להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 792 לייקים
אין לי איך לשתף פה אבל בקצרה - הודיע לראשי האולטראס שהם לא חלק מהפועל תל אביב יותר בבית או בחוץ, שהמנהיגים שלהם מורחקים ממשחקי הקבוצה לאלתר, שהוא מקים ארגון אוהדים חדש ושכל שימוש שלהם בשם הפועל תל אביב יגרור תביעה
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 1339 לייקים
ס' 1 קצת מיותר בעיניי ודי חסר משמעות אבל בסדר. הוא הלכה למעשה הוציא מהצללים את האנשים האלה, אני מאמין שרוב הקהל לא הכיר את השמות של חלקם.
היה ברור שברגע שהם יערבו את הבת שלו ואשתו ז"ל ישבר לו ודי בצדק בעייני. מכאן יצא מנצח אחד. לנו נותר לקוות שבסוף הדרך עדיין תהיה קבוצה.
כתבתי כבר אחרי אירועי סמוקוב שנקודת האל חזור נחצתה ואנחנו על המסלול המהיר לפיצוץ, אז הוא הגיע וזה הולך להיות מכוער מאוד.
אני בספק אם סעיף 2 חוקי
בכל מקום בכל מגרש, איפה שתשחקי אני שם, אני בא בכל מצב, ובכל מקום לסמל האדום, גם אם תשחקי בשדה מוקשים, כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1503 לייקים
אני אגיב בפירוט יותר מאוחר, אבל וואו, איזה אפס.
מלך האפסים.
זה אשכרה מלחמת אירן-עירק.
מלך האפסים.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- 7even
- קיבל.ה 2829 לייקים
יופי עופר.
אירוני ככל שיישמע, נראה שהמקום הכי טוב לאוהד הפועל בימינו זה יד אליהו.
זה המקום היחיד בו אפשר לקבל קצת נחת מאנשי איקאה.
אירוני ככל שיישמע, נראה שהמקום הכי טוב לאוהד הפועל בימינו זה יד אליהו.
זה המקום היחיד בו אפשר לקבל קצת נחת מאנשי איקאה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 917 לייקים
כולם פה יודעים כמה אני מצודד בעופר
אבל פה טעות קריטית של המועדון.
בסבירות גבוהה המשחק אתמול או המשחק אחריו או אחריו
יהיו גם ככה האחרונים של האולטרס עם המועדון בשנים הקרובות. הם היו מתנתקים יחסים בעצמם.
להודיע שהמועדון מנתק סתם גורר אנטי. זה היה קורה מעצמו.
חבל.
ושוב, עכשיו שחשפו את השמות, אופק ברגר זה ילד גבר, מידיעה, זה היחיד שחיפש פתרונות ושם את הפועל לפני האולטרס.
אתמול העיף את האולטרס שרצו להרביץ למישהו שהתנגד להם.
חבל שמוקף בגבי, עומרי וגם באח שלו..
יהיו גם ככה האחרונים של האולטרס עם המועדון בשנים הקרובות. הם היו מתנתקים יחסים בעצמם.
חבל.
ושוב, עכשיו שחשפו את השמות, אופק ברגר זה ילד גבר, מידיעה, זה היחיד שחיפש פתרונות ושם את הפועל לפני האולטרס.
- 7even
- קיבל.ה 2829 לייקים
לא הבנתי, גם אתה מנרמל אלימות?KingAlpaca כתב: ↑29 מאי 2025, 15:07 אני אגיב בפירוט יותר מאוחר, אבל וואו, איזה אפס.
מלך האפסים.
זו דרך חיים כבר? בוא נהיה אלימים ואז ניקח אנשים שיצדיקו את זה...
מה קורה לכם?
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 29 מאי 2025, 15:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1125 לייקים
מה אתה מתייחס לטרול הזה7even כתב: ↑29 מאי 2025, 15:13לא הבנתי, גם אתה מנרמל אלימות.KingAlpaca כתב: ↑29 מאי 2025, 15:07 אני אגיב בפירוט יותר מאוחר, אבל וואו, איזה אפס.
מלך האפסים.
זו דרך חיים כבר? בוא נהיה אלימים ואז ניקח אנשים שיצדיקו את זה...
מה קורה לכם?
- 7even
- קיבל.ה 2829 לייקים
אתה בעצם טוען שהם היו מפסיקים להגיע שנה הבאה?Money כתב: ↑29 מאי 2025, 15:10 כולם פה יודעים כמה אני מצודד בעופר
חבל.
מאיפה ההנחה השגויה הזו?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1710 לייקים
ומצד שני עשה תנועות של שבו, שבו בשקט לאוהדים מיציע 7 ו-8 ששרקו בוז בקללות לעופרMoney כתב: ↑29 מאי 2025, 15:10 כולם פה יודעים כמה אני מצודד בעופר
חבל.
-
- קיבל.ה 359 לייקים
היה ברור שזה יקרה במוקדם או במאוחר, ועדיף מוקדם כדי שזה ייגמר כמה שיותר מהר ונדע מי ייצא עומד על הרגליים- המועדון או הם.
-
- קיבל.ה 2556 לייקים
-
- קיבל.ה 1339 לייקים
זה לא לוז לוז זה דווקא מאוד ברור. יהיה מנצח אחד מובהק בסוף הדרך אם זה יהיה עופר אז למועדון הזה יהיה סיכוי בטווח הארוך כי יהיה אפשר גם למכור אותו הלאה ויהיה לנו עתיד וקבוצה הישגית עם נכסים. אם זה יהיה האולטראס אז אפשר להתחיל להתמקד בעונה הבאה של הפועל אורי בשביל להעמיד קבוצה שתתחרה על עליה ללאומית
-
- קיבל.ה 1465 לייקים
מקווה שאתה נרדם בלילה כשהדלת נעולה עם 5. מנעולים והאור דלוק.טכנית לארז כתב:ינאי נקמן אחושרמוטה.
לדעתי הסיבה שהוא בכלל לקח את הפועל היא נקמה בבעלי מכבי שלא רצו לקחת אותו להנהלה שלהם.
חשש כבד ממה שהוא עלול לעולל בכוונה למועדון כשיילך, בלי שום קשר לסיבה שבגללה יעשה את זה.
לא יודע איך אתה חי עם כמות הקונספירציות שרצות לך בראש.
Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 29 מאי 2025, 15:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 415 לייקים
יאללה נתראה בעונה הבאה במשחק העונה מול מכבי חדרה.
-
- קיבל.ה 848 לייקים
חכה שינסו להיכנס לאולם - זה יכול לקרות כבר בעוד שבוע וחצי בדרבי , אם נעלה לגמר הפלייאוף. אני חייב להשיג כרטיס ואקדים לבוא רק כדי להנות מהמחזה. כחולי המדים חייבים לשמור על הסדר הציבורי, ״בנחישות וברגישות״ (למרות שמבחינתי אפשר לוותר על ה״רגישות״KingAlpaca כתב:אני אגיב בפירוט יותר מאוחר, אבל וואו, איזה אפס.
מלך האפסים.

נערך לאחרונה על ידי מילפורד ב 29 מאי 2025, 17:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: הודעה זאת זיכתה את המשתמש באזהרה, שימו לב לרמת השיח בין אחד לשני פה, לא נקבל דברים כאלה.
סיבה: הודעה זאת זיכתה את המשתמש באזהרה, שימו לב לרמת השיח בין אחד לשני פה, לא נקבל דברים כאלה.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1503 לייקים
אתה פשוט הגמד הרשע מהיה היה.Charlie כתב: ↑29 מאי 2025, 15:33חכה שינסו להיכנס לאולם - זה יכול לקרות כבר בעוד שבוע וחצי בדרבי , אם נעלה לגמר הפלייאוף. אני חייב להשיג כרטיס ואקדים לבוא רק כדי להנות מהמחזה. כחולי המדים חייבים לשמור על הסדר הציבורי, ״בנחישות וברגישות״ (למרות שמבחינתי אפשר לוותר על ה״רגישות״KingAlpaca כתב:אני אגיב בפירוט יותר מאוחר, אבל וואו, איזה אפס.
מלך האפסים.
זה אשכרה מלחמת אירן-עירק.)
אני בז לך.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 848 לייקים
-
- קיבל.ה 848 לייקים
חחחKingAlpaca כתב:אתה פשוט הגמד הרשע מהיה היה.Charlie כתב: ↑29 מאי 2025, 15:33חכה שינסו להיכנס לאולם - זה יכול לקרות כבר בעוד שבוע וחצי בדרבי , אם נעלה לגמר הפלייאוף. אני חייב להשיג כרטיס ואקדים לבוא רק כדי להנות מהמחזה. כחולי המדים חייבים לשמור על הסדר הציבורי, ״בנחישות וברגישות״ (למרות שמבחינתי אפשר לוותר על ה״רגישות״KingAlpaca כתב:אני אגיב בפירוט יותר מאוחר, אבל וואו, איזה אפס.
מלך האפסים.
אני בז לך.
הגמד הרשע

אתה אולי תומך בחיילים של עו״ד שמעון מזרחי באדום, אבל חוש הומור יש לך.
-
- קיבל.ה 917 לייקים
לא היו עושים מנויים, מכירת משחקי חוץ למנויים בלבד..7even כתב: ↑29 מאי 2025, 15:14אתה בעצם טוען שהם היו מפסיקים להגיע שנה הבאה?Money כתב: ↑29 מאי 2025, 15:10 כולם פה יודעים כמה אני מצודד בעופר
חבל.
מאיפה ההנחה השגויה הזו?
-
- קיבל.ה 917 לייקים
זה לא הואבני12 כתב: ↑29 מאי 2025, 15:17ומצד שני עשה תנועות של שבו, שבו בשקט לאוהדים מיציע 7 ו-8 ששרקו בוז בקללות לעופרMoney כתב: ↑29 מאי 2025, 15:10 כולם פה יודעים כמה אני מצודד בעופר
חבל.
זה אח שלו
הם הגיעו וימשיכו להגיע לכל משחק שהם ירצו להגיע אליו.Money כתב: ↑29 מאי 2025, 15:39לא היו עושים מנויים, מכירת משחקי חוץ למנויים בלבד..7even כתב: ↑29 מאי 2025, 15:14אתה בעצם טוען שהם היו מפסיקים להגיע שנה הבאה?Money כתב: ↑29 מאי 2025, 15:10 כולם פה יודעים כמה אני מצודד בעופר
חבל.
מאיפה ההנחה השגויה הזו?
הם ימצאו את הדרך להשיג כרטיסים
- 7even
- קיבל.ה 2829 לייקים
המכירה למשחקי חוץ לדעתי היא כבר היום למנויים.Money כתב: ↑29 מאי 2025, 15:39לא היו עושים מנויים, מכירת משחקי חוץ למנויים בלבד..7even כתב: ↑29 מאי 2025, 15:14אתה בעצם טוען שהם היו מפסיקים להגיע שנה הבאה?Money כתב: ↑29 מאי 2025, 15:10 כולם פה יודעים כמה אני מצודד בעופר
חבל.
מאיפה ההנחה השגויה הזו?
וגם אם לא, יש לך בערך 0 יכולת למנוע מאנשים מסויימים להגיע למשחקים.
תוכל למנוע פה ושם אבל בגדול זה כמעט בלתי אפשרי. בכדורגל זה בכלל נחל כישלון חרוץ.
הדבר היחיד שמרתיע אנשים זה פגיעה חזקה בכיס.
זה יצור קצת באז בהתחלה אבל כשבנאדם יקבל את התביעה עם העשרות אלפי שקלים שיכניסו אותו לבור כלכלי, אני מבטיח לך שכולם בסביבה שלו יתיישרו.
כל מי שינסה שיטה אחרת, ייכשל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 848 לייקים
אחד הסעיפים החשובים הוא המרצ׳נדייז. שנים שהם מוכרים ציוד שלהם עם שם הפועל. יש להם אתר ויש להם דוכנים. עופר הולך לפגוע להם בכיס. גם תביעות אישיות זה נפלא - לא משנה מה תהיה התוצאה - לעופר אין בעיה לממן סוללת עורכי דין שיסחבו אותם שנים בבתי משפט. ואם יזכה בתביעות - ירדוף אחריהם גם בהוצלפ ואחר כך יתרום את הכסף.
עכשיו נראה מה יעשה ארגון הטרור הזה.
לצערי אני מריח תגובה אלימה במיוחד שתזעזע את עולם הספורט ואני מקווה שאני טועה, אבל מעז יצא מתוק וכמו שהוציאו את החוליגנים מהכדורגל האנגלי ככה יוציאו אותם מהפועל תל אביב.
לצערי אני מריח תגובה אלימה במיוחד שתזעזע את עולם הספורט ואני מקווה שאני טועה, אבל מעז יצא מתוק וכמו שהוציאו את החוליגנים מהכדורגל האנגלי ככה יוציאו אותם מהפועל תל אביב.
-
- קיבל.ה 339 לייקים
המשטרה תלחם על הזכות שלהם, לספק לה שעות נוספות בשכר גבוהה ולהביא קנסות והורדות נקודות להפועל.Charlie כתב: ↑29 מאי 2025, 15:33חכה שינסו להיכנס לאולם - זה יכול לקרות כבר בעוד שבוע וחצי בדרבי , אם נעלה לגמר הפלייאוף. אני חייב להשיג כרטיס ואקדים לבוא רק כדי להנות מהמחזה. כחולי המדים חייבים לשמור על הסדר הציבורי, ״בנחישות וברגישות״ (למרות שמבחינתי אפשר לוותר על ה״רגישות״KingAlpaca כתב:אני אגיב בפירוט יותר מאוחר, אבל וואו, איזה אפס.
מלך האפסים.
-
- קיבל.ה 848 לייקים
אבל לא יוכלו להיכנס בקלות. יקבלו החזר כספי ויישארו בחוץ. כל אלה שמוכרים בפנים, אלה שלא יוכלו להסתנן אבל תהיה חברת אבטחה שתצטרך לפקח שהם לא חורגים מהדרך.
כמובן שלא נראה יותר שלטים שלהם או תופים שלהם, אלא של ארגון האוהדים החדש שיקום על חורבות הארגון הנאלח הזה.
-
- קיבל.ה 848 לייקים
אני אתן לך רמז:Ron.T כתב:המשטרה תלחם על הזכות שלהם, לספק לה שעות נוספות בשכר גבוהה ולהביא קנסות והורדות נקודות להפועל.Charlie כתב: ↑29 מאי 2025, 15:33חכה שינסו להיכנס לאולם - זה יכול לקרות כבר בעוד שבוע וחצי בדרבי , אם נעלה לגמר הפלייאוף. אני חייב להשיג כרטיס ואקדים לבוא רק כדי להנות מהמחזה. כחולי המדים חייבים לשמור על הסדר הציבורי, ״בנחישות וברגישות״ (למרות שמבחינתי אפשר לוותר על ה״רגישות״KingAlpaca כתב:אני אגיב בפירוט יותר מאוחר, אבל וואו, איזה אפס.
מלך האפסים.
עופר ינאי הוא לא אשכנזי, שמאלני, חילוני מתל אביב והממשלה הזו, והשר הממונה על המשטרה, כנ״ל, ועכשיו תבין מה שתבין והסר דאגה מליבך. בנחישות וברגישות.
-
- קיבל.ה 243 לייקים
שמע אני באמת לא מצליח להבין איך אנשים מסוגך קיימים בעולם שלנו, נשגב מבינתיKingAlpaca כתב: ↑29 מאי 2025, 15:07 אני אגיב בפירוט יותר מאוחר, אבל וואו, איזה אפס.
מלך האפסים.
-
- קיבל.ה 2580 לייקים
המועדון הזה גמור חייבים להיפטר מהם מצידי גם אם זה אומר שעופר עוזב ולהתחיל מליגה ג , אסור שהם יהיו פה אסור
-
- קיבל.ה 2580 לייקים
אין לי ספק שיפי הנפש גם בזה יאשימו את עופרCharlie כתב: ↑29 מאי 2025, 15:44 אחד הסעיפים החשובים הוא המרצ׳נדייז. שנים שהם מוכרים ציוד שלהם עם שם הפועל. יש להם אתר ויש להם דוכנים. עופר הולך לפגוע להם בכיס. גם תביעות אישיות זה נפלא - לא משנה מה תהיה התוצאה - לעופר אין בעיה לממן סוללת עורכי דין שיסחבו אותם שנים בבתי משפט. ואם יזכה בתביעות - ירדוף אחריהם גם בהוצלפ ואחר כך יתרום את הכסף.
-
- קיבל.ה 2580 לייקים
אז בעצם אתה נגד בנאדם שרוצה להוקיע אנשים שמכים מקללים יורקים ונוקטים באלימות והוא האפס פה, אחלהKingAlpaca כתב: ↑29 מאי 2025, 15:07 אני אגיב בפירוט יותר מאוחר, אבל וואו, איזה אפס.
מלך האפסים.
-
- קיבל.ה 378 לייקים
סעיף 1: הקמת ארגון? הגיע הזמן
סעיף 2: קשה למצוא סימוכין חוקי למהלך
סעיף 3: ניתן בקלות לשנות את שם וסמל המועדון כדי להערים על הבעיה
סעיף 4: הגיע הזמן
סעיף 2: קשה למצוא סימוכין חוקי למהלך
סעיף 3: ניתן בקלות לשנות את שם וסמל המועדון כדי להערים על הבעיה
סעיף 4: הגיע הזמן
- רועי גווארה
- קיבל.ה 365 לייקים
מצטט בשביל התחקיר, תודה על ההבהרהCharlie כתב: ↑29 מאי 2025, 15:48אני אתן לך רמז:Ron.T כתב:המשטרה תלחם על הזכות שלהם, לספק לה שעות נוספות בשכר גבוהה ולהביא קנסות והורדות נקודות להפועל.
עופר ינאי הוא לא אשכנזי, שמאלני, חילוני מתל אביב והממשלה הזו, והשר הממונה על המשטרה, כנ״ל, ועכשיו תבין מה שתבין והסר דאגה מליבך. בנחישות וברגישות.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 359 לייקים
עופר יקח אותם לבית משפט על הפרת זכויות יוצרים, יבקש צווי הרחקה וימנע כניסת פרסונות, ימנע כניסת ציוד.
הם ילחמו על החיים שלהם והשאלה לאיזה רמה קיצונית זה יגיע, ואם ננצח בשבוע הבא כמה זה יזלוג ליציע במשחק הראשון בגמר
הם ילחמו על החיים שלהם והשאלה לאיזה רמה קיצונית זה יגיע, ואם ננצח בשבוע הבא כמה זה יזלוג ליציע במשחק הראשון בגמר
-
- קיבל.ה 1026 לייקים
למה שיישארו בחוץ? יש סמכות חוקית לקבוצה להחליט סתם ככה לאיזה אוהד מותר להיכנס ולאיזה אסור? זה שעופר החליט שהם חלק מהנהגת הארגון זה לא מספיק.Charlie כתב: ↑29 מאי 2025, 15:47אבל לא יוכלו להיכנס בקלות. יקבלו החזר כספי ויישארו בחוץ. כל אלה שמוכרים בפנים, אלה שלא יוכלו להסתנן אבל תהיה חברת אבטחה שתצטרך לפקח שהם לא חורגים מהדרך.
כמובן שלא נראה יותר שלטים שלהם או תופים שלהם, אלא של ארגון האוהדים החדש שיקום על חורבות הארגון הנאלח הזה.
גם לא יקום שום ארגון אוהדים חלופי, אין שום אוהד שפוי שיסכים לקחת חלק בדבר הזה. סיכוי סביר מאוד שהוא ייתקל באלימות.
האנשים האלו ניזונים מאנטגוניזם, זה דלק בשבילם. שעופר ילך ונחזור לאלקנה ונען זה ניצחון.
מהצד השני גם עופר לא בדיוק סובל מהקרב הזה. רק אנחנו שבאמצע החרא הזה נסבול.
-
- קיבל.ה 2580 לייקים
שיתן להם קנסות יגמור אותם עד השקל האחרון על כל אירוע אלימות נראה עד כמה יהיו גיבורים
-
- קיבל.ה 339 לייקים
עופר ינאי לא מעניין אף אחד וגם לא המוצא שלו או הכיפה, גם באולטראס יש מזרחים כהניסטים. האלימות של הקהל הפועל היא הלחם והחמאה של שר המשטרה ושמעון מזרחי ובלי האולטראס לא יהיה חומר להסית נגד הפועל.Charlie כתב: ↑29 מאי 2025, 15:48אני אתן לך רמז:Ron.T כתב:המשטרה תלחם על הזכות שלהם, לספק לה שעות נוספות בשכר גבוהה ולהביא קנסות והורדות נקודות להפועל.