הוא לא רכז זה מאוד נחמד שהוא למד למסור ואתמול היו לו איזה 4 אסיסטים אבל הוא לא אמור להוביל כדור.
גם היום זה יום טוב לומר שאני מצטער על כל דבר רע שאי פעם אמרתי עליו הוא שחקן ענק ואיטודיס גאון כדורסל
אנטוניו בלייקני
-
- קיבל.ה 841 לייקים
חחחגביזון כתב:ואם אפשר גם "ג'מצ'י...לא טוב לא טוב!"Nati כתב:היו יוצאים הרבה יותר גדולים אם בשריקת הסיום היו מכריזים,גביע אירופה לתל-אביבמילפורד כתב:שאלתי את האוזמן בטיסה חזרה מגראן קנריה אם הוא קולט את זה שמעכשיו הוא חלק מהפסקול של אוהדי הפועל בערך ברמה של "ורמוט , הרוש הודף".
אכן מודע ומתרגש מגודל המעמד.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1648 לייקים
כל כך חבל שברונו פצוע כל כך הרבה זמן.
אני רק מדמיין לעצמי מה היינו מקבלים ממנו אחרי חודשיים עבודה של איטודיס אם זה היה מתאפשר.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
אני רק מדמיין לעצמי מה היינו מקבלים ממנו אחרי חודשיים עבודה של איטודיס אם זה היה מתאפשר.
-
- קיבל.ה 239 לייקים
איזה שחקן חכם!
הוא קנה אותי אל בשלשות וכל הדברים הרגילים שלו אלא כי כשהיינו בפיגור 2 והם הם 4 עבירות, למרותש זה הוא ואני יודע שהוא מת לדפוק שלשה נכנס פנימה וחדר, לא משנה שלא קלע אבל סוף סוף איזה כיף שאין שחקן טיפש שאני אומר למה אבל למהההה
הוא קנה אותי אל בשלשות וכל הדברים הרגילים שלו אלא כי כשהיינו בפיגור 2 והם הם 4 עבירות, למרותש זה הוא ואני יודע שהוא מת לדפוק שלשה נכנס פנימה וחדר, לא משנה שלא קלע אבל סוף סוף איזה כיף שאין שחקן טיפש שאני אומר למה אבל למהההה
- רועי גווארה
- קיבל.ה 365 לייקים
חסימה של פאקינג סופרמן
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1160 לייקים
חסימה מדהימה של שחקן שחוץ מכשרון יש לו גם את האקסטרה הזה באופי כדי להיות שחקן ענק. רוב השחקנים במקומו לא קופצים אפילו
- covid bryant
- קיבל.ה 68 לייקים
אחת החסימות הכי יפות שראיתי בחיי
-
- קיבל.ה 142 לייקים
חסימה מטורפת. גם אחלה שלשת קלאץ'. אבל כפה את עצמו ברוב שלבי המשחק וחירב לא מעט.
-
- קיבל.ה 1312 לייקים
עזבו את היכולת בהתקפה ואת השלשלה הסופר חשובה שקבר לשיוויון 82 הוא נתן עבודה בהגנה שהצילה לנו את התחת
חירב את המשחקים לפרקים.
ולא סתם בילה הרבה על הספסל.
אבל בלעדיו אנחנו לא מנצחים את המשחק הזה.
לא זוכר מתי שיניתי את הדעה שלי ככה ב180 על איזשהו שחקן אי פעם...
From Zero To Hero
ולא סתם בילה הרבה על הספסל.
אבל בלעדיו אנחנו לא מנצחים את המשחק הזה.
לא זוכר מתי שיניתי את הדעה שלי ככה ב180 על איזשהו שחקן אי פעם...
From Zero To Hero
-
- קיבל.ה 1690 לייקים
שלוש דקות לסיום ניגש לאיטודיס ובקש להכנס
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 792 לייקים
הגנה, חסימות, התקפה, שלשות וזה במשחק שברובו איטודיס הפך אותו לרכז המוביל שלנו
שחקן שכל הבדיחה עליו הוא שהוא הגיע לפה בלי ה'X' בג'ויסטיק מסיים עוד משחק שבו הוא מרכז את הפועל בדקות כל כך קריטיות ומחלק אחלה של כדורים שבעולם
הגיוני שזה גם ישפיע על האחוזים שלו וזה מובן לגמרי
מפלצת.
שחקן שכל הבדיחה עליו הוא שהוא הגיע לפה בלי ה'X' בג'ויסטיק מסיים עוד משחק שבו הוא מרכז את הפועל בדקות כל כך קריטיות ומחלק אחלה של כדורים שבעולם
הגיוני שזה גם ישפיע על האחוזים שלו וזה מובן לגמרי
מפלצת.
נערך לאחרונה על ידי אייבר דה-בונלס ב 23 מאי 2025, 20:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 6028 לייקים
אמר אחרי המשחק שאף אחד לא יכול לעצור אותו וזה נכון, רק שלפעמים זו גם הצרה איתו.
בגלל שאף אחד לא יכול לעצור את הג'אמפ שלו, זה לפעמים גורם לו לקחת את השלשה הקשה עם היד בפנים במקום לעשות עוד שני צעדים פנימה ולעלות לג'אמפ מחצי מרחק, שם הוא באמת בלתי עציר.
יחד עם זאת, לא מנצחים בלעדיו היום. נתן גם שני בלוקים אדירים על קרינגטון במתפרצת ועל ווילי באלי הופ.
בגלל שאף אחד לא יכול לעצור את הג'אמפ שלו, זה לפעמים גורם לו לקחת את השלשה הקשה עם היד בפנים במקום לעשות עוד שני צעדים פנימה ולעלות לג'אמפ מחצי מרחק, שם הוא באמת בלתי עציר.
יחד עם זאת, לא מנצחים בלעדיו היום. נתן גם שני בלוקים אדירים על קרינגטון במתפרצת ועל ווילי באלי הופ.
- רדנקו
- קיבל.ה 1648 לייקים
על קרינגטון אחד במתפרצת ואחד בג'אמפ למיטב זכרוני
-
- קיבל.ה 471 לייקים
הבלוק שלו על אוסטין ווילי בין הבלוקים הכי חולניים שראיתי משחקן של הפועל 

-
- קיבל.ה 440 לייקים
שחקן. אם ים משחק והוא מתעסק נטו בתפקיד שלו ולא בלהוביל כדור הוא מסיים עם עוד 10 נקודות לפחות.
-
- קיבל.ה 166 לייקים
בין? זה הבלוק הכי גדול בהסטוריה של הכדורסל הישראלי.
בחיים לא ראיתי גארד מנסה אפילו לחסום האלי הופ לסנטר. ומתי? באמאמא של המאני טיים, ומה קרה
בפוזשן אחכ? שלשה שלו. בחצי דקה הציל לנו את
המשחק בשתי פעולות אישיות ברמה של טופ nba
-
- קיבל.ה 1690 לייקים
היתה לו גם חסימה על זריקה משלוש ברבע הראשוןהוקיץ' כתב: ↑23 מאי 2025, 20:19 אמר אחרי המשחק שאף אחד לא יכול לעצור אותו וזה נכון, רק שלפעמים זו גם הצרה איתו.
-
- קיבל.ה 117 לייקים
הוא גם סובל מזה כי השומרים שמים הרבה יותר דגש על הזריקה לשלוש מאשר על חדירה (או חדירה ועצירה לג׳אמפ). עם יותר גיוון בזריקות היה לו הרבה יותר נח לזרוק את השלשות שלו. מדהים שעם כמה שהוא ענק עכשיו, הוא לא מתקרב לתקרה שלו עדיין.הוקיץ' כתב: ↑23 מאי 2025, 20:19 אמר אחרי המשחק שאף אחד לא יכול לעצור אותו וזה נכון, רק שלפעמים זו גם הצרה איתו.
-
- קיבל.ה 1497 לייקים
כרגיל נעץ את הסכינים בזמן הנכון.
הוא מדד 12, מוטלי מדד 25, גינת 24,
איך הוא זכה שחקן מצטיין?
הוא מדד 12, מוטלי מדד 25, גינת 24,
איך הוא זכה שחקן מצטיין?
- מילפורד
- קיבל.ה 2454 לייקים
איך? אולי בגלל שהחסימה שלו ואחריה השלשה שהביאה שיוויון 82 ניצחו את המשחק?
בליגה זה לא כמו ביורוקאפ שנותנים את המצטיין על אוטומט למי שקיבל מדד הכי גבוה בקבוצה המנצחת.
בליגה זה לא כמו ביורוקאפ שנותנים את המצטיין על אוטומט למי שקיבל מדד הכי גבוה בקבוצה המנצחת.
אני חי בשלום עם התואר לבלייקני, אבל בעיני המצטיין היה טימור. גם האוזמן חושב ככה

https://sports.walla.co.il/item/3752193
נב- ויותר ממילה טובה על עוז בלייזר. תותח.
-
- קיבל.ה 1497 לייקים
לא זכרתימילפורד כתב:איך? אולי בגלל שהחסימה שלו ואחריה השלשה שהביאה שיוויון 82 ניצחו את המשחק?
צודק.פנאטי בלב כתב: ↑24 מאי 2025, 10:48אני חי בשלום עם התואר לבלייקני, אבל בעיני המצטיין היה טימור. גם האוזמן חושב ככה![]()
בר טימור הכי השפיע על המשחק.
ובלייזר נתן דקות משמעותיות בעמדה 3 ששומר על הארפר.
- 7even
- קיבל.ה 2808 לייקים
רואה המון שנים כדורסל.
מעולם לא זכור לי שחקן שהפך במחי 2 משחקים מאחד שאתה מתפלא שקולע לאחד שאתה מתפלא שמחטיא.
אגב, נכון שהוא קלע את השלשה המכריעה ההיא והבלוק היה פסיכי, אבל הוא נהנה מאד מזה שבר החזיר אותנו למשחק, כי שכולם נעלמו גם הוא נעלם. והוא לא אמור.
ככה בלי לשים לב הוא סיים חצי עם 3 שלשות אבל בחצי השני בעיקר החטיא והוסיף רק עוד אחת.
מעולם לא זכור לי שחקן שהפך במחי 2 משחקים מאחד שאתה מתפלא שקולע לאחד שאתה מתפלא שמחטיא.
אגב, נכון שהוא קלע את השלשה המכריעה ההיא והבלוק היה פסיכי, אבל הוא נהנה מאד מזה שבר החזיר אותנו למשחק, כי שכולם נעלמו גם הוא נעלם. והוא לא אמור.
ככה בלי לשים לב הוא סיים חצי עם 3 שלשות אבל בחצי השני בעיקר החטיא והוסיף רק עוד אחת.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 841 לייקים
ללא ספק. השלשה שלו שבאה בדקות לא טובות שהחזירה לנו את האוויר, היה לו גם אסיסט אחרי זה אם אינני טועה ובכלל הנוכחות שלו כמנהיג הקבוצה חשובה. נכס.פנאטי בלב כתב:אני חי בשלום עם התואר לבלייקני, אבל בעיני המצטיין היה טימור. גם האוזמן חושב ככה![]()
לגבי בלייזר - כל מילה. היה צריך לקבל דק' בחצי השני. האיש תמיד מתייצב שקוראים לו ונותן 150 אחוז מעצמו כל משחק.