הגבלת כמות הזרים - להגדיל? להקטין ?
מרגיש לי נושא מעניין. אישית אני נוטה לדעה של ניר אלון - להוריד לחמישה זרים.
גם אם זה אומר שני צעדים אחורה מבחינת איכות הצפייה. מעדיף לראות עוד ילד עולה מהנוער מעוד זר שקר כלשהו שאולי יהיה לסימרוטיץ אבל יותר מסביר שיהיה מוליץ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
גם אם זה אומר שני צעדים אחורה מבחינת איכות הצפייה. מעדיף לראות עוד ילד עולה מהנוער מעוד זר שקר כלשהו שאולי יהיה לסימרוטיץ אבל יותר מסביר שיהיה מוליץ.
אחי מגבלה מצחיקה של 5-6 זרים זה מה שמשאיר את הליגה הזו רקובה וחלשה כמו שהיא. ישראלים שנתנו חצי עונה טובה יושבים על חוזים של חצי מיליון דולר, כי אתה חייב אותם..
זה פשוט- יותר זרים, פחות סחטנות של ישראלים, או שישחקו בפחות שכר או שלא ישחקו או שישתפרו ויגיעו לרמה שהם שווים על פני זר.
באופן כללי הייתי שואף להגיע לפשרה, ולמשהו סטייל כדורסל-
הגבלה לא חייב בכלל ( אבל אם בכל זאת אז נניח 8)
ועל המגרש בכל רגע נתון מקסימום 5-6 זרים.
זה פשוט- יותר זרים, פחות סחטנות של ישראלים, או שישחקו בפחות שכר או שלא ישחקו או שישתפרו ויגיעו לרמה שהם שווים על פני זר.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
הגיע הזמן שהשחקן הישראלי יפסיק להתבכיין ויתחיל לעבוד.
איך אפשר לשפר את האיכות של הליגה ואת הביצועים של המועדונים הישראליים באירופה כשהם מחויבים להחזיק שחקני כדורגל שהם פשוט פחות טובים?
לשחרר לזרים בלי הגבלה. אתה ישראלי ורוצה לשחק פה? תהיה טוב בכדורגל. לא מצליח פה? לך תשחק בפולין, אוסטריה, ליגות שניות ברחבי אירופה, לא חסר. תלמד שם כדורגל (וגם דרך ארץ על הדרך).
בינתיים קבוצות פה משלמות 3 מיליון יורו על חמודי כנעאן. אין כשל שוק יותר גדול מזה.
איך אפשר לשפר את האיכות של הליגה ואת הביצועים של המועדונים הישראליים באירופה כשהם מחויבים להחזיק שחקני כדורגל שהם פשוט פחות טובים?
לשחרר לזרים בלי הגבלה. אתה ישראלי ורוצה לשחק פה? תהיה טוב בכדורגל. לא מצליח פה? לך תשחק בפולין, אוסטריה, ליגות שניות ברחבי אירופה, לא חסר. תלמד שם כדורגל (וגם דרך ארץ על הדרך).
בינתיים קבוצות פה משלמות 3 מיליון יורו על חמודי כנעאן. אין כשל שוק יותר גדול מזה.
נערך לאחרונה על ידי קפבלנקה ב 12 יוני 2025, 18:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 965 לייקים
להגדיל, חד משמעית.
השחקן הישראלי חלש וקבוצות ישראליות לא יצליחו להתקדם בחו"ל כל עוד הן צריכות להחתים איזה רועי לוי במיליון יורו
השחקן הישראלי חלש וקבוצות ישראליות לא יצליחו להתקדם בחו"ל כל עוד הן צריכות להחתים איזה רועי לוי במיליון יורו
לא חושב שיהיה נכון לבטל לגמרי הגבלת זרים.קפבלנקה כתב: ↑12 יוני 2025, 18:50 הגיע הזמן שהשחקן הישראלי יפסיק להתבכיין ויתחיל לעבוד.
בסוף, כמות הזרים שהצליחה כאן ביחס לכמות שהגיעה היא נמוכה מאוד בליגה הזאת
אבל מצד שני עם השוק הישראלי שיש היום (וכנעאן הוא דוגמה טובה לכך) יהיה טוב אם יגדילו את המספרים הזרים בהרכב ל7 ועוד אחד על הספסל אולי.
-
- קיבל.ה 1088 לייקים
הדעה של ניר אלון עלק. מדובר בעסקן, פונקציונר, שכל התפקיד שלו הוא לייצר לובי ולדאוג לשחקנים ישראליים. על זה הוא מקבל שכר.
אני אישית עייפתי משחקני נוער, במילא חלק גדול מהם יעבור למכבי תמורת עוד קצת כסף. להגדיל את מספר הזרים כמה שיותר.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אני חושב שצריך להתייחס לזה כמו בכלכלה - שוק חופשי. אם קבוצה מביאה זרים לא מספיק טובים זאת צריכה להיות בעיה שלה בלבד.זרתותח כתב: ↑12 יוני 2025, 18:57לא חושב שיהיה נכון לבטל לגמרי הגבלת זרים.קפבלנקה כתב: ↑12 יוני 2025, 18:50 הגיע הזמן שהשחקן הישראלי יפסיק להתבכיין ויתחיל לעבוד.
בסוף, כמות הזרים שהצליחה כאן ביחס לכמות שהגיעה היא נמוכה מאוד בליגה הזאת
אבל מצד שני עם השוק הישראלי שיש היום (וכנעאן הוא דוגמה טובה לכך) יהיה טוב אם יגדילו את המספרים הזרים בהרכב ל7 ועוד אחד על הספסל אולי.
אם כתוצאה מאי הגבלה לא יישארו ישראלים בליגה - זה רק מוכיח כמה הכדורגלנים הישראלים לא טובים, ומזה הם חוששים. אני מבין שיש איזה רצון שהליגה הישראלית תהיה בית לכדורגלנים ישראלים, אבל ברגע שזה מביא איתו פערי איכות כמו היום לצד תופעות הזויות דוגמאת כנען, אין לזה משמעות. אני גם חושב שהרמה של הישראלים תעלה כשיהיו יותר מהם בקבוצות בחו"ל.
זה גם פותח אפשרויות לשיתופי פעולה של מחלקות נוער בארץ עם קבוצות דרג 3-4 באירופה. גם על הדרך, זה מאלץ את מחלקות הנוער להשתפר ולעמוד בסטנדרטים של מקצועיות שכיום הן רחוקות שנות אור משם (שומעים כל מני סיפורים על מאמני ילדים שדורשים משחקנים לשבור רגליים ליריב וכאלה). מחלקת נוער זה דבר מבורך אבל היום אין בארץ באמת מחלקה שיודעת לייצר שחקנים בלי שהם צריכים לעבור כל מני השאלות בדרך שספק תורמות להם.
(בסוגריים אגיד שעם המצב כלפי יהודים בעולם כיום זה אולי לא ממש יכול להבשיל, אבל באופן עקרוני ולטווח ארוך, לדעתי כן).
לא לגמרי חולק עליך: פשרה הגיונית לגמרי, אתה רוצה גיוון בזרים אבל לו פוגם גרעין הישראלי.KingZivos כתב:אחי מגבלה מצחיקה של 5-6 זרים זה מה שמשאיר את הליגה הזו רקובה וחלשה כמו שהיא. ישראלים שנתנו חצי עונה טובה יושבים על חוזים של חצי מיליון דולר, כי אתה חייב אותם..
מה שכן הליגה רקובה וחלשה בגלל התנהלות שכונתית ובעיקר מוגבלויות גאוגרפיות/בטחוניות
כמה עוד הוכחות אתה צריך שלפגוע ב4 מ5 זרים מקפיץ אותך שבע דרגות.
זה שמקפיצים כל פוץ עשה עונה סבירה זה משהו שקורה בכל העולם, הרבה מהם מסיימים כזרים בליגה שלנו.
אם אתה לא רוצה לשלם על ישראלים טופ, תגדל ותשאיל. הקקות מעבר לכביש עושים את זה שנים.
מעניין לי את משמו במה הוא עוסק ואיזה פונקציות יש לו בראש.Niro כתב:הדעה של ניר אלון עלק. מדובר בעסקן, פונקציונר, שכל התפקיד שלו הוא לייצר לובי ולדאוג לשחקנים ישראליים. על זה הוא מקבל שכר.
אני אישית עייפתי משחקני נוער, במילא חלק גדול מהם יעבור למכבי תמורת עוד קצת כסף. להגדיל את מספר הזרים כמה שיותר.
התחברתי למה שהוא אמר כי זה נשמע לי הגיוני, לא שמתי פוסטר שלו מעל המיטה
.
אני אישית לא ויתרתי על שחקני נוער, כן מרגיש לי שיש דרך טובה יותר לגדל כשרונות בלי לרדת ליגה.
-
- קיבל.ה 1622 לייקים
הדרך לגדל כשרונית זה להקים ליגת u-23 שכל מחזור 3-4 שחקנים ממנה יכולים להיות בסגל הקבוצה הבוגרת.H.T.A כתב: ↑12 יוני 2025, 19:22מעניין לי את משמו במה הוא עוסק ואיזה פונקציות יש לו בראש.Niro כתב:הדעה של ניר אלון עלק. מדובר בעסקן, פונקציונר, שכל התפקיד שלו הוא לייצר לובי ולדאוג לשחקנים ישראליים. על זה הוא מקבל שכר.
.
אני אישית לא ויתרתי על שחקני נוער, כן מרגיש לי שיש דרך טובה יותר לגדל כשרונות בלי לרדת ליגה.
בנוסף לאפשר ל 2 זרים לשחק בחיגנ הזאת + 8 זרים בקבוצה הבוגרת.
אישית יבאס לי את התחת לראות שמונה זרים בהרכב. את הפועל אני אראה גם אם 10 זרים ועז בהרכב אבל מה הטעם ולראות שאר כדורגל ישראלי עם כמות זרים כזאת, אותו דבר כמו ליגה אוסטרית,בלגית, וכו׳El dudernio כתב:הדרך לגדל כשרונית זה להקים ליגת u-23 שכל מחזור 3-4 שחקנים ממנה יכולים להיות בסגל הקבוצה הבוגרת.H.T.A כתב: ↑12 יוני 2025, 19:22מעניין לי את משמו במה הוא עוסק ואיזה פונקציות יש לו בראש.Niro כתב: הדעה של ניר אלון עלק. מדובר בעסקן, פונקציונר, שכל התפקיד שלו הוא לייצר לובי ולדאוג לשחקנים ישראליים. על זה הוא מקבל שכר.
.
- 7even
- קיבל.ה 2934 לייקים
בלי הגבלת זרים, עם תקרת שכר לליגה.
יחד, רק יחד! 

- Mr.china
- קיבל.ה 204 לייקים
להגדיל את כמות הזרים, לפני עשור היה לזה היגיון
היום יש ליגיונרים בליגות קיקיוניות, משאיר היצע נמוך של שחקנים בינוניים במחיר גבוה.
מכיון שאי אפשר להגביל שחקנים לעבור לליגות אוסטריות/פולניות/אוקראינית וכו צריך לשחרר מההגבלה
היום יש ליגיונרים בליגות קיקיוניות, משאיר היצע נמוך של שחקנים בינוניים במחיר גבוה.
מכיון שאי אפשר להגביל שחקנים לעבור לליגות אוסטריות/פולניות/אוקראינית וכו צריך לשחרר מההגבלה
-
- קיבל.ה 1622 לייקים
יכול להיות אבל תסתכל על חיפה של השנים האחרונות...H.T.A כתב: ↑12 יוני 2025, 19:51אישית יבאס לי את התחת לראות שמונה זרים בהרכב. את הפועל אני אראה גם אם 10 זרים ועז בהרכב אבל מה הטעם ולראות שאר כדורגל ישראלי עם כמות זרים כזאת, אותו דבר כמו ליגה אוסטרית,בלגית, וכו׳El dudernio כתב:הדרך לגדל כשרונית זה להקים ליגת u-23 שכל מחזור 3-4 שחקנים ממנה יכולים להיות בסגל הקבוצה הבוגרת.
גם ככה המטרה היא למצוא קשר למישהו מישראל כדי להחדיר סורינאמי, קונגלזי והולנדי כיהודים...
בסדר, זה תמיד היה התחביב של חיפה, עוד מימי ישראלביץ׳, בוקולי ושאר ירקות. זה רנדומלי כמעט כמו לפגוע בול בזר. לא ראיתי ככל שכמות המתאזרחים עלתה זה העלה את הרמה.להיפך, שנה שעברה זה נראה רע מאוד במונחים של יענקל׳ה.El dudernio כתב:יכול להיות אבל תסתכל על חיפה של השנים האחרונות...H.T.A כתב: ↑12 יוני 2025, 19:51אישית יבאס לי את התחת לראות שמונה זרים בהרכב. את הפועל אני אראה גם אם 10 זרים ועז בהרכב אבל מה הטעם ולראות שאר כדורגל ישראלי עם כמות זרים כזאת, אותו דבר כמו ליגה אוסטרית,בלגית, וכו׳El dudernio כתב: הדרך לגדל כשרונית זה להקים ליגת u-23 שכל מחזור 3-4 שחקנים ממנה יכולים להיות בסגל הקבוצה הבוגרת.
גם ככה המטרה היא למצוא קשר למישהו מישראל כדי להחדיר סורינאמי, קונגלזי והולנדי כיהודים...
-
- קיבל.ה 689 לייקים
הגדלה של מספר הזרים תגמור פה את התחרותיות סופית, תהפוך את הליגה לתחנת רכבת אינסופית של אינסוף שחקנים זרים, שגם תפגע משמעותית ביכולת להזדהות עם שחקנים בקבוצה. או בקיצור, תהפוך את הליגה בכדורגל לליגה בכדורסל. זה מה שאתם רוצים?
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 347 לייקים
6 זרים על הדשא ו-1 בספסל. זה מה שצריך להיות. האיזון הכי טוב שאפשר
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 233 לייקים
איך הגעת למסקנה הזאת?
הישראלים זה שוק סגור, בזרים זה פתוח לחלוטין
ההפך הוא הנכון
נראה שאפשר לסגור את הנושא לזמן הקרוב
-
- קיבל.ה 689 לייקים
בדיוק בגלל שזה שוק פתוח, מי שיש לו יותר כסף הוא מי שיכול להביא שחקנים הרבה יותר טובים מפול גדול בהרבה של שחקנים. לפיכך זה יטה את הכף לחלוטין לטובת מי שיש לו כסף. בכדורסל אפילו ההגבלה המינורית של הזרים מקשה על מכבי, בכדורגל אפילו יותר מכך. זו דרך שטובה לייצור של הוגנות רבה יותר למרות הפערים התקציביים האדירים.
אינתי עומרי, הפועל.
מי שיש לו יותר כסף לנצח יהיה מעלייך - ככה זה עובד.האדום הצורר כתב: ↑15 יוני 2025, 13:18בדיוק בגלל שזה שוק פתוח, מי שיש לו יותר כסף הוא מי שיכול להביא שחקנים הרבה יותר טובים מפול גדול בהרבה של שחקנים. לפיכך זה יטה את הכף לחלוטין לטובת מי שיש לו כסף. בכדורסל אפילו ההגבלה המינורית של הזרים מקשה על מכבי, בכדורגל אפילו יותר מכך. זו דרך שטובה לייצור של הוגנות רבה יותר למרות הפערים התקציביים האדירים.
ברגע שאתה חייב שחצי מההרכב הפותח שלך יהיה ישראלים, אתה בבעיה קשה בגלל שהשוק מצומצם מאוד והמשכורות כבר מנופחות.
אני מאמין שאם לא תהיה מגבלה של זרים יהיה לנו הרבה יותר סיכוי מאשר עכשיו, ובאופן כללי הרמה תעלה שזה תמיד נחמד
-
- קיבל.ה 689 לייקים
זה לא עובד ככה. תחשוב על זה שהפער בין איכות השחקנים שאתה יכול להביא כשאתה צריך לבחור מתוך מספר יחסית מצומצם של שחקנים הוא קטן יותר מבחינת השפעת התקציב בהשוואה לאם אתה יכול לבחור מתוך כמות עצומה של שחקנים.
דרך אגב, הגדלת כמות הזרים בכדורגל הקפריסאי גמרה את הנבחרת הקפריסאית.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 233 לייקים
די עם הבולשיט הזההאדום הצורר כתב: ↑16 יוני 2025, 20:13 זה לא עובד ככה. תחשוב על זה שהפער בין איכות השחקנים שאתה יכול להביא כשאתה צריך לבחור מתוך מספר יחסית מצומצם של שחקנים הוא קטן יותר מבחינת השפעת התקציב בהשוואה לאם אתה יכול לבחור מתוך כמות עצומה של שחקנים.
קפריסין היו פח לפני ונשארו פח אחרי זה, המועדונים עצמם הרוויחו מאוד מהעניין
ובקפריסין אין בכלל הגבלה, זה לא שהגדילו
שומו שמיים אז במקום 6 זרים יהיו 8 זרים, סוף העולם יגיע, לא יהיה מקום לעידו שחר ועילאי חג'ג' בגדולות
די עם הדרמות די
לא בולשיט ולא דרמה, זה היגיון פשוט - תשקיע בזרים הישראלים יפלו ברמה.
אתה לא רוצה לקחת את קפריסין כדוגמה אז קח את יוון - היו לא רעים בשנות התשעים והאלפיים המוקדמות לא? הגדילו כמות זרים. לא בא לומר שזה ההבדל בין לקחת יורו לפול במוקדמות, אבל זה בהחלט פוש רציני.
אתה לא רוצה לקחת את קפריסין כדוגמה אז קח את יוון - היו לא רעים בשנות התשעים והאלפיים המוקדמות לא? הגדילו כמות זרים. לא בא לומר שזה ההבדל בין לקחת יורו לפול במוקדמות, אבל זה בהחלט פוש רציני.
-
- קיבל.ה 233 לייקים
הפוך ידידיH.T.A כתב: ↑17 יוני 2025, 02:28 לא בולשיט ולא דרמה, זה היגיון פשוט - תשקיע בזרים הישראלים יפלו ברמה.
ישראלים יהיו יותר טובים כשישחקו ליד זרים טובים
לא כשהם מתבוססים בבינוניות של עצמם
כמה בלמים ישראלים פח נתנו עונות מעולות כששיחקו ליד בלמים זרים? כמה פעמים מרכז הגנה ישראלי לקח אליפות בליגת העל?
בחו"ל הם מוותרים מהר כי הם חבורה של מפונקים ולכן לא מתקדמים מספיק, אם זה יקרה בליגת העל זה יכריח אותם להשתדרג
- 7even
- קיבל.ה 2934 לייקים
עם כל האהבה לנבחרת ישראל, זה מה שיוריד את הרמה שלה? מעבר מ-6 ל-8 זרים בליגת העל?
חבל, עכשיו נעלה רק ל 2 מכל 4 מונדיאלים בניגוד ל 3 מ-4 עד כה.
נבחרת ישראל לא מצליחה כי הכדורגל הישראלי לא מתנהל בצורה מקצוענית.
ואם נבחרת כלשהי עלתה פה או שם לטורניר גדול זה לא אומר שההתנהלות בה כן מקצוענית. מה לעשו שבאירופה יש את הנבחרות הטובות בעולם.
זה הרי ידוע ששחקן שרוצה להצליח צריך לעבור לשחק בליגה אירופאית טובה כשחקן מרכזי. לככב בליגת העל לא יוביל אותך רחוק כשתפגוש את אריות היבשת.
חבל, עכשיו נעלה רק ל 2 מכל 4 מונדיאלים בניגוד ל 3 מ-4 עד כה.
נבחרת ישראל לא מצליחה כי הכדורגל הישראלי לא מתנהל בצורה מקצוענית.
ואם נבחרת כלשהי עלתה פה או שם לטורניר גדול זה לא אומר שההתנהלות בה כן מקצוענית. מה לעשו שבאירופה יש את הנבחרות הטובות בעולם.
זה הרי ידוע ששחקן שרוצה להצליח צריך לעבור לשחק בליגה אירופאית טובה כשחקן מרכזי. לככב בליגת העל לא יוביל אותך רחוק כשתפגוש את אריות היבשת.
יחד, רק יחד! 

-
מינימום 8 זרים. השוק הישראלי לא מאפשר לקיים ליגה תחרותית.
העשירה ביותר שואבת את כל השחקנים המובילים וגומרת את הליגה.
העשירה ביותר שואבת את כל השחקנים המובילים וגומרת את הליגה.
-
- קיבל.ה 689 לייקים
זה פשוט לא נכון. אם יש לנו 50 שחקנים ישראלים טובים, מכבי יכולה לקחת נגיד 14 מהם. ומתוכם נשארים בהכרח עוד לקבוצות האחרות. הפער בינם לבין שאר הישראלים הטובים הוא מוגבל יחסית, כי כולם גדלו באותו מקום עם פוטנציאל פער יחסית קטן בין האחד לשני (אין פה איזו אקדמיה לנוער שיוצאת דופן ביחס לאחרות). לעומת זאת, הכסף של מכבי יכול להביא זרים טובים הרבה הרבה יותר במידה ואין עליהם הגבלה, כי יש להם מבחר הרבה יותר של שחקנים לבחור ממנו מהרבה יותר מקומות בעולם והפערים יכולים להיות עצומים. תראו בסך הכל מה קורה בכדורסל כדי להבין איך גומרים תחרותיות בקלות בלי הגבלה. תראו איך אפילו המגבלה המינורית של 5 זרים מגבילה את מכבי ביחס לקבוצות אחרות ומקטינה את הפער בינה לבינן.
דרך אגב - אין סרט כזה שישראלים יוכיחו את עצמם יותר כי ישחקו ליד שחקנים יותר טובים. מכיוון שהמשכורות של ישראלים גבוהות יותר בגלל חוקי המס בישראל, כמעט לא יישארו שחקנים ישראלים בקבוצות ליגת העל אם לא תהיה הגבלת זרים.
בקיצור, פח.
דרך אגב - אין סרט כזה שישראלים יוכיחו את עצמם יותר כי ישחקו ליד שחקנים יותר טובים. מכיוון שהמשכורות של ישראלים גבוהות יותר בגלל חוקי המס בישראל, כמעט לא יישארו שחקנים ישראלים בקבוצות ליגת העל אם לא תהיה הגבלת זרים.
בקיצור, פח.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 248 לייקים
עדיף לקפל ולסגור את המועדון אם אפילו ההגדרה שלונו לטוב ורע מוכתבת עפ"י השנאה שלנו למכביהאדום הצורר כתב: ↑17 יוני 2025, 23:39 זה פשוט לא נכון. אם יש לנו 50 שחקנים ישראלים טובים, מכבי יכולה לקחת נגיד 14 מהם. ומתוכם נשארים בהכרח עוד לקבוצות האחרות. הפער בינם לבין שאר הישראלים הטובים הוא מוגבל יחסית,
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 689 לייקים
מה זה קשור לשנאה למכבי? זה קשור לזה שמי שיש לו את המשאבים הכי גדולים כלכלית יכול לפתוח פער עצום בלי הגבלת זרים. בין אם זה מכבי, בית"ר או עירוני קרית שמונה.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1028 לייקים
עזוב את ההנחה המופרכת (והעובדתית לא נכונה) ש50 הישראלים הטובים בערך באותה רמה, אדוני לא מכיר היצע וביקוש ואיך הוא משפיע על מחיר?האדום הצורר כתב: ↑17 יוני 2025, 23:39 זה פשוט לא נכון. אם יש לנו 50 שחקנים ישראלים טובים, מכבי יכולה לקחת נגיד 14 מהם. ומתוכם נשארים בהכרח עוד לקבוצות האחרות. הפער בינם לבין שאר הישראלים הטובים הוא מוגבל יחסית, כי כולם גדלו באותו מקום עם פוטנציאל פער יחסית קטן בין האחד לשני (אין פה איזו אקדמיה לנוער שיוצאת דופן ביחס לאחרות). לעומת זאת, הכסף של מכבי יכול להביא זרים טובים הרבה הרבה יותר במידה ואין עליהם הגבלה, כי יש להם מבחר הרבה יותר של שחקנים לבחור ממנו מהרבה יותר מקומות בעולם והפערים יכולים להיות עצומים. תראו בסך הכל מה קורה בכדורסל כדי להבין איך גומרים תחרותיות בקלות בלי הגבלה. תראו איך אפילו המגבלה המינורית של 5 זרים מגבילה את מכבי ביחס לקבוצות אחרות ומקטינה את הפער בינה לבינן.
בקיצור, פח.
-
- קיבל.ה 689 לייקים
אפשר את הפשט? כי לא טענתי שום דבר ממה שכתבת.
אם אפשר גם בצורת דיון נורמלית ולא כמו דביל
אם אפשר גם בצורת דיון נורמלית ולא כמו דביל
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1028 לייקים
הגבלת זרים -> הגדלה (מלאכותית) של הביקוש לישראלים -> עליית המחיר (שכר) של הכדורגלן הישראלי -> הגדלת פערים
ואין ספק שלקרוא דביל זה ממש צורת דיון נורמלית. 10\10
ואין ספק שלקרוא דביל זה ממש צורת דיון נורמלית. 10\10
-
- קיבל.ה 689 לייקים
אוקיי, תודה על הפירוש. הגדלת הפערים מהסוג הזה היא כאין וכאפס לעומת מצב בו אין תקרת תקציב ופול השחקנים שאתה יכול לבחור ממנו הוא בלתי נגמר, כמו במקרה של ביטול הגבלה על מספר שחקנים זרים. תיאורטית במקרה כזה מיטשל יכול לשים 300 מיליון לעונה ולשלוט פה לנצח אפילו יותר ממה שהוא שולט עכשיו.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 323 לייקים
אם היה לנו בעלים שפותח כיס כמובן להגדיל.
במצב שלנו, עדיף שזה לא יגדל.
במצב שלנו, עדיף שזה לא יגדל.
-
- קיבל.ה 965 לייקים
זו שאלה של פוזיציה. אם הפועל תתקרב תקציבית לליגה של 3 הגדולות - עדיפה הגדלת מכסת הזרים.
אם הפועל תתבוסס בבינוניות, ברור שעדיפה הגבלת מכסת הזרים.
אם הפועל תתבוסס בבינוניות, ברור שעדיפה הגבלת מכסת הזרים.
-
- קיבל.ה 2393 לייקים
טעות להגדיל את מספר הזרים.
זה לא יביא לזרים טובים יותר, זה פשוט יגרום לקבוצות כמו אשדוד להביא 10 אפריקאים במשקל, אם מישהו מהם יהיה טוב אחלה.
אם לא, תמיד אפשר יהיה גם לא לשלם לו ולמרר לו את החיים.
במקום להשקיע בקבוצות ילדים ונוער ובמתקנים, יביאו אפריקאים במשקל.
זרים יסתובבו פה בין קבוצות כמו בכדורסל, לא תהיה זהות, הקהל ילך מהמגרשים והעסקנים יהיו מרוצים
זה לא יביא לזרים טובים יותר, זה פשוט יגרום לקבוצות כמו אשדוד להביא 10 אפריקאים במשקל, אם מישהו מהם יהיה טוב אחלה.
זרים יסתובבו פה בין קבוצות כמו בכדורסל, לא תהיה זהות, הקהל ילך מהמגרשים והעסקנים יהיו מרוצים
-
- קיבל.ה 1088 לייקים
איזה זהות יש היום לאשדוד?לירון האדום כתב: ↑01 יולי 2025, 11:19 טעות להגדיל את מספר הזרים.
רוצים לשמור על מכסה של זרים אז שיסכימו למכסה של ליגיונרים. אם כבר דמגוגיה אז עד הסוף.