בוקסנבוים
-
- קיבל.ה 401 לייקים
רק מזכיר שגוקו זה רכש שלו. נכשל פעם קודמת וגם הפעם. לא סומך עליו גם אם יקבל תקציב גבוה לעונה הבאה.
נערך לאחרונה על ידי וינסנט ב 24 אפריל 2025, 01:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2570 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1777 לייקים
- יצירת קשר:
לא הייתי נותן לו להיכנס לחודורוב אפילו בשביל לשטוף כלים.
הזיה
הזיה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1141 לייקים
אפרופו דודו, נכח אתמול במשחק ואפילו היה על הדשא בחימום. נראה שמאוד התחבר למועדון
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
למה מקאריץ שעד הפציעה נתן עונה מעולה עם תפוקה נכנס לאותה רשימה עם ההזויים האחרים?
-
- קיבל.ה 2378 לייקים
לא מבין איך נתנו לו לחזור להפועל, מקווה שלא יתעסק יותר ברכש
-
- קיבל.ה 321 לייקים
אני לא בטוח שהזרים השנה הם כולם נפילה גדולה כמו שעושים מהם פה. הם אכן לא ברמה לליגת העל ולא קרובים לזה..
אבל בסוף, הם עשו עבודה לא רעה וכן העלו אותנו ליגה. אנטוניץ' בלם הרכב כל העונה, ג'וקו החזיק את הקישור בסדר, ומקאריץ' נתן תפוקה טובה מאוד בסה"כ.
מה גם שאפילו שבירו ופיבן היו משמעותיים השנה ומניח שגם זה שלו.
מבין את ההייט וההקבלות פה לחן סול, זה בצדק ואכלנו הרבה חרא, אבל לא הייתי שורף את הגשר הזה עדיין
אבל בסוף, הם עשו עבודה לא רעה וכן העלו אותנו ליגה. אנטוניץ' בלם הרכב כל העונה, ג'וקו החזיק את הקישור בסדר, ומקאריץ' נתן תפוקה טובה מאוד בסה"כ.
מה גם שאפילו שבירו ופיבן היו משמעותיים השנה ומניח שגם זה שלו.
מבין את ההייט וההקבלות פה לחן סול, זה בצדק ואכלנו הרבה חרא, אבל לא הייתי שורף את הגשר הזה עדיין
-
- קיבל.ה 962 לייקים
איך החלפנו בעלים ואנשים חסרי מושג עדיין בעמדות מפתח?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4899 לייקים
בכלל לא בטוח שג׳וקו זה רכש שלו, נשמע לי כמו רכש שהגיע מאזור סוכן שמקושר לשוק הפורטוגלי ומעורבב עם פרימור וברדה.
לגבי כל השאר ברור שהוא לא קשור אליהם כי הוא הגיע הרבה אחרי שהם חתמו.
לגבי כל השאר ברור שהוא לא קשור אליהם כי הוא הגיע הרבה אחרי שהם חתמו.
-
- קיבל.ה 905 לייקים
רכש בסדר גמור למטרות שהיו לנו העונה. הוא ייבחן בעונה הבאה בליגת העל
מאוד קשה להביא שחקנים שיעזרו פונקציונלית לעליית ליגה ושיהיו בסיס לקבוצה חזקה בליגת העל
מאוד קשה להביא שחקנים שיעזרו פונקציונלית לעליית ליגה ושיהיו בסיס לקבוצה חזקה בליגת העל
-
- קיבל.ה 348 לייקים
רק אותי מפחיד שמי שהיה אחראי ביחד עם חן סול האגדי על הירידה שלנו ממש לא מזמן, יהיה שותף לבנייה של הקבוצה בעונה הבאה?
-
- קיבל.ה 415 לייקים
מאוד מפחיד.Mario כתב:רק אותי מפחיד שמי שהיה אחראי ביחד עם חן סול האגדי על הירידה שלנו ממש לא מזמן, יהיה שותף לבנייה של הקבוצה בעונה הבאה?
ויותר מפחיד שדווקא עכשיו ספרא ייתן תקציב מטורף שיישרף בגלל הדביל הזה.
1. אשכול זה נועד להיות אצבע מאשימה במידה ומשא הרכש יכשל, עוד הפעם.
2. מבחינתי הוא אחראי על כל הרכש מעתה, והוא הכתובת.
3. אני מאמין שיש בעלי תפקיד במועדון או כתבי ספורט קוראים פה בשביל להבין תחושה על הלך הרוח הכללי של האוהדים.
לדעתי אשכולות מסוג זה תרמו כמו במקרה של דגו.
עדיף מתגובות נסתרות באשכול שלא מיועד לנושא.
2. מבחינתי הוא אחראי על כל הרכש מעתה, והוא הכתובת.
3. אני מאמין שיש בעלי תפקיד במועדון או כתבי ספורט קוראים פה בשביל להבין תחושה על הלך הרוח הכללי של האוהדים.
לדעתי אשכולות מסוג זה תרמו כמו במקרה של דגו.
עדיף מתגובות נסתרות באשכול שלא מיועד לנושא.
-
- קיבל.ה 196 לייקים
ואם יצליח?
ומה עם פרימור ברדה?
נראה שאתה כבר מצאת את מי להאשים עוד לפני שהתחיל הקיץ. הייתי ממתין עם זה קצת.
ומה עם פרימור ברדה?
נראה שאתה כבר מצאת את מי להאשים עוד לפני שהתחיל הקיץ. הייתי ממתין עם זה קצת.
- Sin Queso
- קיבל.ה 498 לייקים
להתחיל להאשים את בוקסה על איכות הרכש ביוני זה הזייה.
בוקסה / פרימו / Whatever.
בנתיים לא ברור לי מי אחראי, אבל מישהו צריך להיות אחראי.
וגם לזה נועד האשכול, להבין מי בדיוק אחראי על הנושא.
בנתיים לא ברור לי מי אחראי, אבל מישהו צריך להיות אחראי.
וגם לזה נועד האשכול, להבין מי בדיוק אחראי על הנושא.
-
- קיבל.ה 1502 לייקים
מה נטרק? אין פה אדמינים לפורום הזה?
עוד לא החלה עונת המלפפונים וכל הזוי יכול לפתוח אשכול עם אצבע מאשימה?
עוד לא החלה עונת המלפפונים וכל הזוי יכול לפתוח אשכול עם אצבע מאשימה?
- Sin Queso
- קיבל.ה 498 לייקים
-
- קיבל.ה 1187 לייקים
-
- קיבל.ה 1141 לייקים
אנשים פה ירדו סופית מהפסים בפגרה הזאת.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
לא משנה אם מוקדם לחלון העברות או לא, אחרי עונה כמו שבוקסה נתן לנו לפני שנתיים, הגיוני שנתנו לו עוד צ'אנס? לכבוד מה יעני? מילא היה מוכיח את עצמו במועדון אחר.
תן לי תקציב כמו של הפועל חיפה, עזוב הפועל תל אביב, אני מביא לך שחקנים אחושרמוטה. הבן אדם מקבל 30-40 מיליון תקציב וביינתיים מביא לי אנס מחמיד ורוצה להאריך לי חוזה לקנצפולסקי. התעללות במועדון .
תן לי תקציב כמו של הפועל חיפה, עזוב הפועל תל אביב, אני מביא לך שחקנים אחושרמוטה. הבן אדם מקבל 30-40 מיליון תקציב וביינתיים מביא לי אנס מחמיד ורוצה להאריך לי חוזה לקנצפולסקי. התעללות במועדון .
- Sin Queso
- קיבל.ה 498 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 498 לייקים
אם החלון ימשיך באותו כיוון מסכים אבל אנחנו עדיין בחודש יוני.
-
- קיבל.ה 2378 לייקים
שמע, אתה סוכן כאוס או מטרילן.yoni143 כתב: ↑11 יוני 2025, 13:23 לא משנה אם מוקדם לחלון העברות או לא, אחרי עונה כמו שבוקסה נתן לנו לפני שנתיים, הגיוני שנתנו לו עוד צ'אנס? לכבוד מה יעני? מילא היה מוכיח את עצמו במועדון אחר.
אחת הבעיות שהפורום פתוח לכולם
סנגור של בוקסנבוים וחן סול אתה .לירון האדום כתב: ↑11 יוני 2025, 13:37שמע, אתה סוכן כאוס או מטרילן.yoni143 כתב: ↑11 יוני 2025, 13:23 לא משנה אם מוקדם לחלון העברות או לא, אחרי עונה כמו שבוקסה נתן לנו לפני שנתיים, הגיוני שנתנו לו עוד צ'אנס? לכבוד מה יעני? מילא היה מוכיח את עצמו במועדון אחר.
ומה האובססיה להגיב לכל הודעה שלי? שחרר אותי ממך
-
- קיבל.ה 2378 לייקים
ברור אחי, רק שאותי מכירים ואותך לא.yoni143 כתב: ↑11 יוני 2025, 13:58סנגור של בוקסנבוים וחן סול אתה .לירון האדום כתב: ↑11 יוני 2025, 13:37שמע, אתה סוכן כאוס או מטרילן.yoni143 כתב: ↑11 יוני 2025, 13:23 לא משנה אם מוקדם לחלון העברות או לא, אחרי עונה כמו שבוקסה נתן לנו לפני שנתיים, הגיוני שנתנו לו עוד צ'אנס? לכבוד מה יעני? מילא היה מוכיח את עצמו במועדון אחר.
ומה האובססיה להגיב לכל הודעה שלי? שחרר אותי ממך
אולי תפסיק לנרמל לי כל שנה חלון העברות זוועה כזה? תפסיק אתה וחברים שלך להנציח לנו הפועל בינןנית שבנויה על קנצפולסקי ואנס מחמיד ובן שהרים.לירון האדום כתב: ↑11 יוני 2025, 13:59ברור אחי, רק שאותי מכירים ואותך לא.
ואז אולי משהו ישתנה .
-
- קיבל.ה 1141 לייקים
אני חושב שאם העונה לא יעמידו קבוצה לפליאוף עליון יהיה קונצנזוס בקרב הקהל על כשלון בבנית הסגל.yoni143 כתב: ↑11 יוני 2025, 14:15אולי תפסיק לנרמל לי כל שנה חלון העברות זוועה כזה? תפסיק אתה וחברים שלך להנציח לנו הפועל בינןנית שבנויה על קנצפולסקי ואנס מחמיד ובן שהרים.
ואז אולי משהו ישתנה .
עד שנדע מה ומי, מה הטעם שהודעות האלו ובהיסטריה הזאת?
תנשמו.
ה11.6 כרגע.
הפועל תשחק את המשחק הראשון ב23.8
מחנה אימון יוצא באמצע יולי
בינתיים הביאו רכש לא רע בכלל
יש לנו עוד חמישה זרים שיגיעו
תמתינו בסבלנות
יהיה זמן לצלוב אותם אם וכאשר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 2896 לייקים
הוא (ואך אחד לא) נירמל אף לא אחד מהשמות שאמרת.yoni143 כתב: ↑11 יוני 2025, 14:15אולי תפסיק לנרמל לי כל שנה חלון העברות זוועה כזה? תפסיק אתה וחברים שלך להנציח לנו הפועל בינןנית שבנויה על קנצפולסקי ואנס מחמיד ובן שהרים.
ואז אולי משהו ישתנה .
עם זאת, אם נדמה לך שינחתו פה הטופ שלך הטופ בישראל בפגרה אחת צפויה לך אכזבה.
אף אחד לא מנרמל שחקנים בינוניים. אל תדאג, אנס מחמיד לא יהיה החלוץ הפותח של הפועל, כולם יודעים שאל-ים לא ישחק בהפועל אלא יושאל, ובן שהר יראה מגרש רק כשיסדר את הקונוסים באימון.
ואל תשכח - מה שנבנה מהר מדי, גם יפול מהר מדי. שיבנו לאט ונכון. לפני דקה וחצי גירדת תיקו מאום אל פאחם.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2378 לייקים
אני והחברים שלי הבעיה, אתה הפתרון.yoni143 כתב: ↑11 יוני 2025, 14:15אולי תפסיק לנרמל לי כל שנה חלון העברות זוועה כזה? תפסיק אתה וחברים שלך להנציח לנו הפועל בינןנית שבנויה על קנצפולסקי ואנס מחמיד ובן שהרים.
ואז אולי משהו ישתנה .
-
- קיבל.ה 30 לייקים
אני חושב שצריך לפטר מיידית את בוקסה, ברדה, ספרא הבן והאב, וכל מי שקשור לביזיון שהולך פה חוץ מאדמוני. אנחנו כבר 11 ימים בתוך יוני וקיבלנו רק 4 החתמות מתוכם רק 3 סופר לגיטימיות!!!!!!! בזמן שביתר החתימה זר מהליגה השניה בפורטוגל ועוד אחד ממרכז טבלה בקולומביה, מכבי החתימה את בן לדרמן ואיתמר נוי שזה שני הישראלים הכי טובים בליגה בפער, חיפה החזירה מהשאלה את סוף פודגארנו וליאור קאסה שהם 6-7-8-9 רמות לפחות מעל כל מה שיש לנו להציע והחתימה זר מליגה שניה בקטאר ורק אנחנו ישנים על האף!!!
יום א', 15/07 שעה 17:00 - הפגנה מחוץ לוולפסון. מי איתי?
-
- קיבל.ה 2378 לייקים
שכחת שבית"ר החתימה גם את זיו בן שימול!!דולימנגה99 כתב: ↑11 יוני 2025, 15:37 אני חושב שצריך לפטר מיידית את בוקסה, ברדה, ספרא הבן והאב, וכל מי שקשור לביזיון שהולך פה חוץ מאדמוני. אנחנו כבר 11 ימים בתוך יוני וקיבלנו רק 4 החתמות מתוכם רק 3 סופר לגיטימיות!!!!!!! בזמן שביתר החתימה זר מהליגה השניה בפורטוגל ועוד אחד ממרכז טבלה בקולומביה, מכבי החתימה את בן לדרמן ואיתמר נוי שזה שני הישראלים הכי טובים בליגה בפער, חיפה החזירה מהשאלה את סוף פודגארנו וליאור קאסה שהם 6-7-8-9 רמות לפחות מעל כל מה שיש לנו להציע והחתימה זר מליגה שניה בקטאר ורק אנחנו ישנים על האף!!!
איך לא הבאנו אותו?? ביזיון !
-
- קיבל.ה 877 לייקים
אני בכלל לא בטוח כמה בוקסה מעורב בנושא הזרים.
יש סקאוט, מאמן ומנכ"ל דומיננטי. גם אם בוקסה מעורב אני בספק שהוא זה שמוביל את הדברים.
יש סקאוט, מאמן ומנכ"ל דומיננטי. גם אם בוקסה מעורב אני בספק שהוא זה שמוביל את הדברים.
בדיוק מה שבאתי לשאול, לפי מה שהבנתי מפודקאסטים ומכמה ראיונות של ברדה במהלך העונה בוקסה לא נוגע רכש זר ובכללי לא מחליט על שום שחקן בלי אישור של ברדה/פרימורנועם שחם כתב:אני בכלל לא בטוח כמה בוקסה מעורב בנושא הזרים.
גם לפי מה שהבנתי הוא ותפקיד שונה עם סמכויות מוגבלות מאוד מהקדנציה הקודמת.
Sent from my iPhone using Tapatalk