יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
220
79%
נגד
60
21%

סך הכול הצבעות: 280
Red Or Dead
קיבל.ה  290 לייקים

מי אמר? עופר ינאי
מעולם לא עמד על הפרק מעבר קבוע ליד אליהו, לפחות ממה שהוצג לאוהדים
ועם כל הכבוד למשתמשי פורום שדים, זה לא מדגם מייצג.
Nati
קיבל.ה  1932 לייקים

Red Or Dead כתב:מי אמר? עופר ינאי
לא מייצג???
אז למה הם פחדו ללכת להצבעה?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2933 לייקים

Red Or Dead כתב: 25 יוני 2025, 17:55 מי אמר? עופר ינאי
גם מעולם לא עמד על הפרק התנהלות דיקטטורית והתעלמות בוטה מחברי העמותה כשצריך ללכת להצבעות.
מס' אנשים מאד מאד מצומצם שרוצה לכפות את דעתו ולמנוע מהחברים להביע את דעתם בבחירות דמוקרטיות שמא יובסו לעיני כל...שלא יתפלאו שאין אף אחד מאחוריהם כשהם מביטים לאחור.
ואח"כ כשהם מובסים הולכים לבכות לאמא טוויטר וגם שם מגלים שהם הפסידו את הקהל.
משם לאלימות כללית הדרך היתה מאד קצרה. ככה זה כשלא יודעים להפסיד בכבוד. עוברים למכות.

על מה שילמנו כל החיים לעמותה? כדי שאנשים שמסתבר שבינם ובין הקהל הרחב אין אפילו קשר מינימלי ירצו לכפות את דעתם על הרוב המוחלט?
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2533 לייקים

דווקא בכל פעם שכן היו הצבעות רשמיות, הסקרים בפורום שדים בדיעבד היו מאוד מדוייקים, הרבה מעבר למה שציפיתי מסטיית תקן סבירה במדגם.
אז בקרב אוהדי הפועל, פורום שדים הוא כן מדגם מייצג , לפחות היסטורית.
למשל באשכול הזה, יש לך סקר פשוט של בעד ונגד, עם 79% בעד.
שים לב להודעת הפתיחה: ״הכי פשוט שלכם כן או לא״.
280 הצבעות, מדגם סופר מייצג בקרב אוהדי הפועל.
El dudernio
קיבל.ה  1622 לייקים

Red Or Dead כתב: 25 יוני 2025, 15:07 אני חושב שכל אוהד הפועל אמור להיות מוטרד במידה והוצג תרחיש של מעבר זמני ושיפוץ הדרייב אין/הקמת אולם חדש, ולבסוף מדובר במעבר קבוע ליד אליהו.
גם אם אם הייתה נערכת הצבעה, היא היתה בנוגע למעבר **זמני**, לכן זה בכל מקרה לא סותר.
גם יש כאן שאלה של מה כוחו של עופר בודאות הבניה / שיפוץ?
מה הצפי שלנו ממנו מבחינת השקעה באולם?
מה הצפי מבחינת מקום ועוד...

הקביעה ששיקרו לך כי הבטחה לשיפוץ לא קויימה היא די ילדותית
רק הפועל
קיבל.ה  2637 לייקים

בסןף אנחנו עברנו מ"בית" שהוא לא באמת בית שלנו אלא של העירייה ל"בית" שהוא בדיוק אותו דבר אז על מה כל הדיבור פה בדיוק? הכל סתם שטויות וקלישאות
Red Or Dead
קיבל.ה  290 לייקים

מילפורד כתב: 25 יוני 2025, 18:59
דווקא בכל פעם שכן היו הצבעות רשמיות, הסקרים בפורום שדים בדיעבד היו מאוד מדוייקים, הרבה מעבר למה שציפיתי מסטיית תקן סבירה במדגם.
אז בקרב אוהדי הפועל, פורום דגים הוא כן מדגם מייצג , לפחות היסטורית.
אחלה, תעשה סקר בטוויטר ותקבל תוצאות הפוכות. לאולטראס הפועל יש פורום? אפשר לנסות גם שם.
בכל אופן זה לא הדיון, דובר על הסכמות ראשוניות עם עיריית ת"א על הגדלת האולם, קול קורא ומעבר זמני ליד אליהו. כל היתר סיפורים. בזמן אמת לא הייתה פעם אחת שדובר על מעבר תמידי, אפילו אם לכמה משתמשים בפורום אין בעיה עם זה.
El dudernio
קיבל.ה  1622 לייקים

Red Or Dead כתב: 25 יוני 2025, 21:58
מילפורד כתב: 25 יוני 2025, 18:59
אז בקרב אוהדי הפועל, פורום דגים הוא כן מדגם מייצג , לפחות היסטורית.
אחלה, תעשה סקר בטוויטר ותקבל תוצאות הפוכות. לאולטראס הפועל יש פורום? אפשר לנסות גם שם.
בכל אופן זה לא הדיון, דובר על הסכמות ראשוניות עם עיריית ת"א על הגדלת האולם, קול קורא ומעבר זמני ליד אליהו. כל היתר סיפורים. בזמן אמת לא הייתה פעם אחת שדובר על מעבר תמידי, אפילו אם לכמה משתמשים בפורום אין בעיה עם זה.
מיותר לציין שגם היום לא
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2533 לייקים

לא הבנתי, אמרתי שהמדגמים בפורום היו מדוייקים להצבעות שקרו בפועל , אז אתה מפנה אותי לעשות סקר בפלטפורמות אחרות? מה זה יגיד? אם אני אומר שהפורום יצא מדוייק לתוצאות אמת (הצבעות למשל על חמישה זרים והמכירה לעופר) ובפלטפורמה אחרת יהיו תוצאות אחרות, זה אומר שהן יותר נכונות למרות שפה יש היסטוריה של דיוק?
מה הטענה פה?

לגבי החלק השני, מי אמר ומתי שהמעבר ליד אליהו הוא קבוע?
לא שאני אומר שהוא לא יהיה, אני לא נביא, אבל חוץ ממך בתכלס, לא שמעתי/ראיתי בשום מקום מישהו אומר שאנחנו נשארים ביד אליהו לנצח.
להיפך, אני רואה שעדיין יש דיבורים ובדיקות על מה ואיפה יבנה במטרה להשיג את התוצאה הסופית הטובה ביותר.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1867 לייקים

מילפורד כתב: 25 יוני 2025, 22:29 אני רואה שעדיין יש דיבורים ובדיקות על מה ואיפה יבנה במטרה להשיג את התוצאה הסופית הטובה ביותר.
כשהיה כל הסיפור של כן\לא יד אליהו, נטען שבשלב הזה הדחפורים כבר היו אמורים לעלות על הדרייב אין, לא?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3238 לייקים

היום בעבודה קראתי לחבר וזרקתי אבן גבוה באויר, תוך כדי שהיא באויר הכנסתי אותו לבנין, שאלתי אותו מה קרה בסוף לאבן הוא אמר מה זאת אומרת היא חזרה לאדמה, אמרתי לו ממש לא, הוא אמר ברור שכן, אמרתי לא נשארנו לראות אי אפשר לדעת. הוא שאל אז למה הכנסת אותי לחדר?? אמרתי לו כדי שנוכל לנהל את הדיון הזה לנצח ולהתעלם מהמציאות.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

ranjef
קיבל.ה  1525 לייקים

teknoboy כתב:
מילפורד כתב: 25 יוני 2025, 22:29 אני רואה שעדיין יש דיבורים ובדיקות על מה ואיפה יבנה במטרה להשיג את התוצאה הסופית הטובה ביותר.
כשהיה כל הסיפור של כן\לא יד אליהו, נטען שבשלב הזה הדחפורים כבר היו אמורים לעלות על הדרייב אין, לא?
לא, נאמר שאנחנו נעשה את הכל מהצד שלנו, ואז זה יהיה בידיים של העירייה מבחינת אישורים ועדות וכל הסחלה הזה.
ואכן, גם הפעם ראש העיר שהוא כבר שנים הדיקטטור השני בעוצמתו בארץ, לא איכזב
נערך לאחרונה על ידי ranjef ב 25 יוני 2025, 23:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
Red Or Dead
קיבל.ה  290 לייקים

מילפורד כתב: 25 יוני 2025, 22:29 לא הבנתי, אמרתי שהמדגמים בפורום היו מדוייקים להצבעות שקרו בפועל , אז אתה מפנה אותי לעשות סקר בפלטפורמות אחרות? מה זה יגיד? אם אני אומר שהפורום יצא מדוייק לתוצאות אמת (הצבעות למשל על חמישה זרים והמכירה לעופר) ובפלטפורמה אחרת יהיו תוצאות אחרות, זה אומר שהן יותר נכונות למרות שפה יש היסטוריה של דיוק?
מה הטענה פה?

לא שאני אומר שהוא לא יהיה, אני לא נביא, אבל חוץ ממך בתכלס, לא שמעתי/ראיתי בשום מקום מישהו אומר שאנחנו נשארים ביד אליהו לנצח.
להיפך, אני רואה שעדיין יש דיבורים ובדיקות על מה ואיפה יבנה במטרה להשיג את התוצאה הסופית הטובה ביותר.
לא הבנת שתוצאות הסקר בפורום לא רלוונטיות ושאפשר לבדוק בכל מיני מקומות המייצגים פלחים אחרים בקהל ולהגיע לתוצאות שונות.

להלן ההודעה שהחלה את התגלגלות כדור השלג(22.7.24):
הפועל "שלמה" תל אביב הגיעה להבנות ראשוניות עם עיריית תל אביב על הרחבת אולם היכל קבוצת שלמה. על פי ההבנות, שבקרוב יגובשו לסיכום סופי ויובאו לאישור של כל המוסדות הרלוונטיים, ההיכל יורחב כך שיוכל להכיל כ-7,000 צופים ויכלול גם תאי צפייה, אזורי מסחר, מזון ועוד.
בעלי המועדון עופר ינאי ייקח על עצמו חלק גדול מעלויות המימון, וזאת בתמורה לזכויות מסחריות שונות ולשימוש של המועדון באולם ובאזורי המסחר לתקופה ארוכת שנים.
בהמשך לסיכומים אלה, תיפתח השבוע מכירת המנויים להיכל קבוצת שלמה בעונה הבאה לכל בעלי המנויים לעונה הקודמת.
יחד עם זאת, לאור הביקוש המשמעותי למנויים וכרטיסים שקיים כבר היום אנו מעוניינים לבדוק את רמת הביקוש בקרב אוהדי הקבוצה, ככל שנבחר לשחק בהיכל מנורה מבטחים – בכפוף לאישור חברי העמותה.
אף אחד לא אמר שהמעבר הוא קבוע, אבל עברו מעל ל-11 חודשים מאז ״ההסכמות הראשוניות״ ולא נרשמה אף התקדמות ממשית.
כל עוד זה המצב, יש הרבה מאוד אוהדים שמאבדים אמון בכוונות(גם אם בפורום שדים זה לא מורגש), כל עוד זה המצב השיט-שואו הדו כיווני ממשיך ומסלים.
זה שיוצאת כתבה מדי כמה שבועות לא משנה דבר(רמת השרון? לוד? בת ים? הרחבת הדרייב אין? הורסים את יד אליהו ובונים אולם חדש בתל אביב?).
אם מראש לא הייתה כוונה לשפץ, חבל שהוצג מצג שווא. אם ישנה כוונה לשפץ וכל כך מהר הגיעו ל״הסכמות ראשוניות״ ומיד לאחר מכן לזכיה בקול קורא, לא ברור מדוע שום צעד ממשי לא קרה עד היום.
בכל מקרה, הלוואי ואני טועה, הלוואי שיהיה שיפוץ ושתהיה סולחה ונשים את כל החרא הזה מאחורינו.
בני12
קיבל.ה  1758 לייקים

teknoboy כתב: 25 יוני 2025, 22:37
לא.
העיכוב עכשיו הוא של העירייה.
אתה מצפה שעופר יעלה דחפורים מבלי שיש חוזה מול העירייה?
בני12
קיבל.ה  1758 לייקים

Red Or Dead כתב: 25 יוני 2025, 23:19
מילפורד כתב: 25 יוני 2025, 22:29 לא הבנתי, אמרתי שהמדגמים בפורום היו מדוייקים להצבעות שקרו בפועל , אז אתה מפנה אותי לעשות סקר בפלטפורמות אחרות? מה זה יגיד? אם אני אומר שהפורום יצא מדוייק לתוצאות אמת (הצבעות למשל על חמישה זרים והמכירה לעופר) ובפלטפורמה אחרת יהיו תוצאות אחרות, זה אומר שהן יותר נכונות למרות שפה יש היסטוריה של דיוק?
מה הטענה פה?

לא הבנת שתוצאות הסקר בפורום לא רלוונטיות ושאפשר לבדוק בכל מיני מקומות המייצגים פלחים אחרים בקהל ולהגיע לתוצאות שונות.

להלן ההודעה שהחלה את התגלגלות כדור השלג(22.7.24):
הפועל "שלמה" תל אביב הגיעה להבנות ראשוניות עם עיריית תל אביב על הרחבת אולם היכל קבוצת שלמה. על פי ההבנות, שבקרוב יגובשו לסיכום סופי ויובאו לאישור של כל המוסדות הרלוונטיים, ההיכל יורחב כך שיוכל להכיל כ-7,000 צופים ויכלול גם תאי צפייה, אזורי מסחר, מזון ועוד.
בעלי המועדון עופר ינאי ייקח על עצמו חלק גדול מעלויות המימון, וזאת בתמורה לזכויות מסחריות שונות ולשימוש של המועדון באולם ובאזורי המסחר לתקופה ארוכת שנים.
בהמשך לסיכומים אלה, תיפתח השבוע מכירת המנויים להיכל קבוצת שלמה בעונה הבאה לכל בעלי המנויים לעונה הקודמת.
יחד עם זאת, לאור הביקוש המשמעותי למנויים וכרטיסים שקיים כבר היום אנו מעוניינים לבדוק את רמת הביקוש בקרב אוהדי הקבוצה, ככל שנבחר לשחק בהיכל מנורה מבטחים – בכפוף לאישור חברי העמותה.
אף אחד לא אמר שהמעבר הוא קבוע, אבל עברו מעל ל-11 חודשים מאז ״ההסכמות הראשוניות״ ולא נרשמה אף התקדמות ממשית.
כל עוד זה המצב, יש הרבה מאוד אוהדים שמאבדים אמון בכוונות(גם אם בפורום שדים זה לא מורגש), כל עוד זה המצב השיט-שואו הדו כיווני ממשיך ומסלים.
זה שיוצאת כתבה מדי כמה שבועות לא משנה דבר(רמת השרון? לוד? בת ים? הרחבת הדרייב אין? הורסים את יד אליהו ובונים אולם חדש בתל אביב?).
אם מראש לא הייתה כוונה לשפץ, חבל שהוצג מצג שווא. אם ישנה כוונה לשפץ וכל כך מהר הגיעו ל״הסכמות ראשוניות״ ומיד לאחר מכן לזכיה בקול קורא, לא ברור מדוע שום צעד ממשי לא קרה עד היום.
בכל מקרה, הלוואי ואני טועה, הלוואי שיהיה שיפוץ ושתהיה סולחה ונשים את כל החרא הזה מאחורינו.
יהיה שיפוץ
לא נראה לי שתהיה סולחה כי קשה לי לראות את האולטראס יורדים מהעץ
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2533 לייקים

אתה מתעקש לא להפנים , אני אסביר את זה פעם אחרונה , אם לא יעבוד אני אוותר.

כל פעם שנעשה סקר בפורום כמדגם לפני הצבעה של חברי העמותה, התוצאות מדגם שלנו היו מדוייקות לתוצאות האמת ברמה גבוהה מהנדרש ממדגם.
אני זוכר שתי מערכות בחירות לועד, הצבעה על חמישה זרים וההצבעה להכניס את עופר שותף.
משמע, הפורום מייצג, לכל הפחות את דעת חברי העמותה (שהם אלו שהיו אמורים לקבוע פה).
אז אם יש סקר שמראה תוצאות אחרות, בלי שיש לו היסטורית עבר של דיוק בהצבעות, אז טענה מאוד סבירה שאותו הסקר הוא הפחות מדוייק.
חברי עמותה יש בערך 3,000, ככה שהם בעצמם כמותית מדגם מייצג בקרב אוהדי הפועל תל אביב בכללית.
האם בטוויטר יש משהו אחר? לא יודע , עשית שם פעם סקר שמראה אחרת?
אגב, סקר בטוויטר מאוד מוטה ע״פ הפיד שבוא הוא רץ.
במילים אחרות, סביר להניח שאתה מקיף את עצמך בטוויטר באנשים שאתה מעוניין לראות , כלומר מה שנראה לך שאתה רואה שם כרוב, זה פשוט האנשים שאתה רוצה לראות שם.
אני יכול לראות שם משהו אחר לגמרי.

זה הכל כמו שגביזון כתב, אבן באויר, מעבר לסקר באשכול הזה (79% בעד לעבור ליד אליהו) הדבר היחיד הנוסף שהיה זה ההצבעת זום המגוחכת שמספר אנשים ניסו להרים (שם התוצאה היתה הרבה יותר חד משמעית ממה שיצא פה, עם כמות בערך כפולה של הצבעות, אבל תקין זה לא היה).
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1867 לייקים

אתם אומרים שהעיכוב הוא מהצד של העירייה, אבל באינטרנט אומרים (למשל פה) שמיד אחרי הסיכום הראשוני מול העירייה עופר החליט שהוא בעצם רוצה משהו אחר (יותר מקומות) ולכן העסק לא מתקדם.
איפה האינטרנטים טועים? מה הם מפספסים בזמן אמת שהיום אנחנו כבר יודעים?

עריכה: התחלתי את החיפושים שלי בתקופה שלפני שנה ולאט לאט התקדמתי. סביר בעיניי שפספסתי משהו, ואני באמת מבקש שתזכירו לי את מה שכבר שכחתי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
יורם
קיבל.ה  176 לייקים

מילפורד כתב: 25 יוני 2025, 23:40 אתה מתעקש לא להפנים , אני אסביר את זה פעם אחרונה , אם לא יעבוד אני אוותר.

כל פעם שנעשה סקר בפורום כמדגם לפני הצבעה של חברי העמותה, התוצאות מדגם שלנו היו מדוייקות לתוצאות האמת ברמה גבוהה מהנדרש ממדגם.
אני זוכר שתי מערכות בחירות לועד, הצבעה על חמישה זרים וההצבעה להכניס את עופר שותף.
משמע, הפורום מייצג, לכל הפחות את דעת חברי העמותה (שהם אלו שהיו אמורים לקבוע פה).
אז אם יש סקר שמראה תוצאות אחרות, בלי שיש לו היסטורית עבר של דיוק בהצבעות, אז טענה מאוד סבירה שאותו הסקר הוא הפחות מדוייק.
חברי עמותה יש בערך 3,000, ככה שהם בעצמם כמותית מדגם מייצג בקרב אוהדי הפועל תל אביב בכללית.
במילים אחרות, סביר להניח שאתה מקיף את עצמך בטוויטר באנשים שאתה מעוניין לראות , כלומר מה שנראה לך שאתה רואה שם כרוב, זה פשוט האנשים שאתה רוצה לראות שם.

זה הכל כמו שגביזון כתב, אבן באויר, מעבר לסקר באשכול הזה (79% בעד לעבור ליד אליהו) הדבר היחיד הנוסף שהיה זה ההצבעת זום המגוחכת שמספר אנשים ניסו להרים (שם התוצאה היתה הרבה יותר חד משמעית ממה שיצא פה, עם כמות בערך כפולה של הצבעות, אבל תקין זה לא היה).
בבחירות לועד דווקא היו פערים גדולים, לפחות בפעם האחרונה, ונדמה לי שגם בקודמת.
viewtopic.php?t=4203&start=40
בני12
קיבל.ה  1758 לייקים

teknoboy כתב: 25 יוני 2025, 23:44 אתם אומרים שהעיכוב הוא מהצד של העירייה, אבל באינטרנט אומרים (למשל פה) שמיד אחרי הסיכום הראשוני מול העירייה עופר החליט שהוא בעצם רוצה משהו אחר (יותר מקומות) ולכן העסק לא מתקדם.

עריכה: התחלתי את החיפושים שלי בתקופה שלפני שנה ולאט לאט התקדמתי. סביר בעיניי שפספסתי משהו, ואני באמת מבקש שתזכירו לי את מה שכבר שכחתי.
זה מלפני 3 חודשים ע"י מחזיק תיק הספורט בעיריית תל אביב.
שים לב ל-עופר עמד בכל ההתחייבויות שלו
מ"מ ראש עיריית ת"א: עופר עמד בהתחייבויות מולנו, אבל לא עוסקים כרגע בהיכל שלמה. כרגע דנים בניית אולם ל-20 אלף

איפה עומד שיפוץ היכל שלמה? בצל הסערה, ליאור שפירא, ממלא מקום ראש עיריית ת"א, דיבר ב"5 באוויר, וסיפר היכן עומד התכנון של האולם החדש.

"הייתה לנו פגישה עם אנשי הפועל ת"א. עופר הביע נכונות ללכת על אולם של 20 אלף, ועדיין לעמוד באותן התחייבויות", שפירא פתח את דבריו, "עכשיו אנחנו בוחנים בחינה קצרה וממצה את העלויות של פרויקט כזה, ומיקום כזה. אולם כזה של 20 אלף יהיה הפרויקט, ולא היכל שלמה. אנחנו בודקים להקים אולם של 20 אלף באקספו, ושלא יהיה רק אולם כדורסל - אלא משהו שיהיה בו יותר לאירועים ומצעיד אותנו למילניום הבא".

אנחנו בודקים את המיקום, את המקור התקציבי ועוד", הוא סיפר, "אני חושב שכן יש צורך באולם כזה של 20 אלף שיהיה מיועד לאירועים וכדומה. לכן עצרנו את הבדיקות והמחשבות בנוגע לשיפוץ בהיכל שלמה, ואנחנו בשיחות עם עופר על האולם של 20 אלף".

"כרגע נושא השיפוץ של היכל שלמה נעצר, לפחות לחודשים הקרובים", שפירא המשיך, "אנחנו עבדנו על ההסכמים לשיפוץ היכל שלמה, ובמובן הזה אנחנו קרובים להיות מוכנים, אבל עצרנו את זה כרגע כדי לבחון את האופציה של בניית אולם חדש".
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1867 לייקים

בני12 כתב: 26 יוני 2025, 00:43
teknoboy כתב: 25 יוני 2025, 23:44 אתם אומרים שהעיכוב הוא מהצד של העירייה, אבל באינטרנט אומרים (למשל פה) שמיד אחרי הסיכום הראשוני מול העירייה עופר החליט שהוא בעצם רוצה משהו אחר (יותר מקומות) ולכן העסק לא מתקדם.

מ"מ ראש עיריית ת"א: עופר עמד בהתחייבויות מולנו, אבל לא עוסקים כרגע בהיכל שלמה. כרגע דנים בניית אולם ל-20 אלף

איפה עומד שיפוץ היכל שלמה? בצל הסערה, ליאור שפירא, ממלא מקום ראש עיריית ת"א, דיבר ב"5 באוויר, וסיפר היכן עומד התכנון של האולם החדש.

"הייתה לנו פגישה עם אנשי הפועל ת"א. עופר הביע נכונות ללכת על אולם של 20 אלף, ועדיין לעמוד באותן התחייבויות", שפירא פתח את דבריו, "עכשיו אנחנו בוחנים בחינה קצרה וממצה את העלויות של פרויקט כזה, ומיקום כזה. אולם כזה של 20 אלף יהיה הפרויקט, ולא היכל שלמה. אנחנו בודקים להקים אולם של 20 אלף באקספו, ושלא יהיה רק אולם כדורסל - אלא משהו שיהיה בו יותר לאירועים ומצעיד אותנו למילניום הבא".

אנחנו בודקים את המיקום, את המקור התקציבי ועוד", הוא סיפר, "אני חושב שכן יש צורך באולם כזה של 20 אלף שיהיה מיועד לאירועים וכדומה. לכן עצרנו את הבדיקות והמחשבות בנוגע לשיפוץ בהיכל שלמה, ואנחנו בשיחות עם עופר על האולם של 20 אלף".

"כרגע נושא השיפוץ של היכל שלמה נעצר, לפחות לחודשים הקרובים", שפירא המשיך, "אנחנו עבדנו על ההסכמים לשיפוץ היכל שלמה, ובמובן הזה אנחנו קרובים להיות מוכנים, אבל עצרנו את זה כרגע כדי לבחון את האופציה של בניית אולם חדש".
אני דווקא לא רואה שכתוב שהוא עמד במשהו.
כתוב שהוא "הביע נכונות לעמוד בהתחייבויות", וגם זה רק בהקשר של 20K מקומות.
אין פה אף מילה על עמידה בהתחייבויות במתווה המקורי, זה שהוסכם עליו לפני שנה.

בכתבה עצמה באמת כתוב שהעירייה עצרה את ההתקדמות בנושא הדרייב אין לטובת בדיקה של אולם עם 20K מקומות.
לא ברור משם מאיפה הגיע הרעיון הזה.
ידוע לך? בפרט אם זה הגיע מהעירייה או מעופר (בכתבה מאוגוסט היה כתוב שרגע אחרי הסיכום עופר החליט שהוא בעצם רוצה יותר מקומות, אז אלא אם כן יש איזה מידע קונקרטי אחר - נראה שזה מגיע מעופר).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2533 לייקים

הסיכום הראשוני היה על 7,000 מקומות, עופר כמעט מיידית אמר שזה לא מספק ושיעשו נסיונות להגדיל את זה ל10,000.
פה לדעתי , כשהתחילו השיחות בפועל, נפתח למישהו בעירייה התיאבון , גם הדיבורים על ערים אחרות, שתל אביב לא יכולה ״להרשות לעצמה״ מבחינת מוניטין שלעיר אחרת במרכז הארץ יהיה אולם גדול משלה, והתחילו הדיבורים על אולם של 20 אלף מקומות לצד הדיבור על זה שכבר יש תוכניות לבניין רב קומות במקום יד אליהו.
מדובר על פרוייקט של מאות מיליונים , אם לא מעל מליארד , נשמע לי סביר שתהיה הרבה עבודה ומחשבה על מה, כמה ואיפה צריך.
לא יודע כמה זמן זה ייקח, אני גם לא שולל שבסופו של דבר נשאר ביד אליהו לאורך זמן כי הפרוייקט הזה יקרוס.
בינתיים, היו לנו מעל 8,000 מנויים (יותר מפי 2 מתכולת הדרייב אין) וזכינו ביורוקאפ מה שהכניס אותנו ליורוליג.
אולי חכמה של בדיעבד, אבל אני לא חושב שהדברים האלה היו קורים בתקציבים שהיינו מעמידים אם היינו נשארים בדרייב אין.
בני12
קיבל.ה  1758 לייקים

teknoboy כתב: 26 יוני 2025, 02:04

בכתבה עצמה באמת כתוב שהעירייה עצרה את ההתקדמות בנושא הדרייב אין לטובת בדיקה של אולם עם 20K מקומות.
ידוע לך? בפרט אם זה הגיע מהעירייה או מעופר (בכתבה מאוגוסט היה כתוב שרגע אחרי הסיכום עופר החליט שהוא בעצם רוצה יותר מקומות, אז אלא אם כן יש איזה מידע קונקרטי אחר - נראה שזה מגיע מעופר).
ה"כתבה" היא תקציר של ראיון מילולי בערוץ הספורט.
בראיון הוא אומר את זה
כרגע העירייה עצרה את ההתקדמות כדי לבחון אם היא רוצה ללכת עם המתווה המקורי (10000 מקומות) או להגדיל את האולם (20000 מקומות).
מחכים להם
Red Or Dead
קיבל.ה  290 לייקים

מילפורד כתב: 25 יוני 2025, 23:40 אתה מתעקש לא להפנים , אני אסביר את זה פעם אחרונה , אם לא יעבוד אני אוותר.

אני מבין טוב מאוד אבל לא מקבל את המסקנות שלך.
לא חושב שמשהו מבין הנושאים האחרים שהעלית קרוב להיות קונטרוברסלי כמו סוגיית האולם הביתי בכלל, ויד אליהו בפרט.
באותה מידה, אפשר להגיד שהאנשים שנבחרו לניהול העמותה שלושה חודשים לפני המעבר, בזמן שהסוגיה על השולחן, הויכוחים בעיצומם ודעתם של המועמדים ידועה, הם אינדיקציה הרבה יותר משמעותית לכיוון אליו רצו חברי העמותה ללכת בנושא.
בני12
קיבל.ה  1758 לייקים

Red Or Dead כתב: 26 יוני 2025, 10:57

אני מבין טוב מאוד אבל לא מקבל את המסקנות שלך.
לא חושב שמשהו מבין הנושאים האחרים שהעלית קרוב להיות קונטרוברסלי כמו סוגיית האולם הביתי בכלל, ויד אליהו בפרט.
באותה מידה, אפשר להגיד שהאנשים שנבחרו לניהול העמותה שלושה חודשים לפני המעבר, בזמן שהסוגיה על השולחן, הויכוחים בעיצומם ודעתם של המועמדים ידועה, הם אינדיקציה הרבה יותר משמעותית לכיוון אליו רצו חברי העמותה ללכת בנושא.
אל תשכח שגם רמי וגם חיים טענו במצע שלהם שהם בעד המעבר ליד אליהו (גם אם לא מתלהבים) ואז אחרי הבחירות עשו פרסה
אדום ותיק
קיבל.ה  785 לייקים

עוד כשהייתי חבר בעמותה, היה גם סקר , שהיה לפני שינוי התקנון שבכלל איפשר למכור חלק למשקיע חיצוני. הרבה לפני הצטרפות עופר ואבי איזנברג.
בעקבות שתוצאות הסקר, היתה הצבעה ואושר שינוי בתקנון ונכנס ידידה רפפורט כמשקיע חיצוני, כמדומני כ 15%. (אולי ב 2019 או לפני).
אישית, אני חושב שרמי וכל מי שהוביל למהלך של לא לעשות הצבעה על המעבר, שגו קשות, ואחראים במידה רבה מאד לכל הפילוג והדם רע שיש כיום.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2533 לייקים

אוקיי, 3/5 חברי ועד היו בעד המעבר, נסכים שזה אומר שלפחות 60% בעד המעבר (למרות שכמות הקולות שהשלושה האלה קיבלו גבוהה בהרבה מהכמות שהשניים האחרים קיבלו אז למעשה זה הרבה יותר).
Red Or Dead
קיבל.ה  290 לייקים

רמי כהן כתב: בתוך כל אלה החשוב ביותר מבחינתי הוא לא לוותר על התפיסה שלמועדון גדול כמו שלנו ולקהל נאמן כמו שלנו, מגיע אולם ביתי. יש איצטדיון לארסנל, לצלסי לווסטהאם וכו' וכולם נמצאים באותה עיר.
לכן, הדבר החשוב ביותר הוא הביטחון שבסופו של יום ייבנה אולם להפועל תל אביב שמכבד את גודלה ואת קהילתה. מרגע שנשיג את זה, מרגע שנדע בוודאות, באמצעות הסכם מחייב לבניית האולם שזאת הארץ המובטחת שלנו, שזאת המטרה הסופית ואנחנו בדרך אליה, הדרך היא האמצעי בלבד. וכאמצעי, כתקופת ביניים, נעדיף למצוא פתרון אחר, ששומר את כולנו מאוחדים ומונע מכל אלה מאיתנו, בכל הגילאים שקשה להם, את החוויה של לשחק שם.
ואנו מחפשים פתרון אחר, כבר תקופה. באמצעות המגרש בחולון, באמצעות אולם ארעי גדול, באמצעות שימוש במקומות אחרים כגון מרכז הירידים. בינתיים ללא תוצאות. אין שום מקום אחר ש"עושה שכל" או רלבנטי בינתיים. אז אם לא יימצא הפתרון האחר ויגיע היום שבו נדע בביטחון שייבנה לנו אולם משלנו, אזי לדעתי נצטרך למרות הקשיים המנטליים בעיקר, ללכת ולשחק שם, ביד אליהו. זה פתרון שלא ישאיר אוהדי הפועל בחוץ, זה פתרון שיראה שאנחנו מעריכים את ההשקעה וההקשבה ומבינים מתי צריך להתגמש ולתמוך. בנוסף לביטחון בבניית אולם עבורנו נרצה גם שייעשו התאמות באולם שיתנו לנו הרגשה ביתית כמובן.
https://www.hapoeluta.org/news?NewsId=34716
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2533 לייקים

Red Or Dead כתב: 26 יוני 2025, 12:29
רמי כהן כתב: בתוך כל אלה החשוב ביותר מבחינתי הוא לא לוותר על התפיסה שלמועדון גדול כמו שלנו ולקהל נאמן כמו שלנו, מגיע אולם ביתי. יש איצטדיון לארסנל, לצלסי לווסטהאם וכו' וכולם נמצאים באותה עיר.
לכן, הדבר החשוב ביותר הוא הביטחון שבסופו של יום ייבנה אולם להפועל תל אביב שמכבד את גודלה ואת קהילתה. מרגע שנשיג את זה, מרגע שנדע בוודאות, באמצעות הסכם מחייב לבניית האולםשזאת הארץ המובטחת שלנו, שזאת המטרה הסופית ואנחנו בדרך אליה, הדרך היא האמצעי בלבד. וכאמצעי, כתקופת ביניים, נעדיף למצוא פתרון אחר, ששומר את כולנו מאוחדים ומונע מכל אלה מאיתנו, בכל הגילאים שקשה להם, את החוויה של לשחק שם.
ואנו מחפשים פתרון אחר, כבר תקופה. באמצעות המגרש בחולון, באמצעות אולם ארעי גדול, באמצעות שימוש במקומות אחרים כגון מרכז הירידים. בינתיים ללא תוצאות. אין שום מקום אחר ש"עושה שכל" או רלבנטי בינתיים. אז אם לא יימצא הפתרון האחר ויגיע היום שבו נדע בביטחון שייבנה לנו אולם משלנו, אזי לדעתי נצטרך למרות הקשיים המנטליים בעיקר, ללכת ולשחק שם, ביד אליהו. זה פתרון שלא ישאיר אוהדי הפועל בחוץ, זה פתרון שיראה שאנחנו מעריכים את ההשקעה וההקשבה ומבינים מתי צריך להתגמש ולתמוך. בנוסף לביטחון בבניית אולם עבורנו נרצה גם שייעשו התאמות באולם שיתנו לנו הרגשה ביתית כמובן.
איזה קטע , גם אני יכול להדגיש רק את מה שנוח לי.
אגב, שאלת לאחרונה את רמי איך הוא מרגיש בדיעבד עם זה שהנושא הזה מעולם לא עלה להצבעה , כלשהי?
Red Or Dead
קיבל.ה  290 לייקים

מילפורד כתב: 26 יוני 2025, 13:26
Red Or Dead כתב: 26 יוני 2025, 12:29
לכן, הדבר החשוב ביותר הוא הביטחון שבסופו של יום ייבנה אולם להפועל תל אביב שמכבד את גודלה ואת קהילתה. מרגע שנשיג את זה, מרגע שנדע בוודאות, באמצעות הסכם מחייב לבניית האולםשזאת הארץ המובטחת שלנו, שזאת המטרה הסופית ואנחנו בדרך אליה, הדרך היא האמצעי בלבד. וכאמצעי, כתקופת ביניים, נעדיף למצוא פתרון אחר, ששומר את כולנו מאוחדים ומונע מכל אלה מאיתנו, בכל הגילאים שקשה להם, את החוויה של לשחק שם.
אגב, שאלת לאחרונה את רמי איך הוא מרגיש בדיעבד עם זה שהנושא הזה מעולם לא עלה להצבעה , כלשהי?
מה בדיוק נוח? כתוב במפורש באילו תנאים הוא יתמוך במעבר. האם התנאים האלו מתקיימים היום?
אז שניים התנגדו מלכתחילה, רמי תמך במעבר זמני בכפוף להבטחת השיפוץ ואני מניח שחיים פחות או יותר באותו קו.
אלו האנשים שנבחרו שלושה חודשים לפני המעבר על ידי חברי העמותה, מבחינתי זה אומדן יותר רציני מסקר בפורום שדים.
האדום הצורר
קיבל.ה  689 לייקים

אתה כמובן צודק, ומילפורד יודע שהוא כותב שטויות, והוא גם יודע שאם היו עושים סקר שנה לפני כן ולפני הפעלת הלחץ הקולוסאלית על מעבר ליד אליהו רוב אוהדי הפועל היו מתנגדים.
אבל הוא יודה בזה כמו שהוא יודה שלא היו להפועל 8000 מנויים.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2533 לייקים

שזה כמובן בולשיט, גם ברמה הטכנית הכי פשוטה , פה יכול להיות שאני טועה, כי זה בסה"כ עניין של פרשנות.
לגבי ה8,000 מנויים , זה מעולם לא היה נתון שלי להודות בו , לא ברור לי מה יעזור לך אם אני יודה בזה או לא.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1867 לייקים

בני12 כתב: 26 יוני 2025, 10:12
teknoboy כתב: 26 יוני 2025, 02:04

ה"כתבה" היא תקציר של ראיון מילולי בערוץ הספורט.
בראיון הוא אומר את זה
כרגע העירייה עצרה את ההתקדמות כדי לבחון אם היא רוצה ללכת עם המתווה המקורי (10000 מקומות) או להגדיל את האולם (20000 מקומות).
מחכים להם
אבל מהכתבה הקודמת שהבאתי הבנתי שהמתווה המקורי היה על 7,000 מקומות, והרעיון של 10,000 הגיע מעופר ממש מיד אחרי שסוכם על 7,000.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1867 לייקים

מילפורד כתב: 26 יוני 2025, 08:33 הסיכום הראשוני היה על 7,000 מקומות, עופר כמעט מיידית אמר שזה לא מספק ושיעשו נסיונות להגדיל את זה ל10,000.
כלומר עופר סיכם על משהו וכמעט מיד התחרט, וככה הכניס את כולנו לסחרור שנמשך כבר קרוב לשנה וסופו לא נראה באופק.

עכשיו, מילא להשתמש בתכסיסנות הזאת וליצור בלגן כזה מול העירייה, למי אכפת.
מה שמפריע לי זה שהוא עושה את אותם דברים לנו, לאוהדים.
עם העירייה - הוא עובד מולם, הוא לא בצד שלהם, הוא מנסה להוציא מהם משהו. מפחיד לחשוב שככה הוא חושב גם עלינו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
בני12
קיבל.ה  1758 לייקים

teknoboy כתב: 26 יוני 2025, 16:23
מילפורד כתב: 26 יוני 2025, 08:33 הסיכום הראשוני היה על 7,000 מקומות, עופר כמעט מיידית אמר שזה לא מספק ושיעשו נסיונות להגדיל את זה ל10,000.
כלומר עופר סיכם על משהו וכמעט מיד התחרט, וככה הכניס את כולנו לסחרור שנמשך כבר קרוב לשנה וסופו לא נראה באופק.

עם העירייה - הוא עובד מולם, הוא לא בצד שלהם, הוא מנסה להוציא מהם משהו. מפחיד לחשוב שככה הוא חושב גם עלינו.
הקול הקורא שפרסמה העירייה היה כבר עם 10000 מקומות
לא היה שום בלאגן מול העירייה
Red_man
קיבל.ה  1405 לייקים

Red Or Dead כתב: 26 יוני 2025, 14:49
מילפורד כתב: 26 יוני 2025, 13:26
מה בדיוק נוח? כתוב במפורש באילו תנאים הוא יתמוך במעבר. האם התנאים האלו מתקיימים היום?
אז שניים התנגדו מלכתחילה, רמי תמך במעבר זמני בכפוף להבטחת השיפוץ ואני מניח שחיים פחות או יותר באותו קו.
אלו האנשים שנבחרו שלושה חודשים לפני המעבר על ידי חברי העמותה, מבחינתי זה אומדן יותר רציני מסקר בפורום שדים.
בנושא שהוסכם מראש (וגם זה נעשה בצורה רשלנית) שחברי העמותה יכריעו בו מעניין לי תזין מה עמדתו של רמי או של שאר חברי הועד המנהל
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1867 לייקים

בני12 כתב: 26 יוני 2025, 16:38

תעשה לי בבקשה קצת סדר.
קודם היה סיכום על 7K, ואז עופר רצה יותר אז סוכם על 10K, וככה היה בקול הקורא?
ועכשיו הכול מוקפא\בבדיקה, כי עכשיו עופר רוצה 20K?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
בני12
קיבל.ה  1758 לייקים

teknoboy כתב: 27 יוני 2025, 19:05

תעשה לי בבקשה קצת סדר.
כי העירייה רוצה 20k (עופר לא מתנגד)
Asafasraf
קיבל.ה  1491 לייקים

מילפורד כתב:גם להיות באולם שקטן על מידותינו שעל פי דבריך אי אפשר להשיג אליו כרטיסים , זו בעיני לא הדרך.
זו בדיוק ההגדרה של מועדון לקוחות שהם כ״כ מתנגדים אליו.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1374 לייקים

בני12 כתב: 27 יוני 2025, 19:48
teknoboy כתב: 27 יוני 2025, 19:05

תעשה לי בבקשה קצת סדר.
כי העירייה רוצה 20k (עופר לא מתנגד)
אנו הבנתי כמו טקנו, שהעירייה הוציאה קול קורא להקמת אולם של 10k ועכשיו עופר מנסה לשנות את התכנית ל20k
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1696 לייקים

דרך אגב, בראיון בבסקטניוז עופר אומר ש תוכנית העסקית שלו להפועל מבוססת בין היתר על אולם חדש שיבנה עבור הפועל.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

שליחת תגובה