״מתברר כי האדומים קיבלו החלטה לבנות קישור שמבוסס על שלישיית זרים״
כבר מבורך בעיני
כבר עשור אין לנו קישור והייתי שמח לראות שלישיית זרים אתלטים וטכנים סוף סוף
״מתברר כי האדומים קיבלו החלטה לבנות קישור שמבוסס על שלישיית זרים״
כבר מבורך בעיני
כבר עשור אין לנו קישור והייתי שמח לראות שלישיית זרים אתלטים וטכנים סוף סוף
נדמה היה פה טל נדמה לי(או לוסיאנו?) שאמרו את זה לגבי שלישיית קישור אמצע זרים.
NARKOTIKA כתב: ↑08 יולי 2025, 23:57
אני היום החלטתי שאני צופה ב17 דקות ביצועים של דנילסון, באתי בגללכם עם ציפיות גבוהות, וואלה אני חייב להגיד שלא עפתי.
נחמד היה לראות שהוא לא מפחד מתאקלים, זה משהו שברזילאים עם טכניקה בינונית ומעלה נוטים להתרחק ממנו.
אבל הוא הרגיש לי קצת כבד, קצת אגואיסט (היה בסרטון איזה 5 סיטואציות שהייתי מעדיף לראות אותו מוסר במקום בועט מרחוק)
זה כמובן עדיין 2 רמות מעל כל שם אחר שהוזכר פה עד היום, אבל לא ברמת ה"זר מעל הליגה". (לדעתי)
יש לו השתחררות טובה מאוד מלחץ, הכדור נדבק לו לרגל והוא חושב מהר.
נכון יש לו מצבים בסרטון שהוא לא עושה את הפעולה הכי נכונה אבל הוא בן 24 וזה משהו שמשתפר עם הניסיון.
אני דווקא אהבתי מה שראיתי. עדיין סקפטי שהוא יגיע.
יש לך את האחוז איבודי כדור שלו?
כי אם על כל השתחררות כזאת מלחץ יש עוד ניסיון שבו הוא מאבד, זה טוב לסרטון אבל לא טוב לקבוצה.
תמיד צריך לזכור שזה החלקים הטובים שלו. אז אם בסרטון אני רואה מצבים שהקבלת החלטות לא טובה, מה קרה בפעולות שלא נכנסו לקלטת?
לפי מי שמצאתי באיטרנט העונה מאבד 7.7 כדורים למשחק בליגה השניה. לפני כן איבד 6.6 ו-8.7 בעונות 2024 ו-2023 כאשר שיחק בליגה הראשונה בהתאמה.
לא ממש ידעתי למי להשוות אז השוויתי לקנגוואה של ב"ש (אומנם שחקן יותר התקפי אבל גם הוא שיחק 8 לפעמים בב"ש) שאיבד העונה 13.6 כדורים למשחק.
עלי מוחמד שהוא קצת יותר דומה לדנילסון בתפקיד איבד העונה 11.3 כדורים למשחק ובעונה הקודמת 7.9.
בקיצור לא נשמע לי שהוא איזה מאבד כדורים כרוני על הנייר, אבל כמובן נוכל לשפוט רק שנראה אותו על הדשא בישראל.
תעיף ליציע כתב: ↑09 יולי 2025, 09:20
שיהיה טוב 50 אחוז מהכתבות עליו בתקשורת ואני מרוצה.
כמה רעש משחקן ליגה שניה ברזיל שעולה 300k.
אמרו לפני חודש שאנחנו מכוונים לב"ש מבחינת תקציב
והחתמות. נו באמת?!
מת על ההקטנות האלה.. ״שחקן ליגה שנייה מברזיל שעולה 300k" עזוב שהמחיר שאתה מציין לא קרוב למציאות, יש שם שחקנים בשווי וכשרון שלא תראה בחיים בליגה בארץ.
אם ב״ש היו מחתימים אותו היית שואל איך אנחנו לא מביאים כאלה
הדר ליטרלי צייצה שהוא נקנה ב300 אלף יורו לפני שעתיים, איך מה שהוא אמר לא קרוב למציאות?
אה אם הדר ליטרלי צייצה אז זה בטח 100% נכון צודק מחילה
חבל שהיא לא צייצה היום בעשר בבוקר שעדיין שעה שמונה ככה לא הייתי מאחר לעבודה
הדר מצייצת חארטות במשקל.
אם אני מניח שפיבן יהיה בלם פותח/מגן ימני גיבוי אז
מה חסר להרכב: מגן ימין, 8, 10, קיצוני שמאל, חלוץ
מה חסר לספסל: שוער(!!!!) וקשר 6
לדעתי כל מה שחסר להרכב צריך להיות שחקנים זרים (אלא אם כן בעמדת המגן ימין נפתחת אופציה להביא את כארם ג׳אבר)
ובנוסף אם ייראו שהשילוב של פיבן ומאיימבו לא עובד והשוק מאפשר אז הייתי מביא בלם ישראלי שיתחרה עם פיבן ומאיימבו בהרכב ומשאיל את מורגן/ישראלוב