גם עופר ניר שםdino כתב: ↑03 יולי 2025, 21:20סלאבוב בעניינים או שזה רק בוקסוש וברדה?
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 323 לייקים
ישנים בעמידהלוסיאנו כתב: ↑03 יולי 2025, 17:24יש לך דיבור של רז זהביאנחנו בתהליך כתב: ↑03 יולי 2025, 16:44 ההחלטה הזאת טובה להפועל על הנייר
בפועל? לא לעונה הזאת לפחות
שבוע למחנה אימונים ורק זר אחד ששווה משהו בסגל
ודממה, ישנים בעמידה.
מצד אחד מספק מידע ואז מחמם
אמרתי את זה בתחילת השבוע ואתם עדיין עם הראש בקיר
שבועיים וחצי למשחק ראשון בגביע הטוטו ויש לך 4 שחקניי הרכב
אם היו מחכים לכמה זרים בעמדות מסוימות הייתי מבין, אבל חסרים לך 10 שחקנים
במצב הנוכחי לא יבואו 10 שחקנים בחיים
וגם השחקנים שיביאו מה אתם חושבים תוך שנייה תהיה פה קבוצה? מחנה אימונים זה השלב הכי חשוב בהכנה, שם כל השחקנים מתחברים והקבוצה רצה.
ואתה מגיע לשם שכל הצוות המקצועי כרגע כישלון מוחלט בקיץ הזה.
ואל תתנו לי תירוצים למלחמה, תאמינו לי שאם היו רוצים היו הולכים על שחקנים פה בארץ.
אבל הם עולים הרבה כסף.
-
- קיבל.ה 1179 לייקים
לתחושתי אם לא הבילד אפ השלילי התגובות פה היו שונות
לא יודע מה ראיתם שהפכתם אותו למתחזה
לא יודע מה ראיתם שהפכתם אותו למתחזה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
אוי ואבוי אם בגלל החרמנות של הפורום לוולקאם יעשו פשרות שלא לצורך, במקום לעבוד מסודר ולהביא את הכי טוב שאפשר. יש זרים טובים שהופכים להיות רלוונטיים רק לעומק הפגרה, ככה זה עובד.
אין לנו אירופה, גביע השוקו מעניין לי את האשך, והליגה מתחילה ב- 23/08. לא צריך שאננות כמובן, אבל אין שום סיבה ללחץ והיסטריה.
אין לנו אירופה, גביע השוקו מעניין לי את האשך, והליגה מתחילה ב- 23/08. לא צריך שאננות כמובן, אבל אין שום סיבה ללחץ והיסטריה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5001 לייקים
עושים לנו בתקשורת בילד אפ חודשיים לשחקנים ב-300-400 אלף יורו ובסוף מביאים שחקן של 150 בלחץ ששיחק רק בתחתית ליגה 2 בברזיל ומטה, זה גם ניסנוב יכול.
הלוואי ועשו עבודת סקאוט גדולה ונאכל את הכובע, אבל לא לילד הזה פיללנו על הנייר.
מבחינת הסרטון נטו לא נראה כזה גרוע אבל מסרטונים של קשר אחורי גרזן אי אפשר ללמוד כלום על טיב השחקן, תיקולים גם אתה יכול לעשות בשכונה.
אני זוכר שראיתי סרטון של איהב גנאיים והוא היה נראה מצוין ובסוף הגיע לפה השחקן הכי איטי ומטומטם שראיתי בחיי וסייע להוריד אותנו ליגה בבושת פנים.
מנתונים בליגה השניה בברזיל
התרומה ההתקפית שלו מאוד נמוכה.
אבל מבחינת תיקולים כקשר אחורי בעונת 2024 הוא סיים כשחקן השני עם ממוצע התיקולים הגבוה ביותר, עם 2.11 למשחק.
התרומה ההתקפית שלו מאוד נמוכה.
אבל מבחינת תיקולים כקשר אחורי בעונת 2024 הוא סיים כשחקן השני עם ממוצע התיקולים הגבוה ביותר, עם 2.11 למשחק.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
- קיבל.ה 2611 לייקים
dino כתב: ↑03 יולי 2025, 21:11אם מישהו רוצה לראות כמה שיחק, ציוניםdino כתב: ↑03 יולי 2025, 21:07לוסיאנו כתב: ↑03 יולי 2025, 20:43
וואלה חשפת אותו בסוף חחח
כן זה הוא
אמרתי לא בטוח שתהיה התלהבות
https://www.transfermarkt.com/falcao/pr ... ler/643195
https://www.transfermarkt.com/falcao/pr ... ler/643195
שפל בטרנספרמרקט אבל מי יודע.
זה לא ממש מדד מדוייק.
https://www.flashscore.com/player/falcao/viIiurhE/
דווקא כל הפרופילים שהודלפו (מוקאירו/דיארה/מאיימבו/אגאו/גמבואה וכו) היו יחסית מרשימים ומעל מה שהתרגלנו. אז בואו נחכה כלום לא סגור. יש עדיין מומ מול הסוכן. נקווה שזה זר לספסל או משהו
-
- קיבל.ה 1179 לייקים
אני מודה שראיתי את הקליפ ולא קראתי כאן את ההודעות אז לא ראיתי מה הרקורדרדפוקס כתב: ↑03 יולי 2025, 21:30עושים לנו בתקשורת בילד אפ חודשיים לשחקנים ב-300-400 אלף יורו ובסוף מביאים שחקן של 150 בלחץ ששיחק רק בתחתית ליגה 2 בברזיל ומטה, זה גם ניסנוב יכול.
הלוואי ועשו עבודת סקאוט גדולה ונאכל את הכובע, אבל לא לילד הזה פיללנו על הנייר.
מבחינת הסרטון נטו לא נראה כזה גרוע אבל מסרטונים של קשר אחורי גרזן אי אפשר ללמוד כלום על טיב השחקן, תיקולים גם אתה יכול לעשות בשכונה.
אני זוכר שראיתי סרטון של איהב גנאיים והוא היה נראה מצוין ובסוף הגיע לפה השחקן הכי איטי ומטומטם שראיתי בחיי וסייע להוריד אותנו ליגה בבושת פנים.
לפי הקליפ בעיניי הוא שחקן טוב
הרקורד שלו אכן לא מרשים ואולי אפילו מאכזב
נקווה שבאת עשו שם עבודת סקאווטינג יוצאת דופן
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 453 לייקים
כמה חיכיתי לקיץ הזה.
בינתיים דיכאון.
בינתיים דיכאון.
-
- קיבל.ה 337 לייקים
שחקן שמבלה את כל הקריירה בליגה שנייה, מה הסיכוי שבא הסקאוט שלנו וגילה איזה זר אכזר ? מילא היה בן 22 היה אפשר להתווכח על פוטנציאל, אני עדיין מקווה להחתמות טובות הרבה יותר.
-
- קיבל.ה 1199 לייקים
לא הבנתי, מאיפה הוודאות שהוא חותם?
- Shacham
- קיבל.ה 886 לייקים
הרקורד שלו די מביך, גם הנתונים הסטטיסטיים היבשים שלו עלובים. הזכירו פה את איהאב גנאים, אז הנתונים הסטטיסטיים שלו בהפועל יותר טובים משל הפלקאו הזה, וכנראה שליגת העל יותר טובה מהליגה הברזילאית השניה.
לא טורח אפילו להסתכל על הסרטון בתקווה שהשמועה הזאת לא רצינית. שחקן שיוצא מברזיל פעם ראשונה בגיל 28 וגם שם הוא לא מרשים בכלל... רכש ניסנובי לכל דבר.
זה ההוא שאמרו עליו שהוא מאותו סוכן שהביא את לוקאס ונטורה ומגיע על תקן דומה? כי זו השוואה מנותקת, ונטורה לפני באר שבע שיחק רוב הקריירה בליגה ברזילאית/פורטוגלית ראשונה.
לא טורח אפילו להסתכל על הסרטון בתקווה שהשמועה הזאת לא רצינית. שחקן שיוצא מברזיל פעם ראשונה בגיל 28 וגם שם הוא לא מרשים בכלל... רכש ניסנובי לכל דבר.
זה ההוא שאמרו עליו שהוא מאותו סוכן שהביא את לוקאס ונטורה ומגיע על תקן דומה? כי זו השוואה מנותקת, ונטורה לפני באר שבע שיחק רוב הקריירה בליגה ברזילאית/פורטוגלית ראשונה.
מאיפה יש לי מאיפה לשאוב אןפטימיות אח יקר, החתמת לי מור בןסקילה בן 20 מליגה לאומית ב30 ימים האחרונים, מילא היה כוכב מוכח. חסר לך 10 שחקנים. אתה כרגע בסגל עם שחקנים שלא מתאימים לך כמו קנצפולסקי, ארי כהן, רוטמן, נסאר וג'וקו ועושה רושם שביינתיים אלה יהיו המחליפים שלנו בספסל. הקבוצה לא מצליחה להביא זר לא זרים, וכל יום שעובר לא מצמצם פערים, ההפך.
מחר בבוקר אני יקום ויכתוב שיש מגעים עם שחקן מדרום אפריקה ואנשים פשוט יאמינו לי, שווה לנסות אחי
בפועל? שום איזכור בשום מקום חוץ מפורום שדים. לך תסביר את זה..
-
- קיבל.ה 6147 לייקים
אני חייב להגיד שזה נראה הזיה מוחלטת.
אני מבין שאולי הציפיות היו מוגזמות בהתייחס לתקציב ולרמת הזרים שיגיעו לפה, אבל הבחור הזה? אני אופתע אם הוא מרוויח יותר מג'וקו. זה נראה פרופיל קלאסי לזר של ליגה לאומית או תחתית ליגת העל.
מילא אם זו הייתה ההחתמה הראשונה ואז היינו מבינים לפחות שאנחנו לא בכיוון, אבל אחרי ליידנר, בוסקילה, מאיימבו וצור? מה הקשר?
מרגיש כאילו אני מפספס פה משהו.
אני מבין שאולי הציפיות היו מוגזמות בהתייחס לתקציב ולרמת הזרים שיגיעו לפה, אבל הבחור הזה? אני אופתע אם הוא מרוויח יותר מג'וקו. זה נראה פרופיל קלאסי לזר של ליגה לאומית או תחתית ליגת העל.
מילא אם זו הייתה ההחתמה הראשונה ואז היינו מבינים לפחות שאנחנו לא בכיוון, אבל אחרי ליידנר, בוסקילה, מאיימבו וצור? מה הקשר?
-
- קיבל.ה 1199 לייקים
קיצר עושים פה דאחקות על הפורום
לא רע
לא רע
מה דאחקות זה באמת שם שרוצים
אין סיכוי בעולם שהגיעו לשחקן הזה מבלי לראות אותו
אין סיכוי בעולם שהגיעו לשחקן הזה מבלי לראות אותו
- רדפוקס
- קיבל.ה 5001 לייקים
חוץ ממאייומבו שקיבל שכר גבוה אין פה שחקן בעלות גדולה, גם בוסקילה זה בסוף סיפור בסכומים דומים לרכישת לאיוס בעונת ניסנוב.הוקיץ' כתב: ↑03 יולי 2025, 23:45 אני חייב להגיד שזה נראה הזיה מוחלטת.
ראינו בעונה האחרונה בליגת העל שהביאו את רודריגז במשכורת גבוהה, שדרוג שכר ללאיוס, אוז׳בלט שנשאר כנדוניה בשכר יחסית גבוה ואלטמן שהגיע בחוזה מנופח וכל שאר הזרים והישראלים שהגיעו היו לפחות בשתי רמות מתחת אם לא הרבה יותר מבחינת עלויות.
יכול להיות שזה שוב אותו הסיפור - יביאו שניים/שלושה זרים בשכר גבוה לצד הימורים בכסף קטן.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
אני מוכן לשים עם מי שאתה רוצה 500 שקל שהוא שחקן גרוע לפי סקר בקהל בסוף השנה.
אין שום סיכוי שמישהו ראה אותו ואת הנתונים שלו והחליט שהוא מתאים לקבוצת צמרת בליגה.
זה או שאין לנו כסף, או שגוזרים פה קופון.
אין עוד אופציות.
האופציה היחידה שיכולה להיות חיובית זה שחירטטו את כולכם.
-
- קיבל.ה 6147 לייקים
אולי אני טועה, אבל השחקן הזה נראה בעלות נמוכה גם יחסית לפאסי.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 00:01חוץ ממאייומבו שקיבל שכר גבוה אין פה שחקן בעלות גדולה, גם בוסקילה זה בסוף סיפור בסכומים דומים לרכישת לאיוס בעונת ניסנוב.הוקיץ' כתב: ↑03 יולי 2025, 23:45 אני חייב להגיד שזה נראה הזיה מוחלטת.
ראינו בעונה האחרונה בליגת העל שהביאו את רודריגז במשכורת גבוהה, שדרוג שכר ללאיוס, אוז׳בלט שנשאר כנדוניה בשכר יחסית גבוה ואלטמן שהגיע בחוזה מנופח וכל שאר הזרים והישראלים שהגיעו היו לפחות בשתי רמות מתחת אם לא הרבה יותר מבחינת עלויות.
יכול להיות שזה שוב אותו הסיפור - יביאו שניים/שלושה זרים בשכר גבוה לצד הימורים בכסף קטן.
כאמור, הרקורד של ג'וקו כבר נראה יותר מרשים.
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
לא ראיתי את הסרטון כי סרטון של שחקן זה לא מייצג.
גם לאל ים אפשר לעשות סרטון שיראה שהוא שחקן מצוין.
הרקורד שלן מביך, כל הקריירה ליגה שניה בברזיל?
פעם ראשונה שייצא מברזיל לבוא ישר לקבוצה לחוצה כמו הפועל זה מתכון לאסון.
אנחנו לא בלאומית ואם הוא מגיע כדי להיות על הספסל אז אני מעדיף ישראלי עליו.
מביך
מביך
-
- קיבל.ה 1199 לייקים
הם מחרטטים אותנו זה גם אופציהNARKOTIKA כתב: ↑04 יולי 2025, 00:11אני מוכן לשים עם מי שאתה רוצה 500 שקל שהוא שחקן גרוע לפי סקר בקהל בסוף השנה.
אין שום סיכוי שמישהו ראה אותו ואת הנתונים שלו והחליט שהוא מתאים לקבוצת צמרת בליגה.
זה או שאין לנו כסף, או שגוזרים פה קופון.
אין עוד אופציות.
האופציה היחידה שיכולה להיות חיובית זה שחירטטו את כולכם.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5001 לייקים
כן פאסי כמדומני השתכר באזור ה-180 אלף יורו (לא שווה אפילו חצי בדיעבד), השחקן הזה נראה כמו מישהו שירוויח פחות משמעותית.הוקיץ' כתב: ↑04 יולי 2025, 00:27אולי אני טועה, אבל השחקן הזה נראה בעלות נמוכה גם יחסית לפאסי.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 00:01חוץ ממאייומבו שקיבל שכר גבוה אין פה שחקן בעלות גדולה, גם בוסקילה זה בסוף סיפור בסכומים דומים לרכישת לאיוס בעונת ניסנוב.הוקיץ' כתב: ↑03 יולי 2025, 23:45 אני חייב להגיד שזה נראה הזיה מוחלטת.
כאמור, הרקורד של ג'וקו כבר נראה יותר מרשים.
אבל אתה שוכח שהיה לנו גם את עזיז קאיונדו וגייב סגל (נרשם כזר) ובינואר טאמבודו (עלה 100 אלף יורו העברה אבל הרוויח בטח משהו כמו 100-120 אם לא פחות).
בגדול היה לנו את אוז׳בולט, אלטמן, רודריגז, לאיוס וצ׳יבוטה (שכחתי ממנו בהודעה הקודמת) שעליהם שפכו כסף גדול וכל שאר הסגל שבנו היה בכסף הרבה הרבה יותר קטן.
-
- קיבל.ה 1199 לייקים
הבעיה שם לא היתה כסף אלא ניהול
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 974 לייקים
מה עם כוס המים , הטרללת והדכאון שייחסת למשתמשים פה?לירון האדום כתב: ↑04 יולי 2025, 00:29 לא ראיתי את הסרטון כי סרטון של שחקן זה לא מייצג.
מביך
הכנסת אנשים למוסדות סגורים, סיפרת לנו שאין מה לדאוג
אני שמח לראות שגם אתה מתחבר למציאות
העגומה משהו נכון לעכשיו
- רדפוקס
- קיבל.ה 5001 לייקים
היו שם הרבה בעיות, חלוקה לא נכונה של התקציב הייתה אחת מהן ואי השקעה מספקת בזרים (פרט לרודריגז) גם.
אבל שוב זה לא משנה מה היו הבעיות פשוט נתתי דוגמא דיי רלוונטית למה שעשוי לקרות גם העונה (שמות ״נוצצים״ בכסף גדול לצד שחקנים ״הזויים״ בכסף קטן).
-
- קיבל.ה 1199 לייקים
הכל יכול להיות אבל הרושם הוא שהפעם יש אנשי מקצוע רציניים וניהול טוב ולכן אני כרגע עדיין לא בלחץ.
ועדיין הכל יפה בתאוריה. נצטרך לחכות ולראות לאן זה הולך
שם חדש על הפרק https://www.transfermarkt.com/denilson/ ... ler/808507 דנילסון קשר 8 ברזילאי גם ליגה שנייה. נראה יותר מרשים מהקודם.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5001 לייקים
פשש אתה מפציץ היום, מאיפה הבאת את השם הזה?אדוםאדום כתב: ↑04 יולי 2025, 01:05 שם חדש על הפרק https://www.transfermarkt.com/denilson/ ... ler/808507 דנילסון קשר 8 ברזילאי גם ליגה שנייה. נראה יותר מרשים מהקודם.
נראה שחקן בהחלט בלבל שונה, שיחק שתי עונות כשחקן הרכב בליגה הראשונה בברזיל (כרגע משחק בליגה השניה אחרי שירד ליגה בעונה הקודמת), בן 24.
מהסטטיסטיקה שלו עולה שהוא קשר 6/8, יותר קדמי מהברזילאי האחר אבל בטח לא 10.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 04 יולי 2025, 01:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Shacham
- קיבל.ה 886 לייקים
זה המקור לדנילסון:
https://ge.globo.com/mt/futebol/times/c ... ance.ghtml
אמלק כתוב שם שניסינו להשאיל אותו עם אופצייה לרכוש 50% מהכרטיס והקבוצה שלו פסלה את זה על הסף, וטענו שצריך הצעה משמעותית כדי שהם ישקלו למכור אותו.
וגם ציינו כמה קבוצות מהליגה הראשונה בברזיל שמתעניינות בו ואחת שכבר הציעה הצעה שגם נדחתה.
שחקן רציני פי 20 מהקודם שהוזכר.
https://ge.globo.com/mt/futebol/times/c ... ance.ghtml
אמלק כתוב שם שניסינו להשאיל אותו עם אופצייה לרכוש 50% מהכרטיס והקבוצה שלו פסלה את זה על הסף, וטענו שצריך הצעה משמעותית כדי שהם ישקלו למכור אותו.
וגם ציינו כמה קבוצות מהליגה הראשונה בברזיל שמתעניינות בו ואחת שכבר הציעה הצעה שגם נדחתה.
שחקן רציני פי 20 מהקודם שהוזכר.
יש גם משא ומתן רציני (ממקור פולני אמין) עם Joao Gamboa ששיחק בליגה הפולנית שגם הוזכר פה כבר. שהוא יותר 6 לדעתי. זה הפרופילים שמכוונים אליהם. הפלקאו הזה או שזה חרטא או שהוא לספסל. הזרים שמדברים איתם זה רמה מעל למה שהתרגלנו/מוחכים כבר בליגה סטייל מאיימבו ודיארה. אם תלכו לפי טרנפרמרקט (אפילו שזה לא הכי אמין) עד היום עם הניסנובים ומינצברג (חוץ מרודריגז ואוזבולט אולי) הביאו זרים בכירים שווי 250-350 עם שכר של מקסימום 180 לשנה. היום מדברים שווי מעל 500 אלף ושכר מל מינימום 300. אני סומך על הצוות, לדעתי פלקאו אם יבוא זה מקסימום לספסל או בגלל המלחמה
אני ממנה אותך למקורב הזרים הרשמי של הפורום.אדוםאדום כתב: ↑04 יולי 2025, 01:29 יש גם משא ומתן רציני (ממקור פולני אמין) עם Joao Gamboa ששיחק בליגה הפולנית שגם הוזכר פה כבר. שהוא יותר 6 לדעתי. זה הפרופילים שמכוונים אליהם. הפלקאו הזה או שזה חרטא או שהוא לספסל. הזרים שמדברים איתם זה רמה מעל למה שהתרגלנו/מוחכים כבר בליגה סטייל מאיימבו ודיארה. אם תלכו לפי טרנפרמרקט (אפילו שזה לא הכי אמין) עד היום עם הניסנובים ומינצברג (חוץ מרודריגז ואוזבולט אולי) הביאו זרים בכירים שווי 250-350 עם שכר של מקסימום 180 לשנה. היום מדברים שווי מעל 500 אלף ושכר מל מינימום 300. אני סומך על הצוות, לדעתי פלקאו אם יבוא זה מקסימום לספסל או בגלל המלחמה
שיהיה בהצלחה
לגבי פלקאו, מקווה שמדובר בבוקי סרוקי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5001 לייקים
שלח את המקור הפולני.אדוםאדום כתב: ↑04 יולי 2025, 01:29 יש גם משא ומתן רציני (ממקור פולני אמין) עם Joao Gamboa ששיחק בליגה הפולנית שגם הוזכר פה כבר. שהוא יותר 6 לדעתי. זה הפרופילים שמכוונים אליהם. הפלקאו הזה או שזה חרטא או שהוא לספסל. הזרים שמדברים איתם זה רמה מעל למה שהתרגלנו/מוחכים כבר בליגה סטייל מאיימבו ודיארה. אם תלכו לפי טרנפרמרקט (אפילו שזה לא הכי אמין) עד היום עם הניסנובים ומינצברג (חוץ מרודריגז ואוזבולט אולי) הביאו זרים בכירים שווי 250-350 עם שכר של מקסימום 180 לשנה. היום מדברים שווי מעל 500 אלף ושכר מל מינימום 300. אני סומך על הצוות, לדעתי פלקאו אם יבוא זה מקסימום לספסל או בגלל המלחמה
דיברתי עם כתב שמסקר את פוגון (הקבוצה שבה הוא שיחק) זה המידע שהוא נתן לי . בתרגום חופשי: גמבואה ניהל משא ומתן עם הפועל, קבוצה קוריאנית (דווח שסיכם שם את בפועל עדיין לא). עוד מספר קבוצות הביעו בו התעניינות פחות רצינית. ההתעניינות מהפועל היא לא שמועה אלא אמת וכך גם כותבים על זה בפולין. יש לו תג שחרור מפוגון בסך חצי מיליון אירו. הבעלים של פוגון שונא ישראל בלשון המעטה. זה מה שהיה לו להגיד. על פניו נראה שחקן טוב ברמה גבוהה משראינו. נחכה ונראה מה יהיה. כלום לא סגור , לא עם הפועל ולא עם השאר.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 01:40שלח את המקור הפולני.אדוםאדום כתב: ↑04 יולי 2025, 01:29 יש גם משא ומתן רציני (ממקור פולני אמין) עם Joao Gamboa ששיחק בליגה הפולנית שגם הוזכר פה כבר. שהוא יותר 6 לדעתי. זה הפרופילים שמכוונים אליהם. הפלקאו הזה או שזה חרטא או שהוא לספסל. הזרים שמדברים איתם זה רמה מעל למה שהתרגלנו/מוחכים כבר בליגה סטייל מאיימבו ודיארה. אם תלכו לפי טרנפרמרקט (אפילו שזה לא הכי אמין) עד היום עם הניסנובים ומינצברג (חוץ מרודריגז ואוזבולט אולי) הביאו זרים בכירים שווי 250-350 עם שכר של מקסימום 180 לשנה. היום מדברים שווי מעל 500 אלף ושכר מל מינימום 300. אני סומך על הצוות, לדעתי פלקאו אם יבוא זה מקסימום לספסל או בגלל המלחמה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5001 לייקים
אם אין מקור כתוב תרשה לי להטיל ספק לגבי השם הספציפי הזה (יש לי את הסיבות שלי).אדוםאדום כתב: ↑04 יולי 2025, 01:46דיברתי עם כתב שמסקר את פוגון (הקבוצה שבה הוא שיחק) זה המידע שהוא נתן לי . בתרגום חופשי: גמבואה ניהל משא ומתן עם הפועל, קבוצה קוריאנית (דווח שסיכם שם את בפועל עדיין לא). עוד מספר קבוצות הביעו בו התעניינות פחות רצינית. ההתעניינות מהפועל היא לא שמועה אלא אמת וכך גם כותבים על זה בפולין. יש לו תג שחרור מפוגון בסך חצי מיליון אירו. הבעלים של פוגון שונא ישראל בלשון המעטה. זה מה שהיה לו להגיד. על פניו נראה שחקן טוב ברמה גבוהה משראינו. נחכה ונראה מה יהיה. כלום לא סגור , לא עם הפועל ולא עם השאר.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 01:40שלח את המקור הפולני.אדוםאדום כתב: ↑04 יולי 2025, 01:29 יש גם משא ומתן רציני (ממקור פולני אמין) עם Joao Gamboa ששיחק בליגה הפולנית שגם הוזכר פה כבר. שהוא יותר 6 לדעתי. זה הפרופילים שמכוונים אליהם. הפלקאו הזה או שזה חרטא או שהוא לספסל. הזרים שמדברים איתם זה רמה מעל למה שהתרגלנו/מוחכים כבר בליגה סטייל מאיימבו ודיארה. אם תלכו לפי טרנפרמרקט (אפילו שזה לא הכי אמין) עד היום עם הניסנובים ומינצברג (חוץ מרודריגז ואוזבולט אולי) הביאו זרים בכירים שווי 250-350 עם שכר של מקסימום 180 לשנה. היום מדברים שווי מעל 500 אלף ושכר מל מינימום 300. אני סומך על הצוות, לדעתי פלקאו אם יבוא זה מקסימום לספסל או בגלל המלחמה
בכל אופן התקבלת למועדון ״המקורבים למקורבים״.
-
- קיבל.ה 1516 לייקים
הבעלים של פוגון הוא אכן קנדי מוסלמי שלא מחבב את ישראל.אדוםאדום כתב: ↑04 יולי 2025, 01:46דיברתי עם כתב שמסקר את פוגון (הקבוצה שבה הוא שיחק) זה המידע שהוא נתן לי . בתרגום חופשי: גמבואה ניהל משא ומתן עם הפועל, קבוצה קוריאנית (דווח שסיכם שם את בפועל עדיין לא). עוד מספר קבוצות הביעו בו התעניינות פחות רצינית. ההתעניינות מהפועל היא לא שמועה אלא אמת וכך גם כותבים על זה בפולין. יש לו תג שחרור מפוגון בסך חצי מיליון אירו. הבעלים של פוגון שונא ישראל בלשון המעטה. זה מה שהיה לו להגיד. על פניו נראה שחקן טוב ברמה גבוהה משראינו. נחכה ונראה מה יהיה. כלום לא סגור , לא עם הפועל ולא עם השאר.רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 01:40שלח את המקור הפולני.אדוםאדום כתב: ↑04 יולי 2025, 01:29 יש גם משא ומתן רציני (ממקור פולני אמין) עם Joao Gamboa ששיחק בליגה הפולנית שגם הוזכר פה כבר. שהוא יותר 6 לדעתי. זה הפרופילים שמכוונים אליהם. הפלקאו הזה או שזה חרטא או שהוא לספסל. הזרים שמדברים איתם זה רמה מעל למה שהתרגלנו/מוחכים כבר בליגה סטייל מאיימבו ודיארה. אם תלכו לפי טרנפרמרקט (אפילו שזה לא הכי אמין) עד היום עם הניסנובים ומינצברג (חוץ מרודריגז ואוזבולט אולי) הביאו זרים בכירים שווי 250-350 עם שכר של מקסימום 180 לשנה. היום מדברים שווי מעל 500 אלף ושכר מל מינימום 300. אני סומך על הצוות, לדעתי פלקאו אם יבוא זה מקסימום לספסל או בגלל המלחמה
אבל הוא איש עסקים ולא נראה לי שאם מישהו יסכים לשלם את תג המחיר הוא יעמוד בדרכו.
-
- קיבל.ה 1411 לייקים
טוב הלכתי לאיבוד דברו איתי כשיש וולקאם או לכל הפחות סיכום
כתבתי שיש 2 ברזילאים. דנילסון הוא השני. למרות שכתוב עדין הם במומ מולם. פלקהו אני מאמין יהיה בהפועל , דנילסון יותר קשה.
שתכירו שדנילסון זה טופ 8 בליגה שניה בברזיל שקבוצות גדולות בברזיל רוצות אותו והנשיא שלהם לא מוכר.
כפי שאמרתי מנסים לבנות שלישיה של 6-8-10.
שתכירו שדנילסון זה טופ 8 בליגה שניה בברזיל שקבוצות גדולות בברזיל רוצות אותו והנשיא שלהם לא מוכר.
כפי שאמרתי מנסים לבנות שלישיה של 6-8-10.