מסכים אבל
אם יסגרו שחקן להגנה, את שני הברזילאים ודיארה אין לי בעיה לחכות ואפילו לפתוח את העונה עם רן בשביל מישהו טוב מאוד שיכול לשדרג אותנו
אין ויכוח שצריך שחקן לשם, אבל כרגע רוי קורין השחקן שיפתח שם. ארי כהן קשה לי להאמין שיישאר.
מבחינתי קשר 10 לפני עוד בלם זר וגם מגן ימני לפני עוד בלם זר.זרתותח כתב: ↑06 יולי 2025, 15:19מסכים אבל
אם יסגרו שחקן להגנה, את שני הברזילאים ודיארה אין לי בעיה לחכות ואפילו לפתוח את העונה עם רן בשביל מישהו טוב מאוד שיכול לשדרג אותנו
הלוואי מלמד.
אפרופו מגן ימין ואפרופו חיפהרדפוקס כתב: ↑06 יולי 2025, 15:21מבחינתי קשר 10 לפני עוד בלם זר וגם מגן ימני לפני עוד בלם זר.
בכלל לא מבין את ההתעקשות על בלם זר שפיבן הוא בלם טבעי ומחלטר רק כמגן ימני (לא מספיק לליגת העל).
פשוט חוסר הבנה של ברדה.
בדירוג הכוח שלי talb55 עולה על שניהם.זרתותח כתב: ↑06 יולי 2025, 15:26אפרופו מגן ימין ואפרופו חיפה
הולכים שם על מגן ימין זר מה שכנראה מוריד אותם מכארם ג׳אבר
אדוםאדום ולוסיאנו,לטיפולכם.
הגיוני אם מביא קשר זר שמרבית תפקידו זה חיסול והפרעה להתקפות יריב
לי באופן אישי פלקאו הזה נשמע הרבה פחות נורא מחלק מהנהי שהולך פה, בהנחה כמובן שיגיעו זרים אחרים ברמה
זה בסדר אל תיקשר אליו, הוא לא יישאר יותר מדי
שחקן כזה יותר מחסל את המשחק שלנו מאשר שלהם
אני מסכים איתך לגבי המתמטיקה התקציבית וגם מסכים שככל הנראה ישראלי עם יכולת דומה לפלקאו היה קרוב לודאי עולה יותר. 7 זרים שמתוכם 1-2 סביר להניח שיעלו פחות מ180-170 אלף יורו שכר.D&3 כתב: ↑06 יולי 2025, 15:38לי באופן אישי פלקאו הזה נשמע הרבה פחות נורא מחלק מהנהי שהולך פה, בהנחה כמובן שיגיעו זרים אחרים ברמה
ברגע שיש 7 זרים אין פה בעיה שאחד או אפילו שניים מהם יהיו בקאליבר נמוך יותר, והוא ספציפית נשמע שחקן שיושב בול על השיטה ששיחקנו שנה שעברה
מעדיף אותו בהרבה על גלזר, בטח שגלזר בטח עולה הרבה יותר
יש משהו חדש על מלמד ודיארה? לא ראיתיRed_man כתב: ↑06 יולי 2025, 15:23הלוואי מלמד.
די מצחיק איך אתמול כולם חתכו ורידים בגלל פלאקו ועכשיו פתאום מלמד, דיארה ודנילסון ופתאום הכל חלום.
תנשמו אני לא אומר שהכל מושלם ואני לא יודע איך תיראה הקבוצה בסוף, אני כן רואה שמנסים.
בואו נקווה שבשני טראמפ יכפה את סיום המלחמה והפסקת אש ואז אולי יהיה יותר קל להביא שחקנים.
יכול להיות שאתה צודק.ספרא טבא כתב: ↑06 יולי 2025, 15:44 דיארה שחקן מעולה אבל לא 10 אמיתי, אולי בקבוצה שבונה על מתפרצות
הוא טוב בלקחת כדור ולעוף קדימה
מי אמור למסור בקבוצה הזאת?
זה בסדר אל תיקשר אליו, הוא לא יישאר יותר מדי
שחקן כזה יותר מחסל את המשחק שלנו מאשר שלהם
מה אנחנו צריכים שחקן כזה כאילו אנחנו חדרה, חצי מהמשחקים בליגה יגיעו מולך עם בונקר של ליגה א', מה גם התפקיד הזה של גרזן בקשר אחורי די נעלם מהעולם, כיום הדרישות מקשר אחורי שונות לגמרי
איך קל לדבר כשזה כסף של מישהו אחר..אנחנו בתהליך כתב: ↑06 יולי 2025, 15:55 תשלמו כבר מיליון יורו על דנילסון ותביאו אותו לעזאזל
דיי עם ההשאלות והאופציות האלו
זה עדיף רק לקבוצה השואלת, לקבוצה המשאילה זה ממש לא עדיף.ונרקומן כתב: ↑06 יולי 2025, 16:04איך קל לדבר כשזה כסף של מישהו אחר..אנחנו בתהליך כתב: ↑06 יולי 2025, 15:55 תשלמו כבר מיליון יורו על דנילסון ותביאו אותו לעזאזל
אחלה השאלות עם אופציות. עם אחוזי ההצלחה בישראל עם זרים, זה מודל עדיף בהרבה.
אתה מקבל שחקן לתקופה של שנה שבסופה מחליטים אם הוא שווה את הכסף. מה רע בעצם?רדפוקס כתב: ↑06 יולי 2025, 16:06זה עדיף רק לקבוצה השואלת, לקבוצה המשאילה זה ממש לא עדיף.ונרקומן כתב: ↑06 יולי 2025, 16:04איך קל לדבר כשזה כסף של מישהו אחר..אנחנו בתהליך כתב: ↑06 יולי 2025, 15:55 תשלמו כבר מיליון יורו על דנילסון ותביאו אותו לעזאזל
תלוי בעלות ההשאלה עצמהרדפוקס כתב: ↑06 יולי 2025, 16:06זה עדיף רק לקבוצה השואלת, לקבוצה המשאילה זה ממש לא עדיף.ונרקומן כתב: ↑06 יולי 2025, 16:04איך קל לדבר כשזה כסף של מישהו אחר..אנחנו בתהליך כתב: ↑06 יולי 2025, 15:55 תשלמו כבר מיליון יורו על דנילסון ותביאו אותו לעזאזל
למה אתה מעדיף אותו בהרבה יותר משחקן ישראלי שמכיר את הליגה ולקח פה אליפות?D&3 כתב: ↑06 יולי 2025, 15:38לי באופן אישי פלקאו הזה נשמע הרבה פחות נורא מחלק מהנהי שהולך פה, בהנחה כמובן שיגיעו זרים אחרים ברמה
ברגע שיש 7 זרים אין פה בעיה שאחד או אפילו שניים מהם יהיו בקאליבר נמוך יותר, והוא ספציפית נשמע שחקן שיושב בול על השיטה ששיחקנו שנה שעברה
כי הוא היה שחקן פח כבר אז, והיום הוא עוד יותר פחלירון האדום כתב: ↑06 יולי 2025, 16:11למה אתה מעדיף אותו בהרבה יותר משחקן ישראלי שמכיר את הליגה ולקח פה אליפות?D&3 כתב: ↑06 יולי 2025, 15:38לי באופן אישי פלקאו הזה נשמע הרבה פחות נורא מחלק מהנהי שהולך פה, בהנחה כמובן שיגיעו זרים אחרים ברמה
ממה שזה נראה פלקאו והוא דיי דומים, רק שאחד מהם ישראלי ששיחק בארץ ולקח אליפות והאחר שיחק כל הקריירה שלו בליגה שניה בברזילD&3 כתב: ↑06 יולי 2025, 16:12כי הוא היה שחקן פח כבר אז, והיום הוא עוד יותר פחלירון האדום כתב: ↑06 יולי 2025, 16:11למה אתה מעדיף אותו בהרבה יותר משחקן ישראלי שמכיר את הליגה ולקח פה אליפות?D&3 כתב: ↑06 יולי 2025, 15:38
לי באופן אישי פלקאו הזה נשמע הרבה פחות נורא מחלק מהנהי שהולך פה, בהנחה כמובן שיגיעו זרים אחרים ברמה
אפשר להבין את חוסר החיבה לבוקסה. אבל מה הקשר לעזאזל? אתם באמת כאלה מפגרים?אדום כתב: ↑06 יולי 2025, 14:35והעונות האחרונות בליגת העל הראו שמלבד ב"ש עם הנפיל באמצע, שאר הקבוצות משחקות עם 50/50 סטייל עלי מוחמד ולא עם גרזנים שלא יודעים לתת פס קדימה.תעיף ליציע כתב: ↑06 יולי 2025, 13:46 פלקאו הזה כנראה סוג של אונישנקו לעניים.
שחקן הגנה לא רע ולא מהיר.
כל הקשור להתקפה , מסירה. שליטה בכדור,
לא קיים שם ביכולות.
אבל לצפות מבוקסה להבין טרנדים ואת ליגת העל? הוא יותר חזק בנוער ובלאומית
אבל הם לא רוציםונרקומן כתב: ↑06 יולי 2025, 16:04איך קל לדבר כשזה כסף של מישהו אחר..אנחנו בתהליך כתב: ↑06 יולי 2025, 15:55 תשלמו כבר מיליון יורו על דנילסון ותביאו אותו לעזאזל
אהאאנחנו בתהליך כתב: ↑06 יולי 2025, 16:20אבל הם לא רוציםונרקומן כתב: ↑06 יולי 2025, 16:04איך קל לדבר כשזה כסף של מישהו אחר..אנחנו בתהליך כתב: ↑06 יולי 2025, 15:55 תשלמו כבר מיליון יורו על דנילסון ותביאו אותו לעזאזל
וזה שהפועל בנתיים רק מציעה מתווים כאלו מעידים לנו הרבה על התקציב.
סליחה למען השם שאנחנו מועדון שמכניס כסף ממנויים וזכויות שידור ויש לנו על הנייר בעלים עשיר, שיקנו שחקן בדמי העברה.
אתה לא איתנו אה?ונרקומן כתב: ↑06 יולי 2025, 16:24אהאאנחנו בתהליך כתב: ↑06 יולי 2025, 16:20אבל הם לא רוצים
סליחה למען השם שאנחנו מועדון שמכניס כסף ממנויים וזכויות שידור ויש לנו על הנייר בעלים עשיר, שיקנו שחקן בדמי העברה.
דש מבן רייכרט. כבירי המלך, איך הוא יודע להוציא כסף יפה. הוא הבין כמוך שאנחנו מועדון עשיר (למען השם) ותראה איזה סוף נהדר יש לסיפור הזה
לבעלים הנוכחי שלך יש סכומים מוגבלים ולרכוש שחקנים במיליון יורו זה כנראה לא יקרה, ואם יקרה - זה על שחקן קצת יותר מוכח.אנחנו בתהליך כתב: ↑06 יולי 2025, 16:30אתה לא איתנו אה?ונרקומן כתב: ↑06 יולי 2025, 16:24אהאאנחנו בתהליך כתב: ↑06 יולי 2025, 16:20
אבל הם לא רוצים
דש מבן רייכרט. כבירי המלך, איך הוא יודע להוציא כסף יפה. הוא הבין כמוך שאנחנו מועדון עשיר (למען השם) ותראה איזה סוף נהדר יש לסיפור הזה
אז אל תקנה שחקנים בדמי העברה
כי אין דבר כזה להביא שחקנים בדמי העברה ולא לפגוע בהם
חיפה עונה שעברה הביאה זר ב2.5 מיליון יורו ונפלו איתו חזק
אוהדים כמוך זאת הסיבה שבחיים הפועל לא תנצח דרבי.
ואל תגנוב דעת, כבירי רכש שחקנים בכסף שאין לו.
פורסם שספרא רכש אותנו בסוףונרקומן כתב: ↑06 יולי 2025, 16:35לבעלים הנוכחי שלך יש סכומים מוגבלים ולרכוש שחקנים במיליון יורו זה כנראה לא יקרה, ואם יקרה - זה על שחקן קצת יותר מוכח.אנחנו בתהליך כתב: ↑06 יולי 2025, 16:30אתה לא איתנו אה?
אני ואוהדים כמוני זה הסיבה שהפועל לא תנצח דרבי? לא הבעלים שהגיעו לפה אחד אחרי השני בלי שקל וחלבו אותנו? שמע, זה הטיעון הכי מטומטם ששמעתי מזה המון זמן, ואני קורא תגובות פה של יוני באופן יומיומי
ויש לך מקור כלשהו שיש לו סכום כסף גדול / רצון לשפוך כסף גדול?בן לוז כתב: ↑06 יולי 2025, 16:43פורסם שספרא רכש אותנו בסוףונרקומן כתב: ↑06 יולי 2025, 16:35לבעלים הנוכחי שלך יש סכומים מוגבלים ולרכוש שחקנים במיליון יורו זה כנראה לא יקרה, ואם יקרה - זה על שחקן קצת יותר מוכח.אנחנו בתהליך כתב: ↑06 יולי 2025, 16:30
אתה לא איתנו אה?
אני ואוהדים כמוני זה הסיבה שהפועל לא תנצח דרבי? לא הבעלים שהגיעו לפה אחד אחרי השני בלי שקל וחלבו אותנו? שמע, זה הטיעון הכי מטומטם ששמעתי מזה המון זמן, ואני קורא תגובות פה של יוני באופן יומיומי
ספרא הזה זה לא כל משפחת ספרא.בן לוז כתב: ↑06 יולי 2025, 16:43פורסם שספרא רכש אותנו בסוףונרקומן כתב: ↑06 יולי 2025, 16:35לבעלים הנוכחי שלך יש סכומים מוגבלים ולרכוש שחקנים במיליון יורו זה כנראה לא יקרה, ואם יקרה - זה על שחקן קצת יותר מוכח.אנחנו בתהליך כתב: ↑06 יולי 2025, 16:30
אתה לא איתנו אה?
ממה שראיתי על דיארה הכל כרגיל תלוי בריימס.ספרא טבא כתב: ↑06 יולי 2025, 15:48יש משהו חדש על מלמד ודיארה? לא ראיתיRed_man כתב: ↑06 יולי 2025, 15:23הלוואי מלמד.
די מצחיק איך אתמול כולם חתכו ורידים בגלל פלאקו ועכשיו פתאום מלמד, דיארה ודנילסון ופתאום הכל חלום.
תנשמו אני לא אומר שהכל מושלם ואני לא יודע איך תיראה הקבוצה בסוף, אני כן רואה שמנסים.
בואו נקווה שבשני טראמפ יכפה את סיום המלחמה והפסקת אש ואז אולי יהיה יותר קל להביא שחקנים.
הבעיה במלמד שזה עוד שחקן איטי והוא מרוויח הרבה, סכמים שהוא לא שווה
צריך לשים לב לדברים האלה שחסרה מהירות בהתקפה ופליימייקר בהתקפה, שמות זה יופי אבל צריך איזון