בסוף נגלה שהמשתמש ההזוי שטען פה שעופר מנסה לפרק את "הקבוצה של השמאל" צדק ושגם האולטראס בקנוניה.
עופר ינאי
בכל מקום בכל מגרש, איפה שתשחקי אני שם, אני בא בכל מצב, ובכל מקום לסמל האדום, גם אם תשחקי בשדה מוקשים, כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
אנחנו מדברים על בן אדם בן 72 שנתן המון להפועל.Red_man כתב: ↑30 מאי 2025, 21:39התעסקות מטומטמת וקטנונית אין ספק ועדיין זה שונה במהות ממה שפורסם. יש הבדל תהומי בין להרחיק אוהד לבין לא לתת הזמנות, חניה חינם ואירוח. להרחיק אוהד על דבר כזה זה חמור בטירוף ואסור שיקרה. לא לפנק אותו זה קטנוני אבל עדיין בתחום הלגיטימי.איש גדול כתב: ↑30 מאי 2025, 20:54שמישהו בבקשה יסביר לצחי שהבן אדם לא חייב לגנות כלום ואם הוא לא רוצה להיכנס לזה כי זה בעלה של הבת שלו זאת זכותו המלאה.בני12 כתב: ↑30 מאי 2025, 20:40 יוסי שטורם הביא:
התגובה (הלא רשמית, בקבוצת וואטסאפ) של צחי רייכנשטיין, מנכ"ל המועדון, לשיחה שהתקיימה עם עודד נחמן:
"הכל ספין
העניין פשוט מאוד:
1. שעודד נחמן קודם יגנה את החתן שלו. גבי ברגיג הוא חלק מהמארגנים של אלימות נגד עובדי המועדון ונגד אוהדים.
2. זאת הבקשה המינימלית ממנו ומאשתו לאור האלימות שאנו זוכים לה מהמשפחה שלהם.
2. רק אח"כ שיבוא בבקשות למתנות והטבות.
3. אנחנו לא הרחקנו. אנחנו לא משטרה.
4. הסברנו בנימוס שלו יצפו לפריוולגיות (פרקט, צמידים, חניות, אירוח)
5. עד שלא יגנו את המעורבים, אין מקום לנשיכת שפתיים מהצד שלנו.
6. שקט הוא רפש
7. די לצביעות
8. עודד ומשפחתו מוזמנים לרכוש כרטיסים כאחד האדם (בדיוק כמו כל אוהד. בדיוק כמוך)
9. המיקוד היחיד - המשחק בשלישי."
עצם זה שהוא מגיע ליד אליהו ולא מצטרף למחאה אומר מספיק על מה שהוא חושב על המחאה הוא לא צריך גם לצאת על בעלה של הבת שלו בפומבי אם לא בא לו.
שיפסיקו להתעסק בשטויות כבר וליצור גועל ושבאמת יתעסקו רק ביום שלישי
אני לא יודע איפה האמת אבל כמו שאמרתי מהתחלה מה ששאקו כותב לא ברור. עכשיו גם העמותה שהצטרפה לחגיגה ומחממת עוד יותר בכלל נפלא.
אין לי מושג מה הוא קיבל עד היום אבל כל מה שהוא קיבל עד היום הוא צריך להמשיך לקבל.
הוא לא צריך לשלם שום מחיר אבל שום מחיר על זה שהבת שלו התחתנה עם מישהו מהאולטראס והוא לא רוצה להיכנס לכל החרא הזה מסביב.
לא מבין איך זה לא ברור
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1163 לייקים
אני גורס שההסבר הוא שלשני הצדדים זין קטן ואגו גדול והם תמיד יעדיפו את טובתם האישית על פני טובת הקבוצה. עופר לא אוהד הפועל ולכן הוא לעולם לא יבין, והאולטראס אוהבים את הפועל קצת כמו שאלירן מלול אהב את מיכל סלה
-
- קיבל.ה 1350 לייקים
התחלתי בלומר שמדובר בהתעסקות מטומטמת וילדותית ובכל זאת יש הבדל תהומי בין לשלול מנוי שזה חמור בטירוף ואסור לבין לא לפנק באקסטרה שזה ילדותי אבל זה לא קרוב לאותם איזורי חיוג בכלל.איש גדול כתב: ↑30 מאי 2025, 21:50אנחנו מדברים על בן אדם בן 72 שנתן המון להפועל.Red_man כתב: ↑30 מאי 2025, 21:39התעסקות מטומטמת וקטנונית אין ספק ועדיין זה שונה במהות ממה שפורסם. יש הבדל תהומי בין להרחיק אוהד לבין לא לתת הזמנות, חניה חינם ואירוח. להרחיק אוהד על דבר כזה זה חמור בטירוף ואסור שיקרה. לא לפנק אותו זה קטנוני אבל עדיין בתחום הלגיטימי.איש גדול כתב: ↑30 מאי 2025, 20:54
שמישהו בבקשה יסביר לצחי שהבן אדם לא חייב לגנות כלום ואם הוא לא רוצה להיכנס לזה כי זה בעלה של הבת שלו זאת זכותו המלאה.
עצם זה שהוא מגיע ליד אליהו ולא מצטרף למחאה אומר מספיק על מה שהוא חושב על המחאה הוא לא צריך גם לצאת על בעלה של הבת שלו בפומבי אם לא בא לו.
שיפסיקו להתעסק בשטויות כבר וליצור גועל ושבאמת יתעסקו רק ביום שלישי
אני לא יודע איפה האמת אבל כמו שאמרתי מהתחלה מה ששאקו כותב לא ברור. עכשיו גם העמותה שהצטרפה לחגיגה ומחממת עוד יותר בכלל נפלא.
אין לי מושג מה הוא קיבל עד היום אבל כל מה שהוא קיבל עד היום הוא צריך להמשיך לקבל.
הוא לא צריך לשלם שום מחיר אבל שום מחיר על זה שהבת שלו התחתנה עם מישהו מהאולטראס והוא לא רוצה להיכנס לכל החרא הזה מסביב.
לא מבין איך זה לא ברור
אני לא מצדיק את המעשה אבל מבחינתו של עופר קיללו את הבת שלו וזאת נקודה רגישה וכולנו ידענו שזאת נקודה רגישה אז הוא הולך על בן משפחה מזוהה. מיותר לגמרי בעיניי אין ספק אבל יש הבדל וחייבים להתייחס לזה. אירוע אחד הוא חמור השני הוא כשר אבל מסריח
לדעתי אתה סתם עושה הנחות לאירוע הזה כי כמו תמיד אנשים מחפשים איך להלבין את זה שעופר הוא בן אדם קטן כוחני וילדותי.Red_man כתב: ↑30 מאי 2025, 21:56התחלתי בלומר שמדובר בהתעסקות מטומטמת וילדותית ובכל זאת יש הבדל תהומי בין לשלול מנוי שזה חמור בטירוף ואסור לבין לא לפנק באקסטרה שזה ילדותי אבל זה לא קרוב לאותם איזורי חיוג בכלל.איש גדול כתב: ↑30 מאי 2025, 21:50אנחנו מדברים על בן אדם בן 72 שנתן המון להפועל.Red_man כתב: ↑30 מאי 2025, 21:39
התעסקות מטומטמת וקטנונית אין ספק ועדיין זה שונה במהות ממה שפורסם. יש הבדל תהומי בין להרחיק אוהד לבין לא לתת הזמנות, חניה חינם ואירוח. להרחיק אוהד על דבר כזה זה חמור בטירוף ואסור שיקרה. לא לפנק אותו זה קטנוני אבל עדיין בתחום הלגיטימי.
לא מבין איך זה לא ברור
אני לא מצדיק את המעשה אבל מבחינתו של עופר קיללו את הבת שלו וזאת נקודה רגישה וכולנו ידענו שזאת נקודה רגישה אז הוא הולך על בן משפחה מזוהה. מיותר לגמרי בעיניי אין ספק אבל יש הבדל וחייבים להתייחס לזה. אירוע אחד הוא חמור השני הוא כשר אבל מסריח
זה אירוע מביש לקחת בן אדם בן 72 ולהשתמש בו ככלי במלחמה המתישה הזאת.
-
- קיבל.ה 1350 לייקים
אני מסכים איתך וחושב שלא היה צריך לערב אותו ועדיין אני חושב שיש הבדל בין למנוע כניסה לבין לא לתת מעבר למה שחובה לתת.איש גדול כתב: ↑30 מאי 2025, 22:01לדעתי אתה סתם עושה הנחות לאירוע הזה כי כמו תמיד אנשים מחפשים איך להלבין את זה שעופר הוא בן אדם קטן כוחני וילדותי.Red_man כתב: ↑30 מאי 2025, 21:56התחלתי בלומר שמדובר בהתעסקות מטומטמת וילדותית ובכל זאת יש הבדל תהומי בין לשלול מנוי שזה חמור בטירוף ואסור לבין לא לפנק באקסטרה שזה ילדותי אבל זה לא קרוב לאותם איזורי חיוג בכלל.איש גדול כתב: ↑30 מאי 2025, 21:50
אנחנו מדברים על בן אדם בן 72 שנתן המון להפועל.
לא מבין איך זה לא ברור
זה אירוע מביש לקחת בן אדם בן 72 ולהשתמש בו ככלי במלחמה המתישה הזאת.
מצד שני יגידו לך שזה אירוע מביש לקלל ילדה בת 15 שבאה למשחק ולהשתמש בה ככלי במלחמה המתישה הזאת.
אהמר בזהירות שהם לקחו בחשבון וידעו שלקלל אותה יגרור תגובה קיצונית ולא פרופורציונלית שלו. אנחנו ממש קרובים לשיא של החרא הזה ואחריו רק אחד ישאר לעמוד ומהכרותי עם ההיסטוריה זה לא יהיה עופר. לא כי הוא לא עקשן אלא כי בניגוד אליהם לו יש מה להפסיד בחיים. כולנו יודעים שברגע שהם ילכו לבת שלו וזה לא רחוק משם שם זה יגמר. אף הורה לא יתן לילד שלו לחוות דבר כזה ולא יסכן אותו. קח בחשבון שאחרי דבר כזה גם לא ישאר מועדון. אף איש עסקים לא יגע בנו ומהר מאוד הקבוצה תתפרק וכולנו נישאר לזרוק חרא אחד על השני.
כתבתי את זה כבר לפני תחילת הסדרה נשבר לי הזין מהמשולש הקטלני הזה של עופר אולטראס עמותה ושילכו להזדיין כולם
- Gili
- קיבל.ה 444 לייקים
אחד הדברים הקריטיים שעופר צריך לעשות לקראת העונה הבאה זה להביא מנכ"ל נורמלי.
מביך לקרוא את השטות הזאת.
מביך לקרוא את השטות הזאת.
-
- קיבל.ה 1035 לייקים
באמת תהיתי איך זה שהם לא מוסיפים שמן למדורה.
-
- קיבל.ה 2360 לייקים
עופר ינאי הוא מגולמן חסר שליטה
- Scofield
- קיבל.ה 255 לייקים
הגיוני להוציא את ״התגובה הרשמית״ דרך קבוצת וואטספ, לאוהד שיפרסם אותה בפייסבוק.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 235 לייקים
התחיל ב "הובילה לפנייה אישית לא להגיע יותר למשחקים ובעצם להדרה כפויה מהקהילה" ועכשיו זה "אינם רצויים עוד במשחקי הקבוצה".
הבדל "קטן".
המטרה מקדשת את האמצעים.
הבדל "קטן".
המטרה מקדשת את האמצעים.
-
- קיבל.ה 778 לייקים
הסיפור עם משפחת נחמן - טעות קשה של עופר.
שיחק לידי המתנגדים, העיתונות השונאת (עד כדי רצון "אמיתי" של העיתונאים לחבל)ץ
אפשר להתנצל מול נחמן אישית.
שיחק לידי המתנגדים, העיתונות השונאת (עד כדי רצון "אמיתי" של העיתונאים לחבל)ץ
אפשר להתנצל מול נחמן אישית.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 117 לייקים
מצד אחד לא ברור לי איך רוצים שמישהו בן 72 יגנה משהו. כלומר, מבחינת הפורמט. שיפרסם בטיקטוק שלו? בסנפצ׳ט? בטוויטר? מצד השני, לא סתם יש את הביטוי "גיבוי שבשתיקה". זה בתכלס הגיבוי שרמי נתן ב-99% מהזמן לאולטראס. אז בהנחה והוא מקבל פרקט, חניה, צמידים והכל בחינם. מה הבעיה שלו לגנות אלימות? כמובן, אם הוא לא רוצה שאף אחד יגיד לו מה לעשות, הוא יכול לעשות את מה שאני עושה כ-15 שנה, וזה לשלם על כל דבר שאני מקבל מהפועל.
בתור חבר דירקטוריון מינהלת הליגה, לא מטעם הפועל ת"א אלא מטעם איגוד הכדורסל, הוא מקבל שתי הזמנות לכל משחק. שוב, לא מהפועל, מהמינהלת.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑31 מאי 2025, 09:49 מצד אחד לא ברור לי איך רוצים שמישהו בן 72 יגנה משהו. כלומר, מבחינת הפורמט. שיפרסם בטיקטוק שלו? בסנפצ׳ט? בטוויטר? מצד השני, לא סתם יש את הביטוי "גיבוי שבשתיקה". זה בתכלס הגיבוי שרמי נתן ב-99% מהזמן לאולטראס. אז בהנחה והוא מקבל פרקט, חניה, צמידים והכל בחינם. מה הבעיה שלו לגנות אלימות? כמובן, אם הוא לא רוצה שאף אחד יגיד לו מה לעשות, הוא יכול לעשות את מה שאני עושה כ-15 שנה, וזה לשלם על כל דבר שאני מקבל מהפועל.
וכשאתה בא "לשלול לו זכויות" (אני באמת לא יודע אם ההזמנות כוללות גם חנייה), תזכור שמדובר באיש בן 72, שהיה מנכ"ל הפועל תל אביב במשך חמש שנים, שהוא וילדיו מגיעים לכל משחק, גם ביד אליהו (למרות שהחתן שלו מתנגד), שהיה סמנכ"ל מרכז הפועל, גזבר וחבר הנהלת איגוד הכדורסל במשך 12 שנה עד השנה שעברה.
אז מאדם כזה צריך לבקש שיפרסם גינוי?!
מישהו כאן נפל על השכל, ומי שיותר גרוע ממנו אלו החסידים הנאמנים שמנסים להצדיק את הטמטום הזה.
איך כל הזמן אני רואה פה אנשים שמתפתלים ומנסים להסביר למה עופר בסדר.
הבן אדם הלך על הראש של בן אדם בן 72 שלא עשה כלום אין מה ליפייף את זה.
עופר הוא בן אדם כוחני וילדותי שכל עוד הוא הבעלים נצטרך לחיות בין בלאגן לבלאגן בלי שקט לשניה.
מי שחי עם זה בשלום ומוכן לקבל תחבילה הזאת בגלל הכסף שהוא מביא איתו אז סבבה זכותו.
וזהו
אני למשל הייתי מוכן לספוג הרבה בשביל לקבל אותו אבל בשבועות האחרונים זה עבר אצלי את הגבול.
עופר הוא בן אדם כוחני וילדותי שכל עוד הוא הבעלים נצטרך לחיות בין בלאגן לבלאגן בלי שקט לשניה.
מי שחי עם זה בשלום ומוכן לקבל תחבילה הזאת בגלל הכסף שהוא מביא איתו אז סבבה זכותו.
וזהו
אני למשל הייתי מוכן לספוג הרבה בשביל לקבל אותו אבל בשבועות האחרונים זה עבר אצלי את הגבול.
-
- קיבל.ה 1132 לייקים
המצחיק הוא שכל שונאי הביבסטים מתנהגים כמו אחרון הביביסטים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 142 לייקים
תומך עופר ויד אליהו, אבל זה כבר נהיה מוגזם.
באמת שאין לי מילים להצדיק את המהלך הקטנוני והמביש הזה.
באסה איתך עופר. דברים כאלה לא יורדים בגרון.
-
- קיבל.ה 1889 לייקים
מהרגע שהגעת לפה זה לא נראה ממש שהיית מוכן לספוג הרבה.איש גדול כתב:איך כל הזמן אני רואה פה אנשים שמתפתלים ומנסים להסביר למה עופר בסדר.
וזהו
תאמת?זה אפילו הצטייר שאפילו מעט לא היית מוכן לספוג.
ואם גם להגזים.מהשניה הראשונה אתה רק נגד.
-
- קיבל.ה 1889 לייקים
המהלך אולי לא יורד בגרון.אדום אש כתב:תומך עופר ויד אליהו, אבל זה כבר נהיה מוגזם.
אבל לעומת מה שעושים לו,אפשר קצת להבין מה קורה למישהו שיותר ויותר דוחפים אותו לפינה.
כנראה שהפגיעה בבת שלו כבר יותר מדי בשבילו.
מעניין איך כל אלו עם לא יורד בגרון היו מגיבים אם היו פוגעים להם בילדים.ואצלו זה לא ילדים.
זאת רק בת אחת שהוא מגדל לבד.
-
- קיבל.ה 618 לייקים
מתפתלים ואומרים שעופר בסדר?איש גדול כתב: ↑31 מאי 2025, 10:08 איך כל הזמן אני רואה פה אנשים שמתפתלים ומנסים להסביר למה עופר בסדר.
וזהו
טענו נגדו על מחירי כרטיסים, על היחס לנחמן, על ההשתלחויות בסושיאל...
לכל היותר אמרו שאחרי שקיללו את הבת שלו אפשר להבין שנפגע, גם אם התגובה הייתה עקומה
אם כבר, יש מצב שזה הפוך?
נניח לפי הנוסח שלך:
איך כל הזמן אני רואה פה אנשים שמתפתלים ומסבירים למה קיצונים מהאולטרס בסדר
אנשים שמזהים עצמם עם הארגון הלכו על הראשים של אוהדים, עיתונאים, אוהדים של קבוצות אחרות והבעלים.
אין מה ליפייף את זה
הקיצונים האלו כוחניים וילדותיים שכל עוד הם באים למשחקים נצטרך לחיות בין בלגן לבלגן בלי שקט לשניה
מי שחי עם זה בשלום ומוכן לקבל את כל החבילה הזו בגלל העידוד שהם מביאים אז סבבה זכותו
וזהו
היו מוכנים לסבול הרבה כדי לקבל אותם אבל בשנים האחרונות זה עבר כל גבול
נערך לאחרונה על ידי תא מרבוטא ב 31 מאי 2025, 10:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
מזל שמצאת את הבעיה במה שאמרתיNati כתב: ↑31 מאי 2025, 10:44מהרגע שהגעת לפה זה לא נראה ממש שהיית מוכן לספוג הרבה.איש גדול כתב:איך כל הזמן אני רואה פה אנשים שמתפתלים ומנסים להסביר למה עופר בסדר.
וזהו
תאמת?זה אפילו הצטייר שאפילו מעט לא היית מוכן לספוג.
ואם גם להגזים.מהשניה הראשונה אתה רק נגד.
נכון אני התחלתי לכתוב פה כשכבר התחיל לעלות לי מההתנהגות של עופר אתה צודק.
ועדין אני מגיע ליד אליהו למרות שאני לא סובל תמקום הזה כי הבנתי שזה הכרחי.
והרבה זנן הסתובבתי בתחושה שבשביל מה שעופר מביא אני אבלע רוק ואספוג את זה.
מודה ומתוודא שמהרגע שהתחלתי לכתוב פה הסבלנות שלי די נגמרה
-
- קיבל.ה 1889 לייקים
ויותר עצוב שלא יודע באיזה צד של הביבסטים עומדים ראשי האולטראס.אבל בדמוקרטיה הם בטח לא מאמינים.L.S כתב:המצחיק הוא שכל שונאי הביבסטים מתנהגים כמו אחרון הביביסטים
-
- קיבל.ה 1889 לייקים
ד״א,המצב עם עופר מזכיר לי איך במשך שנים אוהדים היו פונים אליי,ושואלים למה אני לא מנסה להביא רוכש אוסטרלי ביליונר להפועל.
התשובה שלי אליהם תמיד הייתה.
למה שאני אביא,כדי שאחרי שנה שנתיים יתחילו לקלל אותו.ואז זה יהיה על המצפון שלי?
הגיע הזמן להגיע למסקנה,יש חלק באוהדי הפועל שלא ייתנו לאף אחד לקחת את השליטה מהם.לא בכדורסל ולא בכדורגל.
הגיע הזמן להגיע למסקנה,יש חלק באוהדי הפועל שלא ייתנו לאף אחד לקחת את השליטה מהם.לא בכדורסל ולא בכדורגל.
-
- קיבל.ה 618 לייקים
בסוף לעופר יש את המינוסים שלו
והוא טעה בכמה וכמה פעולות שלו- דאדאס לא היה צריך להתמנות למאמן ראשי, כנראה שפרנקו היה צריך ללכת קודם, בברלי לא התאים, לצייץ בסיטונות זה מיותר וכמובן הסיפור עם נחמן
אבל כרגע זה נראה שהולכים על הראש שלו כאילו הוא טביב. הוא ממש לא טביב בעניין היחס לשחקנים ולקבוצה, אבל יש סיכוי שבדבר אחד הוא כמו טביב. כשהןא יעזוב ככה הוא ישאיר אדמה חרןכה. תזכרו מה קרה לנו *אחרי* טביב- 2 ירידות ליגה, בעיות עם ערבויות, תבוסות בדרבי, מחתימים שחקנים שנפלטים (לא כוכבים) מבני יהודה ונתניה.
מי שבא לו לחזור לימי העמותה (שכרגע ניצלה בקושי מפירוק ובהסדר חוב) ולהיות בין בני הרצליה לגלבוע- סבבה. יש מצב שזה גם יהיה קרוב לאליצור אשקלון.
אם רוצים לחזור להיות פקטור לתארים צריך בעלים עשיר ונדיב, וכרגע אין הרבה בתור. לספרא חיכינו 12 שנה. וגם בזה לא ברור איך נהיה בעןנה הבאה. כרגע יש את עופר שהביא, כן- הביא, לנו תואר אירופי ראשון אבר, ותואר בכלל אחרי יותר מ30 שנה.
זו המשוואה
והוא טעה בכמה וכמה פעולות שלו- דאדאס לא היה צריך להתמנות למאמן ראשי, כנראה שפרנקו היה צריך ללכת קודם, בברלי לא התאים, לצייץ בסיטונות זה מיותר וכמובן הסיפור עם נחמן
אבל כרגע זה נראה שהולכים על הראש שלו כאילו הוא טביב. הוא ממש לא טביב בעניין היחס לשחקנים ולקבוצה, אבל יש סיכוי שבדבר אחד הוא כמו טביב. כשהןא יעזוב ככה הוא ישאיר אדמה חרןכה. תזכרו מה קרה לנו *אחרי* טביב- 2 ירידות ליגה, בעיות עם ערבויות, תבוסות בדרבי, מחתימים שחקנים שנפלטים (לא כוכבים) מבני יהודה ונתניה.
מי שבא לו לחזור לימי העמותה (שכרגע ניצלה בקושי מפירוק ובהסדר חוב) ולהיות בין בני הרצליה לגלבוע- סבבה. יש מצב שזה גם יהיה קרוב לאליצור אשקלון.
אם רוצים לחזור להיות פקטור לתארים צריך בעלים עשיר ונדיב, וכרגע אין הרבה בתור. לספרא חיכינו 12 שנה. וגם בזה לא ברור איך נהיה בעןנה הבאה. כרגע יש את עופר שהביא, כן- הביא, לנו תואר אירופי ראשון אבר, ותואר בכלל אחרי יותר מ30 שנה.
זו המשוואה
-
- קיבל.ה 1350 לייקים
-
- קיבל.ה 905 לייקים
איש גדול. אני ארשה לעצמי לכתוב 4 נקודות שאני חושב שמוסכמות על רובה המוחלט של הקהילה:
1. רוצים שעופר ינאי יישאר בהפועל ויביא אותה להשגים
2. מודעים לחסרונות בהתנהלות שלו, מקווים שזה ישתפר עם הזמן
3. מוקירים את התרומה החיובית של אולטראס הפועל, לאווירה שהם מביאים איתם ומקווים שיחזרו להיות חלק מאלה שמגיעים ליד אליהו
4. מאסו בהתנהגות האלימה שעושה נזק לקבוצה עונה אחר עונה וגם מופנות כלפי הקהילה עצמה בכוחניות ואומרים לעצמם, אם זה 4 מול 3 אני בצער רב לוקח את 4
מה אתה מציע שיקרה מכאן? פרקטית ואופרטיבית?
3. מוקירים את התרומה החיובית של אולטראס הפועל, לאווירה שהם מביאים איתם ומקווים שיחזרו להיות חלק מאלה שמגיעים ליד אליהו
4. מאסו בהתנהגות האלימה שעושה נזק לקבוצה עונה אחר עונה וגם מופנות כלפי הקהילה עצמה בכוחניות ואומרים לעצמם, אם זה 4 מול 3 אני בצער רב לוקח את 4
1. אשמח שעופר ישאר הרבה זמן אבל אם זה בא עם שיטשואו שבועי והתנגחות ילדותית וכוחנית מול אוהדים מהטוויטיר או אנשים מבוגרים שלא עשו כלום אז זה לא שווה את זה עם כל הבאסה שבדבר.redrony כתב: ↑31 מאי 2025, 11:29 איש גדול. אני ארשה לעצמי לכתוב 4 נקודות שאני חושב שמוסכמות על רובה המוחלט של הקהילה:
2.זה הרבה יותר מסתם חסרונות.
3.אולטראס זה אולטראס ואם כל פעם שאיזה ילד בן 15 מהאולטראס יצעק לך משהו תעשה בלאגן ותצא משווי משקל הם יבינו שזה עובד ורק יגבירו.
4. בן אדם בן 72 שהבת שלו התחתנה עם מישהו מהאולטראס לא הופך אותו למישהו מהאולטראס אז זה לא קשור בכלל לאולטראס
ומה אני מציע?
אם עופר היה עושה מה שאני מציע הוא היה מקפל את האולטראס מזמן אבל זה גדול עליו.
נראה שהוא מחפש לנצח דרך מלחמה וכוח ולא דרך הראש והשכל
- Shacham
- קיבל.ה 871 לייקים
אוהבים לחזור פה על הקשקוש הזה שהקהל מבריח כל בעלים כי הוא חולה שליטה (יחד עם "קהל שמפחד מהצלחות") אבל זה כאמור קשקוש.Nati כתב: ↑31 מאי 2025, 11:01 ד״א,המצב עם עופר מזכיר לי איך במשך שנים אוהדים היו פונים אליי,ושואלים למה אני לא מנסה להביא רוכש אוסטרלי ביליונר להפועל.
התאקל עם עופר התחיל סביב המהלך השנוי במחלוקת (אנדרסטייטמנט) של יד אליהו, והמשיך עם המון צעדים בעייתיים סטייל הסיפור הנוכחי עם נחמן. אפשר להתווכח על אם המחאה מוצדקת אבל זה לא הגיע בואקום.
חוץ ממנו, לא עולה לי שם של בעלים אחד ב20 שנה האחרונות שקיבל מחאה נגדו שלא בצדק (אני צעיר מדי כדי לזכור את סמי סגול, אבל ממה שאני יודע האירועים איתו היו אחרי שהפסיק להשקיע בקבוצה ולא הסכים לשחרר).
אם כבר בעלים כמו ניסנובים למשל קיבלו גיבוי יחסית לכמה שהם היו שכונתיים והרסניים.
מוכן להתערב שסביב ספרא לא תהיה שום מחאה בשנים הקרובות, כל עוד הוא לא מזניח בכוונה את הקבוצה או משהו בסגנון.
גם עם עופר יכל להיות שלום אם ההתנהלות הייתה אחרת.
-
- קיבל.ה 618 לייקים
עם סגול הסיפור אאלט שהשותפים שלו פשוט לא שילמו את חלקם ואז החליט לחסוך. עדיין, עם החיסכון היו לנו את שביט, גרשון, אנטבי, ועוד כמה שחקנים שהיינו שמחים אם היו לנו כרגע בסגל. להזכיר זה לא שגרשון ושביט כבר היו על סף פרישה. גרשון אחכ מכר הנשמה וזכה עם ביתר ב2 אליפויות, ושביט עוד הספיק לתת משחק לפנתאון בדרבי שלוש שנים אחרי שסגול לקח רברס, ולחתום בקרית שמונה.Shacham כתב: ↑31 מאי 2025, 11:44אוהבים לחזור פה על הקשקוש הזה שהקהל מבריח כל בעלים כי הוא חולה שליטה (יחד עם "קהל שמפחד מהצלחות") אבל זה כאמור קשקוש.Nati כתב: ↑31 מאי 2025, 11:01 ד״א,המצב עם עופר מזכיר לי איך במשך שנים אוהדים היו פונים אליי,ושואלים למה אני לא מנסה להביא רוכש אוסטרלי ביליונר להפועל.
התאקל עם עופר התחיל סביב המהלך השנוי במחלוקת (אנדרסטייטמנט) של יד אליהו, והמשיך עם המון צעדים בעייתיים סטייל הסיפור הנוכחי עם נחמן. אפשר להתווכח על אם המחאה מוצדקת אבל זה לא הגיע בואקום.
חוץ ממנו, לא עולה לי שם של בעלים אחד ב20 שנה האחרונות שקיבל מחאה נגדו שלא בצדק (אני צעיר מדי כדי לזכור את סמי סגול, אבל ממה שאני יודע האירועים איתו היו אחרי שהפסיק להשקיע בקבוצה ולא הסכים לשחרר).
אם כבר בעלים כמו ניסנובים למשל קיבלו גיבוי יחסית לכמה שהם היו שכונתיים והרסניים.
מוכן להתערב שסביב ספרא לא תהיה שום מחאה בשנים הקרובות, כל עוד הוא לא מזניח בכוונה את הקבוצה או משהו בסגנון.
לא יודע מה אפשר להציע לאולטרס שהפעולות של חלקם היו נרגעות , אתה מוזמן לכתוב כי לי לא עולה פה משהו שהוא גם ריאלי (נניח להמיר את יד אליהו בארנה זה לא ריאלי).
-
- קיבל.ה 1350 לייקים
בעולם האמיתי יד אליהו לא כזה שנוי במחלוקת ועובדה שמגיעים הרבה אוהדים עם כל הבלאגן מסביב.Shacham כתב: ↑31 מאי 2025, 11:44אוהבים לחזור פה על הקשקוש הזה שהקהל מבריח כל בעלים כי הוא חולה שליטה (יחד עם "קהל שמפחד מהצלחות") אבל זה כאמור קשקוש.Nati כתב: ↑31 מאי 2025, 11:01 ד״א,המצב עם עופר מזכיר לי איך במשך שנים אוהדים היו פונים אליי,ושואלים למה אני לא מנסה להביא רוכש אוסטרלי ביליונר להפועל.
רוצה לנחש למה הניסנובים לא קיבלו קללות למרות ההזנחה?
-
- קיבל.ה 618 לייקים
3. כל פעם שילד בן 15 יצעק משהו? איזו התעלמות גורפת מכל מה שחלקים בקהל שלנו עשו.איש גדול כתב: ↑31 מאי 2025, 11:391. אשמח שעופר ישאר הרבה זמן אבל אם זה בא עם שיטשואו שבועי והתנגחות ילדותית וכוחנית מול אוהדים מהטוויטיר או אנשים מבוגרים שלא עשו כלום אז זה לא שווה את זה עם כל הבאסה שבדבר.redrony כתב: ↑31 מאי 2025, 11:29 איש גדול. אני ארשה לעצמי לכתוב 4 נקודות שאני חושב שמוסכמות על רובה המוחלט של הקהילה:
3.אולטראס זה אולטראס ואם כל פעם שאיזה ילד בן 15 מהאולטראס יצעק לך משהו תעשה בלאגן ותצא משווי משקל הם יבינו שזה עובד ורק יגבירו.
4. בן אדם בן 72 שהבת שלו התחתנה עם מישהו מהאולטראס לא הופך אותו למישהו מהאולטראס אז זה לא קשור בכלל לאולטראס
ומה אני מציע?
- Shacham
- קיבל.ה 871 לייקים
@תא מרבוטא
אבל היו כמה נקודות מפתח שאפשר היה לפעול אחרת. למשל לא להתעקש על לעבור באופן נחפז באמצע עונה שאפילו לא מארחים בה את אירופה. או לא להסכים ללכת לבורר, ואז לא לכבד את ההחלטה שלו 10 דקות אחרי שהיא התקבלה, תוך כדי איומים לעזוב את הקבוצה מהיום למחר וללכת לחולון.
@Red_man
יש את הכמה מאות שיד אליהו מבחינתם זה סיבה לצאת למלחמת עולם, יש עוד המון אנשים שלא שברו את הכלים אבל זה עדיין צעד שלא עובר להם חלק בגרון, ביניהם אפילו כאלה שכן מגיעים ליד אליהו או הגיעו עד נקודה מסוימת (אני ביניהם). וכרגע המגמה שאני שומע עליה היא בעיקר אנשים שכן הגיעו ליד אליהו אחרי המעבר, ועכשיו כבר לא (שוב, אני). בין אם זה בגלל מחירי הכרטיסים החזיריים, הרחקת אוהדים ספציפיים, ההכרזה על ניתוק הקשרים עם הארגון או סתם עייפות מהפיאסקו המתמשך שהיא העונה הזאת - כל אחד והסיבות שלו.
אם זה היה המדד אז לא הייתה אף מחאה נגד אף בעלים בהיסטוריה.
בנקודת הזמן הזאת? באמת כבר לא יודע.לא יודע מה אפשר להציע לאולטרס שהפעולות של חלקם היו נרגעות , אתה מוזמן לכתוב כי לי לא עולה פה משהו שהוא גם ריאלי (נניח להמיר את יד אליהו בארנה זה לא ריאלי).
אבל היו כמה נקודות מפתח שאפשר היה לפעול אחרת. למשל לא להתעקש על לעבור באופן נחפז באמצע עונה שאפילו לא מארחים בה את אירופה. או לא להסכים ללכת לבורר, ואז לא לכבד את ההחלטה שלו 10 דקות אחרי שהיא התקבלה, תוך כדי איומים לעזוב את הקבוצה מהיום למחר וללכת לחולון.
@Red_man
אתה בסה"כ עושה כאן עכשיו מה שאתה מתלונן שהעמותה עושה - מחליט דברים בשם כל הקהילה.בעולם האמיתי יד אליהו לא כזה שנוי במחלוקת ועובדה שמגיעים הרבה אוהדים עם כל הבלאגן מסביב.
יש את הכמה מאות שיד אליהו מבחינתם זה סיבה לצאת למלחמת עולם, יש עוד המון אנשים שלא שברו את הכלים אבל זה עדיין צעד שלא עובר להם חלק בגרון, ביניהם אפילו כאלה שכן מגיעים ליד אליהו או הגיעו עד נקודה מסוימת (אני ביניהם). וכרגע המגמה שאני שומע עליה היא בעיקר אנשים שכן הגיעו ליד אליהו אחרי המעבר, ועכשיו כבר לא (שוב, אני). בין אם זה בגלל מחירי הכרטיסים החזיריים, הרחקת אוהדים ספציפיים, ההכרזה על ניתוק הקשרים עם הארגון או סתם עייפות מהפיאסקו המתמשך שהיא העונה הזאת - כל אחד והסיבות שלו.
מה אתה רומז, שזה כי האולטראס קיבלו את ה200 כרטיסים שלהם ל5?רוצה לנחש למה הניסנובים לא קיבלו קללות למרות ההזנחה?
נערך לאחרונה על ידי Shacham ב 31 מאי 2025, 12:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1469 לייקים
אין ספק שהפניה לאדם בן 72 מיותרת ולא במקום, אבל סעיף 3 בתגובה שלך מראה הכל- אם זה ״ילד בן 15״ שגורם נזקים לקבוצה, או מקלל ילדה יתומה- זה שטויות.איש גדול כתב:1. אשמח שעופר ישאר הרבה זמן אבל אם זה בא עם שיטשואו שבועי והתנגחות ילדותית וכוחנית מול אוהדים מהטוויטיר או אנשים מבוגרים שלא עשו כלום אז זה לא שווה את זה עם כל הבאסה שבדבר.redrony כתב: ↑31 מאי 2025, 11:29 איש גדול. אני ארשה לעצמי לכתוב 4 נקודות שאני חושב שמוסכמות על רובה המוחלט של הקהילה:
ומה אני מציע?
ילד קקה כזה צריך להיות מטופל חוקית ולא, נקבל את המפלצת הסרטנית הזו שנקראת ״אולטראס הפועל״
במשחק נגד הפועל ירושלים ביד אליהו כ״כ נהניתי לראות מלא ילדים שבאים והיה גם די ברור שלא יעופו חפצים/ אבוקות מעל הראש שלהם.
את הילדים האלה אני מעדיף פי מיליון על פני האולטראס.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1508 לייקים
בול.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 2591 לייקים
כמה מפתיע שהבנאדם .משתגע אחריי שאנשי האידאה לוחצים לו על כל הנקודות הרגישות אבל היי בואו נמשיך להאשים את עופר הרשע
- teknoboy
- קיבל.ה 1855 לייקים
הטרגדיה שלנו היא שגם עופר וגם האולטרס כאילו מתאמצים להוכיח שהקריקטורות שהשונאים שלהם מציירים הן בעצם תיאור מדויקתא מרבוטא כתב: ↑31 מאי 2025, 10:49מתפתלים ואומרים שעופר בסדר?איש גדול כתב: ↑31 מאי 2025, 10:08 איך כל הזמן אני רואה פה אנשים שמתפתלים ומנסים להסביר למה עופר בסדר.
וזהו
טענו נגדו על מחירי כרטיסים, על היחס לנחמן, על ההשתלחויות בסושיאל...
לכל היותר אמרו שאחרי שקיללו את הבת שלו אפשר להבין שנפגע, גם אם התגובה הייתה עקומה
אם כבר, יש מצב שזה הפוך?
נניח לפי הנוסח שלך:
איך כל הזמן אני רואה פה אנשים שמתפתלים ומסבירים למה קיצונים מהאולטרס בסדר
אנשים שמזהים עצמם עם הארגון הלכו על הראשים של אוהדים, עיתונאים, אוהדים של קבוצות אחרות והבעלים.
אין מה ליפייף את זה
הקיצונים האלו כוחניים וילדותיים שכל עוד הם באים למשחקים נצטרך לחיות בין בלגן לבלגן בלי שקט לשניה
מי שחי עם זה בשלום ומוכן לקבל את כל החבילה הזו בגלל העידוד שהם מביאים אז סבבה זכותו
וזהו
היו מוכנים לסבול הרבה כדי לקבל אותם אבל בשנים האחרונות זה עבר כל גבול
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 2591 לייקים
בסוף יש פה ערימה של כלום ושום דבר שגם עושים טעויות וגם אף פעם לא תרמו באמת כלום לקבוצה ורק הזיקו (בניגוד לעופר שאמנם עושה טעויות אבל אפשר להגיד שתרם קצת לקבוצה נראה לי ) על ה*ין שלי שהם היו פה לפניי למה זה אמור לעניין אותי כמה תארים הקבוצה השיגה בזכותם ?
- מילפורד
- קיבל.ה 2490 לייקים
לצערי הרב, נוצר פה מצב של מלחמה בין עופר לבין האולטראס.
הייתי מעדיף שלא תהיה מלחמה כזאת, והאמת שאני לא רוצה לקחת צד במלחמה הזאת.
אבל לא יכול להימנע מהתחושה, שאם האולטראס ינצחו, זה אומר שכולם יפסידו.
הייתי מעדיף שלא תהיה מלחמה כזאת, והאמת שאני לא רוצה לקחת צד במלחמה הזאת.
אבל לא יכול להימנע מהתחושה, שאם האולטראס ינצחו, זה אומר שכולם יפסידו.
-
- קיבל.ה 1350 לייקים
@Shacham
שני הצדדים למדו היטב מהמדריך למשתמש של מפלגת השלטון איך לזיין את כולנו.
אם רק הם לא היו מתנהגים כמו מפלגת השלטון והולכים להצבעה אולי היינו יודעים מה דעת חברי העמותה באמת.אתה בסה"כ עושה כאן עכשיו מה שאתה מתלונן שהעמותה עושה - מחליט דברים בשם כל הקהילה.
שני הצדדים למדו היטב מהמדריך למשתמש של מפלגת השלטון איך לזיין את כולנו.
לא רק הכרטיסים. עובדה שהם הצליחו לשמור אותם בשקט למרות שהם מכרו כל דבר אפשרי במועדון הזה. אפילו כשמכרו את וורמוט למכבי יום אחרי דרבי הייתה מחאה עצלה לגמרי.מה אתה רומז, שזה כי האולטראס קיבלו את ה200 כרטיסים שלהם ל5?
לא אמרתי שצריך להתעלם מהכל.תא מרבוטא כתב: ↑31 מאי 2025, 11:533. כל פעם שילד בן 15 יצעק משהו? איזו התעלמות גורפת מכל מה שחלקים בקהל שלנו עשו.איש גדול כתב: ↑31 מאי 2025, 11:391. אשמח שעופר ישאר הרבה זמן אבל אם זה בא עם שיטשואו שבועי והתנגחות ילדותית וכוחנית מול אוהדים מהטוויטיר או אנשים מבוגרים שלא עשו כלום אז זה לא שווה את זה עם כל הבאסה שבדבר.redrony כתב: ↑31 מאי 2025, 11:29 איש גדול. אני ארשה לעצמי לכתוב 4 נקודות שאני חושב שמוסכמות על רובה המוחלט של הקהילה:
ומה אני מציע?
מקללות חד משמעית כן