להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1764 לייקים
יצירת קשר:

בואו נסכם שלא מדובר פה במלאכי שרת מאף צד. גם עופר עשה הרבה דברים גועליים וטיפשיים, כשאולי השיא עכשיו זה באמת הסיפור של עודד נחמן.
אבל גם האולטראס לא בדיוק זרים לקללות פיזיות ומילוליות, כולל למשפחות וילדים של אנשי מועדון, כולל השנה שזה מגיע לסוג של שיא. רק שהפעם בניגוד לכל מקרי העבר הדומים, יש מישהו שלא בוחל גם הוא בהתנהלות הדוחה הזאת.
בקיצור אף צד פה לא תמים, בלשון המעטה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
תא מרבוטא
קיבל.ה  618 לייקים

הפועל כתב: 31 מאי 2025, 17:57 בואו נסכם שלא מדובר פה במלאכי שרת מאף צד. גם עופר עשה הרבה דברים גועליים וטיפשיים, כשאולי השיא עכשיו זה באמת הסיפור של עודד נחמן.
אבל גם האולטראס לא בדיוק זרים לקללות פיזיות ומילוליות, כולל למשפחות וילדים של אנשי מועדון, כולל השנה שזה מגיע לסוג של שיא. רק שהפעם בניגוד לכל מקרי העבר הדומים, יש מישהו שלא בוחל גם הוא בהתנהלות הדוחה הזאת.
ומה הפתרון?
איש גדול
קיבל.ה  61 לייקים

תא מרבוטא כתב: 31 מאי 2025, 18:00
הפועל כתב: 31 מאי 2025, 17:57 בואו נסכם שלא מדובר פה במלאכי שרת מאף צד. גם עופר עשה הרבה דברים גועליים וטיפשיים, כשאולי השיא עכשיו זה באמת הסיפור של עודד נחמן.
ומה הפתרון?
מהאולטראס לא יבוא הפיתרון הם במלחמה הזאת אול אין.
אם אנחנו משלימים עם זה שגם עופר לא מתכוון להתעלות מעל הסיטואציה ולהיות המבוגר האחראי אז בגדול אין פיתרון וצפויים לנו עוד הרבה פרקים במריבה הזאת משני הצדדים
תא מרבוטא
קיבל.ה  618 לייקים

איש גדול כתב: 31 מאי 2025, 18:04
ומה הפתרון?
אם אנחנו משלימים עם זה שגם עופר לא מתכוון להתעלות מעל הסיטואציה ולהיות המבוגר האחראי אז בגדול אין פיתרון וצפויים לנו עוד הרבה פרקים במריבה הזאת משני הצדדים
אם לא משלימים מה אפשר לעשות?

ולדעתי לא צפויים הרבה פרקים. זו לא תהיה סדרה ארוכה, ולצערי סוף הסדרה מתקרב (ואני לא מדבר על י-ם)
Red_man
קיבל.ה  1352 לייקים

תא מרבוטא כתב: 31 מאי 2025, 18:22
ומה הפתרון?

ולדעתי לא צפויים הרבה פרקים. זו לא תהיה סדרה ארוכה, ולצערי סוף הסדרה מתקרב (ואני לא מדבר על י-ם)
לנו? אין מה לעשות רק לחכות לפרק הסיום שבו נגלה מי נשאר לעמוד. אמרתי את זה כבר ניסיון העבר ולא רק בהפועל מלמד שזה לא יהיה עופר פשוט כי יש לו יותר מה להפסיד בחיים בהשוואה אליהם. מאמין שפרק הסיום יהיה איפשהו בקיץ. מקווה שאין לכם ציפיות ליורוליג וכאלה בעונה הבאה
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1764 לייקים
יצירת קשר:

Red_man כתב: 31 מאי 2025, 18:29

לנו? אין מה לעשות רק לחכות לפרק הסיום שבו נגלה מי נשאר לעמוד. אמרתי את זה כבר ניסיון העבר ולא רק בהפועל מלמד שזה לא יהיה עופר פשוט כי יש לו יותר מה להפסיד בחיים בהשוואה אליהם. מאמין שפרק הסיום יהיה איפשהו בקיץ. מקווה שאין לכם ציפיות ליורוליג וכאלה בעונה הבאה
אני גם חושב שזה יהיה הסיפור. עופר יישבר לפניהם מתישהו בשנה הקרובה, והפועל סל תחזור לתהומות הנשיה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Red_man
קיבל.ה  1352 לייקים

הפועל כתב: 31 מאי 2025, 18:38

אני גם חושב שזה יהיה הסיפור. עופר יישבר לפניהם מתישהו בשנה הקרובה, והפועל סל תחזור לתהומות הנשיה
לצערי זה גם לא יהיה בשנה הקרובה, אני אהיה מופתע אם יפתח את העונה הבאה בהפועל.
האמת שהוא יכל לנצח אותם ולהתיש אותם אם הוא היה פשוט מתעלם מהם אבל האגו של כל הצדדים פשוט גדול מדי ומנע ממנו להתעלם מהפעולות של הצד השני. מקווה שרמי מרוצה מעצמו
תא מרבוטא
קיבל.ה  618 לייקים

אם זה מה שיקרה

1. לא תהיה הפועל סל (כלומר תהיה איזה הפועל עודפים אבל זה ממש לא יהיה כמו כשהקימו את הפועל אוסישקין)
2. הריב עם האולטרס יעבור לכדורגל. רק ששם אין להם איך להפגין מול ספרא במשחקים. זה יהיה קהל נגד האולטרס
איש גדול
קיבל.ה  61 לייקים

ניסיון העבר פה הוא קצת שונה
כי לעופר בניגוד למקרי עבר יש את הגב של רוב הקהל.
הדבר היחיד שאולי מתקרב לזה זה המחאה של הקופים נגד יעקב שחר.
ההבדל היחיד הוא שיעקב שחר בן אדם רציני ולא שומעים כמעט כלום על המחאה נגדו כי הוא לא נותן להם במה ועופר הוא בדיוק ההיפך.
לצערי גם אני לא רואה סוף טוב לסיפור הזה בעיקר בגלל האישיות של עופר.
Asafasraf
קיבל.ה  1470 לייקים

הפועל כתב:

אני חושב שממעיטים ביכולת שלו לעמוד מול ארגון הפשע הזה.
הוא כן יצטרך להרגיש שרוב הקהל מאחוריו.

Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 31 מאי 2025, 18:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
Red_man
קיבל.ה  1352 לייקים

תא מרבוטא כתב: 31 מאי 2025, 18:46

אם זה מה שיקרה

1. לא תהיה הפועל סל (כלומר תהיה איזה הפועל עודפים אבל זה ממש לא יהיה כמו כשהקימו את הפועל אוסישקין)
2. הריב עם האולטרס יעבור לכדורגל. רק ששם אין להם איך להפגין מול ספרא במשחקים. זה יהיה קהל נגד האולטרס
1. ברור
2. זה יפרק גם שם את הקבוצה בסוף.
איש גדול
קיבל.ה  61 לייקים

Asafasraf כתב: 31 מאי 2025, 18:48
הפועל כתב:

אני חושב שממעיטים ביכולת שלו לעמוד מול ארגון הפשע הזה.
הוא כן עצטרך להרגיששרוב הקהל מאחוריו.

רוב הקהל מאחוריו
אבל כל מעשה ילדותי ומביך כזה כמו עם משפחת נחמן מעביר אנשים לצד השני.
והוא לא חוסך במקרים כאלה
Red_man
קיבל.ה  1352 לייקים

איש גדול כתב: 31 מאי 2025, 18:48

ניסיון העבר פה הוא קצת שונה
כי לעופר בניגוד למקרי עבר יש את הגב של רוב הקהל.
הדבר היחיד שאולי מתקרב לזה זה המחאה של הקופים נגד יעקב שחר.
ההבדל היחיד הוא שיעקב שחר בן אדם רציני ולא שומעים כמעט כלום על המחאה נגדו כי הוא לא נותן להם במה ועופר הוא בדיוק ההיפך.
לצערי גם אני לא רואה סוף טוב לסיפור הזה בעיקר בגלל האישיות של עופר.
1. לדעתי לא קשור לרמת הרצינות של שחר וינאי.
2. מסכים שהמצב שונה בגלל הגב של הקהל. העניין הוא שכמו שכולנו ידענו שברגע שיקללו את הבת שלו הוא יגיב בחוסר פרופורציה כולנו יודעים שכשהם יגיעו אליה זה יגמר. הוא ילך להם על הראש חזק משטרה, תביעות עניינים אבל הוא יצא מהפועל אחרי זה. אף הורה לא יעמיד את הילד שלו בסכנה. בשביל לגמור את זה הם ילכו אליה זאת לא שאלה של האם אלא של מתי.
4. ברור שאם עופר היה פשוט מתעלם מהם זה היה עדיף, בעיקר לו וגם לנו.
5. האולטראס נהנים מהמאבק הרבה יותר מאשר הגעה למשחקים. שנים של חוסר רלוונטיות עם הנהלות עלובות שקנו שקט מתפוצצת לנו בפנים.
Nati
קיבל.ה  1889 לייקים

הפועל כתב:
תא מרבוטא כתב: 31 מאי 2025, 18:22 אם לא משלימים מה אפשר לעשות?

עופר הוא לא בנאדם רגיל.
הוא לא סתם הגיע לאן שהוא הגיע.
המקרה עם מוטלי גם הוכיח את זה.
הוא אוהב אתגרים.
הוא לא יישבר.
לדעתי דווקא ברגע שלא יהיה לו אתגר הוא יתחיל להשתעמם.
בני12
קיבל.ה  1712 לייקים

מסכים עם נתי שמקרה מוטלי מראה על אופי אחר.
כל בעלים שאי פעם היה בהפועל כדורגל וכדורסל וסביר להניח בכל קבוצה בארץ היה מתמקח על בייאאוט ומשחרר.
עופר לא נשבר לרגע
רז הרשקו
קיבל.ה  55 לייקים

זה לא עניין של לתקן עוול בעוול, זה פשוט בקשה חסרת כל היגיון מצד ינאי. שיתבע את האם אמא של מי שמקלל אותו מצידי, הסיפור עם נחמן הזוי בהמון רבדים.
השאלה האם עדיף להמשיך לאכול את השיטשאוו במקום להיעלם (כי זה מה שייקרה ברגע שעופר יעזוב, אף בעלים ללא ייקח אותנו לחת חסותו), אז התשובה היא בהחלט שעדיף להישאר ככה.
צריך לנסות שדווקא הקהל הרחב שתומך בו יסביר לעופר למה המעשה האחרון שלו מטומטם (בשפה עדינה)
כוח עליון
קיבל.ה  171 לייקים

השאלה אם יש אוזן קשבת או שכל ביקורת יש ממותגת כ"אולטרס/לא באים".

ניסיון החודשים האחרונים מלמד שלא,
הרבה מהאוהדים שהם לא תומכי עופר הארד קור שבאו ליד אליהו מוצאים את עצמם שוקלים את זה שוב אחרי הסערות האחרונות (שליחה של נציגי לאן לאוהד שהביע ביקורת בטוויטר על מחירי המנויים, הסיפור עם משפחת נחמן וכו).

פתאום זה לא רק אולטרס נגד עופר ינאי וההפך, עכשיו גם האוהדים שבאמצע מוצאים את עצמם "חוטפים" מהצד של עופר.

אם המצב יימשך ככה עופר יימצא את עצמו מחוץ להפועל הרבה לפני האולטרס.

מי שמדבר איתו צריך להסביר לו בעדינות איך להתנהל עם הקהל שנמצא בתקופה מאוד רגישה סביב המעבר והקרע העצום בקהילה.

מספיק עם הסערות בכל יומיים, מספיק עם לטרגט אוהדים כמטרות בגלל שהם מביעים ביקורת, מספיק עם לבצע צעדים הזויים (למשל מחירי הכרטיסים) ואז בדיעבד לתקן בכאילו.

אנחנו קרובים ליום בו הרצון לשקט ויציבות ייגבר על הרצון לתקציבי עתק והצלחות. כדי שזה לא יקרה צריך לדעת להתנהל בשקט ולא ליצור חיכוכים וסערות בכל יום.
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
Deep red
קיבל.ה  23 לייקים

זו תהיה בכייה לדורות לחזור ל"שקט וליציבות" הקודמים שכללו: התנהלות כלכלית גרעונית ובעיקר מתן שליטה דה פקטור לקבוצה אלימה שלפיה ישק דבר.
יורידו לקבוצה נקודות? על הזין.
קשה לנשום עם אבוקות באולם סגור? על הזין.
ואם תשרוק בוז (לא חס וחלילה תאמר משהו) יאיימו עליך ליד הילדים.

שקט הוא באמת רפש.
עופר באמת עושה שטויות, אבל יש לו עוד הרבה שטויות לעשות לפני שהוא יגיע לאולטראס.

מה שכן, הם אומני דעת קהל, כמו ביבי.
עושים לנו כל פעם "תראו ציפור" (נחמן, בגיינסקי, מכתב..) וכולם מתרכזים בזה, במקום בדבר האמיתי: הפועל, המשחק מול ירושלים, סיכוי אמיתי לאליפות.
ואולי הם באמת חושבים שכל אלו שוליים, והם העיקר.

Sent from my Pixel 7a using Tapatalk

Adom_Adom
קיבל.ה  307 לייקים

כוח עליון כתב: 31 מאי 2025, 23:02 השאלה אם יש אוזן קשבת או שכל ביקורת יש ממותגת כ"אולטרס/לא באים".

ניסיון החודשים האחרונים מלמד שלא,
הרבה מהאוהדים שהם לא תומכי עופר הארד קור שבאו ליד אליהו מוצאים את עצמם שוקלים את זה שוב אחרי הסערות האחרונות (שליחה של נציגי לאן לאוהד שהביע ביקורת בטוויטר על מחירי המנויים, הסיפור עם משפחת נחמן וכו).

פתאום זה לא רק אולטרס נגד עופר ינאי וההפך, עכשיו גם האוהדים שבאמצע מוצאים את עצמם "חוטפים" מהצד של עופר.

אם המצב יימשך ככה עופר יימצא את עצמו מחוץ להפועל הרבה לפני האולטרס.

מי שמדבר איתו צריך להסביר לו בעדינות איך להתנהל עם הקהל שנמצא בתקופה מאוד רגישה סביב המעבר והקרע העצום בקהילה.

מספיק עם הסערות בכל יומיים, מספיק עם לטרגט אוהדים כמטרות בגלל שהם מביעים ביקורת, מספיק עם לבצע צעדים הזויים (למשל מחירי הכרטיסים) ואז בדיעבד לתקן בכאילו.

אנחנו קרובים ליום בו הרצון לשקט ויציבות ייגבר על הרצון לתקציבי עתק והצלחות. כדי שזה לא יקרה צריך לדעת להתנהל בשקט ולא ליצור חיכוכים וסערות בכל יום.
בוא תגיד לנו מי זה הרבה מהאוהדים? תגיד לנו על הקרע העצום? בין מי למי? יש את רוב הקהל ויש חלק קטן מהקהל שעושה רעש יותר גדול מרוב רובו של הקהל, על הכרטיסים תמיד מתלוננים, על 40 שקל נגד פתח תקווה בכדורגל הלינו שזה יקר

אגב משחק אחרון בבית הגיעו 8000 אוהדים ליד אליהו
Red_man
קיבל.ה  1352 לייקים

Deep red כתב: 31 מאי 2025, 23:18 זו תהיה בכייה לדורות לחזור ל"שקט וליציבות" הקודמים שכללו: התנהלות כלכלית גרעונית ובעיקר מתן שליטה דה פקטור לקבוצה אלימה שלפיה ישק דבר.

שקט הוא באמת רפש.

עושים לנו כל פעם "תראו ציפור" (נחמן, בגיינסקי, מכתב..) וכולם מתרכזים בזה, במקום בדבר האמיתי: הפועל, המשחק מול ירושלים, סיכוי אמיתי לאליפות.

השקט והיציבות היה מדומה. אם כבר השוואה לביבי ומפלגת השלטון אז הם קנו שקט מדומה כלפיהם כשמתחת לפני השטח הקהל והאולטראס היו שנים על מסלול התנגשות. שנים של חוסר רלוונטיות גרמו להקצנה בארגון. ההתנהלות גרעונית שהייתה מובילה במוקדם או במאוחר להליכי חדלות פירעון בעמותה היו שאלה של זמן. מכירה לא הייתה שאלה של האם אלא של מתי. לא נחזור אחורה כי הקהל שטעם תואר אירופי לא יסכים לחזור להשתחל לפלייאוף דרך מקום 8. אף איש עסקים נורמלי לא יגע בנו אם יגרשו את עופר ומהר מאוד (סיפר של שנה גג שנתיים לדעתי) הקבוצה תתחיל לצלול למטה עד לפירוק הסופי.
Charlie
קיבל.ה  854 לייקים

Red_man כתב:
Deep red כתב: 31 מאי 2025, 23:18 זו תהיה בכייה לדורות לחזור ל"שקט וליציבות" הקודמים שכללו: התנהלות כלכלית גרעונית ובעיקר מתן שליטה דה פקטור לקבוצה אלימה שלפיה ישק דבר.

שקט הוא באמת רפש.

השקט והיציבות היה מדומה. אם כבר השוואה לביבי ומפלגת השלטון אז הם קנו שקט מדומה כלפיהם כשמתחת לפני השטח הקהל והאולטראס היו שנים על מסלול התנגשות. שנים של חוסר רלוונטיות גרמו להקצנה בארגון. ההתנהלות גרעונית שהייתה מובילה במוקדם או במאוחר להליכי חדלות פירעון בעמותה היו שאלה של זמן. מכירה לא הייתה שאלה של האם אלא של מתי. לא נחזור אחורה כי הקהל שטעם תואר אירופי לא יסכים לחזור להשתחל לפלייאוף דרך מקום 8. אף איש עסקים נורמלי לא יגע בנו אם יגרשו את עופר ומהר מאוד (סיפר של שנה גג שנתיים לדעתי) הקבוצה תתחיל לצלול למטה עד לפירוק הסופי.
ברור.
כתבתי את זה כמה פעמים פה - מי שחושב שפשוט נחזור 3 שנים אחורה לא יודע איפה הוא חי. גם כאלה שהיו מנויים לפני 3 שנים - לא יבואו. יהיה קשה לגייס ספונסרים. בעלים חדשים ברור שלא יגיע, אולי שאול אייזנברג….
מהר מאד הקבוצה תרד ליגה ועוד אחת עד שתיעלם או שתהיה סתם קבוצה ששייכת לארגון אוהדים קיצוני בליגה נמוכה. לא משהו שמעניין מלבד את האולטראס.

אם עופר נשבר ועוזב - אין יותר הפועל ת״א!
נערך לאחרונה על ידי Charlie ב 01 יוני 2025, 01:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
Deep red
קיבל.ה  23 לייקים

ממש לא מסכים. אם זו הפועל תל אביב, יגיעו.
הרבה פחות, אבל תמיד יהיו.
תחלש משמעותית, אבל לא תעלם.

Red_man
קיבל.ה  1352 לייקים

@Deep red

היא כן כי בסוף זה עניין של כסף. הייתי מנוי והגעתי קבוע למשחקים עוד לפני עונת הגמר גביע ולפני שחזרנו להיות רלוונטיים. הרבה אוהדים שהיו אז פשוט יחתכו עכשיו כי יש גבול. קבוצה שאין לה שאיפות לשום דבר זה פשוט חוג במתנס.

@Charlie

לא חסכתי מהם ביקורת ומגיעה להם כל הביקורת שבעולם אבל האולטראס הם לא ארגון טרור.
Charlie
קיבל.ה  854 לייקים

Red_man כתב:[mention]Deep red[/mention]

היא כן כי בסוף זה עניין של כסף. הייתי מנוי והגעתי קבוע למשחקים עוד לפני עונת הגמר גביע ולפני שחזרנו להיות רלוונטיים. הרבה אוהדים שהיו אז פשוט יחתכו עכשיו כי יש גבול. קבוצה שאין לה שאיפות לשום דבר זה פשוט חוג במתנס.

[mention]Charlie[/mention]

בהתהוות…. חכה

Red_man
קיבל.ה  1352 לייקים

Charlie כתב: 01 יוני 2025, 02:01
Red_man כתב:@Deep red

@Charlie

בהתהוות…. חכה

מה ההבדל בין לקרוא למישהו מחבל לבין לקרוא לו נאצי?
אם הם יבצעו כשהם יבצעו פעולת טרור אז נדבר. ארגון האוהדים היחיד בארץ שקרוב להגדרה של ארגון טרור זה הלה פמיליה בגלל תנועת כהנא חיי. הם היחידים שמניפים קבוע דגל של ארגון טרור ביציע
Charlie
קיבל.ה  854 לייקים

Red_man כתב:
Red_man כתב:@Deep red

@Charlie

בהתהוות…. חכה

אם הם יבצעו כשהם יבצעו פעולת טרור אז נדבר. ארגון האוהדים היחיד בארץ שקרוב להגדרה של ארגון טרור זה הלה פמיליה בגלל תנועת כהנא חיי. הם היחידים שמניפים קבוע דגל של ארגון טרור ביציע
לה פמיליה זה הצד השני של אותו המטבע.
כהנא חי נכנס לרשימת ארגוני הטרור משיקולים פוליטיים צרים. כנ"ל פסילתם של הרב כהנא בשעתו וממשיכי דרכו לאחרונה. הכל ציני.
בארה"ב אגב הוציאו את כהנא חי מהרשימה.

נחכה ונראה מה תהיה תגובת חבריך באולטראס לתביעות האישיות, ההרחקות ממשחקי הקבוצה כולל בחוץ וכן האיסור על מכירת מרצ׳נדייז הנושאים את שם או סמל המועדון.
Red_man
קיבל.ה  1352 לייקים

Charlie כתב: 01 יוני 2025, 02:10
Red_man כתב:
בהתהוות…. חכה

כהנא חי נכנס לרשימת ארגוני הטרור משיקולים פוליטיים צרים. כנ"ל פסילתם של הרב כהנא בשעתו וממשיכי דרכו לאחרונה. הכל ציני.

נחכה ונראה מה תהיה תגובת חבריך באולטראס לתביעות האישיות, ההרחקות ממשחקי הקבוצה כולל בחוץ וכן האיסור על מכירת מרצ׳נדייז הנושאים את שם או סמל המועדון.
:rofl: :rofl: חבריי לאולטראס זה מדהים, אנשים פה על אוטומט שזה משהו.
פעם ראשונה בערך שאני מגן עליהם כי טרוריסטים הם לא וזהו הם חבריי. רוצה לקרוא להם ארגון פשע? אני זורם. אבל הם לא התפוצצו עם חגורת נפץ באמצע הארנה על רקע לאומני. אם הם יגיעו לשם אז אני מבטיח לך להיות הראשון שמביא את השב״כ אליהם.

אגב, ללכת להם על הכיס זה הדבר היחיד שיעבוד. במאבק נגד ארגוני פשיעה וטרור מה שבסוף מנצח אותם ומפרק אותם זה דווקא המאבק הכלכלי. יודע על מה אל קפונה נכנס בסוף לכלא?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1855 לייקים

Charlie כתב: 01 יוני 2025, 02:10 כהנא חי נכנס לרשימת ארגוני הטרור משיקולים פוליטיים צרים.
אתה אומר שההכרזה עליהם כארגון טרור בכלל לא קשורה לעובדה שפעילי התנועה ביצעו פיגועים.
(אני מניח שהתבלבלת או הלכת בעקבות רד_מן ושכחת את התנועה המקורית, "כך", ולא עשית פה טריק של להתייחס דווקא לפלג הפורש ולא לתנועה העיקרית)
אם התנועה הוכרזה כארגון טרור רק מסיבות של ציניות פוליטית, אני מניח שיש לך בשלוף רשימה של עוד כמה וכמה ארגונים שהפעילים שלהם ביצעו פיגועים אבל הארגון לא הוכרז כארגון טרור והזרוע הפוליטית שלו לא נפסלה מהשתתפות בבחירות.
אשמח לשמוע על שניים-שלושה מהם.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
תא מרבוטא
קיבל.ה  618 לייקים

זה ממש לא משנה אם האולטרס עןנים או לא להגדרת ארגון טרור/פשיעה

יש אנשים שבשם האולטרס/בהתחזות לאולטרס/במקביל לחברותם באולטרס פועלים בבריונות ובעבריינות

וצריך לתפוס ולהעניש אותם
עובדיה
קיבל.ה  254 לייקים

Charlie כתב: 01 יוני 2025, 02:10
Red_man כתב:
בהתהוות…. חכה

תנועת כ"ך היא ארגון טרור, גלגול של המחתרת היהודית שהתנקשה בראשי הערים ברש"פ, וזו שניסתה להוציא לפועל פיגוע המוני בהר הבית שיוביל להשמדת מסגד אל אקצא. את השב"כ תשלח ללה פמיליה שהיא הגלגול היודו-נאצי העדכני של כ"ך והזרוע הצבאית הלכה למעשה של הימין הפופוליסטי-נאונאצי בישראל.

ארגון אולטראס הפועל בגלגולו הנוכחי למעשה, בהיעדר פעולות מאורגנות נגד הארגון היודו נאצי הזו, הוא סתם ארגון למטרות דופמין ורווח. אין שם כלום. לצערי.
רק הפועל
קיבל.ה  2591 לייקים

אם חלילה עופר עוזב כל הארגון העלוב הזה צריך להיות מוקצה על ידי כל מי שמחשיב עצמו כאוהד הקבוצה כולל כולם
Nati
קיבל.ה  1889 לייקים

רק הפועל כתב:אם חלילה עופר עוזב כל הארגון העלוב הזה צריך להיות מוקצה על ידי כל מי שמחשיב עצמו כאוהד הקבוצה כולל כולם
אתה מוכן פעם אחת להפסיק עם הפאניקה שלך
רק הפועל
קיבל.ה  2591 לייקים

Nati כתב: 01 יוני 2025, 14:36
רק הפועל כתב:אם חלילה עופר עוזב כל הארגון העלוב הזה צריך להיות מוקצה על ידי כל מי שמחשיב עצמו כאוהד הקבוצה כולל כולם
בוא נראה עד ככה אם חלילה הקבוצה תתפרק , הפניקה מוצדקת כי יש פה גייס חמישי יותר גרוע מכל שימון ושאר ירקות
ברנדון מלכה
קיבל.ה  68 לייקים

רק הפועל כתב:
Nati כתב: 01 יוני 2025, 14:36
בוא נראה עד ככה אם חלילה הקבוצה תתפרק , הפניקה מוצדקת כי יש פה גייס חמישי יותר גרוע מכל שימון ושאר ירקות
פאניקה בצד,
איזה הישג ראלי יכול להיות לאולטראס מלבד עזיבתו של עופר?
אם הם לא מתכוונים לרדת מהעץ בעניין יד אליהו, מה נשאר להם לעשות חוץ מלעזוב הכל ולחפש כיוון בחיים?
בעניין אולם להפועל, כתבתי את זה עוד כשכולם דיברו על ערבויות ותשלום לארכיטקט- לא יקום אולם בלעדי להפועל בת"א. לעריה, לדעתי, אין אינטרס בהקמה של אולם מתחרה לאולם שבבעלותה.
אין הצדקה לשתי ארנות בתא. מה שיקום, ביום מן הימים, הוא אולם שיחליף את יד אליהו וישמש את שתי הקבוצות.
יד אליהו אולם ישן שהיה צריך לההרס מזמן. הוא יושב על קרקע יקרה באזור מתפתח ולכן ההתכנות קיימת.
לכן, לדעתי, לא תקום בשורה מהכיוון הזה שתרצה את האגף האידאולוגי בתנועה. הפועל לא יכולה לוותר על הכנסות מאולם גדול אחרת תקרוס כלכלית כמו העמותה.
אחד הצדדים חייב לנצח.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  407 לייקים

אם אני עופר, ואם אני מחליט לעזוב, אני גם עושה מכירת חיסול וגם נותן את הקבוצה במתנה לשאול. נקמה מושלמת לחלאות האלה, פחות כיפית לקהל הרחב והשפוי. אבל אם אין יותר הפועל תחרותית - שיהנו עם הפועל עלובה ושאול בתור בעלים.
redrony
קיבל.ה  905 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 01 יוני 2025, 18:06 אם אני עופר, ואם אני מחליט לעזוב, אני גם עושה מכירת חיסול וגם נותן את הקבוצה במתנה לשאול. נקמה מושלמת לחלאות האלה, פחות כיפית לקהל הרחב והשפוי. אבל אם אין יותר הפועל תחרותית - שיהנו עם הפועל עלובה ושאול בתור בעלים.
נקמה מושלמת במי??
התגובה הכי הזויה שקראתי פה
אם הוא עושה את זה גם הם. מקבלים מה שהם רוצים וגם יגידו ״אמרנו לכם״
יש רק צד אחד שייפגע מדבר כזה
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  407 לייקים

redrony כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב: 01 יוני 2025, 18:06 אם אני עופר, ואם אני מחליט לעזוב, אני גם עושה מכירת חיסול וגם נותן את הקבוצה במתנה לשאול. נקמה מושלמת לחלאות האלה, פחות כיפית לקהל הרחב והשפוי. אבל אם אין יותר הפועל תחרותית - שיהנו עם הפועל עלובה ושאול בתור בעלים.
נקמה מושלמת במי??
התגובה הכי הזויה שקראתי פה
אם הוא עושה את זה גם הם. מקבלים מה שהם רוצים וגם יגידו ״אמרנו לכם״
יש רק צד אחד שייפגע מדבר כזה
הייתי מאוד ברור. אנחנו פשוט חושבים אחרת.
בר קולמוסא
קיבל.ה  703 לייקים

הנקמה המושלמת (שלא נדע) היא להחזיר את הקבוצה לעמותה ולרמי יחד עם החובות של העמותה.
ranjef
קיבל.ה  1505 לייקים

רועי פוליטי יוציא אותנו מהבוץ במקרה כזה
yoni143
קיבל.ה  72 לייקים

לא הבנתם עדיין מי אלה אולטראס הפועל , אידיאולוגיה של הם מעל כולם, הם קובעים הכל. איפה נשחק, את מי לעןדד , את מי לשנןא, ןאם לא תתיישרו תקבלו מכות, קללות וזריקת דברים הביתה .

עופר יכןל להתחנף אליהם עד מחר , אם הם ננעלו על בן אדם נגמר הסרט. תשאלו את סמי סגול, אלי טביב, מוני הראל, משה תאומים, ניסנוב (דווקא אצלהם המחאה די מוצדקת) , אני חושב שהם לא יוותרו עד שינאי ילך. הם לא רוצים בטןבת הפועל רק בטובת עצמם.
שליחת תגובה