אנחנו נשמח שניסנוב יחזור עם כל התביעות שמושכים 40 שנה וכל חודשיים יש פרסום על זה . טמטום חוגגyoni143 כתב: ↑04 יולי 2025, 21:23 חברים, הדרך היחידה זה להגיב בפייסבוק ובאינסטגרם של הפועל , תגובות שליליות שזה לא מקובל ההתנהלות עד עכשיו, הכתבים גם אחרי זה יתחילו לפמפם בכתבות, שהאוהדים לא מרוצים, שזה יגיע לההנהלה , לא הגיוני באמת שעד שחזרנו לליגת העל, עוד פעם עןשים הכל כדי שנחזור ללאומית. מינצברג הביא את חוזה רודריגז הביא זר שעל פניו שחקן באנקר בהולנד (רומארטו) וספרא מביא לי שחקן שרוב הקריירה דשדש בין ליגה 3 בברזיל לליגה שניה . בושהה
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 103 לייקים
-
- קיבל.ה 404 לייקים
נתחיל בזה שליגה שנייה בברזיל יותר טובה מליגה פולנית מכל בחינה, נמשיך בזה שאם היית טורח לבדוק היית רואה שהוא עלה עם הקבוצה שלו מליגה שנייה בברזיל לליגה ראשונה, נראה לי זה קצת יותר מרשים מלסיים מקום רביעי בליגה פולנית או מקום 15 בליגה פורטוגלית שכל הקבוצות שם ברמה של הפועל חיפה חוץ מהגדולות, אבל כמו שאמרתי אתה חרטטן מקצועי בלי רמת משכל אז ברור שלא בדקת. עשרות הופעות בליגה פורטוגלית זה לא רקורד יותר מרשים מעשרות הופעות בליגה ברזילאית שנייה, סליחה אבל אתה יושב ראש איגוד המטומטמים הבין לאומי.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 21:40שחקן עם 100 הופעות בליגה פורטוגלית ראשונה שמשחק בקבוצת צמרת בפולין בשנתיים האחרונות מול שחקן שבחיים לא שיחק בקבוצה יותר טובה מאמצע טבלה בברזיל 2.
כן בול אותו דבר.
עזוב, אתה הבדיחה של הפורום הזה.
מעניין שאתה מצליח לריב פה עם כל משתמש שני.
-
- קיבל.ה 404 לייקים
ושאני לא אזכיר לך כמה פעמים הוצאתי אותך קטן מול כל הפורום אחרי שהזהרתי מבלוריאן ועוד כמה וישר קפצת להגן עליהם ובסוף הם הורידו אותנו ליגה, את זה כל הפורום ראה. אתה בדיחה ילד ואני אמשיך להוציא אותך כזה.
הבחור בטוויטר קצת הרגיע
בכל מקרה שאפו ללוסיאנו, הגיע הזמן לאחד כוחות עם אדוםאדום
בכל מקרה שאפו ללוסיאנו, הגיע הזמן לאחד כוחות עם אדוםאדום
-
- קיבל.ה 965 לייקים
אז לפי הרקורד התחדשנו ברוחנא הברזילאי?
-
- קיבל.ה 324 לייקים
אם אתה חושב ששחקן בליגה שנייה מברזיל בקבוצה במקום 10 יותר טוב משחקן ממקום 4 בליגה פולנית ראשונה אתה צריך לפרוש מלראות כדורגל חבר.וינסנט כתב: ↑04 יולי 2025, 22:12נתחיל בזה שליגה שנייה בברזיל יותר טובה מליגה פולנית מכל בחינה, נמשיך בזה שאם היית טורח לבדוק היית רואה שהוא עלה עם הקבוצה שלו מליגה שנייה בברזיל לליגה ראשונה, נראה לי זה קצת יותר מרשים מלסיים מקום רביעי בליגה פולנית או מקום 15 בליגה פורטוגלית שכל הקבוצות שם ברמה של הפועל חיפה חוץ מהגדולות, אבל כמו שאמרתי אתה חרטטן מקצועי בלי רמת משכל אז ברור שלא בדקת. עשרות הופעות בליגה פורטוגלית זה לא רקורד יותר מרשים מעשרות הופעות בליגה ברזילאית שנייה, סליחה אבל אתה יושב ראש איגוד המטומטמים הבין לאומי.
-
- קיבל.ה 640 לייקים
בינתיים הוחתם גם מאמן מערך מנטאלי, סני כרמלי.
מהמעט שכתוב עליו הוא חסר כל נסיון בתחום הכדורגל או ספורט בכלל.
מהמעט שכתוב עליו הוא חסר כל נסיון בתחום הכדורגל או ספורט בכלל.
-
- קיבל.ה 1142 לייקים
יש לי הרגשה שאנחנו עוד הולכים להתגעגע לתוכנה של חנסול
לא יודע אם הוא קשור לזה יותר או פחות משאר הצוות
אבל אני לא סובל את בוקסנבוים
אבל אני לא סובל את בוקסנבוים
ההחתמה הזו מזכירה את ההחתמה של עזיז קיונדו
-
- קיבל.ה 1411 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5012 לייקים
נתחיל בזה שהליגה הראשונה בפולין טובה יותר מהליגה השניה בברזיל ללא צל של ספק ובעובדה שהוא לא עלה ליגה עם הקבוצה שלו מהליגה השניה אלא חתם בקבוצה שירדה מהליגה הראשונה לליגה ה-2 לאחר שהיא ירדה.וינסנט כתב: ↑04 יולי 2025, 22:12נתחיל בזה שליגה שנייה בברזיל יותר טובה מליגה פולנית מכל בחינה, נמשיך בזה שאם היית טורח לבדוק היית רואה שהוא עלה עם הקבוצה שלו מליגה שנייה בברזיל לליגה ראשונה, נראה לי זה קצת יותר מרשים מלסיים מקום רביעי בליגה פולנית או מקום 15 בליגה פורטוגלית שכל הקבוצות שם ברמה של הפועל חיפה חוץ מהגדולות, אבל כמו שאמרתי אתה חרטטן מקצועי בלי רמת משכל אז ברור שלא בדקת. עשרות הופעות בליגה פורטוגלית זה לא רקורד יותר מרשים מעשרות הופעות בליגה ברזילאית שנייה, סליחה אבל אתה יושב ראש איגוד המטומטמים הבין לאומי.
ובכך גם נסיים כי אחרי שהתחלת כל כך גרוע ולא נכון הרשתי לעצמי לוותר על התענוג האינטלקטואלי שבלקרוא את המשך ההודעה שלך.
-
- קיבל.ה 209 לייקים
מישהו זוכר החתמה של זר בהיסטוריה שלנו שהייתה כזו תמימות דעים בפורום שזה כשלון נוראי? אפילו המקורבים לא מנסים למכור את זה.
וזה לא סתם, זה כל בן אדם סביר מבין שזה נורא. אי אפשר לקרוא לו פלופ, כי אין פה שום ציפיה. כשהחתימו את ג׳וקו למשל היו לי ציפיות מסוימות, והגיל שלו היה חלק מזה.
רצינו שיביאו לפה זר מוכח, מביאים לנו זר שהוכיח שהוא כשלון.
וזה לא סתם, זה כל בן אדם סביר מבין שזה נורא. אי אפשר לקרוא לו פלופ, כי אין פה שום ציפיה. כשהחתימו את ג׳וקו למשל היו לי ציפיות מסוימות, והגיל שלו היה חלק מזה.
רצינו שיביאו לפה זר מוכח, מביאים לנו זר שהוכיח שהוא כשלון.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5012 לייקים
בלוריאן שחקן רוטציה קבוע בסגנית אלופת ישראל ומחזיקת הגביע.
פאסי שהיללת כל עונת הירידה וטענת שהוא טוב על בלוריאן ירד העונה מהליגה ה-2 בפורטוגל לליגה ה-3 והשלים 3 ירידות ליגה רצופות ב-3 עונות ב-3 מדינות שונות.
אם זאת הדוגמה שלך לאיך ״הוצאת אותי קטן מול כל הפורום״ אני מפחד (בשבילך) לשמוע את הדוגמאות האחרות וכמה ליצן אתה עלול לצאת אם ״תזכיר״ לי אותן.
-
- קיבל.ה 337 לייקים
לא מאמין שאני אומר את זה, אבל עדיף היה כבר הופמייסטר
-
- קיבל.ה 1180 לייקים
-
- קיבל.ה 1411 לייקים
בשולי הדברים פאסי ירד עוד ליגה?רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 22:50בלוריאן שחקן רוטציה קבוע בסגנית אלופת ישראל ומחזיקת הגביע.
פאסי שהיללת כל עונת הירידה וטענת שהוא טוב על בלוריאן ירד העונה מהליגה ה-2 בפורטוגל לליגה ה-3 והשלים 3 ירידות ליגה רצופות ב-3 עונות ב-3 מדינות שונות.
אם זאת הדוגמה שלך לאיך ״הוצאת אותי קטן מול כל הפורום״ אני מפחד (בשבילך) לשמוע את הדוגמאות האחרות וכמה ליצן אתה עלול לצאת אם ״תזכיר״ לי אותם.

לעניין וינסנט עזוב נו הבן אדם עדיין צורח שברדה זה דגו עם מזל למרות שהמאזן שלו פסיכי והוא שבר שיא נקודות בלאומית.
הזר הזה הולך להיות כישלון רוב הסיכויים
מה זה סרטון ביצועים לא מרשים ? מה היה מרשים אותך בקשר שש שמתקבל עם עובדה שאתה קבוצה מהליגה הישראלית ? אתה תמיד יכול לשים ביוטיוב סרטון ביצועים של קאנטה ולהנות. זה לא מה שמגיע לפה - לא לישראל.Xavi כתב:שחקן שלא הצליח לגרום לעניין לא בליגה הראשונה בברזיל ולא בפורטוגל למשל. הסיכוי שיהיה ברמה לליגת העל אפסיצבי שיסל כתב: ↑04 יולי 2025, 21:53השחקן הזה שיחק כל הקריירה שלו בליגה שלישית ומקסימום שנייהH.T.A כתב: ↑04 יולי 2025, 21:43 הפלקאו הזה נראה כמו אחלה 6 מהסרטון שראיתי, חזק, מסירה יפה, רקורד סביר פלוס ואחלה גיל לשחקן. לא מבין מה ההיסטריה של אנשים פה, איך זה החתמה נוראית או פגיעה בכמות המנויים ?
מרגיש שמצפים פה לקשר 6 שיעשה דריבל מהשער שלנו עד לשער היריבה וייתן גולה בראבונה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
בוידאו ביצועים הוא לא נראה טוב בלשון המעטה וזה עוד וידאו שצריך להכיל את ה״היילייטס״
זה רכש גרוע מאוד
אם כבר להחתים שחקן מליגה שנייה/שלישית לפחות שיהיה בפורמה טובה
זה לא המקרה
ועזוב שהיום אין קיום לשחקן שהוא רק "גרזן". לא סתם המונח הזה נעלם מהעולם. קשר 6 צריך גל להניע התקפות ואפילו לאיים על השער
גם מה הקטע עם לכתוש ליגה ברזילאית שנייה ? ליגת על לא באיזור בכלל.
ולסיום, כמות הקבוצות שהוא עבר לא בהכרח נותנת אינדיקציה, יש אינספור שחקנים שדילגו בין קבוצות עד 27-28 ומצאו את הנחלה שלהם. מזמין אתכם להציץ על הרקורד של ונטורה של ב״ש. כל שנה קבוצה אחרת ויצא אס. לא אומר שהוא יהיה ונטורה אבל מיני ונטורה גם טוב
Sent from my iPhone using Tapatalk
- רדפוקס
- קיבל.ה 5012 לייקים
הוא לא עלה איתם ליגה, הם סיימו את העונה הקודמת מקום 16 מתוך 20 נקודה מעל הקו האדום ונמנעו מירידה לליגה השלישית

לא יודע מאיפה אתה ו-וינסנט הבאתם את הטעות העובדתית הזאת.
-
- קיבל.ה 1411 לייקים
מקווה שהזר המדובר יגיע למחנה אימונים ויחתכו אותו
-
- קיבל.ה 404 לייקים
ממשיך להראות שאתה טיפש שלא בודק לפני שהוא פולט שטויות, עשה טובה פתח טרנספר מרקט ותשווה בין תקציבים ושווי שחקנים של קבוצות ליגה שנייה בברזיל לליגה פולנית, עכשיו פתח ויקיפדיה: ״On 14 April 2022, Bahia announced the signing of Falcão on loan until the end of the year.[4] Rarely used as the club achieved promotion to the Série A, he left the club on 4 January 2023״.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 22:44נתחיל בזה שהליגה הראשונה בפולין טובה יותר מהליגה השניה בברזיל ללא צל של ספק ובעובדה שהוא לא עלה ליגה עם הקבוצה שלו מהליגה השניה אלא חתם בקבוצה שירדה מהליגה הראשונה לליגה ה-2 לאחר שהיא ירדה.וינסנט כתב: ↑04 יולי 2025, 22:12נתחיל בזה שליגה שנייה בברזיל יותר טובה מליגה פולנית מכל בחינה, נמשיך בזה שאם היית טורח לבדוק היית רואה שהוא עלה עם הקבוצה שלו מליגה שנייה בברזיל לליגה ראשונה, נראה לי זה קצת יותר מרשים מלסיים מקום רביעי בליגה פולנית או מקום 15 בליגה פורטוגלית שכל הקבוצות שם ברמה של הפועל חיפה חוץ מהגדולות, אבל כמו שאמרתי אתה חרטטן מקצועי בלי רמת משכל אז ברור שלא בדקת. עשרות הופעות בליגה פורטוגלית זה לא רקורד יותר מרשים מעשרות הופעות בליגה ברזילאית שנייה, סליחה אבל אתה יושב ראש איגוד המטומטמים הבין לאומי.
ובכך גם נסיים כי אחרי שהתחלת כל כך גרוע ולא נכון הרשתי לעצמי לוותר על התענוג האינטלקטואלי שבלקרוא את המשך ההודעה שלך.
אם אתה יודע לקרוא אנגלית (אני בספק) תבין שכתוב שהוא שותף לעלייה של הקבוצה לליגה הראשונה. בקיצור שוב חירטטת והראת לכל הפורום שאתה המטומטם והחרטטן הראשי פה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5012 לייקים
אתה מדבר על עונת 21/22 בה הוא שיחק 112 דקות ב-7 משחקים במהלכה הקבוצה בה הוא בילה הרבה יותר ביציע מאשר על הדשא או על הספסל עלתה ליגה.וינסנט כתב: ↑04 יולי 2025, 22:57ממשיך להראות שאתה טיפש שלא בודק לפני שהוא פולט שטויות, עשה טובה פתח טרנספר מרקט ותשווה בין תקציבים ושווי שחקנים של קבוצות ליגה שנייה בברזיל לליגה פולנית, עכשיו פתח ויקיפדיה: ״On 14 April 2022, Bahia announced the signing of Falcão on loan until the end of the year.[4] Rarely used as the club achieved promotion to the Série A, he left the club on 4 January 2023״.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 22:44נתחיל בזה שהליגה הראשונה בפולין טובה יותר מהליגה השניה בברזיל ללא צל של ספק ובעובדה שהוא לא עלה ליגה עם הקבוצה שלו מהליגה השניה אלא חתם בקבוצה שירדה מהליגה הראשונה לליגה ה-2 לאחר שהיא ירדה.וינסנט כתב: ↑04 יולי 2025, 22:12
נתחיל בזה שליגה שנייה בברזיל יותר טובה מליגה פולנית מכל בחינה, נמשיך בזה שאם היית טורח לבדוק היית רואה שהוא עלה עם הקבוצה שלו מליגה שנייה בברזיל לליגה ראשונה, נראה לי זה קצת יותר מרשים מלסיים מקום רביעי בליגה פולנית או מקום 15 בליגה פורטוגלית שכל הקבוצות שם ברמה של הפועל חיפה חוץ מהגדולות, אבל כמו שאמרתי אתה חרטטן מקצועי בלי רמת משכל אז ברור שלא בדקת. עשרות הופעות בליגה פורטוגלית זה לא רקורד יותר מרשים מעשרות הופעות בליגה ברזילאית שנייה, סליחה אבל אתה יושב ראש איגוד המטומטמים הבין לאומי.
אם אתה יודע לקרוא אנגלית (אני בספק) תבין שכתוב שהוא שותף לעלייה של הקבוצה לליגה הראשונה. בקיצור שוב חירטטת והראת לכל הפורום שאתה המטומטם והחרטטן הראשי פה.

-
- קיבל.ה 404 לייקים
לא ישנה את העבודה שיצאת בדיחה עם בלוריאן.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 22:50בלוריאן שחקן רוטציה קבוע בסגנית אלופת ישראל ומחזיקת הגביע.
אם זאת הדוגמה שלך לאיך ״הוצאת אותי קטן מול כל הפורום״ אני מפחד (בשבילך) לשמוע את הדוגמאות האחרות וכמה ליצן אתה עלול לצאת אם ״תזכיר״ לי אותן.
אם לפרגן לשחקן שנתן משחק טוב כשהוא משחק ליד נגרים זה ״להלל״ אז אתה טמבל. אתה צריך בדיקה פסיכיאטרית. וסתם זכור לי עוד כמה מקרים כמו מקרה ג׳וקו מינצברג ועוד מרוב שיש כל כך הרבה קשה לי להיזכר באמת. ואהבתי שהבאת את החברים הליצנים שלך שיגבו אותך כמו בכל ריב איתי כי אתה לא יכול עליי לבד. אבל גם הם לא יעזרו לך, רק בדיון המטופש הזה דפקת עוד 3 חרטוטים ושקרים.
-
- קיבל.ה 404 לייקים
חחחחחחח די נו ליצני זה בסדר להודות שהבכת את עצמך בפעם המיליון. אמרת במפורש שהוא ירד ליגה עם קבוצה מליגה ראשונה לשנייה ועכשיו ראית שקרה ההיפך כמו שאמרתי, תפסיק להביא תירוצים וחרטות, עדיף שתביא את לירון האדום או הליצנים שאיתך שיעזרו לך נגדי. לא שזה מזיז לי הרי גם להם אין מה לרשום לי חוץ ״וינסנט אתה מביך״. בדיחה מצחיקה כולכם.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 23:00אתה מדבר על עונת 21/22 בה הוא שיחק 112 דקות ב-7 משחקים במהלכה הקבוצה בה הוא בילה הרבה יותר ביציע מאשר על הדשא או על הספסל עלתה ליגה.וינסנט כתב: ↑04 יולי 2025, 22:57ממשיך להראות שאתה טיפש שלא בודק לפני שהוא פולט שטויות, עשה טובה פתח טרנספר מרקט ותשווה בין תקציבים ושווי שחקנים של קבוצות ליגה שנייה בברזיל לליגה פולנית, עכשיו פתח ויקיפדיה: ״On 14 April 2022, Bahia announced the signing of Falcão on loan until the end of the year.[4] Rarely used as the club achieved promotion to the Série A, he left the club on 4 January 2023״.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 22:44
נתחיל בזה שהליגה הראשונה בפולין טובה יותר מהליגה השניה בברזיל ללא צל של ספק ובעובדה שהוא לא עלה ליגה עם הקבוצה שלו מהליגה השניה אלא חתם בקבוצה שירדה מהליגה הראשונה לליגה ה-2 לאחר שהיא ירדה.
![]()
-
- קיבל.ה 2407 לייקים
אתה באמת מביך ולי דווקא יש חילוקי דיעות עם רדפוקס, אבל הוא משתמש ותיק, יש לו ידע וכותב את דעתו באופן הגיוני.
אתה בדיוק הפוך
אתה בדיוק הפוך
-
- קיבל.ה 337 לייקים
Get a room
האשכול הזה מלא במקורבים ולא מעט מרפרשים פה כדי להתעדכן במה שקורה ובסוף קוראים את הזיוני שלכם על בלוריאן ופאסי
האשכול הזה מלא במקורבים ולא מעט מרפרשים פה כדי להתעדכן במה שקורה ובסוף קוראים את הזיוני שלכם על בלוריאן ופאסי
- רדפוקס
- קיבל.ה 5012 לייקים
עדיין מחכה שתראה לי תגובה שלי על ג'וקו כפי שטענת.וינסנט כתב: ↑04 יולי 2025, 23:04לא ישנה את העבודה שיצאת בדיחה עם בלוריאן.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 22:50בלוריאן שחקן רוטציה קבוע בסגנית אלופת ישראל ומחזיקת הגביע.
אם לפרגן לשחקן שנתן משחק טוב כשהוא משחק ליד נגרים זה ״להלל״ אז אתה טמבל. אתה צריך בדיקה פסיכיאטרית. וסתם זכור לי עוד כמה מקרים כמו מקרה ג׳וקו מינצברג ועוד מרוב שיש כל כך הרבה קשה לי להיזכר באמת. ואהבתי שהבאת את החברים הליצנים שלך שיגבו אותך כמו בכל ריב איתי כי אתה לא יכול עליי לבד. אבל גם הם לא יעזרו לך, רק בדיון המטופש הזה דפקת עוד 3 חרטוטים ושקרים.
הנושא ממש פה בעמוד הראשון, לא ברור למה אני עדיין מחכה - אולי בגלל שכל הנושא מלא בטינופים שלי על ג'וקו וזה לא מסתדר עם השקר שהמצאת?
זכורים לך מקרים שלא קיימים ואני זקוק לפסיכיאטר... נו טוב.
תשמע לא נעים לי לנגב איתך את הרצפה פה בפורום מול כולם אבל אתה ממש הכרחת אותי אז אני אפסיק עכשיו.
בכל זאת אני כנראה כפול ממך בגיל ואני צריך להיות הבוגר מבינינו ולהפסיק את זה שעוד נשארה לך טיפה (ממש טיפה) של כבוד.
-
- קיבל.ה 404 לייקים
לירון עצם זה שאתה בעד להחזיר את זהבי להפועל הופך אותך לליצן הראשי של הפורום אבל בסדר תרשום לי שאני מביך אם זה עוזר לך להרגיש טוב (ככה זה כשאין לך שום טענה אמיתית לרשום כמו חבר שלך). תמשיכו להשפיל את עצמכם אתם מצחיקים אותי אמיתי.
-
- קיבל.ה 404 לייקים
בעיקר זכור לי הסרטון ביצועים הבינוני מינוס שלו שהתלהבת כאילו זה צ׳אבי, כבר אז הבנתי שאין לך מושג.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 23:10עדיין מחכה שתראה לי תגובה שלי על ג'וקו כפי שטענת.וינסנט כתב: ↑04 יולי 2025, 23:04לא ישנה את העבודה שיצאת בדיחה עם בלוריאן.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 22:50
בלוריאן שחקן רוטציה קבוע בסגנית אלופת ישראל ומחזיקת הגביע.
הנושא ממש פה בעמוד הראשון, לא ברור למה אני עדיין מחכה - אולי בגלל שכל הנושא מלא בטינופים שלי על ג'וקו וזה לא מסתדר עם השקר שהמצאת?
תשמע לא נעים לי לנגב איתך את הרצפה פה בפורום מול כולם אבל אתה ממש הכרחת אותי אז אני אפסיק עכשיו.
בכל זאת אני כנראה כפול ממך בגיל ואני צריך להיות הבוגר מבינינו ולהפסיק את זה שעוד נשארה לך טיפה (ממש טיפה) של כבוד.
אתה הרגע רשמת ההיפך ממני ונתתי לך הוכחה שאתה משקר והמשכת לתרץ כדי לא לצאת מושפל אבל רק השפלת את עצמך עוד יותר. אבל זה בסדר אני מבין שאתה רוצה להמשיך ככה ימות העולם לא תודעה שטעית ושאתה קשקשן חסר מושג, כמו שאמרתי - ילד. יאללה לישון יבן 40 שמתנהג כמו ילד בן 3 ובסוף מתבכיין ומנסה להפוך את זה עליי. אתה הליצן הפרטי שלי, תזכור את זה ואם לא אני אזכיר לך כל פעם מחדש.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5012 לייקים
אני סיימתי להתנצח איתך כאמור. רק רוצה שתביא לי הוכחה למה שאתה טוען לגבי ג׳וקו, אם זה נכון זה לא אמור להיות לך קשה להוכיח את זה.וינסנט כתב: ↑04 יולי 2025, 23:19בעיקר זכור לי הסרטון ביצועים הבינוני מינוס שלו שהתלהבת כאילו זה צ׳אבי, כבר אז הבנתי שאין לך מושג.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 23:10עדיין מחכה שתראה לי תגובה שלי על ג'וקו כפי שטענת.וינסנט כתב: ↑04 יולי 2025, 23:04
לא ישנה את העבודה שיצאת בדיחה עם בלוריאן.
תראה לי בבקשה איפה התלהבתי מסרטון הביצועים שלו, אני ממתין.
-
- קיבל.ה 2407 לייקים
תגיד, ב 15.5.10 איפה היית?
דרך אגב רדפוקס לא חבר שלי ואין לי מושג מי הבחור במציאות
-
- קיבל.ה 404 לייקים
בטדי.לירון האדום כתב: ↑04 יולי 2025, 23:23תגיד, ב 15.5.10 איפה היית?
די נו אני יודע שאתה הבסטי שלו.
-
- קיבל.ה 404 לייקים
רדפוקס: ״קלטת שלו מהעונה האחרונה. נראה הרבה יותר טוב מהסרטונים שצורפו פה. נראה שמשחק 6/8. מסירות טובות קדימה, השתחררות טובה מלחץ וחילוצים יפים. מקווה שהקלטת לא מטעה״.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 23:23אני סיימתי להתנצח איתך כאמור. רק רוצה שתביא לי הוכחה למה שאתה טוען לגבי ג׳וקו, אם זה נכון זה לא אמור להיות לך קשה להוכיח את זה.וינסנט כתב: ↑04 יולי 2025, 23:19בעיקר זכור לי הסרטון ביצועים הבינוני מינוס שלו שהתלהבת כאילו זה צ׳אבי, כבר אז הבנתי שאין לך מושג.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 23:10
עדיין מחכה שתראה לי תגובה שלי על ג'וקו כפי שטענת.
תראה לי בבקשה איפה התלהבתי מסרטון הביצועים שלו, אני ממתין.
ראיתי את כל הסרטונים שלו לא היה שם שום דבר מיוחד או חריג מכל סרטון אחר של רכש מהשנים האחרונות, העיקר התלהבת כאילו זאת קלטת סקס. די שחרר אותי לישון אני משתעמם אתה לא מהווה לי אתגר בויכוח הזה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5012 לייקים
viewtopic.php?p=356538#p356538וינסנט כתב: ↑04 יולי 2025, 23:32רדפוקס: ״קלטת שלו מהעונה האחרונה. נראה הרבה יותר טוב מהסרטונים שצורפו פה. נראה שמשחק 6/8. מסירות טובות קדימה, השתחררות טובה מלחץ וחילוצים יפים. מקווה שהקלטת לא מטעה״.
ראיתי את כל הסרטונים שלו לא היה שם שום דבר מיוחד או חריג מכל סרטון אחר של רכש מהשנים האחרונות, העיקר התלהבת כאילו זאת קלטת סקס. די שחרר אותי לישון אני משתעמם אתה לא מהווה לי אתגר בויכוח הזה.
זה לא אני, אבל ניסיון יפה.
-
- קיבל.ה 232 לייקים
112 עמודים
110 עמודים בלבולי שכל וריבים בין יוזרים
עמוד וחצי כדורגל
110 עמודים בלבולי שכל וריבים בין יוזרים
עמוד וחצי כדורגל
-
- קיבל.ה 2407 לייקים
גם אני היתי שם וזהבי אחראי לרגע הכי מאושר שלי בחיים כאוהד.וינסנט כתב: ↑04 יולי 2025, 23:25בטדי.לירון האדום כתב: ↑04 יולי 2025, 23:23תגיד, ב 15.5.10 איפה היית?
די נו אני יודע שאתה הבסטי שלו.
ותפסיק להיות מביך, לא מכיר את רדפוקס ולא יודע מי זה.
גם אין לי מושג מי אתה.
-
- קיבל.ה 404 לייקים
ונותן לכם טיפ: פעם הבאה במקום פשוט במקום לרשום ההיפך ממני תעשו בדיקה בגוגל שתמנע ממכם את הפדיחה, חבל שכל פעם תפדחו את עצמכם רק בגלל שאתם לא עושים בדיקה פשוטה של 2 דקות.
-
- קיבל.ה 404 לייקים
וואלה אתה צודק מזל טוב פעם ראשונה יצאת דובר אמת ואני לא, רק שאני מודה בזה כמו גבר ולא מחפש תירוצים או חברים שיבואו לחלץ אותי כדי לא לצאת מושפל. אתה עדיין בדיחה.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 23:36viewtopic.php?p=356538#p356538וינסנט כתב: ↑04 יולי 2025, 23:32רדפוקס: ״קלטת שלו מהעונה האחרונה. נראה הרבה יותר טוב מהסרטונים שצורפו פה. נראה שמשחק 6/8. מסירות טובות קדימה, השתחררות טובה מלחץ וחילוצים יפים. מקווה שהקלטת לא מטעה״.
-
- קיבל.ה 209 לייקים
רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 23:36viewtopic.php?p=356538#p356538וינסנט כתב: ↑04 יולי 2025, 23:32רדפוקס: ״קלטת שלו מהעונה האחרונה. נראה הרבה יותר טוב מהסרטונים שצורפו פה. נראה שמשחק 6/8. מסירות טובות קדימה, השתחררות טובה מלחץ וחילוצים יפים. מקווה שהקלטת לא מטעה״.

לא מבין למה אתה מתווכח עם איש שהתעקש במשך כמה שבועות לפתוח אשכול שנקרא ״משחק עליה״ כדי להטריל (מיותר לציין שעלינו ליגה בשבוע הראשון שלא פתח אשכול)