הצרה היא לא רק האיבודים שלו. זה שהוא מושך את כל המשחק אליו וכולם מסתכלים ועומדים.
גם אם יהיה את יוקיץ לידו, זה לא משנה, זה רק הוא מעורב.
לפעמים זה הולך ולפעמים לא. ואם לא אתה מאבד תואר. ביורוקאפ זה הצליח
אנטוניו בלייקני
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
ואם זה עובד אתה לוקח יורוקאפ נגד קבוצה חזקה ממך כמו ולנסיה , אפשר לומר שה"הימור" הצליח בסהכל , מקווה שעונה הבאה נראה קבוצה מאוזנת יותר וטובה יותר בסהכל למרות שברור שיש פה שחקנים מצויינים גם עכשיו שסביבם אפשר לבנות מפלצת
-
- קיבל.ה 571 לייקים
עם רכז על כמו מונטרו או מיציץ
הוא לא יצטרך לרכז ויכול להיות מפלצת ביורוליג
הוא לא יצטרך לרכז ויכול להיות מפלצת ביורוליג
- 7even
- קיבל.ה 2874 לייקים
ההסבר לגביו לדעתי די פשוט.
מהשניה שהוא קיבל את החוזה החדש הוא כל הזמן מנסה להצדיק אותו.
מבין בלייקני ופוסטר אני רוצה בדקות האחרונות את הכדור ביד של השני. שלא לדבר על מוטלית
הוא ניצח לא רק את ולנסיה.
למה איטודיס מפספס את זה?
אני די בטוח שמוטלי ופוסטר רותחים עליו.
מהשניה שהוא קיבל את החוזה החדש הוא כל הזמן מנסה להצדיק אותו.
מבין בלייקני ופוסטר אני רוצה בדקות האחרונות את הכדור ביד של השני. שלא לדבר על מוטלית
הוא ניצח לא רק את ולנסיה.
למה איטודיס מפספס את זה?
אני די בטוח שמוטלי ופוסטר רותחים עליו.
יחד, רק יחד! 

- הפועל
- קיבל.ה 1775 לייקים
- יצירת קשר:
לא באמת הופיע לסדרה. אבל עם כל העצבים על זה, זה שאנחנו כ"כ תלויים ביכולת האישית שלו זה לא מצב תקין, כנראה לא באמת יכול לעבוד לאורך זמן ברמות הגבוהות.
נקווה שאיטודיס מתכנן משהו אחר לחלוטין בשנה הבאה
נקווה שאיטודיס מתכנן משהו אחר לחלוטין בשנה הבאה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- רווי
- קיבל.ה 773 לייקים
זה לא שאנחנו תלויים בו כ"כ זה שהוא לוקח יותר ממה שהוא צריך.
OMG עווופררר
- גביזון
- קיבל.ה 3195 לייקים
המשחק מראש לא היה צריך להיות תלוי בו, עברנו להירו בול בשלב מאד מוקדם.
מוטלי היה במיסמאצ' כל המשחק, כל פעם כשקיבל כדור יצא מזה פאול נגדו, יכלנו לעשות אחד בפנים 4 בחוץ שמזכיר קצת את הכדורסל של דדאס במקום "תן כדור לבלייקני וזוז הצידה".
אגב, לעומת זאת, ככה פנר ניצחה בגמר היורוליג, כל אחד לקח כדור והלך לבד.
מוטלי היה במיסמאצ' כל המשחק, כל פעם כשקיבל כדור יצא מזה פאול נגדו, יכלנו לעשות אחד בפנים 4 בחוץ שמזכיר קצת את הכדורסל של דדאס במקום "תן כדור לבלייקני וזוז הצידה".
אגב, לעומת זאת, ככה פנר ניצחה בגמר היורוליג, כל אחד לקח כדור והלך לבד.
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
אנחנו מאוד תלויים בו וזו תאכלס גם הבעיה של הקבוצה , אם הוא לא ביום שיא אנחנו בחיים לא עוברים את ולנסיה שהיא קבןצה עדיפה , צריך יותר איזון בסגל מבחינת איכות שחקנים בעונה הבאה
חוזר בי ממה שכתבתי עליו , הבנתי אחרי המשחק הזה שהוא לא שחקן קבוצתי. הוא יעשה את את "רוץ לבד , סטופ וג'אמפ שוט פאק everything "
גם במשחקים מכריעים ביורוליג, זה לא כדורסל בטווח הארוך וזה נזק מתועלת. לשחרר עם כל האהבה, אם יהיה פתרון לחוזה שכבר נחתם.
גם במשחקים מכריעים ביורוליג, זה לא כדורסל בטווח הארוך וזה נזק מתועלת. לשחרר עם כל האהבה, אם יהיה פתרון לחוזה שכבר נחתם.
-
- קיבל.ה 874 לייקים
שחקן גדול. בדקות האחרונות ירושלים סגרו אותו מצויין וזה קרה וקורה לגדולים ממנו.
לא לשחרר ולא בטיח, להביא לידו שחקנים שיורידו ממנו עומס ויעזרו לו לנצח משחקים. תארו לעצמכם מה הוא יכול לעשות עם רכז ברמה של הארפר לידו.
לא לשחרר ולא בטיח, להביא לידו שחקנים שיורידו ממנו עומס ויעזרו לו לנצח משחקים. תארו לעצמכם מה הוא יכול לעשות עם רכז ברמה של הארפר לידו.
- רדנקו
- קיבל.ה 1680 לייקים
כל מה שצריך זה לשחק כדורסל שינתב אליו את הכדור במקומות שבהם הוא לא צריך לייצר לעצמו אלא לסיים וכמובן לא להיות תלויים בו.
אני מאמין שאלה שני דברים שיקרו בשנה הבאה.
אני מאמין שאלה שני דברים שיקרו בשנה הבאה.
- 7even
- קיבל.ה 2874 לייקים
סדרה בה שיחקנו למעשה ללא רכז.
כן, בלייקני יכל לשחרר יותר את הכדור ולא עשה זאת, אבל הוא כל הסדרה כמעט משחקת בתפקיד לא לו.
וצריך להגיד את האמת - איטודיס עדיין היה מסונוור מחצי גמר וגמר היורוקאפ, חשב שכולם ישמרו עליו אנדר.
כן, בלייקני יכל לשחרר יותר את הכדור ולא עשה זאת, אבל הוא כל הסדרה כמעט משחקת בתפקיד לא לו.
וצריך להגיד את האמת - איטודיס עדיין היה מסונוור מחצי גמר וגמר היורוקאפ, חשב שכולם ישמרו עליו אנדר.
יחד, רק יחד!