גם אם כן... שיחק אצלנו 6-7 שנים נוער + בוגרים. יצא מאיתנו לאירופה, הגיע דרכנו לנבחרת, שם לדעתי גם את סרט הקפטן פעם, אחיו הקטן עדיין חלק מהמועדון... אני מופתע רק מכמה שהוא "לא עושה חשבון" ושורף גשר. "צהוב עולה תמיד" לשחקן שהיה במכבי בבוגרים רק בהשאלה (!) ואז בחרו לא לממש עליו את האופציה (!!) ובהפועל היה אפילו קפטן זה כואב..רדפוקס כתב: ↑29 יוני 2025, 12:01הוא שיחק מ-2011 עד 2018 במחלקות של מכבי ואז עבר אלינו.דולימנגה99 כתב: ↑29 יוני 2025, 09:34 סתיו למקין נפרד ממכבי ומקנח ב - “ותודה ענקית לקהל האדיר של מכבי – שתמיד היה שם בשבילי, ברגעים קשים ויפים כאחד. אני עוזב בהכרת תודה, באהבה גדולה, ואמשיך לעקוב גם מרחוק. צהוב עולה תמיד”..
שנה אחת כמושאל שם, אחרי שגדל אצלנו בנוער, עלה לבוגרים, קיבל דקות ומעטפת ושוחרר לחול במחיר בדיחה בשביל לקדם את הקריירה. דרכנו הגיע לנבחרת הנוער שנתנה לו את הדחיפה, דרכנו הגיע לכדורגל בוגרים בגיל 18., אבל - צהוב עולה תמיד.
דוגמא קלאסית לכמה השם שלנו בשוק היום חלש ועצוב. מקווה שיהיה שינוי בעיקר תדמיתי בהפועל בשנים הקרובות כדי ששחקנים לא כלכך ימהרו לשרוף את הגשר איתנו.
מוגש בעיקר עבור מי שחושב שלמקין בכלל מחשיב את עצמו "הפועל". אנחנו כלום בשבילו... תחנת מעבר בדרך לבית האמיתי שלו במכבי ומשם לאירופה. אני אישית מאחל לו להיכשל ומקווה שלא נראה אותו לובש את המדים האדומים שוב אי פעם
אקסים של הפועל
-
- קיבל.ה 38 לייקים
-
- קיבל.ה 2132 לייקים
לא מבין מה העניין פה.
לי זה נשמע פוסט פרידה גנרי (לא קראתי).
ברור שאם הוא אכן ינפח שם כדורים והוא יחזור לארץ, הרמאים זה העדפה מספר 1 עם השכר המופקע. כל שחקן כדורגל ישראלי שואף לזה.
לי זה נשמע פוסט פרידה גנרי (לא קראתי).
ברור שאם הוא אכן ינפח שם כדורים והוא יחזור לארץ, הרמאים זה העדפה מספר 1 עם השכר המופקע. כל שחקן כדורגל ישראלי שואף לזה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 38 לייקים
עכשיו עולה ל5 באוויר ומוסיף עוד פנינים -
"אני מרגיש יותר מחובר למכבי תל אביב מאשר להפועל תל אביב. מגיל 0 אני אוהד אותה, עד שעברתי להפועל ואז אתה פחות אוהד ויותר שחקן - אתה פשוט אוהד את איפה שאתה משחק. במנטליות והסגנון אני יותר מחובר למכבי"
שוב, הבנאדם בגיל 19 קיבל אצלנו סרט קפטן בבוגרים!! בזמן שהוא אוהד מכבי. מסביר באמת למה ירדנו ליגה, למה נראינו ככה כלכך הרבה שנים. כל השחקני נוער ה"מוכשרים" שיורקים עלינו ברגע שיש חצי אופציה. מה נגיד... אני אישית מאחל לו צולבת
"אני מרגיש יותר מחובר למכבי תל אביב מאשר להפועל תל אביב. מגיל 0 אני אוהד אותה, עד שעברתי להפועל ואז אתה פחות אוהד ויותר שחקן - אתה פשוט אוהד את איפה שאתה משחק. במנטליות והסגנון אני יותר מחובר למכבי"
שוב, הבנאדם בגיל 19 קיבל אצלנו סרט קפטן בבוגרים!! בזמן שהוא אוהד מכבי. מסביר באמת למה ירדנו ליגה, למה נראינו ככה כלכך הרבה שנים. כל השחקני נוער ה"מוכשרים" שיורקים עלינו ברגע שיש חצי אופציה. מה נגיד... אני אישית מאחל לו צולבת
-
- קיבל.ה 1002 לייקים
שתהיה לו בכורה בטוונטה כמו זו של יצחקי במחלה.
יאללה הביתה!!!
- Shacham
- קיבל.ה 881 לייקים
לגיטימי שאלו יהיו התחושות שלו, אני לא מבין אבל מה דחוף לו להתבטא ככה וליצור אנטגוניזם נגד אח שלו שמשחק בהפועל.
-
- קיבל.ה 2132 לייקים
אז יאללה צולבת.דולימנגה99 כתב: ↑29 יוני 2025, 15:10 עכשיו עולה ל5 באוויר ומוסיף עוד פנינים -
-
- קיבל.ה 1087 לייקים
צריך להיות בן זונה גדול כדי לדבר ככה כשאחיך עדיין בהפועל.טכנית לארז כתב: ↑29 יוני 2025, 15:29אז יאללה צולבת.דולימנגה99 כתב: ↑29 יוני 2025, 15:10 עכשיו עולה ל5 באוויר ומוסיף עוד פנינים -
-
- קיבל.ה 248 לייקים
אתה זוכר שיצחקי כיכב , סחב אותם לאירופה והיוונים הציעו מייד לרכוש אותו ב 5 מיליון יורו ? ( שזה יותר מ 10 עכשיו )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1002 לייקים
-
- קיבל.ה 248 לייקים
מה לעשות שכנראה גם אצלך הגיל עושה את שלו, זאת לא הייתה הבכורה של יצחקי במכבי, זה היה משחק הליגה הראשון אבל לפני זה נתן הצגות באירופה.יהלום14אדום כתב: ↑29 יוני 2025, 20:25אני זוכר את משחק הבכורה שלו ומאחל ללמקין את אותה פתיחה.
-
- קיבל.ה 1002 לייקים
לזה התכוונתי, למשחק הליגה הראשון שלו.ההוא מפעם כתב: ↑29 יוני 2025, 21:05מה לעשות שכנראה גם אצלך הגיל עושה את שלו, זאת לא הייתה הבכורה של יצחקי במכבי, זה היה משחק הליגה הראשון אבל לפני זה נתן הצגות באירופה.
אין לי בעיה שיהיה מצוין לפני שהליגה מתחילה, ואז יגיע משחקו הראשון בליגה.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 2132 לייקים
איזה "הצגות באירופה" יצחקי נתן שם בדיוק?
זכור לי שהם עברו את את אולימפיאקוס על שערי חוץ ולא זכור לי שהוא כבש מולם.
אח"כ פסז העיפו אותם.
אח"כ פסז העיפו אותם.
-
- קיבל.ה 38 לייקים
פשוט לא אכפת לו.. הוא "מכבי".היריבה לא משנה. מקסימום נגיד איזה מניאקים אוהדי הפועל, הם קיללו אותי, הם קיללו את אחי. שום מודעות ואחריות למעשים שלו ולפגיעה שלו בעשרות אלפים שעודדו אותו עד לפני שנתיים. בילדים שקנו חולצות... מקווה שעמית לא יראה עוד דקה בהפועל וישאר מחליף מיובש עד לסוף החוזה. הוא לא מספיק מוכשר כדי להשתפשף על חשבוננו ובסוף לעזוב ליריבה ולהגיד "בתכלס תמיד שמתי ז*ן על הפועל" כמו האח הבכור שלו... לא אקלל אותו אבל ממש לא ארצה לראות אותו מקבל דקות.Niro כתב: ↑29 יוני 2025, 18:00צריך להיות בן זונה גדול כדי לדבר ככה כשאחיך עדיין בהפועל.טכנית לארז כתב: ↑29 יוני 2025, 15:29אז יאללה צולבת.דולימנגה99 כתב: ↑29 יוני 2025, 15:10 עכשיו עולה ל5 באוויר ומוסיף עוד פנינים -
מה נגיד, שחקנים אוהבים להיות "נבלים" נגד הפועל כשהם במכבי בשביל עוד כמה לבבות בתגובות באינסטגרם, נקווה שהתגובות הבאות באינסטגרם יהיו של "אתה תחזור מזה כמו ענק"
-
- קיבל.ה 248 לייקים
אתה "זוכר" את משחק שלהם מגוגל אני אפילו את זה לא, אני כן זוכר מזכרון שאחרי המשחק נגדם היוונים הציעו עליו כפול ממה שנרכש חודש קודם.טכנית לארז כתב: ↑29 יוני 2025, 21:14 איזה "הצגות באירופה" יצחקי נתן שם בדיוק?
אח"כ פסז העיפו אותם.
יכולת לבד כמובן לבדוק את זה באינטרנט בהקלדה של 3 מילים בגוגל.
- Sin Queso
- קיבל.ה 510 לייקים
הבלם אולריך מלקה שווה 2 מיליון יורו לפי טרנספרמרקט
https://www.transfermarkt.com/ulrich-me ... ler/581447
-
- קיבל.ה 2132 לייקים
אה אוקיי.
-
- קיבל.ה 193 לייקים
עוד רכש מפואר שלנו, חתם אצלנו לשנה והושאל לקבוצה בלאומית אחרי חודש...Sin Queso כתב: ↑30 יוני 2025, 15:32 הבלם אולריך מלקה שווה 2 מיליון יורו לפי טרנספרמרקט
- רדפוקס
- קיבל.ה 4975 לייקים
*השאלנו עם דמי השאלה של 80,000 יורו, הושאל כמעט ישר השאלת משנה לבני לוד, בסוף העונה החליטו לא לממש אופציה עליו שהייתה על סך 40,000 יורו (למרות שכבר שילמו 80 על ההשאלה כאמור) והוא חזר לקבוצתו.Mendelson כתב: ↑30 יוני 2025, 15:40עוד רכש מפואר שלנו, חתם אצלנו לשנה והושאל לקבוצה בלאומית אחרי חודש...Sin Queso כתב: ↑30 יוני 2025, 15:32 הבלם אולריך מלקה שווה 2 מיליון יורו לפי טרנספרמרקט
אם הוא שווה באמת 2 מיליון יורו? אין מצב, משחק בליגה של ליצנים.