בהחלט כן
וואלה זה מנכל שלא עושה את העבודה שלו
נתן לבש יציעים בגביע ולא דרש שוויון
לא ברור לי מה הוא כל היום
מה שמצחיק שהוא רוצה שנביא כל שחקן שיצא או עבר אצלהם כי הוא ווינר.Asafasraf כתב:מתי אתה מציע שנחליף את התלבושת לצבע צהוב?yoni143 כתב:מאור קנדיל זה אופי של רותם חטואל ואלירן עטר משולב מידיעה. אבישי כהן תפור אלינו למגן הימיני וכמובן שלא יפנו אליו
Sent from my iPhone using Tapatalk
בגדול אף אחד מהם לא פנוי
ניקולסקו היה לא מזמן החלוץ הזה שיורד ליגה עם מכבי פ״ת כמדומני..לירון האדום כתב: ↑01 יולי 2025, 11:17 סורו לא רצוי בבית"ר, אולי בנתניה - פורום של הפועל - להביא!
מירון גורג - שחקן בלי ברכיים כבד שלא ממשיך בבית"ר - פורום של הפועל - להביא!
2 זרים שירדו ליגה עם מכבי פ"ת - להביא !
חלוץ שלא פגע בקבוצה שרצה לאליפות - להביא !
בדיחה...
הפועל ב"ש נראו בקיץ שעבר כמו שלשול עד שהגיעו אליהם בספטמבר קנגאוה וונטורהקפבלנקה כתב: ↑01 יולי 2025, 11:35 סבבה, מכוונים גבוה. טוב ויפה.
השאלה כמה זמן אפשר ללכת עם הראש בקיר, כי לאימון הפתיחה הגעת, במונחים של מה שדרוש כדי להתחזק, בלי כלום.
אתה יוצא למחנה אימונים עוד שניה וחצי, ועדיין, בלי כלום.
אז או שנמתין עד לסוף אוגוסט וינחתיו פה קאליברים ואז שיחקתם אותה, או שאולי לא.
בינתיים אנחנו מתאמנים עם סגל שבמקרה הטוב לא יהיה הסגל בפועל ובמקרה הרע כן יהיה הסגל בפועל.
אתם ראיתם אותם משחקים? הם ברמה של להתמודד על כדור עם ונטורה?
אני כל כך מנסה להימנע מההשוואה הזאת, אבל ככל שהקיץ עובר והרכש לא מגיע ובדיוק כך הגיבו לא מעט משתמשים כאן בפורום, בקיץ הראשון עם האמריקאים - "יש מספיק זמן לבנות את הסגל..", "תאזרו בסבלנות..", "יהיה מספיק זמן לבקר את מי שצריך.." והרבה דוגמאות דומות ובסוף ראינו איך סיימנו את השנה איתם.L.S כתב: ↑01 יולי 2025, 11:47הפועל ב"ש נראו בקיץ שעבר כמו שלשול עד שהגיעו אליהם בספטמבר קנגאוה וונטורהקפבלנקה כתב: ↑01 יולי 2025, 11:35 סבבה, מכוונים גבוה. טוב ויפה.
השאלה כמה זמן אפשר ללכת עם הראש בקיר, כי לאימון הפתיחה הגעת, במונחים של מה שדרוש כדי להתחזק, בלי כלום.
בינתיים אנחנו מתאמנים עם סגל שבמקרה הטוב לא יהיה הסגל בפועל ובמקרה הרע כן יהיה הסגל בפועל.
אז נכון, אין לנו את הבסיס שיש לב"ש. אבל גם אין לנו אירופה. ואין לנו שאיפה לרוץ לאליפות העונה.
אני מעדיף שיחכו עד הדקה ה90 ויבנו לי את הסגל הכי טוב שהמערכת הזו מסוגלת, ולא יתנהגו כמו לחוצי פורום ויביאו לפה שחקנים כדי להשלים סגל.
אין לי מושג איך הפועל תראה העונה. יהיה לנו זמן, המון זמן להעביר ביקורת על הקבוצה שתבנה פה הקיץ.
דבר נוסף, יהיה גם את ינואר לתיקונים במידת הצורך.
ובינואר נגיד שקשה מאוד להביא שחקנים איכותיים בינואר ואל תילחצו בקיץ נביא כמה שחקנים. עזבו אנחנו בלופ נזרקו פה מלא שמות של שחקנים שאפשר להביא שישדרגו אותנו. אני שנה שעברה ראיתי את הדון הזה של הפועל ירושלים תקשיבו שחקן של החיים רץ בלי הפסקה טכני צעיר כל מה שאפשר לבקש, נכון אתה צריך להיפרד מאיזה מיליון מיליון וחצי יורו אבל הלו עברת את ה10 אלף מנויים אתה בעלים מילארדר תחתים כבר שחקנים. החלק ההתקפי שלנו היום בקושי יכול לתת גולL.S כתב: ↑01 יולי 2025, 11:47הפועל ב"ש נראו בקיץ שעבר כמו שלשול עד שהגיעו אליהם בספטמבר קנגאוה וונטורהקפבלנקה כתב: ↑01 יולי 2025, 11:35 סבבה, מכוונים גבוה. טוב ויפה.
אז נכון, אין לנו את הבסיס שיש לב"ש. אבל גם אין לנו אירופה. ואין לנו שאיפה לרוץ לאליפות העונה.
אני מעדיף שיחכו עד הדקה ה90 ויבנו לי את הסגל הכי טוב שהמערכת הזו מסוגלת, ולא יתנהגו כמו לחוצי פורום ויביאו לפה שחקנים כדי להשלים סגל.
אין לי מושג איך הפועל תראה העונה. יהיה לנו זמן, המון זמן להעביר ביקורת על הקבוצה שתבנה פה הקיץ.
דבר נוסף, יהיה גם את ינואר לתיקונים במידת הצורך.
הוא בכלל אף פעם לא מגזים או ממציא
אבל יש משא ומתןyoni143 כתב: ↑01 יולי 2025, 13:05 אז חסר לנו כרגע:
2 חלוצים אחרי עזיבתו של בן שהר
בלם
2 מגן ימני
קשר אחורי
קשר התקפי עושה משחק מתחת לחלןץ
קשר כנף שמאל , טוריאל לא מספיק
לפחות 8 שחקנים להרכב. ביינתיים עזבו משא מתן, אין ספינים על שחקנים שמתענינים בהם בכלל.
ציון של ניסנוב עד עכשיו. אל תגידו לי בוסקילה ומאחאמיד למה זה בדיחה.
זאת המהות של היוזר.. תכף יקרא לי טינופת כי אני מבקר אותולוסיאנו כתב: ↑01 יולי 2025, 13:06אבל יש משא ומתןyoni143 כתב: ↑01 יולי 2025, 13:05 אז חסר לנו כרגע:
בלם
2 מגן ימני
קשר אחורי
לפחות 8 שחקנים להרכב. ביינתיים עזבו משא מתן, אין ספינים על שחקנים שמתענינים בהם בכלל.
אז למה להתסיס
אי אפשר לתת שמועותcholo כתב: ↑01 יולי 2025, 13:07זאת המהות של היוזר.. תכף יקרא לי טינופת כי אני מבקר אותולוסיאנו כתב: ↑01 יולי 2025, 13:06אבל יש משא ומתןyoni143 כתב: ↑01 יולי 2025, 13:05 אז חסר לנו כרגע:
בלם
2 מגן ימני
קשר אחורי
אז למה להתסיס