הקימו פעם פורום סאטירה שלא ייצר הרבה חומר
https://shedim.forumisrael.net
תולדות הפורום
- its-sick
- קיבל.ה 1395 לייקים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
-
- קיבל.ה 622 לייקים
לגבי שיקלגרובר, מדובר במשחקי אימון בחוצלארץ טרום עונה, שאוהדים ( מהאולטרס?) נהגו לסקר ליתר האוהדים, וכתבים עצלנים וחצופים נהגו לצטט בלי לתת קרדיט. ואז המסקרים החליטו להתחכם ופרסמו שאחד משערי היריבה הובקע על ידי השחקן האוסטרי שיקלגרובר (שם ילדותו של היטלר), והכתב/ת שפרסם יצא טמבל, ומאז כן נתנו קרדיט.רועי גווארה כתב: ↑02 מאי 2025, 21:13אשמח אם תוכל להרחיב את מה שאתה זוכר בנושאים האלה.
את שיקל' גם אני זוכר אבל אם הפרשה לא התחילה בפורום, זה לא ממש רלוונטי לכאן.
1) נמתין לתגובת המנהלים. אני על סקין כהה כל השנה...יורם כתב: ↑02 מאי 2025, 19:54 1)זה עוד נכון? אצלי לא מוחשך היום.החשכה - בימי השנה לציון משחק השרוכים (2 במאי)
2) תרבות פורום, ענישת משתמשים - לא רואה טעם לשים כאלה כותרות בלי פירוט.
3) הקישור החיצוני למאמר של נדב לפיד (הבמאי?) ב'הארץ' לא עובד לי, ואני עוד מנוי של העיתון. אפשר לתקן/להוריד?
4) הייתי אולי מזכיר פלטפורמות אחרות כמו X, Tapatalk, Bluesky.
2) זה בין תזכורת לעצמי לעתיד (בכל זאת, אין שם מאות צופים) לבין טיזינג לאנשים כאן. זה כנראה עובד![]()
3) ראיתי שלא עובד וקיויתי מאוד שאחד ממנויי הארץ הרבים כאן יוכלו לאתר את הקישור החדש של המאמר לפי שמו.
4) פלטפורמות נוספות של הפורום? אני לא ממש מכיר. שוב, נמתין אולי למנהלים.
חוצמזה-
היה פעם טורניר האח הגדול בתת פורום נפרד, כולל משתמשים שהתבקשו להידמות למשתמשים אחרים
והיו גם אדמין וגם גונדר לפורום
והיו כמה משתמשי קבוצות אחרות שגלשו והשתמשו כמו אוקטובר האדום (הפועל חיפה- או שהיה רק בפועלים באדום?), וסאנדאנס (מכבי חיפה) והיה אחד מכבי תל אביב שלא זוכר שמו. כן זוכר שאוקטובר הרבה להגיב בוולטון על פוליטיקה, ושסנדנס מאד התעצבנה שבבלומפילד מול מכבי ממקמים אותם במיקום הכי גרוע אבל התעלמה שבקללת אליעזר (ככה אז בפורום קראו לקרית אליעזר), אנחנו יושבים מאחורי עמוד תאורה.
ובנוסף היה המשתמש קומוניסים (שעשה גם פה קאמבק קצר), שביחד עם עוד משתמש היו הימנים היחידים (שהזדהו ככאלה?) בוולטון, ושנהג להפגין מול טקס הזיכרון האלטרנטיבי.
והיה את סו אלן שנהג להגיב להם
- סומך
- קיבל.ה 1361 לייקים
היו כמה אוהדי קבוצות אחרות, היה כמובן את אישטוון שאהד את בית"ר והיה ממקימי הפורום
היה אוהד הפועל פ"ת שלא זוכר את הכינוי שלו, היה אוהד מכבי חיפה שלא זוכר את הכינוי (החתול באופסייד? או הבלונדיני עם הנעל האדומה?)
היה אוהד הפועל פ"ת שלא זוכר את הכינוי שלו, היה אוהד מכבי חיפה שלא זוכר את הכינוי (החתול באופסייד? או הבלונדיני עם הנעל האדומה?)
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 622 לייקים
אוהד ביתר הקים את הפורום??? זה מפתיע
לדעתי החתול היה אוהד חיפה
-
- קיבל.ה 1712 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1856 לייקים
החתול באופסייד.
בחור נחמד יצא לי לפגוש אותו פעם.
הבלונדיני אוהד הפועל. איתו נסעתי לטדי למשחק הדאבל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 2372 לייקים
איזה שמות... יאללה נוסטלגיה
קומוניסים ורומאריו לדעתי היה השני שהיו ימנים קיצונים.
היה גם כמובן את אופטימי, את משה פראג עליו נקרא בזמנו הדיל של הזקנה מאוסישקין שברח לי השם שלו, משהו בסגנון של ביצה בראש פראג משהו כזה
היה גם כמובן את אופטימי, את משה פראג עליו נקרא בזמנו הדיל של הזקנה מאוסישקין שברח לי השם שלו, משהו בסגנון של ביצה בראש פראג משהו כזה
-
- קיבל.ה 622 לייקים
היה אחד ימני עם שם דומה לבלאדברדר אבל משתמש אחר.לירון האדום כתב: ↑01 יוני 2025, 21:01 איזה שמות... יאללה נוסטלגיה
איכשהו זכור לי שהפורום אז היה הרבה יותר הומוגני פוליטית
- teknoboy
- קיבל.ה 1856 לייקים
ממה שאני זוכר, הימין הקיצוני\כהניסטי של אז היה קומוניסים ומשתמש בשם אופיסר ברבריידי.
רומאריו היה יותר חוזר בתשובה ויצור הזוי שנשמע בדרך כלל כאילו הוא על טריפים.
ואם אני זוכר נכון, גם לאלפקה היה פלירט של כמה שנים עם ימין קיצוני ו\או נטייה לרצחנות.
ונראה לי שבנוסף הייתה קבוצה של אנשי-מרכז-קיצוני-שונאי-סמאלנים בהנהגת אדום אופטימי, שאחד מחבריה היה לירון בכבודו ובעצמו. היו לנו כמה התנגשויות לא קלות על הרקע הזה באותן שנים.
ואם אני זוכר נכון, גם לאלפקה היה פלירט של כמה שנים עם ימין קיצוני ו\או נטייה לרצחנות.
ונראה לי שבנוסף הייתה קבוצה של אנשי-מרכז-קיצוני-שונאי-סמאלנים בהנהגת אדום אופטימי, שאחד מחבריה היה לירון בכבודו ובעצמו. היו לנו כמה התנגשויות לא קלות על הרקע הזה באותן שנים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 622 לייקים
בול, אופיסרteknoboy כתב: ↑01 יוני 2025, 21:43 ממה שאני זוכר, הימין הקיצוני\כהניסטי של אז היה קומוניסים ומשתמש בשם אופיסר ברבריידי.
שגם הסביר לי פעם למה בעצם הפועל לא שמאל בשום צורה ומעולם לא היו
והיה גם עופרי
אגב ראיתי סקר שם עכשיו של בחירות 2019, לא יודע אם 1 או 2. לפי הסקר הייתה מוקמת בישראל ממשלת שמאל -מפלגות ערביות, ולליכוד היו בערך אותם מנדטים כמו בל"ד במציאות
נערך לאחרונה על ידי תא מרבוטא ב 01 יוני 2025, 21:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 622 לייקים
ולא הבנתי עד היום מי זה המשתמש המלך של בית שמש
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1168 לייקים
היה גם דני גולפיטק בצד הימני למיטב זכרוני, נדמה לי שגם היה שופט כדורגל או משהו כזה
בצד השני היה סטיב ביקובי הדדי הכי זכור לי
בצד השני היה סטיב ביקובי הדדי הכי זכור לי
-
- קיבל.ה 2372 לייקים
היה גם את המשתמש טלקיסקי שהיה אחראי
על פתיחת אשכולות משחק עם סטטיסטיקות וכו
ואת הסקאוט הראשי המשתמש fez בפורום סל
על פתיחת אשכולות משחק עם סטטיסטיקות וכו
ואת הסקאוט הראשי המשתמש fez בפורום סל
- תתאבד כבר
- קיבל.ה 158 לייקים
היה גם את תדמורד אם אני לא טועה שהיה ימני קיצוני שהואשם לא אחת במעשי אלימות כנגד זקנות בקאנטרי קלאב ציורי בקיבוץ סמוך לעיירה פתח תקווה. לצערי אני זה שבזמנו אישר לו את הכניסה לאותו מועדון אקסקלוסיבי וזה יישב לי על המצפון כל חיי.
נו, מישהו מופתע?
נו, מישהו מופתע?
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
- Sin Queso
- קיבל.ה 490 לייקים
המשחק בחאטפה הוא ללא ספק אחד מהאירועים המשמעותיים בתולדות הפורום.
-
- קיבל.ה 1891 לייקים
-
- קיבל.ה 1712 לייקים
לא סתם קוראים לי בני12
היה איזה משפט שהיה כתוב בכל פעם שבאים לכתוב תגובה. משהו עם פירות ומים. מישהו זוכר?
-
- קיבל.ה 1712 לייקים
אני לא כותב פה הרבה, אבל קורא כמעט כל יום משנת 2003 בערך. הצטרפתי בעיקר בשביל אינפורמציה ודעות על הפועל.
זוכר שנשאבתי בוולטון לעולם של סרטונים שתירגמו שירים למילים בעברית. כל מיני 'דורי מת" ו"שובצתי כרהיט".
זכור למישהו?
גם זוכר במעטרפל ששלחתי 50 שח בדואר לתמיכה בפורום. אולי לאופטימי שעשה מגבית.
זוכר שנשאבתי בוולטון לעולם של סרטונים שתירגמו שירים למילים בעברית. כל מיני 'דורי מת" ו"שובצתי כרהיט".
זכור למישהו?
-
- קיבל.ה 136 לייקים
שיפץ עם זה את המטבח בזעפרןFlamengo כתב: ↑06 יוני 2025, 23:21 אני לא כותב פה הרבה, אבל קורא כמעט כל יום משנת 2003 בערך. הצטרפתי בעיקר בשביל אינפורמציה ודעות על הפועל.
זכור למישהו?
- Red Wolf
- קיבל.ה 913 לייקים
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
מי המשתמש שתמיד סיים הודעות עם האימוג'י הזה-
?
תמיד חשבתי שזה סוטה.

תמיד חשבתי שזה סוטה.
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
ביצה ודג על משה פראגלירון האדום כתב: ↑01 יוני 2025, 21:01 איזה שמות... יאללה נוסטלגיה
- רועי גווארה
- קיבל.ה 366 לייקים
שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט

ב.א.
?
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
היה פה משתמש שהיה גר בארה"ב,AMIR?מישהו יודע מה איתו?
שאולין שעשה את הקליפים ונתן לי מוזיקה לפני שהשתכללנו.
גיא האדום היה כותב יפה גם.
שאולין שעשה את הקליפים ונתן לי מוזיקה לפני שהשתכללנו.
גיא האדום היה כותב יפה גם.
- Sin Queso
- קיבל.ה 490 לייקים
-
- קיבל.ה 2372 לייקים
בול!Niro כתב: ↑08 יוני 2025, 14:03ביצה ודג על משה פראגלירון האדום כתב: ↑01 יוני 2025, 21:01 איזה שמות... יאללה נוסטלגיה
בימים של הדילים עם הפועל לאירופה