סגל לעונה הבאה 2025-2026
-
- קיבל.ה 2646 לייקים
חבורת הסמרטוטים עם האידיאה לא מפסיקים לעייף ובמקום לשמוח מההחתמות הם ממשיכים לבלבל תשכל על האולם ועל יד אליהו , גם מאשימים את עופר שהשחקנים כביכול לא יגיעו לארץ , איכס
- מילפורד
- קיבל.ה 2539 לייקים
כשהשאלה פשוטה ומוגדרת היטב , אין סיבה שישקר.
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1704 לייקים
איג'יי גייטון שפתח את עונת גוסינסקי אצל ארז.מילפורד כתב:בימינו , פשוט שואלים את הצ׳טChatGPT כתב:סקיפר בולוניה – סגל בגמר היורוליג 2004
חמישייה פותחת:
• מילוש וויאניץ’
• ג’אנלוקה באזילה
• קרלוס דלפינו
• מטיאז’ סמודיש
• האנו מוטולה
שחקני ספסל:
• סטפנו מנצ’ינלי
• מרקו בלינלי
• ג’אנמרקו פוצקו
• תומאס ואן דן שפיגל
• ארזם לורבק
• א.ג’. גייטן
• פטריסיו פראטו
• רוברט פולטס
מאמן:
• יסמין רפשה
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 907 לייקים
בפעם הראשונה שחברים הציגו לי את הchatgpt הם ביקשו ממני לשאול אותו מה שאני רוצה.מילפורד כתב:כשהשאלה פשוטה ומוגדרת היטב , אין סיבה שישקר.
לא יודע למה אבל שאלתי אותו :
"האם פרוויס שורט שיחק מחוץ לארצות הברית"?
התשובה : "לא, פרוויס שורט שיחק כל חייו בnba" ופירוט של השנים והקבוצות בהן שיחק.
שני החברים שישבו איתי בפאב באותו הערב שאלו אותי מי זה בכלל הפרוויס הזה.
לא עניתי, הייתי עסוק בלכתוב ל-Ai הזה שפרוויס שיחק בעונת 91/2 אצלנו ושלחתי.
הוא "חשב" כמה שניות וכתב:
"אתה צודק! (נו, ומה זה יעזור לי?!) טעיתי! (וואלה, לא שמתי לב....) פרוויס שורט אכן שיחק בישראל בעונת 91/2 לאחר שחזר מעונת פרישה עם סיום הקריירה שלו בnba במדי בניו ג׳רסי נטס. תודה רבה על עזרתך לשיפור המאגר (wtf!?)"
החברים שלי היו בהלם. "איך ידעת את זה?" שאלו.
"מה זה איך? ראיתי אותו במו עיני משחק באוסישקין. ומי שראה אותו משחק אז, לא ישכח את זה בחיים. אולי השחקן הגדול ביותר ששיחק בהפועל ever". סיכמתי את הנושא.
מאז, אני לא "הולך עיוור" אחרי מידע שכותב לי ה-chatgpt שלא יודע שפאקינג פרוויס שורט לבש פעם את הגופיה הכי יפה שיש בעולם.
אתה הבנת את זה, ברוך?

-
- קיבל.ה 1531 לייקים
בדברים האלה הוא חלש יחסית. אני לא מסתמך עליו בטח במשחקי ספורט יחסית איזוטריים. אבל בדברים אחרים הוא משהו מטורףCharlie כתב:בפעם הראשונה שחברים הציגו לי את הchatgpt הם ביקשו ממני לשאול אותו מה שאני רוצה.מילפורד כתב:כשהשאלה פשוטה ומוגדרת היטב , אין סיבה שישקר.
"אתה צודק! (נו, ומה זה יעזור לי?!) טעיתי! (וואלה, לא שמתי לב....) פרוויס שורט אכן שיחק בישראל בעונת 91/2 לאחר שחזר מעונת פרישה עם סיום הקריירה שלו בnba במדי בניו ג׳רסי נטס. תודה רבה על עזרתך לשיפור המאגר (wtf!?)"
"מה זה איך? ראיתי אותו במו עיני משחק באוסישקין. ומי שראה אותו משחק אז, לא ישכח את זה בחיים. אולי השחקן הגדול ביותר ששיחק בהפועל ever". סיכמתי את הנושא.
מאז, אני לא "הולך עיוור" אחרי מידע שכותב לי ה-chatgpt שלא יודע שפאקינג פרוויס שורט לבש פעם את הגופיה הכי יפה שיש בעולם.
אתה הבנת את זה, ברוך?
-
- קיבל.ה 1945 לייקים
לא ראיתי את שורט משחק בהפועל.Charlie כתב:בפעם הראשונה שחברים הציגו לי את הchatgpt הם ביקשו ממני לשאול אותו מה שאני רוצה.מילפורד כתב:כשהשאלה פשוטה ומוגדרת היטב , אין סיבה שישקר.
אתה הבנת את זה, ברוך?
אבל לא נראה לי שבהפועל הוא היה יותר טוב מבארי.
-
- קיבל.ה 907 לייקים
הכוונה היתה השחקן הטוב ביותר עם הרזומה המרשים ביותר. אין ספק שהוא הגיע להפועל אחרי השיא, בגמר הפלייאוף מול הנבלות הוא כבר היה עייף ושחוק. גם כשהגיע באמצע העונה היה ללא כושר משחק ועם כמה ק"מ עודפים.Nati כתב:לא ראיתי את שורט משחק בהפועל.Charlie כתב:בפעם הראשונה שחברים הציגו לי את הchatgpt הם ביקשו ממני לשאול אותו מה שאני רוצה.מילפורד כתב:כשהשאלה פשוטה ומוגדרת היטב , אין סיבה שישקר.
אתה הבנת את זה, ברוך?
אבל לא נראה לי שבהפועל הוא היה יותר טוב מבארי.
אבל הוא היה מדהים וכאמור כשחקן הוא נחשב ובעל שם הרבה יותר גדול מבראיינט למשל שהיום כולם פה גמרו עליו את ההלל. זו היתה כוונתי.
- מילפורד
- קיבל.ה 2539 לייקים
זאת לא שאלה פשוטה ומוגדרת היטב.
הרי מלחתחילה (עם יד על הלב) שאלת אותה , כי ניסית להתקיל אותו, נכון?
זה חילוף של אמצע עונה , אחרי שהוא כביכול פרש.
תשאל אותו מי היו השחקנים של סקיפר בולוניה בגמר היורוליג של 2004 , זה לא משימה קשה עבורו.
הרי מלחתחילה (עם יד על הלב) שאלת אותה , כי ניסית להתקיל אותו, נכון?
זה חילוף של אמצע עונה , אחרי שהוא כביכול פרש.
תשאל אותו מי היו השחקנים של סקיפר בולוניה בגמר היורוליג של 2004 , זה לא משימה קשה עבורו.
-
- קיבל.ה 557 לייקים
איזה פאוור פורוורדים עדיין לא חתמו?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 1622 לייקים
שאלתי אותו שאלה דומה אבל על סדרת הגמר המדוברת עם פרויס.
השאלה:
מי היו השחקנים של הפועל תל אביב בסידרת הגמר בכדורסל של עונת 1991/2?
התשובה:
להלן סגל הפועל תל אביב בסדרת גמר הפלייאוף בכדורסל לעונת 1991/92 (מול מכבי תל אביב):
דייוויד ת'רדקיל – זר (Guard‑Forward), מלך סל של הפועל בפלייאוף עם ממוצע 21.2 נקודות למשחק
פרוויס שורט – ניצב (Forward) עם עבר בליגת ה‑NBA, קלע 21 נק’ במשחק בגביע קוראץ' ותרם גם בפלייאוף
שמעון אמסלם – פורוורד‑סנטר ישראלי שחולל מהלך חשוב בקוראץ'
עמוס פרישמן – גארד/פורוורד, שותף פעיל בסגל
ניר ריכליס – ריבאונדר חשוב, קלע 6 נקודות ולקח 10 ריבאונדים במשחק קוראץ'.
תומר שטיינהאור – סנטר, הגיע ממכבי חיפה, שותף גם בקרב האירופי
ג'ונתן דלזל – גארד זרה, שיחק בגביע קוראץ'
מאמן:
רלף קליין – מאמן ותיק שהוביל את הפועל לגמר ומותח את הסדרה ל‑5 משחקים
תקציר הסדרה:
הפועל הגיעה עד למשחק החמישי בזכות שני ניצחונות דרמטיים באולם אוסישקין, אך מנגד מכבי ניצחה 3‑2 וזכתה באליפות .
סיכום סגל מלא:
דייוויד ת'רדקיל
פרוויס שורט
ג'ונתן דלזל
ישראלים:
שמעון אמסלם
עמוס פרישמן
ניר ריכליס
תומר שטיינהאור
מאמן: רלף קליין
ייתכנו שחקנים נוספים שלא צוינו במקורות זמינים – אך אלו החזקים והמוכרים ביותר שהופיעו במשחקי הסדרה והגביע האירופי בעונה זו.
אם תרצה, אוכל לבדוק גם ארכיוני עיתונות או פירוטי דקות של כל משחק.
- גביזון
- קיבל.ה 3270 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2963 לייקים
להגיב נטו לזה - ממי שראיתי במו עיניי - תרדקיל. לטעמי לא היה שחקן כזה בישראל בכלל. בשיאו הכי גדול שראיתי בארץ.
אבא שלי ואנשים בני גילו מוכנים להישבע שכמו בארי לא היה.
אגב שמעתי במו אוזניי את מיקי ברקבויץ' אומר את זה על בארי.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 557 לייקים
ראיתי את כולם משחקים. לא היה כמו בארי, גם לא שורט.
מוב אחד שלו לא יישכח אצלי לעולם:
יד אליהו, בארי מקבל את הכדור בפינת המגרש, מצד שמאל של ההתקפה. שניים סוגרים עליו ובעצם סוגרים לו את המגרש עם קווי האורך והרוחב. בארי מעביר את הכדור מאחורי הגב, בעוצמה, לשחקן שנמצא מתחת לסל לליי אפ. בכל חיי לא ראיתי מסירה שתשווה לזה.
מוב אחד שלו לא יישכח אצלי לעולם:
יד אליהו, בארי מקבל את הכדור בפינת המגרש, מצד שמאל של ההתקפה. שניים סוגרים עליו ובעצם סוגרים לו את המגרש עם קווי האורך והרוחב. בארי מעביר את הכדור מאחורי הגב, בעוצמה, לשחקן שנמצא מתחת לסל לליי אפ. בכל חיי לא ראיתי מסירה שתשווה לזה.
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 907 לייקים
השריף7even כתב:להגיב נטו לזה - ממי שראיתי במו עיניי - תרדקיל. לטעמי לא היה שחקן כזה בישראל בכלל. בשיאו הכי גדול שראיתי בארץ.
אבא שלי ואנשים בני גילו מוכנים להישבע שכמו בארי לא היה.
אגב שמעתי במו אוזניי את מיקי ברקבויץ' אומר את זה על בארי.

-
- קיבל.ה 1008 לייקים
השריף היה גדול, אבל לא יכול לשכוח לו את משחק מס' 1 מול גליל
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 558 לייקים
לא רציתי לפתוח אשכול שיטעה.
מתי נפתחת מכירת המנויים?
כמה הנחה הובטחתלמי שרכש שנה שעברה?
מתי נפתחת מכירת המנויים?
-
- קיבל.ה 567 לייקים
לפתוח כרגע את המכירה בלי דיבור מקדים על אולם בייתי חדש והתייחסות לאיזה זרים באים או לא באים לארץ - תהיה טעות מרה.
אבל כמו שאני מכיר את מצב העיניינים אולי ברגע שינחת שם גדול ינסו לרכב על זה
-
- קיבל.ה 907 לייקים
איזה אולם ביתי חדש?!redead כתב:לפתוח כרגע את המכירה בלי דיבור מקדים על אולם בייתי חדש והתייחסות לאיזה זרים באים או לא באים לארץ - תהיה טעות מרה.
מדובר בתהליך של שנים.
לא משהו שיקרה בעשור הזה.
כרגע משחקים במנורה ובסופיה, בתקווה שמתישהו כל המשחקים יהיו במנורה שמשמש כאולם הביתי (גם אם זמני , לכמה שנים ) של הפועל ת"א.
לגבי זרים - ארבעה חתמו, ואני מניח שעוד 2-3 יחתמו ומסכים שנכון יהיה לפתוח את המכירה יחד עם וולקאם לשחקן בסדר גודל של מיצ׳יץ׳.
-
- קיבל.ה 907 לייקים
במנויים שנמכרו בינואר אחרי המעבר למנורה היה רשום (כולל אירופה), כך הראה לי הבן שלי אתמול. אני הועברתי מהדרייב אין אז אצלי זה לא כלל אירופה. מאחר ולא שוחקו משחקי יורוקאפ בישראל, פורסם משהו על החזר או זיכוי לאותם מנויים?אוהד כורסא כתב:לא רציתי לפתוח אשכול שיטעה.
מתי נפתחת מכירת המנויים?
-
- קיבל.ה 567 לייקים
מצידי שמנורה יהיה הבית גם לעוד 50 שנה.Charlie כתב: ↑07 יולי 2025, 12:09איזה אולם ביתי חדש?!redead כתב:לפתוח כרגע את המכירה בלי דיבור מקדים על אולם בייתי חדש והתייחסות לאיזה זרים באים או לא באים לארץ - תהיה טעות מרה.
מדובר בתהליך של שנים.
לא משהו שיקרה בעשור הזה.
כרגע משחקים במנורה ובסופיה, בתקווה שמתישהו כל המשחקים יהיו במנורה שמשמש כאולם הביתי (גם אם זמני , לכמה שנים ) של הפועל ת"א.
לגבי זרים - ארבעה חתמו, ואני מניח שעוד 2-3 יחתמו ומסכים שנכון יהיה לפתוח את המכירה יחד עם וולקאם לשחקן בסדר גודל של מיצ׳יץ׳.
אבל הבעלים של הקבוצה מה לעשות הבטיח שיפוץ/בניה של אולם חדש, והוא גם הבטיח שקיפות ועדכון של המצב של הדבר הזה.
אז אפשר להתחיל את המכירה אחרי שמחתימים את לברון ג'יימס, אבל אפשר גם לבוא ולהודיע חגיגית מה התוכנית של האולם החדש ואז להתחיל את המכירה ( מלבד האולטרס יש עוד כמה אנשים שזה משנה להם)
צודק 100%redead כתב: ↑07 יולי 2025, 12:21מצידי שמנורה יהיה הבית גם לעוד 50 שנה.Charlie כתב: ↑07 יולי 2025, 12:09איזה אולם ביתי חדש?!redead כתב:לפתוח כרגע את המכירה בלי דיבור מקדים על אולם בייתי חדש והתייחסות לאיזה זרים באים או לא באים לארץ - תהיה טעות מרה.
מדובר בתהליך של שנים.
לא משהו שיקרה בעשור הזה.
אבל הבעלים של הקבוצה מה לעשות הבטיח שיפוץ/בניה של אולם חדש, והוא גם הבטיח שקיפות ועדכון של המצב של הדבר הזה.
אז אפשר להתחיל את המכירה אחרי שמחתימים את לברון ג'יימס, אבל אפשר גם לבוא ולהודיע חגיגית מה התוכנית של האולם החדש ואז להתחיל את המכירה ( מלבד האולטרס יש עוד כמה אנשים שזה משנה להם)
מי שאמר שהמעבר ליד אליהו הוא זמני בכל מקום אפשרי והפך את זה לסלוגן שעבוא ויגיד מה קורה עם הזמניוצ הזאת ואם זה כבר לא זמני שיגיד גם את זה.
שום שחקן בעולם לא שווה כנות מול הקהל
-
- קיבל.ה 2646 לייקים
אוליי דיי להתפס על "ההבטחה " הזו , הריי אם הוא לא היה מבטיח חבורת הכלומניקים שלא מספיק להם המאות מליונים שהוא השקיע עד עכשיו לא היו נותנים למעבר לקרות בכלל , כמה כפיות טובה כמה ( בלי קשר לזה שזה ענייו של שנים כן ?) בסוף זה באמת לא כזה משמעותי
אוקיי נגיד שאתה צודק
עכשיו אחרי שעברנו ואנחנו כבר שם אפשר להיות כנים ולספר לנו איפה זה עומד באמת?
-
- קיבל.ה 429 לייקים
או לחילופין, להודות שכל קמפיין "עוברים, ותכף חוזרים", שכלל שחקני עבר אהובים (שאני מקווה שחלקם מבין כבר את הטעות), היה שקר ומסווה כדי שלחלק מהאנשים המעבר להיכל הרשע יעבור בגרון?
- 7even
- קיבל.ה 2963 לייקים
יש שני נושאים שונים בפורום לדון בהם על זה. אחד על יד אליהו/מעבר אולם והשני על מנויים.
בוא נשאיר את האשכול כאן לשיחות על סגל פוטנציאלי.
@גביזון
מה עם ואסיליה? שלחת לו כבר את הודעת הבוקר טוב היומית באינסטוש?
@גביזון
יחד, רק יחד! 

הייתי נותן קצת יותר כבוד לבן אדם שכבר הוכיח שהוא מוכן להוציא סכומי עתק על הקבוצה.אונישנקו כתב: ↑07 יולי 2025, 13:01או לחילופין, להודות שכל קמפיין "עוברים, ותכף חוזרים", שכלל שחקני עבר אהובים (שאני מקווה שחלקם מבין כבר את הטעות), היה שקר ומסווה כדי שלחלק מהאנשים המעבר להיכל הרשע יעבור בגרון?
כל הקמפיין המתוזמר הזה של עופר עבד עלינו בכוונה לא מדבר אליי.
אבל כן יהיה נחמד שיגידו לנו איפה זה עומד נכון להיום
- גביזון
- קיבל.ה 3270 לייקים
אני מוסיף לאינסטה רק מי שחתם בהפועל, לא אעקוב אחריו מטעמי מנחוס.7even כתב:יש שני נושאים שונים בפורום לדון בהם על זה. אחד על יד אליהו/מעבר אולם והשני על מנויים.
[mention]גביזון[/mention]
יכול להגיד לך שאני נרדם עם סרטונים שלו מתקופת אנדולו, כל כך אבל כל כך הלוואי...
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2646 לייקים
ובקשר לאניס שדובר שהוא לא בהכרח ברמת היורוליג , אוליי הוא אכן לא אבל מאמין שעם שחקנים ברמה הזו יהיה לו יותר קל ונראה ממנו אפילו יותר ממה שראינו בקדנציה הקודמת (במידה וכמובן יהיה פה) , אחלה אניס
- גביזון
- קיבל.ה 3270 לייקים
לדעתי יקבל דקות מעטות ביורוליג, החתמה חשובה לגארד שני-שלישי, ראינו כבר מה פציעות עושות בפלייאוף במיוחד כשמדר עם פציעה טורדנית.
-
- קיבל.ה 567 לייקים
האם הובטח לאחד הזרים החדשים שחתמו שלא ישחקו בישראל?

-
- קיבל.ה 1763 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3270 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3270 לייקים
הרבה דיווחים בשעה האחרונה בטורקית וגם קצת ביוונית שמיצ'יץ יהפוך בקרוב לשחקן חופשי וישוחחרר ממלווקי באקס.
אחד מהמדווחים הטורקים (אין לו הרבה עוקבים) כתב שהוא סגר בפנר.
מדווח אחר עם הרבה עוקבים כתב שפנר עשתה כל מה שאפשר ומחכים לתשובה חיובית ממנו.
כולם כולל כולם כתבו שבקרוב מאד יפורסם איפה סגר.
שמח שאתם מצליחים לנשום, אני פחות.
אחד מהמדווחים הטורקים (אין לו הרבה עוקבים) כתב שהוא סגר בפנר.
מדווח אחר עם הרבה עוקבים כתב שפנר עשתה כל מה שאפשר ומחכים לתשובה חיובית ממנו.
כולם כולל כולם כתבו שבקרוב מאד יפורסם איפה סגר.
שמח שאתם מצליחים לנשום, אני פחות.
- גביזון
- קיבל.ה 3270 לייקים
אגב, לא ראיתי את השם הפועל מוזכר באף אחת מהידיעות האחרונות שהשם לו מוזכר, אז אולי אנחנו סתם מפנטזים פה על פארש.
-
- קיבל.ה 1117 לייקים
מה יש לפנטז? אלופת היורוליג, עם קהל של עשרות מיליונים ומסורת גדולה, שאיבדה 3 שחקני מפתח הקיץ הזה והמפתחות לקבוצה יכולות להיות אצלו בקלות.
אנחנו עם כרטיס לשנה אחת ליורוליג ומשחקים בסופיה שהיא אחת הערים האפורות באירופה.
לא חושב שאנחנו בכלל בתחרות. מקסימום הוא משתמש בנו כדי לקבל עוד כמה לירות טורקיות.
-
- קיבל.ה 2646 לייקים
אגב מה עם ברונו? נשאר בסוף כנראה ?
- גביזון
- קיבל.ה 3270 לייקים