עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
איש גדול
קיבל.ה  70 לייקים

El dudernio כתב: 07 יוני 2025, 12:03
איש גדול כתב: 07 יוני 2025, 11:47
El dudernio כתב: 07 יוני 2025, 11:32

1. משיחות עם עופר גם הוא מבין את חוסר הספורטיביות שבנושא השריונים. עצם הגשת הבקשה מהווה רצון של המועדון לקבל דיבידנדים ויתרונות על קבוצות אחרות שלא באמצעות הישגים ספורטיבים. אני יכול להבין ולקבל שבמציאות של הכדורסל האירופאי אין ברירה אם אנחנו חפצים להיות מועדון תחרותית אבל הצעד עצמו מנוגד לרוח הספורט. אם עד היום המועדון נלחם בעוול הזה כרגע עופר ביקש לנצל אותו לטובתנו...

2. לא מדבר על נושא גיקובן ועפולה. שם בוצעה פניה למועדון וזה סופר לגיטימי... מדבר על תחילת שנה עם השחקנים של מכבי, ירושלים וכו'... בכל מקרה כמו שאני מצפה שאנחנו נכבד חוזים ושהשחקנים יכבדו את חוזים איתנו, לפעול ולשלם כסף לשחקן שיפר חוזה זה לא אתי ולא סםורטיבי.

3. מאמין ומקווה שלא נצא מהליגה אבל האיום של תתנו לי את מה שאני רוצה ( שופטים מחו"ל וכו') או שאני לא משחק מנוגד גם לרוח הספורט כמו שני הסעיפים מלמעלה. אני מאוד מקווה שבגלל שבונים סגל של 16 שחקנים + 4 שחקני נוער שהמטרה היא לאפשר לכל ה 16 דקות משמעותיות כל שבוע חלק ישחקו באדריאטית וחלק בארץ... זה הזוי גם אבל עדיף על האופציה האחרת
1.לא חושב שיש טעם לטחון מים בנושא.
ככה מבוסס הכדורסל האירופאי
היה עדיף שהגעה ליורוליג או בכללי למפעלים אירופאים תהיה מבוססת הישגים כמו בכדורגל אבל זה לא ככה וכל עוד זה המצב אז אני לא חושב שצריך להישאר מאחור ולחפש להיות יותר צדיקים מהאפיפיור.

2.גם פה אתה מחפש להיות יוצר צדיק מהאפיפיור.
ברגע הראשון שעופר יעזוב או שלהפועל לא יהיה כסף מכבי וירושלים יקפצו על השחקנים שלך במיוחד הישראלים כמו כריש שמריח דם.
מותר לנסות להעביר שחקנים גם בין קבוצות גדולות.
ובלי קשר לנסות לקחת שחקנים ממכבי זאת ברכה והלוואי שימשיך לנסות גם.
להתלונן על זה שעופר מנסה לקחת ממכבי שחקנים?
לאן עוד נגיע בתלונות.

3.שוב אני אגיד
הכל רקוב פה ומכבי רגילים לעשות מה שבא להם .
לא יקרה כלום אם עופר קצת יאיים וקצת יעשה שרירים.

אני מבין שזה במודה להקצין כל דבר שעופר אומר או עושה כמו שזה במודה מהצד השני להגיד שהאולטראס הם התגלמות כל הרוע בעולם.
האמת היא שגם זה וגם זה לא נכון והלוואי שתימצא הדרך שעופר ישאר והאולטראס יחזרו.
אתה בעצם אומר הכדורסל באירופה הוא ג'ונגל חסר חוקים ואם הכל מותר בשביל הניצחון, אין סיבה שלא נעשה הכל...

אני מבין את זה אבל זאת לא היתה עיקר הטענה שלנו כלפי מכבי? שהם מקדשים את התוצאה ואנחנו את הדרך? אם זה המצב אצלנו אז בעצם האולטראס צודקים שנהפכנו למכבי באדום?
הבנת נכון
בג'ונגל תהיה מוגלי ותתאים את עצמך לחוקים רק ככה אתה תצליח.
מה נראה לך שמכבי מעדיפים?
שתתחיל לשחק תמשחק כמו שהם משחקים תמשחק או שתמשיך עם הצדקנות הזאת של "הערכים" ותמשיך להיות מועדון מת שמסיים ממוצע מקום 7?
אין לי מושג איך אפשר להעדיף את האופציה השניה.
כמובן שאני לא מתכוון למקרי קיצון כמו לשגע שחקנים של קבוצות יריבות רגע לפני משחק נגדם ודברים כאלה.
אבל שריון ביורוליג ודברים בסגנון הזה אין ברירה
אדום ותיק
קיבל.ה  780 לייקים

איש גדול כתב: 07 יוני 2025, 19:00
אדום ותיק כתב: 07 יוני 2025, 18:31
איש גדול כתב: 07 יוני 2025, 10:46

נעבור רגע נקודה נקודה

שריון ביורוליג - גם אם אני רגע שם בצד שלא קיבלנו שריון והגענו ליורוליג דרך הישג מקצועי.
היתרון הכלכלי והקצועי שמכבי מקבלים בזכותו הוא עצום ואם יש לנו הזדמנות למה שנוותר עליה?
לא בטח עדיף שנשאיר תמקום לעוד ישראלית לירושלים שגם הם יקבלו תיתרון הזה.
העיקר שנישאר עם "ערכים".

פניה לשחקנים תחת חוזה- הנושא נופח מעבר למימדים האמיתיים שלו.
לקבוצה מותר לנסות להביא שחקנים במשך העונה.
לא ראיתי דרמה כזאת בתקשורת שירושלים הביאו את הובר.
התקשורת מחפשת אותנו , מנסים לנפח כל דבר שקורה ואתה נופל לזה.

איומים על יציאה מהליגה - נתחיל מהשורה התחתונה.
אף אחד לא יצא מהליגה אפשר להירגע.
אם עופר יצא מהליגה הוא ישאר עם עצמו.
מאמין שגם הוא מבין שהקהל של הפועל חי קודם כל את הליגה ורק אחרי זה כּל השאר.
לא יקרה שום דבר אם עופר קצת יאיים ויעשה שרירים נגד המוסדות הרקובים שיש פה.
עם נחמדות לא הולכים למכולת במדינה שלנו.

בקיצור בתור אחד שלא חוסך בביקורת כשצריך לא צריך לחפש בכוח.
מתחבר עם התשובה שלך, ובעיקר עם המשפטים שהדגשתי.
אם כולם, תשחורת, כתב(לבים), איגוד השופטים, מרבית הפרשנים למינהם,חברי עמותה בעבר שהזיזו להם את הגבינה וכו מאוחדים בשינאה (לא ביקורת סתם) לעופר, סימן שהוא עושה ועשה, ומקווה שגם יעשה משהו נכון!

ואוסיף,
כל העולם שונא הפועל תא, ורק אני אוהב!
אתה מסכים עם מה שכתבתי ואז באותה נשימה גם שם את חברי העמותה באותה שורה עם המוסדות הכי זבל ושונאי הפועל שיש?
גם אם יש ביקורת על העמותה לשים אותם באותה שורה עם מי שכתבת?
אנשים שחיים את הפועל ואוהבים את הפועל ?
אז בעצם לא הסכמת עם כלום
חולק עליך.
כלומר, אם אני לא מסכים איתך לגבי מידת הנזק שהעמותה גורמת , אז לא הסכמתי עם כלום.
אני כותב באופן קבוע ומשבח את מה שהעמותה ורמי כהן עשו בעבר בכל התחומים, וגם בהחלטות המשמעותיות שקבעו מודל התנהגות.
אף הצעתי ואני מקווה שבעתיד נראה את זה, שיעלו באנר בהיכל לרמי כהן!
אבל, התנהגות העמותה וחבריה בראשות,ו מאז שעופר החליט שהוא מנהל ולא סתם משקיע, היא פשוט הרס של הקבוצה. כולל מהלכים של מניעת הבאת הנושא להצבעה בשנה שעברה.
אוסף של שמחה לאיד כפי שנחשפתי אליו, הוא חורג ומצביע שלדעתי עופר הזיז את הגבינה להרבה מאד אנשים כולל אוהדי הפועל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
El dudernio
קיבל.ה  1612 לייקים

Asafasraf כתב: 08 יוני 2025, 08:07
El dudernio כתב:
איש גדול כתב: 07 יוני 2025, 11:47

1.לא חושב שיש טעם לטחון מים בנושא.
ככה מבוסס הכדורסל האירופאי
היה עדיף שהגעה ליורוליג או בכללי למפעלים אירופאים תהיה מבוססת הישגים כמו בכדורגל אבל זה לא ככה וכל עוד זה המצב אז אני לא חושב שצריך להישאר מאחור ולחפש להיות יותר צדיקים מהאפיפיור.

2.גם פה אתה מחפש להיות יוצר צדיק מהאפיפיור.
ברגע הראשון שעופר יעזוב או שלהפועל לא יהיה כסף מכבי וירושלים יקפצו על השחקנים שלך במיוחד הישראלים כמו כריש שמריח דם.
מותר לנסות להעביר שחקנים גם בין קבוצות גדולות.
ובלי קשר לנסות לקחת שחקנים ממכבי זאת ברכה והלוואי שימשיך לנסות גם.
להתלונן על זה שעופר מנסה לקחת ממכבי שחקנים?
לאן עוד נגיע בתלונות.

3.שוב אני אגיד
הכל רקוב פה ומכבי רגילים לעשות מה שבא להם .
לא יקרה כלום אם עופר קצת יאיים וקצת יעשה שרירים.

אני מבין שזה במודה להקצין כל דבר שעופר אומר או עושה כמו שזה במודה מהצד השני להגיד שהאולטראס הם התגלמות כל הרוע בעולם.
האמת היא שגם זה וגם זה לא נכון והלוואי שתימצא הדרך שעופר ישאר והאולטראס יחזרו.
אתה בעצם אומר הכדורסל באירופה הוא ג'ונגל חסר חוקים ואם הכל מותר בשביל הניצחון, אין סיבה שלא נעשה הכל...

אני מבין את זה אבל זאת לא היתה עיקר הטענה שלנו כלפי מכבי? שהם מקדשים את התוצאה ואנחנו את הדרך? אם זה המצב אצלנו אז בעצם האולטראס צודקים שנהפכנו למכבי באדום?
ולהגיע ליורוקאפ ממקום 7 זה בסדר?

Sent from my iPhone using Tapatalk
א. הייתה עם זה בעיה לדעתי אבל יחסית קטנה. מאחר ואף קבוצה ממקומות 2-6 לא רצתה להשתתף במפעל באותה שנה. ניתן להגיד שלא גזלת מקום של מישהו אחר. לזכרוני גם כל הקבוצות במקומות 2-6 היו באירופה באותה שנה ככה שניתן להגיד שהגיע לישראל נציגות ואתה היחיד שנענה לקריאה... אני כן מקבל שאם היה מדובר בייצוג לפי מקום לא היית אמור להיות שם.

ב. אין לי תלונות על ירושלים עם קאדי, צריכים לדעת לנצל הזדמנויות שהן נקרות בדרך, השאלה היא האם דרך יצירת ההזדמנות הוא אתי והאם ניצולה הוא על חשבון האחר.
אדום ותיק
קיבל.ה  780 לייקים

EL DUD'
איזרוחו של קרינגטון הוא מניפולציה טהורה ושיתוף פעולה של ים ומכבי, כשמכבי קיוו למשוך אותו אליהם בעתיד.
למה לדעתי מניפולציה?
לבחרת ישראל חסר גובה, או פורוורדים חזקים, לא גרדים למיניהם.
בית הלחמי וה"איגוד" עשו שפגט להצדיק את האיזרוח של קרינגטון. (שחקן מצויין שעזר רבות לנבחרת).
מכבי לא לקחו בחשבון את הכיסים העמוקים של אידלסון, ואת הלקח שלמד מהמחדל שלנו עם הורד!
מסכים איתך, שהפניה לגיקובן (לאחר שזכינו ביורוקאפ והתבררה הבעיה עם מדר), יש בה ריח של סירחון !
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
Raizi
קיבל.ה  61 לייקים

ואן גוך כתב: 08 ספטמבר 2024, 14:45 כרגיל כל מי שנגד יד אליהו, וקצת עצבני על עופר יהיה נגד המינוי וישאל שאלות וירים גבה.
ֿלצערי אני מאוד פסימי העונה מכל הפארסה הזאת - תרשמו:
אין יד אליהו
אין אליפות
אין יורוקאפ
(אולי יהיה גביע ווינר שירים את הציפיות אבל לא מעבר)
שנה הבאה נשאר עם הישראלים ועם סגל זרים חדש במימדים של 300-400k לעונה

יאללה הפועל
גם לפגוע 1/3 זה בסדר
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2875 לייקים

Raizi כתב: 09 יוני 2025, 07:11
ואן גוך כתב: 08 ספטמבר 2024, 14:45 כרגיל כל מי שנגד יד אליהו, וקצת עצבני על עופר יהיה נגד המינוי וישאל שאלות וירים גבה.
ֿלצערי אני מאוד פסימי העונה מכל הפארסה הזאת - תרשמו:
אין יד אליהו
אין אליפות
אין יורוקאפ
(אולי יהיה גביע ווינר שירים את הציפיות אבל לא מעבר)
שנה הבאה נשאר עם הישראלים ועם סגל זרים חדש במימדים של 300-400k לעונה

יאללה הפועל
גם לפגוע 1/3 זה בסדר
1/4
הוא טעה גם בגביע ווינר.
יחד, רק יחד! :heart:
שליחת תגובה