עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
joshsoos
קיבל.ה  359 לייקים

בכל הכבוד לעופר, כל בעלים שיבוא ולא ייכנע להם יקבל את היחס הזה, פחות או יותר.
הרי אף אחד בכלל לא מתייחס לדבר הפשוט הזה, של מו"מ מולם, נתפס כשגרה והכי טבעי שבעולם כאילו הם מייצגים מישהו חוץ מעצמם.
עופר עושה טונות של טעויות, וחלקן בזיוניות כמו ההחלטה הזו על עודד נחמן, אבל השורה התחתונה לא משנה- אי אפשר לדבר או להתפשר עם כת, או שייכנע להם כמו כל הבעלים או שיילכו לו על הראש.
רק הפועל
קיבל.ה  2578 לייקים

אבל זה העקב אכילס של עופר כנראה אין מה לעשות , גם לאוהדי החלאות הוא הגיב שקיללו אותו ....
joshsoos
קיבל.ה  359 לייקים

Red_man כתב: 31 מאי 2025, 12:37 @Shacham
אתה בסה"כ עושה כאן עכשיו מה שאתה מתלונן שהעמותה עושה - מחליט דברים בשם כל הקהילה.
יש את הכמה מאות שיד אליהו מבחינתם זה סיבה לצאת למלחמת עולם, יש עוד המון אנשים שלא שברו את הכלים אבל זה עדיין צעד שלא עובר להם חלק בגרון, ביניהם אפילו כאלה שכן מגיעים ליד אליהו או הגיעו עד נקודה מסוימת (אני ביניהם). וכרגע המגמה שאני שומע עליה היא בעיקר אנשים שכן הגיעו ליד אליהו אחרי המעבר, ועכשיו כבר לא (שוב, אני). בין אם זה בגלל מחירי הכרטיסים החזיריים, הרחקת אוהדים ספציפיים, ההכרזה על ניתוק הקשרים עם הארגון או סתם עייפות מהפיאסקו המתמשך שהיא העונה הזאת - כל אחד והסיבות שלו.
אם רק הם לא היו מתנהגים כמו מפלגת השלטון והולכים להצבעה אולי היינו יודעים מה דעת חברי העמותה באמת.
שני הצדדים למדו היטב מהמדריך למשתמש של מפלגת השלטון איך לזיין את כולנו.
מה אתה רומז, שזה כי האולטראס קיבלו את ה200 כרטיסים שלהם ל5?
אם זה היה המדד אז לא הייתה אף מחאה נגד אף בעלים בהיסטוריה.
לא רק הכרטיסים. עובדה שהם הצליחו לשמור אותם בשקט למרות שהם מכרו כל דבר אפשרי במועדון הזה. אפילו כשמכרו את וורמוט למכבי יום אחרי דרבי הייתה מחאה עצלה לגמרי.
https://sports.walla.co.il/item/3722816
בעל תפקיד מ2010... איכשהו שרד את כל העברות הבעלות =)
תא מרבוטא
קיבל.ה  616 לייקים

מילפורד כתב: 31 מאי 2025, 12:36 לצערי הרב, נוצר פה מצב של מלחמה בין עופר לבין האולטראס.
הייתי מעדיף שלא תהיה מלחמה כזאת, והאמת שאני לא רוצה לקחת צד במלחמה הזאת.
אבל לא יכול להימנע מהתחושה, שאם האולטראס ינצחו, זה אומר שכולם יפסידו.
אולי הדרך לפיתרון בסוף היא שאוהדים שנחשבים כדמויות מפתח ידברו עם ראשי האולטראס. ועם ינאי.
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  866 לייקים

@Red_man
לא רק הכרטיסים. עובדה שהם הצליחו לשמור אותם בשקט למרות שהם מכרו כל דבר אפשרי במועדון הזה. אפילו כשמכרו את וורמוט למכבי יום אחרי דרבי הייתה מחאה עצלה לגמרי.
אתה מתבלבל, דווקא הניסנובים עם כל הדברים הרעים שעשו, מכירת שחקנים למכבי זה לא אחד מהם.

המכירה של ורמוט הייתה תחת רמון, והיו מחאות מול הבית שלו (שלב שהאולטראס עוד לא הגיעו איתו עם עופר) גם לפניה וגם אחריה, וזמן לא גדול אחרי זה רמון עזב את הקבוצה.
Charlie
קיבל.ה  848 לייקים

מילפורד כתב:לצערי הרב, נוצר פה מצב של מלחמה בין עופר לבין האולטראס.
הייתי מעדיף שלא תהיה מלחמה כזאת, והאמת שאני לא רוצה לקחת צד במלחמה הזאת.
אבל לא יכול להימנע מהתחושה, שאם האולטראס ינצחו, זה אומר שכולם יפסידו.
אם האולטראס ינצחו - אין יותר הפועל תל אביב

הפועל לא תהיה נס ציונה, ולא אליצור אשקלון כמו שהזכירו פה.

היא פשוט לא תהיה. אי אפשר לחזור אחורה למציאות של 2022.
redrony
קיבל.ה  900 לייקים

אני שוב אשאל - פרקטית מהנקודה הזו. מה ההצעה?
הקהילה לא עם האולטראס, חד משמעית. איך יוצאים מהמשבר הזה, כאשר אנחנו כולנו מסכימים שטובת המועדון מעל הכל. אפשר להתווכח מה היא טובת המועדון אבל אני חושב שהרב המוחלט רוצה קבוצה השגית שתשמור על הזהות שלה. אפשר להתווכח מהי הזהות…
אני אוהד הפועל יותר מ 40 שנה, נח לי עם מה שקורה בכדורסל מבחינת זהות המועדון, כולל הצפרדע של יד אליהו, אבל זה אני
Red_man
קיבל.ה  1339 לייקים

Shacham כתב: 31 מאי 2025, 13:18 @Red_man
אתה מתבלבל, דווקא הניסנובים עם כל הדברים הרעים שעשו, מכירת שחקנים למכבי זה לא אחד מהם.

המכירה של ורמוט הייתה תחת רמון, והיו מחאות מול הבית שלו (שלב שהאולטראס עוד לא הגיעו איתו עם עופר) גם לפניה וגם אחריה, וזמן לא גדול אחרי זה רמון עזב את הקבוצה.
זוכר שזה היה תחת רמון ובוא לא הייתה מחאה מטורפת.
תסתכל על מה שג׳וסוס כתב זה מסכם הכל בצורה מצוינת. עופר עשה טונות של טעויות והם כת
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1855 לייקים

redrony כתב: 31 מאי 2025, 13:25 אני שוב אשאל - פרקטית מהנקודה הזו. מה ההצעה?
הקהילה לא עם האולטראס, חד משמעית. איך יוצאים מהמשבר הזה, כאשר אנחנו כולנו מסכימים שטובת המועדון מעל הכל. אפשר להתווכח מה היא טובת המועדון אבל אני חושב שהרב המוחלט רוצה קבוצה השגית שתשמור על הזהות שלה. אפשר להתווכח מהי הזהות…
אני אוהד הפועל יותר מ 40 שנה, נח לי עם מה שקורה בכדורסל מבחינת זהות המועדון, כולל הצפרדע של יד אליהו, אבל זה אני
נראה לי שהכי טוב שעופר יתחיל להתנהג כמו בנאדם נורמלי וגם ינסה להבין איך מרגישים אוהדים של קבוצה (אוהדים אמיתיים, לא אנשים שהולכים למשחקים כדי לאותת על עצמם דברים), ואז לכולם (יותר נכון לרוב המוחלט של האוהדים) יהיה קל מאוד "להצטרף למחנה שלו" וכמובן שנוכל ליהנות מכל הרצון הטוב שלו, מההשקעה הכספית והרגשית שלו וכו' וכו'.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
איש גדול
קיבל.ה  58 לייקים

אז אני אגיד שוב
פרקטית פשוט להתעלם
שיבןאו למשחקי חוץ עם החולצות של הלא באים שיקללו ושיהיה להם לבריאות.
תתייחס אליהם כמו אוויר גם יצא להם האוויר.
אם תיקח כל מה שהם עושים ותקצין את זה ותענה לאוהדים שמקללים אותך ותתחיל לחפש בני משפחה של אנשי האולטראס ותפתח גם איתם חזית ותענה לכל אחד שכותב משהו בטוויטר ותשלח את משרד הכרטיסים לכל אחד שרושם ביקורת וכל היום תתעסק בחרא אז בסוף המחאה תנצח וכמו שאמרת הפועל תפסיד
די אתה בן אדם בן 50 שהגיע הכי רחוק שאפשר בחיים.
תן להם להרגיש אוויר זה יגמור אותם.
כשאתה עונה להם ומתעסק בהם ונלחם בהם בחזרה זה רק נותן להם תחושה שהם רלוונטים ושמה שהם עושים עובד.
אלון1
קיבל.ה  132 לייקים

לא בטוח שרוב הקהילה לא עם האולטראס אני רואה את זה עם יתרון קל "למחנה עופר".
אני מאמין שנגיד היית קבוצה נוספת בשם הפועל אולטראס תל אביב היו מביאים כמות קהל זהה לזאת שלנו.
דבר נוסף שמטריד אותי שהרגשתי האישית שעופר לא יהיה פה יותר מכמה שנים.
לא נראה שהולך להיות פה עשרות שנים כמו שמעון במכבי.
בלי קשר צריך לנסות לעשות סולחה/מפגש פנינו לאן
כי דיי המצב בלתי נסבל.
redrony
קיבל.ה  900 לייקים

טקנו, בוא לא נכנס לאוהדים אמיתיים או לא. אין לך שום אפשרות להחליט מי אוהב אמיתי ומי לא: יש קהילה שמורכבת מכל מיני סוגים של אנשים ואוהדים, אין אוהד ששווה יותר מהשני
ואני מסכים, עופר צריך להבין את הקהילה יותר, לא הייתי הולך ל ״שיתנהג כמו בן אדם״. יש לו תפיסה מסוימת שצריך לקרב אותה יותר לקהילה. אבל הוא מי שהוא, וזה גם כנראה מה שהביא אותו להיות אדם מצליח ועשיר. אני גם כתבתי לו בפרטי שיתעלם מהם, ההתייחסות אליהם רק עושה נזק לכולם.
ואחרי שהבנו מה עופר צריך לעשות מה עם השאר?
קהל שפוי, אולטראס
redrony
קיבל.ה  900 לייקים

אלון1 כתב: 31 מאי 2025, 13:54 לא בטוח שרוב הקהילה לא עם האולטראס אני רואה את זה עם יתרון קל "למחנה עופר".
אני מאמין שנגיד היית קבוצה נוספת בשם הפועל אולטראס תל אביב היו מביאים כמות קהל זהה לזאת שלנו.
דבר נוסף שמטריד אותי שהרגשתי האישית שעופר לא יהיה פה יותר מכמה שנים.
לא נראה שהולך להיות פה עשרות שנים כמו שמעון במכבי.
בלי קשר צריך לנסות לעשות סולחה/מפגש פנינו לאן
כי דיי המצב בלתי נסבל.
אתה טועה בענק. לרב הקהל נשבר מהם הרבה לפני עופר
בר קולמוסא
קיבל.ה  703 לייקים

אין שום סימטריה בעיני בין ינאי לאולטראס. אם עופר עכשיו מחליט להתעלם ולהוריד להבות, האולטראס ימשיכו לקלל, להחרים, לנהוג באלימות. אם האולטראס יחליטו להנמיך להבות ולהפסיק לקלל, גם עופר ינמיך להבות. יש פה צד אחד שיצא למלחמה נגד המועדון (הם כבר קוראים לו מ״כ עופר) ומוכן לשרוף אותו. יש פה צד אחר שמשקיע בצורה בלתי פרופורציונלית במועדון. האם עופר תמיד צודק? לא, אבל אף אחד לא. מעדיף את היד הקשה של עופר מהיד הרכה של רמי וכל המצקצקים בקריצה.
redrony
קיבל.ה  900 לייקים

בר קולמוסא כתב: 31 מאי 2025, 14:00 אין שום סימטריה בעיני בין ינאי לאולטראס. אם עופר עכשיו מחליט להתעלם ולהוריד להבות, האולטראס ימשיכו לקלל, להחרים, לנהוג באלימות. אם האולטראס יחליטו להנמיך להבות ולהפסיק לקלל, גם עופר ינמיך להבות. יש פה צד אחד שיצא למלחמה נגד המועדון (הם כבר קוראים לו מ״כ עופר) ומוכן לשרוף אותו. יש פה צד אחר שמשקיע בצורה בלתי פרופורציונלית במועדון. האם עופר תמיד צודק? לא, אבל אף אחד לא. מעדיף את היד הקשה של עופר מהיד הרכה של רמי וכל המצקצקים בקריצה.
בדיוק כך, עופר הבעלים, הוא קיבל החלטה. סבירה לדעת הרב המוחלט (הכרחית בעיניי). יש חלק זעום בקהל שלא מקבל אותה. מחרימים, מקללים, מפלגים (שרים בבלומפילד נגדו ומקבלים שריקות בוז)
האם הוא יכול להתנהל מולם חכם יותר? כנראה,
מצד שני, הוא מקבל איומים לפרטי (יודע כי ראיתי) ואוכל מלא חרא וכן, הוא עדיין לא למד להתנהל מולם.
אני מזכיר לכם שוב, האנשים האלה מהלכים אימים גם על חלק ג מאוהדי הפועל הרבה לפני שעופר הגיע. הם לא אנשים טובים, לא מדבר על כל האולטראס אלא על הגרעין העברייני בו
איש גדול
קיבל.ה  58 לייקים

בר קולמוסא כתב: 31 מאי 2025, 14:00 אין שום סימטריה בעיני בין ינאי לאולטראס. אם עופר עכשיו מחליט להתעלם ולהוריד להבות, האולטראס ימשיכו לקלל, להחרים, לנהוג באלימות. אם האולטראס יחליטו להנמיך להבות ולהפסיק לקלל, גם עופר ינמיך להבות. יש פה צד אחד שיצא למלחמה נגד המועדון (הם כבר קוראים לו מ״כ עופר) ומוכן לשרוף אותו. יש פה צד אחר שמשקיע בצורה בלתי פרופורציונלית במועדון. האם עופר תמיד צודק? לא, אבל אף אחד לא. מעדיף את היד הקשה של עופר מהיד הרכה של רמי וכל המצקצקים בקריצה.
אין ספק שמי שהתחיל זה האולטראס
אבל כשעופר מרים את הלהבות בחזרה האולטראס מרגישים במקום הכי גבוה שלהם ושהם בדרך הנכונה להעיף אותו.
לדעתי היום הם מרגישים שהמחאה שלהם בשיא מאז תחילתה וזה רק יגרום להם להגביר עוד תלהבות.
אם עופר יתעלם מהם ויתן להם להרגיש אוויר ושמה שהם עושים לא מזיז לו זה מה שיגמור אותם.
redrony
קיבל.ה  900 לייקים

איש גדול כתב: 31 מאי 2025, 14:07
אין ספק שמי שהתחיל זה האולטראס
אבל כשעופר מרים את הלהבות בחזרה האולטראס מרגישים במקום הכי גבוה שלהם ושהם בדרך הנכונה להעיף אותו.
לדעתי היום הם מרגישים שהמחאה שלהם בשיא מאז תחילתה וזה רק יגרום להם להגביר עוד תלהבות.
אם עופר יתעלם מהם ויתן להם להרגיש אוויר ושמה שהם עושים לא מזיז לו זה מה שיגמור אותם.
בזה אני מסכים אגב ב 100%. כל התייחסות אליהם מאכילה את החיה הזו
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1855 לייקים

redrony כתב: 31 מאי 2025, 13:56 טקנו, בוא לא נכנס לאוהדים אמיתיים או לא. אין לך שום אפשרות להחליט מי אוהב אמיתי ומי לא: יש קהילה שמורכבת מכל מיני סוגים של אנשים ואוהדים, אין אוהד ששווה יותר מהשני
ואני מסכים, עופר צריך להבין את הקהילה יותר, לא הייתי הולך ל ״שיתנהג כמו בן אדם״. יש לו תפיסה מסוימת שצריך לקרב אותה יותר לקהילה. אבל הוא מי שהוא, וזה גם כנראה מה שהביא אותו להיות אדם מצליח ועשיר. אני גם כתבתי לו בפרטי שיתעלם מהם, ההתייחסות אליהם רק עושה נזק לכולם.
קהל שפוי, אולטראס
כשכתבתי "אוהדים אמיתיים" לא התכוונתי לדרג אוהדים, אלא להבחין בין אוהדים שהקבוצה חשובה להם רגשית לבין אנשים שמגיעים למשחקים כי זה מעניין אותם, כי זה אירוע חברתי, כי זה סמל סטטוס או כל סיבה אחרת שאינה קשר רגשי עם הקבוצה (קשר שקיים גם אצל אנשים שלאו דווקא מגיעים למשחקים, אגב).
ב"להתנהג כמו בן אדם" הכוונה לא להתנקם בבני משפחה של אנשים שהוא מסוכסך איתם, לא לפזר הבטחות שאין כוונה לקיים, לא להודיע שתקבל את החלטת הבורר ואז להודיע שאתה לא מקבל אותה וכו' וכו'. פשוט להתנהג כמו אדם סביר והגיוני.

בקיצור, לדעתי, אם הוא קצת יותר יבין את היחס שלנו להפועל, וקצת יפסיק עם הטעויות הגסות וההתנהלות הלא סבירה בעליל - הרוב המוחלט של האוהדים יקבל בשמחה את עסקת החבילה שהוא מייצג.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
תא מרבוטא
קיבל.ה  616 לייקים

teknoboy כתב: 31 מאי 2025, 13:41
נראה לי שהכי טוב שעופר יתחיל להתנהג כמו בנאדם נורמלי וגם ינסה להבין איך מרגישים אוהדים של קבוצה (אוהדים אמיתיים, לא אנשים שהולכים למשחקים כדי לאותת על עצמם דברים), ואז לכולם (יותר נכון לרוב המוחלט של האוהדים) יהיה קל מאוד "להצטרף למחנה שלו" וכמובן שנוכל ליהנות מכל הרצון הטוב שלו, מההשקעה הכספית והרגשית שלו וכו' וכו'.
אז איך מדברים איתו ומי?
redrony
קיבל.ה  900 לייקים

טקנו, רב האוהדים כבר מקבלים אותו, עם סייגים מסוימים. וכן, אני מסכים עם כל מה שכתבת. הסיפור עם נאמן מיותר לגמרי אבל בוא, זה לא התחיל שם
כולם צריכים להוריד להבות, בוודאי שעופר. חייב לדעת להתנהל.
מה שאני רוצה זה שתהיה אפס אלימות בקהל של הפועל. שנקבל אפס עונשים ושלא יהיו אוהדים שיהיה להם אינטרס ראשי שהוא לא ההצלחה המקצועית של הקבוצה. כל עוד הפועל משחקים באדום וקוראים לנו הפועל תל אביב אני בסדר עם הרב. כמובן כל עוד הדברים נעשים בצורה חוקית
הפלג הראשי שמתנגד לו כבר מזמן לא שם את המועדון בתור אינטרס ראשי
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1855 לייקים

redrony כתב: 31 מאי 2025, 14:53 טקנו, רב האוהדים כבר מקבלים אותו, עם סייגים מסוימים. וכן, אני מסכים עם כל מה שכתבת. הסיפור עם נאמן מיותר לגמרי אבל בוא, זה לא התחיל שם
מה שאני רוצה זה שתהיה אפס אלימות בקהל של הפועל. שנקבל אפס עונשים ושלא יהיו אוהדים שיהיה להם אינטרס ראשי שהוא לא ההצלחה המקצועית של הקבוצה. כל עוד הפועל משחקים באדום וקוראים לנו הפועל תל אביב אני בסדר עם הרב. כמובן כל עוד הדברים נעשים בצורה חוקית
לא במקרה התייחסתי רק לעופר ולא לאולטרס. לדעתי איתם זה כבר אבוד.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1855 לייקים

תא מרבוטא כתב: 31 מאי 2025, 14:37
teknoboy כתב: 31 מאי 2025, 13:41
אז איך מדברים איתו ומי?
זה תלוי בעיקר בו.
הוא כבר הודיע פה שהוא רוצה\מוכן לשמוע מאוהדים. נחיה ונראה עד כמה זה קשור למציאות ועד כמה זה היה סתם צרור מילים שיצא מהמקלדת שלו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
redrony
קיבל.ה  900 לייקים

teknoboy כתב: 31 מאי 2025, 14:58
redrony כתב: 31 מאי 2025, 14:53 טקנו, רב האוהדים כבר מקבלים אותו, עם סייגים מסוימים. וכן, אני מסכים עם כל מה שכתבת. הסיפור עם נאמן מיותר לגמרי אבל בוא, זה לא התחיל שם
לא במקרה התייחסתי רק לעופר ולא לאולטרס. לדעתי איתם זה כבר אבוד.
אז לצערי אנחנו מסכימים על הכל
אדום אש
קיבל.ה  142 לייקים

Nati כתב: 31 מאי 2025, 10:49
אדום אש כתב:תומך עופר ויד אליהו, אבל זה כבר נהיה מוגזם.
באמת שאין לי מילים להצדיק את המהלך הקטנוני והמביש הזה.
באסה איתך עופר. דברים כאלה לא יורדים בגרון.
המהלך אולי לא יורד בגרון.
אבל לעומת מה שעושים לו,אפשר קצת להבין מה קורה למישהו שיותר ויותר דוחפים אותו לפינה.
כנראה שהפגיעה בבת שלו כבר יותר מדי בשבילו.
מעניין איך כל אלו עם לא יורד בגרון היו מגיבים אם היו פוגעים להם בילדים.ואצלו זה לא ילדים.
זאת רק בת אחת שהוא מגדל לבד.
מבין שהפגיעה בבת שלו היא יותר מדי, לא דיברתי על זה ולא הזכרתי את זה. אבל לצוד ולנקום במישהו שהוא קרוב של מישהו שהוא ממתנגדייך או לדרוש ממנו סולידריות בתמורה לשמירה על סטטוס קוו קיים, למרות שאין לו קשר לזה, זו פרקטיקה של משטרים טוטאליטריים.
איפה עובר הגבול? האם כל מהלך יהיה מוצדק בשם ה"נראה איך אתה היית מגיב אם היו מקללים את הבת שלך"?
באופן כללי אתה עושה הכללה מאוד מסוכנת לטעמי.
מעבר לכך, זה שהוא מגדל אותה לבד, הקטע עם היתומה, באמת לא קשור ולא הופך את זה ליותר חמור, זה סתם לנגן על הרגשות באופן ציני.
ברנדון מלכה
קיבל.ה  66 לייקים

רק תחושה, נראה לי שהניהול החדש בהפועל רצה להפסיק עם ההטבות ההסתדרותיות ל"אנשי שלומנו" בכל מקרה. הסיטואציה הולידה את מצב הרוח וההזדמנות לעשות את זה.
עובדה שהמשפחה לא הרגישה בנח לתאר את המצב כפי שהוא באמת. כנראה שזה לא הכי נעים להודות בפינוקים שקיבלו כל השנים ע"ח המועדון.
במקום לשבת בשקט העדיפו לומר שמונעים מהם כניסה.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

redrony
קיבל.ה  900 לייקים

אני חושב שכל אלה שמזדעזעים מזה שהוא דיבר עם מישהו בן 72 (אני לא מת על זה בכלל, ואני לא יודע מה הקשר בן האדם לבין חתנו שאם אכן עשה את המיוחס לו, מדובר בעבריין) נורא קל להם להעלים עין ממה שקורה פה כבר יותר מ15 שנה ותרבות נוראית שהביאו עלינו. הפועל צריכים להיות כמה שיותר נקיים מזה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1855 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 31 מאי 2025, 15:32
רק תחושה, נראה לי שהניהול החדש בהפועל רצה להפסיק עם ההטבות ההסתדרותיות ל"אנשי שלומנו" בכל מקרה. הסיטואציה הולידה את מצב הרוח וההזדמנות לעשות את זה.
עובדה שהמשפחה לא הרגישה בנח לתאר את המצב כפי שהוא באמת. כנראה שזה לא הכי נעים להודות בפינוקים שקיבלו כל השנים ע"ח המועדון.

הוא באמת קיבל הזמנות, אבל לא מהפועל אלא מהאיגוד, בגלל התפקידים שהוא מילא שם בעבר.

אתה יודע מה הכי הסתדרותי בעולם? שהבוס שולח את הפקידים שלו להתנקם באנשים בגלל אינטרסים אישיים שלא קשורים אליהם.

בפעם הלא יודע כמה: עופר קיבל מתנה (מבחינת דעת הקהל של האוהדים) מהיקום וזה שהאולטרס, שגם ככה נמאסו פחות או יותר על כולם, החליטו להילחם בו בדרכים באמת הזויות.
כל מה שהוא צריך לעשות זה להתנהג כמו אדם סביר וכראוי למעמדו, והניצחון בקרב הזה מובטח לו.
איכשהו הוא מצליח לעשות כל טעות אפשרית ובמקום לנצח בגדול את הארגון הקקיוני שהוא נלחם בו, הוא נתקע בבוץ של מלחמת נצח שהולכת להשמיד את הפועל.
(כל דמיון לסיטואציה של מדינת ישראל מקרי בהחלט, או שלא)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  57 לייקים

אם רוצים להפסיק אם זה אז לא עושים את זה בפלייאוף ולא עוצרים את זה בגלל קרבה משפחתית לאולטראס. אני גם לא יודע אם יש מדיניות כזאת, עופר דווקא שמח להצטלם עם אנשים כמו משה סיני, שביט אלימלך ופיני בלילי על הפרקט.
בכל מקום בכל מגרש, איפה שתשחקי אני שם, אני בא בכל מצב, ובכל מקום לסמל האדום, גם אם תשחקי בשדה מוקשים, כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
איש גדול
קיבל.ה  58 לייקים

אין בעיה להחליט החלטה כזאת
תעשו את זה בסוף העונה בצורה מסודרת ובלי קשר לאולטראס.
עוד שניה נגמרת העונה
זה הזמן?
Nati
קיבל.ה  1870 לייקים

teknoboy כתב:
אז עכשיו אתם גם מחליטים מי אוהד אמיתי,ומי לא.
Nati
קיבל.ה  1870 לייקים

teknoboy כתב:
redrony כתב: 31 מאי 2025, 13:56 טקנו, בוא לא נכנס לאוהדים אמיתיים או לא. אין לך שום אפשרות להחליט מי אוהב אמיתי ומי לא: יש קהילה שמורכבת מכל מיני סוגים של אנשים ואוהדים, אין אוהד ששווה יותר מהשני
קהל שפוי, אולטראס
כשכתבתי "אוהדים אמיתיים" לא התכוונתי לדרג אוהדים, אלא להבחין בין אוהדים שהקבוצה חשובה להם רגשית לבין אנשים שמגיעים למשחקים כי זה מעניין אותם, כי זה אירוע חברתי, כי זה סמל סטטוס או כל סיבה אחרת שאינה קשר רגשי עם הקבוצה (קשר שקיים גם אצל אנשים שלאו דווקא מגיעים למשחקים, אגב).
ב"להתנהג כמו בן אדם" הכוונה לא להתנקם בבני משפחה של אנשים שהוא מסוכסך איתם, לא לפזר הבטחות שאין כוונה לקיים, לא להודיע שתקבל את החלטת הבורר ואז להודיע שאתה לא מקבל אותה וכו' וכו'. פשוט להתנהג כמו אדם סביר והגיוני.

בקיצור, לדעתי, אם הוא קצת יותר יבין את היחס שלנו להפועל, וקצת יפסיק עם הטעויות הגסות וההתנהלות הלא סבירה בעליל - הרוב המוחלט של האוהדים יקבל בשמחה את עסקת החבילה שהוא מייצג.
לא לדרג???
הרי זה בדיוק מה שעשית גם בתגובה הזאת.
עם כל הכבוד,מי אתה שתקבע מי אוהד אמיתי,ומי לא?
אדום אש
קיבל.ה  142 לייקים

אין לי בעיה. אני אפילו בעד. שלא יהיו פרוטקציות ולא כלום.
אבל פה לא מדובר במהלך גורף, אלא בסימון אישי.
דרך אגב בתור חבר עמותה איזה 15 שנה הייתי מאוד שמח לדעת שהדברים האלה קיימים ושזה לא היה יוצא ככה. אבל כבר כולנו הבנו עם מי יש לנו עסק.
ברנדון מלכה
קיבל.ה  66 לייקים

teknoboy כתב:

הוא באמת קיבל הזמנות, אבל לא מהפועל אלא מהאיגוד, בגלל התפקידים שהוא מילא שם בעבר.

אתה יודע מה הכי הסתדרותי בעולם? שהבוס שולח את הפקידים שלו להתנקם באנשים בגלל אינטרסים אישיים שלא קשורים אליהם.

בפעם הלא יודע כמה: עופר קיבל מתנה (מבחינת דעת הקהל של האוהדים) מהיקום וזה שהאולטרס, שגם ככה נמאסו פחות או יותר על כולם, החליטו להילחם בו בדרכים באמת הזויות.
כל מה שהוא צריך לעשות זה להתנהג כמו אדם סביר וכראוי למעמדו, והניצחון בקרב הזה מובטח לו.
איכשהו הוא מצליח לעשות כל טעות אפשרית ובמקום לנצח בגדול את הארגון הקקיוני שהוא נלחם בו, הוא נתקע בבוץ של מלחמת נצח שהולכת להשמיד את הפועל.
(כל דמיון לסיטואציה של מדינת ישראל מקרי בהחלט, או שלא)
לא כתבתי במילה מה עופר היה או לא היה צריך לעשות.
כן חושב שזה מעניין לראות איך המשפחה בחרה להציג את הדברים. לא יודע מה זה "הזמנות מההתאחדות" ומה הפועל עושה בקשר לזה. דיברו גם על דברים אחרים.
ככה או ככה לא התייחסתי למה שהיה נכון לעשות. אני חושב שאף אחד פה לא באמת מכיר את הפרטים.

ברנדון מלכה
קיבל.ה  66 לייקים

בונדר כתב:

אם רוצים להפסיק אם זה אז לא עושים את זה בפלייאוף ולא עוצרים את זה בגלל קרבה משפחתית לאולטראס. אני גם לא יודע אם יש מדיניות כזאת, עופר דווקא שמח להצטלם עם אנשים כמו משה סיני, שביט אלימלך ופיני בלילי על הפרקט.
אז זה עניין של טיימינג?
יכול להיות. לא נכנס לזה.

ברנדון מלכה
קיבל.ה  66 לייקים

איש גדול כתב:

אין בעיה להחליט החלטה כזאת
תעשו את זה בסוף העונה בצורה מסודרת ובלי קשר לאולטראס.
עוד שניה נגמרת העונה
זה הזמן?
תמונה
לא מרגיש לי יותר מדי עניין לציבור הדבר הזה

Asafasraf
קיבל.ה  1465 לייקים

Shacham כתב:[mention]Red_man[/mention]

הניסנובים מכרו את שוינפלד למכבי, ואם היו מקבלים סכומים גבוהים, אז עוד שחקנים היו עוברים לשם.
ד״א, אצלם, חלוקת ההזמנות לאולטראס במשחקי חוץ שברה שיאים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1855 לייקים

Nati כתב: 31 מאי 2025, 15:57
teknoboy כתב:
קהל שפוי, אולטראס

לא לדרג???
הרי זה בדיוק מה שעשית גם בתגובה הזאת.
עם כל הכבוד,מי אתה שתקבע מי אוהד אמיתי,ומי לא?
תקרא שוב.
אני לא מדרג אוהדים, אני מבחין אנשים שבאים לראות ולהיראות באירוע חברתי שבמקרה הוא גם משחק כדורסל, שמגיעים למגרש כי זה סמל סטטוס וכו' (בקיצור מה שנקרא פעם "רולקסים") לבין אוהדים, שאלה האנשים שהקבוצה חשובה להם, שרוצים שהיא תנצח, שיש להם חלק בעולמם הרגשי וכו' וכו'. אפילו כתבתי במפורש שגם אם מישהו לא מגיע למשחקים אבל מתקיים אצלו קשר כזה לקבוצה - הוא אוהד שלה בדיוק כמו כל אוהד אחר.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
redrony
קיבל.ה  900 לייקים

טקנו. יש מצב שיש כמה כאלה על הפרקט. זה מספר זעום ולא רלוונטי ואני לא מבין כל כך את הקשר שלהם לשיחה. די ברור מה רב הקהל ״האמיתי״ רוצה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1855 לייקים

redrony כתב: 31 מאי 2025, 16:59 טקנו. יש מצב שיש כמה כאלה על הפרקט. זה מספר זעום ולא רלוונטי ואני לא מבין כל כך את הקשר שלהם לשיחה. די ברור מה רב הקהל ״האמיתי״ רוצה
גם אני לא מבין מה יש לדבר עליהם.
ניסיתי להסביר מי האנשים שעופר לא לגמרי מבין וצריך לעשות מאמץ כלשהו כדי להיכנס לראש שלהם.

אם כבר נגענו בזה - זה לא מצב בינארי, זה ספקטרום. יכול להיות (די בטוח) שהרבה אוהדים הם גם כאלה שיש להם עוד סיבות לבוא למשחק, ויכול להיות (די בטוח) שחלק מה"רולקסים" הם גם אוהדים.
זאת פינה שנכנסנו אליה כי נתי לא הבין אותי לגמרי, אפשר להתעלם מהמילה "אמיתיים" בהודעות הרלוונטיות וזהו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Nati
קיבל.ה  1870 לייקים

teknoboy כתב:
redrony כתב: 31 מאי 2025, 16:59 טקנו. יש מצב שיש כמה כאלה על הפרקט. זה מספר זעום ולא רלוונטי ואני לא מבין כל כך את הקשר שלהם לשיחה. די ברור מה רב הקהל ״האמיתי״ רוצה
גם אני לא מבין מה יש לדבר עליהם.
ניסיתי להסביר מי האנשים שעופר לא לגמרי מבין וצריך לעשות מאמץ כלשהו כדי להיכנס לראש שלהם.

אם כבר נגענו בזה - זה לא מצב בינארי, זה ספקטרום. יכול להיות (די בטוח) שהרבה אוהדים הם גם כאלה שיש להם עוד סיבות לבוא למשחק, ויכול להיות (די בטוח) שחלק מה"רולקסים" הם גם אוהדים.
זאת פינה שנכנסנו אליה כי נתי לא הבין אותי לגמרי, אפשר להתעלם מהמילה "אמיתיים" בהודעות הרלוונטיות וזהו.
ועוד איך הבנתי אותך.
ואתה כנראה לא שם לב.
מה שאתה עושה זה מדרג את רמת האהדה.
לדעתך יש אוהדים שלא צריך להקשיב לדעתם.כי לדעתך הם לא מספיק אוהדים.
שליחת תגובה