אימון הפתיחה
-
- קיבל.ה 347 לייקים
לדעתי הכי מוזר שהיה בעשוריים האחרונים.
-
- קיבל.ה 314 לייקים
למה? מה היה?
את הסם הכי גדול
רץ סרטון של "אוהד" (מושפע) רב עם אדי מילולית כמו כל אימון פתיחה.
אחלה אדי
אחלה אדי
ברוכים הבאים לאצטדיון בלומפילד שביפו
הרכבי הקבוצות, תחילה הקבוצה האורחת
-
- קיבל.ה 337 לייקים
אם Hta לא היו מחרימים בגלל אלטמן, אז היו שם חמשת אלפים איש
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
-
- קיבל.ה 237 לייקים
אהבתי מאוד איך שהוא הגיב דווקא.
אדי מסתכל לו בעיניים ואומר לו שהוא הפועל.
ברוכים הבאים לאצטדיון בלומפילד שביפו
-
- קיבל.ה 271 לייקים
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
איזה בן אדם זבל ופחדן.
גועל נפש
אדי גוטליב

גועל נפש
אדי גוטליב

-
- קיבל.ה 347 לייקים
האמת ? פשוט מביך ועצוב לראות !!!
כל כך מעצבן לראות את זה ואז זה גורם לקרע בין השחקן לקהל, ושמנצחים הוא יורד לחדר הלבשה זה לא נורמלי בעייני.
הלוואי שההנהלה תרחיק את אותם אוהדים שמתנהגים ככה, אימון פתיחה זה נטו לשואו וברגע שמגיעים למצב כזה,
לפחות בשבילי זה לא שווה כלום .
אחלה אדי

-
- קיבל.ה 878 לייקים
חייבים לתמוך באדי, שלא יחשוב שזה כולם.
איזה גבר על. מאוהב בו.
איזה גבר על. מאוהב בו.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 774 לייקים
אדי אחד שאם לא היה כל הסיפור עם ה"אוהדים" ממזמן היה מקבל פה סרט קפטן לפני המון אלטמנים למיניהם
אדי זה הפועל
אדי זה הפועל

גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 673 לייקים
לא יכול לסבול את פוזת המאפיה של המפגרים מאולטראס הפועל. אף אחד לא מתרשם מהאלימות שלכם יא אנשים פאתטים וחסרי חיים.
נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר ב 30 יוני 2021, 23:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 314 לייקים
הייתי עושה לו טרנספר לכלוב הבבונים בצד המזרחי בטדי. מתאים לשם כמו כפפה
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 673 לייקים
זאת בדיוק הבעיה, שאוסף הפאתטים הזה לא צריך את היציע המזרחי, הוא גדל אצלנו וזה חלק מההווי הכללי של הארגון. באותו אופן שאחרי מכות בשער 5 אחד המתקוטטים "גורש" באמצע העשור הקודם, כך הרציונל הוא שכי אדי גוטליב הרביץ לאחד המנהיגים צריך לרדוף אותו לתמיד. מה שלא מספרים למפגרים האלו זה שמשחקי הכבוד האלו לא מעניינים אף אחד חוץ מהם ובטח שאין להם קשר להפועל. עלק "אני הפועל". אתה אלים וטיפש ועושה לכולנו בושות מול שחקן של הקבוצה. יא כלומניק.
זה הולך יד ביד עם הקללה "מלשין", שהיא חלק מאימוץ הז'רגון של המאפיה כדי להראות יותר קשוחים. שזה, תנו לי לחזור על כך, ממש פאתטי.
זה הולך יד ביד עם הקללה "מלשין", שהיא חלק מאימוץ הז'רגון של המאפיה כדי להראות יותר קשוחים. שזה, תנו לי לחזור על כך, ממש פאתטי.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
תזכירו לי על מה כמה מהם שונאים אותו?
-
- קיבל.ה 673 לייקים
על זה שהוא החזיר למר כובע כשמר כובע קילל אותו.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
הרביץ ? מה בדיוק חיפש אותו אוהד על הדשא של וולפסון כשהקבוצה נלחמה על החיים שלה ?האדום הצורר כתב: ↑01 יולי 2021, 00:02 זאת בדיוק הבעיה, שאוסף הפאתטים הזה לא צריך את היציע המזרחי, הוא גדל אצלנו וזה חלק מההווי הכללי של הארגון. באותו אופן שאחרי מכות בשער 5 אחד המתקוטטים "גורש" באמצע העשור הקודם, כך הרציונל הוא שכי אדי גוטליב הרביץ לאחד המנהיגים צריך לרדוף אותו לתמיד. מה שלא מספרים למפגרים האלו זה שמשחקי הכבוד האלו לא מעניינים אף אחד חוץ מהם ובטח שאין להם קשר להפועל. עלק "אני הפועל". אתה אלים וטיפש ועושה לכולנו בושות מול שחקן של הקבוצה. יא כלומניק.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
בעיניי שני הצדדים מטומטמים, האמת. מר כובע מנצח בנקודות כי חברים שלו חושבים שאלימות זה גברי. לא יודע מה חבריו של אדי גוטליב חושבים.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
שניהם יכלו למנוע את האירוע המביש ההוא, אבל שניהם עדיין ביחד באותו מועדון ויכולים לשים את זה מאחור ולעשות מה שאפשר כדי לתמוך במועדון.האדום הצורר כתב: ↑01 יולי 2021, 00:19 בעיניי שני הצדדים מטומטמים, האמת. מר כובע מנצח בנקודות כי חברים שלו חושבים שאלימות זה גברי. לא יודע מה חבריו של אדי גוטליב חושבים.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
עזוב נו, טיעונים רציונליים לא עובדים פה. מה שמעניין זה שכל החברים ראו כמה מגניב הוא האדון מהסרטון (או במילים אחרות, זו התנהגות לשם הפוזה והנראות בלבד. אין שם כלום).
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
לא מבין איך בדיוק "אוהד" (לא חושב שהוא ראוי לכינוי הזה בכלל אבל בסדר) יכול להגיד לפאקינג שחקן בהפועל שחי את הקבוצה כי מן הסתם הוא חלק ממנה אני הפועל מי אתה זה מביך חחחחחחחח
זאת הבדיוק הפואנטה הם חושבים שהם הפועל המביכים האלה ושכל השאר לא.
כמה כאלה החלפתי כבר במהלך חיי הקצרים ראיתי אותם מתחלפים את כל הילדים האלה שהם "הפועל".
וכל הגועל בהפועל שלעולם לא נלחמו בהם באמת גינו אותם והרחיקו אותם הם חלק אמיתי מתוך המועדון לצערי מתוך התנהלות שקיימת כבר שנים.
בנושא הזה הפועל מאחורה בהרבה משאר המועדונים.
הסרטון הזה פשוט גורם לי לרצות לבטל את המנוי ולא להגיע גורם לי לבושה יותר מכל שיר שואה או כל דבר אחר.
כמה כאלה החלפתי כבר במהלך חיי הקצרים ראיתי אותם מתחלפים את כל הילדים האלה שהם "הפועל".
וכל הגועל בהפועל שלעולם לא נלחמו בהם באמת גינו אותם והרחיקו אותם הם חלק אמיתי מתוך המועדון לצערי מתוך התנהלות שקיימת כבר שנים.
הסרטון הזה פשוט גורם לי לרצות לבטל את המנוי ולא להגיע גורם לי לבושה יותר מכל שיר שואה או כל דבר אחר.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
לא נותן לאידיוט הזה יום יותר מ15, דביל
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
בדיוק הפוך!אורלנדיץ' כתב: ↑01 יולי 2021, 07:27 זאת הבדיוק הפואנטה הם חושבים שהם הפועל המביכים האלה ושכל השאר לא.
גורם לי להיות מבסוט שחידשתי מנוי לחמש, לתמוך בשחקנים כמו גוטליב.
מקווה שיותר ויותר אוהדים מבינים שהייצורים האלה הם פישרים בני 15-16 שעוד לא ירדו להם הביצים והם נעים בחבורות של שמנמנים על אופניים חשמליים
(ראיתי בלייב בשער 7 את הטיפש המחוצ'קן בן 15 שזרק כוס פלסטיק למגרש במשחק מול בית"ר ועל זה עשו עליהום על קהל שלם. זרק וברח כמו אפס)
הקיצר, במקום להיות ערסים פאתטיים וילדותיים שיתמקדו בלתמוך ודחוף.
ועם כל הכבוד לאיינבינדר, מי שצריך להתמנות לקפטן זה גוטליב.
גם ישתיק אותם, גם יתן לו את הגיבוי שמגיע לו ולדעתי גם יתן לו את האקסטרה בוסט מבחינה מקצועית
גם ישתיק אותם, גם יתן לו את הגיבוי שמגיע לו ולדעתי גם יתן לו את האקסטרה בוסט מבחינה מקצועית
-
- קיבל.ה 949 לייקים
אני לא מאמין שרוצים לשים את אייבינדר קפטן
long live the zapta
הכיוון לפי מה שאני מבין זה איינבינדר
אני הייתי נותן לאדי או אליאס
אני הייתי נותן לאדי או אליאס
הפוסט קיבל 18 לב אדום
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
בושה שהדבר הזה עובר לסדר היום אצל המועדון.
הנהלה של פחדנים שלא תומכת בשחקנים שלה.
מבחינתי השחקנים כולם צריכים לא לעלות לאימון עד שלא מרחיקים את שני האוהדים שמופיעים בסרטון ומקללים את אדי.
הנהלה של פחדנים שלא תומכת בשחקנים שלה.
מבחינתי השחקנים כולם צריכים לא לעלות לאימון עד שלא מרחיקים את שני האוהדים שמופיעים בסרטון ומקללים את אדי.