.ד
הוקיץ'
קיבל.ה  6196 לייקים

NARKOTIKA כתב: 13 יולי 2025, 00:32
NARKOTIKA כתב: 13 יולי 2025, 00:19
מה זה אומר החיים עצמם?
אין עוד סיבה. או שאין סעיף כזה או שהוא רלוונטי רק לחו"ל.

אין דבר כזה בחוזה לשלם יותר מסעיף שחרור, זה לא נותן שום דבר. לקבוצה המוכרת אין שום סיי בעניין.
קודם כל, אני לא יודע איך הסעיף הזה מנוסח. יכול להיות שאם כמה קבוצות מודיעות על מוכנות להפעיל את הסעיף נתניה שמרה לעצמה את הזכות למכור למרבה במחיר.
דבר שני, הם גם יכולים להגיע להסכמה מול השחקן שבמידה ואין לו העדפה מסוימת לאחת הקבוצות המעוניינות בו נתניה יכולה לנהל מו"מ מול הקבוצות ולמצוא את ההצעה הגבוהה ביותר.
בכל אופן, העובדה היא שנתניה אכן ניהלה מו"מ מול מספר קבוצות לבסוף מכרה מעל לסעיף השחרור. כנראה שזה מה שעזר להפועל להבטיח את הרכישה.
מה זה אומר אין לו העדפה?
אם כבר, הוא יודיע על העדפה לפי מענק חתימה. למה שהוא יוותר על סכומים כאלה? זה נשמע לך הגיוני?

בנוגע לאפשרות שכמה קבוצות מוכנות להפעיל ולאחריו מתנהל מו"מ - לא פוסל, למרות שזה מוזר.
הייתי מצפה גם שאם זה הגיע מכמה קבוצות במקביל הסיפור הזה היה יוצא לתקשורת עוד לפני כן.
שמע, נתניה בעצמם הודיעו שניהלו מו"מ עם מספר קבוצות אז כנראה שזה מה שקרה.
מה אחרת קרה פה? נתניה אמרו להפועל שיש להם הצעות נוספות שלא היו להן להפועל פשוט אמרו סבבה הוציאו עוד חצי מיליון יורו? זה לא נשמע מופרך?
RedArmy555
קיבל.ה  11 לייקים

dino כתב: 13 יולי 2025, 00:35 מעתה הפנים לד.ד
דיארה דנילסון? :devil-smile:
NARKOTIKA
קיבל.ה  122 לייקים

הוקיץ' כתב: 13 יולי 2025, 00:41
NARKOTIKA כתב: 13 יולי 2025, 00:32
מה זה אומר אין לו העדפה?

שמע, נתניה בעצמם הודיעו שניהלו מו"מ עם מספר קבוצות אז כנראה שזה מה שקרה.
מה אחרת קרה פה? נתניה אמרו להפועל שיש להם הצעות נוספות שלא היו להן להפועל פשוט אמרו סבבה הוציאו עוד חצי מיליון יורו? זה לא נשמע מופרך?
אני פשוט לא חושב שהציטוט שהיה לו סעיף יציאה כזה הוא נכון.
שוב, מההיכרות שלי עם מה שקורה בארץ, הכי סביר שזה היה סעיף לחו"ל.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5089 לייקים

adom4 כתב: 13 יולי 2025, 00:53
הוא גם טוען שיגיע חלוץ זר בנוסף לדאפה ושתהיה ״קבוצה קבוצה״.
הלוואי.

לגבי סעיף השחרור, הוא טוען שהסעיף היה 1.3 מיליון יורו לחו״ל ושהפועל נצחה קבוצות אחרות בארץ כשהחתימה אותו.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1220 לייקים

נשמע מוזר מאוד סעיף שחרור כזה לחו"ל כל סכום רכישה כזה
arik89
קיבל.ה  116 לייקים

לא ראיתי אותו משחק, אז אני צריך הסבר. נראה שבסכום הזה אפשר להביא את דון, דנילסון או דיארה. אולי אפילו קרוב לשניים מהם. הילד לא שיחק כמעט בליגת העל או בבוגרים בכלל. מה קרה פה?
קפבלנקה
קיבל.ה  265 לייקים

arik89 כתב: 13 יולי 2025, 01:00 לא ראיתי אותו משחק, אז אני צריך הסבר. נראה שבסכום הזה אפשר להביא את דון, דנילסון או דיארה. אולי אפילו קרוב לשניים מהם. הילד לא שיחק כמעט בליגת העל או בבוגרים בכלל. מה קרה פה?
מה שקרה זה שבפעם הראשונה מזה הרבה זמן החתמת כישרון מבטיח מתוך הליגה שכבר הראה ניצוצות, כשהוא עוד לפני השיא ויכול להתפוצץ אצלך ולא אצל המחלה.
arik89
קיבל.ה  116 לייקים

קפבלנקה כתב: 13 יולי 2025, 01:03
arik89 כתב: 13 יולי 2025, 01:00 לא ראיתי אותו משחק, אז אני צריך הסבר. נראה שבסכום הזה אפשר להביא את דון, דנילסון או דיארה. אולי אפילו קרוב לשניים מהם. הילד לא שיחק כמעט בליגת העל או בבוגרים בכלל. מה קרה פה?
מה שקרה זה שבפעם הראשונה מזה הרבה זמן החתמת כישרון מבטיח מתוך הליגה שכבר הראה ניצוצות, כשהוא עוד לפני השיא ויכול להתפוצץ אצלך ולא אצל המחלה.
אבל השאלה מה יבוא אחר כך. אם תמשיך להשקיע, תפאדל. אם בזבזו את מיטב התקציב עליו, אז צריך להבין שאי אפשר להפיל הכל על ילד בן 17. הוא יהיה החלוץ הפותח?
ראינו כבר שילדים עם כישרון לא מתפוצצים אם אין שחקנים טובים לידם. אי אפשר לבנות הכל עליהם
L.S
קיבל.ה  1229 לייקים

אם החתמה של 2 מליון יורו לא מרגיעה אתכם חבל על הזמן
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5089 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 13 יולי 2025, 00:59 נשמע מוזר מאוד סעיף שחרור כזה לחו"ל כל סכום רכישה כזה
לא הבנת, הסעיף בנתניה היה 1.3 מיליון יורו רק לחו״ל, בגלל זה הוא נרכש ב-1.8 על ידינו.
קפבלנקה
קיבל.ה  265 לייקים

arik89 כתב: 13 יולי 2025, 01:09
אבל השאלה מה יבוא אחר כך. אם תמשיך להשקיע, תפאדל. אם בזבזו את מיטב התקציב עליו, אז צריך להבין שאי אפשר להפיל הכל על ילד בן 17. הוא יהיה החלוץ הפותח?
ראינו כבר שילדים עם כישרון לא מתפוצצים אם אין שחקנים טובים לידם. אי אפשר לבנות הכל עליהם
השאלה מצוינת ובמקום.
אבל הבשורה כאן היא ששחקנים מהסוג הזה תמיד הולכים למחלה או לחיפה או לב"ש. אני לא זוכר מתי פעם אחרונה הפועל רכשה כישרון כזה מתוך הליגה, אולי באמת מאז אלרואי כהן או משהו. אז זה השינוי שמתבשר מהסיפור הזה.
arik89
קיבל.ה  116 לייקים

L.S כתב: 13 יולי 2025, 01:10 אם החתמה של 2 מליון יורו לא מרגיעה אתכם חבל על הזמן
אני מנסה להבין אם פירקו את רוב התקציב עליו. ילד בן 17, טוב ככל שיהיה, חייב שחקנים טובים לידו כדי לפרוח. יכלת בכסף הזה להביא שחקנים מהליגה הברזילאית הראשונה גם
L.S
קיבל.ה  1229 לייקים

arik89 כתב: 13 יולי 2025, 01:12
L.S כתב: 13 יולי 2025, 01:10 אם החתמה של 2 מליון יורו לא מרגיעה אתכם חבל על הזמן
אני מנסה להבין אם פירקו את רוב התקציב עליו. ילד בן 17, טוב ככל שיהיה, חייב שחקנים טובים לידו כדי לפרוח. יכלת בכסף הזה להביא שחקנים מהליגה הברזילאית הראשונה גם
בחיאת, אין מצב שאתה חושב את זה.
בהחתמה הזאת הם הרוויחו את מעט הקרדיט שמגיע להם.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
ואן גוך
קיבל.ה  172 לייקים

:roll:
אנשים צריכים להתעורר ולהבין- ספרא יכול להביא את מי שהוא רוצה, ולנצח בהתמחרות את מיץ׳ ואת יענקל׳ה.
גם דיארה הציעו עליו 1.5 יורו, גם דנילסון הרבה ועכשיו דניאל.
היה יכול להיות נחמד אם היו כבר חתומים עוד 2/3 זרים אבל עובדים ולא רוצים להיות פראיירים גם כשיש כסף ויש. (ראה ערך ההחתמות בכדורסל שישראלים מבקשים מעופר שכר פי 3 כי הוא ״יד קלה על ההדק״.

עד גביע הטוטו צריכים להגיע עוד 3 שחקנים ומצבנו טוב.
arik89
קיבל.ה  116 לייקים

L.S כתב: 13 יולי 2025, 01:14
אני אף פעם לא הייתי נגד ספרא ומעולם לא השוואתי אותו לניסנוב. אבל אני כן שואל אותך ברצינות וחושב שזאת שאלה במקום. לא הוא, לא בוסקילה ולא טוריאל השלימו עונת בוגרים טובה בליגה ראשונה. אם יביאו עוד שחקנים בסכומים כאלה, מעטים יהיו שמחים ממני. אבל אחרי העשור האחרון, ואחרי השבועות האחרונים תחת ההנהלה הזאת (שנראה היה שלא מכונה להוציא סכומים כאלה) אני מתקשה להאמין שיוציאו עוד המון. אני מפחד שפירקו את הרוב כי רואים אקזיט בעיניים
Red_man
קיבל.ה  1453 לייקים

arik89 כתב: 13 יולי 2025, 01:18

אני אף פעם לא הייתי נגד ספרא ומעולם לא השוואתי אותו לניסנוב. אבל אני כן שואל אותך ברצינות וחושב שזאת שאלה במקום. לא הוא, לא בוסקילה ולא טוריאל השלימו עונת בוגרים טובה בליגה ראשונה. אם יביאו עוד שחקנים בסכומים כאלה, מעטים יהיו שמחים ממני. אבל אחרי העשור האחרון, ואחרי השבועות האחרונים תחת ההנהלה הזאת (שנראה היה שלא מכונה להוציא סכומים כאלה) אני מתקשה להאמין שיוציאו עוד המון. אני מפחד שפירקו את הרוב כי רואים אקזיט בעיניים
כאילו ספרא קובע אם להביא את בוסקילה ודפאא או את דנילסון ודיארה. הוא מינה מנכ״ל שמנהל את זה. אני בספק שספרא יודע בכלל מי זה דנילסון או דיארה או שהיום דפאא חתם בכלל אם מואיז לא מספר לו כי הוא קיבל פוש באפליקציה
הוקיץ'
קיבל.ה  6196 לייקים

אם אני מנסה לנתח מבחינה רציונלית את הפעולות של ספרא עד כה, נראה שאין לו בעיה לשפוך כסף אבל במסגרת "התנהלות כלכלית שפויה". בגלל זה אין לו בעיה לשפוך כספים כאלה על דאפה, אבל הוא מוכן להוציא פחות על דיארה בן ה-22 ועל דנילסון בן ה-24. הוא רוצה לראות כסף חוזר למועדון.
זה כנראה אומר שיהיה לנו קשה להתחרות בקבוצות כמו מכבי וחיפה שמוכנות לשלם הרבה נטו בשביל אליפות, אבל כנראה שכן נראה פה קבוצה בסדר גודל אחר ממה שהתרגלנו.
אני לא חושב שזה סביר ש"בזבזנו" את כל התקציב על דאפה. לא רואה בן אדם משקיע כאלה סכומים בילד בן 17 רק כדי לבנות קבוצה בשקל וחצי אחר כך, מה גם שהוחתמו כבר כמה שחקנים לא זולים.
arik89
קיבל.ה  116 לייקים

Red_man כתב: 13 יולי 2025, 01:33

כאילו ספרא קובע אם להביא את בוסקילה ודפאא או את דנילסון ודיארה. הוא מינה מנכ״ל שמנהל את זה. אני בספק שספרא יודע בכלל מי זה דנילסון או דיארה או שהיום דפאא חתם בכלל אם מואיז לא מספר לו כי הוא קיבל פוש באפליקציה
איך הגעת למחשבה שאמרתי שספרא ספציפית רצה את דאפה ספציפית?
השאלה היא מה המטרה שהוצבה לקברניטי המועדון. הצלחה מקצועית קודמת לכל, או אקזיטים קודם. אם יביאו עוד בקאליבר הזה, מדהים. אם פיצצו עליו 70 אחוז תקציב רכש כי חושבים שימכרו אותו עוד שנתיים, בלאגן
Red_man
קיבל.ה  1453 לייקים

arik89 כתב: 13 יולי 2025, 01:45
השאלה היא מה המטרה שהוצבה לקברניטי המועדון. הצלחה מקצועית קודמת לכל, או אקזיטים קודם. אם יביאו עוד בקאליבר הזה, מדהים. אם פיצצו עליו 70 אחוז תקציב רכש כי חושבים שימכרו אותו עוד שנתיים, בלאגן
אני לא יודע מה המטרות שהוא הציב. בכל מקרה לא מאיימבו ולא פלקאו וגם לא אסף צור הם שחקנים שהביאו במטרה למכור. אני לא חושב שספרא חושב שהוא הולך להרוויח כסף מהפועל הוא כנראה כן מקווה שתוך שנתיים שלוש הוא יגיע למצב כמו של מיץ שהוא לא צריך להשקיע יותר מדי בשביל קבוצה תחרותית.
arik89
קיבל.ה  116 לייקים

Red_man כתב: 13 יולי 2025, 01:52
arik89 כתב: 13 יולי 2025, 01:45

אני לא יודע מה המטרות שהוא הציב. בכל מקרה לא מאיימבו ולא פלקאו וגם לא אסף צור הם שחקנים שהביאו במטרה למכור. אני לא חושב שספרא חושב שהוא הולך להרוויח כסף מהפועל הוא כנראה כן מקווה שתוך שנתיים שלוש הוא יגיע למצב כמו של מיץ שהוא לא צריך להשקיע יותר מדי בשביל קבוצה תחרותית.
עם כל הכבוד, 180 לעונה לאסף צור לא יגמרו אותו. אף אחד לא טען שהוא ניסנוב וגם לא מינצברג.
htafan99
קיבל.ה  74 לייקים

דמיינו דיארה וליידנר באגף שמאל
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  348 לייקים

ממה שאני שומע דנילסון זה עניין של ימים.
Nati
קיבל.ה  1953 לייקים

האדום הצורר כתב: 12 יולי 2025, 23:54
Nati כתב: 12 יולי 2025, 22:35
cholo כתב:
מה עלוב בזה? זאת ההצעה אולי הגבוהה בהיסטוריה של המועדון.
הפועל שילמה מיליון יורו על אונישנקו
הפועל שילמה על העברה מאוקראינה לכן לא יכול להיות ששילמה ביורואים. די לחרטט סתם.
:rofl: :rofl:
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  489 לייקים

טוב, מעכשיו אני סותם עד תחילת הליגה.
עברתי ל-MODE ״סומך על ספרא״. הרוויח את זה ביושר.
Asafasraf
קיבל.ה  1497 לייקים

מה אומרים המחשבים של רואי החשבון כאן?
תהיה קבוצה טובה ואטרקטיבית עם תקציב של 60-70 מיליון ₪.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  92 לייקים

השאלה שצריך לשאול בנוגע להחתמה האדירה הזו היא האם הרכישה בוצעה מתוך התקציב אשר הוקצה לפרימור ולצוות המקצועי או שהייתה כאן פנייה לבעלים בגלל הפוטנציאל העצום והרגישות סביב עיסקה כזו והוא פתח את הכיס נקודתית,מסקרן לדעת..
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
ונרקומן
קיבל.ה  345 לייקים

לא מת על ההחתמה הזאת מכמה היבטים, אבל אני מת על הצהרת הכוונות הזאת. סתימת פיות רצינית שלהם.
כפיים. מרשים מאוד
REDGTS
קיבל.ה  19 לייקים

הצהרה שאני לא זוכר מאז רייכרט, לצערי רייכרט מזכיר לי את הצבע אפור או חום אז אני לא מתרגש אבל מבין שזה לא אותו דבר
אמן שהילד יצליח ואמן שיגיעו עוד שחקנים חדשים למחנה אימונים כי צריך עוד שחקני הרכב ולא בנייה לעתיד
סומך על ספרא ועל מויז
קפבלנקה
קיבל.ה  265 לייקים

הבעיה היחידה עם ההחתמה הזאת היא שעכשיו הציפיות שלי שוב עלו.

ואז פחות מעוד ד.ד. (דיארה דנילסון) כבר לא יספק אותי.

אז אם כבר,
אני רוצה גם איש מקצוע לעמדת מגן ימין, ואיש מקצוע לעמדת ה-10.
dino
קיבל.ה  2653 לייקים

הוקיץ' כתב: 13 יולי 2025, 01:34 אם אני מנסה לנתח מבחינה רציונלית את הפעולות של ספרא עד כה, נראה שאין לו בעיה לשפוך כסף אבל במסגרת "התנהלות כלכלית שפויה". בגלל זה אין לו בעיה לשפוך כספים כאלה על דאפה, אבל הוא מוכן להוציא פחות על דיארה בן ה-22 ועל דנילסון בן ה-24. הוא רוצה לראות כסף חוזר למועדון.
זה כנראה אומר שיהיה לנו קשה להתחרות בקבוצות כמו מכבי וחיפה שמוכנות לשלם הרבה נטו בשביל אליפות, אבל כנראה שכן נראה פה קבוצה בסדר גודל אחר ממה שהתרגלנו.
אני לא חושב שזה סביר ש"בזבזנו" את כל התקציב על דאפה. לא רואה בן אדם משקיע כאלה סכומים בילד בן 17 רק כדי לבנות קבוצה בשקל וחצי אחר כך, מה גם שהוחתמו כבר כמה שחקנים לא זולים.

נוכל לקבל אינדיקציה אם ימשיכו את המומ עם ד.ד ובעיקר מה תהיה האלטרנטיבה במצב שאחד/שניהם לא יגיע.
אני לא יודע אם הכינו סדר גודל של עיסקה כזו מראש בתקציב, או ש״באה הזדמנות״ ומה עושים במקרה כזה שיש חריגה בתכנון, האם מכילים(כשיש בעלים אחד זה כמובן פשוט יותר) או שיחליטו לצמצם קצת בחתיכות אחרות.

אצלנו סביר שדאפה יהיה בורג יחסית מרכזי, לא הייתי אומר שיפתיע אם הוא מיועד להרכב ויביאו עוד חלוץ ישראלי לא בפרופיל גבוה(או שישאירו את אלטמן), ככה שאפשר אולי להוריד מהנתח התקציבי את אותו ״חלוץ זר אכזר״
amorphis
קיבל.ה  100 לייקים

לדעתי הגיע גם מפני שראו שמציעים לזרים איכותיים כסף גדול אבל עדיין הם מהססים להגיע ( כמו שקורה בשאר הגדולות) והעדיפו להשקיע בשחקן איכותי שמחובר לישראל וכבר התנסה בלרוץ למקלט באזעקה ועדיין נשאר בארץ.
מחכה לראות מי הזרים שיגיעו , החתמה מרגשת ומסקרנת.
NARKOTIKA
קיבל.ה  122 לייקים

רדפוקס כתב: 13 יולי 2025, 01:11
אוגוסטוס היל כתב: 13 יולי 2025, 00:59 נשמע מוזר מאוד סעיף שחרור כזה לחו"ל כל סכום רכישה כזה
לא הבנת, הסעיף בנתניה היה 1.3 מיליון יורו רק לחו״ל, בגלל זה הוא נרכש ב-1.8 על ידינו.
זה סעיף ממש סטנדרטי בארץ.
גם ללאיוס היה כזה. לדעתי גם לטוריאל יש כזה.
NARKOTIKA
קיבל.ה  122 לייקים

הוקיץ' כתב: 13 יולי 2025, 01:34 אם אני מנסה לנתח מבחינה רציונלית את הפעולות של ספרא עד כה, נראה שאין לו בעיה לשפוך כסף אבל במסגרת "התנהלות כלכלית שפויה". בגלל זה אין לו בעיה לשפוך כספים כאלה על דאפה, אבל הוא מוכן להוציא פחות על דיארה בן ה-22 ועל דנילסון בן ה-24. הוא רוצה לראות כסף חוזר למועדון.
מסכים, למרות שאני לא מבין למה החליטו שלהביא שחקן בן 22 או 24 לא יחזיר את הכסף. יכול להחזיר בגדול.

עוד משהו שמבחינתי זה מסמן-
ספרא מעורב.
זאת רכישה של בעלים בוודאות. אין שום מנהל מקצועי/מאמן שיקח תקציב של 60 מיליון וישכיב 10 מתוכם על חלוץ בן 17.
מרגע שזה קרה אנחנו יכולים להפסיק לדבר על מסגרת תקציבית.
dino
קיבל.ה  2653 לייקים

NARKOTIKA כתב: 13 יולי 2025, 07:11
מסכים, למרות שאני לא מבין למה החליטו שלהביא שחקן בן 22 או 24 לא יחזיר את הכסף. יכול להחזיר בגדול.

עוד משהו שמבחינתי זה מסמן-
ספרא מעורב.
זאת רכישה של בעלים בוודאות. אין שום מנהל מקצועי/מאמן שיקח תקציב של 60 מיליון וישכיב 10 מתוכם על חלוץ בן 17.
מרגע שזה קרה אנחנו יכולים להפסיק לדבר על מסגרת תקציבית.
המונח הנכון זה על דאפה להרוויח, על הברזילאים אתה במקסימום יכול לבנות על להחזיר השקעה או חלק.
אבל לא חושב שהם נמצאים בקטגוריה של להביא שחקן בשביל להרוויח או להחזיר השקעה שלו כמדיניות, שאלו מונחים שהיינו מעדיפים לשכוח מתקופת ניסנוב/מינצ.
יש שחקנים מסויימים בסגל להשקעה.
קפבלנקה
קיבל.ה  265 לייקים

https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... b1vplsgulx

מצטט מתוך הצנצ היומי:
"הפועל תנחית גם בלם זר שני"

תקשיבו זה לא בגבולות ההגיון. אשכרה בונים על פיבן מגן.
תביאו מגן ימני כבר!
תודה, סליחה.
joshsoos
קיבל.ה  379 לייקים

אחלה החתמה אבל כמו שנכתב כאן, הצהרה זו תהיה כשנראה מה יגיע בנוסף, ונדע שזה לא על חשבון חלוץ זר/כסף לשחקנים אחרים, זה לא שינה שגם הבוקר עדיין חסרים 5 שחקני הרכב.
ואם זה יקרה ועדיין פיבן מיועד למגן ימין אז ברדה לא מחובר.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1220 לייקים

joshsoos כתב: 13 יולי 2025, 07:55 אחלה החתמה אבל כמו שנכתב כאן, הצהרה זו תהיה כשנראה מה יגיע בנוסף, ונדע שזה לא על חשבון חלוץ זר/כסף לשחקנים אחרים, זה לא שינה שגם הבוקר עדיין חסרים 5 שחקני הרכב.
ואם זה יקרה ועדיין פיבן מיועד למגן ימין אז ברדה לא מחובר.
מסכים עם הכל אבל נראה לי 4 חסרים
צור
ליידנר
מאיימבו
פיבן

פלקאו
טוריאל
דפאאה

ולא מופרך שבוסקילה גם יהיה שחקן הרכב במהלך העונה ואפילו רן בנימין
אם כי כרגע שניהם לא אמורים
שליחת תגובה