עונת המלפפונים 25/26
כל הירידה על אלטמן זה נטו רגשי, טכנית הוא בטופ של שחקני ההתקפה הישראלים שמשחקים כיום בישראל וגם כליגיונר הצליח הרבה יותר מחלק גדול מהליגיונרים הישראליים באירופה ( אבל כמובן לא ברמה של גלוך, סלומון ושות'..) .
היה השחקן הבכיר בקבוצה חלשה מאד שנבנתה פה ללא זרים משמעותיים ולא בלט אחרי הייפ עצום שהיה עליו. אבל הקטע של לפסול אותו הוא נטו רגשי. חיפה החתימה את מיכאל אוחנה ( ?!) אנשים היו תולשים את השערות אם היה מגיע לכאן.
שחקן ההתקפה הישראלי המצטיין של ב"ש בעונת שיא היה אלון תורג'מן שגם שיחק פה ועד העונה האחרונה גם האוהדים בזו לו.. אותו דבר ספורי שעזב כאן אנשים הרגישו מיצוי, חוגי, דוידה, לאיוס, אליאס, שלמה.. כולם הצליחו והצטיינו בקבוצות אחרות בזמן שירדנו ליגה. בגלל זה כל ההייפ של הוואלקמים כאן זה פיקציה.
אוהדי הפועל זה כמו ילד שרוצה צעצוע חדש ומסביר לך בתיחכום למה הצעצוע הקודם כבר לא טוב. אבל זה לא קשור לאיכות, זה תחושת מיצוי שמגיע מהר יחד באמת עם בחירת זרים מזעזעת בשנים האחרונות, מאמנים מתחלפים והנהלה לא יציבה. ואז אפשר לראות את אותם השחקנים מצליחים במקום אחר. לאלטמן לא רק שמגיע צ'אנס בהפועל, לדעתי זה שיחוק שהוא אצלנו. שחקן אדיר ומנוסה ,אוהד הפועל ומחובר למועדון.
מעדיף אותו כרגע על כל שאר האופציות הישראליות בעמדה שלו שעלו כאן.
היה השחקן הבכיר בקבוצה חלשה מאד שנבנתה פה ללא זרים משמעותיים ולא בלט אחרי הייפ עצום שהיה עליו. אבל הקטע של לפסול אותו הוא נטו רגשי. חיפה החתימה את מיכאל אוחנה ( ?!) אנשים היו תולשים את השערות אם היה מגיע לכאן.
שחקן ההתקפה הישראלי המצטיין של ב"ש בעונת שיא היה אלון תורג'מן שגם שיחק פה ועד העונה האחרונה גם האוהדים בזו לו.. אותו דבר ספורי שעזב כאן אנשים הרגישו מיצוי, חוגי, דוידה, לאיוס, אליאס, שלמה.. כולם הצליחו והצטיינו בקבוצות אחרות בזמן שירדנו ליגה. בגלל זה כל ההייפ של הוואלקמים כאן זה פיקציה.
אוהדי הפועל זה כמו ילד שרוצה צעצוע חדש ומסביר לך בתיחכום למה הצעצוע הקודם כבר לא טוב. אבל זה לא קשור לאיכות, זה תחושת מיצוי שמגיע מהר יחד באמת עם בחירת זרים מזעזעת בשנים האחרונות, מאמנים מתחלפים והנהלה לא יציבה. ואז אפשר לראות את אותם השחקנים מצליחים במקום אחר. לאלטמן לא רק שמגיע צ'אנס בהפועל, לדעתי זה שיחוק שהוא אצלנו. שחקן אדיר ומנוסה ,אוהד הפועל ומחובר למועדון.
מעדיף אותו כרגע על כל שאר האופציות הישראליות בעמדה שלו שעלו כאן.
-
- קיבל.ה 243 לייקים
ההבדל המשמעותי ביותר מבין כל שלושת הקדנציות הקודמות של אלטמן לעכשיו - כך אני רוצה להאמין לפחות - הוא שעכשיו הוא על תקן של שחקן משלים מהספסל (ברור גם לו וגם למועדון), והוא לא אחד השחקנים המובילים.
אני מקווה שזה הבדל שיעשה טוב לכולנו במידה והוא אכן יישאר.
אני מקווה שזה הבדל שיעשה טוב לכולנו במידה והוא אכן יישאר.
-
- קיבל.ה 467 לייקים
אלטמן ״הוריד את הפועל״ כמו שדה-סילבה, ידין, בן לוז ויבואה ״הורידו את כפר-סבא״. בחייאת, אלטמן הוא רק שחקן אחד מתוך אחד-עשר על המגרש, והוא נתן שערים חשובים שהיו יכולים להשאיר אותנו בליגה אם שאר הסגל היה ברמה יותר גבוהה.
אז הוא אכל סושי אחרי המשחק (איזה אסון), לא שיחק בגלל פציעה במשחק מכריע (לא קרה לאף אחד אף פעם - וגם איתו היית מפסיד לאשדוד כי כולם היו חושך).
שים את מסי בשיאו במקום אלטמן (ועם שאר הנגרים סביבו) - לא בטוח שהתוצאה היתה שונה, ואז היית קורא למסי קבלן ירידות.
אז הוא אכל סושי אחרי המשחק (איזה אסון), לא שיחק בגלל פציעה במשחק מכריע (לא קרה לאף אחד אף פעם - וגם איתו היית מפסיד לאשדוד כי כולם היו חושך).
שים את מסי בשיאו במקום אלטמן (ועם שאר הנגרים סביבו) - לא בטוח שהתוצאה היתה שונה, ואז היית קורא למסי קבלן ירידות.
-
- קיבל.ה 375 לייקים
שחקן סביר לספסל כן, במצב השוק ומה שיש אצלנו בכלל. אבל אדיר? בחייאת...
מבחינת ההיסטוריה והאופי הייתי שמח לא לראות אותו יותר, אבל כשאני מסתכל על האופציות בחלק ההתקפי של החלוץ/10 ורואה שם כרגע את מחאמיד, בנימין ואלקוקין, צריך שם גם שחקן עם נסיון ויכולת וכמחליף אני חושב שהוא יכול להיות יעיל מאוד. חלילה שלא נגיע למצב שהוא פותח...
מבחינת ההיסטוריה והאופי הייתי שמח לא לראות אותו יותר, אבל כשאני מסתכל על האופציות בחלק ההתקפי של החלוץ/10 ורואה שם כרגע את מחאמיד, בנימין ואלקוקין, צריך שם גם שחקן עם נסיון ויכולת וכמחליף אני חושב שהוא יכול להיות יעיל מאוד. חלילה שלא נגיע למצב שהוא פותח...
-
- קיבל.ה 237 לייקים
אלטמן לא מעניין
מה עם הזרים? משהו מתקדם?
מה עם הזרים? משהו מתקדם?
שני הצדדים טוענים בכל טיעון שלהם בנוגע לאלטמן
ממש אמביוולנטי לגביו, אבל אם הצוות ירצה אותו אנחנו כקהל נצטרך לקבל אותו ולא חלילה לשרוק לו בוז מצד אחד אבל מצד שני לא להתייחס אליו יותר מעוד שחקן סגל.
ממש אמביוולנטי לגביו, אבל אם הצוות ירצה אותו אנחנו כקהל נצטרך לקבל אותו ולא חלילה לשרוק לו בוז מצד אחד אבל מצד שני לא להתייחס אליו יותר מעוד שחקן סגל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5056 לייקים
אני ממש בסדר עם זה שאלטמן ישאר כשחקן מחליף לעמדת ה-10/חלוץ אבל הטקסט/מניפסט של אמורפיס כמה הודעות למעלה הוא הזיית ההזיות.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 10 יולי 2025, 10:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 41 לייקים
אתה יודע שאנשים איבדו את זה לגמרי שמדברים על אלטמן ואיכשהו בתגובה משלבים את מסי...עד המ!!ת הפועל כתב: ↑10 יולי 2025, 10:46 אלטמן ״הוריד את הפועל״ כמו שדה-סילבה, ידין, בן לוז ויבואה ״הורידו את כפר-סבא״. בחייאת, אלטמן הוא רק שחקן אחד מתוך אחד-עשר על המגרש, והוא נתן שערים חשובים שהיו יכולים להשאיר אותנו בליגה אם שאר הסגל היה ברמה יותר גבוהה.
ככה זה שמרתגלים לבינוניות
אז אומרים שאלטמן שחקן טוב
אבל במציאות הוא רחוק משם
אז אומרים שאלטמן שחקן טוב
אבל במציאות הוא רחוק משם
-
- קיבל.ה 896 לייקים
בוא. הוא היה אמור להיות השחקן המוביל שלך בעונה הזו ובפועל התרומה שלו היתה דלה, וזה בעדינות.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑10 יולי 2025, 10:46 אלטמן ״הוריד את הפועל״ כמו שדה-סילבה, ידין, בן לוז ויבואה ״הורידו את כפר-סבא״. בחייאת, אלטמן הוא רק שחקן אחד מתוך אחד-עשר על המגרש, והוא נתן שערים חשובים שהיו יכולים להשאיר אותנו בליגה אם שאר הסגל היה ברמה יותר גבוהה.
הוכיח שאי אפשר לסמוך עליו או לבנות עליו משהו. אם כמחליף הוא פתאום יתעלה ויחזור להציג יכולת טובה, תפאדל, אבל לבנות עליו משהו זה מטופש.
-
- קיבל.ה 487 לייקים
אני הייתי מעדיף לא לראות את אלטמן בהפועל אבל נתקענו עם החוזה ההזוי שלו וגם אני לא יודע איזה עוד חלוץ ישראלי אפשר להביא לספסל בלי קשר
-
- קיבל.ה 467 לייקים
אני לא בונה עליו שום דבר. אחלה שחקן לספסל, בטח במציאות של היום. פה זה נגמר.נועם שחם כתב:בוא. הוא היה אמור להיות השחקן המוביל שלך בעונה הזו ובפועל התרומה שלו היתה דלה, וזה בעדינות.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑10 יולי 2025, 10:46 אלטמן ״הוריד את הפועל״ כמו שדה-סילבה, ידין, בן לוז ויבואה ״הורידו את כפר-סבא״. בחייאת, אלטמן הוא רק שחקן אחד מתוך אחד-עשר על המגרש, והוא נתן שערים חשובים שהיו יכולים להשאיר אותנו בליגה אם שאר הסגל היה ברמה יותר גבוהה.
הוכיח שאי אפשר לסמוך עליו או לבנות עליו משהו. אם כמחליף הוא פתאום יתעלה ויחזור להציג יכולת טובה, תפאדל, אבל לבנות עליו משהו זה מטופש.
-
- קיבל.ה 7 לייקים
מה עם עדכוניי זרים? מקורבים, יש חדש בגזרה?
-
- קיבל.ה 244 לייקים
ממש, כמה אנרגיות אנחנו משקיעים על הבינוני הזה מהרגע שהגיע לפה
לא להאמין כשהוא חתם בקיץ של מינצברג דיברו עליו כאילו זה הארי קיין שחזר לטוטנהאם
מקצועית אף פעם לא החזקתי ממנו, אישיותית מדובר בשחקן חלש אופי, הלוואי ונתקדם ממנו כבר פעם אחת ולתמיד
-
- קיבל.ה 218 לייקים
קצת מעצבן אותי שלא הלכנו על שגיא דרור, שעבר לבני יהודה בהעברה חופשית. בסדר, הוא בן 29, אבל חלוץ שנותן כבר כמה עונות מספרים משוגעים, ואם יהיה לנו קישור התקפי יצירתי וטוב הוא יכול לתת מספרים דומים גם בליגת העל לדעתי. אם היה היצע של חלוצים לא היינו מדברים על זה, אבל זה לא שיש הרבה אלטרנטיבות.
ואותו דבר לגבי בן הדדי, שאיכשהו חתם באשדוד בסוף, פספוס בעיני.
-
- קיבל.ה 7 לייקים
די , נו
מספיק לבינוניות
שחקני ליגה לאומית
מכוונים הרבה יותר גבוה
מספיק לבינוניות
שחקני ליגה לאומית
מכוונים הרבה יותר גבוה
- Sin Queso
- קיבל.ה 529 לייקים
אלטמן הוא בינוני אבל שגיא דרור.......Mendelson כתב: ↑10 יולי 2025, 12:24 קצת מעצבן אותי שלא הלכנו על שגיא דרור, שעבר לבני יהודה בהעברה חופשית. בסדר, הוא בן 29, אבל חלוץ שנותן כבר כמה עונות מספרים משוגעים, ואם יהיה לנו קישור התקפי יצירתי וטוב הוא יכול לתת מספרים דומים גם בליגת העל לדעתי. אם היה היצע של חלוצים לא היינו מדברים על זה, אבל זה לא שיש הרבה אלטרנטיבות.
שגיא דרור.. for fucks sakeMendelson כתב: ↑10 יולי 2025, 12:24 קצת מעצבן אותי שלא הלכנו על שגיא דרור, שעבר לבני יהודה בהעברה חופשית. בסדר, הוא בן 29, אבל חלוץ שנותן כבר כמה עונות מספרים משוגעים, ואם יהיה לנו קישור התקפי יצירתי וטוב הוא יכול לתת מספרים דומים גם בליגת העל לדעתי. אם היה היצע של חלוצים לא היינו מדברים על זה, אבל זה לא שיש הרבה אלטרנטיבות.
-
- קיבל.ה 218 לייקים
גם לאלה הגיע מליגה לאומית, והוא הגיע אלינו אחרי עונת שיא שבה נתן 10 שערים. שגיא דרור נותן מספרים משוגעים, אמנם בליגה לאומית, אבל הוא יודע להבקיע. יש גם חלוצים כאלו, שהדבר היחיד שהם יודעים לעשות זה להבקיע, ואם הם עושים את זה טוב זה שווה זהב בקבוצה עם קישור התקפי יצירתי ומהיר (ומסתמן שמנסים לבנות קישור כזה). ארבייטמן עשה מזה קריירה יפה, למשל (לא כשחקן ליגה נמוכה, אלא חלוץ שהדבר היחיד שהוא יודע זה לשדך בין הכדור לרשת).
- רדפוקס
- קיבל.ה 5056 לייקים
הוא לא חלוץ, שחקן אגף.Mendelson כתב: ↑10 יולי 2025, 12:24 קצת מעצבן אותי שלא הלכנו על שגיא דרור, שעבר לבני יהודה בהעברה חופשית. בסדר, הוא בן 29, אבל חלוץ שנותן כבר כמה עונות מספרים משוגעים, ואם יהיה לנו קישור התקפי יצירתי וטוב הוא יכול לתת מספרים דומים גם בליגת העל לדעתי. אם היה היצע של חלוצים לא היינו מדברים על זה, אבל זה לא שיש הרבה אלטרנטיבות.
מילא בן הדדי שהוא שחקן צעיר עם פוטנציאל (יש לנו כבר רן בנימין בבית וגם ממנו דיי שבעתי), שגיא דרור?
המחסור בוולקאם דפק לאנשים את הקופסה.
- Sin Queso
- קיבל.ה 529 לייקים
סיים בליגה עם 12 שערים מתוכם 6 באותו משחק. אם אתה מוציא את המשחק הזה לא מספרים מטורפיםMendelson כתב: ↑10 יולי 2025, 12:35 גם לאלה הגיע מליגה לאומית, והוא הגיע אלינו אחרי עונת שיא שבה נתן 10 שערים. שגיא דרור נותן מספרים משוגעים, אמנם בליגה לאומית, אבל הוא יודע להבקיע. יש גם חלוצים כאלו, שהדבר היחיד שהם יודעים לעשות זה להבקיע, ואם הם עושים את זה טוב זה שווה זהב בקבוצה עם קישור התקפי יצירתי ומהיר (ומסתמן שמנסים לבנות קישור כזה). ארבייטמן עשה מזה קריירה יפה, למשל (לא כשחקן ליגה נמוכה, אלא חלוץ שהדבר היחיד שהוא יודע זה לשדך בין הכדור לרשת).
-
- קיבל.ה 41 לייקים
"כמה עונות מספרים משוגעים"Mendelson כתב: ↑10 יולי 2025, 12:24 קצת מעצבן אותי שלא הלכנו על שגיא דרור, שעבר לבני יהודה בהעברה חופשית. בסדר, הוא בן 29, אבל חלוץ שנותן כבר כמה עונות מספרים משוגעים, ואם יהיה לנו קישור התקפי יצירתי וטוב הוא יכול לתת מספרים דומים גם בליגת העל לדעתי. אם היה היצע של חלוצים לא היינו מדברים על זה, אבל זה לא שיש הרבה אלטרנטיבות.
24-25 - 13 שערי ליגה
23-24 - 11 שערי ליגה
22-23 - 11 שערי ליגה
21-22 - 8 שערי ליגה
20-21 - 0 שערי ליגה
19-20 - 1 שערי ליגה (ליגת על)
18-19 - 10 שערי ליגה
17-18 - 2 שערי ליגה
16-17 - 3 שערי ליגה
חלוץ בן 29, 9 עונות בוגרים. 59 שערים סה"כ מתוכם 58 בלאומית.
מעניין מה היו התגובות אם חלילה באמת היו מביאים את שגיא דרור
-
- קיבל.ה 7 לייקים
צעד מבורך
ברוך שפטרנו מעונשו של זה
ברוך שפטרנו מעונשו של זה
-
- קיבל.ה 514 לייקים
יאללה אז בוא תרשום 4-5 שחקני התקפה ישראלים שמשחקים בליגה שלדעתך הם כן שחקנים אדירים וייצטיינו בעונה הבאה ונראה אם באמת יש לך עין מקצועית או פשוט הרבה זמן פנוי.
אם קלעת אפילו ב3 מזמין אותך לנקינקיה ושתיה או צעיף עליי

-
- קיבל.ה 1213 לייקים
איכס
**אדמין יקר, אולי כדאי לשקול מחדש להחזיר את המדיוניות הסובייטית שהיתה פה לכניסת משתמשים חדשים
מה כזה נורא במה שהוא רשם? שחקן מזעזעאוגוסטוס היל כתב: ↑10 יולי 2025, 13:46איכס
**אדמין יקר, אולי כדאי לשקול מחדש להחזיר את המדיוניות הסובייטית שהיתה פה לכניסת משתמשים חדשים
-
- קיבל.ה 1213 לייקים
חוסר קלאס בסיסי.cholo כתב: ↑10 יולי 2025, 13:49מה כזה נורא במה שהוא רשם? שחקן מזעזעאוגוסטוס היל כתב: ↑10 יולי 2025, 13:46איכס
שחקן בא מחו״ל לעזור לקבוצה לעלות ליגה.
עזר לקבוצה לעלות ליגה (לא כי הוא כוכב אלא כי החלופות הן בדיחה). לא זרק זין, עשה את מה שהוא יכול במקסימום שלו.
טיפה ריספקט. טיפה קלאס. אלף בית
שום דבר מעבר
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 10 יולי 2025, 14:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
חוסר קלאס זה משהו אחד, הייתה פה בקשה לא לאשר יוזרים בגלל תגובה כזאת.אוגוסטוס היל כתב: ↑10 יולי 2025, 13:57חוסר קלאס בסיסי.cholo כתב: ↑10 יולי 2025, 13:49מה כזה נורא במה שהוא רשם? שחקן מזעזעאוגוסטוס היל כתב: ↑10 יולי 2025, 13:46
איכס
שחקן בא מחו״ל לעבור לקבוצה לעלות ליגה.
עזר לקבוצה לעלות ליגה (לא יכ הוא כוכב אלא כי החלופות הן בדיחה). לא זרק זין, עשה את המה שהוא יכול במקסימום שלו.
שום דבר מעבר
-
- קיבל.ה 1213 לייקים
זה לא *בגלל* תגובה כזאת נוcholo כתב: ↑10 יולי 2025, 14:07חוסר קלאס זה משהו אחד, הייתה פה בקשה לא לאשר יוזרים בגלל תגובה כזאת.אוגוסטוס היל כתב: ↑10 יולי 2025, 13:57חוסר קלאס בסיסי.
שחקן בא מחו״ל לעבור לקבוצה לעלות ליגה.
עזר לקבוצה לעלות ליגה (לא יכ הוא כוכב אלא כי החלופות הן בדיחה). לא זרק זין, עשה את המה שהוא יכול במקסימום שלו.
שום דבר מעבר
-
- קיבל.ה 7 לייקים
עצם היותך "ותיק" בפורום לא הופך אותך לאיש עם "קלאס"
או כממליץ על יוזרים /סותם פיות
זו דעתי , בלי קשר לזה שאחרי שנים כקורא פסיבי החלטתי להגיב מבלי לקבל ביקורת ממך.
-
- קיבל.ה 1213 לייקים
Dubi Dubkin כתב: ↑10 יולי 2025, 14:21 עצם היותך "ותיק" בפורום לא הופך אותך לאיש עם "קלאס"

-
- קיבל.ה 237 לייקים
זה מה שקורה שאין וולקאמים
אנשים מאבדים את זה ומתחילים לריב על שטויות ולדבר על עומרי אלטמן
אנשים מאבדים את זה ומתחילים לריב על שטויות ולדבר על עומרי אלטמן
-
- קיבל.ה 1146 לייקים
לא מבין איך שבירו הלך לריינה בחינם ואנחנו תקועים עדיין עם אלטמן
-
- קיבל.ה 6173 לייקים
מעדיף את אלטמן על שבירו.
ואני ממש לא מחזיק מאלטמן.
ואני ממש לא מחזיק מאלטמן.
-
- קיבל.ה 1219 לייקים
שבירו טוב בריצה. וזהו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5056 לייקים
לא הבנתי מה האתגר? להביא 4-5 שחקני התקפה ישראלים שמשחקים בליגה וטובים על אלטמן? זה אפילו לא קשה.
שועה, אצילי, סבע, תורג׳מן, דוידה. וזה ככה באמת בשלוף אפילו לא חשבתי על זה יותר מחצי דקה.
-
- קיבל.ה 7 לייקים
שבירו בטבריה , לא בריינה
מדובר בשחקן מוגבל שלא קשור לענף
מדובר בשחקן מוגבל שלא קשור לענף