אמן.
יש לך עדכון על מצבו של דיארה?
אמן.
בסגל כרגע מבחינתי הבעיה היא שהוא כמעט ולא מכיל שחקנים מוכחים בליגת העל מבחינת יכולת.KingZivos כתב: ↑08 יולי 2025, 17:26 את האמת - אני לא לגמרי מבין את הפאניקה מחלון העברות
מבין שאנחנו רוצים יותר, במיוחד עם השם של הבעלים, אבל המצב לא כזה גרוע, בטח לא כבעבר .
1. לא שחררו / מכרו שחקנים חזקים, מה שכבר קרה בעבר עם בעלים חארות קודמים. נגיד לא מן הנמנע שהיו מוכרים את טוריאל או קורין .
2. חתימות-
בוסקילה- מהטופ 5 הטובים העונה בליגת משנה, חתימה ראויה מאוד .
מאיימבו- לא ראיתי משחק הרבה זמן. אבל נתונים יבשים- זר חזק, מקבוצת פלייאוף עליון בליגת על , שחקן הרכב. בקליבר שאנחנו רוצים.
ליידנר- אחרי פציעה, אבל שחקן טוב ומוכח, בסוף בן 23- בהרבה מקרים השחקנים חוזרים מהפציעות האלו כמו גדולים.
פלקאו- לא נראה הבטחה גדולה, נקווה להפתעות. אבל ברור שלא כל הזרים שיביאו יהיו תותחים. וכמו שכבר דובר רבות מבינים את המצב של המדינה ואת חוסר זרימת הזרים המובנת לפה .
ציפיתם שכל ה 6-7 זרים שיבואו יהיו תותחים?
כרגע יש מקום לעוד 6 זרים על הנייר ( בטח יורידו בסוף ל7 זרים אז נניח עוד 5)
אם יבואן מתוך מצבת הזרים שיבואו 3 עם מעט רזומה ועוד 2 ״הימור ״/ספסל
כמו פלקאו. לדעתי זה נחשב חלון טוב.
מה שבטוח צריך להתאבד על 2זרים על עמד החלוץ דחוף .
לפי מה שאתה יודעאדוםאדום כתב: ↑08 יולי 2025, 17:59 לגבי דנילסון, הצעת ההשאלה נדחתה לחלוטין. אם הפועל תעלה רשמית את ההצעה לרכישה ישירה (אני לא יודע כמה הציעו בפועל אם זה 500/700), ייתכן שיש אפשרות כזו. קויאבה רוצים יותר וזה לגיטימי שהפועל מתמכחים על המחיר. ככל הידוע לי, המועדונים ייפגשו בימים הקרובים כדי להמשיך את המשא ומתן.
הם מכרו העונה ב-12 מיליון יורו שחקנים ולא רכשו אף שחקן, למה שהם יתפשרו? נשמע לי שהמצב הכלכלי שלהם מצוין.
לפי מה שכותבים פה המחסום כרגע אינו דרישות השכר של השחקן, כי אם תג המחיר שמציבה קבוצתו.Dubi Dubkin כתב: ↑08 יולי 2025, 18:15 מישהו יודע כמה מרוויחים שחקנים ברמת דנילסון בליגה 2 בברזיל?
האם נושא שדרוג השכר הוא פקטור שיכול להשפיע עליו להגיע?
אז אלטמן הוא קבלן ירידות בגלל שתי עונות בהן הוא שיחק בהפועל בקבוצה מפורקת תרתי משמע....yoni143 כתב: ↑08 יולי 2025, 13:58אחד בעונה של הפירוק שניסנוב קנו מכבירי את הקבוצה, ואחד שנה שעברה. 2 קדנציות 2 ירידות ליגה.El dudernio כתב: ↑08 יולי 2025, 07:02תגיד בכמה ירידות ליגה אלטמן היה מעורב?yoni143 כתב: ↑08 יולי 2025, 02:25 נראה ששוב אלטמן חוזר לקדנציה בהפועל שיש לה סגל שמועמד לירידת ליגה, והקבלן ירידות מתכנן לנו עוד חוויה כזו. שחקן מנחוס. לגבי ההנהלה הנוכחית, אפשר כבר לומר "הנעלה זונה" או נחכה לעוד זר ב5 שקל ועוד קופרמן כזה להשלים עמדה , כמו מגן ימני שאין לנו אפילו אחד? לא יודע מה עושים שם כל היום בוולפסון.
בלי קשר אין ברירה שהוא ישאר כי אין שחקנים אחרים, ועושה רושם שהם לא יודעים לנהל משא ומתן או לנהל תקציב אם לפי הפרסום האחרון הוציאו על פלקאו הזה 200 אלף יורו לפני משכורת שלו. התנהלות של ניסנוב רק אינטיליגנטיים יותר. ושמישהו יוכיח לי אחרת . כמובן שמדגיש שעד עכשיו אולי עוד הם יתפסו את עצמם בידיים והביקורת תשתנה בהתאם.
אם הבנתי נכון אז בערך 600K ריאל ברזילאי שהם 370K שקלים.Dubi Dubkin כתב: ↑08 יולי 2025, 18:43 אני תוקף מכיוון לחץ של השחקן על הקבוצה לעבור/להתפשר מול הפועל על מנת להשתדרג אצלנו בשכר
האם חוזה אצלנו משמעותית גבוה ממה שמרוויח שם?
ירד ליגה גם עם הפועל פ״ת.El dudernio כתב: ↑08 יולי 2025, 18:59אז אלטמן הוא קבלן ירידות בגלל שתי עונות בהן הוא שיחק בהפועל בקבוצה מפורקת תרתי משמע....yoni143 כתב: ↑08 יולי 2025, 13:58אחד בעונה של הפירוק שניסנוב קנו מכבירי את הקבוצה, ואחד שנה שעברה. 2 קדנציות 2 ירידות ליגה.
בלי קשר אין ברירה שהוא ישאר כי אין שחקנים אחרים, ועושה רושם שהם לא יודעים לנהל משא ומתן או לנהל תקציב אם לפי הפרסום האחרון הוציאו על פלקאו הזה 200 אלף יורו לפני משכורת שלו. התנהלות של ניסנוב רק אינטיליגנטיים יותר. ושמישהו יוכיח לי אחרת . כמובן שמדגיש שעד עכשיו אולי עוד הם יתפסו את עצמם בידיים והביקורת תשתנה בהתאם.
כאשר בשאר הקרירה שלו הוא לא ירד ליגה פעם נוספת. היה שחקן מפתח בקבוצות שהצליחו יותר מהמצופה. האם יש מצב שהפועל הכתימה את אלטמן ולא הפוך? סתם נקודה למחשבה.
כלומר קצת יותר מ100 אלף דולר. אפשר להציע לו יותר מכפול בלי בעיה.Sin Queso כתב: ↑08 יולי 2025, 19:01אם הבנתי נכון אז בערך 600K ריאל ברזילאי שהם 370K שקלים.Dubi Dubkin כתב: ↑08 יולי 2025, 18:43 אני תוקף מכיוון לחץ של השחקן על הקבוצה לעבור/להתפשר מול הפועל על מנת להשתדרג אצלנו בשכר
https://rtiesporte.com.br/fortaleza-for ... a-valores/
אין בעיה אבל בין מיליון ל600-700 אלף זה הבדל לא קטן בכלל
ירד עם הפועל פתח תקווהEl dudernio כתב: ↑08 יולי 2025, 18:59אז אלטמן הוא קבלן ירידות בגלל שתי עונות בהן הוא שיחק בהפועל בקבוצה מפורקת תרתי משמע....yoni143 כתב: ↑08 יולי 2025, 13:58אחד בעונה של הפירוק שניסנוב קנו מכבירי את הקבוצה, ואחד שנה שעברה. 2 קדנציות 2 ירידות ליגה.
כאשר בשאר הקרירה שלו הוא לא ירד ליגה פעם נוספת. היה שחקן מפתח בקבוצות שהצליחו יותר מהמצופה. האם יש מצב שהפועל הכתימה את אלטמן ולא הפוך? סתם נקודה למחשבה.
למה להציע לא יותר? החסם כרגע הוא הקבוצה, למה שנעלה לו את השכר על חשבון המזומן שיישאר לנו לרכישה עצמה. איזה הגיון יש בזה?TOMER כתב: ↑08 יולי 2025, 19:08כלומר קצת יותר מ100 אלף דולר. אפשר להציע לו יותר מכפול בלי בעיה.Sin Queso כתב: ↑08 יולי 2025, 19:01אם הבנתי נכון אז בערך 600K ריאל ברזילאי שהם 370K שקלים.Dubi Dubkin כתב: ↑08 יולי 2025, 18:43 אני תוקף מכיוון לחץ של השחקן על הקבוצה לעבור/להתפשר מול הפועל על מנת להשתדרג אצלנו בשכר
https://rtiesporte.com.br/fortaleza-for ... a-valores/
באחת הכתבות בימים האחרונים (לא זוכר אם בוואן או בוויינט) כתבו שהפועל העלו אותו לקבוצה הבוגרת, שמאמינים בו מאוד והוא יהיה על תקן של זר.Mendelson כתב:אגב, היה איזה חלוץ זר מחוף השנהב נראה לי שהחתמנו לנוער בינואר לחצי שנה עם אופציה לשלוש נוספות. מישהו ראה אותו משחק? שווה משהו? האם מימשו את האופציה?
מה?Asafasraf כתב: ↑08 יולי 2025, 20:39באחת הכתבות בימים האחרונים (לא זוכר אם בוואן או בוויינט) כתבו שהפועל העלו אותו לקבוצה הבוגרת, שמאמינים בו מאוד והוא יהיה על תקן של זר.Mendelson כתב:אגב, היה איזה חלוץ זר מחוף השנהב נראה לי שהחתמנו לנוער בינואר לחצי שנה עם אופציה לשלוש נוספות. מישהו ראה אותו משחק? שווה משהו? האם מימשו את האופציה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ברור שזה לא נכון על רקע העובדה שהוא בכלל לא יוצא למחנה.ספרא טבא כתב: ↑08 יולי 2025, 20:56מה?Asafasraf כתב: ↑08 יולי 2025, 20:39באחת הכתבות בימים האחרונים (לא זוכר אם בוואן או בוויינט) כתבו שהפועל העלו אותו לקבוצה הבוגרת, שמאמינים בו מאוד והוא יהיה על תקן של זר.Mendelson כתב:אגב, היה איזה חלוץ זר מחוף השנהב נראה לי שהחתמנו לנוער בינואר לחצי שנה עם אופציה לשלוש נוספות. מישהו ראה אותו משחק? שווה משהו? האם מימשו את האופציה?
אוי ואבוי אם זה נכון
אני לא רואה שהוא בסגל
אולי שומרים על הקו של נוער-בוגרים, זכור לי שכבר עשו את הטריק הזה פעם
לפי טרנספרמרקט הוא חזר לקבוצה שלו בחוף השנהב.Asafasraf כתב: ↑08 יולי 2025, 20:39באחת הכתבות בימים האחרונים (לא זוכר אם בוואן או בוויינט) כתבו שהפועל העלו אותו לקבוצה הבוגרת, שמאמינים בו מאוד והוא יהיה על תקן של זר.Mendelson כתב:אגב, היה איזה חלוץ זר מחוף השנהב נראה לי שהחתמנו לנוער בינואר לחצי שנה עם אופציה לשלוש נוספות. מישהו ראה אותו משחק? שווה משהו? האם מימשו את האופציה?