עופר ינאי
- הפועל
- קיבל.ה 1775 לייקים
- יצירת קשר:
רק אומר שאני אוהב לשמוע את מתן נאור גם כשהוא מקריא מתכון להכנת מרק כרישה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
גם כן מתן נאור, בסרטון הזה מייצג את כל מה שאני סולד ממנו. הנצחת הלוזריות והעלק הערכים. יש בערך 150 אלף אוהדי הפועל בישראל , כדורסל , כדורגל, שנים של סבל, של פירוקים, ירידות ליגות, אין תארים. שאול אייזנברגים, אמיר כבירי, ניסנוב. עד שיש בעלים נורמאלי שרוצה לנצח, מתן נאור בא להזכיר לנו מה זה הפועל , שאסור לה לצאת מ"הערכים" , שזה לא לנצח.
מי המציא את המושג ערכים בהפועל? רמי כהן ? שהנציח את האלימות בקהל והבינוניות בהפועל? שאול אייזנברג ? שיואב כץ זה גולדהאר לעומתו? עובדה שגדול השחקנים בהפועל שמעון אמסלם עובד לצד עופר ינאי כי הוא יודע שתם עידן הערכים, הספורט והניצחון זה מה שחשוב.
עופר ינאי זה סוף סוף ערך של ספורט, הישגיות, ווינריות, כסף וניהול מופתי (החזרת מוטלי, זכיה ביורוקאפ, התמודדות עם אלימות של האולטראס ) . זה ערכים בעיניי.
מי המציא את המושג ערכים בהפועל? רמי כהן ? שהנציח את האלימות בקהל והבינוניות בהפועל? שאול אייזנברג ? שיואב כץ זה גולדהאר לעומתו? עובדה שגדול השחקנים בהפועל שמעון אמסלם עובד לצד עופר ינאי כי הוא יודע שתם עידן הערכים, הספורט והניצחון זה מה שחשוב.
עופר ינאי זה סוף סוף ערך של ספורט, הישגיות, ווינריות, כסף וניהול מופתי (החזרת מוטלי, זכיה ביורוקאפ, התמודדות עם אלימות של האולטראס ) . זה ערכים בעיניי.
-
- קיבל.ה 705 לייקים
כן אני גם לא הבנתי את האמירה של מתן ״רוב אוהדי הפועל היו מוותרים על היורוקאפ בשביל קהילה מאוחדת״. תואר ראשון מזה 30 שנה, אני אמור להחליף אותו בשביל הטנטרום של המשרוקיות וזורקי המצתים? כשגולדאהר הלך נגד הקומץ של אבי נמני כשהוא הגיע אף אחד לא האשים אותו בפילוג ובקריעה של הקהילה.
אני מסכים איתו שעניין האולם החדש הוא לפתחו של עופר, וזה יכול להיות הדרך היחידה להתקדם עם המשבר הזה.
אני מסכים איתו שעניין האולם החדש הוא לפתחו של עופר, וזה יכול להיות הדרך היחידה להתקדם עם המשבר הזה.
איזה אולם מה אולם, למה מה קרה שעופר ישלם 300 מיליון שקל מהכיס שלו על בנית אולם חדש? יש 10 אלף אוהדי הפועל שרוצים לראות את המשחקים, יש אחלה אולם ביד אליהו נשחק שם. זה לא שייך לרמאים , שייך לעיריית תל אביב. מי שלא רוצה שלא יבוא.
- מילפורד
- קיבל.ה 2493 לייקים
הסיבה העיקרית, היא שעופר אמר שהוא ישלם את זה (לאן דוקא מכיסו, יכול להיות עם קבוצת משקיעים).
אם משהו השתנה ואין כוונה להשקיע את הכסף הזה, ראוי יהיה לציין את זה.
עד שלא נאמר אחרת, אני לפחות, מניח שעדיין הכוונה היא להשקיע את הכסף הזה.
-
- קיבל.ה 1047 לייקים
מה הסיפור עם הליגה האדריאטית? מישהו יכול להרגיע אותי שזה לא יקרה?
היכל מנורה, נהדר, חניה, אוכל, מרווח, אחלה כסאות. במשך שנים מכבי היחידה ששיחקה שם, כי לא היה לנו קבוצה , ולא כסף ולא קהל לרמה הזו, דברים השתנו, מדובר בהיכל עירוני ועכשיו גם שלנו, האולטראס מחפשים סיבות תמיד לעשות בלאגן ונתקעו על זה. אם עופר ימצא משקיעים וספונסרים אז אחלה לחכות לשיפוץ היכל שלמה או לחדש, אם לא, אחלה היכל מנורה
- רדנקו
- קיבל.ה 1676 לייקים
חרא של אולם.
ואני לא מחרים.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
ואני לא מחרים.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1358 לייקים
משכורות משלומות בזמן, שכר גבוהה צוות אימון וכנראה שגם תנאים לשחקנים הם ברמה גבוהה יותר מהעמותה אבל הניהול רחוק ממופתי.
יד אליהו ממש לא אולם מדהים הוא מיושן ודי מחורבן. הפלוס שלו זה האיזור שבאמת יש שם מה לאכול.
אני מקווה שלא נהיה באדריאטית בחיאת ראבק
יד אליהו ממש לא אולם מדהים הוא מיושן ודי מחורבן. הפלוס שלו זה האיזור שבאמת יש שם מה לאכול.
אני מקווה שלא נהיה באדריאטית בחיאת ראבק
-
- קיבל.ה 705 לייקים
כי עופר אמר שהוא פועל בנושא ושיש אליהו הוא פתרון זמני, והתמיכה בו לקראת המעבר הייתה בהתאם להצהרות האלו.
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
בסוף פה ורק פה דוחפים אותו לפינות בלתי אפשריות , למה הוא צריך להתחייב על אולם גם לא מספיק שהוא משקיע פה עשרות מיליונים ובונה פה משהו שלא העזנו לחלום עליו עכשיו צריך לדרוש ממנו גם אולם ועוד לעמוד לו על הראש עם סטופר כאילו שאם נישאר ביד אליהו במצב הנוכחי ועם סגלים מפלצתיים ויורוליג אז זה לא מספיק ? באמת זה מגוחך ....
-
- קיבל.ה 571 לייקים
אני מסכים איתךרק הפועל כתב: ↑07 יוני 2025, 01:51 בסוף פה ורק פה דוחפים אותו לפינות בלתי אפשריות , למה הוא צריך להתחייב על אולם גם לא מספיק שהוא משקיע פה עשרות מיליונים ובונה פה משהו שלא העזנו לחלום עליו עכשיו צריך לדרוש ממנו גם אולם ועוד לעמוד לו על הראש עם סטופר כאילו שאם נישאר ביד אליהו במצב הנוכחי ועם סגלים מפלצתיים ויורוליג אז זה לא מספיק ? באמת זה מגוחך ....
ולכן זאת הייתה הטעות הגדולה שלו לדעתי
יכול היה לעבור ליד אליהו מהסיבה שהוא מנחית פה כוכבים ולהיות באולם של 3000 איש זה מגוכח.
זה היה עובר אצל רוב האוהדים בלי קשר לאולם חדש כן או לא
עם כל הכבוד לעופר ינאי, אני לא מוכן לצפות בקבוצה שלי משחקת בשום ליגה שהיא לא ישראלית.
בוא תשים צלב וירח עם כוכב על הסמל של הפועל ותגמור עניין, תרגיע בבקשה קצת מהאגו שלך, מדינת היהודים חשובה יותר ממך.
בוא תשים צלב וירח עם כוכב על הסמל של הפועל ותגמור עניין, תרגיע בבקשה קצת מהאגו שלך, מדינת היהודים חשובה יותר ממך.
-
- קיבל.ה 1890 לייקים
מדינת היהודים???htafan99 כתב:עם כל הכבוד לעופר ינאי, אני לא מוכן לצפות בקבוצה שלי משחקת בשום ליגה שהיא לא ישראלית.
מבין ליגה ישראלית.אבל מה קשור מדינה יהודית?
-
- קיבל.ה 969 לייקים
ואו איזה גיבוב שטויות
1. אם הישראלים יהיו מספיק טובים הם ישחקו, אפשר לקחת לדוגמא את פלטין שקונה את המקום שלו על ידי מחויבות ומשחק מלחמה, ממש לא ע״י היותו כשרוני בטירוף או בגלל היותו ישראלי
2. ערכים בהפועל זה להיות בני אדם, בפעם הראשונה מזה שנים אין בעיות של משכורות, אין הלנות שכר ויש אשכרה פעולות אקטיביות נגד אלימות הקהל, על איזה ערכים הוא אומר שויתרנו?
3. לא הייתי מוותר על היורוקאפ בשביל איחוד הקהל, למה שמישהו יעשה את זה ואיך זה קשור אחד לשני? הקרע בקהל נוצר ע״י הקהל עצמו - אפשר לא להסכים על דברים אבל יש חבורה שדואגת להבהיר , הרבה פעמים באלימות, מה קורה למי שחושב אחרת ממנה ביציע
4. פתאום התחלנו לדבר על איזה תואר אנחנו מעדיפים? אתה קולט מתן? עד עכשיו לנצח בדרבי הייתה המדליה היחידה של הקבוצה המסכנה הזאת, אתה שומע מה אני אומר? ניצחון בדרבי - בזה היו מתהדרים. עכשיו אנחנו בתקופה שאשכרה אפשר לדבר על איזה תואר היינו מעדיפים, אני חושב שיש מקומות שהשתיקה יפה להם
קשה לי עם הנוסטלגיה והחוסר יכולת לראות את ההמשך, את האבולוציה
זה ברור שהפועל שתהייה מפלצת תארים לא תהייה אותה הפועל שנלחמה במתנ״סים והתחילה מאפס
ברור שאהבנו ועדיין מוקירים את הפועל הראשונה, ברור שכולנו זוכרים לה חסד נעורים אבל המחשבה שאותו האופי, של קבוצה קטנה שנלחמת, לא יכול להתקיים בקבוצה עשירה שמכוונת הכי גבוה
בנוסף לזה, אנשים ככ אוהבים להתרפק על העבר שהם שוכחים שכביכול בתקופה שבה היינו ״צנועים וישראלים״ עדיין היינו טייקונים לעומת היריבות שלנו ורק בליגת העל הסטטוס הזה השתנה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1890 לייקים
צריך לזכור שגם בעונה הזאת עם כל הזרים,בחמישיה הראשונה כמעט תמיד פתחו 2 ישראלים.והיו גם הרכבים ששיחקנו עם 3ו 4 ישראלים.Giovanni Giorgio כתב:ואו איזה גיבוב שטויות
1. אם הישראלים יהיו מספיק טובים הם ישחקו, אפשר לקחת לדוגמא את פלטין שקונה את המקום שלו על ידי מחויבות ומשחק מלחמה, ממש לא ע״י היותו כשרוני בטירוף או בגלל היותו ישראלי
2. ערכים בהפועל זה להיות בני אדם, בפעם הראשונה מזה שנים אין בעיות של משכורות, אין הלנות שכר ויש אשכרה פעולות אקטיביות נגד אלימות הקהל, על איזה ערכים הוא אומר שויתרנו?
3. לא הייתי מוותר על היורוקאפ בשביל איחוד הקהל, למה שמישהו יעשה את זה ואיך זה קשור אחד לשני? הקרע בקהל נוצר ע״י הקהל עצמו - אפשר לא להסכים על דברים אבל יש חבורה שדואגת להבהיר , הרבה פעמים באלימות, מה קורה למי שחושב אחרת ממנה ביציע
4. פתאום התחלנו לדבר על איזה תואר אנחנו מעדיפים? אתה קולט מתן? עד עכשיו לנצח בדרבי הייתה המדליה היחידה של הקבוצה המסכנה הזאת, אתה שומע מה אני אומר? ניצחון בדרבי - בזה היו מתהדרים. עכשיו אנחנו בתקופה שאשכרה אפשר לדבר על איזה תואר היינו מעדיפים, אני חושב שיש מקומות שהשתיקה יפה להם
קשה לי עם הנוסטלגיה והחוסר יכולת לראות את ההמשך, את האבולוציה
זה ברור שהפועל שתהייה מפלצת תארים לא תהייה אותה הפועל שנלחמה במתנ״סים והתחילה מאפס
ברור שאהבנו ועדיין מוקירים את הפועל הראשונה, ברור שכולנו זוכרים לה חסד נעורים אבל המחשבה שאותו האופי, של קבוצה קטנה שנלחמת, לא יכול להתקיים בקבוצה עשירה שמכוונת הכי גבוה
בנוסף לזה, אנשים ככ אוהבים להתרפק על העבר שהם שוכחים שכביכול בתקופה שבה היינו ״צנועים וישראלים״ עדיין היינו טייקונים לעומת היריבות שלנו ורק בליגת העל הסטטוס הזה השתנה
-
- קיבל.ה 1608 לייקים
שריון ביורוליג
פניה לשחקנים תחת חוזה.
איומים על יציאה מהליגה
אלו דברים שלא מקובלים ולא אמורים להיות מקובלים בקבוצת ספורט תחרותית, ובהחלט לא חלק מערכי הספורט שהמועדון דוגל בהם.
-
- קיבל.ה 1068 לייקים
אם הפועל לא תשחק בשנה הבאה בליגת העל בישראל זאת תהיה רעידת אדומה קשה לעיכול לכל האוהדים.El dudernio כתב: ↑07 יוני 2025, 10:06שריון ביורוליג
פניה לשחקנים תחת חוזה.
איומים על יציאה מהליגה
אלו דברים שלא מקובלים ולא אמורים להיות מקובלים בקבוצת ספורט תחרותית, ובהחלט לא חלק מערכי הספורט שהמועדון דוגל בהם.
נעבור רגע נקודה נקודהEl dudernio כתב: ↑07 יוני 2025, 10:06שריון ביורוליג
פניה לשחקנים תחת חוזה.
איומים על יציאה מהליגה
שריון ביורוליג - גם אם אני רגע שם בצד שלא קיבלנו שריון והגענו ליורוליג דרך הישג מקצועי.
היתרון הכלכלי והקצועי שמכבי מקבלים בזכותו הוא עצום ואם יש לנו הזדמנות למה שנוותר עליה?
לא בטח עדיף שנשאיר תמקום לעוד ישראלית לירושלים שגם הם יקבלו תיתרון הזה.
העיקר שנישאר עם "ערכים".
פניה לשחקנים תחת חוזה- הנושא נופח מעבר למימדים האמיתיים שלו.
לקבוצה מותר לנסות להביא שחקנים במשך העונה.
לא ראיתי דרמה כזאת בתקשורת שירושלים הביאו את הובר.
התקשורת מחפשת אותנו , מנסים לנפח כל דבר שקורה ואתה נופל לזה.
איומים על יציאה מהליגה - נתחיל מהשורה התחתונה.
אף אחד לא יצא מהליגה אפשר להירגע.
אם עופר יצא מהליגה הוא ישאר עם עצמו.
מאמין שגם הוא מבין שהקהל של הפועל חי קודם כל את הליגה ורק אחרי זה כּל השאר.
לא יקרה שום דבר אם עופר קצת יאיים ויעשה שרירים נגד המוסדות הרקובים שיש פה.
עם נחמדות לא הולכים למכולת במדינה שלנו.
בקיצור בתור אחד שלא חוסך בביקורת כשצריך לא צריך לחפש בכוח.
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
דיי נו הקבוצה תשחק בישראל בוודאות
-
- קיבל.ה 1608 לייקים
1. משיחות עם עופר גם הוא מבין את חוסר הספורטיביות שבנושא השריונים. עצם הגשת הבקשה מהווה רצון של המועדון לקבל דיבידנדים ויתרונות על קבוצות אחרות שלא באמצעות הישגים ספורטיבים. אני יכול להבין ולקבל שבמציאות של הכדורסל האירופאי אין ברירה אם אנחנו חפצים להיות מועדון תחרותית אבל הצעד עצמו מנוגד לרוח הספורט. אם עד היום המועדון נלחם בעוול הזה כרגע עופר ביקש לנצל אותו לטובתנו...איש גדול כתב: ↑07 יוני 2025, 10:46נעבור רגע נקודה נקודהEl dudernio כתב: ↑07 יוני 2025, 10:06שריון ביורוליג
פניה לשחקנים תחת חוזה.
איומים על יציאה מהליגה
שריון ביורוליג - גם אם אני רגע שם בצד שלא קיבלנו שריון והגענו ליורוליג דרך הישג מקצועי.
היתרון הכלכלי והקצועי שמכבי מקבלים בזכותו הוא עצום ואם יש לנו הזדמנות למה שנוותר עליה?
העיקר שנישאר עם "ערכים".
2. לא מדבר על נושא גיקובן ועפולה. שם בוצעה פניה למועדון וזה סופר לגיטימי... מדבר על תחילת שנה עם השחקנים של מכבי, ירושלים וכו'... בכל מקרה כמו שאני מצפה שאנחנו נכבד חוזים ושהשחקנים יכבדו את חוזים איתנו, לפעול ולשלם כסף לשחקן שיפר חוזה זה לא אתי ולא סםורטיבי.
3. מאמין ומקווה שלא נצא מהליגה אבל האיום של תתנו לי את מה שאני רוצה ( שופטים מחו"ל וכו') או שאני לא משחק מנוגד גם לרוח הספורט כמו שני הסעיפים מלמעלה. אני מאוד מקווה שבגלל שבונים סגל של 16 שחקנים + 4 שחקני נוער שהמטרה היא לאפשר לכל ה 16 דקות משמעותיות כל שבוע חלק ישחקו באדריאטית וחלק בארץ... זה הזוי גם אבל עדיף על האופציה האחרת
- teknoboy
- קיבל.ה 1855 לייקים
1.לא חושב שיש טעם לטחון מים בנושא.El dudernio כתב: ↑07 יוני 2025, 11:321. משיחות עם עופר גם הוא מבין את חוסר הספורטיביות שבנושא השריונים. עצם הגשת הבקשה מהווה רצון של המועדון לקבל דיבידנדים ויתרונות על קבוצות אחרות שלא באמצעות הישגים ספורטיבים. אני יכול להבין ולקבל שבמציאות של הכדורסל האירופאי אין ברירה אם אנחנו חפצים להיות מועדון תחרותית אבל הצעד עצמו מנוגד לרוח הספורט. אם עד היום המועדון נלחם בעוול הזה כרגע עופר ביקש לנצל אותו לטובתנו...איש גדול כתב: ↑07 יוני 2025, 10:46נעבור רגע נקודה נקודהEl dudernio כתב: ↑07 יוני 2025, 10:06
שריון ביורוליג
פניה לשחקנים תחת חוזה.
איומים על יציאה מהליגה
העיקר שנישאר עם "ערכים".
2. לא מדבר על נושא גיקובן ועפולה. שם בוצעה פניה למועדון וזה סופר לגיטימי... מדבר על תחילת שנה עם השחקנים של מכבי, ירושלים וכו'... בכל מקרה כמו שאני מצפה שאנחנו נכבד חוזים ושהשחקנים יכבדו את חוזים איתנו, לפעול ולשלם כסף לשחקן שיפר חוזה זה לא אתי ולא סםורטיבי.
3. מאמין ומקווה שלא נצא מהליגה אבל האיום של תתנו לי את מה שאני רוצה ( שופטים מחו"ל וכו') או שאני לא משחק מנוגד גם לרוח הספורט כמו שני הסעיפים מלמעלה. אני מאוד מקווה שבגלל שבונים סגל של 16 שחקנים + 4 שחקני נוער שהמטרה היא לאפשר לכל ה 16 דקות משמעותיות כל שבוע חלק ישחקו באדריאטית וחלק בארץ... זה הזוי גם אבל עדיף על האופציה האחרת
ככה מבוסס הכדורסל האירופאי
היה עדיף שהגעה ליורוליג או בכללי למפעלים אירופאים תהיה מבוססת הישגים כמו בכדורגל אבל זה לא ככה וכל עוד זה המצב אז אני לא חושב שצריך להישאר מאחור ולחפש להיות יותר צדיקים מהאפיפיור.
2.גם פה אתה מחפש להיות יוצר צדיק מהאפיפיור.
ברגע הראשון שעופר יעזוב או שלהפועל לא יהיה כסף מכבי וירושלים יקפצו על השחקנים שלך במיוחד הישראלים כמו כריש שמריח דם.
מותר לנסות להעביר שחקנים גם בין קבוצות גדולות.
ובלי קשר לנסות לקחת שחקנים ממכבי זאת ברכה והלוואי שימשיך לנסות גם.
להתלונן על זה שעופר מנסה לקחת ממכבי שחקנים?
לאן עוד נגיע בתלונות.
3.שוב אני אגיד
הכל רקוב פה ומכבי רגילים לעשות מה שבא להם .
לא יקרה כלום אם עופר קצת יאיים וקצת יעשה שרירים.
אני מבין שזה במודה להקצין כל דבר שעופר אומר או עושה כמו שזה במודה מהצד השני להגיד שהאולטראס הם התגלמות כל הרוע בעולם.
האמת היא שגם זה וגם זה לא נכון והלוואי שתימצא הדרך שעופר ישאר והאולטראס יחזרו.
-
- קיבל.ה 1608 לייקים
אתה בעצם אומר הכדורסל באירופה הוא ג'ונגל חסר חוקים ואם הכל מותר בשביל הניצחון, אין סיבה שלא נעשה הכל...איש גדול כתב: ↑07 יוני 2025, 11:471.לא חושב שיש טעם לטחון מים בנושא.El dudernio כתב: ↑07 יוני 2025, 11:321. משיחות עם עופר גם הוא מבין את חוסר הספורטיביות שבנושא השריונים. עצם הגשת הבקשה מהווה רצון של המועדון לקבל דיבידנדים ויתרונות על קבוצות אחרות שלא באמצעות הישגים ספורטיבים. אני יכול להבין ולקבל שבמציאות של הכדורסל האירופאי אין ברירה אם אנחנו חפצים להיות מועדון תחרותית אבל הצעד עצמו מנוגד לרוח הספורט. אם עד היום המועדון נלחם בעוול הזה כרגע עופר ביקש לנצל אותו לטובתנו...איש גדול כתב: ↑07 יוני 2025, 10:46
נעבור רגע נקודה נקודה
העיקר שנישאר עם "ערכים".
היה עדיף שהגעה ליורוליג או בכללי למפעלים אירופאים תהיה מבוססת הישגים כמו בכדורגל אבל זה לא ככה וכל עוד זה המצב אז אני לא חושב שצריך להישאר מאחור ולחפש להיות יותר צדיקים מהאפיפיור.
ברגע הראשון שעופר יעזוב או שלהפועל לא יהיה כסף מכבי וירושלים יקפצו על השחקנים שלך במיוחד הישראלים כמו כריש שמריח דם.
לאן עוד נגיע בתלונות.
3.שוב אני אגיד
אני מבין שזה במודה להקצין כל דבר שעופר אומר או עושה כמו שזה במודה מהצד השני להגיד שהאולטראס הם התגלמות כל הרוע בעולם.
אני מבין את זה אבל זאת לא היתה עיקר הטענה שלנו כלפי מכבי? שהם מקדשים את התוצאה ואנחנו את הדרך? אם זה המצב אצלנו אז בעצם האולטראס צודקים שנהפכנו למכבי באדום?
-
- קיבל.ה 252 לייקים
יש הבדל בין לעשות מה שאפשר בהתאם לחוקים (להירשם ליורוקאפ ולעלות באופן ספורטיבי ליורוליג) ואז לנסות לשחק בחוקים של המפעל המטונף הזה עם השיריון (לא אנחנונ הקמנו אותו מלכתחילה עם שיריון הבדל עצום)El dudernio כתב: ↑07 יוני 2025, 12:03אתה בעצם אומר הכדורסל באירופה הוא ג'ונגל חסר חוקים ואם הכל מותר בשביל הניצחון, אין סיבה שלא נעשה הכל...איש גדול כתב: ↑07 יוני 2025, 11:471.לא חושב שיש טעם לטחון מים בנושא.El dudernio כתב: ↑07 יוני 2025, 11:32
1. משיחות עם עופר גם הוא מבין את חוסר הספורטיביות שבנושא השריונים. עצם הגשת הבקשה מהווה רצון של המועדון לקבל דיבידנדים ויתרונות על קבוצות אחרות שלא באמצעות הישגים ספורטיבים. אני יכול להבין ולקבל שבמציאות של הכדורסל האירופאי אין ברירה אם אנחנו חפצים להיות מועדון תחרותית אבל הצעד עצמו מנוגד לרוח הספורט. אם עד היום המועדון נלחם בעוול הזה כרגע עופר ביקש לנצל אותו לטובתנו...
לאן עוד נגיע בתלונות.
3.שוב אני אגיד
אני מבין את זה אבל זאת לא היתה עיקר הטענה שלנו כלפי מכבי? שהם מקדשים את התוצאה ואנחנו את הדרך? אם זה המצב אצלנו אז בעצם האולטראס צודקים שנהפכנו למכבי באדום?
לבין לעשות הכל כדי לנצח שהוא לא בחוקים (פרשת הפיצה, מוני פנאן, שופטים וכו')
עריכה:רוצה לסייג, נגד *מכבי* כל דבר תקין גם המהלך הכי לא חוקי ומלוכלך, כמו שאתה לא יכול להלחם לפי החוקים נגד חמאס שהוא ארגון טרור ככה נגדם אתה צריך לשחק כמוהם, נגדם ספציפית מצידי תשחד שופטים כדי לנצח זה באמת על הזין ומגיע להם על 70 שנה שהם עשו את זה, ברגע שנגיע למספר התארים שלהם אז נוכל להתחיל מאפס ולהתחיל לשחק חוקי גם נגדם
-
- קיבל.ה 1608 לייקים
ולדבר עם שחקן באישור של המפרק של הקבוצה שבא הוא נמצא כרגע שעה לפני התמודדות כדי שיעבור לקבוצה אחרת שתוכל לקבל מהם שחקן זה בסדר?ASAFABADI כתב: ↑07 יוני 2025, 12:13יש הבדל בין לעשות מה שאפשר בהתאם לחוקים (להירשם ליורוקאפ ולעלות באופן ספורטיבי ליורוליג) ואז לנסות לשחק בחוקים של המפעל המטונף הזה עם השיריון (לא אנחנונ הקמנו אותו מלכתחילה עם שיריון הבדל עצום)El dudernio כתב: ↑07 יוני 2025, 12:03אתה בעצם אומר הכדורסל באירופה הוא ג'ונגל חסר חוקים ואם הכל מותר בשביל הניצחון, אין סיבה שלא נעשה הכל...איש גדול כתב: ↑07 יוני 2025, 11:47
1.לא חושב שיש טעם לטחון מים בנושא.
לאן עוד נגיע בתלונות.
3.שוב אני אגיד
לבין לעשות הכל כדי לנצח שהוא לא בחוקים (פרשת הפיצה, מוני פנאן, שופטים וכו')
עריכה:רוצה לסייג, נגד *מכבי* כל דבר תקין גם המהלך הכי לא חוקי ומלוכלך, כמו שאתה לא יכול להלחם לפי החוקים נגד חמאס שהוא ארגון טרור ככה נגדם אתה צריך לשחק כמוהם, נגדם ספציפית מצידי תשחד שופטים כדי לנצח זה באמת על הזין ומגיע להם על 70 שנה שהם עשו את זה, ברגע שנגיע למספר התארים שלהם אז נוכל להתחיל מאפס ולהתחיל לשחק חוקי גם נגדם
זה שמועדונים אחרים עושים דברים פסולים לא אומר שאנחנו חייבים להעתיק מהם. אם נושא השריונים הוא פסול, והוא פסול, הוא נשאר כזה גם אם אנחנו נקבל שריון. זה שהחוקים מעוותים זה לא אומר שחובה לנצל אותם אלא שצריך לפעול ולשנות את החוקים.
ובנוגע להסתייגות, גם נגדם צריך להישאר ערכים ונכונים, לנצח אותם ברמאות לא ייתן כלום מלבד להנציח את המצב הבעיתי של הכדורסל בארץ....
חבל לי מאוד למשל שעופר ואדלסון לא משתפים פעולה עם פיבא ודואגים למנף את המוצר הזה... אני מקווה שהNBA אירופה תדאג לשנות את המצב... למרות שזה יהיה קשה עד בלתי אפשרי לדעתי למכור זכויות למוצר שאתה לא יודע מה יש בו.
קשור שהקמנו את המדינה הזאת לא בשביל לעבור לליגה של גרמניה ולחזור 50 שנה אחורה, אלא שתהיה ליגה ישראלית.Nati כתב: ↑07 יוני 2025, 07:47מדינת היהודים???htafan99 כתב:עם כל הכבוד לעופר ינאי, אני לא מוכן לצפות בקבוצה שלי משחקת בשום ליגה שהיא לא ישראלית.
באמת שזה מעורר חלחלה כל הצעד הזה.
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
איזה צעד ואיפה דובר על פרישה מהליגה ? חלאס עם השטויות האלה
-
- קיבל.ה 1890 לייקים
גם לפני הקמת המדינה הייתה ליגה.ובמדינה יש אזרחים שהם לא יהודים.וחלק מהם אפילו אוהדים את הפועל.htafan99 כתב:קשור שהקמנו את המדינה הזאת לא בשביל לעבור לליגה של גרמניה ולחזור 50 שנה אחורה, אלא שתהיה ליגה ישראלית.Nati כתב: ↑07 יוני 2025, 07:47מדינת היהודים???htafan99 כתב:עם כל הכבוד לעופר ינאי, אני לא מוכן לצפות בקבוצה שלי משחקת בשום ליגה שהיא לא ישראלית.
באמת שזה מעורר חלחלה כל הצעד הזה.
-
- קיבל.ה 780 לייקים
מתחבר עם התשובה שלך, ובעיקר עם המשפטים שהדגשתי.איש גדול כתב: ↑07 יוני 2025, 10:46נעבור רגע נקודה נקודהEl dudernio כתב: ↑07 יוני 2025, 10:06שריון ביורוליג
פניה לשחקנים תחת חוזה.
איומים על יציאה מהליגה
העיקר שנישאר עם "ערכים".
אם כולם, תשחורת, כתב(לבים), איגוד השופטים, מרבית הפרשנים למינהם,חברי עמותה בעבר שהזיזו להם את הגבינה וכו מאוחדים בשינאה (לא ביקורת סתם) לעופר, סימן שהוא עושה ועשה, ומקווה שגם יעשה משהו נכון!
ואוסיף,
כל העולם שונא הפועל תא, ורק אני אוהב!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אתה מסכים עם מה שכתבתי ואז באותה נשימה גם שם את חברי העמותה באותה שורה עם המוסדות הכי זבל ושונאי הפועל שיש?אדום ותיק כתב: ↑07 יוני 2025, 18:31מתחבר עם התשובה שלך, ובעיקר עם המשפטים שהדגשתי.איש גדול כתב: ↑07 יוני 2025, 10:46נעבור רגע נקודה נקודהEl dudernio כתב: ↑07 יוני 2025, 10:06
שריון ביורוליג
פניה לשחקנים תחת חוזה.
איומים על יציאה מהליגה
העיקר שנישאר עם "ערכים".
אם כולם, תשחורת, כתב(לבים), איגוד השופטים, מרבית הפרשנים למינהם,חברי עמותה בעבר שהזיזו להם את הגבינה וכו מאוחדים בשינאה (לא ביקורת סתם) לעופר, סימן שהוא עושה ועשה, ומקווה שגם יעשה משהו נכון!
ואוסיף,
כל העולם שונא הפועל תא, ורק אני אוהב!
גם אם יש ביקורת על העמותה לשים אותם באותה שורה עם מי שכתבת?
אנשים שחיים את הפועל ואוהבים את הפועל ?
אז בעצם לא הסכמת עם כלום
-
- קיבל.ה 1047 לייקים
עכשיו פופלינגר מפרסמת שרוצים לעשות פוליגרף לעובדי המועדון בגלל הדלפות. בחייאת רבאק, כל הקיץ לא יהיה לנו שקט? כמה רעש אפשר לייצר?
- גביזון
- קיבל.ה 3191 לייקים
דווקא מכל הבלאגן אין לי שום בעיה עם זה, אאל"ט זה לא פעם ראשונה שמועדון ספורט עושה דבר כזה. עדיף מאשר מועדון מקורבים והדלפות.Red_man כתב:
![]()
![]()
דקה שקט לא יתנו פה
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1358 לייקים
כל העונה הדלפות, זה פשוט מצחיק שאפילו את זה הדליפו. המועדון הזה מתנהל כשהכל בחוץ כל הזמן עזוב אותך
- הפועל
- קיבל.ה 1775 לייקים
- יצירת קשר:
כשהאחראי הראשי לזה הוא עופר בעצמו שמברבר בלי סוף בכל מדיה אפשרית כולל צ'אטים פרטיים ואלף קבוצות ווצאפ ואנערף.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 307 לייקים
-
- קיבל.ה 1508 לייקים
זה לא דברים של מה בכך. במיוחד בקבוצה עם פרופיל כמו שלנו, ההדלפות האלה רק שופכות עוד שמן למדורה. אף אחד לא היה מוכן לקבל הדלפות בעסק שלו שפוגעות בו