הערכה שלי
לא ישחק משחק ראשון, אם חו"ח נפסיד ויראו שחייבים אותו יעלה במשחקים 2-3
מול מכבי כנ' כבר יפתח מהמשחק הראשון
ים מדר
-
- קיבל.ה 225 לייקים
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 6 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1746 לייקים
- יצירת קשר:
זה אני יכול לראות קורה דווקא. הוא צעיר, מאד מוכשר, ועם הרבה מוטיבציה.
אבל אם הוא מוגבל+חושש להמשך הקריירה שלו זה בעיה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 201 לייקים
איזו טעות הייתה לא להביא רכז זר, זה כנראה הולך לעלות לנו באליפות..
-
- קיבל.ה 225 לייקים
קצת פסימיים פה האנשים, לא?
ועוד אחרי ה 12 ימים גרייס שקיבלנו
ועוד אחרי ה 12 ימים גרייס שקיבלנו
-
- קיבל.ה 1497 לייקים
ממש לא פסימיים, היינו חייבים להביא רכז, במיוחד שרגלנד לא נספר.
ועכשיו צריך להתפלל לרופא או לא יודע למי כדי שים ישחק (ועוד בצורה סבירה), או כדי שנועם יצליח להסתדר עם הארפר והובר (דורש תפילות יותר חזקות).
ועכשיו צריך להתפלל לרופא או לא יודע למי כדי שים ישחק (ועוד בצורה סבירה), או כדי שנועם יצליח להסתדר עם הארפר והובר (דורש תפילות יותר חזקות).
- רדנקו
- קיבל.ה 1648 לייקים
נכון מאוד. הלואי שאתבדה אבל זה נראה שנהיה בבעיה.ranjef כתב:ממש לא פסימיים, היינו חייבים להביא רכז, במיוחד שרגלנד לא נספר.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
ייתכן שאיטודיס ניצל את הפגרה הארוכה להכשיר את בלייקני מ-2 ל-1.
נועם יעקב לא פקטור לצערי
נועם יעקב לא פקטור לצערי
- מילפורד
- קיבל.ה 2454 לייקים
אני לא שכחתי את מה שנועם יעקב עשה בחצי גמר וגמר היורוקאפ.
אולי הוא לא צריך להיות הפותח ולעלות לדקות מסויימת נגיד ברבע השני , אבל יש לו בהחלט מה לתת.
אולי הוא לא צריך להיות הפותח ולעלות לדקות מסויימת נגיד ברבע השני , אבל יש לו בהחלט מה לתת.
- 7even
- קיבל.ה 2808 לייקים
נועם יכול להיות מה שהוא היה בחצי ובגמר.
לפתוח איתו לדקות משמעותיות עושה לו עוול.
הוא עוד לאש שם.
לפתוח איתו לדקות משמעותיות עושה לו עוול.
הוא עוד לאש שם.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1019 לייקים
יש מה לקוות שעוד נראה אותו השנה? או שפעם הבאה שישחק זה יהיה עם דני אבדיה בנבחרת?
-
- קיבל.ה 1690 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2454 לייקים
אם בונים עליו למשחק שלישי ו/או לסדרה נגד מכבי , רצוי שיקבל דקות כבר במשחק השני.
-
- קיבל.ה 1859 לייקים
בדיוקמילפורד כתב:אם בונים עליו למשחק שלישי ו/או לסדרה נגד מכבי , רצוי שיקבל דקות כבר במשחק השני.
- 7even
- קיבל.ה 2808 לייקים
לא יודע מה מצבו הבריאותי, אני רק יודע שגם שקבוצת כדורסל לא יכולה לתפקד בלי רכז.
יחד, רק יחד! 

- סומך
- קיבל.ה 1356 לייקים
אני אהיה מאוד מופתע אם הוא לא עולה למשחק השלישי
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- 7even
- קיבל.ה 2808 לייקים
יש מצב שהוא יעשה וויליס ריד ויעלה לכמה דקות ולו בשביל המוטיבציה שזה יתן לקהל ולשחקנים
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 608 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2808 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3157 לייקים
מסירת השנה ביורוקאפ, לדעתי היו שם יפות יותר או שזה לא מדורג לפי יופי המסירה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 608 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1356 לייקים
-
- קיבל.ה 841 לייקים
דבריך מזכירים את מה שבן קפלן אמר בפודקסט "אמרו לו" בתחילת העונה. כשכולם חשבו ששחקן המפתח של העונה זה מוטלי או בברלי הוא טען שהכל יקום ויפול על רגלנד כי בסופו של דבר הכי חשוב זה השחקן בעמדה 1 - הוא המאמן על הפרקט והוא אמור לחבר ולהוביל את הקבוצה.7even כתב:לא יודע מה מצבו הבריאותי, אני רק יודע שגם שקבוצת כדורסל לא יכולה לתפקד בלי רכז.
אז נכון שמאז הפרק ההוא ים הגיע (ונפצע), בברלי עזב ובלייקני הגיע ונראה כמו פלופ עד שהתעורר - אבל הניתוח נותר מדויק כפי שהיה - רגלנד או התחליף שלו הוא השחקן החשוב ביותר. עינינו הרואות שהוא צדק: רגלנד לא הגיע לעונה ומזמן כבר לא איתנו, ים פצוע, בר מעבר לשיא ונועם עוד לא בשל.
התוצאה - אין רכז ראוי בהפועל בסדרה (שוב, כמה מדכא שעסקת ג׳ייקובן נפלה, איתו היינו מסיימים עם 2-0 קל נגד מגדל) ואנחנו תולים תקווה בשחקן לא בריא שלא שיחק חודשיים....
נערך לאחרונה על ידי Charlie ב 31 מאי 2025, 13:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 841 לייקים
אני לא צריך סיפור עודד קטש באדום.
אין סיבה לסכן את הקריירה(!) של הרכז שלנו בשביל חצי גמר פלייאוף. הוא סיכן את עצמו והביא גביע אירופי. מבחינתי די בכך. אם לא נעלה לגמר הפלייאוף זה רק כי הקבוצה נבנתה לא נכון ולא הצליחה לתקן את זה לפני תום מועד ההעברות כשידעו שים גמר ורגלנד זה נער פוסטר מזדקן.
אני מעדיף את ים בריא ומצויין באוקטובר ולהפסיד בשלישי מאשר לאבד את ים רק כדי להגיע לגמר הפלייאוף. בסופו של דבר לא בטוח שהוא מסוגל למשוך עכשיו 2-3 משחקים אינטנסיביים בגמר הפלייאוף ואם נפסיד למכבי ונאבד את ים, זה בכלל יהיה טמטום.
שים ינוח ונסתדר עם מה שיש וההנהלה צריכה להכות על חטא שלא ידעה להביא רכז זר ברגע האחרון והשאירה אותנו בלי רכז בכיר בפלייאוף.
אין סיבה לסכן את הקריירה(!) של הרכז שלנו בשביל חצי גמר פלייאוף. הוא סיכן את עצמו והביא גביע אירופי. מבחינתי די בכך. אם לא נעלה לגמר הפלייאוף זה רק כי הקבוצה נבנתה לא נכון ולא הצליחה לתקן את זה לפני תום מועד ההעברות כשידעו שים גמר ורגלנד זה נער פוסטר מזדקן.
אני מעדיף את ים בריא ומצויין באוקטובר ולהפסיד בשלישי מאשר לאבד את ים רק כדי להגיע לגמר הפלייאוף. בסופו של דבר לא בטוח שהוא מסוגל למשוך עכשיו 2-3 משחקים אינטנסיביים בגמר הפלייאוף ואם נפסיד למכבי ונאבד את ים, זה בכלל יהיה טמטום.
שים ינוח ונסתדר עם מה שיש וההנהלה צריכה להכות על חטא שלא ידעה להביא רכז זר ברגע האחרון והשאירה אותנו בלי רכז בכיר בפלייאוף.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
נוטה מאד להסכים איתךCharlie כתב: ↑31 מאי 2025, 13:43 אני לא צריך סיפור עודד קטש באדום.
- גביזון
- קיבל.ה 3157 לייקים
הפחד שלי הוא לא מה שנשאר לים לשחק בהפועל 1-3 משקלים המקסימום, הפחד שלי שהוא יזיין את עצמו אחושרמוטה באליפות הנבחרת.
-
- קיבל.ה 225 לייקים
אני עדיין חושב אותו הדבר
לדעתי ים גם יכל לשחק במשחקים הקודמים אבל הבעיה בברך מצריכה מנוחה/ניתוח ( ניתוח הוא לא עושה בנתיים )
אז הוא לוקח כמה שיותר מנוחה, אבל שזה קריטי הוא עולה ומשחק ולכן בגלל שהמשחק הקרוב קריטי הוא יעלה
* זה כמו שאמרתי הערכה, לא איזה מידע שקבלתי מרופא הקבוצה