זה לא מעניין, אנחנו צריכים להיות בתמונה ואם הוא יבחר בית"ר אז זה מה שיהיה.El dudernio כתב: ↑13 יוני 2025, 12:37לבית"ר יש את יתרון אירופה... שהוא אולי חיסרון כלכלי אבל יאפשר להם לפתות יותר שחקנים
עונת המלפפונים 25/26
- רדפוקס
- קיבל.ה 4910 לייקים
-
- קיבל.ה 223 לייקים
צריך להתאבד על קארצב, בטח לנוכח המצב עכשיו
נכון ללפני שבועיים בערך, פנו לקארצב, הוא לא רצה לחזור לארץ.
איך הרסו לנו את עונת המלפפונים ימח שמם
-
- קיבל.ה 201 לייקים
בכל מקרה נתב"ג כנראה יושבת ל-3 ימים לפחות.. לא רואה זר שירצה לבוא אלינו מבחוץ בתקופה הקרובה. אנחנו בבעיה.
בכל מקרה אם אני הפועל אני שומר על קשר עם כל המועמדים, הסוכנים, שולח להם פרחים ושוקולדים, משפר הצעות. צריך לקוות שהשיחות ימשיכו להיות רלוונטיות אחרי שיעבור זעם.
בכל מקרה אם אני הפועל אני שומר על קשר עם כל המועמדים, הסוכנים, שולח להם פרחים ושוקולדים, משפר הצעות. צריך לקוות שהשיחות ימשיכו להיות רלוונטיות אחרי שיעבור זעם.
קיצר נוכח המצב להשאיר את אלטמן ולהביא את לאיוס.
זרים לא ינחתו פה בקרוב
זרים לא ינחתו פה בקרוב
לפי איך שהמלחמה נראית בנתיים דווקא יש מקום לאופטימיות, בקצב הזה לדעתי נתבג יפתח בשבוע הבא, אבל במקרה שבאמת זרים לא יסכימו להגיע לפה ( ואני יכול להבין למה) לגמרי להחזיר את אלטמן, בקרב הישראלים שמשחקים בישראל הוא עדיין בטופ.
עכשיו גם שרביבו, קניקובסקי ותורגמן עוזבים לארופה אולי זה עוד יוכל להיות יתרון ( למרות שאני מתקשה להאמין )
עכשיו גם שרביבו, קניקובסקי ותורגמן עוזבים לארופה אולי זה עוד יוכל להיות יתרון ( למרות שאני מתקשה להאמין )
-
- קיבל.ה 201 לייקים
בינתיים אופיר סער דווקא מצא לנכון להוציא אייטם עם מקום מסוים לאופטימיות על מוקאירו ודיארה.
https://sports.walla.co.il/item/3757183
עם חשש גדול מהשפעת המצב הביטחוני, הפועל תל אביב מקווה להשלים בימים הקרובים את עסקת צירופו של שחקן הכנף הניגרי בן ה-25, פול מוקאירו.
מרבית הפרטים הכספיים מסוכמים, אך עדיין לא נחתם הסכם מול פ.צ. קופנהאגן להעברתו. לשחקן חוזה בקבוצה הדנית עד לחודש דצמבר.
ללא קשר, צירוף הקשר לא סותם את הגולל על צירוף טיימוקו דיארה, על אף ששניהם בתפקידם הטבעי בכנף שמאל. דיארה יכול לשחק גם בימין ומאחורי החלוץ, כשאליניב ברדה מעוניין ב-4 שחקני כנף בסגל. במקרה כזה מי שיירד מהפרק הוא מור בוסקילה.
לגבי עסקת דיארה, השיחות יימשכו, מתווה קיים על אף הפערים ובאם השחקן לא ימצא קבוצה בחו"ל בשבועות הקרובים או שריימס תחליט להשאירו, הוא צפוי להגיע להפועל תל אביב.
https://sports.walla.co.il/item/3757183
עם חשש גדול מהשפעת המצב הביטחוני, הפועל תל אביב מקווה להשלים בימים הקרובים את עסקת צירופו של שחקן הכנף הניגרי בן ה-25, פול מוקאירו.
מרבית הפרטים הכספיים מסוכמים, אך עדיין לא נחתם הסכם מול פ.צ. קופנהאגן להעברתו. לשחקן חוזה בקבוצה הדנית עד לחודש דצמבר.
ללא קשר, צירוף הקשר לא סותם את הגולל על צירוף טיימוקו דיארה, על אף ששניהם בתפקידם הטבעי בכנף שמאל. דיארה יכול לשחק גם בימין ומאחורי החלוץ, כשאליניב ברדה מעוניין ב-4 שחקני כנף בסגל. במקרה כזה מי שיירד מהפרק הוא מור בוסקילה.
לגבי עסקת דיארה, השיחות יימשכו, מתווה קיים על אף הפערים ובאם השחקן לא ימצא קבוצה בחו"ל בשבועות הקרובים או שריימס תחליט להשאירו, הוא צפוי להגיע להפועל תל אביב.
-
- קיבל.ה 1618 לייקים
-
- קיבל.ה 2581 לייקים
אנחנו עוד לא יודעים כלום על איך המלחמה נראת ותראה. אופוריית ששת הימים2amorphis כתב: ↑13 יוני 2025, 16:53 לפי איך שהמלחמה נראית בנתיים דווקא יש מקום לאופטימיות, בקצב הזה לדעתי נתבג יפתח בשבוע הבא, אבל במקרה שבאמת זרים לא יסכימו להגיע לפה ( ואני יכול להבין למה) לגמרי להחזיר את אלטמן, בקרב הישראלים שמשחקים בישראל הוא עדיין בטופ.
-
- קיבל.ה 136 לייקים
לאור המצב לדעתי גם אם זה יגמר מהר יהיה מאד קשה להביא השנה זרים בלבל גבוה מבחוץ.
גם יפחדו להגיע.גם לא הכי אוהבים את ישראל בעולם.
לכן הייתי מנסה לקטוף מפה את מה שאפשר מבחינת זרים ויש פה כמה לא רעים
והאמת אלטמן וליואס יכול להיות רכש בסדר גמור בעונה שכזאת
גם יפחדו להגיע.גם לא הכי אוהבים את ישראל בעולם.
לכן הייתי מנסה לקטוף מפה את מה שאפשר מבחינת זרים ויש פה כמה לא רעים
והאמת אלטמן וליואס יכול להיות רכש בסדר גמור בעונה שכזאת
חותם על לאיוס עכשיו
-
- קיבל.ה 412 לייקים
שחקן זר צריך להיות במצב תעסוקתי ממש נואש כדי להסכים לבוא לשחק בישראל.
אני יודע שזה דבילי להתעסק בזה עכשיו, אבל הלכה עונת המלפפונים וכניראה גם העונה שכל-כך ציפינו לה . מזכיר לכולם שהתקפה של טוריאל-לאיוס-אלטמן, זו בדיוק זו שירדנו איתה ליגה. ניתראה בחלון של 2026/7. בריאות לכולם
-
- קיבל.ה 537 לייקים
לא שאני יכול לנבא במדויק, אבל גם אם תהיה מלחמה של חודש-חודשיים, סביר שקבוצות יתכוננו באיחור ויאריכו את חלון ההעברות עד סיום ספטמבר, תהיה אפשרות לקיים עונה במלואה.
בקורונה היו מצבים קיצוניים יותר מבחינת אי ודאות והפסקת משחקים ועדיין מצאו תמהיל.
כן הכוונה הייתה שהתחרבנה כל ההכנה והיכולת להביא שחקנים זרים בקליבר
-
- קיבל.ה 136 לייקים
נכון אבל מאמין שטוריאל עשה קפיצת מדרגה וגם ליואס
אלטמן זה אלטמן לא מאמין שמיועד להרכב גם.
והרבה הרבה תלוי בקישור האחורי.זה החלק הכי חשוב במגרש לדעתי.
שמעו טוריאל ליאוס ואיזה זר סבבה כמו הניגרי לאגפים זה אחלה.
חוליות ההגנה שלנו מתחילה לקבל צורה
צור פיבן ליינדר מייבו שיביאו מגן ימני.
חשוב חלוץ אמיתי וקשרים אחורים חזקים ואני רגוע בעונה הזאת
-
- קיבל.ה 201 לייקים
אנחנו לא נוכל להתחרות בליגה הזאת עם 2 זרים.
אנחנו בבעיה.
אנחנו בבעיה.
-
- קיבל.ה 2608 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4910 לייקים
אם אני פרימור אני מוכר לזרים שאנחנו רוצים שתהיה להם פגרה יותר ארוכה, יותר זמן לבלות עם חברים, משפחה ובחופשות מפנקות ולהגיע לפה שהכל ירגע.
מה רע?
מה רע?

מה עם מאקריץ? 
הוא סרבי רגיל למלחמות אינסופיות

הוא סרבי רגיל למלחמות אינסופיות
בדיוק באתי לכתוב , לעשות סיבוב פארסה עם מקאריץ' אמנם לא מה שרצינו אבל בגלל הנסיבות, בטוח שהוא יסכים להישאר. ולהשאיר את אלטמן ולהביא את לאיוס, לפני כמה ימים כתבתי שלא צריך את שניהם אבל קבוצות אחרות יחטפו אותם כי לא יביאו זרים ברמה.
-
- קיבל.ה 1481 לייקים
לאיוס עשה קפיצה- מהדשא ליציע. לא לגעת ולתת לו לצאת לטורקיה/ ללכת לקבוצה קטנה בארץ.אלון1 כתב:נכון אבל מאמין שטוריאל עשה קפיצת מדרגה וגם ליואס
אלטמן זה אלטמן לא מאמין שמיועד להרכב גם.
והרבה הרבה תלוי בקישור האחורי.זה החלק הכי חשוב במגרש לדעתי.
שמעו טוריאל ליאוס ואיזה זר סבבה כמו הניגרי לאגפים זה אחלה.
חוליות ההגנה שלנו מתחילה לקבל צורה
צור פיבן ליינדר מייבו שיביאו מגן ימני.
חשוב חלוץ אמיתי וקשרים אחורים חזקים ואני רגוע בעונה הזאת
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 223 לייקים
לא נוגע בלאיוס הכפוי טובה
אם כבר נכנסים לפאניקה הייתי משלם לרמת גן ומביא את בוסקילה
ומחזיר את מאקריץ
אבל זה רק במידה והמצב יימשך שבועות
אם כבר נכנסים לפאניקה הייתי משלם לרמת גן ומביא את בוסקילה
ומחזיר את מאקריץ
אבל זה רק במידה והמצב יימשך שבועות
-
- קיבל.ה 217 לייקים
צאו מהפאניקה
זרים יגיעו לכאן כמו גדולים
מה גם לא חושב שזה יהיה בעצימות כזאת יותר מכמה ימים למרות שבתחום הזה אני באמת לא מבין כלום
בקיצור יהיה בסדר, הלאה
זרים יגיעו לכאן כמו גדולים
מה גם לא חושב שזה יהיה בעצימות כזאת יותר מכמה ימים למרות שבתחום הזה אני באמת לא מבין כלום
בקיצור יהיה בסדר, הלאה
-
- קיבל.ה 136 לייקים
באמת לא צוחק שיביאו זרים מהליגה האירנית
בטוח יש שם מציאות
בטוח יש שם מציאות