תבדוק איך עובדים ארגונים דומים בעולם. בספורט ומחוצה לו.
זה העתק-הדבק. המטרה מקדשת את האמצעים.
תבדוק איך עובדים ארגונים דומים בעולם. בספורט ומחוצה לו.
אתה מתנסח כאילו זה איום, זה בדיוק מה שהם רוצים.
מכיר ומבין את הנפשות הפועלות. אני פשוט לא מבין מה הקשר לרמי שהוא האכיל את הנמר הזה בלי סוף וגם עכשיו הוא מעניק להם גב. מי שהלך על ברגר והילדות שלו שהן ממש קטנות אז הוא בן זונה גדול. אם זה גרם לנטע לא לבוא למשחקי חוץ אז אני נגד אלימות אבל לשבור תפנים למי ששלח את זה.
רק תביעות בסכומים מבהילים.Red_man כתב: ↑29 מאי 2025, 10:25מכיר ומבין את הנפשות הפועלות. אני פשוט לא מבין מה הקשר לרמי שהוא האכיל את הנמר הזה בלי סוף וגם עכשיו הוא מעניק להם גב. מי שהלך על ברגר והילדות שלו שהן ממש קטנות אז הוא בן זונה גדול. אם זה גרם לנטע לא לבוא למשחקי חוץ אז אני נגד אלימות אבל לשבור תפנים למי ששלח את זה.
בן אדם שם מיליונים הביא להפועל תואר במו ידיו, הופך את הפועל לאימפריה ואתה יושב פה בפורום וקורא לו נקמן בן זונה???רק הפועל בלב כתב: ↑29 מאי 2025, 09:59לא יודע למה זה משנה, אבל שאקו גינה.
עופר ינאי חתיכת בן זונה נקמן. ככל שעובר הזמן נראה שזה הדרייב שלו.
האולטראס חבורה של שיכורים מפגרים.
איזה כיף הפועל אה? אווירה של מלחמה
אני בעד תביעות אישיות אל תטעה. הוצל״פ יפשטו שם לאחד שניים את העור ויהיה בסדר. אני רק לא חושב שאפשר לתבוע אותם מחריד ומגעיל ככל שזה יהיה על זה שהם קיללו את הבת שלו. אפשר לתבוע אותם על זה שהם תקפו אוהד אחרי המשחק. תביעה נזיקית, תלונה למשטרה ולתת גב לתובעים7even כתב: ↑29 מאי 2025, 10:33רק תביעות בסכומים מבהילים.
תאמין לי שאין שום דבר שמרתיע אדם ואת הסביבה שלו יותר מתביעה בסכום 6 ספרות שאליה מצורפות הוכחות חותכות.
דברים שראיתי במו עיניי. לא בתחום הספורט אמנם, אבל ילדונים בני 15-16 שהיו נטפלים למישהו והרגישו כמו הבריונים של השכונה, צולמו מכים ילד. מכות שטחיות אמנם, אבל מכות.
האבא לא ויתר...על אף איומים. הלך על תביעה אזרחית עם הוכחות אבל עשה את זה מחושב. הוא תבע רק שניים מכל החמישה-שישה שהיו שם.
בתור התחלה זה פירק את החבורה לגורמים. ה-3 האחרים התנערו מהם. השניים האחרים חטפו מבית המשפט אחרי פשרה כמעט 100K יחד. למזלם יחד, אחרת זה היה 100K לאדם בודד.
לא רק שהחבורה התפרקה, ההורים שלהם שילמו כדת וכדין, שלחו אותם למוסד, והם חזרו למוטב. לא מזמן סיימו תואר, מי היה מאמין. הכל בגלל אבא שלא ויתר.
חד משמעית אסור, זה על פי החוק להוציא דיבה של בן אדם, שירה לא **** ולכן זה דיבה חמורה, בבית המשפט הם יצטרכו להוכיח שהיא כזו , והם לא יצליחו כמובן ויפסקו נגדם דיבה, אגב אפשר עד חצי מיליון שקל לפי החוק.
מחיפוש קצר מאוד בגוגל, אפשר לתבוע דיבה עד 150,000 ללא הוכחת נזק על לשון הרע
כן, כי הוא נקמן בן זונה.tormenta כתב: ↑29 מאי 2025, 10:39בן אדם שם מיליונים הביא להפועל תואר במו ידיו, הופך את הפועל לאימפריה ואתה יושב פה בפורום וקורא לו נקמן בן זונה???רק הפועל בלב כתב: ↑29 מאי 2025, 09:59לא יודע למה זה משנה, אבל שאקו גינה.
הוא לא מאיים לעזוב כל שבועיים סתם ככה כי לא עשו מנוי עונתי/ שיחקו גרוע/ לא שריינו יורוליגbambo_leo כתב: ↑29 מאי 2025, 11:08כן, כי הוא נקמן בן זונה.tormenta כתב: ↑29 מאי 2025, 10:39בן אדם שם מיליונים הביא להפועל תואר במו ידיו, הופך את הפועל לאימפריה ואתה יושב פה בפורום וקורא לו נקמן בן זונה???רק הפועל בלב כתב: ↑29 מאי 2025, 09:59
לא יודע למה זה משנה, אבל שאקו גינה.
אני מבין שאתם חיים בשוויון נפש עם זה שכל שבועיים הוא מאיים לעזוב ולהתנקם ולחרב גם את הכדורגל.
(הקללות לעבר הבת שלו מכוערות ומיותרות ולא תורמות לשום דבר).
העשייה המבורכת שלהם שבגללה אנחנו משחקים בסדרה מול ירושלים ולא מול חולון ובמידה ונעפיל לגמר זה יהיה בלי ביתיות. העשייה המבורכת שלהם בלתקוף אוהדי חולון על הפרקט ואוהדי הפועל חיפה. כשכל זה קרה הוא לא איים לעזוב. מבחינתי שלא יהיה אולם חדש אם זה אומר שאנשי העשייה לא באים. הם שונאים משחקי בית תן להם משחקי חוץ רצוי כמה שיותר נידחים להיות עם עצמם.טכנית לארז כתב: ↑29 מאי 2025, 11:20 מבחינתם גם הוא מזלזל בעשיה שלהם בזה שהוא משחק במנורה ומשווק את זה כ"בית זמני" ומקשקש על בניית אולם חדש שאני חושב שכבר ברור לכולם שזה שקר מוחלט.
(לפני שהקיוסקים יוצאים עלי פה, אני לחלוטין סולד מכל קריאת גנאי לבת שלו)
תיזהר יגידו שאתה קיצוני.Red_man כתב: ↑29 מאי 2025, 11:23העשייה המבורכת שלהם שבגללה אנחנו משחקים בסדרה מול ירושלים ולא מול חולון ובמידה ונעפיל לגמר זה יהיה בלי ביתיות. העשייה המבורכת שלהם בלתקוף אוהדי חולון על הפרקט ואוהדי הפועל חיפה. כשכל זה קרה הוא לא איים לעזוב. מבחינתי שלא יהיה אולם חדש אם זה אומר שאנשי העשייה לא באים. הם שונאים משחקי בית תן להם משחקי חוץ רצוי כמה שיותר נידחים להיות עם עצמם.טכנית לארז כתב: ↑29 מאי 2025, 11:20 מבחינתם גם הוא מזלזל בעשיה שלהם בזה שהוא משחק במנורה ומשווק את זה כ"בית זמני" ומקשקש על בניית אולם חדש שאני חושב שכבר ברור לכולם שזה שקר מוחלט.
תראו ציפור! ינאי נקמן, ואין שיפוץ למה לא מדברים על השיפוץ? אתמול שוב הוכח שלארח בירושלים לא היה ריאלי וחולון קטן מדי ולכן יד אליהו זאת האופציה היחידה. עכשיו תמשיך לקשקש שטויות
אני מבין מה אתה אומר, אבל איפה הוא נקם? אגב, יכול להיות שהוא יתחיל להיות נקמן אחרי אתמול אבל לא ראיתי עד עכשיו משהו מיוחד.bambo_leo כתב:כן, כי הוא נקמן בן זונה.tormenta כתב: ↑29 מאי 2025, 10:39בן אדם שם מיליונים הביא להפועל תואר במו ידיו, הופך את הפועל לאימפריה ואתה יושב פה בפורום וקורא לו נקמן בן זונה???רק הפועל בלב כתב: ↑29 מאי 2025, 09:59
אני מבין שאתם חיים בשוויון נפש עם זה שכל שבועיים הוא מאיים לעזוב ולהתנקם ולחרב גם את הכדורגל.
בחיי אני לא מאמין... בן אדם אשכרה שופך את הונו על הפועל מביא תארים, יורוליג, ואנשים פה בפורום "הוא נקמן בן זונההה"bambo_leo כתב: ↑29 מאי 2025, 11:08כן, כי הוא נקמן בן זונה.tormenta כתב: ↑29 מאי 2025, 10:39בן אדם שם מיליונים הביא להפועל תואר במו ידיו, הופך את הפועל לאימפריה ואתה יושב פה בפורום וקורא לו נקמן בן זונה???רק הפועל בלב כתב: ↑29 מאי 2025, 09:59
הייתה כלום ושום דבר בשבילך אולי, בשביל אחרים היא כל החיים. יצורtormenta כתב: ↑29 מאי 2025, 11:28בחיי אני לא מאמין... בן אדם אשכרה שופך את הונו על הפועל מביא תארים, יורוליג, ואנשים פה בפורום "הוא נקמן בן זונההה"
מותר לו להיות נקמן הבנת? כשאתה שם את כל האנרגיה שלך, את כל ההון שלך, בקבוצה שעד לפני שנתיים הייתה כלום ושום דבר, ופתאום באים יצורי אוסיקשין ועושים לך את המוות, מותר לך להיות נקמן ולעשות מה שאתה רוצה.
יצור מי שהביא אותךbambo_leo כתב: ↑29 מאי 2025, 11:29הייתה כלום ושום דבר בשבילך אולי, בשביל אחרים היא כל החיים. יצורtormenta כתב: ↑29 מאי 2025, 11:28בחיי אני לא מאמין... בן אדם אשכרה שופך את הונו על הפועל מביא תארים, יורוליג, ואנשים פה בפורום "הוא נקמן בן זונההה"
מותר לו להיות נקמן הבנת? כשאתה שם את כל האנרגיה שלך, את כל ההון שלך, בקבוצה שעד לפני שנתיים הייתה כלום ושום דבר, ופתאום באים יצורי אוסיקשין ועושים לך את המוות, מותר לך להיות נקמן ולעשות מה שאתה רוצה.
קראתי את ה"גינוי" של שאקו. עוד גינוי כזה ואבדנו.רק הפועל בלב כתב: ↑29 מאי 2025, 09:59לא יודע למה זה משנה, אבל שאקו גינה.
עובד איקאה טיפוסי.בני12 כתב: ↑29 מאי 2025, 12:01קראתי את ה"גינוי" של שאקו. עוד גינוי כזה ואבדנו.רק הפועל בלב כתב: ↑29 מאי 2025, 09:59לא יודע למה זה משנה, אבל שאקו גינה.
פוסט ארוך נגד ינאי ואז שתי שורות בסוף
שאקו הוא לא אוהד מהשורה. שאקו יכול להפסיק את הקריאות האלה אם הוא היה בוחר בכך
אבל הוא נותן להן לקרות ואז אומר שהוא נגד זה.
בדיוק כמו שמישהו כתב לו בתגובות שהוא כמו ביבי על המרפסת, מסית ומסית ואז מוסיף שהוא לא בוגד
אתה בנאדם מסכןטכנית לארז כתב: ↑29 מאי 2025, 11:09 ינאי נקמן אחושרמוטה.
לדעתי הסיבה שהוא בכלל לקח את הפועל היא נקמה בבעלי מכבי שלא רצו לקחת אותו להנהלה שלהם.
חשש כבד ממה שהוא עלול לעולל בכוונה למועדון כשיילך, בלי שום קשר לסיבה שבגללה יעשה את זה.
לאן אמשיך מכאן?7even כתב: ↑29 מאי 2025, 11:25תיזהר יגידו שאתה קיצוני.Red_man כתב: ↑29 מאי 2025, 11:23העשייה המבורכת שלהם שבגללה אנחנו משחקים בסדרה מול ירושלים ולא מול חולון ובמידה ונעפיל לגמר זה יהיה בלי ביתיות. העשייה המבורכת שלהם בלתקוף אוהדי חולון על הפרקט ואוהדי הפועל חיפה. כשכל זה קרה הוא לא איים לעזוב. מבחינתי שלא יהיה אולם חדש אם זה אומר שאנשי העשייה לא באים. הם שונאים משחקי בית תן להם משחקי חוץ רצוי כמה שיותר נידחים להיות עם עצמם.טכנית לארז כתב: ↑29 מאי 2025, 11:20 מבחינתם גם הוא מזלזל בעשיה שלהם בזה שהוא משחק במנורה ומשווק את זה כ"בית זמני" ומקשקש על בניית אולם חדש שאני חושב שכבר ברור לכולם שזה שקר מוחלט.
תראו ציפור! ינאי נקמן, ואין שיפוץ למה לא מדברים על השיפוץ? אתמול שוב הוכח שלארח בירושלים לא היה ריאלי וחולון קטן מדי ולכן יד אליהו זאת האופציה היחידה. עכשיו תמשיך לקשקש שטויות
איזה עשייה שלהם ? הם רק יכולים להרוס , למה ברור לך שזה שקר על סמך מה ?טכנית לארז כתב: ↑29 מאי 2025, 11:20 מבחינתם גם הוא מזלזל בעשיה שלהם בזה שהוא משחק במנורה ומשווק את זה כ"בית זמני" ומקשקש על בניית אולם חדש שאני חושב שכבר ברור לכולם שזה שקר מוחלט.
הוא לא איים לעזובbambo_leo כתב: ↑29 מאי 2025, 11:08כן, כי הוא נקמן בן זונה.tormenta כתב: ↑29 מאי 2025, 10:39בן אדם שם מיליונים הביא להפועל תואר במו ידיו, הופך את הפועל לאימפריה ואתה יושב פה בפורום וקורא לו נקמן בן זונה???רק הפועל בלב כתב: ↑29 מאי 2025, 09:59
אם חייבים אז אין ברירה