יש מלחמה (מלחמת איראן ה1?)
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1509 לייקים
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1146 לייקים
מקלחת קרהKingAlpaca כתב: ↑15 יוני 2025, 21:15מתערב או לא?
כוס מים
ראש על הכרית
יהיה בסדר אבא
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1509 לייקים
אני הכי לא מופתע שיש.
כל חבורת בית"ר, הם חבורת פחדנים בלי מילה.
אפילו אין צדיק אחד בסדום...
כל חבורת בית"ר, הם חבורת פחדנים בלי מילה.
אפילו אין צדיק אחד בסדום...
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 113 לייקים
[quote=KingAlpaca post_id=393490 time=1750005433 user_id=53]
[quote=fidel post_id=393480 time=1750002300 user_id=618]
[quote=KingAlpaca post_id=393472 time=1750000520 user_id=53]
ההתערבות הברורה אמורה להיות על מצב תוכנית הגרעין שלהם עוד X זמן, נניח חודש,
אבל גם אם כל המומחים הרציניים יגידו שיש להם פצצות, כל התקשורת האמינה (כן, כמו BBC, אם תרצה או לא), תדווח שיש להם פצצות וחמינאי בעצמו יקח סלפי מחבק 10 פצצות, אתה וחבורת בית"ר תטענו שאין להם אורניום בכלל, אלא אלומיניום והוא בכלל לא מועשר, ותביאו לי ציוץ של ינון מגל בתור "הוכחה",
אז נראה לי שאפשר להתערב על חילוף/נפילת המשטר שם, תוך X זמן, נניח חודש. זה דבר ברור לכל.
[/quote]
אתה חד ממדי, כנראה בגלל המרחק או קוצר הזמן.
אני הבית"רי, הבעתי תסכול וכעס מהמלחמה האסונית שנכפתה עלינו, וגם על כך שאנחנו צריכים לשחק איזה משחק מטומטם ולא מועיל בלי לשבור את הכלים.
בגדול, אני חושב כמוך, אבל מבין שבניגוד לעולם הנאור קיבלנו מהם טילים גם בלי לתקוף עכשיו ונקבל גם בעתיד
[/quote]
אז לא הבנתי, מה היה מפגר בהודעה שציטטת?
[/quote]
הכל כך לא נכון שטירחנת שש פעמים, שזה בטח נופל כמו שאוהבים פה ותיקי הפורום לעשות על איזה ניואנס בהודעה של רווי
שום דבר במח המנותק שלך לא חי את הסיטואציה פה בארץ, אבל אתה אוהד הפועל יותר גדול מאיתנו
[quote=fidel post_id=393480 time=1750002300 user_id=618]
[quote=KingAlpaca post_id=393472 time=1750000520 user_id=53]
ההתערבות הברורה אמורה להיות על מצב תוכנית הגרעין שלהם עוד X זמן, נניח חודש,
אבל גם אם כל המומחים הרציניים יגידו שיש להם פצצות, כל התקשורת האמינה (כן, כמו BBC, אם תרצה או לא), תדווח שיש להם פצצות וחמינאי בעצמו יקח סלפי מחבק 10 פצצות, אתה וחבורת בית"ר תטענו שאין להם אורניום בכלל, אלא אלומיניום והוא בכלל לא מועשר, ותביאו לי ציוץ של ינון מגל בתור "הוכחה",
אז נראה לי שאפשר להתערב על חילוף/נפילת המשטר שם, תוך X זמן, נניח חודש. זה דבר ברור לכל.
[/quote]
אתה חד ממדי, כנראה בגלל המרחק או קוצר הזמן.
אני הבית"רי, הבעתי תסכול וכעס מהמלחמה האסונית שנכפתה עלינו, וגם על כך שאנחנו צריכים לשחק איזה משחק מטומטם ולא מועיל בלי לשבור את הכלים.
בגדול, אני חושב כמוך, אבל מבין שבניגוד לעולם הנאור קיבלנו מהם טילים גם בלי לתקוף עכשיו ונקבל גם בעתיד
[/quote]
אז לא הבנתי, מה היה מפגר בהודעה שציטטת?
[/quote]
הכל כך לא נכון שטירחנת שש פעמים, שזה בטח נופל כמו שאוהבים פה ותיקי הפורום לעשות על איזה ניואנס בהודעה של רווי
שום דבר במח המנותק שלך לא חי את הסיטואציה פה בארץ, אבל אתה אוהד הפועל יותר גדול מאיתנו
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1509 לייקים
אז אין לך תשובה...
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 113 לייקים
מה לא נכון, שאין מלחמה? או שאין איום איראני?
-
- קיבל.ה 2584 לייקים
ממתי ידעו שיש רקטות/טילים שיכולות ליפול בארץ?
להבנתי רוב הבתים בגוש דן בלי ממד.
אהרון ברק? הפרוגרס?
להבנתי רוב הבתים בגוש דן בלי ממד.
אהרון ברק? הפרוגרס?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1509 לייקים
שאלתי אותך מה היה מפגר בהודעה שלי...
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 2584 לייקים
מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור, מתניהו אנגלמן, ביקר היום בזירות פגיעות הטילים בערים בת ים ורמת גן.
לדברי המבקר, "בשנת 2020 פרסמנו דוח חמור ביותר על פערי המיגון במדינת ישראל. באותה העת נמצא כי קרוב ל-2.6 מיליון תושבים חיים ללא מיגון תקני. לצד זה תקציבים שהוקצו לנושא לא מומשו ותוכניות של הממשלה לא תוקצבו
גם מתניהו אנגלמן הפך לשמאל עוכר ישראל?
-
- קיבל.ה 1723 לייקים
הפרסים האלה לא שמעו על
If you want to shoot, shoot
אנשים רוצים לסגור את הערב
If you want to shoot, shoot
אנשים רוצים לסגור את הערב
-
- קיבל.ה 426 לייקים
מרגיש כמו שירת הברבור של איראן הנאצית. הלוואי שאני לא טועה.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1509 לייקים
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 113 לייקים
שכתבת ממש לא נכון בלופ, על משהו נכון.. כמה זה מסןבךKingAlpaca כתב: ↑15 יוני 2025, 23:58שאלתי אותך מה היה מפגר בהודעה שלי...
- SickleCell
- קיבל.ה 486 לייקים
גם אני חשבתי משהו דומה בהתחלה. בשביל שזה יקרה צריכים מעורבות צבאית מאסיבית התקפית של בעלות בריתנו ולא נראה שזה יקרה. הסיפור הזה ייגמר עוד שבועיים במקרה הטוב והמקסימום שייצא ממנו זה הסכם גרעין חדש.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑16 יוני 2025, 03:01 מרגיש כמו שירת הברבור של איראן הנאצית. הלוואי שאני לא טועה.
- הפועל
- קיבל.ה 1785 לייקים
- יצירת קשר:
לי מרגיש בדיוק ההיפך שנכנסנו לשגרת "הרגנו את ס. מפקד ווטאבר פה, הפצצנו את מפקדת המודיעין שם" כמו בעזה.
רק שזה במדינה גדולה פי 50 עכשיו. זה בנק מטרות שלא ייגמר גם עוד עשרים שנה. מזה לא ניוושע.
צריך שמשהו דרמטי יקרה, או מבפנים (התקוממות) או מבחוץ (ארה"ב), אחרת זה לא ילך לשום מקום מועיל באמת מבחינתנו.
רק שזה במדינה גדולה פי 50 עכשיו. זה בנק מטרות שלא ייגמר גם עוד עשרים שנה. מזה לא ניוושע.
צריך שמשהו דרמטי יקרה, או מבפנים (התקוממות) או מבחוץ (ארה"ב), אחרת זה לא ילך לשום מקום מועיל באמת מבחינתנו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1509 לייקים
בנוסף לכל, גם אחלה תיזמון יש לך...
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 426 לייקים
רק פסיכופת כמוך מסוגל להנות ממוות של אנשים כדי ״להכניס״ למישהו שהוא לא מכיר בויכוח באינטרנט.KingAlpaca כתב:בנוסף לכל, גם אחלה תיזמון יש לך...
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1509 לייקים
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1509 לייקים
אפשר להבין למה בכמעט כל גופי התקשורת לא מדווחים על הפגיעה במפרץ חיפה?
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 2584 לייקים
לא מדווחים על מקומות כאלה ודומיםKingAlpaca כתב: ↑16 יוני 2025, 07:18 אפשר להבין למה בכמעט כל גופי התקשורת לא מדווחים על הפגיעה במפרץ חיפה?
אם נופל באזור כזה או צבאי. מניח בסופו של דבר לא לעזור להם עם הכיוונים
אם כי הם גידלו פה כמה ביביסטים שמרגלים לטובתם בתמורה לכסף.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 16 יוני 2025, 10:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2584 לייקים
מסכיםהפועל כתב: ↑16 יוני 2025, 05:41 לי מרגיש בדיוק ההיפך שנכנסנו לשגרת "הרגנו את ס. מפקד ווטאבר פה, הפצצנו את מפקדת המודיעין שם" כמו בעזה.
אם זה הולך להתשה ואין אמריקאים- הם יחזיקו מעמד יותר מאיתנו וכל המבצע/מלחמה הולכת לכיוון לא תכליתי.
-
- קיבל.ה 2584 לייקים
בוא נאמר שאם זה הולך להחלטות לפי האשכים, אנחנו מפסידים. כל הבן גבירים, הביביסטים, ערוץ 14 שחושבים רק משם קודם כל.
- הפועל
- קיבל.ה 1785 לייקים
- יצירת קשר:
לשם שינוי נראה שגם הכתבים הצבאיים יותר מפוכחים ולא אוכלים אוטומטית מידי "גורם מדיני"
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 1146 לייקים
לגמריהפועל כתב: ↑16 יוני 2025, 05:41 לי מרגיש בדיוק ההיפך שנכנסנו לשגרת "הרגנו את ס. מפקד ווטאבר פה, הפצצנו את מפקדת המודיעין שם" כמו בעזה.
זה הזמן המדויק לשרוף את המדינה ולהפיל את השלטון המשיחי הנאצי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2584 לייקים
מוסיף פרט חשוב-dino כתב: ↑16 יוני 2025, 10:12לא מדווחים על מקומות כאלה ודומיםKingAlpaca כתב: ↑16 יוני 2025, 07:18 אפשר להבין למה בכמעט כל גופי התקשורת לא מדווחים על הפגיעה במפרץ חיפה?
אותם אנשים שהם צועקים שמאלנים עוכרי ישראל, מאחורי הקלעים לוקחים כסף איראני כמו זונות ומרגלים לטובתם.
ככה הם.
- SickleCell
- קיבל.ה 486 לייקים
חצי בצחוק חצי ברצינות: לא ברור לי אם אתה מדבר על איראן או עלינו ):L.S כתב: ↑16 יוני 2025, 10:50לגמריהפועל כתב: ↑16 יוני 2025, 05:41 לי מרגיש בדיוק ההיפך שנכנסנו לשגרת "הרגנו את ס. מפקד ווטאבר פה, הפצצנו את מפקדת המודיעין שם" כמו בעזה.
- SickleCell
- קיבל.ה 486 לייקים
הם כל הזמן עושים השלכה. כדי לחיות עם האשמה שלהם הם מאשימים את הצד השני בעוולותיהם. כשאנשים חארות הם חושבים שזה הטבע האנושי. ככה זה, תוצאה של מערכת חינוך כושלת ורופסת והורים במנטאליות של אני ואפסי עוד. דיכאון.dino כתב: ↑16 יוני 2025, 11:33מוסיף פרט חשוב-dino כתב: ↑16 יוני 2025, 10:12לא מדווחים על מקומות כאלה ודומיםKingAlpaca כתב: ↑16 יוני 2025, 07:18 אפשר להבין למה בכמעט כל גופי התקשורת לא מדווחים על הפגיעה במפרץ חיפה?
אותם אנשים שהם צועקים שמאלנים עוכרי ישראל, מאחורי הקלעים לוקחים כסף איראני כמו זונות ומרגלים לטובתם.
ככה הם.
-
- קיבל.ה 962 לייקים
מטעמי צנזורה, לא לתת לאיראנים מידע על פגיעה במקום אסטרטגי.KingAlpaca כתב: ↑16 יוני 2025, 07:18 אפשר להבין למה בכמעט כל גופי התקשורת לא מדווחים על הפגיעה במפרץ חיפה?
-
- קיבל.ה 1146 לייקים
כמובן שעת איראןSickleCell כתב: ↑16 יוני 2025, 11:41חצי בצחוק חצי ברצינות: לא ברור לי אם אתה מדבר על איראן או עלינו ):L.S כתב: ↑16 יוני 2025, 10:50לגמריהפועל כתב: ↑16 יוני 2025, 05:41 לי מרגיש בדיוק ההיפך שנכנסנו לשגרת "הרגנו את ס. מפקד ווטאבר פה, הפצצנו את מפקדת המודיעין שם" כמו בעזה.
אם יש בן אדם שגר בישראל ומצליח לחשוב שמשהו פה דומה לאיראן, יש כדורים פסיכיאטרים שיכולים לעזור
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.