עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 115 לייקים
200 אלף יורו זה לא גבוה??
כמה פעמים שילמנו על שחקן סכום כזה ב3 שנים האחרונות?
זה הזיית ההזיות.
אני הייתי בטוח שלא מדברים על סכום כי בטח זרקו להם איזה 20 אלף דולר.
אני בהלם
כמה פעמים שילמנו על שחקן סכום כזה ב3 שנים האחרונות?
זה הזיית ההזיות.
אני הייתי בטוח שלא מדברים על סכום כי בטח זרקו להם איזה 20 אלף דולר.
אני בהלם
-
- קיבל.ה 2628 לייקים
אני מקווה שלפחות מבחינת שכר הוא לא באזור ה200
כן אבל לפחות אתה יודע שיש להם קשר לענף.7even כתב: ↑08 יולי 2025, 05:53רק לציין שטוריאל, קורין, בוסקילה, נסאר מעולם לא כיכבו או הוכיחו את עצמם באופן עקבי בליגת העל.
את התקופה הטובה שלהם הם עשו בלאומית.
כי יש כאלה שהם פחים 100 אחוז מהזמן, ולא רק חלק ממנו.
-
- קיבל.ה 115 לייקים
תקשיבו הייתי גודע את היד ממי שעשה עסקה כזאת
מי מביא שחקן כזה בעלות שנתית של 2 מיליון שקל
זה פאקינג לא ייאמן
-
- קיבל.ה 234 לייקים
לא היה עדיף לדחוף את ה200 אלף יורו האלה לקבוצה של דנילסון או לריימס?
מעדיף 3-4 זרים תותחים מ6-7 במשקל
מעדיף 3-4 זרים תותחים מ6-7 במשקל
-
- קיבל.ה 2413 לייקים
על דנילסון מתעקשים על השאלה עם אופציית רכישה ודווקא את פלקאו רכשו?
אני יודע שכולם כבר צחקו על התגובות שלך והכל וטוענים שאתה בן 16, אבל אתה פשוט שובר שיאים כל פעם מחדש.yoni143 כתב: ↑08 יולי 2025, 02:25 נראה ששוב אלטמן חוזר לקדנציה בהפועל שיש לה סגל שמועמד לירידת ליגה, והקבלן ירידות מתכנן לנו עוד חוויה כזו. שחקן מנחוס. לגבי ההנהלה הנוכחית, אפשר כבר לומר "הנעלה זונה" או נחכה לעוד זר ב5 שקל ועוד קופרמן כזה להשלים עמדה , כמו מגן ימני שאין לנו אפילו אחד? לא יודע מה עושים שם כל היום בוולפסון.
לקרוא לבעלים חדש שלקח אותך ברגע שפל (נוסף) בהיסטוריה של המועדון ומתכנן להשאר פה לפי ההצהרות שנים קדימה ולהחזיר אותנו לטופ בצורה אחראית ״הנהלה זונה״ בחודש יולי של עונה חדשה זה במינימום ילדותי וכפוי טובה.
נכון שנכוונו אלף פעמים, נכון שגם מינצברג הבטיח הרבה וקיים מעט (וגם לו היה הקלות של מלחמה), עדיין בואו ניתן לחבורה ברשותו של ספרא לפחות עד תחילת הליגה כדי לתת ציונים, ובטח להתחיל מחאות ו״הנהלה זונה״
מה חשבתם? שיתחיל לשפוך פה עשרות מיליוני דולרים? סבלנות בחייאת רבאק מה יש לנו להפסיד?
-
- קיבל.ה 2413 לייקים
מה עם ספר?
איך הוא לא נלקח בחשבון?
איך הוא לא נלקח בחשבון?
אנטוניו ספר הולך לבני ריינה
חבל שלא בא אלינו. אחלה שחקן
חבל שלא בא אלינו. אחלה שחקן
אשדוד עשו טובה לבאר שבע עם כנעאן
אלונה מחזירה להם טובה
-
- קיבל.ה 1209 לייקים
פורום שדים: נמאס שמחפשים רק שחקנים חופשיים
גם פורום שדים: לרכוש שחקן ב200 אלף יורו?? מה הם משוגעים???
פשוט חבורה של יצורים ממורמרים
גם פורום שדים: לרכוש שחקן ב200 אלף יורו?? מה הם משוגעים???
פשוט חבורה של יצורים ממורמרים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2413 לייקים
-
- קיבל.ה 1428 לייקים
הבוקר הותר לפרסום שנפלו הלילה חמישה! לוחמים ברצועה. גם השבוע נורה טיל בליסטי מתימן וירו פצמר לעוטף. לכל מי שמלין על למה אין זרים זאת הסיבה. זרים שפונים אליהם מהפועל ומשאר קבוצות הליגה בודקים מה המצב בארץ ולא בדיוק ששים לבוא בגלל זה. זה שישראלים ירדו סופית מהפסים אחרי השנתיים האלה זאת לא אשמתנו אבל זרים שגרים במדינות נורמליות למה שיבואו?Red_man כתב: ↑05 יולי 2025, 12:30ברור המלחמה נגמרה ברור. רק אתמול נפל חייל (אוהד הקבוצה לא שזה משנה) ברצועה ונפצעו כמה. השבוע היו אזעקות במרכז בגלל טיל מתימן ועדיין אין הסכם הפסקת אש. זה שישראלים הם פסיכופתיים ומבחינתם אין מלחמה זה מעיד בעיקר עלינו.yoni143 כתב: ↑05 יולי 2025, 12:04 המלחמה עברה, נגמרה. עכשיו כל הקיץ נביא זרים ב2 שקל , והגאונים יגידו "המלחמה שיבשה לנו את התכניות ובמסגרת הנסיבות זה מה שהצלחנו להביא"
בזמן שבית"ר מביאה באותו תקציב זרים נורמאליים. חלאס זה לעג לרש. נכון פתחנו טוב עם מאיימבו וצור וליידנר, אבל מה עם הסקאוטים חברים של פרימור שהביא איתו מבאר שבע? לכו לליגה גרמנית שניה או מליגה 1 באנגליה (מתחת לצ'מפיושיפ) תמצאו שם שחקנים זולים דמות ג'ימי וארדי בני 25 כאלה טובים מכל זר שתביאו באותו תקציב.
@yoni143
- 7even
- קיבל.ה 2963 לייקים
למה הם לא הולכים להיות סוכנים או מנהלי קבוצות עוד לא הבנתי.
נראה שהם ירימו פה אלופה כשכל הסגל הגיע בהעברה חופשית עם תקרה של 40 אלף ש"ח שכר שנתי לשחקן . הם גם יאמנו.
יחד, רק יחד! 

אנחנו במהלך מלחמה נוראית שלא רואה סוף, עכשיו אם אתם הייתם שחקן עם כישרון ורצון להצליח באמת הייתם באים לשחק בליגה פח הזו ועוד בזמן מלחמה?
תגידו תודה על כל מי שבא ונקווה לטוב
בכל מקרה קשר אחורי מליגה ברזילאית שנייה לא נשמע רע בכלל, כאילו מדובר בסופו של דבר בברזיל והליגה השנייה שם זה באר של כישרונות
תגידו תודה על כל מי שבא ונקווה לטוב
בכל מקרה קשר אחורי מליגה ברזילאית שנייה לא נשמע רע בכלל, כאילו מדובר בסופו של דבר בברזיל והליגה השנייה שם זה באר של כישרונות
-
- קיבל.ה 232 לייקים
בין הפאניקה של חלקנו לשאננות והרוגע של חלק אחר, האמת נמצאת איפשהו באמצע.
המצב חד משמעית לא אידאלי. עונה ראשונה של הבעלים האלו בליגת העל. כרגע נראה שספרא עצמו לא מאוד מעורב, יותר הבן, וגם הוא בצורה גבולית מאוד. מי שמנהל את כל האירוע זה פרימור, שעושה את זה פעם ראשונה בלי בעלים צמוד שמדבר איתו בעברית ומגבה אותו בעסקאות.
ברדה הוא מאמן טוב שהוכיח שמגיע לו קרדיט, אבל עדיין יש לו מה להוכיח ויכול להיות שהוא עושה שגיאות מקצועיות (פיבן מגן, או בחירה בקשר 6 עתיק כמו פלקאו).
בתוך כל זה יש גם את בוקסה שלא ברור מה ההשפעה המקצועית שלו ועד כמה הוא מעורב בקבוצה הבוגרת. הביאו גם עוד כוח אש כמו סלאבוב ועופר ניר, ועוד נראה ונבין מה הם מצליחים לעשות.
הבליל הזה בא לידי ביטוי בזה שלא מצליחים לסגור שחקנים ולא מתקשרים כל כך את הדברים עם האוהדים ויש אווירה שלא לגמרי ברור מה קורה בקבוצה, גם דברים כמו עסקת בוסקילה לא מוסיפים טוב למועדון.
המלחמה מול איראן חד משמעית דפקה אותנו, וכלפי חוץ ישראל היא מדינה במלחמה וזה מרתיע כל שחקן שמועמד לפה אז כבר אנחנו מתחילים מעמדת חיסרון, מה גם שהפועל לא משתתפת השנה במפעלים אירופאים.
למרות שאנחנו שניה לפני מחנה, אנחנו עוד בשלב יחסית מוקדם של הקיץ, גם קבוצות באירופה עוד לא קרובות לסגלים סגורים ותמיד כולל תמיד יש שינויים של רגע אחרון.
אני משוכנע שאת השחקנים בסוף נצליח להחתים, ואם נפגע בזרים אז אפשר יהיה לסלוח על זה שהם לא השתתפו במשחקי ההכנה.
אני לא חושב שיכולנו לבקש בעלות "עשירה" יותר ממה שקיבלנו, והלוואי שהוא היה מפזר מיליוני יורו על שחקנים אבל כנראה שלפחות כרגע הם רואים את הדברים אחרת ורוצים לבנות משהו שירוץ לשנים קדימה.
אז אני מנסה בעצמי לתפוס את המציאות בצורה מאוזנת - הדברים לא אידיאליים בכלל אבל לא הכל גרוע. ולדעתי אחרי כל מה שעברנו, תנו לי עונה עם כדורגל קבוצתי נורמלי, גולים, ובלי בזיונות, ומשם יהיה אפשר להתקדם לציפיות יותר גבוהות.
המצב חד משמעית לא אידאלי. עונה ראשונה של הבעלים האלו בליגת העל. כרגע נראה שספרא עצמו לא מאוד מעורב, יותר הבן, וגם הוא בצורה גבולית מאוד. מי שמנהל את כל האירוע זה פרימור, שעושה את זה פעם ראשונה בלי בעלים צמוד שמדבר איתו בעברית ומגבה אותו בעסקאות.
ברדה הוא מאמן טוב שהוכיח שמגיע לו קרדיט, אבל עדיין יש לו מה להוכיח ויכול להיות שהוא עושה שגיאות מקצועיות (פיבן מגן, או בחירה בקשר 6 עתיק כמו פלקאו).
בתוך כל זה יש גם את בוקסה שלא ברור מה ההשפעה המקצועית שלו ועד כמה הוא מעורב בקבוצה הבוגרת. הביאו גם עוד כוח אש כמו סלאבוב ועופר ניר, ועוד נראה ונבין מה הם מצליחים לעשות.
הבליל הזה בא לידי ביטוי בזה שלא מצליחים לסגור שחקנים ולא מתקשרים כל כך את הדברים עם האוהדים ויש אווירה שלא לגמרי ברור מה קורה בקבוצה, גם דברים כמו עסקת בוסקילה לא מוסיפים טוב למועדון.
המלחמה מול איראן חד משמעית דפקה אותנו, וכלפי חוץ ישראל היא מדינה במלחמה וזה מרתיע כל שחקן שמועמד לפה אז כבר אנחנו מתחילים מעמדת חיסרון, מה גם שהפועל לא משתתפת השנה במפעלים אירופאים.
למרות שאנחנו שניה לפני מחנה, אנחנו עוד בשלב יחסית מוקדם של הקיץ, גם קבוצות באירופה עוד לא קרובות לסגלים סגורים ותמיד כולל תמיד יש שינויים של רגע אחרון.
אני משוכנע שאת השחקנים בסוף נצליח להחתים, ואם נפגע בזרים אז אפשר יהיה לסלוח על זה שהם לא השתתפו במשחקי ההכנה.
אני לא חושב שיכולנו לבקש בעלות "עשירה" יותר ממה שקיבלנו, והלוואי שהוא היה מפזר מיליוני יורו על שחקנים אבל כנראה שלפחות כרגע הם רואים את הדברים אחרת ורוצים לבנות משהו שירוץ לשנים קדימה.
אז אני מנסה בעצמי לתפוס את המציאות בצורה מאוזנת - הדברים לא אידיאליים בכלל אבל לא הכל גרוע. ולדעתי אחרי כל מה שעברנו, תנו לי עונה עם כדורגל קבוצתי נורמלי, גולים, ובלי בזיונות, ומשם יהיה אפשר להתקדם לציפיות יותר גבוהות.
-
- קיבל.ה 342 לייקים
אני מסכים איתך לגבי היצורים הממורמרים בפורום, אבל אתה מבלבל את השכל חבר.
מדובר בשחקן עם רזומה עלוב שאם כבר מגיע, צריך להגיע לפה בחינם ועם שכר זול כדי לשמור תקציב לשחקנים אחרים והתלונות הם על זה, וזה מובן.
אם תראה שסוגרים עסקה בסכומים גבוהים עם שחקן בעל רזומה ששווה משהו כמו דיארה מוקיארו או דנילסון, כנראה לא תשמע פה הגה.
-
- קיבל.ה 1209 לייקים
זה כי הסקאוטרים מפורום שדים החליטו שהוא לא שווה את הכסף?ונרקומן כתב: ↑08 יולי 2025, 10:06אני מסכים איתך לגבי היצורים הממורמרים בפורום, אבל אתה מבלבל את השכל חבר.
מדובר בשחקן עם רזומה עלוב שאם כבר מגיע, צריך להגיע לפה בחינם ועם שכר זול כדי לשמור תקציב לשחקנים אחרים והתלונות הם על זה, וזה מובן.
אם תראה שסוגרים עסקה בסכומים גבוהים עם שחקן בעל רזומה ששווה משהו כמו דיארה מוקיארו או דנילסון, כנראה לא תשמע פה הגה.
מצחיק
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 342 לייקים
לא הבנתי למה אתה מזלזל בהבנה של אנשים פה בכדורגלL.S כתב: ↑08 יולי 2025, 10:10זה כי הסקאוטרים מפורום שדים החליטו שהוא לא שווה את הכסף?ונרקומן כתב: ↑08 יולי 2025, 10:06אני מסכים איתך לגבי היצורים הממורמרים בפורום, אבל אתה מבלבל את השכל חבר.
מצחיק
כמה הבנה צריך כדי לראות שכנראה מדובר בשחקן לא טוב? העובדות הן שהוא לא התקדם מעולם, ליגה נמוכה, סרטון ביצועים עלוב, שווי נמוך ועוד.
לא שצריך לחרוץ פה גורלות לגביו כרגע, אבל מבין את הסקפטיות כאן
-
- קיבל.ה 115 לייקים
יכול מאוד להיות שהוא יפתיע, זה לא שליגת העל היא הפריימירליג. אבל עם רזומה כזה, היית מצפה שהוא יגיע בחינם, או לא יגיע בכלל. על הנייר, הוא לא נראה מציאה. אולי שחקן ליגה טוב. גג קולמה. ציפינו ליותר מזה, ובטח לא חשבנו שחלק נכבד מעוגת התקציב תלך עליו.L.S כתב: ↑08 יולי 2025, 10:10זה כי הסקאוטרים מפורום שדים החליטו שהוא לא שווה את הכסף?ונרקומן כתב: ↑08 יולי 2025, 10:06אני מסכים איתך לגבי היצורים הממורמרים בפורום, אבל אתה מבלבל את השכל חבר.
מצחיק
זה כל המטרה במחלקת סקאוטינג טובה, למצוא מציאות גם אם על הנייר זה לא נראה לך הדבר המתאים. ימים יגידוarik89 כתב: ↑08 יולי 2025, 10:24יכול מאוד להיות שהוא יפתיע, זה לא שליגת העל היא הפריימירליג. אבל עם רזומה כזה, היית מצפה שהוא יגיע בחינם, או לא יגיע בכלל. על הנייר, הוא לא נראה מציאה. אולי שחקן ליגה טוב. גג קולמה. ציפינו ליותר מזה, ובטח לא חשבנו שחלק נכבד מעוגת התקציב תלך עליו.L.S כתב: ↑08 יולי 2025, 10:10זה כי הסקאוטרים מפורום שדים החליטו שהוא לא שווה את הכסף?ונרקומן כתב: ↑08 יולי 2025, 10:06
מצחיק
-
- קיבל.ה 115 לייקים
למה זה מצחיק אותך?L.S כתב: ↑08 יולי 2025, 10:10זה כי הסקאוטרים מפורום שדים החליטו שהוא לא שווה את הכסף?ונרקומן כתב: ↑08 יולי 2025, 10:06אני מסכים איתך לגבי היצורים הממורמרים בפורום, אבל אתה מבלבל את השכל חבר.
מצחיק
יש לך סטטיסטיקה על מה אחוזי ההצלחה של "הלך הרוח" פה בנוגע לרכש לעומת מה שקרה בפועל, והשוואה ליכולת של הסקאוטרים של הפועל תל אביב?
בוא תפרסם ותצחיק אותנו.
-
- קיבל.ה 1209 לייקים
למה? כי אתם ראיתם במקרה הטוב 2 סרטוני ביצועים בעוד האנשים בהפועל עוקבים אחריו ומסתכלים עליו כבר חצי שנה.ונרקומן כתב: ↑08 יולי 2025, 10:17לא הבנתי למה אתה מזלזל בהבנה של אנשים פה בכדורגלL.S כתב: ↑08 יולי 2025, 10:10זה כי הסקאוטרים מפורום שדים החליטו שהוא לא שווה את הכסף?ונרקומן כתב: ↑08 יולי 2025, 10:06
מצחיק
כמה הבנה צריך כדי לראות שכנראה מדובר בשחקן לא טוב? העובדות הן שהוא לא התקדם מעולם, ליגה נמוכה, סרטון ביצועים עלוב, שווי נמוך ועוד.
לא שצריך לחרוץ פה גורלות לגביו כרגע, אבל מבין את הסקפטיות כאן
להם, סליחה אם אני מעליב, הבנה גבוה ממכם בכדורגל ואני סומך עליהם יותר מכמה אוהדים שראו סרטון ביצועים והחליטו בנחרצות שמדובר בשחקן חלש.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Sin Queso
- קיבל.ה 517 לייקים
מרגיש כמו עזיז קאיונדו שכולם ידעו שזה אסון שהולך לאסון שהוא רק היה מועמד.L.S כתב: ↑08 יולי 2025, 10:10זה כי הסקאוטרים מפורום שדים החליטו שהוא לא שווה את הכסף?ונרקומן כתב: ↑08 יולי 2025, 10:06אני מסכים איתך לגבי היצורים הממורמרים בפורום, אבל אתה מבלבל את השכל חבר.
מצחיק
-
- קיבל.ה 115 לייקים
סליחה אבל ברגע ששילמת עליו 200 אלף יורו זה כבר לא בגדר "מציאה".cholo כתב: ↑08 יולי 2025, 10:28זה כל המטרה במחלקת סקאוטינג טובה, למצוא מציאות גם אם על הנייר זה לא נראה לך הדבר המתאים. ימים יגידו
2 מיליון שקל לשחקן מתוך תקציב של 40-50 מיליון זה תקציב נכבד מאוד.
-
- קיבל.ה 1209 לייקים
פעם אחרונה שבדקתי, 200 אלף יורו הם 800 אלף שקל
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2413 לייקים
מה זה אומר עוקבים אחריו חצי שנה?L.S כתב: ↑08 יולי 2025, 10:28למה? כי אתם ראיתם במקרה הטוב 2 סרטוני ביצועים בעוד האנשים בהפועל עוקבים אחריו ומסתכלים עליו כבר חצי שנה.
להם, סליחה אם אני מעליב, הבנה גבוה ממכם בכדורגל ואני סומך עליהם יותר מכמה אוהדים שראו סרטון ביצועים והחליטו בנחרצות שמדובר בשחקן חלש.
שלחו סקאוטים לראות אותו? ישבו וראו משחקים שלמים והחליטו שהוא הקשר האחורי שאנחנו צריכים?
לא היו עוד שחקנים מועמדים שעקבו אחריהם?
-
- קיבל.ה 1209 לייקים
למה אתה צריך לשלוח עד לברזיל מישהו כדי לראות אותו משחק?לירון האדום כתב: ↑08 יולי 2025, 10:32מה זה אומר עוקבים אחריו חצי שנה?
שלחו סקאוטים לראות אותו? ישבו וראו משחקים שלמים והחליטו שהוא הקשר האחורי שאנחנו צריכים?
לא היו עוד שחקנים מועמדים שעקבו אחריהם?
אתה חי ב1979?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
קיקה סבריו
מי זה? @אדוםאדום @talb55
מי זה? @אדוםאדום @talb55
-
- קיבל.ה 2628 לייקים
אופיר סער הידוע לשמצה
לקראת היציאה של הפועל תל אביב למחנה האימון בפולין, במועדון העריכו אתמול (שני) כי ממעבר לקשר פלקאו שמצטרף לקבוצה, בשבועיים הקרובים יצורפו שני זרים נוספים איתם מתקיימים מגעים מתקדמים – קשר ושחקן התקפה.
לעומרי אלטמן יש כמה הצעות מליגת העל, אבל הוא ייצא עם האדומים למחנה בשל הגישה שהפגין והרצון להילחם על מקומו. בשלב זה הקבוצה עדיין לא הצליחה להתחזק בשחקני התקפה משמעותיים ולאחר שתשלים את הסגל דברים עשויים להשתנות בנוגע לאלטמן.
האוצר אישר: משכנתא חלופית להקטנת ההחזרים וסגירת
בנוגע לטיימוקו דיארה, הבשורה הטובה היא שלאחר סיום המלחמה עם איראן הוא הבהיר כי אם האדומים יגיעו להבנות עם ריימס הוא ישמח לחזור לישראל. הפועל תל אביב כבר העלתה שלוש פעמים את הצעתה וגם את מתווה האחוזים פעמים והכדור כעת בידיים של הקבוצה הצרפתית.
עדיין נעשים ניסיונות לצרף את הקשר הברזילאי דנילסון, אך בשלב זה קבוצתו הברזילאית מתעקשת על מכירה בסכום של מיליון יורו
לקראת היציאה של הפועל תל אביב למחנה האימון בפולין, במועדון העריכו אתמול (שני) כי ממעבר לקשר פלקאו שמצטרף לקבוצה, בשבועיים הקרובים יצורפו שני זרים נוספים איתם מתקיימים מגעים מתקדמים – קשר ושחקן התקפה.
לעומרי אלטמן יש כמה הצעות מליגת העל, אבל הוא ייצא עם האדומים למחנה בשל הגישה שהפגין והרצון להילחם על מקומו. בשלב זה הקבוצה עדיין לא הצליחה להתחזק בשחקני התקפה משמעותיים ולאחר שתשלים את הסגל דברים עשויים להשתנות בנוגע לאלטמן.
האוצר אישר: משכנתא חלופית להקטנת ההחזרים וסגירת
בנוגע לטיימוקו דיארה, הבשורה הטובה היא שלאחר סיום המלחמה עם איראן הוא הבהיר כי אם האדומים יגיעו להבנות עם ריימס הוא ישמח לחזור לישראל. הפועל תל אביב כבר העלתה שלוש פעמים את הצעתה וגם את מתווה האחוזים פעמים והכדור כעת בידיים של הקבוצה הצרפתית.
עדיין נעשים ניסיונות לצרף את הקשר הברזילאי דנילסון, אך בשלב זה קבוצתו הברזילאית מתעקשת על מכירה בסכום של מיליון יורו
-
- קיבל.ה 2628 לייקים
-
- קיבל.ה 115 לייקים
-
- קיבל.ה 2628 לייקים
הוא 450 אלף בטרנספרמרקט ככה שאין לי בעיה שתהרסו מו״מ מולו
בכייף
https://www.transfermarkt.com/kike-save ... ler/388519
זרים בעלות כזו זה בין קו הגבול של יואב כץ לביטר.
היות וסיכמנו שכבר יש לנו אחד כזה, אומנם אפשר עוד אחד מתוך ה7, אבל אם זה כבר מגמה של זרים זולים אחד אחרי השני, פחות טוב לי.
בכייף
היות וסיכמנו שכבר יש לנו אחד כזה, אומנם אפשר עוד אחד מתוך ה7, אבל אם זה כבר מגמה של זרים זולים אחד אחרי השני, פחות טוב לי.
-
- קיבל.ה 115 לייקים
כבש ובישל בשנים האחרונות כמות מאוד לא מרשימה של שעריםdino כתב: ↑08 יולי 2025, 10:42 הוא 450 אלף בטרנספרמרקט ככה שאין לי בעיה שתהרסו מו״מ מולו
בכייף
כבר פורסם בפייסבוקdino כתב: ↑08 יולי 2025, 10:42 הוא 450 אלף בטרנספרמרקט ככה שאין לי בעיה שתהרסו מו״מ מולו
בכייף
-
- קיבל.ה 115 לייקים
-
- קיבל.ה 6164 לייקים
נראה שהוא אלרגי למספרים.dino כתב: ↑08 יולי 2025, 10:42 הוא 450 אלף בטרנספרמרקט ככה שאין לי בעיה שתהרסו מו״מ מולו
בכייף
יושב עלינו בול.
-
- קיבל.ה 232 לייקים
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... skk6tscslx
תוך כדי יש עוד צנצי מהיום:
הוא טוען שהצענו 700 אלף יורו לרכישת דנילסון (לא ברור כמה אחוזים מהכרטיס זה שווה) ושנראה שזה מתקרב.
במקביל ריימס רוצים שדיארה יישאר אצלם אבל מבינים שהוא רוצה לבוא אלינו, ולפי צנצי הם כל הזמן מעלים את הדרישות עליו.
תוך כדי יש עוד צנצי מהיום:
הוא טוען שהצענו 700 אלף יורו לרכישת דנילסון (לא ברור כמה אחוזים מהכרטיס זה שווה) ושנראה שזה מתקרב.
במקביל ריימס רוצים שדיארה יישאר אצלם אבל מבינים שהוא רוצה לבוא אלינו, ולפי צנצי הם כל הזמן מעלים את הדרישות עליו.
-
- קיבל.ה 217 לייקים
רק קצת יותר מחצי שנה לא משחק כדורגל, להיטdino כתב: ↑08 יולי 2025, 10:42 הוא 450 אלף בטרנספרמרקט ככה שאין לי בעיה שתהרסו מו״מ מולו
בכייף

רק למי לשלוח את הדמי העברה?
נערך לאחרונה על ידי Mendelson ב 08 יולי 2025, 11:01, נערך פעם 1 בסך הכל.