אגב מוקיארו אם הבנתי נכון סיכם עקרונית ולא חתם בקבוצה הטורקית.
מקווה ששכרו הגבוה לא גורם להפועל לקפוץ על העגלה של המלחמה ולהנות מזה. מניח שלא, הם לא עושים רושם כזה, אבל מי יודע.
כן
הפרופיל לא גבוה, אולי ראו בו משהו מפתיע לא יודע
קשר אמצע
או שאולי אנחנו קצת חיים בפנטזיות על הבעלות הזו מבחינת ציפייה להוצאות מרשימות.
אולי אם ניכנס לפרופורציות, אף אחד לא יפגע
הפרופורציות הן שבאמת הציעו על כנעאן סכום לא מבוטל, ואם היו יודעים את זה היו מבינים שהבעלות הזו באה לתת עבודה
סבבה, גם על בן הרוש הציעו. ביום שהם יצליחו להביא ישראלי בכיר שיש לו ביקוש, נדבר.
אנחנו פחות במצב של הימורים
כל עוד אין מלחמה- כל זר צריך לשאוף לפרופיל הכי גבוה שניתן להביא.
אלא אם אתה אומר לי שזה זר צעיר עם פוטנציאל ותחת מעקבי סקאוטים, שזה נחמד כזר שישי כזה. או אלא אם אתה אומר לי שלידו יהיה עדן קארצב או ישראלי בכיר(לא גורדנה) אז מילא על ההימור.
את כנעאן גם חיפה לא הצליחו להביא ויש להם כוח קנייה קצת יותר משמעותי מאשר לנו.
זה לא מעיד כלום על ההנהלה, אם היו מצליחים להביא אותו זה היה שוס מארץ השוסים, אבל זה שלא הצליחו זה הצפוי.
אדום כתב: ↑25 יוני 2025, 14:29
גורדנה? עם החתמות כאלה אפשר לבנות בקלות על מקומות 7-5.
תשמע אתה בעונה שבא כנען הוא ״ההחתמה הכי גדולה של הקיץ״. שחקנים לא רוצים לשחק בארץ. גם לא ישראלים (מעניין למה)
גורדנה לא רואה אך שחקן אמצע אצלנו כרגע. בטוח שיביאו עוד אין בכלל שאלה אבל הוא אחלה לרוטציה
cholo כתב: ↑25 יוני 2025, 12:03
היה פה גם את @אנחנו בתהליך שפוטר מהמקורבים לפי מקורבים
חחח
רק אתמול הימרתי על בוסקילה וגורדנה אז תבין לבד.
חוץ מזה אף פעם לא הייתי מקורב, אני חבר טוב של מישהו שמקורב שמתי שהוא יודע דברים בוודאות הוא מספר לי.
ועל כן הטייטל שהגיתי לאחרונה: ״מקורב למקורב״.
כולם יפים כולם טובים אבל רק מקורב למקורב אחד יזכה בתואר הנחשק של המקורב למקורב הבכיר לקיץ 2025.
זרקו שמות אל תתביישו, תנו לנו כבר לחקור בטרנספרמרקט וסרטוני יוטיוב מ-2019 באיכות של 480p.
מקווה מאד שהסקאוטים שלנו עוקבים אחרי ליאון. הם הורדו ליגה ופשטו רגל בגלל בעיות כספיות.
מאידך, אקדמיה מעולה, כנראה קבוצת מילואים וששחקני שורה שניה-שלישית לא ידועים שאולי אפשר להביאם במחיר סביר. סוג של דיארה כאלה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אדום ותיק כתב: ↑25 יוני 2025, 15:05
מקווה מאד שהסקאוטים שלנו עוקבים אחרי ליאון. הם הורדו ליגה ופשטו רגל בגלל בעיות כספיות.
מאידך, אקדמיה מעולה, כנראה קבוצת מילואים וששחקני שורה שניה-שלישית לא ידועים שאולי אפשר להביאם במחיר סביר. סוג של דיארה כאלה.
cholo כתב: ↑25 יוני 2025, 12:03
היה פה גם את @אנחנו בתהליך שפוטר מהמקורבים לפי מקורבים
חחח
חוץ מזה אף פעם לא הייתי מקורב, אני חבר טוב של מישהו שמקורב שמתי שהוא יודע דברים בוודאות הוא מספר לי.
כולם יפים כולם טובים אבל רק מקורב למקורב אחד יזכה בתואר הנחשק של המקורב למקורב הבכיר לקיץ 2025.
זרקו שמות אל תתביישו, תנו לנו כבר לחקור בטרנספרמרקט וסרטוני יוטיוב מ-2019 באיכות של 480p.
אין לי שם כרגע לתת וגם אם היה לי, אחרי מקרה פול, עד שאין וולקאם אני לא ארשום כלום.
בכל מקרה, הכוונה היא להביא לכאן זרים שיעשו הבדל. כשעל עמדת הקשר האחורי שמים את מלוא תשומת הלב.
חחח
אין לי שם כרגע לתת וגם אם היה לי, אחרי מקרה פול, עד שאין וולקאם אני לא ארשום כלום.
בכל מקרה, הכוונה היא להביא לכאן זרים שיעשו הבדל. כשעל עמדת הקשר האחורי שמים את מלוא תשומת הלב.
מאוד מקווה שלא רק על העמדה של הקשר ה-6 שמים דגש ושיש תכנון להביא גם לזר ל-8 עם גורדנה ורן בנימין כגיבויים.
וחלוץ כמובן זה לא פחות חשוב.
arik89 כתב: ↑25 יוני 2025, 10:48
אני לא מבין למה צריך בלם זר. פיבן לא נסטה, אבל הוא בלם מספיק טוב לליגת העל לצד מאיימבו. הייתי חוסך השקעה בהרבה עמדות כדי להשקיע מיליון דולר בהבאת סדריק דון לאמצע
סכומים מטורפים שאין לאף קבוצה בארץ ממה שאני קורא.
לא פלא, הם מכניסים סכומים פסיכים על שחקנים שהם מוכרים בשנים האחרונות.
יח"צ או לא, זה עובד. וכמובן גולדהאר...
אדום כתב: ↑25 יוני 2025, 14:29
גורדנה? עם החתמות כאלה אפשר לבנות בקלות על מקומות 7-5.
תשמע אתה בעונה שבא כנען הוא ״ההחתמה הכי גדולה של הקיץ״. שחקנים לא רוצים לשחק בארץ. גם לא ישראלים (מעניין למה)
גורדנה לא רואה אך שחקן אמצע אצלנו כרגע. בטוח שיביאו עוד אין בכלל שאלה אבל הוא אחלה לרוטציה
לרוטציה זה אחלה, אם בונים עליו להרכב - זה משהו אחר.
7even כתב: ↑25 יוני 2025, 16:29
1.4 מיליון יורו?
חיפה מביאה שחקנים ב2 מיליון יורו באהלן אהלן
בש הרגע שילמה 1.2 מיליון יורו על 50% משחקן ישראלי
אז לא הייתי אומר שרק מכבי יכולים..
1.4 מיליון יורו?
1.4 מיליון יורו?
ו-500 אלף יורו נטו שכר לעונה.
מי מקבל את זה כאן?
או שאולי אני סתם מפספס.
דיא סבע מקבל 600
בטוח שהזרים של חיפה (הפראיירים) גם מתקרבים לאזורים האלה