וואלה, לא הכרתי.גביזון כתב: ↑27 מאי 2025, 14:29https://sports.walla.co.il/item/3550065
Sent from my 22101320G using Tapatalk
סגל לעונה הבאה 2025-2026
-
- קיבל.ה 6037 לייקים
-
- קיבל.ה 1350 לייקים
כמה אנחנו משלמים לבלייקני לעונה?
אנחנו משלמים את מחיר המלחמה והעובדה שאנחנו עדיין לא בדיוק שם לוהט באירופה. אנחנו שם עולה והכל אבל אנחנו עדיין לא בדיוק ריאל
- 7even
- קיבל.ה 2847 לייקים
כל הסכומים בכל העולם עולים.
עכשיו עם הכניסה של הקבוצה(קבוצות בהמשך) מדובאי ו NBA אירופה, לא רחוק הזמן שחוזה כזה לא ייראה כזה מופרך.
אנחנו בישראל צריכים כרגע גם לשלם אקסטרא. גם כי הפועל עוד לא שם גדול באירופה. יקח זמן.
אם מכבי לא תעשה התאמה לסכומים היא לא תוכל להנחית שחקנים טובים מאד כאלו.
נקווה לניסיון נוסף והטרלה על סורקין בקיץ.
עכשיו עם הכניסה של הקבוצה(קבוצות בהמשך) מדובאי ו NBA אירופה, לא רחוק הזמן שחוזה כזה לא ייראה כזה מופרך.
אנחנו בישראל צריכים כרגע גם לשלם אקסטרא. גם כי הפועל עוד לא שם גדול באירופה. יקח זמן.
אם מכבי לא תעשה התאמה לסכומים היא לא תוכל להנחית שחקנים טובים מאד כאלו.
נקווה לניסיון נוסף והטרלה על סורקין בקיץ.
יחד, רק יחד! 

- גביזון
- קיבל.ה 3185 לייקים
שואל שוב, כי אם כן אני מניח שזה יכול לעזור למיציץ' להגיע אלינוגביזון כתב:הוא שיחק עם מיצ'יץ' באנדולו או שזה היה רק לארקין?
בוידיקפדיה כתוב שאמא שלו ישראלית

-
- קיבל.ה 544 לייקים
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 532 לייקים
ברוך הבא אלייז'ה (שבעברית נקרא לו אליהו).
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 1035 לייקים
הוא האיש הכי נוצרי שראיתי לאחרונה. הוא וכל המשפחה שלו מתפללים ביחד לפני משחקים.
ואם שימון לא אזרח אותו אז מי אנחנו בכלל
- הפועל
- קיבל.ה 1764 לייקים
- יצירת קשר:
אנשים קיבלו פרס ישראל על הרבה פחות מזה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- סומך
- קיבל.ה 1357 לייקים
-
- קיבל.ה 1035 לייקים
https://sportando.basketball/en/hapoel- ... n-the-way/
מעוניינים גם ברייקוואן גריי מאאק וטייסון קארטר ממלאגה.
יום עמוס.
מעוניינים גם ברייקוואן גריי מאאק וטייסון קארטר ממלאגה.
יום עמוס.
-
- קיבל.ה 201 לייקים
הגריי הזה נראה כמו שחקן חילוש, קארטר זה עמדה 2.. על המשבצת של בלייקני ובראיינט נראה קצת עמוס, בהנחה שפוסטר לא ממשיך.. אלא אם כן בראיינט יהיה פה 3 מחליף של איש.
-
- קיבל.ה 1035 לייקים
תיקון, לא מעוניינים, אלא לפי ספורטנדו הם סיכמו ובדרך אלינו.
גריי לא ראיתי משחק, קארטר אחלה שחקן ומביא יכולת חדירה שאין לאף אחד בסגל שלנו.
הולך להיות קיץ קשה לכותבי שירי השחקנים, יהיה לנו סגל ארוך ארוך.
-
- קיבל.ה 117 לייקים
בלייקני הולך לקבל 1.4 לעונה, קצת יותר מחצי מהשכר של בריאנט. האם הסכום שאנחנו הולכים לשלם מוצדק? לא יודע. מצד אחד בראינט היה הקלע המוביל בקבוצה שסיימה 6 ביורוליג. הוא שחקן מוכח, ורסיטלי וכו'. מצד שני בשנה הנוכחית (לפי יורוהופס נט) החוזה הזה היה ממקם אותו במקום השישי בגובהו ביורוליג, שזה נשמע קצת גבוה בשבילו.
יכול להיות שכל הסכומים ביורוליג הולכים לעלות, ויכול להיות שזה בגלל שאנחנו קבוצה חדשה. בכל מקרה, זה לא הרבה יותר ממה שהוא היה מקבל בקבוצת יורוליג אחרת
- הפועל
- קיבל.ה 1764 לייקים
- יצירת קשר:
למי ששכח שחקנים אצלנו גם באים לשחק במדינה במלחמה שמשחקת בחו"ל רוב השנה.
דברים כאלו עולים כסף
דברים כאלו עולים כסף
מחיר מוגזם אבל ינאי גם לא פחות מאחראי לסיטואציה הזו , השחקן עצמו קיבל חוזה להאריך בשנתיים מאנדולו ב1.5 מיליון דולר וינאי מציע לו 1.2 מיליון יותר , אני לא יודע להיכנס לפרטי המו"מ אבל זה כמעט פי 2 ( למרות מלחמה והשם לא מוכר שלנו באירופה זו קפיצה גדולה )סכין_בבטן_האומה כתב: ↑27 מאי 2025, 16:36בלייקני הולך לקבל 1.4 לעונה, קצת יותר מחצי מהשכר של בריאנט. האם הסכום שאנחנו הולכים לשלם מוצדק? לא יודע. מצד אחד בראינט היה הקלע המוביל בקבוצה שסיימה 6 ביורוליג. הוא שחקן מוכח, ורסיטלי וכו'. מצד שני בשנה הנוכחית (לפי יורוהופס נט) החוזה הזה היה ממקם אותו במקום השישי בגובהו ביורוליג, שזה נשמע קצת גבוה בשבילו.
יכול להיות שכל הסכומים ביורוליג הולכים לעלות, ויכול להיות שזה בגלל שאנחנו קבוצה חדשה. בכל מקרה, זה לא הרבה יותר ממה שהוא היה מקבל בקבוצת יורוליג אחרת
כל שאר חברי הקבוצה\המועמדים שיגיעו אלינו ינפחו את השכר שלהם פי כמה וכמה לטוב ולרע כי יודעים שינאי יכול לשלם את זה.
-
- קיבל.ה 1350 לייקים
אני חושב שאלו חוזי אוברפייד לחלוטין. אני חושב שגם מה שמפרסמים זה כולל בונוסים ושטויות ויש מצב שזה טיפה יותר נמוך.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑27 מאי 2025, 16:36בלייקני הולך לקבל 1.4 לעונה, קצת יותר מחצי מהשכר של בריאנט. האם הסכום שאנחנו הולכים לשלם מוצדק? לא יודע. מצד אחד בראינט היה הקלע המוביל בקבוצה שסיימה 6 ביורוליג. הוא שחקן מוכח, ורסיטלי וכו'. מצד שני בשנה הנוכחית (לפי יורוהופס נט) החוזה הזה היה ממקם אותו במקום השישי בגובהו ביורוליג, שזה נשמע קצת גבוה בשבילו.
כשאני מסתכל על החוזה שמציעים לשורטס והדיבורים על זה שמה שהצענו למיציץ אולי לא יספיק. בתוספת הכניסה של דובאי, השמועות על הnba אירופה והמכללות כל זה מוביל למסקנה שגם באירופה החוזים עומדים להתייקר מאוד. תראה כמה ירושלים משלמת לקרינגטון, הארפר וזוסמן. ירושלים אוהבים לשחק אותה אבל הם הורידו שם ארגז על כל אחד מהם. תוסיף את הדיבור על קרטר ממלאגה אתה חושב שהוא הולך לקבל שם פחות ממיליון דולר לעונה? מתן הרים טלפון לאמא והיא כנראה פתחה את הברז
-
- קיבל.ה 854 לייקים
כותבי שירי השחקנים יגיעו בכלל להיכל?! הם לא משוררים בעלי אידאות?Niro כתב:תיקון, לא מעוניינים, אלא לפי ספורטנדו הם סיכמו ובדרך אלינו.
-
- קיבל.ה 307 לייקים
-
- קיבל.ה 407 לייקים
אין מה לעשות, כדי להביא שחקנים ברמה אנחנו צריכים לשלם הרבה יותר מאחרים, גם כי אנחנו קבוצה שמתחילה לצמוח וגם בגלל המלחמה.
ואישית אני לא מבין למה אכפת לכם כמה עופר משלם. זה עניין שלו וזכותו. תהנו מזה וזהו.
ואישית אני לא מבין למה אכפת לכם כמה עופר משלם. זה עניין שלו וזכותו. תהנו מזה וזהו.
-
- קיבל.ה 132 לייקים
-
- קיבל.ה 129 לייקים
אם ברייאנט נכון לא רואה סרט שפוסטר נשאר.
האמת מבאס (שהוא עוזב, לא שברייאנט מגיע במקומו) ועוד יותר מבאס יהיה אם ישחק בירושלים או משהו.
האמת מבאס (שהוא עוזב, לא שברייאנט מגיע במקומו) ועוד יותר מבאס יהיה אם ישחק בירושלים או משהו.
-
- קיבל.ה 854 לייקים
איש כלבביNiro כתב:הוא האיש הכי נוצרי שראיתי לאחרונה. הוא וכל המשפחה שלו מתפללים ביחד לפני משחקים.
אונוואקו לפני הג׳אמפ היה מתפלל ליד קו העונשין, מצטלב וכו'. גם קייל אלכסנדר היה מתחיל כל ראיון ב- "first of all i want to thank Jesus Christ my Lord and savior
-
- קיבל.ה 117 לייקים
לגבי סכומים - בגדול הסכומים שמדווחים סובלים מאי אחידות. לדוגמא, בוואלה רשום שהארפר יקבל מליון לעונה, בישראל היום זה 1.75. אז יכול להיות שה-2.7 שעופר מציע הוא ברוטו + בונוסים ומה שקראת שאפס הציעה זה נטו. גם עם הסכומים נכונים - לאפס יש כבר 2 שחקנים בטופ 10 של המשתכרים ביורוליג (לארקין ותומפסון). יכול להיות שפשוט אין להם עוד כסף לשים. זה לא אומר שאף קבוצה אחרת לא הייתה משלמת יותר.omersa כתב: ↑27 מאי 2025, 16:38מחיר מוגזם אבל ינאי גם לא פחות מאחראי לסיטואציה הזו , השחקן עצמו קיבל חוזה להאריך בשנתיים מאנדולו ב1.5 מיליון דולר וינאי מציע לו 1.2 מיליון יותר , אני לא יודע להיכנס לפרטי המו"מ אבל זה כמעט פי 2 ( למרות מלחמה והשם לא מוכר שלנו באירופה זו קפיצה גדולה )סכין_בבטן_האומה כתב: ↑27 מאי 2025, 16:36בלייקני הולך לקבל 1.4 לעונה, קצת יותר מחצי מהשכר של בריאנט. האם הסכום שאנחנו הולכים לשלם מוצדק? לא יודע. מצד אחד בראינט היה הקלע המוביל בקבוצה שסיימה 6 ביורוליג. הוא שחקן מוכח, ורסיטלי וכו'. מצד שני בשנה הנוכחית (לפי יורוהופס נט) החוזה הזה היה ממקם אותו במקום השישי בגובהו ביורוליג, שזה נשמע קצת גבוה בשבילו.
כל שאר חברי הקבוצה\המועמדים שיגיעו אלינו ינפחו את השכר שלהם פי כמה וכמה לטוב ולרע כי יודעים שינאי יכול לשלם את זה.
אני מבין שאלייזה זה התקדמות כביכול, אבל מרכוס היה חשוב לנו בכל כך הרבה משחקים חשובים העונה(טלקום ברבע, בסדרה נגד ולנסיה), שמרגיש מיותר להתחזק דווקא בעמדה הזאת כשיש 3 עמדות יותר חשובות. אני תוהה אם איטודיס/הינאס קובעים שחקני רכש או עדיין עופר סוגר עם מי שבא לו. בכל מקרה אם הוא בא אז בהצלחה
-
- קיבל.ה 1350 לייקים
דיי נו ברייאנט זה 2-3 ומרקוס לא ברמה ליורוליג עם כל האהבה אליוSpiderman כתב: ↑27 מאי 2025, 20:24 אני מבין שאלייזה זה התקדמות כביכול, אבל מרכוס היה חשוב לנו בכל כך הרבה משחקים חשובים העונה(טלקום ברבע, בסדרה נגד ולנסיה), שמרגיש מיותר להתחזק דווקא בעמדה הזאת כשיש 3 עמדות יותר חשובות. אני תוהה אם איטודיס/הינאס קובעים שחקני רכש או עדיין עופר סוגר עם מי שבא לו. בכל מקרה אם הוא בא אז בהצלחה
- גביזון
- קיבל.ה 3185 לייקים
בחייאת, לא על משהו אבל אני משתגע איך מישהו יכול להעלות על דעתו שאיטודיס, אחד מגדולי המאמנים באירופה שבא לפה לכמה שנים ייתן שמישהו יבנה לו את הסגל, לא משנה אם זה עופר או אמא תרזה. זה השם שלו והרפוטיישן שלו גם בקריירה אחרי הפועל, שנקווה שתגיע כמה שיותר מאוחר.Spiderman כתב:אני מבין שאלייזה זה התקדמות כביכול, אבל מרכוס היה חשוב לנו בכל כך הרבה משחקים חשובים העונה(טלקום ברבע, בסדרה נגד ולנסיה), שמרגיש מיותר להתחזק דווקא בעמדה הזאת כשיש 3 עמדות יותר חשובות. אני תוהה אם איטודיס/הינאס קובעים שחקני רכש או עדיין עופר סוגר עם מי שבא לו. בכל מקרה אם הוא בא אז בהצלחה
וזה מגיע מישהו שרוצה שפוסטר ישאר.
- 7even
- קיבל.ה 2847 לייקים
עוד לא מצאתי סיבה אחת למה צריך להעיף את פוסטר כדי להביא את הראיינט.
אלא אם זה עניין כלכלי מה שלא נראה לי.
יחד, רק יחד! 

- גביזון
- קיבל.ה 3185 לייקים
אני אישית רוצה שפוסטר ישאר כי הוא כבר חלק מהנוף,עבר ועובר מלחמה, אין לו בעיה להגיע מהספסל והוא אכבר ווינר, אבל צריך להתחיל למלא סגל עם שחקנים משופשפי יורוליג.7even כתב:עוד לא מצאתי סיבה אחת למה צריך להעיף את פוסטר כדי להביא את הראיינט.
-
- קיבל.ה 1505 לייקים
הכל נכון. צריך סגל גדול מאוד. אנחנו רואים מה קורה לנו עם "מלא רכזים" ובאים לחצי גמר/גמר בלי רכז אחד. וזה בלי יורוליג ולא קרוב.
פוסטר צריך להישאר, יהיו מספיק משחקים לרוטציה. מצד שני אני לא בטוח שמיציץ עם כל הפסטיבל יצדיק את השכר הפסיכי שלו. בכסף שלו אפשר להביא שניים בקליבר של בריאנט/בולדווין
פוסטר צריך להישאר, יהיו מספיק משחקים לרוטציה. מצד שני אני לא בטוח שמיציץ עם כל הפסטיבל יצדיק את השכר הפסיכי שלו. בכסף שלו אפשר להביא שניים בקליבר של בריאנט/בולדווין
- הפועל
- קיבל.ה 1764 לייקים
- יצירת קשר:
ויותר מסגל גדול שזה תמיד נכון ועל אחת כמה וכמה לאור הטיסות המרובות, צריך גם להניח לאור התקדימים ששחקנים יעזבו באמצע עונה אם יהיו התפתחויות בטחוניות.
עדיף תמיד שיהיה מי שיכול to step up מתוך הסגל, ולא להתחיל לחפש בהיסטריה באמצע השנה מישהו איכותי שמוכן לעשות טובה ולבוא לישראל
עדיף תמיד שיהיה מי שיכול to step up מתוך הסגל, ולא להתחיל לחפש בהיסטריה באמצע השנה מישהו איכותי שמוכן לעשות טובה ולבוא לישראל
-
- קיבל.ה 6037 לייקים
מה כבר שחררתם את פוסטר…
יהיו לנו מיליון משחקים בעונה הבאה, כולל טיסות בלי סוף ושבועות של משחק בראשון, שלישי, חמישי וראשון. נצטרך מלא שחקנים, בעיקר שביורוליג כולם יכולים לשחק.
יהיו לנו מיליון משחקים בעונה הבאה, כולל טיסות בלי סוף ושבועות של משחק בראשון, שלישי, חמישי וראשון. נצטרך מלא שחקנים, בעיקר שביורוליג כולם יכולים לשחק.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4867 לייקים
-
- קיבל.ה 165 לייקים
מקווה שיגיע לחתימה, שחקן מעולה! השאלה אם יכול לשחק 3 1.96 קצת גבולי.
לעומת זאת מקווה שמיציץ לא יגיע ב-5 מיליון, זה לא בריא למערכת לדעתי. צריך רכז טוב עם ניסיון יורוליג זה כן.
חייבים שחקן בעמדה 4! והייתי מנסה לשחרר את קבוקלו ומביא 5 מחליף שנדע מה נקבל (ריברו?)
לעומת זאת מקווה שמיציץ לא יגיע ב-5 מיליון, זה לא בריא למערכת לדעתי. צריך רכז טוב עם ניסיון יורוליג זה כן.
חייבים שחקן בעמדה 4! והייתי מנסה לשחרר את קבוקלו ומביא 5 מחליף שנדע מה נקבל (ריברו?)