עלה ב5 באוויר
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 2084 לייקים
בזויים שמפחדים מפייר פייט.
גם ככה אין פה הוגנות בליגת מאירי.
גם ככה אין פה הוגנות בליגת מאירי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 298 לייקים
אני לא קונה את זה.
מה זה "להקשות עלינו"?
בסופו של דבר הם לא יקנו סתם שחקנים לעמדות שהם לא צריכות בשביל שלנו לא יהיה
לא בסכומים האלו
מה זה "להקשות עלינו"?
לא בסכומים האלו
-
- קיבל.ה 1347 לייקים
מה שכיף לראות זה איך זה עולה לקופמן בדם כל הנושא הזה של ספרא
-
- קיבל.ה 1129 לייקים
נמני בניגוד לאחרים יודע לעשות את ההפרדה
גם מכבי וגם הפועל על הזין שלו באותה מידה
ואם לדבר בכנות, פרימור ונמני חברים טובים. לא במקרה דברים קורים לטובתינו מהכיוון שלו לאחרונה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 958 לייקים
העניין פה זה לא השנאה כלפינו אלא ההתנהלות של מכבי
לקהל של מכבי יש איזה נרטיב שאומר שאפשר וצריך לחגוג כל אליפות למרות שיש פערים תקציביים
״אז מה״ הם אומרים לך, ״מה זה בכלל הפרש 20 מיליון שקל מחיפה או 40 מיליון מב״ש״
״שכר השחקנים שלנו לא ככ גדול״
ובכן
בסיס היתרון של מכבי קשור בדיוק לדבר הזה: לרעיון המעוות הזה של השאלות מתוך אינטרסים צרים של תן לי ואתן לך.
כמו שיש רשות תחרות והגבלים, ככה הליגה העלובה הזו הייתה צריכה לפעול מול תופעות כאלה
המונח הזה ״יחסים טובים״, הוא מונח מכובס.
מכבי מחזיקה ביתרון בגלל שמחלקת הנוער שלה שווה יותר מ50 אחוז מקבוצות הליגה
השחקן הישראלי הוא משאב נדיר
ומכבי משתלטת עליו ובונה לעצמה מונופול גם עם ייצור השחקנים (זכותו של מיץ להשקיע) וחמור מכך גם על הרכישה של שחקנים ממקומות אחרים..
התופעה הזו תתחזק ככל שאנשים כמו יואב כץ ינהלו מועדונים וכלל שיהיו פה מועדוני עירייה כמו טבריה או מועדוני אוהדים כמו קטמון או פ״ת
תסתכלו למשל על תופעת לאיוס, כמה מכבי שילמה? כדי שמה?
בטח כדי להשאיל אותו להפועל חיפה
אותו את מלדה
זו שיטת עבודה
גם חוזז זה אותה שיטה, רק שהוא שחקן נוער שלהם
לקהל של מכבי יש איזה נרטיב שאומר שאפשר וצריך לחגוג כל אליפות למרות שיש פערים תקציביים
״אז מה״ הם אומרים לך, ״מה זה בכלל הפרש 20 מיליון שקל מחיפה או 40 מיליון מב״ש״
״שכר השחקנים שלנו לא ככ גדול״
ובכן
בסיס היתרון של מכבי קשור בדיוק לדבר הזה: לרעיון המעוות הזה של השאלות מתוך אינטרסים צרים של תן לי ואתן לך.
כמו שיש רשות תחרות והגבלים, ככה הליגה העלובה הזו הייתה צריכה לפעול מול תופעות כאלה
המונח הזה ״יחסים טובים״, הוא מונח מכובס.
מכבי מחזיקה ביתרון בגלל שמחלקת הנוער שלה שווה יותר מ50 אחוז מקבוצות הליגה
השחקן הישראלי הוא משאב נדיר
ומכבי משתלטת עליו ובונה לעצמה מונופול גם עם ייצור השחקנים (זכותו של מיץ להשקיע) וחמור מכך גם על הרכישה של שחקנים ממקומות אחרים..
התופעה הזו תתחזק ככל שאנשים כמו יואב כץ ינהלו מועדונים וכלל שיהיו פה מועדוני עירייה כמו טבריה או מועדוני אוהדים כמו קטמון או פ״ת
תסתכלו למשל על תופעת לאיוס, כמה מכבי שילמה? כדי שמה?
בטח כדי להשאיל אותו להפועל חיפה
אותו את מלדה
זו שיטת עבודה
גם חוזז זה אותה שיטה, רק שהוא שחקן נוער שלהם
-
- קיבל.ה 2557 לייקים
״התקציב ינוע סביב 60-70 מיליון העונה".
נמני לא עקבי. ברדיו ירושלים הוא אמר 70-75.
נמני לא עקבי. ברדיו ירושלים הוא אמר 70-75.
-
- קיבל.ה 185 לייקים
בקיצור
העיקר לא לפחד כלל.
להיכנס בכל הכוח בשוק הישראלי ולהביא את מי שאפשר כולל להחזיר לגיונרים, ליידנר זה כיוון טוב בהקשר הזה והייתי רוצה גם שיארזו לי דסה וארד טו גו בתור התחלה.
במקביל להשקיע חזק בנוער כדי ששחקנים שמגיעים משם יהיו בשלים להשאלות ברחבי הליגה כדי גם לתרום לקבוצות האלה וגם להתפתח בעצמם.
עכשיו כשיש כסף כל מה שנשאר זה להיות מקצוענים ולא פראיירים. לי עושה רושם שאנחנו שם לגמרי, ושזה רק יילך וישתפר עם הזמן.
העיקר לא לפחד כלל.
להיכנס בכל הכוח בשוק הישראלי ולהביא את מי שאפשר כולל להחזיר לגיונרים, ליידנר זה כיוון טוב בהקשר הזה והייתי רוצה גם שיארזו לי דסה וארד טו גו בתור התחלה.
במקביל להשקיע חזק בנוער כדי ששחקנים שמגיעים משם יהיו בשלים להשאלות ברחבי הליגה כדי גם לתרום לקבוצות האלה וגם להתפתח בעצמם.
עכשיו כשיש כסף כל מה שנשאר זה להיות מקצוענים ולא פראיירים. לי עושה רושם שאנחנו שם לגמרי, ושזה רק יילך וישתפר עם הזמן.
-
- קיבל.ה 2084 לייקים
הנוער שלהם לא שווה הרבה.
בעיקר פרופגדנות שגורמות לחצי ליגה לרדוף אחרי כל מיני שחר רוזן, חנציס ובר לין ועוד פחים.
רק הם יכולים להרשות לעצמם לשלם לכל מיני מלאדה 300 אלף יורו או על לאיוס מליון יורו ובפועל הם מקבלים מנוי ליציע.
מדמון הזה עלה להם יותר מ2 מליון יורו. הוא עשה שם משהו בכלל העונה? נראה לי התייבש בשביל הפנדליסט המיוחצן תורג'י.
בעיקר פרופגדנות שגורמות לחצי ליגה לרדוף אחרי כל מיני שחר רוזן, חנציס ובר לין ועוד פחים.
רק הם יכולים להרשות לעצמם לשלם לכל מיני מלאדה 300 אלף יורו או על לאיוס מליון יורו ובפועל הם מקבלים מנוי ליציע.
מדמון הזה עלה להם יותר מ2 מליון יורו. הוא עשה שם משהו בכלל העונה? נראה לי התייבש בשביל הפנדליסט המיוחצן תורג'י.
-
- קיבל.ה 307 לייקים
-
- קיבל.ה 2557 לייקים
הוא לא יואב כץ
אבל אני עוד לא יודע אם הוא יהיה על ה50 מיליון וסביב או 60 פלוס.
את זה נדע בהמשך.
כרגע זה דיבורים.
ואגב לא אמרתי שהוא יהיה כץ, אמרתי שעוד אין אינדיקציה שהוא יהיה יותר מהם.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 27 מאי 2025, 17:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1129 לייקים
שווה או לא, פרופוגנדה או לא, זה עובד ועובד טוב.טכנית לארז כתב: ↑27 מאי 2025, 16:14 הנוער שלהם לא שווה הרבה.
או שתשחק את המשחק או שתשב בצד עם הזין ביד ותתבכיין
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 535 לייקים
60-70 מיליון תקציב, במשך כמה עונות, זה תקציב שעם ניהול נכון והצלחה בזרים רץ לאליפויות בארץ בעונות מסויימות
-
- קיבל.ה 404 לייקים
ברור, זה הרי מעולם לא קרה.אנחנו בתהליך כתב:אני לא קונה את זה.
מה זה "להקשות עלינו"?
לא בסכומים האלו
תתעורר חבר.
-
- קיבל.ה 475 לייקים
לפי ONE מכבי קרובה לסגור עם הפועל חיפה על בן הרוש
-
- קיבל.ה 209 לייקים
לא נורא, בסכום שרצו לשים עליו אפשר להנחית פה זר אכזר כמגן ימיי
-
- קיבל.ה 404 לייקים
לא נראה לי שספרא מעוניין להתחיל במלחמת מחירים עם גולדהאר. שורה תחתונה - אם מכבי באמת רוצה שחקן אז הוא יהיה אצלה. היא תשלם כמה שצריך.
אבל יפה שהפועל מציעה סכומים כאלה (אם יש אמת בפרסומים). שנים זה לא קרה פה.
-
- קיבל.ה 185 לייקים
-
- קיבל.ה 475 לייקים
-
- קיבל.ה 2557 לייקים
והוא גם לא מתחיל או התחיל דבר כזה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑27 מאי 2025, 17:58 לא נראה לי שספרא מעוניין להתחיל במלחמת מחירים עם גולדהאר. שורה תחתונה - אם מכבי באמת רוצה שחקן אז הוא יהיה אצלה. היא תשלם כמה שצריך.
לתקשורת וגם לחלק מהאוהדים של הפועל, זה טוב להרגיש ככה. להנהלה של הפועל בניסיון להשיג שחקן מול מכמבי, הדבר האחרון שהם ירצו זה שיוצג כאילו הם מתחרים בהם.
בסופו של יום, לנו אין יכולת להתחרות איתם על שחקן שהם מאוד ירצו ובמאבק על שחקן, הדברים יותר תלויים בהם.
בשבילם להוציא מיליון יורו זה לא ביג דיל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4862 לייקים
נמני אמר, צנציפר רמז, אופיר סער קשקש.
כשנראה את הסגל הגמור נוכל לשפוט.
-
- קיבל.ה 617 לייקים
אז משנים למספר 8 אחושרמוטה חביב?tormenta כתב: ↑27 מאי 2025, 16:15חד משמעית. נמני מקצוען ולא מעניין אותו כל המסביב, בלי קשר לזה שהוא מכבי הוא יחסית בחור חביב
בסדר, עונה אחת זה לא 10 עונות. אבל היא לחלוטין לא כלום, וגם על שחקנים צעירים מבטיחים שנכשלו אני יכולים להביא לך בערמות, וזה גם מעיד על ״כלום״. בכל מקרה יכול להיות שאתה צודק. הנקודה שלי היא שברור שאפשר לטעון אחרת, כי יש בזה הגיון.לירון האדום כתב: ↑27 מאי 2025, 15:13חדידה שחקן ישראלי שלא השאיר עד העונה חותם בכדורגל הישראלי, עונה אחת לא מעידה על כלום.Piz כתב: ↑27 מאי 2025, 12:54למה לא להשוות בעצם?לירון האדום כתב: ↑27 מאי 2025, 10:20
מעבר לזה שדיארה מתוכנן לשחק בשמאל, גיא חדידה בן 29, השיא שלו בקריירה זה ריינה.
דיארה בן 22.
איך אפשר להשוות בכלל?
דיארה היה פחות טוב בשמאל במהלך העונה, והמשחקים הטובים שלו היו כשהוא היה באמצע. אני חושב שזה הימור, שאולי ישתלם, הפלוס פה שהוא צעיר באמת. לגיא חדידה יש 8 בישולים ו 9 שערים לדעתי. כשהוא משחק בקבוצה בינונית. אם הוא בקבוצה גדולה זה דאבל דאבל קל.
הוא פשוט אנדרייטד רציני לדעתי. בנוסף לעובדה שאני חושב שדיארה אוברייטד, אבל הזמן יגיד.
יש יתרון לשחקן בשל גיל 29 זה גיל מעולה שהוא שיא להרבה מאוד שחקנים.
לעומת זאת שחקן זר צעיר שבעונה הראשונה שלו בישראל דיי הרשים.
לא חסרים שחקנים ישראלים שנתנו עונה אחת טובה ועושים עליה קריירה
@אנחנו בתהליך
תן משהו,השקט גורם כאן לאנשים לתופעות לוואי
משתמשים כאן כבר התחילו להטיל ספק בגרמניותו של נימני,האירוע מסלים.
תן משהו,השקט גורם כאן לאנשים לתופעות לוואי
משתמשים כאן כבר התחילו להטיל ספק בגרמניותו של נימני,האירוע מסלים.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
- קיבל.ה 2084 לייקים
השעות שלנו בהעברות זה הבוקר.
אחרי 11 נגמר היום.
בכל מקרה לפי שר התעמולה טוכמן הרמאים ישלמו 1.1 מליון ויעבירו להפועל חיפה יהלומי מכרה.
אחרי 11 נגמר היום.
בכל מקרה לפי שר התעמולה טוכמן הרמאים ישלמו 1.1 מליון ויעבירו להפועל חיפה יהלומי מכרה.
-
- קיבל.ה 185 לייקים
יש לי פלאשבקים לימים היפים שיצחקי וקורנפיין ירדו להטעין את הפלאפון.
אולי נב"ש יילך לגרמנים, אבל אני רלוונטי בשוק. התחושה היא שחזרנו. וזה נחמד
אולי נב"ש יילך לגרמנים, אבל אני רלוונטי בשוק. התחושה היא שחזרנו. וזה נחמד
- 7even
- קיבל.ה 2833 לייקים
אם הוא עובר לחיפה בתמורה למושאלים, לפחות נהנה מזה שאנחנו כבר לא בית הגידול וההשבחה שלהם לשחקנים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2084 לייקים
איזה השבחה. רובם המוחלט זה כל מיני חנציס ושחר רוזן או בר כהן כאלה שהדרך שלהם ללאומית סלולה פשט מתעכבת בזכות יחצ.
- 7even
- קיבל.ה 2833 לייקים
אין קשר.
הביזיון הזה שמכבי היתה משאילה לנו שחקנים יותר מביך מירידת ליגה.
גם אם זה היה השחקן הכי טוב שלהם.
הביזיון הזה שמכבי היתה משאילה לנו שחקנים יותר מביך מירידת ליגה.
גם אם זה היה השחקן הכי טוב שלהם.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2084 לייקים
קרה פעם אחת לפני עשור.
-
- קיבל.ה 185 לייקים
זה לא רק זה.
זה גם הקטע שהם פשוט היו לוקחים לנו שחקנים בקלות בלתי נסבלת. עושה רושם שהדבר הזה נגמר ועכשיו הם צריכים לקחת מאחרים לשם שינוי, ולהתחרות איתנו.
זה גם הקטע שהם פשוט היו לוקחים לנו שחקנים בקלות בלתי נסבלת. עושה רושם שהדבר הזה נגמר ועכשיו הם צריכים לקחת מאחרים לשם שינוי, ולהתחרות איתנו.
- 7even
- קיבל.ה 2833 לייקים
-
- קיבל.ה 107 לייקים
-
- קיבל.ה 209 לייקים
- Shacham
- קיבל.ה 867 לייקים
לא ראיתי שכתבו פה אבל צנצי טוען שירדנו סופית מנועם בן הרוש ואנחנו רוצים את רועי לוי מאשדוד במקום.
האמת שמבחינת שחקן נטו הוא נתן עונה אפילו יותר טובה מבן הרוש, אבל הוא ממש התקפי - חלוץ במקור, והרבה מההופעות שלו כמגן היו בחמישיית הגנה מה שנותן יותר חופשי התקפי. במובן הזה משלים פחות טוב את ליידנר.
האמת שמבחינת שחקן נטו הוא נתן עונה אפילו יותר טובה מבן הרוש, אבל הוא ממש התקפי - חלוץ במקור, והרבה מההופעות שלו כמגן היו בחמישיית הגנה מה שנותן יותר חופשי התקפי. במובן הזה משלים פחות טוב את ליידנר.
-
- קיבל.ה 475 לייקים
יש יותר סיכוי שנצליח עוד לגנוב את בן הרוש מאשר שנוציא שחקן מוכשר מג'קי, הוא מוכר רק לבית"ר וב"ש.Shacham כתב: ↑27 מאי 2025, 20:34 לא ראיתי שכתבו פה אבל צנצי טוען שירדנו סופית מנועם בן הרוש ואנחנו רוצים את רועי לוי מאשדוד במקום.
-
- קיבל.ה 298 לייקים