איפה?
הציטוט האחרון שלו בהקשר של הפועל זה שמאיימבו מנסה לעזוק בהבאת דיארה לפה.
1. הוא יודע לא רע ממה שאפשר לראות עד כה
זה לא מספיק להפועל כדי לעמוד במטרות שהיא הציבה
5 זרים שלא נופלים מההחתמה של מאיימבו זה כל מה שאנחנו מבקשים.צ'ימבויקה כתב: ↑26 יוני 2025, 11:191. הוא יודע לא רע ממה שאפשר לראות עד כה
2. הוא שופר על מלא
3.יכול להיות טיעון שאומר שחיכינו דווקא בגלל שלא רצינו שהמלחמה תשפיע, ועכשיו אפשר להביא את השחקנים שרצינו ולשבור את השוק.
4. לא חושב שיהיה פה כאפה לפנים. בסוף אתה מודד זר לפי רזומה, שמתבטא בשכר שלו. שכר שהוא ״כאפה לפנים״ זה באזור ה-300 אלף יורו ומעלה. אנחנו חיים בעולם שבו אפס מאופס כמו פאסי עשה באזור ה-200 אלף יורו (תקנו אותי)
5. לי קשר לראות את הפועל ת״א מנחיתה 5 זרים איכותיים ועם רזומה, בעלות שכר של כ-מיליון וחצי יורו (וזה בלי עמלות סוכן, תשלום על רכישות / השאלות, מענקים וכו). זה גם ההשקעה הכלכלית וגם כי קשה למצוא שחקנים איכותיים באמת כי העלויות עלו. אתה היום יכול ליפול גם עם זרים בפרופיל, כמו למשל כמה שהיו בחיפה. ניקולסקו שהוא זר של הבדל לוקח חצי מיליון יורו לעונה.
העסקה הזאת כבר הופכת לליצנית מצד המועדון, כל התהליכי שכנועים של מיואמבה וכולי… תציבו לשחקן דד ליין וזה כן כן לא לא זה כסר נמשך יותר מדי זמן
זרים לא יתלהבו לבוא לפה אחרי המלחמה הוא כבר היה פה אז אולי הוא פחות יפחד להגיע. אם אפשר להביא אותו להביא אותו דד ליין כזה או אחר לא יעזור בשום דבר.
אני עד עכשיו לא מבין למה לא? מה רע בו שאתם כל כך לא רוצים אותו? מה זה שהוא התריס נגד הפועל פעם? זה באמת מה שמעניין אותכם? מבחינתי הוא לא וואו בכלל אבל הוא שחקן רעב עם פשיון למשחק ויש לו 100% מקום בהרכב של הפועל לנוכח השחקנים הקיימים.אנחנו בתהליך כתב: ↑26 יוני 2025, 17:09 אני מתחיל לשמוע הרבה לחשושים על יונתן כהן ואני מקווה מאוד מאוד מאוד שזה לא נכון.
זה מבית המדרש של אלו שלא רצו את פיבן כי הוא מכביסט.tormenta כתב: ↑26 יוני 2025, 17:23אני עד עכשיו לא מבין למה לא? מה רע בו שאתם כל כך לא רוצים אותו? מה זה שהוא התריס נגד הפועל פעם? זה באמת מה שמעניין אותכם? מבחינתי הוא לא וואו בכלל אבל הוא שחקן רעב עם פשיון למשחק ויש לו 100% מקום בהרכב של הפועל לנוכח השחקנים הקיימים.אנחנו בתהליך כתב: ↑26 יוני 2025, 17:09 אני מתחיל לשמוע הרבה לחשושים על יונתן כהן ואני מקווה מאוד מאוד מאוד שזה לא נכון.
עם כמה שאני לא סובל אותו אישית זה לא מה שאכפת לי, אני פשוט חושב שהוא לא כזה טוב מאז הגיחה שלו באיטליה ועובדה שהוא היה מחריד במכבי בקדנציה השנייה שלו שםtormenta כתב: ↑26 יוני 2025, 17:23אני עד עכשיו לא מבין למה לא? מה רע בו שאתם כל כך לא רוצים אותו? מה זה שהוא התריס נגד הפועל פעם? זה באמת מה שמעניין אותכם? מבחינתי הוא לא וואו בכלל אבל הוא שחקן רעב עם פשיון למשחק ויש לו 100% מקום בהרכב של הפועל לנוכח השחקנים הקיימים.אנחנו בתהליך כתב: ↑26 יוני 2025, 17:09 אני מתחיל לשמוע הרבה לחשושים על יונתן כהן ואני מקווה מאוד מאוד מאוד שזה לא נכון.
חחח אני משתגע מההגדרות המטומטות האלה שיש היום "הוא מכביסט", "הוא הפועל", די כבר עם הבלבולי ביצים האלה הם שחקני כדורגל וזהו, זה המקצוע שלהם והם עוברים קבוצות על ימין ושמאל כמו לא יודע מה, רק בודדים בודדים לא היו באמת עוברים ממכבי להפועל והפוך, וזה אני יכול לספור על האצבעות. שחררו כבר את הסטיגמות וההגדרות המטומטות האלה. שחקן כדורגל צריך שיהיה לו אש בעיניים, תשוקה למשחקן וקצת כישרון וזהו מעניין לי תביצים איפה שיחק ומה עשה.7even כתב: ↑26 יוני 2025, 17:27זה מבית המדרש של אלו שלא רצו את פיבן כי הוא מכביסט.tormenta כתב: ↑26 יוני 2025, 17:23אני עד עכשיו לא מבין למה לא? מה רע בו שאתם כל כך לא רוצים אותו? מה זה שהוא התריס נגד הפועל פעם? זה באמת מה שמעניין אותכם? מבחינתי הוא לא וואו בכלל אבל הוא שחקן רעב עם פשיון למשחק ויש לו 100% מקום בהרכב של הפועל לנוכח השחקנים הקיימים.אנחנו בתהליך כתב: ↑26 יוני 2025, 17:09 אני מתחיל לשמוע הרבה לחשושים על יונתן כהן ואני מקווה מאוד מאוד מאוד שזה לא נכון.
אחרי רבע שעה שלו על המגרש לעומת מה שהיה קודם הם שאלו למה לא הביאו אותו בתחילת העונה.
השחקן היחיד בעולם שאולי יש לי התלבטות אם אני מוכן לקבל אותו בהפועל זה זהבי, אבל ממילא אף אחד לא שואל אותי. אני גם בטוח שברדה מוכן להחתים אותו מחר אם זהבי עושה לו חצי קריצה.tormenta כתב: ↑26 יוני 2025, 17:32חחח אני משתגע מההגדרות המטומטות האלה שיש היום "הוא מכביסט", "הוא הפועל", די כבר עם הבלבולי ביצים האלה הם שחקני כדורגל וזהו, זה המקצוע שלהם והם עוברים קבוצות על ימין ושמאל כמו לא יודע מה, רק בודדים בודדים לא היו באמת עוברים ממכבי להפועל והפוך, וזה אני יכול לספור על האצבעות. שחררו כבר את הסטיגמות וההגדרות המטומטות האלה.