עונת המלפפונים 25/26
- בז'רנו
- קיבל.ה 748 לייקים
אני מת לדעת מי מקבל את ההחלטות.
אין מצב שגם פרימור וגם אליניב כאלו דבילים.
חצי טיל שיעוף לתל אביב וחצי מהזרים בורחים יותר מהר מיוסיין בולט.
החצי השני יברח אחרי עוד 2 אזעקות.
בעונה שבה אנחנו במצב מלחמה מתמשך,עזה,אירן שעוד לא נגמר לדעתי והתימנים שכל כמה ימים עושים השכמה במרכז,חייבים להתבסס על סגל ישראלי רחב.
טעות אדירה לשחרר את אלטמן במצב כזה.
ללכת על מלמד+ גוני.
הייתי הולך גם על עוד ישראלי או 2 ומביא מקסימום 4-5 זרים
בעונה שבה אנחנו במצב מלחמה מתמשך,עזה,אירן שעוד לא נגמר לדעתי והתימנים שכל כמה ימים עושים השכמה במרכז,חייבים להתבסס על סגל ישראלי רחב.
ללכת על מלמד+ גוני.
-
- קיבל.ה 1214 לייקים
איזה ישראלים רלוונטיים יש בשוק?בז'רנו כתב: ↑11 יולי 2025, 09:29 אני מת לדעת מי מקבל את ההחלטות.
ללכת על מלמד+ גוני.
-
- קיבל.ה 2425 לייקים
טיל מאיראן וכל הישראליות יהיו בלי זרים, לא לדאוג.
לגבי הסוכנים והדלפות, את מי זה מעניין??
הפועל בינתיים עם 2 זרים מתוך 7, זה לא מספיק לשלב הזה
לגבי הסוכנים והדלפות, את מי זה מעניין??
הפועל בינתיים עם 2 זרים מתוך 7, זה לא מספיק לשלב הזה
-
- קיבל.ה 253 לייקים
אני שמח שהתעוררתם והבנתם שגוני זה שחקן שלא היה כדאי לוותר עליו בקלות כזאת. עכשיו עושה רושם שמאוחר מדי כי המאמן שלהם אוהב אותו והמעמד שלו השתפר אצלם, כמו שהיה צפוי כי הוא שחקן טוב. עכשיו במקום להשקיע ולהשאיר אותו כחילוף ראשון לקישור אנחנו צריכים לקוות שיצליחו להחתים איזה דן גלזר שיעשה איתנו חסד.
- בז'רנו
- קיבל.ה 748 לייקים
מלבד אלו שכתבתי?אוגוסטוס היל כתב: ↑11 יולי 2025, 09:35איזה ישראלים רלוונטיים יש בשוק?בז'רנו כתב: ↑11 יולי 2025, 09:29 אני מת לדעת מי מקבל את ההחלטות.
ללכת על מלמד+ גוני.
תפנה לקבוצות ותרכוש שחקנים.כולם רלוונטיים אם תציע כסף.
אנחנו מהמרים כאן על טוב ליבם של החותים והאירנים.
אם נלך all in על הזרים השנה- גם אנחנו עלולים להפסיד הרבה כסף( הם יכולים לקבל שחרור בחינם אם שוב יש מלחמה) וגם להישאר עם סגל עלוב שעלול בסיטואציה מסוימת להסתבך בתחתית
מסכים, אגב אם לא מסתדר עם גוני הייתי בודק על נאור סבג מהפועל חיפה שבעמדה הזאת ולדעתי אנדרייטדקפבלנקה כתב: ↑11 יולי 2025, 09:39 אני שמח שהתעוררתם והבנתם שגוני זה שחקן שלא היה כדאי לוותר עליו בקלות כזאת. עכשיו עושה רושם שמאוחר מדי כי המאמן שלהם אוהב אותו והמעמד שלו השתפר אצלם, כמו שהיה צפוי כי הוא שחקן טוב. עכשיו במקום להשקיע ולהשאיר אותו כחילוף ראשון לקישור אנחנו צריכים לקוות שיצליחו להחתים איזה דן גלזר שיעשה איתנו חסד.
ועם כבר מדברים על ישראלים לגיבוי שי קונסטנטין סיים חוזה בטבריה ולדעתי ממה שראיתי יותר מראוי להיות מגן ימין מחליף
-
- קיבל.ה 253 לייקים
לא מסכים איתך לגבי השניים האחרים, לא מסתדרים לי עם שאיפות לצמרת.זרתותח כתב: ↑11 יולי 2025, 09:43מסכים, אגב אם לא מסתדר עם גוני הייתי בודק על נאור סבג מהפועל חיפה שבעמדה הזאת ולדעתי אנדרייטדקפבלנקה כתב: ↑11 יולי 2025, 09:39 אני שמח שהתעוררתם והבנתם שגוני זה שחקן שלא היה כדאי לוותר עליו בקלות כזאת. עכשיו עושה רושם שמאוחר מדי כי המאמן שלהם אוהב אותו והמעמד שלו השתפר אצלם, כמו שהיה צפוי כי הוא שחקן טוב. עכשיו במקום להשקיע ולהשאיר אותו כחילוף ראשון לקישור אנחנו צריכים לקוות שיצליחו להחתים איזה דן גלזר שיעשה איתנו חסד.
ועם כבר מדברים על ישראלים לגיבוי שי קונסטנטין סיים חוזה בטבריה ולדעתי ממה שראיתי יותר מראוי להיות מגן ימין מחליף
לספסל הם ממש ראויים לדעתיקפבלנקה כתב: ↑11 יולי 2025, 09:46לא מסכים איתך לגבי השניים האחרים, לא מסתדרים לי עם שאיפות לצמרת.זרתותח כתב: ↑11 יולי 2025, 09:43מסכים, אגב אם לא מסתדר עם גוני הייתי בודק על נאור סבג מהפועל חיפה שבעמדה הזאת ולדעתי אנדרייטדקפבלנקה כתב: ↑11 יולי 2025, 09:39 אני שמח שהתעוררתם והבנתם שגוני זה שחקן שלא היה כדאי לוותר עליו בקלות כזאת. עכשיו עושה רושם שמאוחר מדי כי המאמן שלהם אוהב אותו והמעמד שלו השתפר אצלם, כמו שהיה צפוי כי הוא שחקן טוב. עכשיו במקום להשקיע ולהשאיר אותו כחילוף ראשון לקישור אנחנו צריכים לקוות שיצליחו להחתים איזה דן גלזר שיעשה איתנו חסד.
-
- קיבל.ה 246 לייקים
להביא מלמד בקיצור
די עם התירוצים וסיפורים
הוא על המדף, שיתחילו לעבוד
די עם התירוצים וסיפורים
הוא על המדף, שיתחילו לעבוד
-
- קיבל.ה 790 לייקים
מלמד זקוק לאספקת כדורים איכותית ורציפה, כדי שיביא לידי ביטוי את כישוריו. בדיוק כמו אוזבולט (גם כן הגיע מחיפה בקול תרועה גדולה.
הוא לא חלוץ שיוצר לעצמו.
לכן, אם לא יהיה קישור התקפי רציני נתאכזב שוב פעם כמו במקרה של אוזבולט.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 2047 לייקים
לפי צנצי מלמד לא מועמד בכלל
לצערי זה באמת נראה כרגע שאנחנו לא באירוע ומתנהלים רע מאוד בחלון הזה. נקווה שתהיה התעוררות רצינית, אחרת אנחנו נעבור עוד עונה קשה בלי שום בשורה
לצערי זה באמת נראה כרגע שאנחנו לא באירוע ומתנהלים רע מאוד בחלון הזה. נקווה שתהיה התעוררות רצינית, אחרת אנחנו נעבור עוד עונה קשה בלי שום בשורה
-
- קיבל.ה 1623 לייקים
אם דיארה מגיע אולי הייתי ממתין עם חלוץ זר.
אם אתה לא מחתים כזה אתה יכול להבטיח למלמד שבונים עליו לנרכב והנה לא מביאים חלוץ זר. הגיבוי שלו כרגע זה דיארה / מאחמיד... דבר שאין לן בשום קבוצה גדולה נוספת.
עוג חודש+ לקראת פתיחת העונה במידה ונראה שזה לא בסדר תמיד אפשר להביא זר נוסף שיותר יצאים גם למה שרוצים... וחמה שהקבוצה צריכה
בכלל זה לא בהכרח רע לרוץ במשחקי האימון עם הסגל הנוכחי ולהבין מה נקודות החולשה שלו ולאחר מכאן להתחזק בזרים.
אנחנו כבר למודי אכזבות מהצלחות בשוקו
-
- קיבל.ה 2425 לייקים
למה מה נקודות החולשה?
זה כאילו לא ברור?
הנה קח בחינם
חסר לך מגן ימין, 2 קשרים אמצע, שמאל וחלוץ
זה כאילו לא ברור?
הנה קח בחינם
חסר לך מגן ימין, 2 קשרים אמצע, שמאל וחלוץ
סופסוף חדשות טובות , הנריק ג'וקו עבר לקבוצת Botev Plodiv
-
- קיבל.ה 1147 לייקים
פחחחח אלטמן שברח במשחק הכי חשוב שלנו?בז'רנו כתב: ↑11 יולי 2025, 09:29 אני מת לדעת מי מקבל את ההחלטות.
ללכת על מלמד+ גוני.
שלא משחק כבר שנתיים?
-
- קיבל.ה 2647 לייקים
-
- קיבל.ה 2647 לייקים
נראה שהם מתנהלים מאוד שקול, לפי תקציב(שלצערנו אנחנו לא יודעים ואין אינדיקציה לגביו עדיין)oleg neduda כתב: ↑11 יולי 2025, 10:38 לפי צנצי מלמד לא מועמד בכלל
מלמד צריך להיות משוחרר מחיפה כדי שהפועל יחשבו אם לקחת.
לא עושה רושם שיתפזרו עם פיצויים לקבוצות.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
קיץ חדש, ייאוש חדש. עונה חדשה סבל חדש . מה עוד יעוללו לנו, היידה קנצפולסקי היידה ארי כהן .
נערך לאחרונה על ידי yoni143 ב 11 יולי 2025, 11:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1446 לייקים
לא מבין למה מעדיפים חלוץ זר על מלמד. תביאו את מלמד ובמקום חלוץ זר תביאו זר נוסף במקום אחר. צריך הרי גם מגן ימני וגם בלם נוסף אז שיביאו שני זרים לעמדות האלה
-
- קיבל.ה 2647 לייקים
לגבי תקציב, זה זז בין צנציפר שהחליט ואבי נמני שזה 60 מיליון
לפני היה ידוע שספרא אמור להביא 2-3 מיליון דולר מהבית
ככה שבמצב כזה עם המנויים הקיימים זה בסביבות 45 מיליון שקל לכל היותר
אם העוגה זה מנויים- התאחדות ושאר- בעלים
לפני היה ידוע שספרא אמור להביא 2-3 מיליון דולר מהבית
ככה שבמצב כזה עם המנויים הקיימים זה בסביבות 45 מיליון שקל לכל היותר
אם העוגה זה מנויים- התאחדות ושאר- בעלים
- Shacham
- קיבל.ה 906 לייקים
לשחרר את אלטמן זה מהלך שנתחרט עליו. אז נחסוך כמה שקלים ובתמורה נקבל את רן בנימין מחליף ראשון ל8 וארי כהן מחליף ראשון ל10. מהלך גרושניקי שנאבד עליו נקודות במהלך העונה.
-
- קיבל.ה 253 לייקים
נראה לי שכבר הבנו שהשם ספרא זה לא יותר מצירוף אותיות מסוים.
קמתי היום בבוקר לסטורי של הפועל עם ארי כהן, קנצפולסקי, ארצ'ל ובנימין במחנה אימון וחטפתי דאון.
אני באמת מתפלל שנביא זרים סבירים ושנפסיק לבזות את הקיום שלנו בליגה הזאת, כי זה המקסימום שנקבל העונה.
זה גם מדהים שאיכשהו גם להשאיר את אלטמן נשמע לא טוב וגם להיפרד ממנו נשמע לא טוב.
זו רמת משבר האמון והבאסה העמוקה שיש לי מהמועדון הזה, והאימפוטנטיות בהחתמת זרים פשוט מוציאה את החשק מהעונה הזאת.
קמתי היום בבוקר לסטורי של הפועל עם ארי כהן, קנצפולסקי, ארצ'ל ובנימין במחנה אימון וחטפתי דאון.
אני באמת מתפלל שנביא זרים סבירים ושנפסיק לבזות את הקיום שלנו בליגה הזאת, כי זה המקסימום שנקבל העונה.
זה גם מדהים שאיכשהו גם להשאיר את אלטמן נשמע לא טוב וגם להיפרד ממנו נשמע לא טוב.
זו רמת משבר האמון והבאסה העמוקה שיש לי מהמועדון הזה, והאימפוטנטיות בהחתמת זרים פשוט מוציאה את החשק מהעונה הזאת.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
הסגל ריק אז מודיעים שחרור לג'וקו ואלטמן. מדהימים שם בקודקוד.. לתומי חשבתי שקודם יחתימו ןאז ישחררו עודפים. ביינתיים חצי מהמחנה אימון שחקני נוער. בושה של קיץ , מחנה אימון הכי מיותר בארץ כי להתחבר הם לא יתחברו שחצי מהסגל לא חתם בקבוצה.
התנהלות ביזיון ותכלס מישהו מופתע ברגע שגילינו שהגאון בוקסנבוים חוזר לנצח על התזמורת? גיא פרימור זה דורון אןסידון לעניים.
התנהלות ביזיון ותכלס מישהו מופתע ברגע שגילינו שהגאון בוקסנבוים חוזר לנצח על התזמורת? גיא פרימור זה דורון אןסידון לעניים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5067 לייקים
-
- קיבל.ה 105 לייקים
איפה יש שחקנים גרזנים אמיתיים כמו אביחי ידין, שי אבוטבול, שבשביל הסמל היו יורדים לגליצ'ים, כל משחק מסיימים עם הלשון בחוץ אין כבר סוגי שחקנים כאלה. רק גונים נאורים כאלה שהם אמורים להיות 50-50 וואנה בי וגם בזה הם לא טובים. צריך לתפקיד הקשר האחורי ליד אלקוקין סרבי או בוסני או קרואטי עצבניים כאלה שיקבלו אדום פעם ב5 משחקים, אין לי בעיה , אבל קשר אחורי אמיתי . רן בנימין שעשו אותו אצלנו פעם קשר אחורי פעם מתחת לחלוץ לא יציב, ולאורך עונה שלמה לא יתן לנו את מה שאנחנו צריכים ומקווה שמבינים את זה. אל ים אני בהלם ש3 שנים מחרב אותנו ונותנים לו עוד הזדמנות, מה לא ברור שאין בו כלום. גם בארצ'ל אין כלום.
-
- קיבל.ה 2647 לייקים
-
- קיבל.ה 2425 לייקים
תחושה שמחכים שייקראט יודחו מאירופה ואז יחתימו את גלזר כגיבוי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5067 לייקים
אין הרבה הבדל בין אל-ים לגוני ב-6 שניהם אוויר, ב-8 יש אבל שם יש לנו את אלקוקין.
-
- קיבל.ה 650 לייקים
במידה וזה נכון בנוגע לשחרור אלטמן זה ממש טעות
נכון שהוא דיי פציע בלשון המעטה, אבל מה האלטרנטיבה בחייאת, חזרנו לליגת העל ואנחנו חייבים שחקנים עם מעט ניסיון, משחררים שחקנים ישראלים סבירים לפני שהחתמנו, והקצב החתמות מדאיג…
נכון שהוא דיי פציע בלשון המעטה, אבל מה האלטרנטיבה בחייאת, חזרנו לליגת העל ואנחנו חייבים שחקנים עם מעט ניסיון, משחררים שחקנים ישראלים סבירים לפני שהחתמנו, והקצב החתמות מדאיג…
-
- קיבל.ה 343 לייקים
לא הגיוני שהטיסו שחקן ליומיים במחנה ואז יודיעו על שחרור. די להתעלף מכל נוד
עם כל הכבוד ונכון שאנחנו לא רואי החשבון של הקבוצה אבל עומרי אלטמן שאתם רוצים לספסל עולה 300 אלף יורו לעונה. אני מעדיף פי מאה להעיף אותו לאיזה קבוצה לחסוך עליו חצי אפילו מהשכר ושיוסיפו את זה להצעה של דנילסון ושיגיע כבר
ונשאר עם רן בנימין חילוף ולא אלטמן השחקן הגדול
ונשאר עם רן בנימין חילוף ולא אלטמן השחקן הגדול
- De Niro
- קיבל.ה 918 לייקים
מלמד הוא חלוץ מוכח לליגה שלנו. חלוץ זר הוא ניחוש לא מושכל. המחשבה המקצועית לא נכונה אם אכן נותנים עדיפות לחלוץ זר.
-
- קיבל.ה 2425 לייקים