סגל לעונה הבאה 2025-2026

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2534 לייקים

סיבות אישיות…
כאילו מנסים עכשיו לשמור על הפרטיות שלו? כולנו כבר יודעים מה הסיפור.
בני12
קיבל.ה  1759 לייקים

יהלום14אדום כתב: 28 יוני 2025, 13:32
אם הוא כבר הספיק לשכוח אז עופר יזכיר לו שאצלו חוזה זה חוזה
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  70 לייקים

לפי וואן אנחנו מעוניינים בכריס ג'ונס
lior777
קיבל.ה  211 לייקים

מאוד מקווה שזה לא נכון.. שחקן לקבוצות יורוקאפ. אלא אם כן מדובר על רכז שני/ שלישי במקום אניס
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3238 לייקים

covid bryant כתב:לפי וואן אנחנו מעוניינים בכריס ג'ונס
איך שאמרו אתמול את השם שלו שולנסיה משחררת אותו חשבתי שאולי הוא יעלה פה, לא יודע מה אני חושב עליו, המשחק המכריע נגדנו הוא לא שיחק.
מקווה שלא בתור רכז ראשון, אני מניח שלא.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Niro
קיבל.ה  1088 לייקים

גביזון כתב: 28 יוני 2025, 17:19
איך שאמרו אתמול את השם שלו שולנסיה משחררת אותו חשבתי שאולי הוא יעלה פה, לא יודע מה אני חושב עליו, המשחק המכריע נגדנו הוא לא שיחק.

יש את ים ואת אניס, בתור מה יביאו אותו אם לא רכז ראשון?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3238 לייקים

Niro כתב:
גביזון כתב: 28 יוני 2025, 17:19

יש את ים ואת אניס, בתור מה יביאו אותו אם לא רכז ראשון?
אולי אניס לליגה הישראלית בלבד עם מדר, כשרכז-תותח, מדר וג'ונס ירוליג אנא ערף

Adom_Adom
קיבל.ה  335 לייקים

אולי בונים קבוצה שתזכה שוב ביורוקאפ אחרי שלא נגיע לפליאוף יורוליג??
לא שיצא שאני בוכה, וזה מעל ומעבר למה שחשבתי אי פעם, בונים קבוצה אדירה כן? אבל זה רחוק מתקציב שלישי באירופה, יאבוסלה, מיציץ, נייג'ל הייז והציפיות שעופר העמיד
סמל אישי של משתמש
omersa
קיבל.ה  5 לייקים

פרסמו פוסט פרידה מנועם יעקב
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1520 לייקים

שיהיה בהצלחה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3238 לייקים

Adom_Adom כתב:אולי בונים קבוצה שתזכה שוב ביורוקאפ אחרי שלא נגיע לפליאוף יורוליג??
לא שיצא שאני בוכה, וזה מעל ומעבר למה שחשבתי אי פעם, בונים קבוצה אדירה כן? אבל זה רחוק מתקציב שלישי באירופה, יאבוסלה, מיציץ, נייג'ל הייז והציפיות שעופר העמיד
לבריינט ואוטורו אתה לא צריך לשלם מעל 2.2 מליון יורו לעונה במדינה שהיא לא ישראל, פה אתה חייב אחרת הם לא יגיעו.
באמת קשה להבין שלא כולם רוצים לבוא לפה, ומי שכבר כן דורש פי 1.5 ממה שהיה מקבל במקום אחר לפחות?
קומות בבניינים די קרסו בישראל לפני כמה ימים.
יאבוסל'ה נשאר ב.נ.ב.א
מיצ'יץ' באופן מפתיע חזר לנ.ב.א
הייז זכה בוי איי פי יורוליג וחתום לעוד עונה באלופת היורוליג ואחת הקבוצות העשירות באירופה, אם גם הוא לא יצא לנו.ב.א.
יש מה אתה רוצה ומוכן לשלם הרבה, ויש מציאות.

נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 28 יוני 2025, 18:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Charlie
קיבל.ה  899 לייקים

בני12 כתב:
לא רק זה, גם אין פה תקרית שמוטלי מעורב בה באופן ישיר, הוא לא נחקר כחשוד בעבירה או באלימות. שיפתור את העניינים שלו עם אשתו והמאהבת ויהיה בסדר.
לדעתי זה קשקוש .
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3238 לייקים

Charlie כתב:
בני12 כתב:
לא רק זה, גם אין פה תקרית שמוטלי מעורב בה באופן ישיר, הוא לא נחקר כחשוד בעבירה או באלימות. שיפתור את העניינים שלו עם אשתו והמאהבת ויהיה בסדר.
לדעתי זה קשקוש .
רואה כמה מקבלים אוטורו ובריינט ורוצה גם.

Charlie
קיבל.ה  899 לייקים

Adom_Adom כתב:אולי בונים קבוצה שתזכה שוב ביורוקאפ אחרי שלא נגיע לפליאוף יורוליג??
תקציב שחקנים של 30 מיליון יורו בהפועל שווה לסגל של 20 מיליון יורו בקבוצה אחרת, עם אותם שחקנים. אתה משלם עוד 50-60 אחוז כדי לפתות שחקן לבוא לקבוצה שנה ראשונה ביורוליג בלי היסטוריה בכדורסל האירופי (זולת 3 חצאי גמר של המפעלים משניים לפני 20 שנה וש-30 שנה) והזכיה אשתקד, שהמדינה שלה שרויה במלחמה (במסגרתה הדירה של המאמן שלה חטפה טיל) וצפויה לארח בחו"ל מה שיוסיף לעומס הטיסות.
לא משהו מושך מי יודע מה , ולכן חייבים לתת חוזים גבוהים במיוחד כדי להנחית פה שחקנים זרים שאיטודיס רוצה.
Charlie
קיבל.ה  899 לייקים

גביזון כתב:
Charlie כתב:
בני12 כתב: אם הוא כבר הספיק לשכוח אז עופר יזכיר לו שאצלו חוזה זה חוזה
לדעתי זה קשקוש .
רואה כמה מקבלים אוטורו ובריינט ורוצה גם.

כמה מוטלי מקבל בחוזה החדש של אחרי ההכרזה וכמה אטורו יקבל לפי פרסומים לא רשמיים (עדיין)?
Adom_Adom
קיבל.ה  335 לייקים

Charlie כתב: 28 יוני 2025, 18:20
תקציב שחקנים של 30 מיליון יורו בהפועל שווה לסגל של 20 מיליון יורו בקבוצה אחרת, עם אותם שחקנים. אתה משלם עוד 50-60 אחוז כדי לפתות שחקן לבוא לקבוצה שנה ראשונה ביורוליג בלי היסטוריה בכדורסל האירופי (זולת 3 חצאי גמר של המפעלים משניים לפני 20 שנה וש-30 שנה) והזכיה אשתקד, שהמדינה שלה שרויה במלחמה (במסגרתה הדירה של המאמן שלה חטפה טיל) וצפויה לארח בחו"ל מה שיוסיף לעומס הטיסות.
לא משהו מושך מי יודע מה , ולכן חייבים לתת חוזים גבוהים במיוחד כדי להנחית פה שחקנים זרים שאיטודיס רוצה.
אני חושב שהתוספת שאתה אומר מוגזמת, בסוף מי שיצר את הצייפיה הגדולה זה הדיבורים והראיונות בתקשורת
אני אומר שוב, בונים קבוצה אדירה אבל כזאת שתסיים רחוק מפליי אין.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3238 לייקים

Adom_Adom כתב:
אני חושב שהתוספת שאתה אומר מוגזמת, בסוף מי שיצר את הצייפיה הגדולה זה הדיבורים והראיונות בתקשורת
אטורו, שלפי הפרסומים התלבט אם להגיע בכלל אחרי שקיבל את החוזה הגדול בקריירה שלו, אתה חושב שהיה חושב על להגיע לישראל אם ההצעה לחוזה היתה אחרי או תוך כדי המראות והפגיעות בתל אביב? כי זה קורה עכשיו, ככה שחקנים אמורים להגיע לפה, אני אישית לא מבין איך שחקן יסיכן לזה אם יש קבוצות צמרת אחרות באירופה שמחזרות אחריו.
אני בחיים אבל בחיים לא הייתי מגיע לעבוד במקום שהמנהל/מאמן שלי, זה שמשכנע אותי לבוא לפה, חטף פגיעה ישירה בבית שלו.

Adom_Adom
קיבל.ה  335 לייקים

גביזון כתב: 28 יוני 2025, 18:33
Adom_Adom כתב:
אטורו, שלפי הפרסומים התלבט אם להגיע בכלל אחרי שקיבל את החוזה הגדול בקריירה שלו, אתה חושב שהיה חושב על להגיע לישראל אם ההצעה לחוזה היתה אחרי או תוך כדי המראות והפגיעות בתל אביב? כי זה קורה עכשיו, ככה שחקנים אמורים להגיע לפה, אני אישית לא מבין איך שחקן יסיכן לזה אם יש קבוצות צמרת אחרות באירופה שמחזרות אחריו.
אני בחיים אבל בחיים לא הייתי מגיע לעבוד במקום שהמנהל/מאמן שלי, זה שמשכנע אותי לבוא לפה, חטף פגיעה ישירה בבית שלו.

אנחנו צריכים לדבר גם מקצועי בהתאם לתקציב ולציפיות, אם יש ציפיות להגיע לפיינל פור, זה אפילו לא ליד הפליי אין
אבל נחכה נעשה סיכומים בסוף, גם מה אני קופץ מכל פרסום ראשון של ריף גרוס
XM
קיבל.ה  71 לייקים

השמות שרצים רק הולכים ומתדרדרים מרגע לרגע. קבוצה לליגה האדריאטית עושה רושם. נקווה רק שלא נתבזה ביורוליג ונסיים מעל גרמניה.
תודה לנועם! נסיך אמיתי, הפוטנציאל שם רק קליעה והמניה שלו תעוף למעלה
הוקיץ'
קיבל.ה  6142 לייקים

מסכים עם מי שאומר שכריס ג'ונס לא מספיק טוב, אבל ברגע שהסתבר שמיציץ' לא מגיע היה לי ברור שאנחנו בבעיה בעמדת הרכז. השחקן הריאלי היחיד שנותר זה דריוס תומפסון (לא שהוא כוכב על, אבל כן רכז יורוליג טוב) ואם לא מצליחים להנחית אותו די נדפקנו.
למעשה יש לנו שתי אפשרויות, להתפשר על שחקן דרג שני (כריס ג'ונס, נפייר וכו') או להמר על מישהו חסר ניסיון יורוליג. אף אחת מהאפשרויות לא קוסמת במיוחד.
Adom_Adom
קיבל.ה  335 לייקים

הוקיץ' כתב: 28 יוני 2025, 19:07 מסכים עם מי שאומר שכריס ג'ונס לא מספיק טוב, אבל ברגע שהסתבר שמיציץ' לא מגיע היה לי ברור שאנחנו בבעיה בעמדת הרכז. השחקן הריאלי היחיד שנותר זה דריוס תומפסון (לא שהוא כוכב על, אבל כן רכז יורוליג טוב) ואם לא מצליחים להנחית אותו די נדפקנו.
למעשה יש לנו שתי אפשרויות, להתפשר על שחקן דרג שני (כריס ג'ונס, נפייר וכו') או להמר על מישהו חסר ניסיון יורוליג. אף אחת מהאפשרויות לא קוסמת במיוחד.
אין סיכוי לעוד שינויים עד סוף הקיץ? אולי איזה פליט נבא? סיכון מחושב? איזה מאלדון כזה?
lior777
קיבל.ה  211 לייקים

ולמה לא לנסות להביא איזה רכז עם עבר נביאי? כמו שמכבי הביאו פעם את ארויו.. במצב כזה עדיף להמר על שחקן מהנביאי שלא מכיר את אירופה משחקן חלש כמו ג'ונס שלא יביא אותנו לכלום.
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 28 יוני 2025, 19:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
אלון1
קיבל.ה  142 לייקים

הוקיץ' כתב: 28 יוני 2025, 19:07 מסכים עם מי שאומר שכריס ג'ונס לא מספיק טוב, אבל ברגע שהסתבר שמיציץ' לא מגיע היה לי ברור שאנחנו בבעיה בעמדת הרכז. השחקן הריאלי היחיד שנותר זה דריוס תומפסון (לא שהוא כוכב על, אבל כן רכז יורוליג טוב) ואם לא מצליחים להנחית אותו די נדפקנו.
במידה ומדר לא פצוע נותן לו להוביל ומביא כמו שאתה אומר זר דרג שני כי אין ברירה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3238 לייקים

גביזון כתב:יובל ודניאלי תעבדו קשה...

אז כשאפשרויות באירופה לרכזים בכירים הולכות ונגמרות, ייתכן שנצטרך עוד הברקה סטייל בלייקני רק בעמדת הרכז, איזה אמריקאי שלא מצא את עצמו/ אחד שמשחק בסין בשביל הרבה כסף.
בעיה ללא נסיון אירופי ובמיוחד יורוליג אבל ייתכן ולא תהיה ברירה אלא להמר.

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1696 לייקים

סתם להזכיר שמי שראה את הגמר של הליגה הספרדית ראה שהגארד היחיד שתפקד מול ריאל היה ג'ונס.
מונטרו היה אבוד לחלוטין.
הוא רכז יורוליג לכל דבר ועניין. לא טופ יורוליג אולי, אבל לצערי אין רכז טופ יורוליג פנוי.
ולגבי מוטלי - האתרים בחו"ל מדברים על בעיות עם המשטרה ככל הנראה מסיפור המעצר שהיה עם אשתו. זה לא קשור לשכר.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2933 לייקים

והיחיד שהוא שיתף אותם איתו זה תומר גבעתי?
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  70 לייקים

טוב אין ברירה, עופר יאלץ לעשות סולחה בין מייק ג'יימס לאיטודיס
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2933 לייקים

ריף גרוס, ONE:
הפועל תל אביב מעוניינת בכריס ג’ונס, כוכב ולנסיה ואקס מכבי תל אביב.
מאז ששיחק אצל הצהובים, הרכז שיחק עונה אחת אצל וילרבאן, ואז הוא הגיע לאותה ולנסיה שהפסידה בעונה החולפת לאדומים של איטודיס בחצי גמר היורוקאפ, כשג’ונס לא שיחק במשחק המכריע.
ג’ונס (32, 1.88) רשם במפעל השני בטיבו באירופה בעונה החולפת 10.6 נקודות, 2.6 ריבאונדים ו-4.5 אסיסטים בממוצע למשחק. נ
גד הפועל ת”א בחצי הגמר הוא רשם 13 נק’ ו-6 אס’ במשחק הראשון, 8 נק’ ו-4 אס’ במשחק השני וכאמור בשלישי הוא לא שיחק.בר טימור מול כריס גבר טימור מול כריס ג'ונס (באדיבות הפועל תל אביב)
לגארד האמריקאי יש חוזה לעוד עונה בוולנסיה, אך בספרד מדווחים שהמועדון הספרדי שוקל להשתמש בסעיף היציאה ולוותר על שירותו.
זה יגרום למעבר להפועל להיות קל יותר עבור עופר ינאי, ובכל מקרה במועדון בוחנים ברציפות את האופציה להביא את ג’ונס.
יחד, רק יחד! :heart:
הוקיץ'
קיבל.ה  6142 לייקים

Adom_Adom כתב: 28 יוני 2025, 19:20
אין סיכוי לעוד שינויים עד סוף הקיץ? אולי איזה פליט נבא? סיכון מחושב? איזה מאלדון כזה?
הרכזים הבכירים של הקיץ היו מיציץ', שורטס ומאלדון, ואת שלושתם ככל הנראה לא הצלחנו להשיג, כל אחד מסיבותיו הוא.
פליט NBA זו אופציה אבל בהחלט מדובר בסיכון כי זה כנראה שחקן בלי ניסיון יורוליג.
אני מסכים עם רדנקו שכריס ג'ונס הוא ממש לא שחקן חלש אלא רכז יורוליג לגיטימי, אבל לא מהטיר הראשון.
Niro
קיבל.ה  1088 לייקים

לא בושה גם להעמיד קבוצה צנועה במונחי יורוליג. לי רק לא ברור הפער בין ״קבוצה חלום״ לפי עופר לבין מה שקורה בינתיים בפועל.
ranjef
קיבל.ה  1525 לייקים

כריס ג'ונס היה חלש מאוד נגדנו. מונטרו היה 3 רמות מעליו. לא ראיתי את הסדרה נגד ריאל.
גם במכבי הוא לא הבריק.
רק לא להפסיד עונה שנייה ברציפות על עמדת הרכז.
Red_man
קיבל.ה  1405 לייקים

אני לא עף על ג׳ונס אבל גם הוא וגם אניס יתנו תרומה משמעותית יותר מרגלנד. האם הוא מספיק בשביל להיות רכז מוביל בקבוצה ששואפת לפלייאוף? לדעתי ממש לא.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3238 לייקים

יברח להפועל תל אביב? פרטי ההצעה החדשה של אולימפיאקוס לדן אוטורו
המאבק על הסנטר האמריקני מקבל תפנית דרמטית: הקבוצה היוונית הגישה הצעה משודרגת לסנטר שכבר סגר את תנאיו בקבוצה של עופר ינאי

המאבק על הסנטר דן אוטורו מתקרב לקו הסיום. ל״ישראל היום״ נודע כי אולימפיאקוס הגישה בימים האחרונים הצעה רשמית ומשודרגת לסנטר – חוזה לשנתיים בשכר של מיליון וחצי דולר לעונה.

הקבוצה היוונית, מפעילה לחצים כבדים במטרה לשכנע את הסנטר האמריקני לעזוב את הפועל תל אביב, למרות שחתם רק לפני מספר שבועות במועדון, על אף שלא פורסם רשמית.

כפי שפורסם בעבר ב״ישראל היום״, אוטורו מחזיק בחוזה חתום עם האדומים, אולם ההסלמה הביטחונית בישראל והצל הכבד שהטילה המלחמה מול איראן עדיין מעוררים חשש ממשי שמספר שחקנים זרים, בהם אוטורו, ידרשו לבטל חוזים או לשקול מחדש את הגעתם לליגה.
Niro
קיבל.ה  1088 לייקים

מקווה שזה לא נכון ואנחנו לא מעוניינים בראש ביצה המזדקן הזה.
shaharot
קיבל.ה  574 לייקים

Niro כתב: 29 יוני 2025, 11:21
סגור במילאנו לדעתי
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3238 לייקים

Niro כתב:
לא
להביא
את
לורנזו!

אוברייטד שלא מצליח כבר כמה שנים, שומר כמו הביצים שלי.

Niro
קיבל.ה  1088 לייקים

shaharot כתב: 29 יוני 2025, 11:29
Niro כתב: 29 יוני 2025, 11:21
סגור במילאנו לדעתי
שישחררו לנו אז את ניקו מאניון. כולנו אהבנו את הרכז הג'ינג'י האחרון שהיה אצלנו.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1696 לייקים

לא סגור אבל כתוב שהם מעוניינים בו.
מצד שני יש לו חוזה של 5.4 מיליון לשלוש עונות בפאו שהוא צריך להשתחרר ממנו.
אני בטוח שפאו ישמחו להפטר מהחוזה הזה, אבל אני לא בטוח שבראון רוצה לוותר על הכסף הזה כל כך בקלות, וזה מה שתוקע את העזיבה שלו.
XM
קיבל.ה  71 לייקים

כל השמות האלה שעולים לעמדת הרכז עושים לי חשק לווסטברוק........ לא שיש סיכוי שיגיע אבל בכל זאת
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  532 לייקים

מיסטר טריפל דאבל
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
שליחת תגובה