עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 231 לייקים
גם גרופר סגר במחלה
הם בפאניקה קונים כל מה שזז
הם בפאניקה קונים כל מה שזז
-
- קיבל.ה 323 לייקים
הלוואי היה משהורדפוקס כתב: ↑25 יוני 2025, 14:53ועל כן הטייטל שהגיתי לאחרונה: ״מקורב למקורב״.אנחנו בתהליך כתב: ↑25 יוני 2025, 13:30חחח
רק אתמול הימרתי על בוסקילה וגורדנה אז תבין לבד.
חוץ מזה אף פעם לא הייתי מקורב, אני חבר טוב של מישהו שמקורב שמתי שהוא יודע דברים בוודאות הוא מספר לי.
כולם יפים כולם טובים אבל רק מקורב למקורב אחד יזכה בתואר הנחשק של המקורב למקורב הבכיר לקיץ 2025.
זרקו שמות אל תתביישו, תנו לנו כבר לחקור בטרנספרמרקט וסרטוני יוטיוב מ-2019 באיכות של 480p.
אבל שקט מופתי
-
- קיבל.ה 323 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2935 לייקים
בינתיים אני לא מתרשם בכלל מספרא, נכון הקיץ עוד ארוך והייתה מלחמה ואנחנו לא באירופה, אבל עדיין, הוא לא מראה כמה הוא רעב לקחת את המועדון הזה למעלה, לא נלחם על שום שחקן רציני, למה לא להילחם על ניקולסקו? אפילו אם סיכוי נמוך שיבוא למה לא להראות שיש בעל הבית חדש עם כוונות, למה עסקת דיארה לא נסגרת כבר? לפה או לשם? הוא מפחד לבוא? שלח סוכן שישכנע אותו, תציע עוד 50-100 לסגור את העסקה, הוא לא יצירתי ואין לו נוכחות של ווינר רעב כמו ינאי.
- בז'רנו
- קיבל.ה 739 לייקים
מה לא מובן?זרתותח כתב: ↑25 יוני 2025, 13:27״ספרתי ידנית שעברתי על כל התקצירים של הפועל ר״ג העונה״אוגוסטוס היל כתב: ↑25 יוני 2025, 13:01הלוטוס הלבן כתב: ↑25 יוני 2025, 12:53 לא מבין את התלהבות מבוסקילה. 7 שערים ב 31 משחקים בישול 1.עונה 24-25.
WTF
ראה את כל התקצירים,וכל בישול הרים אצבע
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
טוב מאוד שהוא לא כמו ינאיtormenta כתב: ↑25 יוני 2025, 18:35 בינתיים אני לא מתרשם בכלל מספרא, נכון הקיץ עוד ארוך והייתה מלחמה ואנחנו לא באירופה, אבל עדיין, הוא לא מראה כמה הוא רעב לקחת את המועדון הזה למעלה, לא נלחם על שום שחקן רציני, למה לא להילחם על ניקולסקו? אפילו אם סיכוי נמוך שיבוא למה לא להראות שיש בעל הבית חדש עם כוונות, למה עסקת דיארה לא נסגרת כבר? לפה או לשם? הוא מפחד לבוא? שלח סוכן שישכנע אותו, תציע עוד 50-100 לסגור את העסקה, הוא לא יצירתי ואין לו נוכחות של ווינר רעב כמו ינאי.
ומאיפה אתה יודע על מי הוא נלחם?
הלוואי והיה כמו ינאי, ולגבי מי הוא נלחם בסוף הכל דולף לתקשורת, כל שם שהוחתם דלף לתקשורת, הוא לא נלחם על אף שם גדול, רוב הסיכויים שהיינו יודעים אם כןאוגוסטוס היל כתב: ↑25 יוני 2025, 18:54טוב מאוד שהוא לא כמו ינאיtormenta כתב: ↑25 יוני 2025, 18:35 בינתיים אני לא מתרשם בכלל מספרא, נכון הקיץ עוד ארוך והייתה מלחמה ואנחנו לא באירופה, אבל עדיין, הוא לא מראה כמה הוא רעב לקחת את המועדון הזה למעלה, לא נלחם על שום שחקן רציני, למה לא להילחם על ניקולסקו? אפילו אם סיכוי נמוך שיבוא למה לא להראות שיש בעל הבית חדש עם כוונות, למה עסקת דיארה לא נסגרת כבר? לפה או לשם? הוא מפחד לבוא? שלח סוכן שישכנע אותו, תציע עוד 50-100 לסגור את העסקה, הוא לא יצירתי ואין לו נוכחות של ווינר רעב כמו ינאי.
ומאיפה אתה יודע על מי הוא נלחם?
-
- קיבל.ה 2133 לייקים
איזה שם גדול היה הקיץ להיאבק עליו?
על בן הרוש הצענו 800 אלף, על כנען נכתב פה שהציעו "סכום יפה" או משהו בסגנון.
נצטרך לשפוט לפי זרים.
נצטרך לשפוט לפי זרים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 555 לייקים
יהיה קשה לשפוט השנה לפי הזרים.טכנית לארז כתב: ↑25 יוני 2025, 19:12 איזה שם גדול היה הקיץ להיאבק עליו?
נצטרך לשפוט לפי זרים.
-
- קיבל.ה 2133 לייקים
צריך לראות עוד.
-
- קיבל.ה 231 לייקים
צנצי דווח שהפועל הגישה את ההצעה הגבוהה ביותר על דיארהtormenta כתב: ↑25 יוני 2025, 18:35 בינתיים אני לא מתרשם בכלל מספרא, נכון הקיץ עוד ארוך והייתה מלחמה ואנחנו לא באירופה, אבל עדיין, הוא לא מראה כמה הוא רעב לקחת את המועדון הזה למעלה, לא נלחם על שום שחקן רציני, למה לא להילחם על ניקולסקו? אפילו אם סיכוי נמוך שיבוא למה לא להראות שיש בעל הבית חדש עם כוונות, למה עסקת דיארה לא נסגרת כבר? לפה או לשם? הוא מפחד לבוא? שלח סוכן שישכנע אותו, תציע עוד 50-100 לסגור את העסקה, הוא לא יצירתי ואין לו נוכחות של ווינר רעב כמו ינאי.
אני מניח שמדובר על מיליון יורו++
צריך להיות סבלניים ולראות מה יהיה הסגל עוד חודש מהיום
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
שום מיליון יורו. אין מצב.בן לוז כתב: ↑25 יוני 2025, 19:18צנצי דווח שהפועל הגישה את ההצעה הגבוהה ביותר על דיארהtormenta כתב: ↑25 יוני 2025, 18:35 בינתיים אני לא מתרשם בכלל מספרא, נכון הקיץ עוד ארוך והייתה מלחמה ואנחנו לא באירופה, אבל עדיין, הוא לא מראה כמה הוא רעב לקחת את המועדון הזה למעלה, לא נלחם על שום שחקן רציני, למה לא להילחם על ניקולסקו? אפילו אם סיכוי נמוך שיבוא למה לא להראות שיש בעל הבית חדש עם כוונות, למה עסקת דיארה לא נסגרת כבר? לפה או לשם? הוא מפחד לבוא? שלח סוכן שישכנע אותו, תציע עוד 50-100 לסגור את העסקה, הוא לא יצירתי ואין לו נוכחות של ווינר רעב כמו ינאי.
-
- קיבל.ה 335 לייקים
דווקא לפני המלחמה הוא אמר ההצעה עומדת מיליון וחצי יורוdino כתב: ↑25 יוני 2025, 19:21שום מיליון יורו. אין מצב.בן לוז כתב: ↑25 יוני 2025, 19:18צנצי דווח שהפועל הגישה את ההצעה הגבוהה ביותר על דיארהtormenta כתב: ↑25 יוני 2025, 18:35 בינתיים אני לא מתרשם בכלל מספרא, נכון הקיץ עוד ארוך והייתה מלחמה ואנחנו לא באירופה, אבל עדיין, הוא לא מראה כמה הוא רעב לקחת את המועדון הזה למעלה, לא נלחם על שום שחקן רציני, למה לא להילחם על ניקולסקו? אפילו אם סיכוי נמוך שיבוא למה לא להראות שיש בעל הבית חדש עם כוונות, למה עסקת דיארה לא נסגרת כבר? לפה או לשם? הוא מפחד לבוא? שלח סוכן שישכנע אותו, תציע עוד 50-100 לסגור את העסקה, הוא לא יצירתי ואין לו נוכחות של ווינר רעב כמו ינאי.
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
-
- קיבל.ה 335 לייקים
אתה שם לב שכותבים משהו פסימי אתה לוקח את זה ב2 ידיים אבל שכותבים משהו אופטימי אתה מחפף כפייק ניוז
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
לא באופן עקבי כמו שאתה מתאר.
פשוט אני ריאלי ומציאותי בגדול ומבין שבעלים לא יכול להיות מאוד לא מאוזן בין שמירת כיס להוצאה מוגזמת.
בעיקר לא אדם שקול ולא קפריזי כמו ספרא. אם זה היה ינאי אז אין דבר כזה שאין דבר כזה. אבל זה לא. הפועל לדעתי לא תציע כיום על שום שחקן מעל מיליון יורו ורוב הסיכויים שגם לא תגיע למיליון. אולי רק אם זה איזשהו אירוע חריג של שחקן צעיר יותר, שערכו יכול לעלות בכפולות.
אופטימיות צריכה לנבוע מתוך הבנה במצב ולא מתוך אמונה או תקווה נטולת קשר.
-
- קיבל.ה 1176 לייקים
זה דווקא כן באופן עקבי.dino כתב: ↑25 יוני 2025, 20:13לא באופן עקבי כמו שאתה מתאר.
פשוט אני ריאלי ומציאותי בגדול ומבין שבעלים לא יכול להיות מאוד לא מאוזן בין שמירת כיס להוצאה מוגזמת.
בעיקר לא אדם שקול ולא קפריזי כמו ספרא. אם זה היה ינאי אז אין דבר כזה שאין דבר כזה. אבל זה לא. הפועל לדעתי לא תציע כיום על שום שחקן מעל מיליון יורו ורוב הסיכויים שגם לא תגיע למיליון. אולי רק אם זה איזשהו אירוע חריג של שחקן צעיר יותר, שערכו יכול לעלות בכפולות.
אופטימיות צריכה לנבוע מתוך הבנה במצב ולא מתוך אמונה או תקווה נטולת קשר.
כי השמות שהפועל נתנה להם הצעה אלו שמות שעד שהגיע ספרא היית מתפדח להעלות אותם כאופציה בכלל.
אשדוד קיבלה הצעה גבוהה מאוד על כנען כבר בינואר.
ה. חיפה קיבלה הצעה על 800 אלף על בן הרוש
הסיבה שכנען ובן הרוש לא הגיעו היא לא כסף!
על דיארה הציעו מעל למיליון יורו
על בוסקילה נתנו מיליון של כדי לסגור עניינים והאהבל הזה לא רצה לקחת ועכשיו יקבל פחות בבורורות
גם פול לא שחקן חופשי
ועוד לא השלימו טת הסגל
הכל טוב מותר להעביר ביקורת. אבל אי אפשר להסתכל רק על מה שרוצים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2023 לייקים
-
- קיבל.ה 537 לייקים
-
- קיבל.ה 2394 לייקים
בסוף אמרת הכל...tormenta כתב: ↑25 יוני 2025, 18:35 בינתיים אני לא מתרשם בכלל מספרא, נכון הקיץ עוד ארוך והייתה מלחמה ואנחנו לא באירופה, אבל עדיין, הוא לא מראה כמה הוא רעב לקחת את המועדון הזה למעלה, לא נלחם על שום שחקן רציני, למה לא להילחם על ניקולסקו? אפילו אם סיכוי נמוך שיבוא למה לא להראות שיש בעל הבית חדש עם כוונות, למה עסקת דיארה לא נסגרת כבר? לפה או לשם? הוא מפחד לבוא? שלח סוכן שישכנע אותו, תציע עוד 50-100 לסגור את העסקה, הוא לא יצירתי ואין לו נוכחות של ווינר רעב כמו ינאי.
כדורסל זה לא כדורגל ומזל שספרא הוא לא ינאי.
אתה אולי עוד צעיר אבל תבדוק מי היה גאידמק,
אתה לא רוצה בעלים כזה.
-
- קיבל.ה 2133 לייקים
ינאי בהפועל כדורגל היה מצייץ בכל פעם שהרמאים נהנים מ"טעות" שיפוט, מארחים ללא קהל חוץ או שמפחיתים ליריבה שלהם נקודות.
זה לבד היה שווה את זה ועוזר באופן כללי לכל ה"ליגה".
חוץ מזה עדיף ספרא לדעתי
זה לבד היה שווה את זה ועוזר באופן כללי לכל ה"ליגה".
חוץ מזה עדיף ספרא לדעתי
-
- קיבל.ה 2637 לייקים
איך מזל שספרא לא ינאי ? עופר היה בונה פה בכדורגל קבוצה שתתחרה על האליפות וזה במקרה הרע בעונה הקרובה (וזה לא קשור לכמה כסף יש לו ביחס לספרא)
- רדפוקס
- קיבל.ה 4983 לייקים
מה קשור גאידמק לינאי? מת על ינאי הוא לא מושלם אבל עד עכשיו אני מתבאס שלא בא לכדורגל, ואני לא צעיר, באליפות של שנת 2000 הייתה לי כבר בר מצווהלירון האדום כתב: ↑25 יוני 2025, 20:39בסוף אמרת הכל...tormenta כתב: ↑25 יוני 2025, 18:35 בינתיים אני לא מתרשם בכלל מספרא, נכון הקיץ עוד ארוך והייתה מלחמה ואנחנו לא באירופה, אבל עדיין, הוא לא מראה כמה הוא רעב לקחת את המועדון הזה למעלה, לא נלחם על שום שחקן רציני, למה לא להילחם על ניקולסקו? אפילו אם סיכוי נמוך שיבוא למה לא להראות שיש בעל הבית חדש עם כוונות, למה עסקת דיארה לא נסגרת כבר? לפה או לשם? הוא מפחד לבוא? שלח סוכן שישכנע אותו, תציע עוד 50-100 לסגור את העסקה, הוא לא יצירתי ואין לו נוכחות של ווינר רעב כמו ינאי.
אתה לא רוצה בעלים כזה.
-
- קיבל.ה 1935 לייקים
-
- קיבל.ה 2133 לייקים
מה עם נחמיאס הזה.
מקורבים, הפועל הציעה לו שכר יפה?
מקורבים, הפועל הציעה לו שכר יפה?
-
- קיבל.ה 1176 לייקים
לא עניין של מקורבים פורסם שהצענו לו 280,000
הרוויח במכבי בערך מאה אלף פחות לעונה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2133 לייקים
- Hapolo
- קיבל.ה 845 לייקים
בינתיים ינאי נמצא אצלנו יותר זמן מכל איזה ליצן בדמות כבירי או האמריקאים שפירקו לך את המועדון והשקיע יותר מכל הבעלים שהיו פה בכדורגל ביחד ב15 שנה האחרונות, הביא לך תואר אירופי, שובר את ההגמוניה של המפלצת הצהובה ועם החוזים שנים קדימה שהוא מנסה להחתים שחקני טופ נראה שהוא לא בדרך ללכת לשום מקוםלירון האדום כתב: ↑25 יוני 2025, 20:39בסוף אמרת הכל...tormenta כתב: ↑25 יוני 2025, 18:35 בינתיים אני לא מתרשם בכלל מספרא, נכון הקיץ עוד ארוך והייתה מלחמה ואנחנו לא באירופה, אבל עדיין, הוא לא מראה כמה הוא רעב לקחת את המועדון הזה למעלה, לא נלחם על שום שחקן רציני, למה לא להילחם על ניקולסקו? אפילו אם סיכוי נמוך שיבוא למה לא להראות שיש בעל הבית חדש עם כוונות, למה עסקת דיארה לא נסגרת כבר? לפה או לשם? הוא מפחד לבוא? שלח סוכן שישכנע אותו, תציע עוד 50-100 לסגור את העסקה, הוא לא יצירתי ואין לו נוכחות של ווינר רעב כמו ינאי.
אתה לא רוצה בעלים כזה.
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 2637 לייקים
רוצים להביא את יונתן כהן באמת ? אני לא זוכר ממנו כלום חוץ מאיזה גול נגד מכבי חיפה תאכלס לדעתי סתם אוברייטד
- רדפוקס
- קיבל.ה 4983 לייקים
- Hapolo
- קיבל.ה 845 לייקים
עד שלא נתחיל לפגוע בזרים בעצמנו כמו אין ספור קבוצות בעלות אמצעים פחותים בליגה ונפסיק להיות אוכלי נבלות של הפסולת בכפר גלים לא נתקדם לשום מקום
רדיוס לבית"ר!
הוא כבר קיבל חוזה
לא יודע למה בחר בסכנין
אבל טוב לנו
ירידת הליגה של ליון רלוונטית איכשהו לריימס ולסיפור דיארה? יכול להשפיע?
-
- קיבל.ה 2394 לייקים
כי בכדורגל כסף לא קונה מקום באירופה, בכדורגלtormenta כתב: ↑25 יוני 2025, 21:13מה קשור גאידמק לינאי? מת על ינאי הוא לא מושלם אבל עד עכשיו אני מתבאס שלא בא לכדורגל, ואני לא צעיר, באליפות של שנת 2000 הייתה לי כבר בר מצווהלירון האדום כתב: ↑25 יוני 2025, 20:39בסוף אמרת הכל...tormenta כתב: ↑25 יוני 2025, 18:35 בינתיים אני לא מתרשם בכלל מספרא, נכון הקיץ עוד ארוך והייתה מלחמה ואנחנו לא באירופה, אבל עדיין, הוא לא מראה כמה הוא רעב לקחת את המועדון הזה למעלה, לא נלחם על שום שחקן רציני, למה לא להילחם על ניקולסקו? אפילו אם סיכוי נמוך שיבוא למה לא להראות שיש בעל הבית חדש עם כוונות, למה עסקת דיארה לא נסגרת כבר? לפה או לשם? הוא מפחד לבוא? שלח סוכן שישכנע אותו, תציע עוד 50-100 לסגור את העסקה, הוא לא יצירתי ואין לו נוכחות של ווינר רעב כמו ינאי.
אתה לא רוצה בעלים כזה.
אתה לא יכול להביא את הזרים הכי טובים שיש בשוק.
אל תשווה בין כדורסל לכדורגל.
ינאי תוך כמה 5 שנים ילך לפוליטיקה
-
- קיבל.ה 447 לייקים
תחושת בטן שיהיו לנו אחלה זרים העונה ודווקא הישראלים יבאסו.
המלך של המקורבים צנציפר מבטיח בטוויטר שספרא הולך להנחית פה זרים טובים בקרוב
נתאזר בסבלנות.
נתאזר בסבלנות.
1. יכול לשחק גם חלוץ , היה בבני יהודה חלוץ יחד עם צ'יבוטה.
2. כרגע החלוץ הבכיר שלך זה אנס מחמיד.
3. אין לך ישראלים טובים ובכירים חוץ מטוריאל.
4 . הןא הביא עונה יפה וסבירה באוסטרליה, ומאמין שיתן לך אחלה מספרים .
5. הןא לא יבוא לצערי .