עוברים לקפריסין??

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  202 לייקים

העיניין חייב לקבל נושא משל עצמו ולא להיבלע בתוך אשכול אינסופי אחר...

גם בוואלה גם ברקאנטי מדברים על האפשרות, או אפילו ההחלטה - שסוכמה גם עם הזרים החדשים - ששנה הבאה הקבוצה תתגורר בקפריסין ורק יגיעו לארץ למשחקים.

זה מהלך מכביסטי ונוראי בעיני שמקדש את היורוליג על חשבון הזהות המקומית והשחקנים והצוות המקומיים שנזה נופל להם כרעם ביום בהיר - הניתוק מהמשפחה והבית.
והכל בשביל היורוליג
פיכס.
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  202 לייקים

וואלה:
https://sports.walla.co.il/item/3754924

רקנאטי:
קראו כתבה מעניינת מאפליקציית sport5

''אם אין התנגדות, זו הסכמה'': האמירה של איטודיס שעוררה מחלוקות - ערוץ הספורט
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=507897
shaharot
קיבל.ה  571 לייקים

למה זה מהלך מכביסטי לא הבנתי?
אנשים כנראה לא מבינים את הלוז שנה הבאה
אחרי משחק ליגה אתה בלילה כבר במטוס
שחקנים מקצוענים מקבלים מאות אלפים בשביל לשחק כדורסל הם יתגברו על זה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2492 לייקים

כל דבר שלא מוצא חן בעיני מישהו צריך לתאר כמכביסטי?
מה מכביסטי בזה?
אפשר לא לאהוב את זה בלי לחבר את זה למכבי?
redrony
קיבל.ה  905 לייקים

כל עוד כל הסגל ישחק בליגה הישראלית שיגורו באינדונזיה מבחינתי. כל דבר אחר לא עובר. אליפות בישראל לפחות עבור אוהדים כמוני זה הדבר הכי חשוב כרגע
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2492 לייקים

אבל זה בדיוק העניין, אומרים לך מראש שיש זרים שלפי החוזה שלהם כל עוד המלחמה נמשכת ישארו בקפריסין ולא ישחקו בליגה.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  836 לייקים

בוא לא נשכח שמתנהלת פה מלחמה כן?
וכן הגעת ליורוליג וזו עלולה להיות עונה חד פעמית ומנסים למקסם את התנאים כדי שהיא לא תיהיה כזו.
רעיון שלכל הפחות ראוי לשקול בראש פתוח
רדיוס לבית"ר!
אדום
קיבל.ה  961 לייקים

נשמע לוגיסטית מתיש ויקר. מעניין איך מהלך כזה יכול לקרות, או שסתם הנפצה שזרקו לאוויר שתישמע כאיום
Red_man
קיבל.ה  1354 לייקים

24 שעות זה כל מה שביקשתי 24
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  58 לייקים

אדום כתב: 04 יוני 2025, 19:38 נשמע לוגיסטית מתיש ויקר. מעניין איך מהלך כזה יכול לקרות, או שסתם הנפצה שזרקו לאוויר שתישמע כאיום
איום על מי?
בכל מקום בכל מגרש, איפה שתשחקי אני שם, אני בא בכל מצב, ובכל מקום לסמל האדום, גם אם תשחקי בשדה מוקשים, כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  202 לייקים

מילפורד כתב: 04 יוני 2025, 19:28 כל דבר שלא מוצא חן בעיני מישהו צריך לתאר כמכביסטי?
מה מכביסטי בזה?
אפשר לא לאהוב את זה בלי לחבר את זה למכבי?
זה מכביסטי בעיני כי זה שם את ההישגיות לפני הערכים.
מודיעים, לכאורה, לשחקנים משום מקום ששנה הבאה כולם חיים בקפריסין.
למה? כדי שהזרים ליורוליג יסכימו לבוא.
לא רק יסכימו לבוא, אלא כבר חתומים על זה שזה הסידור מולם .
זאת אומרת שלמשל ברטי, עם תינוקת בת כשנה או שיתנתק מהמשפחה והבית שלו ויראה אותם שעות ספורות בשבוע, או שאשתו והילדה יעברו איתו וישארו בלי עזרת המשפחה או קירבה אליה.
וזאת סתם דוגמה קטנה ..
יש עוד הרבה שחקנים וצוות עם חיים ומשפחה פה שאין לי ספק שלא יסכימו.

זה מבטל את השחקן הישראלי בשביל הזרים ליורוליג.
אז כן, זה מכביסטי.
מוטלי פוסטר וכל הזרים השנה חיו פה. אין סיבה לא להצליח להביא עוד לכאן, וזה יעלה עוד כסף, אבל לא בערכים של "דע מאין באת" ומי הם באמת הלב הפועם שלך .
נערך לאחרונה על ידי DavidSheriff9 ב 04 יוני 2025, 19:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק הפועל
קיבל.ה  2595 לייקים

לא אוהב את הרעיון ומקווה שלא יקרה
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  836 לייקים

אולם מהמם הלוואי עופר יבנה לנו כזה :)
רדיוס לבית"ר!
איש גדול
קיבל.ה  63 לייקים

אני בעד לעבור לגור בקפריסין אם עופר מעביר גם את כל האוהדים ביחד עם הקבוצה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2861 לייקים

מכ'פת לי איפה שחקן גר אם על המגרש אני רואה קבוצה שמשחקת יפה?
אפשר לחשוב שאני רואה אותם ביום יום.

מה שבטוח שאם בא להם ליהנות ממש אז בערך כל עיר גדולה בארץ עדיפה על כל עיר בקפריסין.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1772 לייקים
יצירת קשר:

לא יודע מה דעתי בנושא.
אני כן יודע שלהפיל כזאת פצצה על שחקנים המומים רגע אחרי שסיימו את העונה באופן אכזרי ולהתייחס לזה כהסכמה שבשתיקה זאת הזיה מוחלטת.
אני מקווה מאד שזה לא רציני.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  58 לייקים

הפועל כתב: 04 יוני 2025, 21:29 לא יודע מה דעתי בנושא.
אני כן יודע שלהפיל כזאת פצצה על שחקנים המומים רגע אחרי שסיימו את העונה באופן אכזרי ולהתייחס לזה כהסכמה שבשתיקה זאת הזיה מוחלטת.
אני לא חושב שזאת יכולה להיות החלטה של מאמן.
בכל מקום בכל מגרש, איפה שתשחקי אני שם, אני בא בכל מצב, ובכל מקום לסמל האדום, גם אם תשחקי בשדה מוקשים, כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  202 לייקים

הפועל כתב: 04 יוני 2025, 21:29 לא יודע מה דעתי בנושא.
חד משמעית פצצה הזויה.
אני לוקח בחשבון שיש מצב שרקנאטי קצת מנפחים ומכניסים אובר דרמה ואולי קצת רעל... אז אני נזהר
אבל כך או כך, כן הסכמה שבשתיקה או לא - זה זמן במקום מאןד בעייתיים להנחית דבר כזה
ובכלל להנחית דבר כזה על משפחות בלי להתייעץ קודם או להכין את הקרקע...
זה מהלך רע מאוד בעיני מאיזה כיוון שלא מסתכלים על זה
Red_man
קיבל.ה  1354 לייקים

nirgo כתב: 04 יוני 2025, 19:56
:rofl: :rofl: :rofl:
indiferent
קיבל.ה  84 לייקים

1. סיוט. לשחקנים הישראלים, שיאלצו להעביר את חייהם לקפריסין(?), אולי אפילו עילה להפרת חוזה (?)
2. סיוט לוגיסטי לכל הקבוצה. למעט קנית/חכירת מטוס לכל העונה...ראשון משחק בישראל, בלילה טיסה לקפריסין למשחק בית/לאירופה למשחק חוץ ... וזה לפני שבועות כפולים. קרקס מעופף...
3. לנו האוהדים. מה משתנה? כלום. משחק ביד ומשחק בטלויזיה...אולי שנים, הרי היורוליג לא יחזור לארץ, להיפך יותר קל לקפוץ לקפריסין למשחק.
4. לא נראה לי שאחרי השנה, כשבברלי, ג'ו, איש, ברונו, מרקוס×2 ואפילו מוטלי שהוחזר, ששהו בזמן אזעקות ושאר מרעין בישין יתלו במלחמה את האכזבות וירידה ביכולת.
5. מאחר וזו קבוצה שיתווספו אליה 4-5 שחקנים חדשים אבל הבסיס של העונה ישאר, הקבוצתיות תהיה עוד יותר חזקה, תקשיבו לסיפורי סמוקוב של הקבוצה, הגיבוש במשחקי החוץ בבולגריה העצים את החיבור הקבוצתי - אף אחד לא נתן סיכוי לקבוצה מהשקיות, שנבנתה חפלאפ בתחילת העונה תגיע לאן שהגיעה, זו גם הסיבה שזו עונה מוצלחת, בעיקר היורוקאפ, למרות ההפסד אתמול.
תנו לתקשורת לבחוש, ים, תומר, בר, עוז (אם נשאר) ושאר הישראלים לא נראה לי עלים נידפים, תנו לקבוצה על כל רבדיה מעופר ועד לאחרון העובדים למצוא את הנוסחה המתאימה להצלחה.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1464 לייקים

איש גדול כתב: 04 יוני 2025, 20:26 אני בעד לעבור לגור בקפריסין אם עופר מעביר גם את כל האוהדים ביחד עם הקבוצה
עופר עוד יעביר את יד אליהו ללימסול רק כדי שהאולטראס לא יגיעו.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1464 לייקים

מבחינתי זה פסול לחלוטין.
יש שחקנים ישראלים שלא אמורים לעבור לגור במדינה זרה. אין לי ספק שאם זו הכוונה מדובר בהפרת חוזה מצד המועדון. הם משחקים בהפועל תל אביב, לא בבני לרנקה.
ואם זה נכון מה שאיטודיס אמר זה פשוט הזייה מוחלטת וחוסר רגישות. קבוצה עכשיו עפה בחצי גמר פלייאוף בצורה מחפירה, שחקנים לבטח מרגישים אשמה, מה להפיל עליהם את הפצצה הזאת ועוד על ידי המאמן כשהם עדיין מזיעים.
בלי שום קשר טפטפו לנו שהזרים שמגיעים להפועל מקבלים אקסטרה משכורת בגלל שהם צריכים להגיע לישראל, לא?
ואן גוך
קיבל.ה  165 לייקים

אחרי שהייתי שבוע בקפריסין, אם אני שחקן בהפועל אני עוזב מחר. חור תחת, אין שם כלום (בוודאי בחורף) זה נראה כמו דליית אל כרמל רק בלי האוכל.

בתור אוהד יכול להיות נחמד לבוא לשם ללילה למשחק אבל זהו (גם הקזינו שם גועל נפש מלא בישראלים שלא יודעים לשחק).

וכן לדעתי, בגדול זו הרעה בתנאים ויהיה ניתן לצאת מהחוזה מי שיחפוץ.
רק הפועל
קיבל.ה  2595 לייקים

אפילו הזרים לא רוצים , זה מראה עד כמה הרעיון הזה גרוע
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  202 לייקים

רק הפועל כתב: 04 יוני 2025, 23:33 אפילו הזרים לא רוצים , זה מראה עד כמה הרעיון הזה גרוע
בסוף יסתבר שהכל הפוך על הפוך כדי לשכנע את הזרים החדשים שהכל סבבה כאן ואפילו הזרים "הותיקים" לא רוצים ללכת למקום אחר כי כיף פה וכו'
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1672 לייקים

הלך המומנטום כתב:מבחינתי זה פסול לחלוטין.
יש שחקנים ישראלים שלא אמורים לעבור לגור במדינה זרה. אין לי ספק שאם זו הכוונה מדובר בהפרת חוזה מצד המועדון. הם משחקים בהפועל תל אביב, לא בבני לרנקה.
ואם זה נכון מה שאיטודיס אמר זה פשוט הזייה מוחלטת וחוסר רגישות. קבוצה עכשיו עפה בחצי גמר פלייאוף בצורה מחפירה, שחקנים לבטח מרגישים אשמה, מה להפיל עליהם את הפצצה הזאת ועוד על ידי המאמן כשהם עדיין מזיעים.
בלי שום קשר טפטפו לנו שהזרים שמגיעים להפועל מקבלים אקסטרה משכורת בגלל שהם צריכים להגיע לישראל, לא?
הזרים שהסכימו להביא קיבלו אקסטרה כסף. כדי להכנס לפלייאוף בשנה הבאה יהיה צריך זרים ברמה מסויימת שלא מוכנים לבוא לארץ בגלל המצב. זה הסיפור כמו אני מבין אותו מכל הפרסומים.
אם לא נצליח להביא זרים ברמה הזו אז זו תהיה השנה הראשונה ביורוליג ולא תהיה אחריה שנה נוספת. כנראה שכרגע לא נראה שיצליחו להביא את מי שרוצים ארצה.

ranjef
קיבל.ה  1507 לייקים

רדנקו כתב:
הזרים שהסכימו להביא קיבלו אקסטרה כסף. כדי להכנס לפלייאוף בשנה הבאה יהיה צריך זרים ברמה מסויימת שלא מוכנים לבוא לארץ בגלל המצב. זה הסיפור כמו אני מבין אותו מכל הפרסומים.
אם לא נצליח להביא זרים ברמה הזו אז זו תהיה השנה הראשונה ביורוליג ולא תהיה אחריה שנה נוספת. כנראה שכרגע לא נראה שיצליחו להביא את מי שרוצים ארצה.
רק ביבי
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1464 לייקים

ranjef כתב: 05 יוני 2025, 00:10
רדנקו כתב:
רק ביבי
אז עכשיו כל אוהדי הפועל ממתינים בקוצר רוח להחלטתו של רב חרדי (או שניים, אחד ספרדי ואחד אשכנזי) כדי לדעת אם יש או אין סיכוי לארח בארץ?
ranjef
קיבל.ה  1507 לייקים

יש מצב. אולי נשלח את מוטלי לקבל ברכה מגולדקנופף.
Matan
קיבל.ה  109 לייקים

רדנקו כתב: 05 יוני 2025, 00:02
גם אם נגיע לפלייאוף ומונאקו יהיו לפנינו זה תהיה העונה האחרונה ביורוליג.
Tals2000
קיבל.ה  71 לייקים

Matan כתב: 05 יוני 2025, 08:41
אחרי השינויים ביורוליג לא שיש קשר.
הם קיבלו רישיון ל 3 שנים
אז אולי הספירה של רישיון לקבוצה מהיורוקאפ מתחיל מחדש ולכן הדיבור שפליאוף מספיק
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1672 לייקים

Tals2000 כתב: 05 יוני 2025, 08:48
Matan כתב: 05 יוני 2025, 08:41
רדנקו כתב: 05 יוני 2025, 00:02 הזרים שהסכימו להביא קיבלו אקסטרה כסף. כדי להכנס לפלייאוף בשנה הבאה יהיה צריך זרים ברמה מסויימת שלא מוכנים לבוא לארץ בגלל המצב. זה הסיפור כמו אני מבין אותו מכל הפרסומים.
אחרי השינויים ביורוליג לא שיש קשר.
הם קיבלו רישיון ל 3 שנים
אז אולי הספירה של רישיון לקבוצה מהיורוקאפ מתחיל מחדש ולכן הדיבור שפליאוף מספיק
בדיוק. הם עם רישיון לשלוש שנים כך שהם לא רלבנטיים לעניננו.
גם פריז לא כי הם קיבלו כרטיס חופשי ולא ישחקו ביורוליג על בסיס הזכיה ביורוקאפ.
אנחנו צריכים לסיים בפלייאוף וזהו.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2492 לייקים

אני לא בטוח שכל החישובים האלה רלוונטיים , בהנחה שלקראת עונת 26/27 הרוסיות יחזרו , הדיבור הוא על הרחבה ל24 קבוצות , ואז יש פוטנציאל לעוד איזה 2 רשיונות B כאלו...
ההוא מפעם
קיבל.ה  238 לייקים

מכבי תל אביב למרות השנה הנוראית שלה הפסידה את הפליאוף רק כי הסגל שלהם היה קצר מידי וכתוצאה מכך גם פצוע מידי
הם נפלו ברבע הרביעי בהרבה משחקים שהם הובילו בהם פשוט כי השחקנים נפלו מהרגלים ( נדמה לי שהיו משחקים שיו להם רק 4 זרים בסגל ).
הזרים שלנו השנה טובים בהרבה מהזרים שלהם, ובשנה הבאה אלה שחתומים כבר הם ברמה גבוהה יותר מהקבוצה של מכבי שהייתה מרחק של דקה מפיינל פור.
אז עובדתית הקביעה שאי אפשר להביא זרים שיביאו אותנו להצלבה פשוט לא נכונה.

ובכל מקרה חייב להיות גבול למטרה מקדשת את האמצעים, מבחינתי לפחות מדובר על חציה ברורה של הגבול הזה
עם כמה שהגבול הזה אינדיבידואלי. המעבר ליד אליהו יצר סערה וקרע עם אוהדים רבים מעבר של מדינה יהיה לדעתי קרע ושבר קשים בהרבה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  532 לייקים

יש כבר אפועל ניקוסיה, ועכשיו יהיה אפועל ת"א.
דה-פקטו אין כבר שום מלחמה בישראל (חוץ מהטיל התימני התורן). עד עונה הבאה זה בכלל לא יהיה רלוונטי. כולם ישחקו בישראל, אין מה לדאוג.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1772 לייקים
יצירת קשר:

בסוף זה ענין של כסף. אפשר להביא שחקנים לישראל, הוכחנו את זה השנה. אבל זה דורש תשלום עד פי 2 מעל מחיר השוק.
אחרת מגיעים למצב של מכבי השנה. אני מניח שהמעבר לקפריסין יקר, אבל אמור להחזיר את עצמו בקלות ע"י חסכון בחוזים לשחקנים שאפשר למכור להם שהם רק צריכים פעם בשבוע לטוס לפה לכמה שעות וישר לעוף מפה.
בעיניי פתרון יצירתי ומענין, אבל כזה שצריך למכור בעדינות וברגישות לשחקנים ישראלים ועם משפחות שכבר נמצאות פה. ולא נראה שזה המצב.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Mkorman1
קיבל.ה  8 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 05 יוני 2025, 10:46 יש כבר אפועל ניקוסיה, ועכשיו יהיה אפועל ת"א.
דה-פקטו אין כבר שום מלחמה בישראל (חוץ מהטיל התימני התורן). עד עונה הבאה זה בכלל לא יהיה רלוונטי. כולם ישחקו בישראל, אין מה לדאוג.
מת על האופטימיות שלך…
Karl Marx
קיבל.ה  222 לייקים

nirgo כתב: 04 יוני 2025, 19:56
תהיה בטוח שגם פה חולדאי יצליח לגבות על חניה.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  58 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 05 יוני 2025, 10:46 יש כבר אפועל ניקוסיה, ועכשיו יהיה אפועל ת"א.
הייתה אזעקה במשחק האחרון שלנו, נראה לך שלקבוצות זרות זה דבר נורמלי?
שליחת תגובה