עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 2628 לייקים
אז בא להם פרופיל זרים של נתניה והפועל חיפה כרגע?
זה יבוא להם כנגדם במנויים. המקורבים שפה יכולים להזהיר אותם. 12 אלף מנויים זה רק עם זרים בפרופיל של הפועל באר שבע. אין כאסף? בבקשה להגיד.
זה יבוא להם כנגדם במנויים. המקורבים שפה יכולים להזהיר אותם. 12 אלף מנויים זה רק עם זרים בפרופיל של הפועל באר שבע. אין כאסף? בבקשה להגיד.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 08 יולי 2025, 11:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 479 לייקים
דנילסון מתקרב לפי צנציפר, עם דיארה עוד תקוע בגלל ריימס
- Sin Queso
- קיבל.ה 517 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5044 לייקים
לבחון מגן ימני ישראלי זה כבר טוב.
הלוואי שיתברר כמציאה.
1. להביא שחקן להתרשמות במחנה אימונים זה moveים של מכבי נתניה.
2. אם דיארה באמת מגיע - אני כבר הרבה יותר אופטימי.
3. דנילסון -זה טוב או החרא הזה שטינפתם עליו פה שלא ידע לחבר פס. תרחיבו בבקשה למי שיש מושג.
2. אם דיארה באמת מגיע - אני כבר הרבה יותר אופטימי.
3. דנילסון -זה טוב או החרא הזה שטינפתם עליו פה שלא ידע לחבר פס. תרחיבו בבקשה למי שיש מושג.
-
- קיבל.ה 2413 לייקים
כי לראות שחקן דרך הטלוויזיה לא דומה ללראות את השחקן במו עינייך, כמה תנועה הוא עושה, רמת המשחק ועודL.S כתב: ↑08 יולי 2025, 10:33למה אתה צריך לשלוח עד לברזיל מישהו כדי לראות אותו משחק?לירון האדום כתב: ↑08 יולי 2025, 10:32מה זה אומר עוקבים אחריו חצי שנה?
שלחו סקאוטים לראות אותו? ישבו וראו משחקים שלמים והחליטו שהוא הקשר האחורי שאנחנו צריכים?
לא היו עוד שחקנים מועמדים שעקבו אחריהם?
אתה חי ב1979?
- Sin Queso
- קיבל.ה 517 לייקים
-
- קיבל.ה 2413 לייקים
דנילסון עם רקורד טוב, זה שיורדים עליו זה פלקאו שנראה שהוא יותר קצב משחקן
-
- קיבל.ה 2628 לייקים
שבכוונה לא צריכים לדעת
אחרת כל מומ היה מתפרסם מטעם המועדון מה אכפת להם
הבעיה שיש עוד רשתות שאני לא יכול להרביץ בהם כי אין לי
-
- קיבל.ה 115 לייקים
אני קורא פה את NARKOTIKA שנים, ואחרים, והם כן מבינים בסקאוטינג, יש תחושה שיש לו משהו בלוק שמזכיר את ונטורה ואחרים, אבל מעבר לזה ההימור פה גדול מאוד.L.S כתב: ↑08 יולי 2025, 10:10זה כי הסקאוטרים מפורום שדים החליטו שהוא לא שווה את הכסף?ונרקומן כתב: ↑08 יולי 2025, 10:06אני מסכים איתך לגבי היצורים הממורמרים בפורום, אבל אתה מבלבל את השכל חבר.
מדובר בשחקן עם רזומה עלוב שאם כבר מגיע, צריך להגיע לפה בחינם ועם שכר זול כדי לשמור תקציב לשחקנים אחרים והתלונות הם על זה, וזה מובן.
אם תראה שסוגרים עסקה בסכומים גבוהים עם שחקן בעל רזומה ששווה משהו כמו דיארה מוקיארו או דנילסון, כנראה לא תשמע פה הגה.
מצחיק
לגבי הכסף שיוציאו עליו יש פה מעבר לדמי הרכישה גם עלות שכר ולכן מגיעים ל2 מיליון ש״ח
-
- קיבל.ה 115 לייקים
אם דנילסון ודיארה חותמים, מצבנו משמעותית טוב יותר, זה ברור. אבל זה לא המצב כרגע. @אדוםאדום @talb55 מה הערכתכם?
ולמישהו יש מושג מה דעתנו על סמואל מאנופור?
ולמישהו יש מושג מה דעתנו על סמואל מאנופור?
-
- קיבל.ה 217 לייקים
אם יצליחו להביא גם את דנילסון וגם את דיארה יהיה לנו קישור מאוד יצירתי ומעניין (בטח אם בוסקילה ישחק אצלנו), אולי זה אפילו יצליח לפצות על הנגר. אבל בלי חלוץ איכותי זה לא יהיה מספיק לכלום.
כרגע אין לנו שום דבר בחוד. אולי מחליף ברמה סבירה.
כרגע אין לנו שום דבר בחוד. אולי מחליף ברמה סבירה.
-
- קיבל.ה 232 לייקים
-
- קיבל.ה 1142 לייקים
יש 8 זרים העונה. לנו בינתיים יש רק אחד
אלא אם הולכים להנחית פה 7 זרים אחד אחרי השני, לא רואה יתרון לדבר הזה
אלא אם הולכים להנחית פה 7 זרים אחד אחרי השני, לא רואה יתרון לדבר הזה
-
- קיבל.ה 217 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 517 לייקים
בלי לראות אותו אני מעדיף אותו על עמית למקין וטל ארצ'ל
-
- קיבל.ה 2628 לייקים
סמואל מנפור- המגן האנגלי בעל אזרחות ישראלית שיבחן במחנה
https://www.transfermarkt.com/samuel-ma ... er/1223848
https://www.qpr.co.uk/players/developme ... uelmanufor
תרגום
מגיע מאילינג, סם מסוגל לשחק גם כמגן ימני וגם כבלם. חוזקותיו כשחקן כוללות את היכולת להוציא את הכדור מההגנה ואת כישורי המנהיגות שלו.
גולת הכותרת של הקריירה שלו עד כה הייתה הנסיעה לישראל עם נבחרת בריטניה להשתתפות במשחקי מכבי. סם אומר שהוריו הם אלו שהשפיעו עליו הכי הרבה עד כה, בזכות המסירות שלהם לקריירה שלו.
https://www.transfermarkt.com/samuel-ma ... er/1223848
https://www.qpr.co.uk/players/developme ... uelmanufor
תרגום
מגיע מאילינג, סם מסוגל לשחק גם כמגן ימני וגם כבלם. חוזקותיו כשחקן כוללות את היכולת להוציא את הכדור מההגנה ואת כישורי המנהיגות שלו.
גולת הכותרת של הקריירה שלו עד כה הייתה הנסיעה לישראל עם נבחרת בריטניה להשתתפות במשחקי מכבי. סם אומר שהוריו הם אלו שהשפיעו עליו הכי הרבה עד כה, בזכות המסירות שלהם לקריירה שלו.
- Shacham
- קיבל.ה 902 לייקים
מגן ימני מהליגה השניה באנגליה שקוראים לו סאם?
ראיתי מספיק טד לאסו כדי להיות בעד.
ראיתי מספיק טד לאסו כדי להיות בעד.
-
- קיבל.ה 217 לייקים
אגב, היה איזה חלוץ זר מחוף השנהב נראה לי שהחתמנו לנוער בינואר לחצי שנה עם אופציה לשלוש נוספות. מישהו ראה אותו משחק? שווה משהו? האם מימשו את האופציה?
-
- קיבל.ה 103 לייקים
אח יקר שאמרתי נגמרה המלחמה התכוונתי נטו לאיראן ונטו לכך ששבועיים נתבג היה סגור ולא היו טיסות לישראל. לצערי המלחמה עם חמאס כבר נהייתה שגרתית וחלק מהחיים בשנתיים האחרונותRed_man כתב: ↑08 יולי 2025, 09:42הבוקר הותר לפרסום שנפלו הלילה חמישה! לוחמים ברצועה. גם השבוע נורה טיל בליסטי מתימן וירו פצמר לעוטף. לכל מי שמלין על למה אין זרים זאת הסיבה. זרים שפונים אליהם מהפועל ומשאר קבוצות הליגה בודקים מה המצב בארץ ולא בדיוק ששים לבוא בגלל זה. זה שישראלים ירדו סופית מהפסים אחרי השנתיים האלה זאת לא אשמתנו אבל זרים שגרים במדינות נורמליות למה שיבואו?Red_man כתב: ↑05 יולי 2025, 12:30ברור המלחמה נגמרה ברור. רק אתמול נפל חייל (אוהד הקבוצה לא שזה משנה) ברצועה ונפצעו כמה. השבוע היו אזעקות במרכז בגלל טיל מתימן ועדיין אין הסכם הפסקת אש. זה שישראלים הם פסיכופתיים ומבחינתם אין מלחמה זה מעיד בעיקר עלינו.yoni143 כתב: ↑05 יולי 2025, 12:04 המלחמה עברה, נגמרה. עכשיו כל הקיץ נביא זרים ב2 שקל , והגאונים יגידו "המלחמה שיבשה לנו את התכניות ובמסגרת הנסיבות זה מה שהצלחנו להביא"
בזמן שבית"ר מביאה באותו תקציב זרים נורמאליים. חלאס זה לעג לרש. נכון פתחנו טוב עם מאיימבו וצור וליידנר, אבל מה עם הסקאוטים חברים של פרימור שהביא איתו מבאר שבע? לכו לליגה גרמנית שניה או מליגה 1 באנגליה (מתחת לצ'מפיושיפ) תמצאו שם שחקנים זולים דמות ג'ימי וארדי בני 25 כאלה טובים מכל זר שתביאו באותו תקציב.
@yoni143
-
- קיבל.ה 41 לייקים
חחח כי שומעים את הטיעונים שלכם.ונרקומן כתב: ↑08 יולי 2025, 10:17לא הבנתי למה אתה מזלזל בהבנה של אנשים פה בכדורגלL.S כתב: ↑08 יולי 2025, 10:10זה כי הסקאוטרים מפורום שדים החליטו שהוא לא שווה את הכסף?ונרקומן כתב: ↑08 יולי 2025, 10:06
אני מסכים איתך לגבי היצורים הממורמרים בפורום, אבל אתה מבלבל את השכל חבר.
מדובר בשחקן עם רזומה עלוב שאם כבר מגיע, צריך להגיע לפה בחינם ועם שכר זול כדי לשמור תקציב לשחקנים אחרים והתלונות הם על זה, וזה מובן.
אם תראה שסוגרים עסקה בסכומים גבוהים עם שחקן בעל רזומה ששווה משהו כמו דיארה מוקיארו או דנילסון, כנראה לא תשמע פה הגה.
מצחיק
כמה הבנה צריך כדי לראות שכנראה מדובר בשחקן לא טוב? העובדות הן שהוא לא התקדם מעולם, ליגה נמוכה, סרטון ביצועים עלוב, שווי נמוך ועוד.
לא שצריך לחרוץ פה גורלות לגביו כרגע, אבל מבין את הסקפטיות כאן
בשביל הנקודה - שחקן כמו כנען שעד גיל 25 היה באשדוד עונה להגדרה של לא התקדם מעולם וליגה נמוכה אבל אתם תתבכיינו למה עליו לא השכיבו מיליון יורו ל50 אחוז מהכרטיס. אבל ליגה שניה בברזיל זה לא לגעת. איזה כישרונות כבר יצאו מברזיל?
הליגה השניה בברזיל מלאה בכישרונות שלא התפוצצו ואולי יצליחו פה (אולי לא) - אני סומך על ברדה, ומסקנה על סמך סרטון שראית והגדרת "עלוב" היא הסיבה שמזלזלים בהבנה שלך
-
- קיבל.ה 1428 לייקים
כמו שאמרתי זה שאנחנו מתייחסים לזה כאל שגרה זה לא אומר ששאר העולם מתייחס לזה כאל כזאת. המלחמה באיראן סיבכה לחלוטין עניינים וחיזקה את מעמדה של ישראל כמדינה לא צפויה שפותחת וסוגרת חזיתות לחימה נוספות על בסיס שעתי. המון חברות תעופה זרות עדיין לא חזרו לכאן לסבבים קצרים אז זרים שצריכים לגור כאן? זה שאנחנו נירמלנו את המציאות הזאת זה מעיד בעיקר עלינו לא על הזרים שלא רוצים לבוא למדינה פסיכית.yoni143 כתב: ↑08 יולי 2025, 12:32אח יקר שאמרתי נגמרה המלחמה התכוונתי נטו לאיראן ונטו לכך ששבועיים נתבג היה סגור ולא היו טיסות לישראל. לצערי המלחמה עם חמאס כבר נהייתה שגרתית וחלק מהחיים בשנתיים האחרונותRed_man כתב: ↑08 יולי 2025, 09:42הבוקר הותר לפרסום שנפלו הלילה חמישה! לוחמים ברצועה. גם השבוע נורה טיל בליסטי מתימן וירו פצמר לעוטף. לכל מי שמלין על למה אין זרים זאת הסיבה. זרים שפונים אליהם מהפועל ומשאר קבוצות הליגה בודקים מה המצב בארץ ולא בדיוק ששים לבוא בגלל זה. זה שישראלים ירדו סופית מהפסים אחרי השנתיים האלה זאת לא אשמתנו אבל זרים שגרים במדינות נורמליות למה שיבואו?
@yoni143
- teknoboy
- קיבל.ה 1871 לייקים
אז מבחינתך זה שגרה, אבל זה לא אומר שאנשים שחיים במקום שאין בו מלחמות רוצים להחליף את השגרה שלהם בשגרה הזאת.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- Sin Queso
- קיבל.ה 517 לייקים
אני לא ראיתי פה את הסרטון ביצועים של פלקאו שקיים כרגע בספורט 5 יכול להיות שפספסתי מה שראיתי היה אחד אחר שלא היה ניתן להבין ממנו כלום.
אחרי הסרטון אני יותר רגוע לגביו וכל ההייט פה לפני שנחת מוגזם.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=511773
-
- קיבל.ה 976 לייקים
תמיד אפשר למצוא שחקנים ממדינות עם שגרה לא פחות גרועה ולפתות אותם עם כסף. הרי המלחמה לא התחילה אתמול, זה בטח לא אמור להוות תירוץ.
ואז הייתם מתלוננים שבאים שחקנים מסומליה. תבין שלזר מברזיל זה לרוב נשמע מטורף (ממה שהוא שומע ורואה שקורה פה) לבוא לשחק בישראל. זה שהתרגלנו לזה לא אומר שזה הגיוני
-
- קיבל.ה 2628 לייקים
מעניין לסמוטריץ׳ תביצהאדוםאדום כתב: ↑08 יולי 2025, 13:32ואז הייתם מתלוננים שבאים שחקנים מסומליה. תבין שלזר מברזיל זה לרוב נשמע מטורף (ממה שהוא שומע ורואה שקורה פה) לבוא לשחק בישראל. זה שהתרגלנו לזה לא אומר שזה הגיוני
-
- קיבל.ה 242 לייקים
בהפועל מאז ומעולם לא ידעו להתנהל עם כסף
לשלם על פלקאו זה הזוי, יש מיליון נגרים כמוהו בהעברה חופשית
לא ברור איך צנציפר אומר שדנילסון קרוב לסיכום אם הדרישות עליו היו כמעט כפולות לפי פרסומים אבל יאללה נו
שיתחילו להזרים לפה זרים איכותיים, הפרופיל של פלקאו ביחד עם הנועם בונה התורן מזכיר לי ימים שאנחנו מעדיפים לשכוח
לא ברור איך צנציפר אומר שדנילסון קרוב לסיכום אם הדרישות עליו היו כמעט כפולות לפי פרסומים אבל יאללה נו
שיתחילו להזרים לפה זרים איכותיים, הפרופיל של פלקאו ביחד עם הנועם בונה התורן מזכיר לי ימים שאנחנו מעדיפים לשכוח
- רדפוקס
- קיבל.ה 5044 לייקים
אני חשבתי מראש שלפי הסרטון הוא לא נראה עד כדי כך גרוע ורק ממה שרואים שם אני כמעט בטוח שהוא לא יהיה גרוע יותר מג'וקו (לא שזאת איזו משימה קשה במיוחד).Sin Queso כתב: ↑08 יולי 2025, 13:08 אני לא ראיתי פה את הסרטון ביצועים של פלקאו שקיים כרגע בספורט 5 יכול להיות שפספסתי מה שראיתי היה אחד אחר שלא היה ניתן להבין ממנו כלום.
מצד שני סרטונים, בעיקר של קשרים אחוריים מהסוג שלו ובלמים, באמת לא מלמדים אותך כלום על איכויות השחקן, לראייה אתה מוזמן ללכת לצפות בסרטון של גנאיים ששיחק אצלנו והוא נראה כמו רכש נהדר - בפועל מדובר בצב עתיק שנע ב-5 קמ"ש.
ההייט הוא לא על בסיס הסרטון, אלא על בסיס הנתונים היבשים האחרים והתגובות "העצובות" של אוהדי הקבוצה שרכשנו אותו ממנה.
- 7even
- קיבל.ה 2963 לייקים
וואי, הסרטון ההוא של גנאים...אתה בטוח שמדובר במינימום מודריץ'.
כמה שקר זה כל הסרטונים הערוכים האלה.
כמה שקר זה כל הסרטונים הערוכים האלה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1210 לייקים
האוהדים האלו גם רשמו שעכשיו אחרי שנפתרו מפלקאו, נותר להפתר מיתר השחקנים שב11 שלהם.רדפוקס כתב: ↑08 יולי 2025, 13:35אני חשבתי מראש שלפי הסרטון הוא לא נראה עד כדי כך גרוע ורק ממה שרואים שם אני כמעט בטוח שהוא לא יהיה גרוע יותר מג'וקו (לא שזאת איזו משימה קשה במיוחד).Sin Queso כתב: ↑08 יולי 2025, 13:08 אני לא ראיתי פה את הסרטון ביצועים של פלקאו שקיים כרגע בספורט 5 יכול להיות שפספסתי מה שראיתי היה אחד אחר שלא היה ניתן להבין ממנו כלום.
מצד שני סרטונים, בעיקר של קשרים אחוריים מהסוג שלו ובלמים, באמת לא מלמדים אותך כלום על איכויות השחקן, לראייה אתה מוזמן ללכת לצפות בסרטון של גנאיים ששיחק אצלנו והוא נראה כמו רכש נהדר - בפועל מדובר בצב עתיק שנע ב-5 קמ"ש.
ההייט הוא לא על בסיס הסרטון, אלא על בסיס הנתונים היבשים האחרים והתגובות "העצובות" של אוהדי הקבוצה שרכשנו אותו ממנה.
זה אומר שכל ה11 שם נגרים? אני בספק.
כמו שכבר רשמו פה, זו קבוצה שירדה ליגה והאוהדים שם עצבניים על המערכת, כמו בימים יפים פה בעשור האחרון.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 217 לייקים
מה שמעצבן אותי זה שאם תתן לעשרה משתמשים בפורום הזה שעתיים מול מחשב, כל אחד מהם מצליח למצוא 5-6 מועמדים מעניינים יותר וריאליים על כל עמדה נתונה. וזה בלי להתהדר בתואר "סקאוט" ולקחת שכר של עובד במשרה מלאה. מוזמנים לנסות. ויותר מזה, אם מישהו יעשה מחקר ויתן לאוהדים שמבינים כדורגל להחליט אם שחקן זר יצליח או לא בישראל - יש לי תחושה שהאחוז ניבוי שלהם יהיה הרבה יותר גבוה מהציפיות של כל העסקונה של הכדורגל.
האם אפשר להפתיע עם איזה זר בינוני על הנייר שיתברר כמציאה? ברור שכן. אבל באחוזים אנחנו אולי הקבוצה עם ההיסטוריה הכי עלובה של עלות-תועלת בהבאת זרים לארץ (גם בשנים שכביכול היה כסף), ובאחוז הזרים שפגענו בהם (מדבר על כאלו שהגיעו אלינו ישר מחו"ל, לא העברה בתוך השוק הישראלי). ולא מרגיש לי שזה הולך להשתנות דרמטית, הלוואי ואני טועה.
האם אפשר להפתיע עם איזה זר בינוני על הנייר שיתברר כמציאה? ברור שכן. אבל באחוזים אנחנו אולי הקבוצה עם ההיסטוריה הכי עלובה של עלות-תועלת בהבאת זרים לארץ (גם בשנים שכביכול היה כסף), ובאחוז הזרים שפגענו בהם (מדבר על כאלו שהגיעו אלינו ישר מחו"ל, לא העברה בתוך השוק הישראלי). ולא מרגיש לי שזה הולך להשתנות דרמטית, הלוואי ואני טועה.
דיווחים של מי? יש פה רק אחד שטוען שהוא יודע מה קורה במו״מ.ספרא טבא כתב: ↑08 יולי 2025, 13:34 בהפועל מאז ומעולם לא ידעו להתנהל עם כסף
אני באמת לא יודע ולא מתיימר לדעת איפה זה נמצא במו״מ, אבל מספיק לי שאני שואל ואומרים לי שעובדים על העסקה איתו חזק כדי שאדע שעושים הכל כדי לקדם את זה.
-
- קיבל.ה 115 לייקים
אני מודה באשמה שלראות את המסירות הלא מדוייקות שלו שנכנסו לסרטון ביצועים העלה אצלי את רמת ההייט.רדפוקס כתב: ↑08 יולי 2025, 13:35אני חשבתי מראש שלפי הסרטון הוא לא נראה עד כדי כך גרוע ורק ממה שרואים שם אני כמעט בטוח שהוא לא יהיה גרוע יותר מג'וקו (לא שזאת איזו משימה קשה במיוחד).Sin Queso כתב: ↑08 יולי 2025, 13:08 אני לא ראיתי פה את הסרטון ביצועים של פלקאו שקיים כרגע בספורט 5 יכול להיות שפספסתי מה שראיתי היה אחד אחר שלא היה ניתן להבין ממנו כלום.
אני לא מתרשם מכמה תיקולים ומסירות ארוכות שנכנסים לסרטון של 5 דקות עבור שחקן בן 27. זה ליטרלי כל שחקן מקצועני יכול להרכיב לעצמו. אם זה צ'רי פיקינג או לא - נגלה מאוד מהר.
בכל מקרה כבר אין דרך חזרה. נקווה לאכול את הכובע.
-
- קיבל.ה 103 לייקים
אחד בעונה של הפירוק שניסנוב קנו מכבירי את הקבוצה, ואחד שנה שעברה. 2 קדנציות 2 ירידות ליגה.El dudernio כתב: ↑08 יולי 2025, 07:02תגיד בכמה ירידות ליגה אלטמן היה מעורב?yoni143 כתב: ↑08 יולי 2025, 02:25 נראה ששוב אלטמן חוזר לקדנציה בהפועל שיש לה סגל שמועמד לירידת ליגה, והקבלן ירידות מתכנן לנו עוד חוויה כזו. שחקן מנחוס. לגבי ההנהלה הנוכחית, אפשר כבר לומר "הנעלה זונה" או נחכה לעוד זר ב5 שקל ועוד קופרמן כזה להשלים עמדה , כמו מגן ימני שאין לנו אפילו אחד? לא יודע מה עושים שם כל היום בוולפסון.
בלי קשר אין ברירה שהוא ישאר כי אין שחקנים אחרים, ועושה רושם שהם לא יודעים לנהל משא ומתן או לנהל תקציב אם לפי הפרסום האחרון הוציאו על פלקאו הזה 200 אלף יורו לפני משכורת שלו. התנהלות של ניסנוב רק אינטיליגנטיים יותר. ושמישהו יוכיח לי אחרת . כמובן שמדגיש שעד עכשיו אולי עוד הם יתפסו את עצמם בידיים והביקורת תשתנה בהתאם.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5044 לייקים
אבל פלקאו לא היה אחד מאותם אלה שירדו איתם ליגה, הוא הגיע כרכש לליגה ה-2.L.S כתב: ↑08 יולי 2025, 13:39האוהדים האלו גם רשמו שעכשיו אחרי שנפתרו מפלקאו, נותר להפתר מיתר השחקנים שב11 שלהם.רדפוקס כתב: ↑08 יולי 2025, 13:35אני חשבתי מראש שלפי הסרטון הוא לא נראה עד כדי כך גרוע ורק ממה שרואים שם אני כמעט בטוח שהוא לא יהיה גרוע יותר מג'וקו (לא שזאת איזו משימה קשה במיוחד).Sin Queso כתב: ↑08 יולי 2025, 13:08 אני לא ראיתי פה את הסרטון ביצועים של פלקאו שקיים כרגע בספורט 5 יכול להיות שפספסתי מה שראיתי היה אחד אחר שלא היה ניתן להבין ממנו כלום.
זה אומר שכל ה11 שם נגרים? אני בספק.
כמו שכבר רשמו פה, זו קבוצה שירדה ליגה והאוהדים שם עצבניים על המערכת, כמו בימים יפים פה בעשור האחרון.