מה עם האולם החדש?

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
שליחת תגובה
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1809 לייקים
יצירת קשר:

תכלס לסגור את הקרע בקהל יותר חשוב מכל החתמה.
חבל שלא מנצלים את הפגרה כדי לקדם את זה במלוא המרץ ולסגור את הנושא הזה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2538 לייקים

אתה אומר את זה מתוך איזה ידיעה שיש משהו שניתן לעשות כדי לזרז את זה ולא נעשה?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1704 לייקים

איזה קרע? מי אמור לסגור אותו? עופר? הרי האולטראס והעמותה החליטו כבר שמבחינתם הוא לא רצוי ושום דבר לא ישנה את זה.
מבחינתי אין שום דבר שאפשר או צריך לסגור. מקווה שגם מבחינת עופר.
אני עורך - אם לדעתך זה תלוי בבנית אי שיפוץ הדרייב אין, לדעתי אתה טועה.
אני אשמח מאוד אם הבניה תתחיל, אבל לדעתי אתה תגלה שאין לזה שום השפעה על "הקרע" כמו שאת קורא לו.

סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1809 לייקים
יצירת קשר:

למה שהאולטראס לא יסכימו? אני לא רואה שום דרך אחרת לגשר על זה.
ואני מאמין שאם יש מישהו שמסוגל להזיז את זה קדימה זה מישהו כמו עופר , שיודע להזיז הרים ומהר כשהוא רוצה.
בני12
קיבל.ה  1763 לייקים

מכיוון שהאולם היה רק תירוץ אני לא רואה איך קידום השיפוץ יפתור משהו (למרות שכולם ישמחו אם יהיה כזה) , בטח שהשיפוץ הוא לא סיפור של שנה וזהו
יורם
קיבל.ה  177 לייקים

הפועל כתב: 07 יולי 2025, 20:29 למה שהאולטראס לא יסכימו? אני לא רואה שום דרך אחרת לגשר על זה.
ואני מאמין שאם יש מישהו שמסוגל להזיז את זה קדימה זה מישהו כמו עופר , שיודע להזיז הרים ומהר כשהוא רוצה.
איך? אם נגיד עופר פונה אליך כאן או בפרטי ושואל איך לאחות את הקרע, אלו צעדים קונקרטיים היית מציע לו?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1809 לייקים
יצירת קשר:

אני לא מבין כלום בבניית אולמות.
אני כן יודע שעופר הבטיח פעמים רבות שידאג לבנית אולם גדול חדש ובהקדם. אני כן מבין שהאולטראס אמרו שבמידה ותתחיל בניה הם מוכנים למעבר ליד אליהו.
וברור לי ולכולנו שזה משהו שפוגע מאד במועדון ובקהל. ובעופר אישית כמובן.

אז אם יש משהו שצריך להשקיע בו את כל המאמצים והכסף כדי לסיים את הסאגה הזאת, זה להגיע למצב שבניית האולם תתחיל כמה שיותר מהר.
עכשיו אולי קורה משהו מאחורי הקלעים. אבל הידיעות היחידות שיש כרגע זה כל מיני גישושים חסרי משמעות עם ערים מחוץ לתל אביב. לא נראה שיש פה איזו דחיפות ובטח לא הליכה בכל הכח על קידום האולם בתל אביב כמה שיותר מהר. וחבל. זה נראה לי יותר חשוב כאמור מכל שחקני החיזוק. ולפי תקדים הדרייב אין, כשהעיריה נרתמת בנית אולם זה משהו שיכול לקרות מאד מהר.
Red Or Dead
קיבל.ה  293 לייקים

אנשים פה עדיין מסרבים להבין שיש רבים שאינם ״אולטראס״ אבל מאוד רוצים לראות אולם חדש/שיפוץ, ואינם מעוניינים להיתקע כל החיים ביד ושם.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1869 לייקים

בני12 כתב: 07 יולי 2025, 20:40 מכיוון שהאולם היה רק תירוץ אני לא רואה איך קידום השיפוץ יפתור משהו (למרות שכולם ישמחו אם יהיה כזה) , בטח שהשיפוץ הוא לא סיפור של שנה וזהו
מן הסתם זה לא עניין של שנה, אבל יש מצב מוצלח שבו אנחנו שומעים על התקדמות בכיוון ומצב פחות מוצלח שבו אנחנו שומעים כל כמה שבועות רעיון מופרך אחר שמופרח לאוויר ולא מתקדם לשום מקום.

ובנוסף:
למה אתה אומר שהאולם היה רק תירוץ?
יותר מזה, נניח שזה היה רק תירוץ. אם תיקח להם אותו, לפחות לא תאפשר להם להסתתר יותר מאחוריו ותחשוף את פרצופם האמיתי וכו' וכו'.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1809 לייקים
יצירת קשר:

עופר גם אמר במפורש שיד אליהו זה שלב זמני בדרך לבנית אולם חדש. זאת היתה מטרה שהוא הציב בלי שום קשר לאולטראס. אבל נושא האולטראס מן הסתם הופך את זה להרבה יותר דחוף.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2960 לייקים

הנושא עצמו הוא נושא חשוב.

אם אתה חושב שהבעיה של האולטראס היא האולם אתה סתם תמים, חבר.
הבעיה של האולטראס היא אתה.
יחד, רק יחד! :heart:
Niro
קיבל.ה  1115 לייקים

האולטרס הסכימו למעבר ליד אליהו? לא נתקלתי.
מכיר את קמפיין ״לא יקרה״, שום דבר אחר.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2538 לייקים

הפועל כתב: 07 יולי 2025, 20:51 אני כן מבין שהאולטראס אמרו שבמידה ותתחיל בניה הם מוכנים למעבר ליד אליהו.
על מה מבוססת ההבנה הזאת?
אוהד כורסא
קיבל.ה  558 לייקים

Red Or Dead כתב: 07 יולי 2025, 20:52 אנשים פה עדיין מסרבים להבין שיש רבים שאינם ״אולטראס״ אבל מאוד רוצים לראות אולם חדש/שיפוץ, ואינם מעוניינים להיתקע כל החיים ביד ושם.
באיזה מובן אינם אולטראס? אנשים שסולדים משירי שואה, לינצ'ים ומדאחקות על השן השבורה של שחקן הפועל?
ranjef
קיבל.ה  1530 לייקים

teknoboy כתב:
בני12 כתב: 07 יולי 2025, 20:40 מכיוון שהאולם היה רק תירוץ אני לא רואה איך קידום השיפוץ יפתור משהו (למרות שכולם ישמחו אם יהיה כזה) , בטח שהשיפוץ הוא לא סיפור של שנה וזהו
מן הסתם זה לא עניין של שנה, אבל יש מצב מוצלח שבו אנחנו שומעים על התקדמות בכיוון ומצב פחות מוצלח שבו אנחנו שומעים כל כמה שבועות רעיון מופרך אחר שמופרח לאוויר ולא מתקדם לשום מקום.

ובנוסף:
יותר מזה, נניח שזה היה רק תירוץ. אם תיקח להם אותו, לפחות לא תאפשר להם להסתתר יותר מאחוריו ותחשוף את פרצופם האמיתי וכו' וכו'.
כי פשוט חסר להם תירוצים להסתתר מאחוריהם.
אפשר לפתוח לפני שינה את הספר הידוע - "מדוע לא העלתה העמותה להצבעה את עניין המעבר במשך חצי שנה?"
ספר של 300 עמודים מלאים בתירוצים.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1869 לייקים

ranjef כתב: 07 יולי 2025, 21:33
teknoboy כתב:

ובנוסף:
אפשר לפתוח לפני שינה את הספר הידוע - "מדוע לא העלתה העמותה להצבעה את עניין המעבר במשך חצי שנה?"
אם אתה מעוניין להשפיע גם על אנשים שעוד לא חושבים בדיוק כמוך אז אולי כדאי לתת להם סיבות להשתכנע ולא רק ללעוג להם.
יש חלק מסוים בקהל שהולך אחרי האולטרס כי הוא חושב שהם רוצים את טובת המועדון או "ערכים" או מה שזה לא יהיה.
יש גם אנשים שסתם לא מרוצים מיד אליהו. יש אחרים שחושדים שעופר מקשקש (שלא לומר משקר).
את כל אלה אתה יכול לרצות בצורה מאוד פשוטה - להודיע על התקדמות **כלשהי** לכיוון של בניית אולם כפי שהובטח.
משום מה זה לא קורה.
עכשיו, אני מבין שיש רבים שהמצב הנוכחי בכלל לא מפריע להם. בפרט, גם לי לא מפריע הקטע של יד אליהו.
אבל זאת לא סיבה להתעלם מכל מי שזה כן מפריע לו. ובטח שזאת לא סיבה להקטין את האנשים האלה, לזלזל בהם, לרצות ברעתם וכו' וכו'.
לא חייב להפוך כל דבר לחיקוי של הפוליטיקה המפלגתית בישראל. אפשר במקום כל הפילוג והשנאה והרצון לא לראות את הפרצוף של מי שחושב אחרת מאיתנו, לפחות בעולם של הפועל, להתנהל טיפה אחרת וללכת לכיוון של "יחד, רק יחד :heart: " אבל הפעם לא כסיסמה ריקה מתוכן אלא כיעד אמיתי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
Nati
קיבל.ה  1945 לייקים

teknoboy כתב:
ranjef כתב: 07 יולי 2025, 21:33
teknoboy כתב: מן הסתם זה לא עניין של שנה, אבל יש מצב מוצלח שבו אנחנו שומעים על התקדמות בכיוון ומצב פחות מוצלח שבו אנחנו שומעים כל כמה שבועות רעיון מופרך אחר שמופרח לאוויר ולא מתקדם לשום מקום.

ובנוסף:
אם אתה מעוניין להשפיע גם על אנשים שעוד לא חושבים בדיוק כמוך אז אולי כדאי לתת להם סיבות להשתכנע ולא רק ללעוג להם.
יש חלק מסוים בקהל שהולך אחרי האולטרס כי הוא חושב שהם רוצים את טובת המועדון או "ערכים" או מה שזה לא יהיה.
יש גם אנשים שסתם לא מרוצים מיד אליהו. יש אחרים שחושדים שעופר מקשקש (שלא לומר משקר).
את כל אלה אתה יכול לרצות בצורה מאוד פשוטה - להודיע על התקדמות **כלשהי** לכיוון של בניית אולם כפי שהובטח.
משום מה זה לא קורה.
עכשיו, אני מבין שיש רבים שהמצב הנוכחי בכלל לא מפריע להם. בפרט, גם לי לא מפריע הקטע של יד אליהו.
אבל זאת לא סיבה להתעלם מכל מי שזה כן מפריע לו. ובטח שזאת לא סיבה להקטין את האנשים האלה, לזלזל בהם, לרצות ברעתם וכו' וכו'.
לא חייב להפוך כל דבר לחיקוי של הפוליטיקה המפלגתית בישראל. אפשר במקום כל הפילוג והשנאה והרצון לא לראות את הפרצוף של מי שחושב אחרת מאיתנו, לפחות בעולם של הפועל, להתנהל טיפה אחרת וללכת לכיוון של "יחד, רק יחד :heart: " אבל הפעם לא כסיסמה ריקה מתוכן אלא כיעד אמיתי.
מאמין שניצחונות והצלחות ישכנעו אותם.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2960 לייקים

על מה הויכוח בכלל?
הפועל צריכה אולם משלה או אולם שעופר הבטיח שיעשה כל שבידיו להקים ולמיטב ידיעתי...ומהמעט שאני יודע זה יקרה בשטח שבבעלותו (או הקבוצה שבבעלותו?) ברמת השרון.

רק לא הבנתי למה הנחת היסוד של כל מיני אנשים שצריך לרצות את ארגון האלטראס? מי זה בכלל ארגון האלטראס שצריך לחשבן לו.
נשאל ככה - מה הארגון הזה עשה לטובת הקבוצה מאז שהובהר לו שהוא לא יוכל להחזיק בה כבת ערובה? כלום.
מה הוא עשה נגד הקבוצה, אוהדיה, מנהליה, ובעליה מאז שזה הובהר לו? רק מיליון דברים.

אני לא מעוניין בהם ובטח ובטח שלא מעוניין לרצות אנשים שאין להם שום שיטת עבודה מלבד שיטת ההפחדה והאיומים.
אם זה אומר לשחק ביד אליהו (שאני לא מחובביו) 20 שנה עכשיו ובלבד שלא יגיעו, רק תגידו לי איפה חותמים.
אני גם מוכן להתערב ש-95% מהאוהדים יעמדו בתור יחד איתי. זה שכמה נציגים שלהם פה נגד, זה בטל בשישים. אוהדי הפועל יותר חכמים ממה שנדמה להם.

נשבע שאני נהנה מכל שניה במשחקים שהם לא באים ולא בא לי שיסתיימו. כשקללות, נאצות, השלכת חפצים לפרקט, ואוירת אלימות כללית היא לא העיקר...כדורסל יכול להיות תענוג אמיתי.
כבר כמעט שכחנו איך זה. תודה לאולטראס שמזכיר לנו זאת בכל משחק בית.

אסיים בבקשה מהם להמשיך במחאה בכל אולם ביתי, לכשיקום.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1869 לייקים

Nati כתב: 07 יולי 2025, 22:06
teknoboy כתב:
ranjef כתב: 07 יולי 2025, 21:33 כי פשוט חסר להם תירוצים להסתתר מאחוריהם.
משום מה זה לא קורה.
ניצחונות והצלחות ישמחו כל אוהד, נראה לי.
הם לא בהכרח יגרמו לכל אוהד להאמין לעופר, למשל, או לסמוך עליו ובטח שלא לאהוב אותו.

אבל האמת היא שזה פחות חשוב.
כבר מתחיל להיראות שיש אנשים שיותר חשוב להם להיכנס באולטרס (או אפילו במי שלא אוהב את עופר) מאשר יחסים טובים בין כל אוהדי הפועל, למשל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1869 לייקים

7even כתב: 07 יולי 2025, 22:06
חצי מהתגובות באשכול זה תגובות שמבקשות התייחסות לנושא האולם למרות שהכותבים לא מתומכי האולטרס (וטורחים לכתוב את זה בתגובות שלהם כדי שאפילו בעלי קשר רופף למציאות יוכלו להבין), אבל אל תיתן לזה להפריע לך לשפוך את הרעל הרגיל שלך.
רק יחד, עאלק.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Nati
קיבל.ה  1945 לייקים

teknoboy כתב:
teknoboy כתב: אם אתה מעוניין להשפיע גם על אנשים שעוד לא חושבים בדיוק כמוך אז אולי כדאי לתת להם סיבות להשתכנע ולא רק ללעוג להם.
משום מה זה לא קורה.
הם לא בהכרח יגרמו לכל אוהד להאמין לעופר, למשל, או לסמוך עליו ובטח שלא לאהוב אותו.

כבר מתחיל להיראות שיש אנשים שיותר חשוב להם להיכנס באולטרס (או אפילו במי שלא אוהב את עופר) מאשר יחסים טובים בין כל אוהדי הפועל, למשל.
מה עוד עופר צריך לעשות כדי שכל האוהדים יאמינו לו?הבנאדם לקח אותנו מהזבל לפסגות הכי גבוהות וזה לא מספיק לאוהב אותו?
הבנאדם הבטיח(ועד עכשיו קיים את כל מה שהבטיח ואפילו יותר)שהוא יבנה אצטדיון חדש.
אבל יש כאלו שהחליטו שהוא משקר.
אני בטח לא נגד האולטראס.ומת שהם יחזרו.
Nati
קיבל.ה  1945 לייקים

teknoboy כתב:
teknoboy כתב: אם אתה מעוניין להשפיע גם על אנשים שעוד לא חושבים בדיוק כמוך אז אולי כדאי לתת להם סיבות להשתכנע ולא רק ללעוג להם.
משום מה זה לא קורה.

אה,עוד משהו
סתם יש לי הרגשה שאלו(לפחות פה בפורום) שנגדו,או לא ממש בעדו,הם אלו שקשה להם עם הפועל החדשה.אלו שאולי אוהבים את הפועל הקטנה והלוזרית ששייכת לאוהדים.
לירון האדום
קיבל.ה  2411 לייקים

חחחחחחח עוד לא הבנת?
יד אליהו זה האולם הביתי של הפועל עד שיהיה איזה אולם גרנדיוזי אחר שעופר ועוד שותפים יבנו איפה שהוא במטרופולין תל אביב
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1869 לייקים

Nati כתב: 07 יולי 2025, 22:26
teknoboy כתב:

אה,עוד משהו
סתם יש לי הרגשה שאלו(לפחות פה בפורום) שנגדו,או לא ממש בעדו,הם אלו שקשה להם עם הפועל החדשה.אלו שאולי אוהבים את הפועל הקטנה והלוזרית ששייכת לאוהדים.
אני לא רוצה לדבר בשם אחרים אבל על עצמי אני יכול להגיד שאני רוצה הצלחות ותארים, ושאני בשמחה לוקח את החבילה שעופר מביא איתו (לפחות ממה שראינו בינתיים, זה כמובן יכול להשתנות).
אבל מצד שני אני חושב שיש הרבה מקומות לשיפור, גם ברמת היחס לאוהדים וגם בהקשר של אמינות ההצהרות.

ואני יודע שאופר הבטיח אצטדיון חדש, והבטיח שהמעבר יהיה זמני וכו' וכו'.
הבעיה שלי עם זה היא שבעיניי הבטחות לא שקולות לקיום הבטחות.
אני חושב שיעשה טוב לכולם בכל המובנים ומכל היבט אפשרי אם נשמע שאכן יש התקדמות כלשהי וההבטחות בדרך להתממש ולא סתם נזרקו לאוויר כדי לרצות מישהו בנקודת זמן כזאת או אחרת.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Charlie
קיבל.ה  906 לייקים

הקמת אולם חדש זה לא משהו שעושים מהיום למחר. זה משהו שגם נמצא באחריות ובשליטת צדדים שלישיים כמו עיריות. דברים כאלה לוקחים זמן. לא מדובר בשיפוץ אולם קיים והרחבתו מעט אלא הקמת אולם חדש יש מאין. זה פרוייקט ענק ויקר.
סבלנות, זה לא שאנחנו תקועים עכשיו בדרייב אין או בהדר יוסף. יש להפועל אולם מכובד לשחק בו והוא ישמש בית זמני עד להשלמת בניית הבית החדש בעשור הבא.
עד אז נסתדר במנורה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2538 לייקים

חוזר לשאלה הבסיסית שלי בתחילת האשכול.
הטענה המרומזת באשכול הזה היא שיש משהו שניתן לעשות אותו כדי לקדם את נושא האולם והוא לא נעשה.
הייתי שמח לשמוע, מה המידע שמוביל למסקנה כזאת?
ואם זה נכון, האם זה מכוון? על סמך מה?
הביסוס לטענות האלו הוא רק על סמך זה ש״עד עכשיו לא קרה או לא שמענו כלום״?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1869 לייקים

מילפורד כתב: 07 יולי 2025, 23:35 חוזר לשאלה הבסיסית שלי בתחילת האשכול.
הטענה המרומזת באשכול הזה היא שיש משהו שניתן לעשות אותו כדי לקדם את נושא האולם והוא לא נעשה.
בשם עצמי אני יכול להגיד שאין לי שום מידע שמוביל למסקנה שהיה צריך לעשות משהו וזה לא נעשה.
הספקות שיש לי התעוררו כי לא שמעתי על התקדמות ובמיוחד כי כן שמעתי על בדיקות והתעניינות בכל מיני אופציות אחרות.
ושוב, מה שמפריע לי זה רק הערפול שיש סביב הנושא הזה. אם היו באים ומסבירים שעדיין אין התקדמות כי סיבות כאלה ואחרות, אז יופי, נראה לי מספיק לבינתיים.
(היה עדיף כמובן שיספרו לנו שיש התקדמות בדרך להגשמת ההבטחות, אבל לא צריך להיות חזירים)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Nati
קיבל.ה  1945 לייקים

teknoboy כתב:
מילפורד כתב: 07 יולי 2025, 23:35 חוזר לשאלה הבסיסית שלי בתחילת האשכול.
בשם עצמי אני יכול להגיד שאין לי שום מידע שמוביל למסקנה שהיה צריך לעשות משהו וזה לא נעשה.
הספקות שיש לי התעוררו כי לא שמעתי על התקדמות ובמיוחד כי כן שמעתי על בדיקות והתעניינות בכל מיני אופציות אחרות.
ושוב, מה שמפריע לי זה רק הערפול שיש סביב הנושא הזה. אם היו באים ומסבירים שעדיין אין התקדמות כי סיבות כאלה ואחרות, אז יופי, נראה לי מספיק לבינתיים.
(היה עדיף כמובן שיספרו לנו שיש התקדמות בדרך להגשמת ההבטחות, אבל לא צריך להיות חזירים)
כל כמה זמן נראה לך הגיוני שצריך להסביר?
כי כבר כמה פעמים סיפרו לנו מה קורה.
שליחת תגובה