מערך עידוד ביד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2873 לייקים

סומך כתב: 08 יוני 2025, 10:07 הלואי ואפשר יהיה לעבור לחולון
לעשות סולחה עם האוהדים ולעבור לאולם שיותר מתאים למידותינו כרגע
כמות האוהדים שהבינו שהצד השני כבר לא מעוניין בסולחה ועבר הלאה כבר עולה בעשרות מונים עם אלו שעוד שואפים לזה.
ת'יודע...לחזור על זה כאילו בצד השני מחכים אנשים אוהבים, טובי לב, ונעימים על הבריות...לא יגרום לזה להיות נכון.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1361 לייקים

אני מאמין (ויכול מאוד להיות שטועה) שתהיה ירידה בכמות המנויים העונה (קבוצת הכדורגל עלתה לליגת העל, אוהדים שחידשו מנוי והתאכזבו מהאוירה ביד אליהו) וכן, גם בשם שלום בית בקרב האוהדים.
בסופו של דבר השנה למעט משחקי הפלייאוף ראינו שאולם של 5000-6000 מתאים מאוד למידותנו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  913 לייקים

סומך כתב: 08 יוני 2025, 14:05 אני מאמין (ויכול מאוד להיות שטועה) שתהיה ירידה בכמות המנויים העונה (קבוצת הכדורגל עלתה לליגת העל, אוהדים שחידשו מנוי והתאכזבו מהאוירה ביד אליהו) וכן, גם בשם שלום בית בקרב האוהדים.
בסופו של דבר השנה למעט משחקי הפלייאוף ראינו שאולם של 5000-6000 מתאים מאוד למידותנו
ואז שוב אנחנו סולד אאוט ואני למשל לא אוכל להגיע למשחקים כמעט, בטח לא הגדולים (לא יכול לרכוש מנוי, אבל כן יכול להגיע למשחקים מידי פעם)
וזה שוב בהנחה שאתה לא מונע מאף מנויי קיים לחדש, שזאת בעיה יותר חמורה אם כן
red_boy
קיבל.ה  56 לייקים

סומך כתב: 08 יוני 2025, 14:05 אני מאמין (ויכול מאוד להיות שטועה) שתהיה ירידה בכמות המנויים העונה (קבוצת הכדורגל עלתה לליגת העל, אוהדים שחידשו מנוי והתאכזבו מהאוירה ביד אליהו) וכן, גם בשם שלום בית בקרב האוהדים.
אני גם חושב
לא רואה בחיים סרט ששוב עושים 7-8 אלף אנשים מנוי בשביל משחקים נגד עפולה ונס ציונה שאפשר להשיג אליהם כרטיס ב 20 ש"ח
במיוחד אם המועדון יעשה מנוי לליגה + אירופה שכמובן לא יהיה בארץ
Asafasraf
קיבל.ה  1478 לייקים

סומך כתב:אני מאמין (ויכול מאוד להיות שטועה) שתהיה ירידה בכמות המנויים העונה (קבוצת הכדורגל עלתה לליגת העל, אוהדים שחידשו מנוי והתאכזבו מהאוירה ביד אליהו) וכן, גם בשם שלום בית בקרב האוהדים.
הסגל לעונה הבאה אמור להיות יותר חזק ואטרקטיבי מהעונה. אין שום סיבה שלא נעבור את ה-6000-7000 מנויים בקלות.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1856 לייקים

Red_man כתב: 07 יוני 2025, 14:03
teknoboy כתב: 07 יוני 2025, 11:59
Red_man כתב: 07 יוני 2025, 08:47
1. אם יש יותר מנויים ממקומות בחולון אז איזה סיבה יש לרצות לעבור לחולון? אתה מוותר על המנוי שלך בשביל חולון? אפשר לקרוא לי אגואיסט אבל אני לא מוכן לוותר על המנוי שלי בשביל אף אחד.

2. חלום חיי שיסגרו הקבוצות וואטסאפ האלה
1. זה שיש עוד סיבות לא לרצות את חולון זה אומר שאין סתירה בין הדברים שעופר אומר, כלומר שלפחות אחד מהם לא היה לגמרי נכון?
מה הקטע של לתרץ בדיעבד כל שטות שהוא פולט? יצא שאמר שני דברים שלא מסתדרים אחד עם השני. לא חובה לגונן עליו. הוא לא קדוש של הכנסייה הקתולית ואתה לא כומר.
2. באמת חלום
1. לא זוכר איפה כתבתי את זה כבר למישהו שכתב שההתנהלות מופתית ועניתי לו שההתנהלות רחוקה ממופתית. הוא עושה כל טעות אפשרית וקופץ ראש לכל בור שקיים אבל לעניין חולון ממוצע הצופים גבוהה מהתפוסה בחולון וזה הופך את האפשרות ללא רלוונטית.
2. :lol:
1. אוקיי, חולון כבר לא רלוונטי, ואולי גם לא גדול מספיק מלכתחילה.
זה לא קשור לעניין שעופר אומר דבר והיפוכו, כלומר לפחות באחת מהפעמים הוא לא השקיע את כל מעייניו בהיצמדות לאמת.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1856 לייקים

Nati כתב: 07 יוני 2025, 14:09
teknoboy כתב:
El dudernio כתב: 07 יוני 2025, 13:13

1. אם להיות מדויקים זה שאין לו עכשיו רצון לעבור לחולון לא אומר שלפני 8 חודשים חולון אישרו להפועל לארח אצלם (להזכירך חודש אחרי אירוע אלימות בין אוהדים הקבוצות). בנוסף זה שהוא כתב שהוא לא רוצה יכול להיות כתגובה לפניה של אוהד שאמר לבדוק שוב את הנושא... כלומר גם מההתכתבות שהובאה לא ברור אם זה בכלל אופציה, ולא עולה בהכרח סתירה בין הדברים

2. לא צריכים לסגור כלום, צריכים פשוט להפסיק לנצל כל חצי מילה להתנגחויות
1. אם כבר אנחנו בקטע של דיוק, אז זה שאנחנו לא משחקים שם זאת לא תוצאה של מה שהוא רוצה עכשיו, אלא של מה שקרה לפני שמונה חודשים.
לכן קצת מוזר שהוא מצוטט כמי שאומר ש"אין לו רצון לעבור לחולון ולכן לא משחקים שם".
2. מה יותר קל, לשלוט על מה ש(עשרות?) אלפי אנשים שנחשפים לזה יעשו, או שאדם אחד יפסיק לענות לכל אוהד בלי להקדיש שניית מחשבה למה שהוא כותב?
אם אתה שואל אותי, הכי טוב לענות אחרי מחשבה, אבל מהניסיון שלנו עד כה זאת האופציה הכי רחוקה מהמציאות (מוכן להסתפק בסתם איפוק, כמו מה שהוא עושה בפורום).
זה הבנאדם
בגלל מי שהוא,הוא גם לוקח אותנו למקומות שבחיים לא העזנו לחלום עליהם.
מעדיף אחד כמו עופר על הפרצוף איכה של מזרחי.
הוא עדיף על פחות או יותר כל אופציה אחרת.
חבל שהוא מגיע עם מחיר כל כך גבוה (לדעתי ההתנהלות שלו עלולה לרסק את קהילת האוהדים), ובפרט שהמחיר הזה נובע מהתנהלות מטופשת ונטולת מחשבה מצדו. הוא לא באמת חייב להתפלש כל היום בתשומת הלב של אנשים, ובטח שהוא לא חייב לעשות *כל כך* הרבה טעויות שנראה שנובעות מחוסר תשומת לב למה שהוא עושה ואומר (כלומר הוא לא שם לב למה שהוא אומר ועושה, לא שחסרה לו תשומת לב, אם כי גם זה רלוונטי על פניו).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
Red_man
קיבל.ה  1361 לייקים

teknoboy כתב: 08 יוני 2025, 18:55
teknoboy כתב: 07 יוני 2025, 11:59
1. זה שיש עוד סיבות לא לרצות את חולון זה אומר שאין סתירה בין הדברים שעופר אומר, כלומר שלפחות אחד מהם לא היה לגמרי נכון?
מה הקטע של לתרץ בדיעבד כל שטות שהוא פולט? יצא שאמר שני דברים שלא מסתדרים אחד עם השני. לא חובה לגונן עליו. הוא לא קדוש של הכנסייה הקתולית ואתה לא כומר.
2. באמת חלום
1. לא זוכר איפה כתבתי את זה כבר למישהו שכתב שההתנהלות מופתית ועניתי לו שההתנהלות רחוקה ממופתית. הוא עושה כל טעות אפשרית וקופץ ראש לכל בור שקיים אבל לעניין חולון ממוצע הצופים גבוהה מהתפוסה בחולון וזה הופך את האפשרות ללא רלוונטית.
זה לא קשור לעניין שעופר אומר דבר והיפוכו, כלומר לפחות באחת מהפעמים הוא לא השקיע את כל מעייניו בהיצמדות לאמת.
אני עניתי על חולון נכון לעכשיו למה לא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1856 לייקים

Red_man כתב: 08 יוני 2025, 19:08

אני יודע, רק שזה לא קשור בשום צורה לדברים ש"ענית" עליהם.
זאת לא תשובה, זאת תגובה, שעל פניו נראית כמו ניסיון להעלים את הביקורת ("עופר אמר דבר והיפוכו") מתחת לטיעונים לא קשורים.
וזה בדיוק הדבר שעליו ביקרתי אותך: שבמקום להתייחס לדברים שעופר עושה בצורה עניינית, אתה מנסה באופן אוטומטי-למראה לגונן עליו, גם בדרכים לא הכי ענייניות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Red_man
קיבל.ה  1361 לייקים

teknoboy כתב: 09 יוני 2025, 11:46

זאת לא תשובה, זאת תגובה, שעל פניו נראית כמו ניסיון להעלים את הביקורת ("עופר אמר דבר והיפוכו") מתחת לטיעונים לא קשורים.
וזה בדיוק הדבר שעליו ביקרתי אותך: שבמקום להתייחס לדברים שעופר עושה בצורה עניינית, אתה מנסה באופן אוטומטי-למראה לגונן עליו, גם בדרכים לא הכי ענייניות.
כל הדיבור על חולון בזמן אמת היה מיותר בעיניי. חשבתי מההתחלה שצריך לעבור ליד אליהו וזהו גם בלי הבטחות לשיפוץ כי לדעתי זה הדבר הנכון. גם עכשיו למרות הריב עם האולטראס אני חושב שזה הדבר הנכון לשחק שם.
אם בזמן אמת הוא לא רצה לעבור לחולון ורק פיזר סיסמאות על כמה הוא ניסה והעירייה בלמה אותו אז זה לא בסדר. בסדר עכשיו?
בני12
קיבל.ה  1712 לייקים

teknoboy כתב: 09 יוני 2025, 11:46

אבל אתה מציג טיעונים משני זמנים שונים ואז טוען לסתירה.
לפני שנה הוא ניסה את חולון וקבל תשובה שלילית (גם העמותה שניסתה להוציא את עופר שקרן
ניסתה מול חולון וקבלה את אותה תשובה).
כיום הוא גם לא רוצה ודי ברור למה
שליחת תגובה