עונת המלפפונים 25/26
שמע אתה חתיכת טרולAsafasraf כתב: ↑10 יולי 2025, 16:54גניבת דעת שמתאימה לאלה שבשלטון אצלנו.HTA כתב:לפי מה שאני זוכר חיפה רצו אותו וירדו ממנו מהר מאוד .dino כתב: ↑10 יולי 2025, 09:56
כל החלק הראשון שלך זה עניין רגשי שלך ולא קשור ליעילות המקצועית כלכלית עם השארות אלטמן. לא רלוונטי עניינים רגשיים, זה עניין שלך או של אחרים גם, לא משהו שצריך לקבל החלטות לפי זה.
שחקן חלש ביותר- לא חושב. חושב שביחס לשוק הישראלי, הוא עדיין נחשב יחסית לחלק העליון. בטח כששוקלים בפנים את האלטרנטיבה, החוזה הקיים, הסגל הישראלי שלך ביחס לשאיפות או ביחס לשואפות לאותו דבר. שחקן כזה כמחליף- סבבה לגמרי.
לא נתן תארים- בפרופורציות לאיפה שהיינו, זה ממש לא נדיר. לא הוא ולא שחקן הרבה יותר טוב לא היו נותנים תארים.
קבוצה גדולה לא רוצה אותו- לקבוצות הגדולות סגל ישראלי מספיק טוב, בניגוד גמור אלינו ואלטמן אכן לא צפוי להיות מבוקש שם, בטח לא בשכר שהוא רוצה לקבל.
וזה לא משנה תעובדה שהוא לא נתן לך כלום .
וזה לא עניין רגישי זאת עובדה קיימת
לא רק אני חושב ככה אלפי אנשים בדעה הזאת
ששחקן מוריד אותך פעמיים ליגה ולא בכבוד שלו לרדת איתך ללאומית חד משמעית הוא אפס
מה שרע- אלטמן.
מה שטוב באותה התקופה (פלייאוף+ גמר גביע)- כל הקבוצה.
ד״א, דגו לא רצה אותו בעונה שעברה בסגל.
מזל שלפי התפיסה שלך לא שחררו את טוריאל, שגם הוא הוריד אותנו ליגה
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Hapolo
- קיבל.ה 859 לייקים
הסירו דאגה מלבכם את מלמד נביא כמו שאוהבים אצלנו 4 שנים מאוחר מדי כשיהיה רגל וחצי בקריירה הבאה שלו
רדיוס לבית"ר!
- 7even
- קיבל.ה 2984 לייקים
טוב, נראה שהסוכן של מלמד, כמו כל סוכן טוב, עושה את טריק העמלה.
מעניין מי תמצמץ ראשונה.
לא שאכפת לי שאנחנו וכמו שאני תמיד אומר - בגול הראשון זה לא יעניין אף אחד כמה הואמ רוויח.
מעניין מי תמצמץ ראשונה.
לא שאכפת לי שאנחנו וכמו שאני תמיד אומר - בגול הראשון זה לא יעניין אף אחד כמה הואמ רוויח.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 343 לייקים
קשה לי מאוד להאמין. שילמו עליו הרבה
הלוואי
הלוואי
-
- קיבל.ה 2647 לייקים
לא יבזו ככה את צנציפר
נקסט
אחרי דבר כזה יעשה להם סמיילי קקי
נקסט
אחרי דבר כזה יעשה להם סמיילי קקי
שימו לב שבידיעה בוואן על הפועל ״שמו עלה״ שזה לא אומר כלום, כי שמות עולים לא גישוש לא התעניינות - עלה השם. צנצי צצית שהוא על סף סיכום בביתר.
באופן אישי אין לי בעיה להביא את מלמד כחלוץ שני במוסף לזר אבל הידיעה על הפועל היא ריקה מתוכן. אולי כדי לנסות לייצר מלחמה מדויימנת בין הפועל לביתר.
באופן אישי אין לי בעיה להביא את מלמד כחלוץ שני במוסף לזר אבל הידיעה על הפועל היא ריקה מתוכן. אולי כדי לנסות לייצר מלחמה מדויימנת בין הפועל לביתר.
מלמד היה למכירה? כבר פעם אחת פיספסנו אותו הבאנו את לוסיו במקום.אחד הישראלים שאני הכי מעריך, ממש פיספוס אם הוא בורח חותם בביתר
- 7even
- קיבל.ה 2984 לייקים
לדעתי לוסיו החלוץ היחיד אי פעם בהפועל עם יותר שערים עצמיים משערי זכות
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 8 לייקים
מלמד חלוץ ישראלי מוכח
ששווה 10-15 גולים בעונה
הוא חייב לבוא בנוסף לחלוץ זר
ששווה 10-15 גולים בעונה
הוא חייב לבוא בנוסף לחלוץ זר
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 974 לייקים
אני לא רואה תרחיש שבו אנס מחמיד משמש בסגל הזה כחלוץ שלישי במערך של 4-3-3
הוא גם יכול לשחק בכנף אבל שם בכלל עמוס
ברגע שבוסקילה הגיע לצד שמאל וקורין נשאר המשמעות היא שיבוא חלוץ אחד בכיר ישראלי או זר
צד אחד זה
קורין
טוריאל
רוטמן
צד שני
זר
בוסקילה
אם בא זר ומלמד מתי מחמיד רואה דקות בכלל?
ושום מילה על ארי כהן (האהוב של ברדה) ועל אלטמן שפתאום יכול להשאר
אם אני מבין את המחשבות של הצוות, אין היגיון מקצועי בהחתמה של מלמד לצד זר
אלא אם מערבבים מחדש את כל הקלפים ומשחררים מפה שניים מתוך מחמיד, אלטמן רוטמן וקורין
מלמד יבוא כשחקן הרכב
עוד אפשרות זה שהוא הולך על מלמד מחמיד ואלטמן ויביא במקום החלוץ הזר עוד שחקן הגנה
ואז נחמיאס כמובן לא בהפועל
הוא גם יכול לשחק בכנף אבל שם בכלל עמוס
ברגע שבוסקילה הגיע לצד שמאל וקורין נשאר המשמעות היא שיבוא חלוץ אחד בכיר ישראלי או זר
צד אחד זה
קורין
טוריאל
רוטמן
צד שני
זר
בוסקילה
אם בא זר ומלמד מתי מחמיד רואה דקות בכלל?
ושום מילה על ארי כהן (האהוב של ברדה) ועל אלטמן שפתאום יכול להשאר
אם אני מבין את המחשבות של הצוות, אין היגיון מקצועי בהחתמה של מלמד לצד זר
אלא אם מערבבים מחדש את כל הקלפים ומשחררים מפה שניים מתוך מחמיד, אלטמן רוטמן וקורין
מלמד יבוא כשחקן הרכב
עוד אפשרות זה שהוא הולך על מלמד מחמיד ואלטמן ויביא במקום החלוץ הזר עוד שחקן הגנה
ואז נחמיאס כמובן לא בהפועל
-
- קיבל.ה 8 לייקים
מחמיד לדעתך ראוי להיות חלוץ שני או שלישי?
לדעתי התשובה קלה, שלישי
או ואבוי אם במקרה של פציעה/הרחקה הוא ייפתח
לדעתי התשובה קלה, שלישי
-
- קיבל.ה 258 לייקים
-
- קיבל.ה 246 לייקים
או שיש לנו צוות לא רציני שישן בעמידה או שגורמים בכדורגל הישראלי ממדרים את הפועל בכוונה
אם באמת יש כסף וכוונה להתפרע אז הקיץ הזה עד עכשיו הוא חתיכת כישלון, מצטער
ידענו להסתער על צור וככה היה צריך לעשות עם עוד מטרות שחומקות מאיתנו מבלי שבכלל הראינו עניין
כבר אמצע יולי, הסגל שיצא למחנה יורד ליגה קל, צריך להתעורר בסוף הרכש שיגיע צריך גם להתאמן עם השחקנים וחבל שזה יקרה בשלב מאוחר
ידענו להסתער על צור וככה היה צריך לעשות עם עוד מטרות שחומקות מאיתנו מבלי שבכלל הראינו עניין
כבר אמצע יולי, הסגל שיצא למחנה יורד ליגה קל, צריך להתעורר בסוף הרכש שיגיע צריך גם להתאמן עם השחקנים וחבל שזה יקרה בשלב מאוחר
-
- קיבל.ה 145 לייקים
ספרא טבא כתב: ↑10 יולי 2025, 19:03 או שיש לנו צוות לא רציני שישן בעמידה או שגורמים בכדורגל הישראלי ממדרים את הפועל בכוונה
חחחח גם אני חשבתי על זה לאורך השנים שבכלל כל הבעלים שלנו זה אוהדי מכבי וביתר ובכוונה באו לקנות אותנו כדי להוריד אותנו ליגה ולדרדר תמועדון
-
- קיבל.ה 111 לייקים
צריך לבנות סגל שנים קדימה ולבצע כל חלון התאמות לכן צריך לפגוע בול אפילו על חשבון זה שלא יהיה חיבור בהתחלה בין השחקנים . להביא כל חלון 10 בינוניים שיוחלפו עונה אחרי את זה כבר ניסינו. סבלנותספרא טבא כתב: ↑10 יולי 2025, 19:03 או שיש לנו צוות לא רציני שישן בעמידה או שגורמים בכדורגל הישראלי ממדרים את הפועל בכוונה
-
- קיבל.ה 222 לייקים
צנציפר הוא זה שפרסם שמלמד בדרך לבית"ר, ובחלון הזה הוא הוכיח שמבין הכתבים הוא היחיד שמחזיק מידע פנימי אצלנו. זה סוגר את העניין.
והפרסום של כלפי הוא "השם של מלמד עלה". מזה שהשם עלה. כל כך מבטיח.
והפרסום של כלפי הוא "השם של מלמד עלה". מזה שהשם עלה. כל כך מבטיח.
-
- קיבל.ה 246 לייקים
מי דיבר על בינונים? אני בתחילת הקיץ אמרתי שצריך להביא בעיקר זרים + בוסקילה ואולי ישראלי אחד-שנייםאיל כתב: ↑10 יולי 2025, 19:15צריך לבנות סגל שנים קדימה ולבצע כל חלון התאמות לכן צריך לפגוע בול אפילו על חשבון זה שלא יהיה חיבור בהתחלה בין השחקנים . להביא כל חלון 10 בינוניים שיוחלפו עונה אחרי את זה כבר ניסינו. סבלנותספרא טבא כתב: ↑10 יולי 2025, 19:03 או שיש לנו צוות לא רציני שישן בעמידה או שגורמים בכדורגל הישראלי ממדרים את הפועל בכוונה
אבל היו הזדמנווית לאורך החלון שזה מאכזב שלא היינו במשחק
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 974 לייקים
הדעה שלי לא רלוונטיתDubi Dubkin כתב: ↑10 יולי 2025, 18:45 מחמיד לדעתך ראוי להיות חלוץ שני או שלישי?
לדעתי התשובה קלה, שלישי
אני לא הייתי מביא אותו מלכתחילה…
אבל מי שחושב ששחקן בגיל של מחמיד שנתן עונה סולידית
והיה בקלות מוצא תפקיד לגיטימי ב4-5 קבוצות ליגה,
יבוא לעולה החדשה כחלוץ שלישי במערך של 4-3-3
חי בסרט
ברדה רואה בו שחקן סגל לגיטימי
אחרת לא היה מגיע
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 10 יולי 2025, 19:45, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 253 לייקים
שמעו רגע, אחרי שדיברנו פה כל היום על אלטמן, שגיא דרור והזיות של הסוכן של גיא מלמד,
ולא שמענו מילה על אף זר,
אני חושב שהגיע הזמן לתת את הבמה למקורבים.
@אדוםאדום , @talb55 -
דברו בבקשה, הבמה שלכם, כי הלכנו פה לאיבוד היום.
ולא שמענו מילה על אף זר,
אני חושב שהגיע הזמן לתת את הבמה למקורבים.
@אדוםאדום , @talb55 -
דברו בבקשה, הבמה שלכם, כי הלכנו פה לאיבוד היום.
-
- קיבל.ה 253 לייקים
אגב, לכל מי שבעצבים על הסגל שיצא למחנה, גיא מלמד זו עוד דוגמא מתוך אינסוף לאיך הסגלים של המחנות אימון האלה לא רלוונטיים בשיט לליגה. זה הרי כל שנה אותו סיפור.
אנשים צריכים להרגע פה דחוף, המלחמה עם איראן בקושי הסתיימה וחלק רוצים פה סגל שרץ כבר שבועיים באימונים. יש עוד מלא (!) זמן עד משחק רלוונטי.
לאט לאט צריך למצוא את השחקנים הנכונים
לאט לאט צריך למצוא את השחקנים הנכונים
- Hapolo
- קיבל.ה 859 לייקים
אכן אנחנו כבר בעיצומו של האיחור אוהדים זעקו להביא אותו והיו 2 הזדמנויות כאלה באיזור שיא הקריירה ובסופו של דבר סכנין ולאחר מכן הפועל חיפה האימתניות שמו עליו את הידיים כשאנחנו העדפנו להחתים את אוז'בולט הנגר שעשה טובה שרץ ואלטמן עם סעיפים של כאבי גב בהתאמה מה שכנראה עשה את ההבדל וגמרנו בליגה השניה. אפשר עוד לעשות סוג של תיקון ולהרוויח עוד איזה עונה או 2 טובות שלו
רדיוס לבית"ר!
- 7even
- קיבל.ה 2984 לייקים
למה באמת לא לרכוש את גיא מלמד ?
אני רואה שחיפה קנתה אותו באיזור 1.5 מיליון ולא עושה בו שימוש.
לא נשמע לי כסף גדול, ישראלי, לא שיחק ורוצה לשחק, שחקן טוב - לדעתי פשוט צריך להציע סכום שיכסה להם חלק מזה והם ישחררו למרבה במחיר.
אני רואה שחיפה קנתה אותו באיזור 1.5 מיליון ולא עושה בו שימוש.
לא נשמע לי כסף גדול, ישראלי, לא שיחק ורוצה לשחק, שחקן טוב - לדעתי פשוט צריך להציע סכום שיכסה להם חלק מזה והם ישחררו למרבה במחיר.
-
- קיבל.ה 2425 לייקים
מקווה שהפועל פועלת להביא את מלמד
לגבי זרים אין משהו רציני שאני מכיר שמתקדם כרגע.
-
- קיבל.ה 1446 לייקים
אם באמת אפשר להביא את מלמד וזה לא כתבות ממומנות של סוכן, להתאבד עליו
לא רואה למה שמכבי חיפה תשחרר אותו, אלא אם כן גיא מלמד בעצמו ממש רוצה להשתחרר בגלל יובאנוביץ וסבע בסגל וזה לא מבטיח לו הרכב
-
- קיבל.ה 2647 לייקים
מניח שלא מחכים אלא כמה שניתן למצות מומ תוך שמירה על מסגרת תקציבית שתוכננה.
מסכים שזה פחות כיף, אבל שופט על זה בסופו של דבר במה יוצג במדי הפועל.
בנתיים 2 זרים- אחד פרופיל פלוס מינוס כמצופה ומותאם לשאיפות והשני מתחת לציפיות(כמובן שיכול להתברר כאחלה בשבילנו)
וויל סי וואט חאפן
כמה דברים שאני יכול להגיד לגבי הזרים, זה שבהפועל מאוד לא אהבו שדלפו 3 שמות לא מוכרים בזמן יחסית קצר(פלקאו דנילסון וטוביאס) וכרגע אנשים בסביבתם של שחקנים ומועמדים פחות רוצים/נוטים לדבר על הפרטים והמו״מ וזה דרישה של המועדון.
בנוגע לטוביאס דווח בברזיל שלא הוגשה הצעה רשמית עליו, הפועל הביעה התעניינות ולא מעבר.
בנוגע לטוביאס דווח בברזיל שלא הוגשה הצעה רשמית עליו, הפועל הביעה התעניינות ולא מעבר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5063 לייקים
גביע הטוטו מתחיל עוד שבועיים, חלק ממכם אמר שגביע הטוטו זה האימון האמיתי ולא המחנה אימונים.
לגביע הטוטו יהיו לנו 5/6 זרים? כי כרגע אנחנו לא בכיוון.
לגביע הטוטו יהיו לנו 5/6 זרים? כי כרגע אנחנו לא בכיוון.
מלמד יהיה בביתר
אין למה להביא אותו ברגע שחושבים על חלוץ זר
אין למה להביא אותו ברגע שחושבים על חלוץ זר
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 974 לייקים
אני ממליץ להם לבוא בהאשמות לעצמםאדוםאדום כתב: ↑10 יולי 2025, 21:49 כמה דברים שאני יכול להגיד לגבי הזרים, זה שבהפועל מאוד לא אהבו שדלפו 3 שמות לא מוכרים בזמן יחסית קצר(פלקאו דנילסון וטוביאס) וכרגע אנשים בסביבתם של שחקנים ומועמדים פחות רוצים/נוטים לדבר על הפרטים והמו״מ וזה דרישה של המועדון.
התחושה היא שאו שהם לא באים לסגור עסקאות ולהביא שחקנים שזה תכלית הפנייה
או שהם חושבים שהם מנהלים מו״מ עם חמאס
שיביאו שחקנים כבר במקום להשקיע אנרגיות בכעסים ויצירת עמימות
אני גם לא הבנתי אף פעם למה הדלפה זה דבר ככ חמור והרסני שכ״כ פוגע במו״מ
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 974 לייקים
עוד משהו לכל הרגועים פה
אף אחד לא מתייחס לכך שיש מציאות שבחמישי עוד שבוע
תוקפים בטעות באיראן למשל
מה קורה אז?
מה הרעיון?
לשחק עם 2 זרים ולרדת ליגה?
אף אחד לא מתייחס לכך שיש מציאות שבחמישי עוד שבוע
תוקפים בטעות באיראן למשל
מה קורה אז?
מה הרעיון?
לשחק עם 2 זרים ולרדת ליגה?
-
- קיבל.ה 119 לייקים
זה לא, בטח לא במעמד שלנו כרגעצ'ימבויקה כתב: ↑10 יולי 2025, 22:54אני גם לא הבנתי אף פעם למה הדלפה זה דבר ככ חמור והרסני שכ״כ פוגע במו״מאדוםאדום כתב: ↑10 יולי 2025, 21:49 כמה דברים שאני יכול להגיד לגבי הזרים, זה שבהפועל מאוד לא אהבו שדלפו 3 שמות לא מוכרים בזמן יחסית קצר(פלקאו דנילסון וטוביאס) וכרגע אנשים בסביבתם של שחקנים ומועמדים פחות רוצים/נוטים לדבר על הפרטים והמו״מ וזה דרישה של המועדון.
במשולש ב"ש - מכבי - חיפה הייתי יותר נזהר, אבל גם שם זה אוברייטד.
בסוף הסוכן של השחקן רוצה את העסקה הכי טובה ללקוח שלו ואם צריך הוא ירים טלפון ליריבה שלך וישאל מה יש להם להציע.
באמת זה 90 אחוז וואסאח.