האשכול הרשמי: ביביסטים- קווים לדמותם

קנסו דחוף, עכשיו יותר מתמיד! פתוח 24 שעות! משקה ראשון חינם! הנחה לפוחדים מ-5G!
שליחת תגובה
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

זאת אחת הסיבות למה אני שונא לגור בדרום
נכון שיש בעלי חיים כאלו גם במרכז, אבל בדרום יש ״הרוויית המערכת״ כמו שנהוג לומר בימים האחרונים בהקשר היירוטים. משגרים הרבה מאוד ערסים ביביסטים על אנשים נורמטיבים, כדי להתגבר על הירוט שלהם וכך הם משתלטים על כל האזורים.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 24 יוני 2025, 14:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  784 לייקים

כשאני עושה מילואים אני באמת מרגיש שאני שומר ומגן על העם שלי, אבל לפעמים שאני רואה שזה העם שלי (בחלקו כמובן) אני תוהה למה בכלל?
OMG עווופררר
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

רווי כתב: 22 יוני 2025, 06:46 כשאני עושה מילואים אני באמת מרגיש שאני שומר ומגן על העם שלי, אבל לפעמים שאני רואה שזה העם שלי (בחלקו כמובן) אני תוהה למה בכלל?
הם גם שומרים עלייך.
אה, רגע, בעצם לא ממש.
קפבלנקה
קיבל.ה  213 לייקים

אם ביבי רוצח תינוק בשידור חי לא יקרה לו כלום.

יתחילו מלא מובילי דעת קהל להגיד - מה אתם ישר קופצים להגן על התינוק הזה? מאיפה לכם מה הוא עשה? תקשורת השמאל מגינים על התינוק רק כי ביבי! כן כן ביבי שלכם, וביבי ביבי ביבי כל היום, העז לגעת בו! כשאהוד ברק לקח כסף לכיס לא אמרתם כלום, פתאום ביבי מפריע לכם בגלל התינוק! כשרבין גרם למעצר שווא של פעיל ימין אמוני לא אמרתם כלום!

כותרת של איילה חסון:
חריגות הבנייה בביתו של התינוק

כותרת של עמית סגל:
התינוק לאלשיך בתקופת המהפכה המשפטית: "צריך לעצור את כולם"

כותרת של ינון מגל:
"סבתא של התינוק הפגינה נגד התנחלויות - התינוק לא ידע?"

דוד אמסלם על בימת הכנסת:

"התינוק שלכם! תמך בהקמת מדינה פלסטינית! על זה לא אמרתם כלום! העיקר פתאום ביבי וביבי"

טלי גוטליב על בימת הכנסת:

"ואני רוצה להפר פה צו איסור פרסום, כי מותר לי כן? זה עוד מותר לי, הנשיא עמית, או שגם זה אסור לי? אז הנה אני עושה את זה, תשימו לי אזיקים!

התינוק של השמאל הכיר את בעלה של שקמה ברסלר! מאיפה הוא הכיר דווקא אותו? אני לא יודעת. אבל הכיר! מה זה אומר על התינוקי המתוקי שלכם? שכולכם ישר מהללים אותו? אולי הוא הכיר גם את סינוואר? מה תגידו אז?"

עמית סגל בשידור ב 12:
"תראו אין ספק שאין מקום לאלימות כלפי התינוק. מצד שני, חייבים להגיד, שהצביעות פה זועקת לשמיים. מחנה הימין בישראל מאס בכך שמאשימים את כולו ברצח תינוקות, ומה זה עושה בעצם? את התגובה ההפוכה: תסתכל על הסקר, תסתכל על הרשתות, תינוקות בישראל הגיעו לשפל - כן כן, לשפל - מבחינת אהדה ציבורית, ומה זה בעצם אומר? שההתנפלות האוטומטית איך לא, של כל מיני בעלי עניין, על נתניהו בפרשיית מותו של התינוק, עושה בעצם את הפעולה ההפוכה ממה שהם ציפו לה"

ינון מגל ברדיו:

"בן, בן, אתה מסוגל שנייה להקשיב? בסדר התינוק מת, הבנו, התינוק מת בסדר? אפשר רגע לדבר? מה שאתם לא מסוגלים להבין זה שנתניהו עשה פה בעצם דבר גדול! דבר עצום מבחינת שלושת רבעי מהעם הזה! העם הזה הבין כבר מזמן שהתינוק הזה יש לו חריגות בנייה, שהוא נגד מתנחלים, נגד חרדים, נגד דתיים נגד כל דבר שאנחנו מאמינים בו בן! אתה מבין את זה או שאתה לא מבין את זה? ועכשיו לעניין, לביבי יש חסינות, ביבי ראש ממשלה, אני מבין שאתם לא מקבלים את זה אבל זה המצב, הוא יכול לרצוח תינוק אם זה מה שהעם רוצה, את מה שביבי עושה פה אתם כרגיל תבינו באיחור, אבל זה בסדר אנחנו סולחים לכם ואם ביבי שהפציץ פה את הגרעין האיראני, וחיסל את סינוואר ואת נסראללה הרג תינוק אחד על זה עכשיו מה? ללכת למשפט? להביא אותו שלוש פעמים בשבוע למקום הקדוש שלכם לבית משפט שלכם? מספיק עם זה, יש פה שלושת רבעי עם שלא מקבל את זה!"

וכו'.
זוהי חברים, כרוניקה של הנדסת תודעה.

ביביזם, קווים לדמותו.
Flamengo
קיבל.ה  22 לייקים

קפבלנקה כתב: 22 יוני 2025, 09:54 אם ביבי רוצח תינוק בשידור חי לא יקרה לו כלום.

יתחילו מלא מובילי דעת קהל להגיד - מה אתם ישר קופצים להגן על התינוק הזה? מאיפה לכם מה הוא עשה? תקשורת השמאל מגינים על התינוק רק כי ביבי! כן כן ביבי שלכם, וביבי ביבי ביבי כל היום, העז לגעת בו! כשאהוד ברק לקח כסף לכיס לא אמרתם כלום, פתאום ביבי מפריע לכם בגלל התינוק! כשרבין גרם למעצר שווא של פעיל ימין אמוני לא אמרתם כלום!

כותרת של איילה חסון:

כותרת של עמית סגל:

כותרת של ינון מגל:

דוד אמסלם על בימת הכנסת:

"התינוק שלכם! תמך בהקמת מדינה פלסטינית! על זה לא אמרתם כלום! העיקר פתאום ביבי וביבי"

"ואני רוצה להפר פה צו איסור פרסום, כי מותר לי כן? זה עוד מותר לי, הנשיא עמית, או שגם זה אסור לי? אז הנה אני עושה את זה, תשימו לי אזיקים!

התינוק של השמאל הכיר את בעלה של שקמה ברסלר! מאיפה הוא הכיר דווקא אותו? אני לא יודעת. אבל הכיר! מה זה אומר על התינוקי המתוקי שלכם? שכולכם ישר מהללים אותו? אולי הוא הכיר גם את סינוואר? מה תגידו אז?"

עמית סגל בשידור ב 12:
"תראו אין ספק שאין מקום לאלימות כלפי התינוק. מצד שני, חייבים להגיד, שהצביעות פה זועקת לשמיים. מחנה הימין בישראל מאס בכך שמאשימים את כולו ברצח תינוקות, ומה זה עושה בעצם? את התגובה ההפוכה: תסתכל על הסקר, תסתכל על הרשתות, תינוקות בישראל הגיעו לשפל - כן כן, לשפל - מבחינת אהדה ציבורית, ומה זה בעצם אומר? שההתנפלות האוטומטית איך לא, של כל מיני בעלי עניין, על נתניהו בפרשיית מותו של התינוק, עושה בעצם את הפעולה ההפוכה ממה שהם ציפו לה"

ינון מגל ברדיו:

"בן, בן, אתה מסוגל שנייה להקשיב? בסדר התינוק מת, הבנו, התינוק מת בסדר? אפשר רגע לדבר? מה שאתם לא מסוגלים להבין זה שנתניהו עשה פה בעצם דבר גדול! דבר עצום מבחינת שלושת רבעי מהעם הזה! העם הזה הבין כבר מזמן שהתינוק הזה יש לו חריגות בנייה, שהוא נגד מתנחלים, נגד חרדים, נגד דתיים נגד כל דבר שאנחנו מאמינים בו בן! אתה מבין את זה או שאתה לא מבין את זה? ועכשיו לעניין, לביבי יש חסינות, ביבי ראש ממשלה, אני מבין שאתם לא מקבלים את זה אבל זה המצב, הוא יכול לרצוח תינוק אם זה מה שהעם רוצה, את מה שביבי עושה פה אתם כרגיל תבינו באיחור, אבל זה בסדר אנחנו סולחים לכם ואם ביבי שהפציץ פה את הגרעין האיראני, וחיסל את סינוואר ואת נסראללה הרג תינוק אחד על זה עכשיו מה? ללכת למשפט? להביא אותו שלוש פעמים בשבוע למקום הקדוש שלכם לבית משפט שלכם? מספיק עם זה, יש פה שלושת רבעי עם שלא מקבל את זה!"

וכו'.

ביביזם, קווים לדמותו.
בין אם אתה כתבת, מישהו אחר או שימטש טוב ב ai, זה פוסט מעולה.
עצוב ומצחיק. לא יודע מה יותר.
קפבלנקה
קיבל.ה  213 לייקים

Flamengo כתב: 23 יוני 2025, 21:16
קפבלנקה כתב: 22 יוני 2025, 09:54 אם ביבי רוצח תינוק בשידור חי לא יקרה לו כלום.

כותרת של איילה חסון:

כותרת של עמית סגל:

כותרת של ינון מגל:

דוד אמסלם על בימת הכנסת:

עמית סגל בשידור ב 12:

ינון מגל ברדיו:

וכו'.

ביביזם, קווים לדמותו.
בין אם אתה כתבת, מישהו אחר או שימטש טוב ב ai, זה פוסט מעולה.
עצוב ומצחיק. לא יודע מה יותר.
את האמת - של חבר. לא ai.

כן, אלו הם פני הדברים.
סמל אישי של משתמש
תתאבד כבר
קיבל.ה  162 לייקים

תלחצו פליי.
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש

כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
ארז שדה
קיבל.ה  1072 לייקים

תתאבד כבר כתב: 24 יוני 2025, 01:43
תלחצו פליי.
מקסים אבל מה הקשר לביביסטים?
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

וזה ממשיך

הפעם ביביסט מסוג נקבה, פעילה בעיקר בשעת מצלמות

dino
קיבל.ה  2610 לייקים

אתה מבין, היא מעריצה אדם ש17 שנה לא עשה הרבה חוץ מלדבר ומאשימה בצרותייה את ערוץ 13, 12, בוגרי קרן וקסנר, אהרון ברק, הסכם הגז של יאיר לפיד וכל מה שהוא לא מעריץ של ביבי
קפבלנקה
קיבל.ה  213 לייקים

והוא עוד מתרחק, הכתב.

המצב הוא שמה ששולט זו האלימות, הדורסנות, מי צועק יותר חזק.
מבחיל והזוי.
יורם
קיבל.ה  176 לייקים

והנה עוד בחור חמד, גם מהדרום:
סמל אישי של משתמש
תתאבד כבר
קיבל.ה  162 לייקים

ארז שדה כתב: 24 יוני 2025, 08:31
תתאבד כבר כתב: 24 יוני 2025, 01:43
תלחצו פליי.
מקסים אבל מה הקשר לביביסטים?
עובדיה כתב: 08 יוני 2025, 15:31 תגיד אתה פה יומיים? תשתמש בטופס הגשת משטור תגובות

להבא
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש

כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
שליחת תגובה