דוגיס כתב: ↑06 יוני 2025, 05:56
צריך להבין שנכון לעכשיו אנחנו לא ניהיה באר שבע ובטח לבטח לא חיפה ומכבי תל אביב. בואו הם לא מדברים על שחקנים כמו אנאס מחמיד לא לסגל ולא ליציע. ואין מה לעשות בשביל להיות שם אתה צריך להביא שחקנים קצת יותר ברמה. משגע אותי איך עופר לא בא לכדורגל ספורט הרבה יותר פופולארי לא מדבר על ההכנסות שהיה מכניס אם הוא היה מביא את השמות שהוא מביא לכדורסל לכדורגל היינו עם 20 אלף מנויים ולא מדבר על כמות הכסף שהיה מכניס מאירופה. מישהו יכול לדבר איתו בא לי בעלים משוגע כזה בכדורגל
פחחחחחח החוג לא דומה בכלום לכדורגל.
מכבי הביאה את איתמר נוי, את לדרמן ואת ג'ראפי
אם אלו היו ההחתמות שלנו היית כותב בדיוק אותו דבר.
מה ההבדל בין מחמיד לאיתמר נוי מלבד שלמחמיד יש יותר דקות משחק ממנו בליגת העל?
בינתיים בחוג עלינו לליגת האלופות, מנצחים כל שנה במינימום דרבי אחד, מתמודדים על האליפות שנה.
צריך להבין שנכון לעכשיו אנחנו לא ניהיה באר שבע ובטח לבטח לא חיפה ומכבי תל אביב. בואו הם לא מדברים על שחקנים כמו אנאס מחמיד לא לסגל ולא ליציע. ואין מה לעשות בשביל להיות שם אתה צריך להביא שחקנים קצת יותר ברמה. משגע אותי איך עופר לא בא לכדורגל ספורט הרבה יותר פופולארי לא מדבר על ההכנסות שהיה מכניס אם הוא היה מביא את השמות שהוא מביא לכדורסל לכדורגל היינו עם 20 אלף מנויים ולא מדבר על כמות הכסף שהיה מכניס מאירופה. מישהו יכול לדבר איתו בא לי בעלים משוגע כזה בכדורגל
בינתיים בחוג עלינו לליגת האלופות, מנצחים כל שנה במינימום דרבי אחד, מתמודדים על האליפות שנה.
ובכדורגל...לקחנו השנה דאבל, ליגה וגביע.
אה רגע...
היחס איכות ותקציבים בין ליגת האלופות בסל לליגה המקומית לבין היחס בין הליגות הבכירות באירופה בכדורגל לליגה המקומית, תקציבים ואיכות זה בהבדל משמעותי מאוד מאוד
ההפרש בכדורגל הוא אוקיאנוס ענק, בכדורסל- אגמונצ׳יק
NARKOTIKA כתב: ↑06 יוני 2025, 10:28
נשמע מאוד תמוה.
בסכום הזה אפשר להביא לפה 2 זרים שסיימו חוזה בשכר של חצי מיליון יורו נטו לעונה, שזה אמור להספיק כדי להנחית פה "זר פצצה" במונחי ליגת העל.
אין שחקנים בלי חוזה?
לא שמים כסף - למה לא שמים.
כן שמים כסף - למה כן שמים.
מדהים
אשמח שתסמן לי בעיגול איפה כתבתי בהודעה שלי לא לשים כסף.
אה, ברור, טעות שלי.
אתה פשוט רוצה שיביאו "בסכום הזה" שני שחקנים שהם הימור, במקום אחד שהוא מניה בטוחה יותר, בגלל איזושהי סיבה, אחרת, שהיא לא כסף.
סבבי
תנו לי דיארה ואחד בלבד משון ויסמן/דאבור/סבע, ומגן ימני זר טוב או דסה, השאר שחקנים בינונים או זולים זה אחלה וטוב, יש גם טוריאל וקורין ויש מאיימבו וליידנר, יספיק לצמרת.
ובכדורגל...לקחנו השנה דאבל, ליגה וגביע.
אה רגע...
נו ו...
איך זה קשור?
אתה רק מוכיח שהסל לא דומה לרגל
מתי מחתימים פה את קנדיל? עניין של זמן.
רצינו את הסמרטוט הזה לפני שנתיים הוא העדיף ללכת לגרד בביצים על הספסל של חיפה ועכשיו נחזור אליו על ארבע כי הוא שחקן חופשי ואנחנו צריכים מגן ימני.
רדפוקס כתב: ↑06 יוני 2025, 12:08
מתי מחתימים פה את קנדיל? עניין של זמן.
רצינו את הסמרטוט הזה לפני שנתיים הוא העדיף ללכת לגרד בביצים על הספסל של חיפה ועכשיו נחזור אליו על ארבע כי הוא שחקן חופשי ואנחנו צריכים מגן ימני.
אני מעריץ אותו. אני לא חושב שיש לו 100 משחקים בכל הקריירה ואיכשהו השם שלו ממשיך לרוץ בכל הגדולות.
yoni143 כתב: ↑06 יוני 2025, 11:51
תנו לי דיארה ואחד בלבד משון ויסמן/דאבור/סבע, ומגן ימני זר טוב או דסה, השאר שחקנים בינונים או זולים זה אחלה וטוב, יש גם טוריאל וקורין ויש מאיימבו וליידנר, יספיק לצמרת.
שמע, זה לא יפה מה שאתה עושה לפנטזיונרים (כמוני) פה..
יש פה אנשים שנלחמים עם עצמם בין הריפרשים..
yoni143 כתב: ↑06 יוני 2025, 11:51
קישור אחורי אני מבין אתה לא בעניין. ושחקני התקפיים טובים שיכולים לשחק מאחורי החלוץ או בצדברמה של ליגת על גם פחות
הגיע הזמן להתחיל ולתת שמות לקשר אחורי זר אכזר וחלוץ זר תותח ורצוי שכל אחד יהיה בשכר של 300 אלף וצפונה.
אם על דיארה מציעים 1.5 מ' יורו (אמן) אז יש כסף וזה הזמן לפתוח את הארנק לעמדות החשובות האלה גם כן.
tormenta כתב: ↑06 יוני 2025, 13:21
מה שחשוב להביא ואף אחד לא מדבר עליו זה שחקן מנהיג במגרש - סטייל מיגל ויטור, דור פרץ. אני לא זוכר מתי היה פה מנהיג אמיתי
מה שחשוב להביא ואף אחד לא מדבר עליו זה שחקן מנהיג במגרש - סטייל מיגל ויטור, דור פרץ. אני לא זוכר מתי היה פה מנהיג אמיתי
לא הרגשת את המנהיגות של אייבינדר בכל גליץ?
אולי בגלל בגלל שהקבוצה הזאת הייתה כזאת חושך אז פחות הרגשתי את המנהיגות.
אנחנו בתהליך כתב: ↑04 יוני 2025, 18:23
וולקאם היום או מחר
אנס מחמיד
יאללה שיהיה לו בהצלחה
בוסקילה יבוא או שיגנבו לנו אותו?
היה סגור נעול 200 פעם
אבל ממה שאני שומע הפועל גילו על פציעה שלו שהשביתה אותו במחזורים האחרונים בלאומית ובודקים את זה
ובוסקילה לא הכי אוהב את זה וגם הוא בודק אופציות בחו"ל
אני חושב שכל זה שטויות ופשוט הפועל מחכה לדיארה כי לא יביאו את שניהם ביחד
היה סגור נעול 200 פעם
אבל ממה שאני שומע הפועל גילו על פציעה שלו שהשביתה אותו במחזורים האחרונים בלאומית ובודקים את זה
למה לא בעצם?
בסנריו שבוסקילה חותם, הוא מתוכנן להיות שחקן הרכב?
לא הרגשת את המנהיגות של אייבינדר בכל גליץ?
אולי בגלל בגלל שהקבוצה הזאת הייתה כזאת חושך אז פחות הרגשתי את המנהיגות.
היה סגור נעול 200 פעם
לא יודע מה מתכננים אבל ברור שצריך את שניהם ביחד וגם אם רק אחד מהם יחתום נצטרך להביא עוד שחקן לעמדה.
היה סגור נעול 200 פעם
יש לי בדיוק את מה שאתה מבקש.
תארוז לי אחד אלי דסה בבקשה
היה סגור נעול 200 פעם
היה סגור נעול 200 פעם
2 דברים:
1. אם באמת הצענו 1.5מ יורו על דיארה זה מדהים, מתי הפועל הציעה סכום כזה (אם בכלל)?
2. אם הוא ככ מציאה (ואני לא אומר שלא), איך אף קבוצת צמרת לא הציעה עליו סכום דומה או בכלל מתעניינת?
איפה מכבי? חיפה? בש?
בן לוז כתב: ↑06 יוני 2025, 16:15
2 דברים:
1. אם באמת הצענו 1.5מ יורו על דיארה זה מדהים, מתי הפועל הציעה סכום כזה (אם בכלל)?
2. אם הוא ככ מציאה (ואני לא אומר שלא), איך אף קבוצת צמרת לא הציעה עליו סכום דומה או בכלל מתעניינת?
איפה מכבי? חיפה? בש?