עונת המלפפונים 25/26
- Sin Queso
- קיבל.ה 486 לייקים
לשמור כל שקל שאפשר לשים על עבו עביד כדי לשפר את ההצעה לבן הרוש
כן אבל מנגד יש צורך בעומק מסויים בסגל,אני בטוח שאבו עביד במידה וסומן לא מגיע כשחקן הרכב ובמידה וברדה מעוניין להעמיק את הסגל עם שחקן ששיתף איתו פעולה בעבר ולא מכביד יותר מדי על התקציב,זה בדיוק מה שיאפשר לך למקד את שאר התקציב לשחקני הרכב איכותיים.ספרא טבא כתב: ↑26 מאי 2025, 18:31 מה זה השמות האלה
לא להביא סתם בטח לא שחקנים מעל גיל 30, הכל טוב לא רצים לאליפות בעונה הקרובה ומקום 4 יהיה סנסציה, צריך להרגיע ולא למלא את הסגל בסתם שחקנים, כבר אמרתי מעדיף 7 החתמות אם זה אומר שיביאו שחקנים כמו בנהרוש ודיארה שיוכלו להביא אותנו לצמרת בשנים הקרובות מאשר 15 החתמות של בינונין
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
- קיבל.ה 209 לייקים
לא מדבר על אבו שאגב ממש לא יהיה החתמה זולה הוא מרוויח המון בסכניןפוגודין כתב: ↑26 מאי 2025, 18:52כן אבל מנגד יש צורך בעומק מסויים בסגל,אני בטוח שאבו עביד במידה וסומן לא מגיע כשחקן הרכב ובמידה וברדה מעוניין להעמיק את הסגל עם שחקן ששיתף איתו פעולה בעבר ולא מכביד יותר מדי על התקציב,זה בדיוק מה שיאפשר לך למקד את שאר התקציב לשחקני הרכב איכותיים.ספרא טבא כתב: ↑26 מאי 2025, 18:31 מה זה השמות האלה
לא להביא סתם בטח לא שחקנים מעל גיל 30, הכל טוב לא רצים לאליפות בעונה הקרובה ומקום 4 יהיה סנסציה, צריך להרגיע ולא למלא את הסגל בסתם שחקנים, כבר אמרתי מעדיף 7 החתמות אם זה אומר שיביאו שחקנים כמו בנהרוש ודיארה שיוכלו להביא אותנו לצמרת בשנים הקרובות מאשר 15 החתמות של בינונין
יותר על החתמות לרוחב שמזכירות את ימי הניסנובים, ברור שצריך סגל כמו שצריך אבל לא לבזבז סתם
הייתי מעדיף להשתלט על כל השחקנים הצעירים הטובים מהלאומית, להשקיע בזרים ובישראלים הבכירים להביא 3-4 עם פוטנציאל גבוה מאוד כמו ליידנר בנהרוש ורועי לוי
רכש כמו חילו או סוסים מתים כמו חזיזה וגורדנה פחות מרגשים אותי
-
- קיבל.ה 854 לייקים
"ערן זנבי בוא לפה"OrCohen כתב:העלו סרטון של זהבי שהוא לא מוכן לשיר בגנות הפועל בעוד דוידה, תורג'מן ואחרים שרים.
קאמבק?
לחובבי הקונספירציות

-
- קיבל.ה 854 לייקים
למקין לא חוזר אוטומטית לאוקראינה אלא אם הנבלות יממשו את האופציה וירכשו אותו ב-1.6 מיליון יורו?ספרא טבא כתב:לא מחזיק מלמקין אבל הוא היה טוב בפלייאוף (למרות שמכבי ת"א שיחקו מול שרוכים וסמרטוטים)
אם הוא שווה 1.6 אני צנצנת
אם אפשר להביא אותו ברבע מהסכום אז אחלה, אם לא אז שיישאר איפה שהוא
לא יודע מאיפה הביאו את הידיעה על בן הרוש אני יודע שהוא רוצה לצאת לחו"ל בכל מחיר, אולי אנחנו אופציה רביעית-חמישית שלו כמו אצל דיארה
-
- קיבל.ה 209 לייקים
נכוןCharlie כתב: ↑26 מאי 2025, 19:02למקין לא חוזר אוטומטית לאוקראינה אלא אם הנבלות יממשו את האופציה וירכשו אותו ב-1.6 מיליון יורו?ספרא טבא כתב:לא מחזיק מלמקין אבל הוא היה טוב בפלייאוף (למרות שמכבי ת"א שיחקו מול שרוכים וסמרטוטים)
אם הוא שווה 1.6 אני צנצנת
אם אפשר להביא אותו ברבע מהסכום אז אחלה, אם לא אז שיישאר איפה שהוא
לא יודע מאיפה הביאו את הידיעה על בן הרוש אני יודע שהוא רוצה לצאת לחו"ל בכל מחיר, אולי אנחנו אופציה רביעית-חמישית שלו כמו אצל דיארה
הוא שייך לשחטאר
-
- קיבל.ה 2084 לייקים
עד מתי יש לרמאים אפשרות לממש את האופציה?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 341 לייקים
גורדנה טופ שחקנים בליגה מאז הפלייאוף. אנשים כאן אשכרה לא רואים כדורגל ויורים שטויות כמו "סוס מת" על אוטומט רק כי הוא מבוגר.ספרא טבא כתב: ↑26 מאי 2025, 18:55לא מדבר על אבו שאגב ממש לא יהיה החתמה זולה הוא מרוויח המון בסכניןפוגודין כתב: ↑26 מאי 2025, 18:52כן אבל מנגד יש צורך בעומק מסויים בסגל,אני בטוח שאבו עביד במידה וסומן לא מגיע כשחקן הרכב ובמידה וברדה מעוניין להעמיק את הסגל עם שחקן ששיתף איתו פעולה בעבר ולא מכביד יותר מדי על התקציב,זה בדיוק מה שיאפשר לך למקד את שאר התקציב לשחקני הרכב איכותיים.ספרא טבא כתב: ↑26 מאי 2025, 18:31 מה זה השמות האלה
יותר על החתמות לרוחב שמזכירות את ימי הניסנובים, ברור שצריך סגל כמו שצריך אבל לא לבזבז סתם
הייתי מעדיף להשתלט על כל השחקנים הצעירים הטובים מהלאומית, להשקיע בזרים ובישראלים הבכירים להביא 3-4 עם פוטנציאל גבוה מאוד כמו ליידנר בנהרוש ורועי לוי
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 2084 לייקים
-
- קיבל.ה 209 לייקים
נתן מחצית אחת טובה נגד חיפה במשחק עם פחות אינטנסיביות ממשחק השרוכים ובניתם על זה מגדליםקוקאין ואלכוהול כתב: ↑26 מאי 2025, 19:52גורדנה טופ שחקנים בליגה מאז הפלייאוף. אנשים כאן אשכרה לא רואים כדורגל ויורים שטויות כמו "סוס מת" על אוטומט רק כי הוא מבוגר.ספרא טבא כתב: ↑26 מאי 2025, 18:55לא מדבר על אבו שאגב ממש לא יהיה החתמה זולה הוא מרוויח המון בסכנין
גם אם הוא בכושר טוב לא רוצה אותו, מעדיף קשר אחורי זר איכותי באמת ולא המצאה של שחקן שגם בצעירותו לא החזקנו ממנו
שלא נדבר על זה שמה כבר יש לו לתת? שנה טובה במקרה הטוב? הוא ההבדל בין מקום 4 ל-6?
כמו שאמרתי אנחנו לא רצים לאליפות בעונה הבאה וגם אירופה יהיה קשה בטירוף אם לא דרך גביע, מעדיף שיבנו פה בסיס כדי שלעונת 2026/2027 נגיע במצב שאנחנו במרחק של 3-4 החתמות טובות מלאיים על הטופ 4 באמת
נכוןטכנית לארז כתב: ↑26 מאי 2025, 20:04אם ככה אין להם שום קדימות או יתרון על אף אחד שרוצה גם את השחקן לא?
הוא למעשה עכשיו שחקן שחטאר.
-
- קיבל.ה 2360 לייקים
מה אבו עביד מה?
שחקן גמור
ולמקין שילך להזדיין
שחקן גמור
ולמקין שילך להזדיין
הוא לא מסוג השחקנים שהם שחקנים סבירים או אפילו קצת פחות מסבירים אבל יכול לשבת על הספסל בלי לעשות דרמות עד הפרישה שלו ?
אולי זה רכש טוב.
-
- קיבל.ה 1470 לייקים
די להחליט מה המטרה שלנו עונה הבאה, כש-80% מהסגל לא ידוע עדיין.ספרא טבא כתב:נתן מחצית אחת טובה נגד חיפה במשחק עם פחות אינטנסיביות ממשחק השרוכים ובניתם על זה מגדליםקוקאין ואלכוהול כתב: ↑26 מאי 2025, 19:52גורדנה טופ שחקנים בליגה מאז הפלייאוף. אנשים כאן אשכרה לא רואים כדורגל ויורים שטויות כמו "סוס מת" על אוטומט רק כי הוא מבוגר.ספרא טבא כתב: ↑26 מאי 2025, 18:55 לא מדבר על אבו שאגב ממש לא יהיה החתמה זולה הוא מרוויח המון בסכנין
גם אם הוא בכושר טוב לא רוצה אותו, מעדיף קשר אחורי זר איכותי באמת ולא המצאה של שחקן שגם בצעירותו לא החזקנו ממנו
שלא נדבר על זה שמה כבר יש לו לתת? שנה טובה במקרה הטוב? הוא ההבדל בין מקום 4 ל-6?
כמו שאמרתי אנחנו לא רצים לאליפות בעונה הבאה וגם אירופה יהיה קשה בטירוף אם לא דרך גביע, מעדיף שיבנו פה בסיס כדי שלעונת 2026/2027 נגיע במצב שאנחנו במרחק של 3-4 החתמות טובות מלאיים על הטופ 4 באמת
נכוןטכנית לארז כתב: ↑26 מאי 2025, 20:04אם ככה אין להם שום קדימות או יתרון על אף אחד שרוצה גם את השחקן לא?
בנוסף, אף אחד לא מבטיח שקשר זר יהיה בינגו. תראה כמה זרים כושלים הביא ברדה בב״ש.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 132 לייקים
מסכים איתך בכל מילהAsafasraf כתב: ↑26 מאי 2025, 21:20די להחליט מה המטרה שלנו עונה הבאה, כש-80% מהסגל לא ידוע עדיין.ספרא טבא כתב:נתן מחצית אחת טובה נגד חיפה במשחק עם פחות אינטנסיביות ממשחק השרוכים ובניתם על זה מגדליםקוקאין ואלכוהול כתב: ↑26 מאי 2025, 19:52
גורדנה טופ שחקנים בליגה מאז הפלייאוף. אנשים כאן אשכרה לא רואים כדורגל ויורים שטויות כמו "סוס מת" על אוטומט רק כי הוא מבוגר.
נכוןטכנית לארז כתב: ↑26 מאי 2025, 20:04
אם ככה אין להם שום קדימות או יתרון על אף אחד שרוצה גם את השחקן לא?
בנוסף, אף אחד לא מבטיח שקשר זר יהיה בינגו. תראה כמה זרים כושלים הביא ברדה בב״ש.
Sent from my iPhone using Tapatalk
בקיצור הבאנו את מאיימבו + אסף צור.
כרגע אין עוד משהו שעל סף סיכום מתוך המון שחקנים שמדברים איתם, ממתין.
כרגע אין עוד משהו שעל סף סיכום מתוך המון שחקנים שמדברים איתם, ממתין.
אני מקווה שזה מקרי המעבר מרכישת שוער לשחקן הגנה
אחרת בקצב הזה נגיע לחלוצים בגביע הטוטו
אחרת בקצב הזה נגיע לחלוצים בגביע הטוטו

-
- קיבל.ה 1132 לייקים
-
- קיבל.ה 475 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 772 לייקים
-
- קיבל.ה 186 לייקים
-
- קיבל.ה 2559 לייקים
-
- קיבל.ה 412 לייקים
-
- קיבל.ה 1352 לייקים
תשמע אתה פוגע טוב בהימורים שלך מתי יש ומתי אין וולקאם. מתי אתה מהמר על הבא?
הבאים בתור אמורים להיות בעצם ליידנר ובוסקילה?
-
- קיבל.ה 2559 לייקים
עברתי כמה וכמה פעמים על הסגל של הפועל חיפה
לא מצאתי כזה.
כרגע נשארו שם דור מלול,גל הראל ושישיית עין גדי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4867 לייקים
-
- קיבל.ה 211 לייקים
-
- קיבל.ה 1352 לייקים
-
- קיבל.ה 307 לייקים
היום דאבור אמר שאין לו שום כוונה לחזור
אלון תורג'מן מסיים חוזה, הוא נחשב פרופיל גבוה? סביר שיהיה בירידה עונה הבאה
אלון תורג'מן מסיים חוזה, הוא נחשב פרופיל גבוה? סביר שיהיה בירידה עונה הבאה
-
- קיבל.ה 1184 לייקים
דין דוד נראה לי מת לעוף מחיפה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4867 לייקים
אלון תורג'מן פרופיל גבוה? אפילו בצבא לא היה לו פרופיל גבוה, שישאר בב"ש.
מקווה מאוד שיביאו חלוץ זר, אין היצע טוב בשוק הישראלי לעמדה הזאת.
אפשר להביא בכיף חלוצים ישראלים לספסל אם רוצים.
-
- קיבל.ה 103 לייקים
מהארץ אומר ישראלי, או אחד שמשחק/שיחק פה?
-
- קיבל.ה 407 לייקים
הלוואי שנביא איזה חלוץ תותח + דור חוגי.
הולך למחלקת השתלות לתרום כליה שערן זהבי יחזור.
לא צריך לפרט ולא צריך להתנצל, החלוץ הטוב בישראל, הפועל מלידה, הביא אליפות וקמפיין הכי טוב של הפועל באירופה עם גולים מול בנפיקה וליון.
לא צריך לפרט ולא צריך להתנצל, החלוץ הטוב בישראל, הפועל מלידה, הביא אליפות וקמפיין הכי טוב של הפועל באירופה עם גולים מול בנפיקה וליון.
זהבי?!
איך השם שלו בכלל נכתב פה בלי בושה?
הוא דרך עלינו, השפיל אותנו, התענג על כל רגע שהוא דפק לנו גול בדרבי וחגג כאילו זה עולב אישי.
הוא הפנים של מכבי, של כל מה שאנחנו מתעבים.
ובשביל מה? עונה אחת? אולי וחצי?
אין גבול לזיכרון הקצר והקולקטיבי של אנשים פה שמסוגלים לראות בו אופציה בכלל.
שחקנים באים והולכים. כבוד, שנאה, זה לנצח.
הפועל לא אמורה להתבזות בשביל כמה גולים,בטח ובטח לא בשביל שחקן בן 38,מאחל לו את כל הרע שבעולם.
-
- קיבל.ה 341 לייקים
תחסמו את היוני הזה כבר. טרול לא מצחיק ומתאמץ מידי
את הסם הכי גדול