הפועל כתב: ↑26 יוני 2025, 10:08
החבר'ה מנופר שהביאו את עופר להפועל עוזבים את נופר בטונים צורמים, ברמה שמממשים את המניות שלהם כנראה בהפסד.
זה אחרי שלפני 9 חודשים עזבו את הדירקטוריון של הפועל. צרות בגן עדן בקיצור. https://www.calcalist.co.il/market/article/h1yd8otvgx
מנהלי נופר רצו שעופר ינאי יתרכז בכדורסל, הוא חיפש מחליפים והם החליטו לעזוב
המנכ"לים המשותפים של נופר אנרגיה הודיעו היום על עזיבה ומכרו את מניותיהם בחברה ב־230 מיליון שקל. בשבועות האחרונים בעל השליטה עופר ינאי פגש וראיין מחליפים פוטנציאליים, לאחר שנדב טנא ושחר גרשון ביקשו ממנו לפנות את כס היו"ר
העובדה שהם מוכרים את המניות שלהם היא סימן רע מאוד!
(לא ברור כרגע אם סימן רע לגבי העתיד של נופר אנרגיה או לגבי האופי של ינאי...)
הפועל כתב: ↑26 יוני 2025, 10:08
החבר'ה מנופר שהביאו את עופר להפועל עוזבים את נופר בטונים צורמים, ברמה שמממשים את המניות שלהם כנראה בהפסד.
זה אחרי שלפני 9 חודשים עזבו את הדירקטוריון של הפועל. צרות בגן עדן בקיצור. https://www.calcalist.co.il/market/article/h1yd8otvgx
העובדה שהם מוכרים את המניות שלהם היא סימן רע מאוד!
(לא ברור כרגע אם סימן רע לגבי העתיד של נופר אנרגיה או לגבי האופי של ינאי...)
Adom_Adom כתב: ↑26 יוני 2025, 10:47
אני לא מבין בתחום בכלל
אבל לא קוראים לזה אקזיט למה שעשו? 6.7% ב250 מיליון איך זה רע?
כשאתה בעל עניין ומוכר את *כל* האחזקות שלך, זה לא אקזיט, זה כבר משהו מעבר לכך
זה היה מימוש בריא אם הם היו מוכרים חלק מהאחזקות, מה שנקרא "רוצים להיפגש עם הכסף" במקרה הזה זאת בריחה, לא אקזיט בריא.
אני לא מבין בתחום בכלל
זה היה מימוש בריא אם הם היו מוכרים חלק מהאחזקות, מה שנקרא "רוצים להיפגש עם הכסף" במקרה הזה זאת בריחה, לא אקזיט בריא.
לענייננו - הם מכרו את "כל " האחזקות לא בגלל האופי של עופר אלא בגלל שהם "רוצים להיפגש עם הכסף" להגדרתך.
העניין לכשעצמו לא נדיר , CEO עוזב ומוכר אחזקות והרבה פעמים הוא ממש אפילו תוך כדי עבודה.
הבעיה בעיקר זה המכירה בדסקאונט וגם ירידת ערך המניה זה דבר בעייתי.
אני לא מבין בתחום בכלל
לענייננו - הם מכרו את "כל " האחזקות לא בגלל האופי של עופר אלא בגלל שהם "רוצים להיפגש עם הכסף" להגדרתך.
העניין לכשעצמו לא נדיר , CEO עוזב ומוכר אחזקות והרבה פעמים הוא ממש אפילו תוך כדי עבודה.
הבעיה בעיקר זה המכירה בדסקאונט וגם ירידת ערך המניה זה דבר בעייתי.
נראה לי שירידת ערך המנייה היא בגלל המכירה המסיבית של שניהם, שאם אני זוכר נכון זה יותר מ-10% מהמניות שהונפקו.
או שאני כותב שטויות, המניות שלהם הן בכלל פרטיות ולא משפיעות על ערך המנייה, וסתם השוק מגיב לעזיבה הפתאומית לכאורה.
בכל מקרה סביר להניח שזה יתאזן מאוד בקרוב.
פעם השקעתי בחתימות - בימים אלה אני מאמין שהשטויות שאני כותב מדברות בעד עצמן.
קא"ב בצבאות האמת של יאיר גולן, מויז ספרא ורן בנימין
In Safra I trust
Mkorman1 כתב: ↑25 יוני 2025, 18:18
לא קראתי את הסכם הבוררות אבל פסק הבוררות לא תקין בלשון המעטה ולכן יש קייס לביטולו
לא יודע מה הניסיון שלך במשפטים, ומה לדעתך "לא תקין", אבל כבר כתבתי כאן בפירוט למה זה כנראה בלתי אפשרי.
מ.ר 12312 ואתה מכיר אותי…
אה לא שמתי לב לשם המשתמש! מתגעגע!
קל וחומר - איך אתה חושב שאפשר לבטל את הפסק?
קראת את כתבי הטענות? מסכים לגמרי שזה פסק דין דפוק אבל לא קראתי אותם ולא יודע איך יש פה חריגה מסמכות.
ואומר לך יותר מזה - אם היה קייס לזה יש לך ספק שעופר היה מיד פונה לבית המשפט בבקשה לבטל את הפסק?
רדנקו כתב: ↑26 יוני 2025, 11:49
לא יודע מה הניסיון שלך במשפטים, ומה לדעתך "לא תקין", אבל כבר כתבתי כאן בפירוט למה זה כנראה בלתי אפשרי.
קראת את כתבי הטענות? מסכים לגמרי שזה פסק דין דפוק אבל לא קראתי אותם ולא יודע איך יש פה חריגה מסמכות.
ואומר לך יותר מזה - אם היה קייס לזה יש לך ספק שעופר היה מיד פונה לבית המשפט בבקשה לבטל את הפסק?
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
למה לבזבז זמן על זה כשאפשר להפעיל חברים בשביל לעשות הצבעת חירום של העמותה בלי להודיע עליה לחברי העמותה?
פעם השקעתי בחתימות - בימים אלה אני מאמין שהשטויות שאני כותב מדברות בעד עצמן.
קא"ב בצבאות האמת של יאיר גולן, מויז ספרא ורן בנימין
In Safra I trust
למה לבזבז זמן על זה כשאפשר להפעיל חברים בשביל לעשות הצבעת חירום של העמותה בלי להודיע עליה לחברי העמותה?
אפשר גם להפעיל חברים אחרים ולמנוע כינוס של אסיפת עמותה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
אדום ותיק כתב: ↑26 יוני 2025, 11:29התקשורת מייחלת לנפילתו של עופר ולכך שיעזוב את הפועל!
אז בוא נחוקק חוק לסגירת התאגיד ונבטל את כל הסמכויות של מערכת המשפט תוך כדי.
כמו שביביזם ורל"ביזם הם שני צדדים של אותו חרא, ככה גם העופריזם והאנטיעופריזם.
זה קיים גם בארה"ב - רק (לא) טראמפ.
זו תופעה שמאפיינת את תחילת המאה הזו וחוצה תחומים, אנשים שאינם מנתחים את המצב והעובדות אלא קובעים עמדה לפי האדם (ביבי, טראמפ, עופר).
רדנקו כתב: ↑26 יוני 2025, 11:49
ביטול פסק בוררות זה אירוע של כמה חודשים לכל הפחות. היה פה עניין של דחיפות ופסק הבורר התבטל (או כל כינוי משפטי אחר) בסופו של דבר "בהסכמה".
כשרואים מי האנשים שבזים לעופר אפשר להבין למה הוא הדבר הכי טוב שקרה להפועל ולמה הרוב המוחלט של הקהל איתו.
לי אין שום דבר אישי נגד רמי, אני חושב שהוא עשה עם הפועל דברים מדהימים.
אבל זה האנשים שהפילו אותו הפכו למצדדים הכי גדולים שלו, זו אירוניה במיטבה.
חבל שהוא בחר לצדד באלו שבדיעבד גרמו לנפילתו ועזיבתו ולא לשתף פעולה עם עופר.
אגב עוד לא נשמע ממנו שום ציוץ (לפחות לא משהו שאני קראתי) כנגד אותם אוהדים כביכול שאלימות הפכה לדרך חיים אצלם, בעיקר נגד אוהדי הפועל.
זו האכזבה העיקרית. אלהים יודע מה הם מחזיקים נגדו בקנה. חבל.