הוא סיים חוזה בבאר שבע, איך זה מסתדר?אנחנו בתהליך כתב: ↑10 יוני 2025, 12:25 רוצים מאוד את גורדנה
גורדנה רוצה הפועל
אבל מנסים לדחוף לג'קי את גורדנה בתמורה לדמי העברה פחותים על רועי לוי ואולי גם כנעאן
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 316 לייקים
אין לי מושגTOMER כתב: ↑10 יוני 2025, 12:27הוא סיים חוזה בבאר שבע, איך זה מסתדר?אנחנו בתהליך כתב: ↑10 יוני 2025, 12:25 רוצים מאוד את גורדנה
גורדנה רוצה הפועל
אבל מנסים לדחוף לג'קי את גורדנה בתמורה לדמי העברה פחותים על רועי לוי ואולי גם כנעאן
זה רק מה שאמרו לי
אתה משווה את ספרא למינצברג?yoni143 כתב: ↑10 יוני 2025, 11:47 מה שכן , אין הדלפות, אין כתב מקורב כזה או אחר שמביא סקופים, מי שלדעתי הכי אמינה זאת הדר יעקבי.
צנציפר זורק לכל עבר כרגיל ופוגע פעם ב..
הניהול חזר להיות שקט, אבל גם שקט מדי גורם לנו פה לחוסר ודאות, אם בא בעלים שיש לו כסף אז שישחרר לנו קצת. אחרת בשביל מה הוא בא. לתת תקציב של מינצברג יכלו להשאיר את מינצברג .
אתה מתלונן שהניהול שקט?
אתה מעייף
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
- Sin Queso
- קיבל.ה 498 לייקים
למה לא הולכים על גיא חדידה? עשה אחלה עונה יודע למסור ויש לו בעיטה ורחוק. גדל בנוער של הפועל
-
- קיבל.ה 220 לייקים
-
- קיבל.ה 1479 לייקים
להבנתי, יש לב״ש אופציה להאריך לו את החוזה.TOMER כתב:הוא סיים חוזה בבאר שבע, איך זה מסתדר?אנחנו בתהליך כתב: ↑10 יוני 2025, 12:25 רוצים מאוד את גורדנה
גורדנה רוצה הפועל
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 196 לייקים
גורדנה זה אחלה אבל בשום אופן לא שחקן לבנות עליו את הקישור של ההרכב הראשון.
מקווה מאוד שזו החתמת משנה סטייל מחאמיד. התכנית אמורה להיות להביא לפה שני זרים איכותיים לקישור כמו סורו ודון, וישראלי שפיץ בגיל טוב כמו קארצב / גלזר / ארד.
גורדנה זה אחלה כגיבוי לאלה, לא מעבר.
מקווה מאוד שזו החתמת משנה סטייל מחאמיד. התכנית אמורה להיות להביא לפה שני זרים איכותיים לקישור כמו סורו ודון, וישראלי שפיץ בגיל טוב כמו קארצב / גלזר / ארד.
-
- קיבל.ה 2113 לייקים
אני מצטרף לקמפיין גיא חדידה
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4899 לייקים
ממה שאני מכיר אין להם.Asafasraf כתב: ↑10 יוני 2025, 13:44להבנתי, יש לב״ש אופציה להאריך לו את החוזה.TOMER כתב:הוא סיים חוזה בבאר שבע, איך זה מסתדר?אנחנו בתהליך כתב: ↑10 יוני 2025, 12:25 רוצים מאוד את גורדנה
גורדנה רוצה הפועל
Sent from my iPhone using Tapatalk
גיא חדידה זה ארי כהן של עוד 8 שנים, אפשר להביא לקצה הספסל כגיבוי אבל שם זה נגמר, בחיים לא שחקן הרכב.
כרגע אין לך כלום - 0קפבלנקה כתב: ↑10 יוני 2025, 13:47 גורדנה זה אחלה אבל בשום אופן לא שחקן לבנות עליו את הקישור של ההרכב הראשון.
גורדנה מספיק לעונה ראשונה, אין פה הימור, אתה הולך על בטוח, בזרים אתה תמיד יכול להיכשל וזאת עמדה שאסור להיכשל בה
-
- קיבל.ה 321 לייקים
יש פה משום מה המון יוזרים חדשים עם דעות ואג׳נדות מאוד ברורות.. מעורר תהייה ואני עדין.
-
- קיבל.ה 196 לייקים
זה לא הימור, אבל בעיני זה פשוט לא לכוון גבוה מספיק.tormenta כתב: ↑10 יוני 2025, 14:03כרגע אין לך כלום - 0קפבלנקה כתב: ↑10 יוני 2025, 13:47 גורדנה זה אחלה אבל בשום אופן לא שחקן לבנות עליו את הקישור של ההרכב הראשון.
גורדנה מספיק לעונה ראשונה, אין פה הימור, אתה הולך על בטוח, בזרים אתה תמיד יכול להיכשל וזאת עמדה שאסור להיכשל בה
אני מחזיק ממנו ואשמח שיגיע, אבל לא רואה איך הוא יכול להחזיק את הקישור כל העונה.
-
- קיבל.ה 2570 לייקים
נחמיאס התייחס גם לעתידו: "אני עוד לא יודע. אני, אשתי והמשפחה צריכים לעשות חושבים ולקבל החלטה ואני מאמין שזה יקרה בקרוב".
בטח יבחר להשאר במכמבי
בטח יבחר להשאר במכמבי
-
- קיבל.ה 168 לייקים
-
- קיבל.ה 2378 לייקים
גורדנה בקצת דקות שקיבל בב"ש הוכיח שיש לו עוד מה לתרום.קפבלנקה כתב: ↑10 יוני 2025, 13:47 גורדנה זה אחלה אבל בשום אופן לא שחקן לבנות עליו את הקישור של ההרכב הראשון.
מולנו בגביע אי אפשר היה לקחת לו כדור.
אנחנו צריכים גם שחקנים עם ניסיון, אי אפשר קבוצה שכל כולה שחקנים צעירים ולגורדנה יש הרבה ניסיון.
מה שהוא שכח חלק עוד לא למדו.
הלוואי ויגיע והוא בהחלט יכול להיות שחקן הרכב.
-
- קיבל.ה 2378 לייקים
ראיתי מספיק כדי לדעת שהוא פרוספקט מעניין.לירון האדום כתב: ↑10 יוני 2025, 11:43כמה משחקים של הפועל רמת גן ראית העונה?cholo כתב: ↑10 יוני 2025, 09:27בוסקילה קיבל הרבה פחות הזדמנויות מבנימין, ושיחק עם שחקנים הרבה פחות טובים והגיע לאותם מספרים (שלא אומרים יותר מדי - אני מסתכל על היכולת שלו במשחקים שראיתי)לירון האדום כתב: ↑09 יוני 2025, 22:34
אליאל פרץ בן 28, בנימין בן 21...
בנימין קיבל צ'אנס בליגת העל שהיה בן 20!
בלאומית כבש אותו מספר גולים כמו בוסקילה.
גיל יצחק היה מכונת שערים בלאומית, בליגת העל היה גרוע ביותר.
ושוב שיהיו שחקנים טובים ליד בנימין הוא יהיה טוב יותר.
סטטיסטיקה זה נחמד, אבל זה לא תמיד מספר את כל הסיפור.
במקרה של בנימין לדוגמה, איבודי הכדור שלו ועוד ברגעים קריטיים ובעיקר במשחקים עם לחץ וציפייה הם משהו שאני לא זוכר מקשר בהפועל.
לא אומר שלא ייצא ממנו שחקן - אומר שלעשות ממנו שחקן הרכב בהפועל זה עוול לשני הצדדים.
אתה בטח יודע שקבוצות בלאומית באו אחרת למשחקים מול הפועל מאשר מול ר"ג.
הרכב או לא, הוא שחקן שצריך להיות בקאדר, יהיה טוב יהיה בהרכב.
ושוב מתאר לעצמי שיגיעו עוד ישראלים סטייל גורדנה וגוני נאור
כמה משחקים ראית את רן בנימין שאתה חושב שהוא יכול להוביל קישור בליגת העל?
-
- קיבל.ה 2378 לייקים
כמה משחקים של הפועל ראיתי? אפשר להגיד כמעט את כולם, לרוב מהיציע.cholo כתב: ↑10 יוני 2025, 14:40ראיתי מספיק כדי לדעת שהוא פרוספקט מעניין.לירון האדום כתב: ↑10 יוני 2025, 11:43כמה משחקים של הפועל רמת גן ראית העונה?cholo כתב: ↑10 יוני 2025, 09:27
בוסקילה קיבל הרבה פחות הזדמנויות מבנימין, ושיחק עם שחקנים הרבה פחות טובים והגיע לאותם מספרים (שלא אומרים יותר מדי - אני מסתכל על היכולת שלו במשחקים שראיתי)
סטטיסטיקה זה נחמד, אבל זה לא תמיד מספר את כל הסיפור.
במקרה של בנימין לדוגמה, איבודי הכדור שלו ועוד ברגעים קריטיים ובעיקר במשחקים עם לחץ וציפייה הם משהו שאני לא זוכר מקשר בהפועל.
לא אומר שלא ייצא ממנו שחקן - אומר שלעשות ממנו שחקן הרכב בהפועל זה עוול לשני הצדדים.
מה זה אומר להוביל? אני חושב שאם יהיה לצידו קשר ברמה גבוהה הוא בהחלט יכול להשתלב בהרכב.
הוא בן 21, יש לו ניסיון גם בליגת העל, גם בהפועל וגם לשחק תחת לחץ של קהל ותקשורת (מה שבוסקילה עוד לא חווה).
-
- קיבל.ה 1374 לייקים
לא חושב שנקבל איזה וולקאם או שם חדש עד לסוף תקופת חידוש המנויים. אחריה יצטרכו להדליק מנויים חדשים ואז תהיה שוב קצת תנועה
- Sin Queso
- קיבל.ה 498 לייקים
להיות גרוע בליגת העל זה גם סוג של נסיון, צודק..לירון האדום כתב: ↑10 יוני 2025, 14:47כמה משחקים של הפועל ראיתי? אפשר להגיד כמעט את כולם, לרוב מהיציע.cholo כתב: ↑10 יוני 2025, 14:40ראיתי מספיק כדי לדעת שהוא פרוספקט מעניין.לירון האדום כתב: ↑10 יוני 2025, 11:43
כמה משחקים של הפועל רמת גן ראית העונה?
מה זה אומר להוביל? אני חושב שאם יהיה לצידו קשר ברמה גבוהה הוא בהחלט יכול להשתלב בהרכב.
הוא בן 21, יש לו ניסיון גם בליגת העל, גם בהפועל וגם לשחק תחת לחץ של קהל ותקשורת (מה שבוסקילה עוד לא חווה).
הלחץ הזה שאתה מדבר עליו זה מה שמשתק אותו אז אני לא ראיתי עדיין שיפור בפן הזה.
-
- קיבל.ה 196 לייקים
למה?
דווקא הרבה פעמים כששחקנים אומרים משהו על "האישה" והפרנסה והמשפחה וכו', סימן שכסף הוא שיקול מרכזי עבורם, ואנחנו לפחות לפי הפרסומים מציעים יותר.
הלוואי שיצליחו להביא, שחקן שעושה הבדל.
-
- קיבל.ה 321 לייקים
בוא נדבר רגע גלויות - צריך להיות שחקן עם אופי מיוחד מאוד כדי לעבור ממכבי להפועל בימינו. אני בספק אם נחמיאס הוא כזה
רייכרט היה כזה. דוגמא רעה כמובן, אבל כזה.
-
- קיבל.ה 196 לייקים
מסכים.ונרקומן כתב: ↑10 יוני 2025, 15:58בוא נדבר רגע גלויות - צריך להיות שחקן עם אופי מיוחד מאוד כדי לעבור ממכבי להפועל בימינו. אני בספק אם נחמיאס הוא כזה
שוב, הלוואי. אם אנחנו מסוגלים לפצות על האתגר עם כסף בחשבון בנק שלו - הלוואי ואמן שזה יצליח.
-
- קיבל.ה 2603 לייקים
אם אתה משלם מספיק שחקנים יבואו לפה בקלות , גם ממכביונרקומן כתב: ↑10 יוני 2025, 15:58בוא נדבר רגע גלויות - צריך להיות שחקן עם אופי מיוחד מאוד כדי לעבור ממכבי להפועל בימינו. אני בספק אם נחמיאס הוא כזה
-
- קיבל.ה 107 לייקים
בגדול, יש לנחמיאס סיבות לבוא-הוא לא שחקן הרכב ובלם שלא בהרכב משחק מעט
-
- קיבל.ה 321 לייקים
משלם מספיק = משלם לפחות 30-40% מעל מה שמכבי משלמים כדי לכפר על הפער המקצועי. (פלוס אירופה)
נראה לך באמת שאנחנו משלמים יותר ממכבי? (???????)
-
- קיבל.ה 2570 לייקים
-
- קיבל.ה 782 לייקים
חברים תרגעו.
אני חושב שבניגוד לשנים האחרונות, יש ניהול מיקצועי רציני. שיבנה לנו קבוצה טובה לליגת העל.
ספרא ,פרימור, ברדה, בדרכי העבודה וההתנהלות שלהם הוכיחו שיש על מי לסמוך ויש גורמים מיקצועיים רציניים.
מבין את חוסר הסבלנות, כולה הליגה הלאומית הסתיימה פורמלית רק לפני כחודש והאנשים באטרף.
מציע תרופה בדוקה:
בקבוק בירה קרה בורקס עם תרד משהו יד ראשונה, מלפפון חמוץ, קצת אינשטיין בספוטיפיי ותראו שנעבור את הקייץ בכיף.
רק שהחטופים יחזרו. רק שהחטופים יחזרו.
אני חושב שבניגוד לשנים האחרונות, יש ניהול מיקצועי רציני. שיבנה לנו קבוצה טובה לליגת העל.
ספרא ,פרימור, ברדה, בדרכי העבודה וההתנהלות שלהם הוכיחו שיש על מי לסמוך ויש גורמים מיקצועיים רציניים.
מבין את חוסר הסבלנות, כולה הליגה הלאומית הסתיימה פורמלית רק לפני כחודש והאנשים באטרף.
מציע תרופה בדוקה:
בקבוק בירה קרה בורקס עם תרד משהו יד ראשונה, מלפפון חמוץ, קצת אינשטיין בספוטיפיי ותראו שנעבור את הקייץ בכיף.
רק שהחטופים יחזרו. רק שהחטופים יחזרו.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
8 זרים
אני בעד כי השוק הישראלי מצומצם מאוד ואם יש אפשרות להביא 7 זרים נוספים למאיימבו יחד עם טוריאל פיבן ליידנר וצור זה הרכב די סגור.
העניין הוא הפער שקיים כרגע מול הקבוצות הגדולות האחרות בליגה שעם דירוג באירופה והגדלת הזרים מבחינתן תעלה את הסיכויים שלהם לעלות לשלב בתים אירופי ולהגדיל הכנסות וככה להתחזק משמעותית.
אני נוטה להאמין שיאפשרו בשלב ראשון 7 זרים ועוד אחד על הספסל
אם באמת זה המצב ויש לנו עוד מקום ל6 זרים בהרכב. אפשר להגיד שסיימנו את הרכש בשוק הישראלי ואפשר להביא בלם , מגן ימין, שני קשרים אחוריים ו10, קיצוני שמאלי וחלוץ זרים
אולי לספסל נצטרך בלם ישראלי את גוני נאור ובוסקילה אבל אין ספק שזה משמעותי להמשך הקיץ.
רוצה להאמין שבגלל זה השקט סביבנו, בסוף על רכשים זרים של קבוצות אחרות לא שומעים עד לחתימה ורוב ההדלפות מגיעות מהשוק הישראלי
וביחד עם העובדה שרוב הזרים הטובים מגיעים לארץ בשלב די מתקדם בימים האחרונים מרגישים קצת שקטים
אני עדיין בדעה שאנחנו עושים חלון טוב ולא מוצא סיבה להתרגש.
אני בעד כי השוק הישראלי מצומצם מאוד ואם יש אפשרות להביא 7 זרים נוספים למאיימבו יחד עם טוריאל פיבן ליידנר וצור זה הרכב די סגור.
העניין הוא הפער שקיים כרגע מול הקבוצות הגדולות האחרות בליגה שעם דירוג באירופה והגדלת הזרים מבחינתן תעלה את הסיכויים שלהם לעלות לשלב בתים אירופי ולהגדיל הכנסות וככה להתחזק משמעותית.
אני נוטה להאמין שיאפשרו בשלב ראשון 7 זרים ועוד אחד על הספסל
אם באמת זה המצב ויש לנו עוד מקום ל6 זרים בהרכב. אפשר להגיד שסיימנו את הרכש בשוק הישראלי ואפשר להביא בלם , מגן ימין, שני קשרים אחוריים ו10, קיצוני שמאלי וחלוץ זרים
אולי לספסל נצטרך בלם ישראלי את גוני נאור ובוסקילה אבל אין ספק שזה משמעותי להמשך הקיץ.
רוצה להאמין שבגלל זה השקט סביבנו, בסוף על רכשים זרים של קבוצות אחרות לא שומעים עד לחתימה ורוב ההדלפות מגיעות מהשוק הישראלי
וביחד עם העובדה שרוב הזרים הטובים מגיעים לארץ בשלב די מתקדם בימים האחרונים מרגישים קצת שקטים
אני עדיין בדעה שאנחנו עושים חלון טוב ולא מוצא סיבה להתרגש.
-
- קיבל.ה 2378 לייקים
כל הפועל היתה חושך ובגלל זה גם ירדנו ליגה.cholo כתב: ↑10 יוני 2025, 15:26להיות גרוע בליגת העל זה גם סוג של נסיון, צודק..לירון האדום כתב: ↑10 יוני 2025, 14:47כמה משחקים של הפועל ראיתי? אפשר להגיד כמעט את כולם, לרוב מהיציע.
הלחץ הזה שאתה מדבר עליו זה מה שמשתק אותו אז אני לא ראיתי עדיין שיפור בפן הזה.
אתה מתעלם כנראה בכוונה מהרבה דברים.
שיהיה. דיון עקר.
יש שמועות חזקות על בנגורה של קש
מישהו יודע איך הוא?
מישהו יודע איך הוא?
-
- קיבל.ה 345 לייקים
גורדנה שחקן בכמה דרגות יותר טוב מסורוקפבלנקה כתב: ↑10 יוני 2025, 13:47 גורדנה זה אחלה אבל בשום אופן לא שחקן לבנות עליו את הקישור של ההרכב הראשון.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 243 לייקים
ההחלפה הזאת של קורצ'קי בממיר ( או ההיפך ? ) נראית כאילו לקוחה מאיזה הודעת סטאלבט בפורום כדורגל.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- בז'רנו
- קיבל.ה 737 לייקים
אם למקין עובר ל ארהב הם יעלו לנחמיאס את המשכורת והוא ישאר שם